עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שעולה לא יותר מ-400 דולר באיביי. (us-144? maudio? tascam?)

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  2. שלום אני רוצה לקנות אוזניות לא אודיופיליות למשחקים בטווח של ~250 חשבתי על שתי אלה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1060&products_id=7864 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1060&products_id=4415 מה ההבדל בניהם חוץ מהמיקרופון ??? אם אין אז אני יקנה את האלה אם המיקרופון. או שהאם יש לכם משו אחר מומלץ בטווח המחיר הזה ? תודה מראש ותענו כמה שיותר מהר למה אני קונה היום תודה !! עריכה: עכשיו יש לי כרטיס קול מובנה של HD SoundMax (לוח M2N-E) אני צריך לקנות גם כרטיס קול ?? ועוד שאלה : שאני מדבר אם חברים בסקייפ הם לא שומעים אותי טוב וניסיתי מלההההההההההההה מיקרופונים ותמיד שומעים אותו דבר יש מצב זה קשור לדריבר ??? כילו אם המיקרופו…

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  3. אז הייתם קונים רמקולים מדפיים איכותים (כאלו שעולים 2000 ומעלה לצורך העניין, לא רמקולי מחשב ממוצעים) ומחברים אותם ישירות לכרטיס הקול? זה אפשרי? האיכות לא תהרס לחלוטין בלי מגבר + DAC וכו'? ואיזה רמקולים הייתם ממליצים? יש פה אנשים שעושים את זה?

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  4. Started by yonamor,

שלום, קיבלתי מחבר סרט "שמשון ודלילה" משנת 1949 דובר אנגלית. האם אפשר להוסיף לו תרגום וכתוביות בעברית? ואם כן כיצד עושים זאת?

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  5. איזה כדאי לקנות? ואיפה? (באיזור ת"א) תודה (:

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  6. Started by SmurFin,

אז ככה סוגי הקובץ זה MKV אני רוצה לתרגם סרט אני משתמש בSubtitle Workshop איזה קובץ אני צריך לייצא משם ? ניסיתי דרך הVLC לקחת סתם סרט ולהכניס תירגום עם הMKV וזה לא עבד אז איך מסדרים את זה ? ועוד שאלה קטנה, בתוכנה עצמה מישהו יודע אם יש אפשרות לשים קיצורי דרך למקשים כי זה מסורבל ללחוץ על העכבר כל פעם שאני רוצה להוסיף שורת תירגום או שיש לכם המלצה לתוכנה אחרת

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  7. Started by XD-DRAGON,

היי, רציתי לדעת, יש למישהו המלצות לDVD-VIDEO? (משמע, אפשר גם לראות קלטות, גם לראות DVD). חובה: צורב DVD ואפשרות לצרוב על דיסק DVD את הסרטים שיש בקלטות. קורא DIVX,MP3,JPEG וכו'. אם אפשר גם כניסת USB וכמה שיותר מאפייני צריבה כגון (CD-R ו, CD-RW ו, DVD+R ו, DVD+RW ו, DVD-R ו, DVD-RW ו ). (שיוכל להתחבר לממיר של YES) הגבלת תקציב: מקסימום 5 אלף ש"ח. תודה!

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  8. Started by approx,

יש לי כמה שירים שאני רוצה להעביר למחשב מדיסק מקורי זה אפשרי ? אפשר ליבחור באיזה קובץ זה יהיה ? אני רוצה בקובץ flac

• 2 תגובות
    • 4.8k צפיות
  9. Started by eladh777,

שלום. יש לי שאלה על HD שתמיד רציתי לשאול. האם סרט באיכות HD יוצג יותר איכותי במסך LCD של 32 אינץ מאשר מסך מחשב 22 אינץ? אני בכלל לא הבנתי למה צריך מסך תומך HD. הרי גם במסך CRT 17 אינץ שיש לי, רואים יותר טוב סרט באיכות HD מאשר סרט באיכות אחרת. איך זה הולך כל העניין הזא. אפשר בבקשה הסבר מובן, ממישהו שמבין. תודה

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  10. הי, לאחר חיטוטים באינטרנט ובזבוז הרבה זמן, מצאתי שהאוזניות הנ"ל מיוצרות באותו מפעל. אבל לא בטוח שמיוצרות עם אותן דרייברים, והסנהייזר שמכווננות קצת שונה כנראה. ההבדלים בין האוזניות הם: הAKG מגיעות עם BURN IN מהמפעל. הסנהייזר מכווננות קצת אחרת. כנראה שגם הקריאייטיב. האם יש למישהו מושג אם הJBL והAKG מיוצרות עם אותם דרייברים? אתמול הייתי ממש לפני קניה של הAKG וקראתי פוסט בפורום אחר שגרם לי לעשות את כל הבלאגן הזה, אם כן, כדאי מאוד יהיה לי לקנות את הJBL מבאג במבצע ב207 שקל, לקבל אוזניות עמידות יותר עם נרתיק שאני צריך גם לשימושים אחרים. למישהו יש מושג?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. איזה טלוויזיה lcd מומלצת 32 אינצ' תקציב 4000-4500 חשוב מאוד אחריות של היבואן הרישמי שימושים: 45% סוני 3 40% טלוויזיה 15% סרטים

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by NuXeR,

שלום, יש לי כרטיס קול OB 7.1, המחובר דרך SPDIF (קואקס) לרסיבר AVR245 של הרמן קרדון. במחשב מותקנת תוכנה בשם ac3 filter, בסרטי AC3 אני שומע בסראונד אין בעיה והרסיבר מזהה את זה גם כ-DOLBY DIGITAL או DTS....... אבל במשחקים, גם בווינדוס וגם במשחק (לדוגמא COD4) מוגדר 5.1 ועדיין הרסיבר מזהה סטריאו.. מישהו מכיר את התופעה ? תודה, תומר.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  13. מערכת XP P2 , עם 2600XP. מחובר LCD לDVI 1 ו טלוויזיה-LCD - ל COMPONENT . אני עןבד במצב שכפול-CLONE , אבל לא מצליח להפעיל מצב שבו על הטלוויזיה יראו רק את הווידאו בOVERLAY - מסך מלא. מה שקורה - ברגע שאני מפעיל את המצב (נקרא theater) - הווידאו לא עובד כלל (מסך שחור בטלוויזיה ) למישהו יש רעיון מה הבעיה ? אגב, ניסיתי פעולה דומה בתוכנה Ati tray tool - ושם זה כן עובד, רק שהבעיה שם - הצבע משתבש לחלוטין במצב CLONE ...

