עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני צריך רמקולים טובים בתקציב של 400 ש"ח שכוללים מערכת של 5 רמקולים וסאבוופר (אני חושב שזה נקרא 5.1). תודה.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  2. Started by e.m,

יש לי וינדוס אקס פי אנגלית, יש לי שתי בעיות האחת היא כשאני מנסה לפצל שיהיה מסך + טלויזיה אני לא רואה כלום בטלויזיה. והבעייה השנייה, יש לי כ.טלויזיה TV2000 XP וגם שם ניסיתי לחבר אליו מכשירים ושום דבר לא עובד. אני רק יציין שהמחשב עבר פירמוט מחדש, ניסיתי את הדרייברים הישנים והחדשים בשניהם, המחשב מזהה את הדרייברים והתוכנות כתקינות ואין שום הודעת שגיאה, רק שרואים רק מסך כחול, ניסיתי גם להחליף כבלים ושום דבר לא עוזר. כנראה שעשיתי משהו לא טוב, מישהו מכיר\יודע למה?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  3. אני מחפש טלוויזיה חדשה לסלון, גודל 30" ומעלה עם תצוגה סבבה. אני לא יודע בדיוק כמה להקציב, אבל ראיתי שהממוצע הוא 3000 אלף שקל. בטווח המחירים הזה, יש טלוויזית LCD מומלצת שאיכות התמונה בה טובה מאוד+?

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  4. שלום, חבר טוב שלי קנה מחשב אתמול והוא קנה מחשב כולל מסך וגם כרטיס טלוויזיה בחיבור PCI. בימים הקרובים אני אלך אליו במטרה לחבר את הכרטיס טלוויזיה לממיר של YES. המסך שהוא קנה זה מסך LG 22 אינצ' דגם L226WTQ שמחובר בחיבור DVI לכרטיס מסך 8500GT. הכרטיס טלוויזיה הוא AVerMedia Super 007 FM. יש לציין שאין לו טלוויזיה והוא קנה את הכרטיס טלוויזיה והמסך מחשב שישמש לו בתור טלוויזיה ומסך מחשב. השאלה שלי היא איך אני מחבר לו את הכרטיס טלוויזיה לממיר של YES?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  5. כותרת (: תודה.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  6. אז ככה . כרטיס הקול בלוח אם שלי תומך עד 7.1 (דרך 4 יציאות אנלוגיות) וגם כולל שני יציאות דיגיטליות (אופטית וקואקסיאלית) - הלוח אם הוא GIGABYTE P35DS3L . הבנתי מקצת קריאה שבשביל לקבל סראונד אמיתי מממשחקים עדיף לחבר אנלוגית (ברשותי Z5500 שהם 5.1) ולעומת זאת בסרטים שהם מן הסתם AC3 או DTS ו-DD צריך לחבר דיגיטלית כדי שהסראונד יעבור כמו שצריך . כמו כן אני יודע שהממשק הפופולרי במשחקים לסראונד הוא EAX (מתוצרת CREATIVE) . רציתי לדעת : 1. האם אני צודק בזה שכדי לקבל סראונד אמיתי ממשחקים עדיף לחבר אנלוגית ולא דיגיטלית ? 2. האם גם ללא כרטיס קול שתומך ב-EAX ניתן לקבל סראונד במשחקים ? 3. האם כרטיס הקול RAZER BARACUDA AC1 כמו שהוא יכול לקודד סטריאו לסראונד (לדוגמא בסרטים) יכול לעשות אותו …

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  7. שלום,יש ברשותי אוזניות גיימרים של חברת logitech שרכשתי לא מזמן..ויש לי רק יציאת קול אחת במחשב..בגלל שהאוזניות משולבות מיקרופון מציק לי להחליף את הרמקולים כל שנייה. השאלה שלי היא האם יש מתאם בין היציאות 3.5 מ"מ גם של המיקרופון וגם של האוזניות לusb? איפה ניתן לקנות אם בכלל בארץ? _____________ ואי איזה חפירה על שאלה פשוטה...מעפן אני חח

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  8. Started by wrecker,

אני מחפש מסך בין ככה 32-42, מרחק ישיבה הוא בערך 3.5מטר קצת פחות ואמרו לי שאני צריך 37 ומעלה (בגלל הכתוביות) רציתי לדעת אם זה נכון? דבר שני בקרתי בחנות שאני תמיד קונה בה והוא הציע לי כמה מסכים, ומסך אחד בעיקר הלהיב אותי..אני לא יודע איזה דגם הוא כי לא מצאתי בחנות אבל זה דגם של SANSUI 42' Full HD נגדיות 1:2000 ודינמי 1:8000 אם מישהו מכיר את המסך או החברה ויכול להמליץ עליה? אני רוצה לקנות מחר.. ואם היא שווה את המחיר 5900 כולל כבלים ומתלה לקיר. תודה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות אוזניות איכותיות למערכת. אין לי מושג מאיפה להתחיל, איך לבחור וכמה כסף צריך להכין. יש לי כרגע 400 ש"ח זה מספיק? האם יש בפחות או האם צריך בכלל להכין יותר מ- 400 ש"ח עבור אוזניות איכותיות. אני אשמח לתגובות. תודה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 16.07.2008 בשעה 19:03:14 איך הדגם הזה?Sennheiser HD205 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=21629 יש גם את הדגם הזה: Koss Portapro http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=5540

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by ORBIT,

מסך טלביזיה LCD גדול ורחב של סנסוי. איך ניתן להגדיר את תצוגת המסך שהתמונה תיראה נורמלי ולא מתוחה לצדדים? זה כך גם בשידורי הכבלים וגם דרך המחשב (מחובר למחשב). ניסיתי לשנות בהגדרות ולא הצלחתי, מלבד הגדרה אחת ויחידה בה המסך מצטמצם לכדי שליש ואז ניתן לראות את היחס הנכון. מה שקורה הוא שהתמונה נמתחת לצדדים, לדוגמא, מכונית נראית כאילו עלה עליה מכבש. מה הסיבה ואיך ניתן לתקן זאת, אם אפשר כמה שיותר בפירוט.

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  11. Started by gibm,

לאחרונה אני ניתקל יותר ויותר בנגני מדיה שיציאת האודיו שלהם היא מיקרו USB, מן הסתם מדובר בנגנים משולבים בסלולארים (וברור לי שהקונספט מזעזע אודיופילים שכמוכם - אבל זה מאוד פרקטי). הייתי שמח לשמוע המלצות לאוזניות תואמות שקע כזה, לקראת רכישה עתידית. מאחר ומדובר בדיון תיאורטי בשלב זה (עדיין לא רכשתי) אז הייתי שמח לקבל הצעות במגוון המחירים הקיימים. אם אתם נגד דיונים תיאוטיים (למרות שלדעתי בשביל זה יש פורום) אז אני מניח שסכום רלוונטי עבורי יהיה כמאתיים שקל. תודה.

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by a1a1a1a,

אני נכנס לחדר חדש ומעוניין לקנות מערכת רמקולים 5.1 למחשב, אני מתלבט בין הLogitech G51 לבין הCreative Gigaworkes G550 ראיתי שלcreative יש יותר עוצמה, מה עדיף מביניהם? אני קונה גם מחשב חדש, על הלוח אם יש לי כניסת 5.1, האם קניית כרטיס קול 5.1 בסביבות 300 ש"ח, תשפר את איכות הסאונד או שאני לא ירגיש בהבדל? תודה

