אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
היי, אני רוצה לקנות מערכת אודיו למחשב. לחבר שלי יש ALTEC LANSING ATP3 והם נשמעים פשוט מעולה. אבל אני רואה שכבר לא מוכרים אותם... בכל מקרה ראיתי בZAP הרבה אנשים שממליצים על X-230 של לוג'יטק אבל מצד שני גם הרבה שמתלוננים על זה שהסאב חזק יותר מדי. מצד שני על הVS2421 של ALTEC LANSING לא הצלחתי למצוא ממש מידע... חוץ מזה שראיתי פה בפורום שיש להם בעיות עם ראוטרים ופלאפונים. אז קיצר אני מחפש מערכת שתהיה איכותית בעיקר במוסיקה, ולדעתי מערכת שטובה יותר במוסיקה גם תספק את הסחורה בשאר הקטגוריות כמו סרטים וכד' (משחקים אני משחק בעיקר עם אוזניות, FPSים בעיקר). אז מה יותר טוב? או שיש לכם המלצה לרמקולים יותר טובים בטווח המחירים הזה? (עד 350 שקל)
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
1300 ש"ח בזאפ. האם יש יתרון משמעותי לטלוויזיות יקרות יותר ששווה את ההפרש? הנה מפרט מאחת החנויות: טלוויזיה 32" HD READY LCD פנל 1366X 768 צריכת חשמל נמוכה מתג הפעלה/כיבוי 3 כניסות HDMI וחיבור USB לתמונות ומוסיקה זווית צפייה 178 מעלות DNR - מנגנון להפחתת רעשים גודל מסך 80 ס"מ (32") פנל HD READY 1366 X 768 צריכת חשמל נמוכה מתג הפעלה/כיבוי כניסת HDMI תצוגה גודל מסך אלכסוני נראה 80 ס"מ/ 32" רזולוציה: HD READY 1366 X 768 פנל כחול סריקה פרוגרסיבית תצוגת תפריט על גבי המסך בהירות: 500 cd/m2 זווית צפייה 178 מעלות DNR - מנגנון להפחתת רעשים מערכת שמע סראונד וירטואלי/ דולבי Digital Amplifier- לאיכות שמיעה גבוהה מספר רמקולים 2 הספק הרמקולים (ואט): 10 + 10 מצבי…
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי ATP3 שאני מאוד מרוצה מהם. זה הכרטיס קול המובנה שלי שאני לא מרוצה ממנו. בנוסף יש לי אוזניות 5.1 speed link Medusa (למי שמכיר), שהכרטיס קול המובנה שלי לא יודע לנצל כמו שצריך. שימושים - הרבה הרבה מוזיקה. קצת משחקים. איזה כרטיס הייתם ממליצים לי לשלב איתו? התקציב שלי הוא גג 600 שקל אז חשבתי על http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=448 שזה auzentec xplosion או X-Fi xtreme music השאלה היא, האם לרמקולים שיש לי, creaive audigy, או creative X-Fi xtreme audio יוכלו לספק אותי כמו שצריך, וכל דבר מעבר יהווה אוברקיל?
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב קולנוע ביתי לסלון באייבורי וקיבלתי על המחשב מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט דגם 1000. הבעיה היא טווח הקליטה שלהם, הרבה ביקורות על המוצר בזאפ גם הן מתלוננות על טווח הקליטה. רציתי לדעת האם יש לכם חברי הפורום המלצות למקלדת ועכבר אלחוטיים בתקציב עד 300 שקל שמתאימים לסלון בינוני - טווח קליטה של 2.5 מטר בערך תודה מראש חגי
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, וערב טוב לכולם! בעזרת השם בזמן הקרוב אני מיתכוון ליקנות מחשב חדש שיהיה מבוסס על PIV 3.0C, ואני צריך עזרה ממכם לגבי איזה כרטיס קול לקחת. נתחיל עם זה שאני מיתכוון ליקנות את מערכת ה ATP 3, האם היא מערכת בעלת סאונד איכותי וכמו כן גם איך העוצמה שלה? עכשיו, אני נוטה יותר לכיוון הסאונד של המוסיקה (כלומר שירים וכל מה שקשור לזה) והסרטים ומעדיף איכות גבוה שלהם. הסאונד של המישחקים פחות מעניין אותי, עדיין שיהיה טוב אבל אני לא מיתכוון ליקנות רמקולים 5.1 או כאלה למינהם , אני רק רוצה סאונד סטריאו באיכות גבוה בתקציב נתון. דבר נוסף זה שיש לי אורגן חשמלי של YAMAHA בדגם EZ - 30 (למיקרה שאולי מישהו מכיר) ואני מעוניין אהיה לחברו למחשב ולהקליט לתוך המחשב שירים שאני אנגן ( זה אפשרי נ…
