עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. זה שווה לי?? עד כמה הבדל אני ירגיש בשמע...?? (יש לי מערכת שמע רצינית ממש) ומוסיקה זה בערך החיים שלי.... נ.ב: ואם כן.. בכמה אני יכול למכור אותו?

• 13 תגובות
    • 980 צפיות
  2. כרטיס הקול שבא עם לוח הNFORCE של MSI שווה משהו? ברצוני להפעיל מערכת רמקולים של 5.1 אבל הלוח תומך רק ביציאה דיגיטלית וזה דורש מערכת רמקולים אשר תומכת כניסה דיגיטלית ולי יש הרבה רמקולים ומגברים לרשותי אשר אני יכול לסדר לי מערכת מגניבה לחלוטין עם יציאות אנלוגיות האם כדאי לי לקנות כרטיס בעל יציאות אנלוגיות בסביבות ה 300 ש"ח והאם הוא יתן ביצועים טובים כמו הכרטיס שעל הלוח כי ידוע לי שהכרטיס קול שעל הלוח דווקא טוב מאוד ואין הרבה כרטיסים זולים אשר מבצעים כמוהו?

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  3. היי יש לי AZTEC AMS 5.1 עם הכרטיס קול של EPOX8RDA+ ובהגדרות של של הרמקולים לפעמים הוא מעביר לי לבד מ 6 רמקולים ל 2...מעצבן! למה זה קורה?

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  4. Started by redead,

זה מה שמצאתי בEBAY http://www.ebay.com/itm/White-Headset-Mic-4-Samsung-Galaxy-S-4G-T959V-Epic-i500-/320690834539?pt=PDA_Accessories&hash=item4aaaa9cc6b#ht_1215wt_905 לא מחפש משהו מטורף אבל לא זבל

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  5. יש לי לוח אם ds3r ga-ep45עם כרטיס מובנהrealtekalc889a,אני מעוניין להוסיף כרטיס עצמאי שרק תכונה אחת חשובה-עוצמת הקול.עדכון דרייברים לא עזר.אם יש הצעב לכרטיס פשוט וזול אך עם עוצמת שמע גבוהה אשמח לקבל הצעה.על הלוח יש pciוגם pci-x תודה ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  6. שלום לכולם. יש ברשותי מיני דיסק סוני דגם Mzr-909 וכרטיס כניסה אופטית במחשב. כאשר אני מחבר בין שניהם ומכוון על הקלטה המכשיר לא מקליט וכותב NO RECORD. האם מיששהו מכיר דרך כלשהי להקליט או לפתור את הבעיה. תודה

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  7. שלום, ברשותי מערכת חמודה של זוג רמקולים ריצפתיים B&W ורסיבר סטיראו של Onkyo, וגם אוזניות RP21. עד היום השתמשתי ב-DVD של pioneer והתוצאה הייתה די עלובה. יש לי אוסף ענק של lossless על המחשב ואני מעוניין לנגן מוסיקה דרכו (מתכנן לרכוש נייד). אחרי קריאה הבנתי שהפתרון הוא לרכוש DAC ושני הדגמים שאני חושב עליהם הם הZero וה Beresford. אני חושב שהם יעשו עבודה טובה יחסית למערכת שיש לי ואני לא חושב שאני זקוק למשהו באלפי שקלים. איזה משני המכשירים האלה עדיף? יש משהו עדיף בתקציב? (Super Pro,Gigalab moon,Fubar II?) והאם יש פיתרון טוב יותר? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  8. Started by levimadman,

מעוניין לקנות טלויזית LCD לחדר של ההורים שלי ורציתי לדעת מספר פרטים.. יש דגשים שצריך לשים על טלויזיות LCD? והאם הטלויזיה הזאת תעשה את העבודה- http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=YF22UC&Cat2Cat1ID=1885&Cat2ID=2140&aff=Zap〈=he ובנוסף..- מה עם הטלויזיה הזאת? http://www.getit.co.il/Group/41344/12 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=591053 כמובן שהדגש הוא על איכות אבל המחיר הוא פקטור משמעותי גם.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  9. שלום יש לי מערכת סטריאו שמחוברת למחשב אליה מחוברים הרמקולים הנלווים עם המערכת והוספתי אליה עוד 2 רמקולים גדולים ממערכת סטריאו אחרת שזרקתי כבר לפח ממזמן עכשיו קיבלתי עוד 2 רמקולים יחסית גדולים ורציתי לדעת אם יהיה בריא למערכת לחבר גם אותם (הצלבתי פשוט חוטים וחיברתי לאותו חור עם טיקטקים) ואם לא אז איך אוכל לחבר גם אותם בדרך "בריאה" יותר? תודה.

