עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by clintojpz,

שלום לכולם אני מחפש אוזניות קשת בתקציב של כ- 400ש"ח ל-N97 , אני נוטה בגדול לכיוון של Sennheiser. חשוב לי נורא הנוחות והעיצוב,אני יוצא מנקודת הנחה שהאיכות מספיק טובה בשבילי (לא אודיופיל או משהו ) בתקציב של 400 ובייחוד מ-Sennheiser.אני דיי מתחבר Sennheiser HD-418,הם מדהימות מבחינת היופי ואם מישהו יכול לעזור לי לגבייהם מתוך התנסות איתם אני ישמח. רוב המוזיקה שאני שומע היא אלקטרונית-אינדי ככה שהבאס דיי חשוב לי,אם מישהו יכול להמליץ לי על עוד סוגים בטווח מחיר הזה אני ישמח. תודה. *חשוב לדעת....האוזניות שאני מחפש לא הולכות להתחבר לשום מגבר ככה שהם צריכות להיות מנוצלות הייטב(100% ?) ללא מגבר*

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  2. Started by alexbmw,

איזה פורמט עדיף לפלאפון ולipod מבחינת איכות הנגינה , אני מכיר רק mp3 ו acc ואני לא מבין מה ההבדל בינהם . האם יש טובים יותר ? ומה כדיי ? אגב יש לי אוזניות טובות אז זה לא הבעייה . תודה מראש .

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  3. שלום,יש ברשותי אוזניות גיימרים של חברת logitech שרכשתי לא מזמן..ויש לי רק יציאת קול אחת במחשב..בגלל שהאוזניות משולבות מיקרופון מציק לי להחליף את הרמקולים כל שנייה. השאלה שלי היא האם יש מתאם בין היציאות 3.5 מ"מ גם של המיקרופון וגם של האוזניות לusb? איפה ניתן לקנות אם בכלל בארץ? _____________ ואי איזה חפירה על שאלה פשוטה...מעפן אני חח

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  4. Started by idooo,

שלום,אני מחפש אוזניות איכותיות למוזיקה ולמשחקים,התקציב הוא עד 500 שקל

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  5. Started by OR007,

אוקיי, הגיע זמן לקנות כרטיס קול נורמלי שלא יבייש את שאר המערכת שלי (אפשר לחשוב, רמקלים ורסיבר ) בכל אופן ההתלבטות היא בין ה-GXTP לבין האודיג'י 2 של קריאטיב, שניהם כרטיסים מצויינים להרקולס יש כמה יתרונות ברורים על האודיג'י (הראק בעיקר), אבל בכל זאת אין ספק שהאודיג'י כרטיס מצויין בכל אופן, למישהו יש דעה, התנסה עם שניהם ויכול להעיד מי עדיף ולמה ?

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  6. Started by Ballz2You,

אממ בזמן האחרון אני מתחיל להתסכל על אוזניות מוזיקה והגעתי למסקנה ש SRH440 הכי טובות לשימושים שלי אבל אז ראיתי שיש גם SRH840 יש לי את הכסף לשניהם זה לא העניין אבל ההתלבטות היא כזאת: יש לי כרטיס קול מובנה בלוח EP43-UD3L והוא בסדר, לא יותר. אם אני לוקח 440 אז אני מוסיף לזה כרטיס קול ואם אני לוקח 840 אני ישאר עם מה שיש לי או כרטיס קול זול יותר. נ.ב צריך גם המלצה לכרטיס קול של עד 400 שקל בערך תודה!

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  7. שלום שלום ;D אז שמתי לב שיש וויכוח בין הJBL לסנרהייזר, כרגע אני נוטה יותר לכיוון הJBL בגלל הבאנדל הסגנון שאני שומע הוא בעיקר רוק כבד ובאוטובוס\כשאני הולך ברגל, כך שצריך בעיקר בידוד (חשוב) והדגשה לבאסים גם תעזור. אני אשמח להמלצות לכיוון הזה או השני, כולל חוות דעת מנסיון אישי (המחיר גם יכול לעלות עד ל250, אבל לא יותר). תודה רבה

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  8. אני מחפש טלוויזיה ב4000 ש"ח למטרת סרטים בHD ושידורים רגילים. אני צריך רמקולים יחסית חזקים ואיכות צפיה טובה גם ב4:3(שלא יהיה מריחות) קראתי הרבה מתוך המאמרים שלכם והבנתי שקודם כל אני צריך LED\LCD מכיוון שהסלון שלי מואר יחסית. דבר שני שזה יהיה 42\40 אינצ'. דבר שלישי חיפשתי באינטרנט וראיתי המלצות לטלוויזיות הבאות: LG 42LF20FR LCD ‏42 ‏אינטש טלויזיה LG 42LH35FR LCD ‏42 ‏אינטש טלויזיה Samsung LA40B530 LCD ‏40 ‏אינטש מה דעתכם? בנוסך יש לי כמה שאלות להבנת בסיסית.... מי החברה כרגע המובילה בשוק בLCD.? LED או LCD?

