עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by solzi7x,

אני צריך המלצה לטלוויזית LCD 26" לחדר שלי. הנתונים לא צריכים להיות מדהימים אבל שתיהיה מחברה אמינה ומוכרת. תקציב של 3K עדיף פחות כמובן אם אפשר. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  2. אז אחרי המוות של הוידיאו השלישי הוחלט שזהו הגיע הזמן הלתקם-השאלה לאן? הרעיון הוא שתהיה אופציה לתכנת מראש הקלטה של ערוץ\תוכנית וגם לראות תוכנית אחרת במקביל(2 טונרים) אני חושב שלאור מחירי הרצפה של ההארדדיסקים נלך על פתרון שכולל hd אבל אם כבר לקנות משהו חדש אז אני רוצה את כל הסט של pause בשידור חיי,הקלטה מראש,הקלטה מ2 ערוצים,הקלטה לhd וניהול נוח ופה השאלה מה עדיף? מכשיר יעודי או להרכיב מפרט למחשב htpc ? בדקתי קצת את הנושא והבנתי שהמחירים זהים ולכן עדיף לי להסתכל לכיוון הhtpc. עכשיו במידה ואני צודק ויש טעם ללכת על htpc אז אני צריך להחליף גם tv כי הtoshiba הישן שלנו לא סוחב חיבור ממחשב(מתקבלת תמונה בשחור לבן) ופה השאלה לאיזה מסך להחליף? lcd או פלאזמה? האם 32 אינץ' יספיק?(כרגע …

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  3. אחי הביא מאמריקה את הZ-2300 של לוגיטק והוא קצת מודאג בגלל ההבדלים בתדר של רשתות החשמל. אמרתי לו שיקנה ממיר מ110 ל220 ויחבר אבל גיסי (שמתעסק בחשמל) אמר לו שבתחום שלו (משאבות) ההבדל בתדרים יכול לגרום נזק למשאבות ושלדעתו ברמקולים זה יכול לגרום לו גם לרעשי רקע, כי הממיר ישנה את הוולט אבל לא את התדר. אני לא מבין בתחום, אבל זה נשמע לי מוזר ששנאי לא יספיק. האם יש פה מישהו שיכול אולי לספק קצת מידע מוסמך בנושא? איזה סוג של מתאם צריך לקנות? האם הפשוט ביותר יספיק או שצריך משהו מיוחד? והאם ההבדל בתדרים יכול לגרום לרעשי רקע?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  4. שלום אני מערכת רמקולים שאני אוכל לחבר בדרך כלשהי לPS וכמו כן גם למחשב. ראשית, אני מתלבט איזו מערכת תתאים לי יותר, 5.1 או 2.1. מבחינת מקום אין לי את המקום בשביל רמקולים אחוריים או לפחות המקום הזה לא נגיד במיוחד ואני בספק אם אני אשמח בסאונד כה חזק. אני מתלבט בכל זאת לגבי ה-5.1 משום שאין הבדל גדול במחיר בין מע' 2.1 במחיר של 400~ לבין מע' של 5.1 ב600~ השימוש העיקרי שלי הוא משחקים. אשמח לשמוע את חוות דעתכם והמלצות על דגמים. תודה.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  5. הכרטיס קול הוא 7.1 של ASUS און בורד עכשיו אני משחק אני שומע רק חלק מהצלילים למשל דיבור רעשי מנוע וכאלה לא שומעים אשמח לעזרה הלוח חדש חדש

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  6. Started by Holography,

אהלן אנשים, עד כה הייתי עם מגבר Denon DRA25 ועם זוג רמקולים של מערכת סטריאו של SONY. משהמגבר שווק חיים החלטתי לקנות מערכת חדשה, התקציב הוא בסביבות 1000 לרמקולים ו500 לכרטיס קול. שומע בעיקר מטאל וקצת טראנס. נ.ב יש טעם לקנות מגבר חדש ואיכותי לרמקולים של סוני?

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  7. Started by arkadur,

אני בעיצומו של שיפוץ החדר שלי, השיפוץ כולל גם החלפה של אחד המסכים באחד בגודל של 32 " המסך נועד למשחקים, סרטים, (יש מה לדבר על FHD בתקציב הזה?), וגם לPS3. אשמח לקבל המלצות עבור דגמים (כדי שאני אלך ויבדוק לפני הרכישה) יש אפשרות של חריגה קלה מהתקציב, במידה ומדובר במשהו שיהיה "שווה את זה".. תודה לעוזרים