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
לאור העובדה שקניתי את הכרטיס קול( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=216034.0) שמתי לב שתמיד הרמקולים(CAMBRIDGE 2.1) פולטים קול חלש של רדיו. לא היה לי ברור מה זה אבל התעלמתי. עכשיו שחיברתי את ה AUDIGY ניתקתי את הרמקולים מהמחשב ולמרבה ההפתעה, הם עדיין משדרים רדיו, כשהם מחוברים אך ורק לשקע החשמל! הלכתי לחדר אחר, חיברתי אותם לחשמל, התקרבתי ו- רדיו ברמקולים.... ואם אני משחק עם הBASS CONTROL זה מחליף בין -3 תחנות. הזוי משהו לא? מישהו יכול לתת הסבר/פתרון? תודה
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ds3r ga-ep45עם כרטיס מובנהrealtekalc889a,אני מעוניין להוסיף כרטיס עצמאי שרק תכונה אחת חשובה-עוצמת הקול.עדכון דרייברים לא עזר.אם יש הצעב לכרטיס פשוט וזול אך עם עוצמת שמע גבוהה אשמח לקבל הצעה.על הלוח יש pciוגם pci-x תודה ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
הי. אני מעוניין להפוך את המחשב שלי ל HTPC. ואני צריך שיעזרו לי לעשות קצת סדר. מה צריך כדי לראות את ה PC באיכות של PS בטלויזיה שלי,לדוגמא? איזה כרטיס צריך כדי להקליט תוכניות טלויזיה? האם אפשר לערוך ווידאו או שזה כבר תכונה אחרת שלא קשורה ל HTPC ? האם PVR תלוי בחברה שני מחובר אליה או שאם יש XML ברשת שמספק מידע על לוח השידורים מספיק? איפה מוצאים מידע כזה לגבי תכנות בארץ. האם אין בעיה להקליט מ YES או מ HOT ? שרותים אנלוגים או דגיטלים? ובאיזו תוכנה אתם משתמשים MS media center או תוכנה צד שלישי ?
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אתמול קניתי כרטיס קול Hercules GameSurround Fortissimo III 7.1. היום חיברתי אותו והתחלתי להשתמש בו... לפני שאני בוכה עליו יש לי דבר אחד טוב להגיד עליו... האיכות קול שלו מצויינת... אבל... (תקראו את ההמשך) גיליתי שאין לו כיווני באסים וטרבל כמו שלקריאטיב לייב יש... זה דיי מבאס אבל מה שיותר גרוע זה שלכרטיס אין כמעט בכלל באסים!!! הפעלתי את האקוולייזר וזה עזר קצת אבל זה עדיין נשמע דיי גרוע ביחס ללייב... זה דיי מוזר כי בכל מקום שראיתי ושאלתי כמו בחנות ובבנצ'מרקים שראיתי אז הכרטיס הזה אמור להיות הרבה יותר איכותי מהלייב והוא אמור להיות בערך כמו הAudigy. אני משתגע כי משחקים הם חסרי באסים לגמרי...!!!! אני חייב באסים!! שיחקתי בהיילו וגם באנריל 2003 ובשתיהם המשחק היה חסר באסים, הפיצוצ…
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
ערב טוב, אז לאחר שנים של עבודה הימהה שלי שבקו חיים, אני חייב לציין שנהניתי מהרמקולים האלה בצורה שאי אפשר לתאר, בהחלט אחת העסקאות הטובות שעשיתי בחיים. אוקיי עכשיו ההתלבטות שלי היא, האם להמשיך ב2.1 או לחלופין 5.1 שווים את ההשקעה של הכסף.. הרמקולים ישמשו לסרטים מוסיקה ומשחקים. לאחר שקראתי פה את הביקורות וכן עשיתי חיפוש של כמה שעות בפורום ראיתי שהX13 היא המערכת רמקולים המדוברת ביותר, המחיר אטרקטיבי הם ניראים טוב והם דיי זמינים במלאי. מצד שני ראיתי את הדגם המשופר יותר הX15 שמשדרג אותי ל5.1. השאלה שלי היא, כמה אני מאבד מחוויות המוסיקה כשאני קונה מערכת רמקולים 5.1 וכמה אני מאבד מחווית הסרטים והמשחקים כיש לי 2.1 והאם בכלל הבדלי הכסף שווים את זה? אשמח לשמוע המלצות ותגובות, א…
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
בואו נגיד שבמקום לקנות כ. קול שתומך ב4 ערוצים, יש לי 2 שתומכים ב2 ערוצים, זה אפשרי לחבר לאחד זוג רמקולים עם סאב ולשני זוג רמקולים רגילים ולשמוע בסראונד של 4.1? אם כן אין אני מגדיר את זה?
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך הרמקולים של איקן 5.1 . עלו לי 470 ש"ח . טובים לא טובים וכו' ?????? תודה ;)
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ה Xtreme Gamer ל Xtreme Gamer Fatality??? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול GTXP ויש עליו 4 כניסות USB וכשאני מחבר איזה מכשיר USB אל אחד מהכניסות הוא לא מגיב מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי היום את האוזניות במחיר של כ- 180 ש"ח והיתרון הוא שהן האוזניות IE היחידות שראיתי שמתלבשות על האוזן (CLIP-ON) כך שאין מצב שבזמן פעילות ספורטיבית הן יזוזו מהאוזן. קראתי ביקורות מעורבות על אוזניות IN EAR על כך שבזמן פעילות ספורטיבית הן זזות ומפריעות לאימון השימוש של האוזניות יהיה לשמיעת מוזיקה בעבודה, ריצה ורכיבת אופניים כך שחשוב שלא יפריע ויהיה נוח לשמוע מספר שעות ברצף. הקשבתי היום לאוזניות IE של נוקיה והאוזניים כאבו לאחר מספר דקות... הנגן שבו אני משתמש הוא פשוט וקצת חסר עוצמה כך שאני צריך אוזניות שנותנות עוצמה גבוהה יחסית ולא רק ב- FULL VOLUME. אני שומע בעיקר רוק ושירי גלגל"צ אז חשוב שיהיה באס אבל שלא יהיה מוגזם וכמובן שאיכות השמיעה תהיה טובה יחסית לתקצ…
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
השאלה שלי היא מה עדיף מבחינת איכות יותר טובה? כאילו, זה לא בעיה לדעת מי יותר טוב מבין 2 CBR, וגם מי יותר טוב מבין 2 VBR, לפי הממוצע, אבל איך אני יכול להשוות בין VBR ל CBR ולדעת מי יותר טוב? לדוגמא יש לי CBR של 256, ו VBR של 187, ושניהם נשמעים לי אותו דבר.. אבל ה 256 תופס יותר. מי יותר איכותי? תודה לעונים, ואשמח לקבל תשובה כללית גם כן, ולא רק ספציפית לדוגמא הזאת.
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות למחשב לשירים למשחקים אבל במיוחד לשירים סכום 100-200 שקל אפשר יותר ............ אבל כמה שפחות עדיף ...... ראיתי תHD 202 אבל הם ממש גדולות אני שונא כאילו ........ אני אוהב יותר קטנות אבל עם איכות כי אני לא סתם משקיע 200 שקל האוזניה כמו CX300וSennheise זה מתאים למחשב ? KSC75 px100 איך אלו ראיתי המלצות במיוחד על ראיתי המלצות על KSC75 זה מתאים למחשב ???????? כי גם המחיר של ממש טובב
-
- 13 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות ניידות וסגורות- שיהיה אפשר ללכת איתם ברחוב מה זה ניידות בשבילי- לא יותר גדולות מה K518 שגם הם קצת גדולות) :DJsmile: התקציב שלי הוא 600 שקל ואני לא רוצה לחרוג יותר מדיי. היו לי פעם אוזניות IN-EAR ולא אהבתי אותם, לא נשמעו טוב והמקרופוניות ממש מעצבנת ואני יכול לקנות מחו"ל. תודה, גיל
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי חברים, אני ככל הנראה ארכוש בקרוב מערכת 2.1 חדשה למחשב (Corsair SP2500) בעיקר למוסיקה וקצת לסרטים. לדעתי מן הראוי שאשקיע גם בכרטיס קול איכותי. האם יש לכם המלצה כלשהי? כרגע הכרטיס שבעיקר משך את תשומת ליבי הוא ה Asus Xonar Essence STX. אומנם אני מודה שאני לא באמת מבין בתחום ואשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגם אחר במידה וזה לא מתאים לדרישה. (אולי ל Asus/Creative יש דגמים שיתאימו יותר לצרכים שלי). אודה לעזרתכם. רותם
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
ערב טוב, ברשותי כרטיס קול מובנה על הלוח אם: http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AN-M2&fMTYPE=Socket%20AM2 סט רמקולים 2.1 מחוברים דרך היציאה האחורית, אוזניות סטריאופוניות מחוברת ליציאה הקדמית. הבעיה היא שאני לא מצליח לשמוע סאונד משני ההתקנים במקביל, יש סאונד רק מהאוזניות וכדי לשמוע מהרמקולים יש צורך לנתק את האוזניות. בעבר הייתי עובד עם Windows XP, והייתי יכול לשמוע דרך שני ההתקנים במקביל, אך לצערי מאז שעברתי ל- Windows 7 הדברים השתנו. כיצד אני מגדיר שזה יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
אני מאוד מתעניין בסאונד, זה פרט חשוב בשבילי ואני צריך הצעות למערכות רמקולים 4.1\5.1 אז תציעו בבקשה מה שתרצו (אלא אם כן זה עולה יותר מ-1500 שקל) תודה
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות וזולות שמתלבשות על כל הראש.. ראיתי כמה המלצות על הAKG K403 למרות שהן לא מכסות לגמרי את האוזן.. מה לגבי אוזניות מסדרת הHD של סנהייזר? יש לכם המלצות לאוזניות בסגנון הזה שמספקות איכות סאונד טובה ווליום חזק יחסית? כי שמעתי למשל שהHD201 מפיקה סאונד חלש מאוד ומכיוון שאני אוהב לשמוע מוזיקה בנסיעות ולהתנתק מהסביבה זה חיסרון ענק בשבילי.. אז אני מחפש אוזניות עד 200 ש''ח שייתנו תמורה טובה למחיר.. תודה רבה, דור
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי יש לי AZTEC AMS 5.1 עם הכרטיס קול של EPOX8RDA+ ובהגדרות של של הרמקולים לפעמים הוא מעביר לי לבד מ 6 רמקולים ל 2...מעצבן! למה זה קורה?
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אהלן הרמקולים החדשים הגיעו ואני בעיקרון די מרוצה חוץ מבעייה אחת... אני משתמש בכרטיס קול אונבורד והוא נראה לי די סבבה אבל הסנטר נשמע מאוד חלש ומשעמיע רעשים מוזרים בעיקרון במצב רגיל הוא כמעט אילם :\.. שאני מפעיל את ה Matrix Mode שזה בעצם שילוב של הרמקולים הקדמיים אז הוא עובד סבבה אבל אני לא בטוח שזה באמת הפעולה שהוא אמור לעשות.. מה אתם אומרים יש דרך לסדר את זה אני משתמש בדריברים 643.. או שעדיף לקנות כרטיס קול חדש שתומך ב Dolby Digital.. חוץ מזה עוד שתי שאלות קצרות.. דולבי דיגיטל באמת עוזר במשהו.. רק בסרטים מקוריים על DVD וחוץ מזה כלום? והאם אפשר לחבר את הרמקולים האלה בחיבור דיגיטלי? תודה !
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודשיים רכשתי מסך 55 אינץ של פיילוט (טעות שלי, אני יודע) בקיצור מאוד בניתי על הנגן המובנה שלו... היה כתוב שהוא תומך בכל מיני קבצים, בלה בלה בלה ובין היתר "(קבצי MPEG4 בלבד) MKV" טוב, הוא לא מריץ MKV.. מדבר עם השירות לקוחות אחרי כמה ימים מגיע למנהלת מחלקה והיא מתחילה לזיין לי תשכל שזה יכול להפעיל (!!) רק MKV שהוא בפורמט MPEG4... אני בחיים לא שמעתי על דבר כזה. חיפשתי באינטרנט ובאמת שאין לי מושג מה זה השקר שהיא מכרה לי. יש לי הרבה סרטי HD שאני מוריד, רובם MKV, חלקם MP4. שום MKV לא עובד על הטלוויזיה, לא מNTFS ולא מFAT32. אשמח אם תסבירו לי באיזה קבצי HD המכשיר כן יכול לתמוך ואני אנסה.. תודה מראש, עמית.
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-