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  9. אז ככהה קודם כל תודה על העזרה..תנסו כמה שיותר לעזור.. תקשיבו בחדר שלי אני מחבר את המחשב למערכת סטריו..ע"י כבל שהוא: -מצד אחד: 2 בננות (אוודיו) -מצד שני : חיבור לרמקולים למחשב (החיבור במחשב בדרך כלל בצבע ירוק).. אבל פעם אחד הקצה של הכבל שאמור להיתחבר למחשב נישבר לי בתוך החיבור של הרמקולים במחשב.. תמונה של הכרטיס קול : **החיבור האמצעי הירוק (היקפתי אותו בעיגול אדום) שם בתוך נישבר לי בקצה של החיבור של הרמקולים של הכבל.. תמונה של הכבל: **רואים את שני הצדדים ,צד של בננות וצד של חיבור למחשב? אז השפיץ של הקצה של הצד עם החיבור למחשב ניבר לי ותקוע בתוך החיבור שראיתם בתמונה הקודמת.. אז מה לעשות? יש דרך להוציע אותו? (לפרק את זה ולהוציא?) או ליקנות מה? חדש...

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  10. Started by ptyahoo,

אוקי לפי הכותרת אני מעוניין ברמקולים חדשים אז יש לי 1500 שקל תקציב מקסימום לבזבוז על המחשב שאני רוצה שהוא ילך על הרמקולים יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם שתומך ב5.1 שזה הכיוון שלי אני חושב אז איזה רמקולים הכי כדאי לי???? תודה רבה לעוזרים....

• 14 תגובות
    • 933 צפיות
  11. Started by BoA,

ברצוני לקנות רמקולים חדשים למחשב. התקציב שלי הוא מ700 עד 1000 שקל, אם יש לכם משהו ממש מומלץ למחשב אז אולי אני אשקיע 1500 (התקציב גמיש). חשוב לי שהבאס שהם יפיקו יהיה איכותי . לא משנה לי 3.1 או 5.1. יהיה נוח אם תביאו לי כמו כן אתר מומלץ ששווה ממנו להזמין דרך כ.אשראי (אתר עם תנאי שירות ומשלוח טובים). אני לא ממש מבין בזה אז אני לא יודע אם צריך איזה כרטיס קול מיוחד במחשב וכו' אז הסברים כללים יעזרו לי. תודה

12. שלום, שמעתי וקראתי הרבה דברים טובים על הרמקולים z5500 אבל בשורה התחתונה מה שקובע הוא מבחן המציאות. רציתי לדעת איפה (חנות באיזור המרכז) ניתן לשמוע את הרמקולים הנ"ל. ד"א עדיף רמקולים של Logitech z5500 או רמקולים של קולנוע ביתי + רסיבר בפחות או יותר אותו תקציב ?

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  13. יש לי מערכת סטריאו עם 2 רמקולים של 120 מחוברת למחשב. עכשיו קניתי מערכת קולנוע ביתי של lg לסלון אבל לא נראה לי שאני צריך את ה-2 רמקולים האחוריים. ואני רוצה לשים אותם בחדר שלי,אם אני מחבר אותם למערכת זה יחליש את העוצמה של הרמקולים האחרים? ואיך אני מחבר אותם כי במערכת שלי יש2 חיבורים רק ל-2 רמקולים...

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  14. היי יש לי AZTEC AMS 5.1 עם הכרטיס קול של EPOX8RDA+ ובהגדרות של של הרמקולים לפעמים הוא מעביר לי לבד מ 6 רמקולים ל 2...מעצבן! למה זה קורה?

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  15. Started by gadykay,

שלום חבר'ה כמו שהכותרת אומרת אני צריך רמקולים 2.1 למחשב חדש שאני קונה עד 200 שקל, פשוט רוצה מקסימום תמורה לכסף. תודה.

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  16. Started by PayneBack3251,

שלום לכולם, לפני כשנה קניתי את המערכת G51 של Logitech וראיתי את המבצע שיש על ה Z5500 ב 1300 והוא ממש מפתה אותי בגלל שממש רציתי לקנות אותו אז אבל הוא עלה כפול (2400), האם מישהו יודע אם ההבדל הוא כזה משמעותי ששווה לי לעשות את השדרוג הזה ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  17. שלום, אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתי שתכלול: רסיבר+רמקולים (עדיפות ל-5.1)+DVD. התקציב הוא כ3500. ראיתי את הדיל הזה:http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=JWAVR1706_SD770_SCS140 הוא נראה לי טוב מה אתם אומרים? עזבו מחירים כי בזאפ ההרכב הזה עולה אותו דבר אבל מבחינת איכות שמע. חשוב לי!!! שתהיה איכות שמע גבוהה! שהרמקולים יהיו יפים אבל לא גדולים אלא בסגנון של הJBL האלו. (לא חובה הגודל אבל עדיף כי חדר קטן) מומלץ שיהיה אפשר לתלות אותם על קיר אבל עוד פעם לא חייב כי אפשר גם על מדף... חשוב שתהיה עוצמה אבל בכל זאת לא בראש סדר העדיפויות כי זה לחדר קטן! אם אפשר אבל ממש לא חייב שיוכלו גם לעמוד בחוץ (החדר המדובר הוא עליית גג ויש שם גם מרפסת ענקית אז רציתי אם זה אפשרי ל…

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  18. Started by FatalClaw,

אני חדש בנושא ואני לא ממש מבין בו. אני מתלבט בין:Sennheiser HD 600 Audio-Technica ATH-M50 Monster Beats by Dr. Dre Studio מישהו מכיר\ממליץ\ממליץ על אחד יותר טוב\יש לו אחד כזה? אוזניות ב300$ פלוס מינוס עם איכות סאונד הכי טובה בתקציב.

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  19. Started by shaithebest,

שלום לכולם כבר שאלתי את השאלה הזו והסבירו לי אבל משום מה האשכול הזה נעלם אז אני אשאל שוב אני מחבר את הנייח לLG LCD 37 INCH SCARLET 1 TO 100000 2MS כאשר בנייח יש כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8800 GTS 512 MB מהם בדיוק ההגדרות שצריך להגדיר בתוך NVIDIA כדי לקבל תמונה באיכות מקסימלית? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  20. מישהו יודע איך מגדירים את זה שיעבור 5.1 רמקולים? חיברתי את הרסיבר ליציאה הקואקסיאלית והוא קולט שידור סטראו רגיל וגם בתוכנה שבאה עם זה העברתי ל 5.1 וכלום.. לא מזהה 5.1 רמקולים רק סטראו רגיל.. מישהו יודע מה הבעיה אוליי?? תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  21. Started by Offset,

אז יש לי 1000 שקל אני מוכן לחרוג 100-200 שקל. זה צריך להיות סטרימר שיש לו חיבור HDMI ותומך בהרבה פורמטים. צריך שהוא יהיה נוח ומקליט אם אפשר. הסטרימר צריך לאפשר לי להעביר אליו סרטים מהמחשב הרגיל דרך האינטרנט וגם להסטרים ישר מהמחשב אם אפשר. אשמח להמלצה טובה, תודה

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  22. שלום לכולם , רציתי לבקש את עזרתכם בבחירת אוזניות איכותיות ( יחסית למחיר כמובן ) אני מתכוון להשתמש בהם בבית בעיקר בחיבור לכרטיס קול ( AUDIGY 2 ) וגם מידי פעם לרסיבר שלי ( YAMAHA RXV 1000 ) השימוש שלהם יהיה בעיקר למוזיקה . חשוב מאוד שיהיו נוחות ואקוסטיות שמכסות את כל האוזן כדי לבודד כמובן רעשים חיצוניים. התקציב שלי הוא עד 400 שקלים + - אם אפשר משהו טוב ב 300 עוד יותר טוב ... ראיתי כמה אופציות רציתי שתגידו לי לפחות לפי הדגמים האלה על איזה כיוון כדאי ללכת .. 1 ) http://www.tuki.co.il/details.asp?id=620&lead_id=&look= 2 ) http://www.tuki.co.il/details.asp?id=479&lead_id=&look= 3 ) http://www.tuki.co.il/details.asp?id=593&lead_id=&look= 4 ) http://www.t…

• 10 תגובות
    • 932 צפיות
  23. היי, אני מעוניין לרכוש טלויזיה חדשה בגודל של 46" ומעלה. יש שלושה דברים קריטיים עבורי - -איכות תמונה (אני מעדיף פנל IPS או VA) -אפשרות לתלייה -אפשרות לנגן סרטי MKV מUSB. דברים שהייתי שמח: -LED -עיצוב חדשני -SMART

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  24. שלום אני קניתי לא מיזמן מערכת קולנוע ביתית וההייתי רוצה אם אפשר שתיתנו לי מדריך או הצות איפה למקם את המערכת בצורה הכי טובה למשל יש לי זוג רמקולים אחוריים שיהיו תלויים על הקיר למעלה אז כמה ס"מ בערך לתת רווח בין התיקרה לרמקול עצמו וכאילו דברים... תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 932 צפיות
  25. יש לי מסך מחשב 17 וLCD32 שמחובר עם כבל DVI-HDMI למחשב אני רוצה לעשות שיראו במסך של המחשב ברזולוציה שמתאימה לו והמסך של הטלויזיה יהיה כאילו ההמשך שלו, נגיד אם מזיזים את העכבר ימינה זה ייצא מהמסך מחשב ויעבור לטלויזיה, ושהטלויזיה תיהיה ברזולוציה שמתאימה לה איך אני עושה את זה ? יש לי 88GT עם דרבירים של נוידיה נ.ב : הדריברים של נוידיה יכולים לגרום לאדם להתאבד !!!! אעעעהה

• 14 תגובות
    • 932 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.