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  14. אני מדבר על הכרטיס הזה: (כרגע אין בארץ) http://us.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=17791 ועל זה http://us.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=17813 הם פחות משפרים דברים, אך מוסיפים דרייברים יציבים יותר, וגם SHILD חיצוני, וגם PCI-X לא ראיתי עוד יותר מידי ביקורות ברשת, אבל ממה שאנשים טוענים הם אמורים להיות לא רעים. מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  15. Started by royossef,

שלום לכולם לא משנה

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  16. Started by rani,

שלום אני מחפש תוכנה לעריכת מוסיקה ולעשיית רימקסים אשמח אם תרשמו שמות 8)

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  17. שלום לחברי הפורום, צילמתי במצלמת וידיאו הביתית סרטון כרגע הסרטון נמצא בקלטת של מצלמת הוידיאו אני מעוניין לעלות את הסרטון הזה לאינטרנט אשמח באם יהיה אפשר להפנות אותי לאתרים שמסבירים איך לעשות את זה כמו כן אני רוצה לעשות אפקטים כלומר להוריד כמה קטעים מיותרים ולהוסיף כמה עמודים שיהיה רשום כמה מילים אשמח באם תוכלו להמליץ על תוכנות ולהפנות אותי לאתרים שמסבירים איך להשתמש בתוכנות הללו תודה לעונים דויד

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  18. Started by ShoVaLK,

אני מחפש אוזניות כפתור עם איכות באס טובה וגבוה אני שומע ראפ ואני במכון כושר אז אני צריך חזק ולא נוח לי IN EAR אז בבקשה לא לתת לי כאלה תודה ואני מחפש די דחוף

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  19. Started by matizami,

אני רוצה לחבר מחשב עם כ.מסך GEFORCE 660GT ולוח אם GIGABYTE K8NF-9 וכ.סאונד מובנה לסמסונג LA450 ורסיבר דנון AVR-1306. חיברתי בעזרת VGA וראו אחלה. האם כדאי לקנות ממיר DVI TO HDMI וככה גם לקבל סאונד? או להשאיר את החיבור הנוכחי ולחבר סאונד דרך יציאת SPDIF עם כבל קואקסיאלי?( אני רוצה לשמוע בדולבי דיגיטל)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by SmurFin,

אם אני צורב קבצי MKV למשל the.fifth.element.1997.remastered.edition.1080p.bluray.x264-wpi האם אני אשמע 5.1 מהרמקולים ? או קובץ מסוג כזה iguana-simpsons.1080p.5.1 שהוא WMV ואיך אני צורב אותם ?

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  21. Started by SmurFin,

קניתי DVD של פיוניר 400V וחיברתי אותו כHDMI אמרו לי בחנות שהוא יעבוד רק בסרטי HD וכו באמת זה ככה ואמרו לי שבסרטים רגילים של DVD יורדת האיכות ל587 משהו כזה ואם אני רוצה שהאיכות תעלה אז להשתמש בקומפוננט לטלויזיה ובקומפננט האיכות נשארה אותו דבר כמו הHDMI ורואים מעפן מה לעשות, אני שוקל להחזיר את הDVD

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  22. אני צריך רמקולים למחשב...אני מעדיף 5.1 אממ...חשבתי על משהו לא רציני, ה X-530 של לוגיטק. כי אני צריך במחיר הזה...לא יותר יקר. יש רמקולים ברמה טובה יותר במחיר הזה? ואני לא מתפשר על 2.1 אני פשוט חייב 5.1 בכ"מ, אם אתם מביאים משהו יותר טוב, אז תגידו לי בבקשה למה הוא טוב יותר. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  23. קניתי את המחשב HP Pavilion dv9750ej ואני רוצה לדעת האם יש אפשרות להפעיל DVD או סרט בפורמט XVID ישר כשאני פותח את המחשב, לפני שהווינדוז עולה. תאורתית שיפעל כמו נגד DVD נייד..הרי יש כבר מסך, ואני מאמין שהרכיבים האלקטרונים קיימים.. (המטרה היא למשל כדי לראות סרט בטיסה, ללא צורך להעלות את הווינדוז שגוזל כל כך הרבה משאבים..) האם יש אפשרות כזו? אם כן, איך מבצעים את זה בדיוק? תודה!

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  24. היי חברה, יש לי רמקולים עם חיבור דיגיטלי ושאני מנסה לשנות את החיבור בכרטיס קול מרמקול ליציאה דיגיטלית הוא לא נותן לי... ב XP זה עבד לי. מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  25. Started by EAD,

בהנחה שאתה משתמש במחשב בחלונות VISTA ולינוקוס. ובהנחה שמשתמשים בו גם לשמוע מוסיקה ודיסקים מצד אחד, וגם לשחק משחקי מחשב מצד שני. איזה כרטיס קול טוב ועדיף יותר לקנייה ??

• 21 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים