עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Rule The Pc,

אני רוצה לקנות מערכת סטריאו אז מצאתי באתר של חנות שאני לא אגיד את שמה את המערכת הבאה: מערכת סטריאו aiwa דגם: NSX-R30/37 מגש ל 3 דיסקים טייפ כפול אלקטרוני Full Logic Control טיונר דיגיטלי FM/MW/LW מגבר בעל הספק(RMS): 40 ואט לכל ערוץ ספקטרום 11 ערוצים Super T-Bass תצוגת פלורוסנט ב 4 צבעים חוגה חכמה מצב חיסכון באנרגיה Line-In 32 תחנות קבועות בזכרון טיימר- Sleep/Daily אפשרות לעריכת תוכניות ב CD אפשרות לתוכניות רנדומליות/אקראיות רמקולים : 4 רמקולים בכל תיבה- 2 סופר טוויטר 20 מ"מ 1 טוויטר 60 מ"מ 1 וופר 160 מ"מ בס רפלקס הרמקולים מוגנים מגנטית המערכת כוללת שלט מלא המחיר הוא 1100 ש"ח

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  2. Started by Teac,

תקציבכם: 300 חריגה מקסימאלית: 50 שקלים 2. מה השימושים של הרמקולים: משחקי מחשב-בעיקר!-, מוזיקה,סרטים... הכל הכל הכל 3. מהו הכרטיס קול שבידכם? בשביל לדעת איזה, תצטרכו לומר את הדגם של הלוח אם. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=9449 4. אני מחפש איכות שמיעה טובה מאוד ואיכות מוצר טובה שישמר כמה שנים טובות. @ ושהחנות תיהיה רק K.S.P או IVORY או OFFICEDEPOT כי אין לי אפשרות להגיע לשום מקום אחר. -תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  3. Started by erlich9,

אם מישהו מכיר את הרסיבר הנ"ל??? האם הוא שווה והאם יש לו אפשרות חיבור למחשב נ.ב אם כן איך???

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  4. Started by Sven,

אהלן, חבר מצא במחסן שלו מערכת שלמה של AKAI כנראה משנת 1980 או 1981 ולא כ"כ יודע מה לעשות איתה. כולל שני פטיפונים, טייפ, רסיבר וזוג רמקולים. רסיבר: AA-R20 פטיפונים: AP-D30 ו- AB-B20 טייפ: CS-M01A רמקולים: SW-T30 הכל נראה במצב טוב ולא היה בשימוש הרבה מאד זמן. הבעיה היחידה היא שלפטיפונים חסרות המחטים. יש טעם לשמור מערכת כזו? - יש טעם למצוא מחטים שיתאימו לפטיפונים? המערכת תהיה שווה משהו אם הוא ירצה לנסות למכור? תודה רבה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  5. איך אני יכול לבצע עריכה של שם האומן\הג'אנר\האלבום בדרך הטובה והמהירה ביותר להרבה קבצים??

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  6. Started by LRa,

הטלוויזיה היא לסבתא שלי ככה שפונקציות לא ממש חשובות, בעדיפות מסך שטוח. התקציב הוא עד 3500 פלוס מינוס. תודה

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  7. אהלן חברים ותודה על העזרה, יש לי בעיה מעצבנת מאוד, ישלי מערכת של 4 רמקולי סראונד+ סאבוופר ורסיבר של YAMAHA....שהכל מחוברת לסטרימר של PLAYON HD....עם כבל אופטי... עכשיו כשאני צופה בסדרות שהורדתי מהרשת באיכות HD בפורמט MKV אני שומע רעשים מעצבים ברקע (רעש סטטי) שחוזר לפעמים בתדירות גבוהה, כמו הרעש שמשחקים עם שני קצוות של חוטי חשמל של רמקולים ויש רעש כזה סטטי מעצבן...אז כזה... הדבר המצחיק הוא שאני צופה בתכנים יותר איכותיים כמו סרטי BLURAY אז אין רעש כזה והכל נשמע מצויין.... עוד דבר, כשאני משנה את ההגדרה של הסטרימר שיעביר את הסאונד דרך כבל הHDMI ולא דרך הכבל האופטי הכל נשמע טוב, אך כפי שאתם יודעים, כשמשתמשים בכבל HDMI להעברת סאונד אין תמיכה ב5.1 DOLBY DIGITAL אלא רק ב2 CHANNEL…

8. Started by K_D,

היי למישהו יש את הכ.קול הזה?מה אתם אומרים עליו? אני בעיקרון רק בקטע של סרטים ומוסיקה,כמעט ולא משחק...ככה אני חושב שאני לא צירך את כל הדברים שCREATIVE מציע אלה משהו שיכול לשפר את המוסיקה שלי... עוד שאלה,יש לי מגבר ורקמקולים מדף אז איך כדי לחבר את כ.קול ככה שאני אקבל את התוצאה הכי טובה?כאילו יש את כל הSPDIF ןOPTICAL וCOAX...ואני לא ממש מבין בזה...ככה שאני אשמח לקבל תדריך קצר כרגע כל העסק מחובר לכ.קול מובנה דרך חיבור רגיל* המחיר של כ.קול הנ''ל 480 ש''ח בKSP,בנתיים לפי הביקורות שראיתי ממש ממליצים עליו במיוחד לאנשים שרוצים לשמוע מוסיקה ברמה גבוה תודה

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  9. Started by the kon,

שלום מה מצב??? רציתי לדעת איזה מערכת יותר טובה? 7.1 או 5.1 כי אמרו לי שעדיף 5.1 ועם יש לי גם חיבור דיגיטלי\אופטי אז כמה עולה מערכת של 7.1 או 5.1?

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  10. יש לי מסך מחשב 17 וLCD32 שמחובר עם כבל DVI-HDMI למחשב אני רוצה לעשות שיראו במסך של המחשב ברזולוציה שמתאימה לו והמסך של הטלויזיה יהיה כאילו ההמשך שלו, נגיד אם מזיזים את העכבר ימינה זה ייצא מהמסך מחשב ויעבור לטלויזיה, ושהטלויזיה תיהיה ברזולוציה שמתאימה לה איך אני עושה את זה ? יש לי 88GT עם דרבירים של נוידיה נ.ב : הדריברים של נוידיה יכולים לגרום לאדם להתאבד !!!! אעעעהה

• 14 תגובות
    • 941 צפיות
  11. Started by shay5525,

היי, [ערוך:] אשמח לקבל את עצת חברי הפורום לגבי טלוויזיה שטוחה ודקה לסלון שלנו, בגודל של 37''. אנחנו זוג סטודנטים, ולכן התקציב מוגבל עד 2400 ש"ח. אנחנו מחפשים טלוויזיה נחמדה, שתחזיק איתנו כמה שנים, ויהיה כיף לראות עליה סדרות וסרטים. {ההודעה נערכה, כי בהתחלה חיפשנו 32 אינץ', אבל לאחר כמה שיחות הבנו ששווה להשקע עדו קצת בשביל 37 אינץ'} תודה, שי

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  12. Started by BONO,

יש לי כרטיס קול GTXP ויש עליו 4 כניסות USB וכשאני מחבר איזה מכשיר USB אל אחד מהכניסות הוא לא מגיב מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  13. Started by arielbn,

יש לי התלבטות... אני מתכוון לקנות רמקולים והתקציב שלי עומד בערך על כ- 1400 ש"ח. אני מתלבט האם כדאי לי לקנות את ה- ADA 890 של אלטק או את ה- z 560 של לוג'יטק, אבל יש לציין כי הלוג'יטק הם מתצוגה ולכן הם עולים 1400 ש"ח. אני לא יודע מה עדיף לי לקנות , אולי תוכלו לעזור לי .... נ.ב יש לי כרטיס קול אודיג'י 2 אם זה משנה משהו.... תודה R.e.L

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  14. Started by House M.D.,

היי, מצאתי אצלי קלטת הרבה יותר קטנה מקלטות רגילות, אני חושב שמדובר בזה: http://en.wikipedia.org/wiki/Microcassette אני לא יודע האם יש בה מידע חשוב אבל ברצוני לבדוק את זה. אין לי מושג אפילו איזה מכשיר היה אצלי שניגן אותה. מה שראיתי שהעובי של הסרט בפנים זהה לעובי של הסרט המגנטי בקלטת רגילה. אז חשבתי אם אני אקח קלטת רגילה, אוציא את הסרט מתוכה ואז אכניס את התוכן של הקלטת הקטנה, האם זה יעבוד? בויקיפדיה רק כתוב שמהירות הנגינה קטנה יותר אבל את מהירות ההקלטה אפשר לשנות בעזרת תוכנה כמו Audacity אני יודע שעדיף כבר לפנות לחברה מקצועית אבל עוד פעם, אני לא חושב שיש שם משהו כל כך חשוב, עדיין אני רוצה לשמוע מה יש שם. אני מודה למי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  15. Started by idooo,

שלום,אני מחפש אוזניות איכותיות למוזיקה ולמשחקים,התקציב הוא עד 500 שקל

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  16. שלום יש בעיה היא יותר מציקה מאשר בעיה רצינית והיא שיש רעשי רקע כאשר אני מחבר את המחשב למערכת כאילו אין אדמה ולגבי המערכת שלי היא מערכת חלקים אם מישהו ירצה פירוט מדויק תבקשו הרסיבר שלי הוא של kenwood kr-v9080 וכן יש לי מיקסר ניסיתי איתו ובלעדיו וזה לא משנה אז אני מניח שהוא לא ממש מעניין לנושא בתודה מראש מאיר

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  17. Started by ~Patriot~,

שלום רב, אני על סף קניית מחשב חדש ורציתי לדעת על איזה רמקולים כדאי לי ללכת. אני משחק בהרבה משחקים וצופה בהרבה סרטים וסדרות. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  18. אני מחפש טלוויזיה ב4000 ש"ח למטרת סרטים בHD ושידורים רגילים. אני צריך רמקולים יחסית חזקים ואיכות צפיה טובה גם ב4:3(שלא יהיה מריחות) קראתי הרבה מתוך המאמרים שלכם והבנתי שקודם כל אני צריך LED\LCD מכיוון שהסלון שלי מואר יחסית. דבר שני שזה יהיה 42\40 אינצ'. דבר שלישי חיפשתי באינטרנט וראיתי המלצות לטלוויזיות הבאות: LG 42LF20FR LCD ‏42 ‏אינטש טלויזיה LG 42LH35FR LCD ‏42 ‏אינטש טלויזיה Samsung LA40B530 LCD ‏40 ‏אינטש מה דעתכם? בנוסך יש לי כמה שאלות להבנת בסיסית.... מי החברה כרגע המובילה בשוק בLCD.? LED או LCD?

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  19. אז ככהה קודם כל תודה על העזרה..תנסו כמה שיותר לעזור.. תקשיבו בחדר שלי אני מחבר את המחשב למערכת סטריו..ע"י כבל שהוא: -מצד אחד: 2 בננות (אוודיו) -מצד שני : חיבור לרמקולים למחשב (החיבור במחשב בדרך כלל בצבע ירוק).. אבל פעם אחד הקצה של הכבל שאמור להיתחבר למחשב נישבר לי בתוך החיבור של הרמקולים במחשב.. תמונה של הכרטיס קול : **החיבור האמצעי הירוק (היקפתי אותו בעיגול אדום) שם בתוך נישבר לי בקצה של החיבור של הרמקולים של הכבל.. תמונה של הכבל: **רואים את שני הצדדים ,צד של בננות וצד של חיבור למחשב? אז השפיץ של הקצה של הצד עם החיבור למחשב ניבר לי ותקוע בתוך החיבור שראיתם בתמונה הקודמת.. אז מה לעשות? יש דרך להוציע אותו? (לפרק את זה ולהוציא?) או ליקנות מה? חדש...

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  20. Started by ptyahoo,

אוקי לפי הכותרת אני מעוניין ברמקולים חדשים אז יש לי 1500 שקל תקציב מקסימום לבזבוז על המחשב שאני רוצה שהוא ילך על הרמקולים יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם שתומך ב5.1 שזה הכיוון שלי אני חושב אז איזה רמקולים הכי כדאי לי???? תודה רבה לעוזרים....

• 14 תגובות
    • 941 צפיות
  21. הרבה זמן לא היה מפגש, למה שאני לא אנסה להרים אחד? המכסה שלי כרגע היא ל10 אנשים בלבד. מה שצריך כרגע זה 2 מקורות (מחשב, לפטופ) וכמה שיותר מפצלים וכבלים שאתם מביאים אתכם כי פשוט אין לי בבית ספיירים. כרגע אני מתכנן 3 עמדות. אחת בסלון, אחת בפינת אירוח והשלישית בחדר שלי. בינתיים יש מקומות שמורים ל3-5 אנשים. אצטרך לסנן על פי שיקול דעתי מי יוכל להגיע או לא, והקריטריון לצערי הוא ציוד ואנשים עם רקע ומביני עניין. אני מעדיף שיגיעו אנשים עם ציוד מגוון ומעניין כדי לשמור על רמה גבוהה של מפגש. כרגע מגיעים/מתנדנדים אנטולי דור שמשון מתן אוזניות: W5000, GS1000, AD900, K701, DT880, K340, AD2000 מגברים: opera, amphora, darkvoice 336, beta22 עדכון יש מקום לעוד 4 אנשים, אני אתפשר על ציוד אז אם…

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  22. Started by THE FOX,

יציאות המאוזנות בכרטיס הן בחיבור 1/4 וכל ערוץ בנפרד בחיבור נפרד. מאיפה אפשר להשיג מתאם שיוציא חיבור אחד 1/4 לאוזניות? משהו בסיגנון המתאם הבא:

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  23. המרחק מהמסך הוא 1.80 המסך יחובר למחשב כדי לצפות בסרטי HD באיכות של 720P התקציב הוא אזור של ה 3000+- תודה

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  24. שלום לכם, לאחרונה היה לי סרט מאוד רע עם אוזניות של RAZER שהחלפתי עקב מה שחשבתי היה בעיה עם המיקרופון שלהם לאחר ההחלפה התברר לי שטעיתי והבעיה היא באופן וודאי תוכנתית הבעיה היא שאם אני מדבר עם מישהו בכול תוכנת צא'ט קולי שהיא,אני מקבל פידבק ישיר ממה שאני שומע,כלומר: אני רואה סרטון ביוטיוב>מדבר כמה שניות>החבר שלי שומע אותי ואת הסרטון שלי למרות שאני עם אוזניות. ניסיתי הסרה והתקנה של הדרייברים אך לשווא,עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת? ואם כן איך אפשר להתגבר עליה? זה הורס לי לגמרי את הניסיון להנות ממשחקים שבהם אני צריך תקשורת, תודה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  25. יש לי מערכת סטריאו עם 2 רמקולים של 120 מחוברת למחשב. עכשיו קניתי מערכת קולנוע ביתי של lg לסלון אבל לא נראה לי שאני צריך את ה-2 רמקולים האחוריים. ואני רוצה לשים אותם בחדר שלי,אם אני מחבר אותם למערכת זה יחליש את העוצמה של הרמקולים האחרים? ואיך אני מחבר אותם כי במערכת שלי יש2 חיבורים רק ל-2 רמקולים...

• 1 תגובה
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.