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  13. Started by TermiNal,

אהלן, אז ככה אני מתכנן לקנות לי LCD לחדר ואני מתלבט בין 2 גדלים - 32 אינץ ו26 אינץ. אני יתחיל בכך שהתקציב שלי דל מאוד ואני קונה LCD רק בגלל שזו הטכנולוגיה החדישה וכי אין כבר CRT נורמליות וגם כי זה מתאים לי לXBOX360. ה-LCD הוא לחדר שינה והצפייה או המשחק יהיה מהמיטה במרחק של בערך 2 מטר מהקיר אבל רוב הזמן אני ירים את המיטה ככה שהמרחק יהיה אפילו קטן יותר. ראיתי כל מיני דילים זולים בחנויות כמו עולם הקולנוע ואני מדבר על טלוויזיות מאוד זולות אבל ראיתי אותן אצל מכרים ותאמת אני די אוהב את זה וזה מספיק לי וזה מה שחשוב.. אז השאלה שלי היא כזאת - האם באיכות הזו של הטלוויזיות ולפי מרחק הצפייה (2 מטר בערך) עדיף לי לחסוך עוד כמה שניתן מהכסף שגם ככה חסר לי ולקחת 26 או לגרד עוד טיפה ו…

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  14. שלום, יש לי אפשרות להשיג 4 רמקולים של סוני שבזמנו (לפני 10 שנים) היו עולים כמה אלפים של שקלים + סאב-וופר (אני לא יודע כמה W) שעלה גם הוא כמה אלפים, בקיצור, המערכת מאוד יקרה ואני בספק אם ניתן להשיג אותה היום. בכל אופן, השאלה שלי היא האם ניתן לחבר אותם ישירות למחשב? יש לי כרטיס קול מובה של 7.1 ערוצים, לפי מה ששמעתי (ואני לא ממוחה גדול) שאם אחבר אותם ישירות, כרטיס הקול שלי עלול להשרף משום שהם חזקים מאוד, ויש צורך להשתמש במגבר. האם זה נכון?

• 10 תגובות
    • 6.7k צפיות
  15. לאחר זמן רב שבו הפלתי בלי סוף את האוזניות החוטיות של המחשב, ולמזלי לא דברים אחרים שחשובים לא פחות שבאזור, החלטתי שאולי כדאי לי לנסות אוזניות אלחוטיות נטענות למחשב. חיפשתי בידידו הטוב של האדם(גוגל. הם.. אממ.. הב הב!) ומצאתי את הדגם הנ"ל: http://www.shoptime.co.il/grItem.asp?Pid=292&Item_Id=20107 האם הוא שווה משהו? למישהו יש נסיון איתו? מה עם הקרינה שהוא מפיץ, האם היא תפגע בפלאפון/במסך/בראש שלי? וכמובן, הנוחות ואיכות הצליל? אני לא אתנגד לשמוע חוות דעת על דגמים אחרים(בסגנון הזה של האוזניות), אבל במחירים סבירים, כן? תודה מראש וחופש נעים, רן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by yakir8,

שלום ראיתי ב"מכרז ממון" למי שמכיר את הDVD מקליט של Sansui מדגם SDR9000 והמכרים שם הם קצת פחות מ400 שקל. עכשיו רציתי לדעת מה דעתכם על המוצר האם כדי לקנות אותו והוא שוואה 400 שקל? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  17. Started by baz0r-,

אני מקווה שזה קשור לכאן. חיברתי את המחשב לטלוויזיה באמצעות כבל S-Video שהופך לComposite אבל התמונה מוצגת בשחור לבן, ניסיתי לשחק עם ההגדרות בכרטיס מסך ובטלוויזיה אבל זה לא משנה את העובדה שאין צבעים. השאלה שלי היא מה הפתרון שיכול להיות והאם יכול להיות שזה בגלל שהכבל לא טוב. הכרטיס מסך הוא GeForce 7900GS והטלוויזיה היא סתם טלוויזית CRT של LG

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  18. כמו בכותרת אני קונה Z5500 אבל באיזה חנות עדיפה לקנות באיזור מרכז וחנות אמינה בתודה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by mardona,

שלום לכולם! רכשתי G51 לפני כשבועיים ואני נהנה מהם מכל רגע,אך למרות זאת ישנה בעיה אשר מציקה לי מאוד! כאשר אני מפעיל סרט בברירת מחדל או מוזיקה(כלומר בלי שינוי האקוולייזר) שומעים את המוזיקה בצורה טובה מאוד אבל כמעט ולא שומעים את קולו של הזמר או של הדובר בסרט!! כך גם קורה כאשר אני משחק בפלייסטישן 2 אני שומע את המוזיקה בצורה מעולה אבל בקושי שומעים את המילים. יש לי ווינדוס VISTA ואני אשמח מאוד אם תוכלו להראות לי איך לשנות את הגדרות ברירת המחדל של הרמקולים בצורה קבוע ככה שהטראבל ישמע כמו שצריך. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  20. אני לא צריכה משהו מפוצץ... סתם רמקולים טובים, עם חיבור לאוזניות מאד חשוב!!!! מה דעתכם על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=415490 בקיצור יש לכם דגם של לוג'יסט או קריאטיב, עם יציאה לאוזניות בטווח מחירים?

21. פרטו

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  22. היי חבר'ה, אני חושב שהגיע הזמן לשידרוג מערכת ההפעלה שלי. אני לפני הפירמוט השנתי וחשבתי לעבור ל VISTA ULTIMATE (כרגע ב-32 ביט), הדבר היחיד שמרתיע אותי הוא הדרייברים של קרייאטיב לויסטה, הבנתי שהם רק מאפשרים תמיכה חלקית, וניטרול אופציות ה EAX (האם CMSS2 נתמך?), האמנם זה נכון? מה לגבי הדרייברים של קים הזה (הבחור מברזיל?) שפתר את הבעיות של ה EAX בויסטה, זה קיים? תודה לכל עונה.

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  23. אוקי אני לא סגור על עצמי באיזה רצקוים כדאי לבחור: אלה ה JBL (אני מעדיף אותם) http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=151792 שהם איכותיים ושווים א המחיר אבל לא יודע...משו מפריע לי או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=691670 שגם הם טובים אבל לפי מה שהבנתי קצת פחות מהJBL או משו שקצת יותר מושך ל את העין אבל לא יודע מבחינת איכות ואמינות וכו' אחד מאלו: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=451500 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=577003 לא יודע מה לבחור ומה הכי טוב מבינהם(אני רוצה 2.1 כלומר עם סאב) כול אחד עם היתרונות והחסרונות שלו הרמקולים הם לשימוש כללי: מוזיקה סרטים וקצת משחקים... מה אתם חושבים שהכי שווה? תודה מראש על העזרה!

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  24. שלום, בכוונתי לרכוש אוזניות מחו"ל. שימוש עיקרי יהיה לשמיעת מוזיקה ממספר סוגים: * מטאל * רוק רך אקוסטי (Red House Painters, Low ודומיהם) * אינדי רוק * אמביינט * מוזיקה קלאסית * קצת פיוז'ן * מעט טראנס ודאנס למיניהם * מעט היפ הופ שימוש משני יהיה למשחקים, כך שנחוץ זוג אוזניות שיוכל למקם שחקנים אחרים בדיוק במשחקים נוסח Counter-Strike או Quake 3. התקציב גמיש אך המטרה היא לא לחרוג מגבולות ה250$. איני משתמש במגבר לאוזניות וגם לא מתכוון לקנות אחד בשנה-שנתיים הקרובות כך שיש צורך באוזניות בעלות עכיבות נמוכה. את כרטיס הקול סביר להניח שאשדרג עד סוף השנה. אין עדיפות ממשית לפתוחות/סגורות. בזמנו עמדתי ללכת על הAudio-Technica ATH-A900, הכוונה עודנה קיימת אבל עולות טענות בר…

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  25. מה דעתכם על האוזניות האלו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_2636_2662&products_id=19462 אני רוצה לקנות אותך לא במטרה לאיזה מערכת אודיופילית מדהימה, אלא לשמוע משחקי מחשב טוב, וגם מוסיקה מן המחשב (FLAC או MP3) ומחפש משהו איכותי (אפילו מאוד) אבל לא מטורף (לא כמו ה650 שעולים פי שתיים וצריך מגבר גם וכו') מה דעתכם על האוזניות האלו? ישרתו אותי טוב?

• 7 תגובות
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים