עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by shayw,

Toshiba Regza 32 - 32AV550 או Samsung 32 - LA32A450 ההבדל המרכזי הוא שהטושיבה תומכת HDMI 1.3 הבעיה המרכזית היא שאני לא מוצא את הדגם באתר הבית של טושיבה תיקון - נמצאה באתר של טושיבה מלזיה http://www.toshiba.com.my/product/product_details.jsp?productid=32AV550E עם זאת, בניגוד לאתרים בארץ, לא מצויין שהיא תומכת HDMI 1.3 יש לציין שהתמונה בסמסונג נראתה לי מעט טוב יותר אבל אני חושש לפספס משהו לנוכח הטכנולוגיה החדשה

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  2. Started by CrackPot,

אני מחפש כרטיס קול למחשב שלי, וכבר החלטתי על מה אני הולך. כשעוד חיפשתי דגמים, חשבתי שאני אמצא רק דברים פשוטים (יחסית), כמו Audigy 2 וכאלו. גם המחיר של הכרטיסים האלו סביר, משהו כמו 500-600 ש''ח. אבל - גם מצאתי כרטיסים כמו AudioTrack Maya ו- M-Audio, שעל הדף הם לא נראים שונים בכלל, אמנם המחיר שלהם מגיע ל- 3000 ש''ח לפעמים! אז אני שואל - למה הכרטיסים הללו כל כך יקרים, וכדאי לשלם את תוספת הכסף בשבילם?

• 9 תגובות
    • 954 צפיות
  3. האם יש סוגים של מגנטים. האם מגנט קטן יגרום לרמקול להפיק סאטנד חלש יותר? תודה. עריכה: קראתי אינטרנט שיש רמקולים איכותיים עם מגנט קטן. אז זה אומר שכל רמקול גדול יחסית עם מגנט קטן הוא איכותי?

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  4. Started by ArZi17,

אמממממ אין לי שמץ של מושג לאיזה פורום זה קשור. בקיצור קניתי 2 זרועות לתליית רמקולים - זרועות שצריך לקדוח בקיר בשביל לתלות אותם. השאלה שלי זה אם יש מכשיר שבודק שבקיר שאני קודח אין מאחוריו חוטי חשמל שאני יכול בטעות לפגוע בהם. ואם כן איך הוא נקרא כמה הוא עולה וכל זה... חחח תודה מראש:]

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  5. Started by TGP,

לאחר לא מעט זמן שבו הZen micro שלט מצידה של קריאטיב, עכשיו היא החליטה להוציא עוד נגן בתחום המיקרו, כדי לנסות להביס את מתחריה בשנית . לידיעה שפורסמה בTGP - http://www.tgp-il.net/newslinks/EEEypVllkFRgfohZsN.php למקור- http://www.pocket-lint.co.uk/news.php?newsId=1217

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  6. Started by Shortboarder,

מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות אלחוטיות הכי פשוטות שיש(הכי זולות) וכמה הן עולות??? ואיפה אפשר להשיג,כי אני לא מוצא. ??? תודה מראש.

7. Started by Gilzo,

אהלן חברים.. בבקשה המלצה לכרטיס קול מתאים ל2.1 באיזור ה350 ש"ח גג לא חייב למצות את התקציב אם לא חייבים הידע שלי אפסי בזה ככה שבאמת חשוב לי שתמליצו לי על מספר כרטיסים תודה רבה ושבוע טוב!

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  8. Started by aerocool,

sb live 5.1 vs realtek alc658 מי נותן צליל איכותי יותר ה LIVE 16 ביט ן BIT ONBOARD 20 המחחשב מספיק חזק כך שצרחת משאבים לא משחקת תפקיד רק איכות הצליל ב MP3 ומישחקים חשובה. ERO

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  9. Started by the kon,

שלום מה מצב??? רציתי לדעת איזה מערכת יותר טובה? 7.1 או 5.1 כי אמרו לי שעדיף 5.1 ועם יש לי גם חיבור דיגיטלי\אופטי אז כמה עולה מערכת של 7.1 או 5.1?

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  10. כוחן של שמועות? ברשת כבר מתרעמים, מוחים ומתכוננים לסמארטפון הבא מבית חברת הענק, אשר לכאורה יוותר על כניסת האוזניות החוטית הישנה והמוכרת האם זו מחאה מגוחכת או צעד נגד מקדים חכם שעשוי להביא לשינוי? בשבועות האחרונים קיבלנו דיווחים מעיינים על כך שאפל בודקת אפשרות (ואולי אף עובדת על כך בפועל) לבטל את כניסת האוזניות הקלאסית לחיבורי 3.5 מילימטר במכשירי האייפון העתידיים, לכאורה לשם הפיכתם לעמידים במים ואבק או אולי לשם הפיכתם לדקיקים מאי פעם, באופן שלא יאפשר לכלול את החיבור ללא יצירת 'בליטה' בגוף המוצר. כרגע נראה כי מדובר בשמועות בלבד, אך רבים ברשת ממש לא מתייחסים לכך באופן הזה – ישנה עצומה פומביתשיוצאת נגד ביטול חיבור האוזניות הישן והטוב עם קרוב לרבע מיליון משתמשים שכבר…

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  11. יש לי מסך מחשב 17 וLCD32 שמחובר עם כבל DVI-HDMI למחשב אני רוצה לעשות שיראו במסך של המחשב ברזולוציה שמתאימה לו והמסך של הטלויזיה יהיה כאילו ההמשך שלו, נגיד אם מזיזים את העכבר ימינה זה ייצא מהמסך מחשב ויעבור לטלויזיה, ושהטלויזיה תיהיה ברזולוציה שמתאימה לה איך אני עושה את זה ? יש לי 88GT עם דרבירים של נוידיה נ.ב : הדריברים של נוידיה יכולים לגרום לאדם להתאבד !!!! אעעעהה

• 14 תגובות
    • 954 צפיות
  12. Started by shay5525,

היי, [ערוך:] אשמח לקבל את עצת חברי הפורום לגבי טלוויזיה שטוחה ודקה לסלון שלנו, בגודל של 37''. אנחנו זוג סטודנטים, ולכן התקציב מוגבל עד 2400 ש"ח. אנחנו מחפשים טלוויזיה נחמדה, שתחזיק איתנו כמה שנים, ויהיה כיף לראות עליה סדרות וסרטים. {ההודעה נערכה, כי בהתחלה חיפשנו 32 אינץ', אבל לאחר כמה שיחות הבנו ששווה להשקע עדו קצת בשביל 37 אינץ'} תודה, שי

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  13. Started by ranj,

יש לי כרטיס מסך 8600GT . ליציאת ה VGA שלו מחובר מסך המחשב וליציאת ה DVI מחובר ה LCD עם כבל DVI ל HDMI והעברתי כבל pl מכרטיס הקול של המחשב לטלויזיה (ליד כניסת ה HDMI יש כניסת pl שמיועדת למחשב) התמונה מופיעה מצוין אך אין קול, חיברתי מחשב אחר וכן יש קול כנראה שזה משהו בהגדרות אבל לא הצלחתי לעלות על הבעיה (כמובן שכאשר אני מחבר את המחשב לרמקולים רגילים הכל עובד רק בטלויזה לא ) . יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח . דגם הלוח -Gigabyte GA-P35-DS3L דגם הכרטיס קול - Realtek ALC888/1200 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio דגם הטלויזה - samsung 37B530 . ודבר נוסף האם אני יכול להגדיר למחשב ולטלויזיה לכל אחד רזולוציה שונה ? תודה רבה לעוזרים !!!

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  14. Started by roro12,

שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלתי. אני רוצה לראות להעביר תמונה מהמחשב(כרטיס מסך?) לטלוויזיה. ניסיתי לחבר לכרטיס מסך כבל, כשהצד השני נכנס לשקע video בטלוויזיה, אך איני רואה תמונה. מה עושים? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  15. Started by OR007,

אוקיי, הגיע זמן לקנות כרטיס קול נורמלי שלא יבייש את שאר המערכת שלי (אפשר לחשוב, רמקלים ורסיבר ) בכל אופן ההתלבטות היא בין ה-GXTP לבין האודיג'י 2 של קריאטיב, שניהם כרטיסים מצויינים להרקולס יש כמה יתרונות ברורים על האודיג'י (הראק בעיקר), אבל בכל זאת אין ספק שהאודיג'י כרטיס מצויין בכל אופן, למישהו יש דעה, התנסה עם שניהם ויכול להעיד מי עדיף ולמה ?

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  16. Started by shaymor26,

שבת שלום ושנה טובה אני כרגע עושה שיפוץ בדירתי והחשמלאי הכין לי תשתית צינורות בפינות הקיר ל2 רמקולים קדמיים ואחוריים (לתלייה) אני רוצה לקנות מערכת בתקציב של גג 2500 ש"ח, שתתן לי סאונד חמוד. המרחק בין זוג הרמקולים הקדמיים לזוג האחוריים עומד על 3 מ' דרישות: רוב המדיה שלי מגיעה מהמחשב יש לי כרטיס מסך עם 2 חיבורי HDMI וכרטיס קול מובנה עם יציאות צבעוניות פשוטות כאלה. חשוב לי ש3 מכשירים יהיו מחוברים לרסיבר בו זמנית: 1. מחשב - חובה. 2. סוני 3 3. ממיר YES MAX TOTAL רמקולים: 5.1 - כלומר סאב, סנטר, 2 אחוריים, 2 קדמיים. אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מערכת שתתאים לי במסגרת התקציב. תציעו דברים גם אם חורג קצת. לא משנה לי לקנות את הרמקולים בנפרד ואת הרסיבר בנפרד...וגם לא …

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  17. שלום לכולם! לא מזמן קיבלתי מתנה של סט רמקולים TAC H-222 FW , אבל בלי מגבר . היתי רוצה לקנות מגבר ולהנות ממערכת שלמה, כמובן שבעתיד אני ארצה להחליף את הרמקולים למה שהוא יותר טוב אבל להשער עים אותו מגבר . אני רוצה לסיים את הסט בסלון . אני סטונדט ואין לי הרבה כסף לבזבז אז המגבלה היא עד 1K (עים יש משהוא טוב במחיר הזה ,עים לא תמליצו מה שאתם חושבים לנכון ואני כבר עשה את שיכולים שלי). תודה לכול מי שעזר

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  18. אהלן חברה, טוב זה הולך ככה: יש ברשותי מחשב עם יצאות 5.1 מהלוח אם . היו לי רמקולים creative inpire T6060 שעשו עבודה מצויינת , אך לצערי עברו מראשותי לבן משפחה אחר . עכשיו חשבתי להשתדרג טיפה , אני בטוח שאני יקבל תגובה שאין לי מה לחפש במערכת 5.1 למוזיקה מהמחשב כי זה יהיה בעצם זיוף ... לא יודע מה להגיד לכם , ב5.1 הקודם שלי הייתי ממש מרוצה גם במוזיקה . בגדול אני לא רוצה משהו כמו המערכות של לוג'יטק שמוכוונות למשתמש הבסיס ביותר , אבל הכוונה שהמבנה של המערכת יהיו בסגנון של Z5500. חשבתי על משהו בכיוון של MICROLAB אבל באמת שאני לא בקיא מספיק כדיי להציא על משהו שאני מעדיף . הדרישה המרכזית שלי היא שתיהיה אופציה בנוסף של חיבור מקור סאונד חיצוני נוסף חוץ מהמחשב , בעיקר לטובת הטלויזיה בח…

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  19. יש לי כרטיס קול מובנה של712 sis בלוח של אסוס לפתע פעם אחת הוא הפסיק להוציא קול למרות שהווינדוס מפעיל אותו רגיל והוא מנגן רגיל אבל הוא לא מוציא קול בכלל זה דבר מוזר נסיתי כל מיני רמקולים וזה היה אותו דבר מחקתי ת'דרייבר ושמתי אותו בחזרה אפילו אחרי פורמט זה עדיין לא הוציא קול שמתי כרטיס קול חדש על הלוח והמחשב בכלל לא קורה אותו כך שאני לא יכול לשים את הדרייבר ואת הכרטיס קול הישן שהוא מובנה ניתקתי אותו אבל זה לא מצליח לקלוט את החדש ויש לי לוח אם asus אז מה עושים??..

• 9 תגובות
    • 954 צפיות
  20. וזהוא נ.ב רק לידע כללי זה בשביל חבר שלי

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  21. Started by ptyahoo,

אוקי לפי הכותרת אני מעוניין ברמקולים חדשים אז יש לי 1500 שקל תקציב מקסימום לבזבוז על המחשב שאני רוצה שהוא ילך על הרמקולים יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם שתומך ב5.1 שזה הכיוון שלי אני חושב אז איזה רמקולים הכי כדאי לי???? תודה רבה לעוזרים....

• 14 תגובות
    • 954 צפיות
  22. חיפשתי ב-IQPC, ב-LogicPC, ב-FoxPC, וב-TMS, ולא מצאתי אותם. תהיתי אם מישהו אחר מצא אותם במקום אחר...

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  23. שלום לכם, לאחרונה היה לי סרט מאוד רע עם אוזניות של RAZER שהחלפתי עקב מה שחשבתי היה בעיה עם המיקרופון שלהם לאחר ההחלפה התברר לי שטעיתי והבעיה היא באופן וודאי תוכנתית הבעיה היא שאם אני מדבר עם מישהו בכול תוכנת צא'ט קולי שהיא,אני מקבל פידבק ישיר ממה שאני שומע,כלומר: אני רואה סרטון ביוטיוב>מדבר כמה שניות>החבר שלי שומע אותי ואת הסרטון שלי למרות שאני עם אוזניות. ניסיתי הסרה והתקנה של הדרייברים אך לשווא,עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת? ואם כן איך אפשר להתגבר עליה? זה הורס לי לגמרי את הניסיון להנות ממשחקים שבהם אני צריך תקשורת, תודה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  24. Started by ccc,

LUXEON 2.1 EB ויש את אלה http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=921439 הראשונים נראים לי יותר איכותיים אבל הם 2 רמקולים.. מה יותר טוב ואיכותי ויפיק לי צליל עמוק וחזק יותר? (יש לי חדר דיי קטן וצפוף) נערך ע"י מנהל פורום

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  25. שלום לכם וערב טוב, אני כרגע בודק אפשרויות לבניית מערכת הקולנוע הביתי המצומצם יחסית בחדרי , כרגע לרשותי מגבר - Denon AVR 1907 , ביקרתי כבר בט.ר סטריאו והתרשמתי מאוד מן Klipsch RB-61 ומהדגם השני שהאזנתי לו - Klipsch B-3. Klipsch RB-61 מידע : www.klipsch.com/products/details/rb-61.aspx מחיר : 3-4 אלף ש"ח. Klipsch B-3 www.klipsch.com/products/details/b-3.aspx מחיר - 2-3 אלף ש"ח. ההבדלים בהם הצלחתי להבחין הם - 1. מחיר - אלף שקל הבדל. 2. עוצמה - ה RB61 הזדקק לפחות עזרה מן המגבר, היה אפשר לשים לב לכך (400W לRB61 ו320 וואט לבי3. 3 . עיצוב - אהבתי יותר את הRB61. להבדל בצליל לא כל כך הצלחתי להבחין, שניהם סיפקו את הסחורה במוסיקה הכבדה יותר (מטאל,אלקטרוני - טראנס וכו…

• 3 תגובות
    • 953 צפיות

דיונים חדשים בפורומים