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  10. שבוע טוב מחפש אוזניות מהסוג שנתלה על האוזן כל אחד במפוצל אפשר לחרוג מהסכום אני מזמין מאיביי אלא אם כן יש בארץ משהו כדאי האחרונות שלי היו של פליפס shq3000 וממש לא אהבתי

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  11. יש לי מקלדת CHICONY-KB9900 ומערכת רמקולים של NEC שניר רמקולים וסאב! במקלדת יש לי אפשרות לשלוט על עוצמת השמע ועל מיוט וכאלה...אבל זה לא עובד לי! יש לי כרטיס מובנה (נראה לי)- [intel 82801BA/BAM ICH2-AC'97Audio controller[b-4 אני ממש צריך את זה,אבל זה לא עובד... אני ממש ממש ממש יודה למי שיעזור לי לסדר את הבעיה!!! נ.ב הדרייברים והתוכנה של המקלדת מותקנים! תודה!

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  12. Started by talkfir,

היי, קניתי מחשב חדש לחדר שלי, והגיע הזמן לרמקולים.. אני מתלבט בין 2.1 ל 5.1 ..הקטע הוא שבחדר הסמוך (חדר המשפחה) יש כבר מערכת קולנוע ביתי מושלמת כבר, ובנוסף, יש בחדר שלי תופים (אז אפשרי בעתיד לתופף עם שירים / קטעים למינהם ללא תופים שאכתוב לי..) [הממ אפשרי גם עם אוזניות] מה עדיף? (אשמח כמובן לשמוע חוות דעת של משתמשים) 2.1: ?CREATIVE Inspire 2500 Logitech x230 ?Altec Lansing ATP3 5.1 - ?CREATIVE Inspire 5200 Logitech x 530 Jamo PJ5000 (במחסני חשמל) כמו כן אני רוצה לראות מה יש שם שוב(הייתי שם מזמן), ולעשות גם סיבוב בתחנה מרכזית-שוק הפשפשים... מה אומרים? נ.ב - ברשותי ac97 פשוט..במידה ואבחר ב 5.1, האם אוכל לשמוע סרטים נורמלי עם דולבי,dts והכל? או שחייבים כרטיס אחר? אם כן אז…

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  13. Started by IG,

הי, בשבועות האחרונים אני עובד על קייס חדש לאוזניות שלי. הקייס עשוי מגוש ספוג, שאליו מודבקים "קירות" מספוג קשיח יותר. ככה אני מקבל גם קשיחות ושמירה על המבנה של הקייס וגם ספיגה של פגיעות ולחיצות... אני מקווה כל הסיפור הזה יהייה מכוסה ביריעת פלאסטיק שחורה (כמו זה ששמים בתחתית של בריכות ומאגרי מים...) למניעת רטיבות. ומכיוון שזה לא שווה בלי תמונות: (מצטער על האיכות- צולם בעזרת הפלאפון שלי...) [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  14. Started by Mishmish,

רציתי לשאול איך הרמקולים של איקן 5.1 . עלו לי 470 ש"ח . טובים לא טובים וכו' ?????? תודה ;)

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  15. Started by Y O N I,

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-soundblaster&db135650=135653&db46605=129097,129098&db46632=46974&db46624=46977&db46617=46621&db67504=67507 מה אתם ממליצים לי? אם יש לכם הצעה אחרת שלא נמצאת פה אז בכיף זה מחשב זמני, לכן אני לא משקיעה הרבה אבל חשוב לי גם עיניין המחיר אני משתמש ב2.1 רמקולים או אשתמש במגבר עם רמקולים (גדולים) של סוני שיש לי רק צריך כרגע מגבר זמני לא יקר זה בערך המחשב שאני קונה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5793&CatCode= + מספר שינויים קלים תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  16. Started by 47,

האם בAUDIGY2 (לא AUDIGY2 PLATINUM ולא AUDIGY PLATINUM EX) יש את הRACK החיצוני כמו בתמונה:

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  17. Started by shay5525,

היי, [ערוך:] אשמח לקבל את עצת חברי הפורום לגבי טלוויזיה שטוחה ודקה לסלון שלנו, בגודל של 37''. אנחנו זוג סטודנטים, ולכן התקציב מוגבל עד 2400 ש"ח. אנחנו מחפשים טלוויזיה נחמדה, שתחזיק איתנו כמה שנים, ויהיה כיף לראות עליה סדרות וסרטים. {ההודעה נערכה, כי בהתחלה חיפשנו 32 אינץ', אבל לאחר כמה שיחות הבנו ששווה להשקע עדו קצת בשביל 37 אינץ'} תודה, שי

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  18. Started by yuraxp,

שלום יש לי נגן ובו אופציה לעידכון קשוחה,מה זה בעצם ומה זה יתרום?

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  19. Started by FatCat,

שלום, כאשר אני צופה בסרטים שנמצאים על המחשב אני נאלץ לשקול שתי אפשרויוית: 1. לראות את הסרט על מסך 17" של המחשב ועם הAltec Lansing ATP-5. 2. לראות את הסרט על הטלוויזיה 21" עם הרמקולים של הטלוויזיה. אני יכול לצפות בסרטים על הטלוויזיה ולשמוע מהרמקולים של המחשב, אבל הם 3 מטר מהטלוויזיה וזה מבאס לראות ככה סרט. מישהו יודע איך אני יכול לחבר את הרמקולים לטלוויזיה? Thanks in advance.

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  20. Started by LIRON1,

אהלן קיבלתי היום ממשהו זוג רמקולים של JVC ,אלה שבתמונה. א. הם שווים משהו? ב. למה שחיברתי אותם למערכת פשוטה של מחשב (creative sbs 2.1 370) הם לא נותנים באס ונראה לי גם שהטוויטרים לא עובדים?

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  21. Started by YTZ,

יש לי כרגע UE700 שקניתי בזמנו המשרתות אותי באופן נאמן כבר שנה שניה, אך לקחת סט כזה של אוזניות לאימונים מרגיש קצת מסוכן (1000+ ש"ח, אחרי הכל), כרגע יצא לי לשמוע על ה-Soundmagic PL30 שהן אוזניות מיצרן סיני שפה ושם יש עליהן ביקורות די טובות, אבל רציתי לקבל עוד חוות דעת והצעות לאוזניות באותו התקציב. התקציב עומד על 35$, רצוי מאיביי או כל אתר השולח מחו"ל לארץ (התקציב כולל משלוח). עדיפות לצליל חמים ומאוזן ככל האפשר, עם טיפ-טיפה דגש על הבאס.

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  22. Started by IdanS,

יש לי ככל הניראה בעיה בלוח האם שמסתכמת בזה שכרטיס הקול מסוג realtek ac97 שיש לי המובנה בלוח לא עובד למרות שהוא מזוהה ע"י המחשב ומערכת ההפעלה ללא התנגשויות וכל הדרייברים מותקנים כהלכה,וב-BIOS האודיו קונטרולר מוגדרים enabled. לאור העובדה שאין לי עצבים וזמן לאשפז שוב את המחשב במעבדה ואולי לקבל שוב לוח אם פגום,החלטתי לקנות כרטיס קול מבוסס PCI שאפשר להרכיב בפשטות על לוח האם.מה שרציתי לשאול: 1)האם התקנת כרטיס קול חיצוני מבוסס PCI עלולה לקחת יותר משאבי זיכרון ומשאבי מערכת ולפגוע בצורה כזו או אחרת בפעולת המחשב? 2)האם התקנת כרטיס קול כזה עלולה לגרום להתנגשויות? אם כן, מה היא הדרך הכי טובה ובטוחה להתקנת כרטיס הקול החדש (האם זה דורש הגדרה ב-BIOS שבה האודיו קונטרולר שמתייחסים לכרטיס …

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  23. האם זה מגבר איכותי ואמין?

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  24. Started by tolik_d,

שלום לכם... אני די חדש בעניין ה-LCD למיניהם. לאחרונה רכשתי LCD של METZ (דגם LC26TL) לחדר השינה... עכשיו רק נישאר לי לחבר אותה בצורה האופטימלית ביותר לממיר של YES. ממה שהבנתי כאן, הדרך האופטימלית לחיבור היא באמצעות SCART אבל אחרי חיפוש קצר הבנתי שישנם עשרות סוגי כבלים של SCART והמחירים שונים בהתאם... ??? מישהו יכול לתת לי עצה לגבי סוג הכבל/אורך/מחיר/חנות? שיהיה בסביבות 200 ש"ח... בנוסף, אם יש המלצות אחרות לגבי החיבור, אשמח לשמוע אותן!! הכניסות שיש בטלויזיה הן RF, AV, 2XScart, PC-Audio, YPbPr,YCbCr,HDMI. תודה!

• 13 תגובות
    • 979 צפיות
  25. יש לי מחשב AMD ATHELON 3000, לוח אם EPOX 8KDA3J, זכרון 512*2, כרטיס מסך MSI 9800 PRO PLUS 128MB?TV,DVI וצורב די וידי של LG.(כרטיס קול 6.1 מובנה) רמקולים 5.1 CREATIVE. אני קונה עכשיו מסך LCD 26-30'' לחדר, ואני רוצה לחבר אותו, בנוסף למסך מחשב שלי. המטרה הסופית הוא שימוש במחשב לצפיה בסרטים(DVD, AVI...) על המסך החדש. השאלה היא מה אני צריך לעשות בשביל זה, והאם אני יכול בצורה נורמלית להתשמש ברמקולים של המחשב של כאשר אני צופה בטלוויזיה או משחק ב PS2. המון תודה מראש, ניב..

• 13 תגובות
    • 979 צפיות

דיונים חדשים בפורומים