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by nucleo,

שלום חברים, אני מחפש רמקולים 2.1 בכ500 שקלים לערך. ניתן לחרוג ב100 שקלים אבל רק אם זה ממש משדרג את העניין. עיקר השימוש יהיה מוסיקה. יהיו גם סרטים וקצת משחקים אבל פחות חשוב לי. אפשר למצוא משהו טוב במחיר הזה? יש לי כרגע ATP3 ואני רוצה מערכת רמקולים נוספת שתבוא כשיפור במקום מערכת הרמקולים הזו או פשוט תהיה לעמדה אחרת אם היא פחות טובה כך שדעתכם בעניין הזה גם תוערך. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  9. שלום אני רוצה עזרה בקניית DVD מקליט שמקליט באיכות ממש טובה עם כונן קשיח חשוב שיהיה טיימר שאני אחליט על שעה מסויימת עד שעה וזה יקליט בזמן הזה חשוב שזה יהיה של חברה מוקרת כגון טושיב LG וכדומה אחריות טובה ואז אני אוכל להחליט על מה נכנס לדיסק לא ישירות לדיסק עד 1500 שקל תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  10. אני רוצה לקנות אוזניות משולבות מיקרופון. זה בעיקר למחשב ולמשחקים אבל גם שיהיה אפשר לשמוע מוסיקה וסרטים וכו' לא ממש מוגבל מבחינת תקציב, הייתי אומר עד 600 ש"ח נשמע לי סביר אבל אני מסוגל לחרוג חשבתי על הIcemat Siberia , אבל אני לא בטוח אם זה באמת טוב או סתם מיינסטרים. ואפשר לדעת מה זאת גרסאת הUSB שעולה 20$ יותר? המלצות אחרות? תודה~

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  11. Started by spinchicken,

אני מחפש כרטיס קול להקלטה באולפן ביתי חובבני. הכרטיס צריך להקליט גיטרה, מקלדת שליטה, ומיקרופון. ובנוסף להיות איכותי בהשמעה. עלות עד 1500 שח א. למישהו יש המלצות? ב. איזה פיצ'רים קיימים ומה כדאי שיהיה בכרטיס כזה? ג. האם קנייה באינטרנט כדאית או שהתמיכה מחנויות קיימות בישראל מצדיקה את המחירים?

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  12. אני רוצה לקנות אוזניות סגורות ל-MP3 לשמיעה באוטובוס, רכבת, ספריה וכו. אני רוצה לקנות את האוזניות עם איכות הסאונד הטובה בשוק, ועדיף כאלו שיהיה לא מסורבל מדי לסחוב אותן (או שיש להן מארז כלשהו). תקציב בלתי מוגבל אומר גם מעל 2000 שקל, אבל ברוב הזמן הן הולכות להיות מחוברות ל-MP3 (הדגם הוא D2 של IAudio) אז עדיף שלא יהיה צורך במגבר. תודה

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Sargon,

יש לי מחשב ישן עם כרטיס קול על לוח האם. כנראה של אינטל. לא יודע מהו הלוח אם שלי, ולא מוצא את הדיסק עם הדרייברים של הלוח אם. אז כיצד אני יכול להפעיל את הכרטיס קול? כרגע יש לי רק את הביפר של המחשב, ואני מתגעגע לצליל ששומעים כשאתה נכנס לווינדוס. מה אני יכול לעשות כדי שאשמע צלילים ערבים לאוזן מהמחשב שלי?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  14. החלטתי ממש ממש להשקיע במערכת קולנוע ביתית מושלמת, אשמח אם תגיבו ותמליצו על דברים שונים ממה שבחרתי. ההזמנה תיהיה בערך בעוד כשלושה שבועות. נתחיל בDVD שיש לי כרגע בבית: Pioneer LX50 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=691606 טלוויזיה: Samsung LA46M81B http://zap.co.il/model.aspx?modelid=578423# החלטתי לשלב רסיבר מאותה חברה של הדיוידי, את הPIONEER VSX LX-50 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=597672 כ-6000 ש'ח רמקולים של POLK AUDIO שמעתי את האיכות והיא טובה, אבל האמת שאני לא יודע אם היא שווה את המחיר היקיר, לפני כן רציתי ללכת על JAMO. (אשמח לתגובה בעניין הרמקולים) מדפיים: LSI9 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=305195 9200 ש'ח ריצפתיים: LSI15 http://zap.co.il/model.aspx?mod…

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  15. Started by es88,

חיברתי את המחשב שלי ל-TOSHIBA LCD 42, מהסדרה החדשה של REGZA. בכל אופן, את הסאונד חיברתי עם כבל AUX, ואת הכבל של המחשב למסך עם חיבור VGA רגיל. אני שומע קול, אבל לא בכל מקום, כלומר למשל במשחקים, אז אני למשל שומע SOUND של רקע, אבל לא שומע נניח את השדרן. (משחק כדורגל) וזה לא בעיה במשחק. כי לדוגמא מיקודם שיניתי את החיבור ושמעתי רק בווינדוס

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  16. אהלן חברים אני מחפש רמקולים 2.0 או 2.1 כמה שיותר נורמאלים בתקציב של 180 ש"ח... השימושים זה מוזיקה סרטים ופה ושם משחקים מה אתם אומרים על הסט הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=19570 יש משהו יותר טוב בתקציב?

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  17. Started by TermiNal,

אהלן, אז ככה אני מתכנן לקנות לי LCD לחדר ואני מתלבט בין 2 גדלים - 32 אינץ ו26 אינץ. אני יתחיל בכך שהתקציב שלי דל מאוד ואני קונה LCD רק בגלל שזו הטכנולוגיה החדישה וכי אין כבר CRT נורמליות וגם כי זה מתאים לי לXBOX360. ה-LCD הוא לחדר שינה והצפייה או המשחק יהיה מהמיטה במרחק של בערך 2 מטר מהקיר אבל רוב הזמן אני ירים את המיטה ככה שהמרחק יהיה אפילו קטן יותר. ראיתי כל מיני דילים זולים בחנויות כמו עולם הקולנוע ואני מדבר על טלוויזיות מאוד זולות אבל ראיתי אותן אצל מכרים ותאמת אני די אוהב את זה וזה מספיק לי וזה מה שחשוב.. אז השאלה שלי היא כזאת - האם באיכות הזו של הטלוויזיות ולפי מרחק הצפייה (2 מטר בערך) עדיף לי לחסוך עוד כמה שניתן מהכסף שגם ככה חסר לי ולקחת 26 או לגרד עוד טיפה ולקחת …

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by Joshua_G,

מבקש המלצה לכונן בלוריי, בפרט מבין הדגמים הבאים: Pioneer BDC-S02 Sony BDUX10S ASUS BC-1205PT LG GGC-H20L LightScribe

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  19. Started by iakovl,

חברה, כבר כמה זמן שיש לי את הCreative SoundBlaster Audigy 2 ZS Platinum Pro http://hwzone.co.il/reviews/audigyzs/ הכרטיס עובד מעולה יחד עם הHD595 שלי... למרות שגם הלוח אם שלי סחב אותם יפה אין כמו לשמוע את DARK SIDE OF THE MOON בפלאק, בשביל להעריך כרטיס קול טוב (ישן אבל טוב) דבר אחד שלא יצא לי לשחק איתו הרבה זה השלט, איך אני מגדיר אותו כמו שצריך שיוכל לשלוט על הפונקציות של הישומים הרגילים (winamp וכו'...)

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  20. אני מתכוון לרכוש מסך LCD בגודל 26 אינץ' של חברה מוכרת (עדיין לא החלטתי איזו חברה) בקרוב, ובנוסף לרכוש את הרמקולים הבאים: ALTEC LANSING MX5021. המסך שאני ארכוש יכיל את את היציאות הבאות: scart, s-video, component, in audio,composit. הרמקולים מכילים את הכניסה הרגילה של אוזניות (אני מקווה שאתם מבינים על מה אני מדבר). השאלה שלי היא כזו: מה הדרך הכי איכותית לחבר את הרמקולים למסך ה LCD?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  21. שלום, לא יודע איזה פורום מתאים לנושא כזה, אז פתחתי כאן . אם זה לא מתאים אז אפשר להעביר. אני מחפש לקנות DVD נייד לקראת נסיעה לארה"ב. אני לא מתמצא במחירים ולכן אין תקציב מוגדר. אשמח אם תתנו כמה אופציות נחמדות.. לא את ההכי טוב, וגם לא את ההכי גרוע. משהו שיעבוד כמו שצריך ושיראו טוב. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  22. שיניתי את ברירת המחדל שלי לHDMI ועדין הקול לא עוסד מה עושים???איזה עוד אופציות יש לי??

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  23. חיברתי את הנייד שלי מסוג HP6680 בחיבור HDMIלLCD ומשום מה אין קול רק תמונה מה אני צריך לעשות/לשנות בהגדרות של המחשב כדי שיצא קול??

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  24. אני מתגורר בחו"ל (מזרח רחוק) ומעוניין במערכת קולנוע ביתית. בארץ יש לי מערכת סבירה (לא חדשה) ויתכן שחלקים ממנה אשלח לשם במסגרת משלוח יתר חפצי (אם יש טעם בכלל). לצערי, אין לי מושג רב בתחום ואודה על עזרתכם הברוכה.השימושים החשובים לי כוללים צפיה הטלביזיה ווידיאו וכן שמיעת מוזיקה. בינתיים התחלתי להתעניין שם במסכי LCD ובאופן כללי, המחירים שם זולים ב 50-70% מאשר בארץ. אני מעוניין במסך של 46 או 42 אינץ ואשמח להמלצה בנושא. אוכל לתת אינפורמציה בקשר למסכים שבדקתי כגון SONY BRAVIA, SAMSUNG ועוד אני מעוניין לחבר את המערכת לאינטרנט כדי שאוכל לשמוע רדיו וכן לראות שידורי טלביזיה מהארץ. 1. האם אני צריך מחשב מדיה סנטר? - אם כן, אודה עבור המלצות בנדון 2. האם אני צריך גם רסיבר? - ברשותי באר…

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  25. שלום אני מחפש המלצה לטלויזיה 32 אינטש לחדר. יש סיכוי שאני אחבר לה Xbox 360 בקרוב ככה שחשוב לי שיראו בה טוב התקציב דיי גמיש תודה

• 3 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים