אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
לקראת טיסה לחו"ל בתחילת השבוע הבא, הייתי מעוניין להתחדש במזרימדיה איכותי חדש. תכונות: תמיכה בפורמטים מרובים של אודיו/ווידיאו), קבצי כתוביות בעברית (אם אפשר לקבוע גופן מה טוב) בפורמטים שונים. חיבור USB לדיסק קשיח, חיבור לרשת ממש לא חשוב, אופציה להוספת דיסק פנימי טוב אך לא הכרחי. מסוגל להריץ קבצי MKV ברזולציות גבוהות 1080 * 1920 בצורה חלקה. יש מבחר גדול כל כך עד כאב ראש. אשמח מאוד להמלצות/עצות של משתמשים המתמצאים בנושא זה. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
קרוסאובר וכו'... בבקשה להגיב רק מי שיודע. תודה
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מה שחשוב לי-שתהיה סטריאופונית,מסך שטוח ומבית טוב. אני מתכוון לחבר לה ממיר דיגיטלי,את הרסיבר ובעתיד גם DVD. התקציב הוא 1000+ גג עד 1200. נ.ב,אני מעדיף המלצות מחנויות בפועל ולא מזאפ,תודה.
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי יש לי בבית 3 טלוויזיות LCD שאליהן אני רוצה להזרים סרטים. הבעיה היא שהסרטים לא נמצאים במחשב מסויים וקבוע - ז"א שאני צריך את האופציה לשדר סרטים מאחד מ 3 מחשבים (2 ניידים, אחד נייח), לאחת מ 3 טלוויזיות לפי בחירתי. חשבתי על סטרימר, אבל איך אני גורם לו להוציא את המידע לטלוויזיה לפי בחירתי מבלי להעביר אותו ממקום למקום כל הזמן? ואם כבר סטרימר, איזה? וגם הייתי שמח להמלצה על 2 סטים של רמקולים 5.1/7.1 בסיסיים וטובים ולא יקרים מדי. סט אחד לסלון (3x6 מ' בערך) וסט שני לחדר (3x3 מ' בערך). מקווה שהבנתם...... טנקס :-*
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי התלבטות... אני מתכוון לקנות רמקולים והתקציב שלי עומד בערך על כ- 1400 ש"ח. אני מתלבט האם כדאי לי לקנות את ה- ADA 890 של אלטק או את ה- z 560 של לוג'יטק, אבל יש לציין כי הלוג'יטק הם מתצוגה ולכן הם עולים 1400 ש"ח. אני לא יודע מה עדיף לי לקנות , אולי תוכלו לעזור לי .... נ.ב יש לי כרטיס קול אודיג'י 2 אם זה משנה משהו.... תודה R.e.L
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
השאלה שלי די פשוטה: נגיד אני קונה רמקולים 2.1, איזה חיבור יש להם, והאם אני יכול לחבר אותם לVibra 128 פשוט?
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי בעייה מציקה מאז ששידרגתי לווינדוז 7 64BIT: הווליום של האוזניות אפילו במקסימום נשמע מאוד נמוך - אפילו בשביל כרטיס אונבורד. האוזניות שלי הן EQUATION RP-21 הלוח אם: ASUS P8H67-PRO חשוב לציין שהבעיה לא הופיעה במחשב הקודם שלי בו השתמשתי גם באונבורד ובווליום של 25% כבר לא הייתי צריך להגביר, היא גם לא מופיעה בנגן שלי - CREATIVE ZEN MICROPHOTO כך שהבעייה היא לא באוזניות. בדקתי אוזניות אחרות גם על לפטופים שונים בעבודה וגם שם יש בעייה דומה, אני תוהה האם לווינדוז7 יש איזשהו לימיטר (מגביל) על עוצמת הווליום אותו ניתן לבטל? תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני זקוק להמצלה על כרטיס טלויזיה שתומכן באופן מלאה בHD (יש לי ממיר HD) אני זקוק לכרטיס שמקליט תוכן (גם HD) ויוכל להקליט יותר מ2 תכנים יחד בנוסף אני זקוק לכרטיס שמאפשר לי לכוון את ההקלטה (גם לעוד מס' ימים) ושתיהיה לו תאפשרות להדליק את המחשב במידת הצורך (ואם יש גם לכבות מה טוב) אני לא יודע איך זה עובד אבל יש לי ממיר HD של הוט אני רוצה שתיהיה לי תאפשרות לראות טלויזיה גם תוך כדי ההקלטה ועל גבי הטלויזה ולא על מסך המחשב תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, אחרי כ-10 שנים שהמערכת סוני שלי פעלה מצוין אפשר לומר שהיא סיימה את תפקידה. אני מחפש מערכת לשמיעת מוזיקה לחדר. תקציב 1000-1500 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי, מצאתי אצלי קלטת הרבה יותר קטנה מקלטות רגילות, אני חושב שמדובר בזה: http://en.wikipedia.org/wiki/Microcassette אני לא יודע האם יש בה מידע חשוב אבל ברצוני לבדוק את זה. אין לי מושג אפילו איזה מכשיר היה אצלי שניגן אותה. מה שראיתי שהעובי של הסרט בפנים זהה לעובי של הסרט המגנטי בקלטת רגילה. אז חשבתי אם אני אקח קלטת רגילה, אוציא את הסרט מתוכה ואז אכניס את התוכן של הקלטת הקטנה, האם זה יעבוד? בויקיפדיה רק כתוב שמהירות הנגינה קטנה יותר אבל את מהירות ההקלטה אפשר לשנות בעזרת תוכנה כמו Audacity אני יודע שעדיף כבר לפנות לחברה מקצועית אבל עוד פעם, אני לא חושב שיש שם משהו כל כך חשוב, עדיין אני רוצה לשמוע מה יש שם. אני מודה למי שיעזור.
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
הנה הם: 1) LOGITECH Z-5300 סביבות ה-1500 ש"ח... 2) Creative PRO GAMER G500 סביבות ה-1800 ש"ח... 3) Creative Megaworks סביבות ה-2000 ש"ח... מה עדיף מבין כולם? או שבכלל עדיף משהו אחר.. תודה מראש לעוזרים עריכה השימושים הם: למשחקים וסרטים וקצת מוסיקה... כרטיס קול יגיע בהמשך...
-
- 12 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום יש בעיה היא יותר מציקה מאשר בעיה רצינית והיא שיש רעשי רקע כאשר אני מחבר את המחשב למערכת כאילו אין אדמה ולגבי המערכת שלי היא מערכת חלקים אם מישהו ירצה פירוט מדויק תבקשו הרסיבר שלי הוא של kenwood kr-v9080 וכן יש לי מיקסר ניסיתי איתו ובלעדיו וזה לא משנה אז אני מניח שהוא לא ממש מעניין לנושא בתודה מראש מאיר
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, עוד מעט אני עובר לדירת חדר. החדר הראשי יכיל את הכל: מיטה, טלוויזיה, שולחן עבודה עם מחשב עליו, ספה קטנה וכד'. הגודל של החדר הוא 16 מ"ר (4X4). עד עכשיו לא ממש חשבתי על התחום של הסאונד. חשבתי שיהיו לי את המרקולים הרגילים של המחשב 2.1 על השולחן עבודה, ועם הטלוויזיה אני אסתפק ברמקולים הפנימיים שלה (אני הולך לקנות עכשיו LCD של 40"). התחלתי לחשוב שאולי יש אפשרות להשיג חווית סאונד טובה יותר. אין לי שימושים מיוחדים שבשבילם אני צריך רמקולים מטורפים - רק מוזיקה וסרטים. מה לפי דעתכם אני יכול לעשות כדי להפיק את המקסימום מהדירה הקטנה? חשבתי אולי לפזר 4 רמקולים בפינות של החדר, ואם יש אפשרות לחבר אותם גם לטלוויזיה וגם למחשב (אני לא מבין בתחום הזה אז אני לא יודע מה האפשרויות שלי) א…
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הכרטיס שנמצא ON BOARD מוציא סאונד די גרוע (בלי קשר לאיכות הקובץ) ואני רוצה איכות כי המערכת סטריאו 'כבדה'
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אוקי לפי הכותרת אני מעוניין ברמקולים חדשים אז יש לי 1500 שקל תקציב מקסימום לבזבוז על המחשב שאני רוצה שהוא ילך על הרמקולים יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם שתומך ב5.1 שזה הכיוון שלי אני חושב אז איזה רמקולים הכי כדאי לי???? תודה רבה לעוזרים....
-
- 14 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, אתמול מצאתי בבית אוזניות שכבר לא בשימוש קרוב ל-5 שנים. האוזניות הן Sony MDR-p10, שוות משהו? לא מצאתי בגוגל שום מידע מועיל, אני מניח שזה חרא ישן, אבל לא בטוח. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
האם יש הבדל באיכות בין רמקול רגיל לאלחוטי. כמו כן אשמח לקבל המלצה על רמקולים טובים שניתן לקנות בדיוטי פרי. תודה
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר טוב מאד שלי קנה לפ-טופ חדש של DELL והכרטיס המובנה בלוח שלו ממש פשוט ויש לו יציאה PL קטנה בלבד לאוזניות/רמקולים. מאחר ואין לו מחשב נייח בבית, הלפט-טופ הזה משמש אותו לצפייה בסרטים. יש לו מערכת קולנוע ביתי ברמה טובה והוא רוצה לשמוע את הסרטים בסראונד וברמה גבוהה עד כמה שניתן (עדיף כרטיס עם יציאת OPTICAL). הוא רצה לקנות אחד כזה של CREATIVE מ EBAY : http://ae.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=17751&listby= הבעיה היא שהם לא מוכנים לשלוח שם לארץ. בחנויות בארץ רוצים עליו סביב ה 400 ש"ח (שזה ממש חוצפה לפי דעתי..). השאלה שלי - האם למישהו יש רעיון מאיפה אפשר להביא כזה ביותר זול ? או האם יש פתרון לא פחות טוב ממנו בפחות כ…
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
ברצוני לקנות רמקולים חדשים למחשב. התקציב שלי הוא מ700 עד 1000 שקל, אם יש לכם משהו ממש מומלץ למחשב אז אולי אני אשקיע 1500 (התקציב גמיש). חשוב לי שהבאס שהם יפיקו יהיה איכותי . לא משנה לי 3.1 או 5.1. יהיה נוח אם תביאו לי כמו כן אתר מומלץ ששווה ממנו להזמין דרך כ.אשראי (אתר עם תנאי שירות ומשלוח טובים). אני לא ממש מבין בזה אז אני לא יודע אם צריך איזה כרטיס קול מיוחד במחשב וכו' אז הסברים כללים יעזרו לי. תודה
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
קניתי כבל DVI - HDMI וחיברתי את הטלויזיה שלי למחשב. הבעיה שרואים בטלויזיה למשל את המסך של המחשב כרגיל, ובמסך של המחשב רואים רק את הרקע- כאילו המסך התפצל לשניים. ניסיתי לשחק בהגדרות של ה NVIDIA אבל לא הצלחתי למצוא שם משהו שיוכל לגרום לי לראות את אותו המסך גם במחשב וגם בטלויזיה. ויש עוד שאלה, הטלויזיה מוציאה רעשים מוזרים כאלה שהכבל מחובר ורואים במחשב. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
לאחר קריאה מרובה באינטרנט לקראת רכישת נגן MP3 פלאש, נקלעתי לדילמה. אשמח אם תעזרו לי. ההתלבטות שלי מתחילה כאן. אני חושב לרכוש אחד משני מכשירים של IRIVER: 1. IFP-990 256MB מחיר: 495 ¤ 2. IFP-795 512MB מחיר: 630 ¤ אני מבין ששניהם נותנים אותה איכות סאונד, וההבדלים העיקריים הם בכך שלסדרת 900 יש מסך צבעוני וסוללה נטענת. אני יכול לוותר על שניהם לטובת 512MB. אוקי, היכן הדילמה בדיוק? אני מבין שהאוזניות מהוות חלק חשוב מאוד באיכות הסאונד הפוטנציאלית שאפשר להוציא מהמכשירים האלה. חשבתי לרכוש אוזניות של Sennheiser מדגם PX-100 (כנראה במחיר 250 ¤). אך יחד עם הנגן אני ממש עובר את התקציב שלי. השאלה שלי היא מה חשוב יותר: אוזניות או נגן? כלומר, מה עדיף, למשל, משתי האפשרויות הבאות: 1. אחד…
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך hd4850 והLCD היא פול. איזה כבל אני צריך? הוא יכול להיות גם מטר כי המחשב והטלויזיה קרובים..
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
-
לאחרונה קניתי טלוויזית LCD חדשה וחיברתי אותה למחשב שלי דרך הכרטיס מסך (radeon HD4870) התחלתי להוריד סרטים באיכות 720P (חלקם ריפ מבלו ריי, חלקם לא) ואז שבדקתי גילתי שכל הסרטים שאני מוריד הם בדרך כלל ברזולוציה של 1280x528 פחות או יותר. הרזלוציה של הטוויזיה שלי מוגדרת כרגע ל1360X768. אני משתמש ב-KMPLAYER בשביל לנגן סרטים ואני כל הזמן מקבל תמונה נורא עלובה שכמעט חצי מהמסך (מלמטה ולמעלה) שחורה. גילתי בKMPLYAER אפשרות מגניבה שקוראים ל overscan שלהבדיל מ stretch זה מנוגן על מסך מלא אבל שום דבר לא מתעווט (אני חושב), ופה מגיעות השאלות... האם מה שאני מוריד פשוט איכות לא טובה? האם כדי לי לנגן את זה כמו שזה? האם כדי לי לשנות את הרזולוציה של הטלוויזיה? האם כדי להחליף תוכנה? ב…
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-