עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by giloman,

לטלווזיה הולך להתחבר ממיר HD של יס או הוט וHTPC שישמש ל1080P (צריך HDMI כמובן) הטלוויזיה צריכה לבוא עם רמקולים מובנים . עכשיו אני לא יודע מה עדיף לגודל 42'' פלזמה או LCD ? תודה

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  2. יש לי לוח אם ds3r ga-ep45עם כרטיס מובנהrealtekalc889a,אני מעוניין להוסיף כרטיס עצמאי שרק תכונה אחת חשובה-עוצמת הקול.עדכון דרייברים לא עזר.אם יש הצעב לכרטיס פשוט וזול אך עם עוצמת שמע גבוהה אשמח לקבל הצעה.על הלוח יש pciוגם pci-x תודה ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  3. ברצוני לקנות נגן MP3, אך בשל חוסר תקציב אני קונה נגן של 512 מגה. את הנגן הבא שמעתי בעצמי, אני יודע שהוא אחלה של נגן: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3798363 אך הוא עולה 400 שקל, כשב300 אני יכול להשיג http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2472322 השאלה היא האם כדאי לי להשיג את ה300 שקל, אם אין איתו שום בעיות מיוחדות.. כי את ה400 שקל כבר שמעתי, אין לו בעיות עם היותו עצמאי (כלומר ללא צורך בדרייברים מיוחדים) או שום דבר מיוחד אחר. אז אם למישהו יש את הראשון (300 שקל), ויכול לספר על בעיות כלשהן איתו.. כי בעיקרון אין ממש הבדלים בינהם. אקדים תודה, pMor

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  4. Started by ArZi17,

אמממממ אין לי שמץ של מושג לאיזה פורום זה קשור. בקיצור קניתי 2 זרועות לתליית רמקולים - זרועות שצריך לקדוח בקיר בשביל לתלות אותם. השאלה שלי זה אם יש מכשיר שבודק שבקיר שאני קודח אין מאחוריו חוטי חשמל שאני יכול בטעות לפגוע בהם. ואם כן איך הוא נקרא כמה הוא עולה וכל זה... חחח תודה מראש:]

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  5. שלום לכולם לאחרונה התחדשתי במקלדת שליטה של M-AUDIO כדי לנגן קצת התקנתי דרייברים ותוכנות נלוות כמו IGNITE, המקלדת עובדת מצוין ונשמעת כמו שצריך ללא LATANCY אבל כל פעם שאני שומע את הקלידים אני לא יכול לשמוע שום דבר אחר במחשב, אין סאונד בסרטים, יו טיוב פשוט לא מנגן (גם לא וידאו) יש איזה דרך לסדר את זה? תוכנה אחרת אולי? חשוב לי מאוד שיו טיוב יעבוד במקביל לקלידים (ככה לומדים )

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  6. אני מתכוון אולי לקנות אוזניות חדשות, ויש לי אפשרות לקנות דרך כרטיס ישראכארט של חבר (הוא הצליח לעשות דרך הכרטיס מנוי ל-PAYPAL). אין לי למי לשלוח את המוצר מחו"ל, אז חייב חנות שמוכנה לשלוח את המוצר לארץ ומקבלת PAYPAL כמובן. אפשר בבקשה קישור לחנות כזאת? (כמובן שתהיה זולה ולא יקרנית, כי אז כבר עדיף לקנות מהארץ!). וגם, יש לכם מושג לגביי מע"מ או מכס? התקציב לאוזניות הוא בעיקר 30-35$ ו-20$ למשלוח (אם אני לא טועה).

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  7. יש לי בעיה במחשב שהסאונד מחליט פתאום לא לעבוד או להידפק פתאום כל פעם הוא עושה משהו אחר וזה משגע אותי. לרוב הסאונד פשוט משתתק ולא שומעים כלום אבל ממש כלום [שירים משחקים צלילי מערכת פשוט כלום] ולפעמים אחרי שאני מנסה לסדר אותו הוא נהיה טוב לכמה דקות ואז הופך לסטטי כזה מלווה ברעשים מתכתיים צורמים והסאונד נהיה לא ברור ולרוב גם משתתק אחרי זה. הבעיה בפרוש לא ברמקולים הם עובדים נהדר כשאני מחבר אותם לMP3 ולחילופין חיברתי גם אוזניות שעובדות טוב למחשב והבעיה עדיין קיימת. כמו כן הבעיה לא באיכות של השירים כי עד עכשיו היו עובדים מצוין. עוד צד בבעיה הזאת לפעמים שאני בא לנגן שיר במדיה פלייר הוא לא מנגן אותו ועושה איקס אדום קטן לידו וליד ה4 הבאים אחריו, ועושה לי שגיאה שאומרת שא…

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  8. שלום, רציתי לדעת ממי שמעודכן וניסה כבר מה הסטטוס הנוכחי של רוקבוקס ל- H3XX ול- X5L והאם הוא כבר מומלץ להתקנה בשני המכשירים? (יש לחברים ולא הייתי רוצה שיתקינו משהו לא יציב) אני פשוט יודע שהיו בעיות עם זמן הסוללה בגלל השבב של USB2GO וכו ונראה לי שכבר תיקנו את זה, אז אם מישהו עוקב ומתמצא ויכול גם להמליץ לי גם איזה בילד או בילד לא רשמי מהפורומים של מיסטיקריבר הוא יציב וטוב (יש הרבה) אני ישמח שאלה השניה היא אם מישהו פה החליף לבד סוללה של H3XX? הזמנתי את הסוללה שהומלצה בפורומים של מיסטיק ואני מתכוון להחליף לפי המדריך הזה, אשמח לטיפים. תודה

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  9. אני מחפש אוזניות ב 100 שקל למשחקים במיוחד וגם למוסיקה וסרטים.

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  10. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

איזה משחקים מקבלים אם הכרטיס קול הזה למי שלא יבין דיברתי אל SOUND BALSTER AUDIGY2 SZ GAMER RETAIL בלי להגיד לי שזה לא שווה לי... אני שואל מה מקבלים לא אם זה שווה לי או לא

• 12 תגובות
    • 937 צפיות
  11. רכשתי לאחרונה אוזניות של monster beats הibeats. ההזמנה עוד לא הגיעה אליי, אבל שמעתי שסמסונג מעט בעייתיים כשזה מגיע לאוזניות.. יש לי galaxy s2 והבנתי שהאוזניות לא מתממשות כראוי עם המכשיר... שמעתי על מדריך בו מורידים קבצים מסויימים שהופכים את האוזניות לנתמכות, כמו בhtc, הbeats sound לפני שאני מתעסק עם המכשיר סתם, רציתי לשעת האם כבל 3.5mm יעשה את העבודה ויתקן את הבעיה

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  12. רציתי לדעת איזה נגנים יש בסיבות המחיר הזה בשוק כיום שאתם ממליצים, שהדברים החשובים הם: - עמידות. - גיגה זכרון. - 600-700 ש"ח. - תמיכה בעברית (יש לא הפוכה?). - ממשק משתמש לא מסורבל (שינגן מוזיקה בעיקר, לא צריך מיליון דברים). - ממשק מול מחשב פשוט (תמיכה ב MASS STORAGE DEVICE כולל עדיפות להעתיק שירים עם זה).

• 12 תגובות
    • 937 צפיות
  13. Started by c0git0,

יש לי שאלה - ברשותי Fortissimo II, ויש איתו בעיה קשה - אני מחובר למערכת דרך היציאה האופטית, אבל אפשר לשמוע דרכה או את הסאונד הרגיל של המחשב (מה שנקרא בקונפיגורציה של הכרטיס Main Outputs), *או* את היציאה הדיגיטלית (שהדרייבר AC3 משתמש בה, למשל), מה שנקרא בקונפיגורציה של הכרטיס SPDIF. עד כאן אין בעיה, פשוט מחליפים כל פעם שרוצים לראות סרט, נכון? לא נכון. החלפת הייעוד של היציאה הדיגיטלית דורש רי-בוט של המחשב. מאוד מאוד מעיק. וממש לא מתאים לדור ה XP... ובכן, אם יש פתרון לזה אני אשמח לדעת, ואם לא, אז האם ל DigiFire (שמסך הקונפיגורציה שלו דומה מאוד לזה של ה Fortissimo) גם יש צורך לאתחל את המחשב כשמשנים את הניתוב של היציאה הדיגיטלית? תודה,

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  14. Started by zgd,

שלום לכולם, אני מבקש את המלצתכם בדילמה קטנה שיש לי. אוקיי, ברצוני לקנות גיטרה, רציתי לשאול האם כדאי לי לקנות כרטיס קול למחשב שמתחבר אליה? האם יש כזה דבר בכלל? האם זה עדיף מבחינת יעילות\מחיר? ד"א, יש לי רמקולים ATP3 של Altec Lansing. השאלה נשאלת גם בקשר לגיטרה חשמלית רגילה וגם בקשר לגיטרת בס. תודה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  15. שלום לכולם! לא מזמן קיבלתי מתנה של סט רמקולים TAC H-222 FW , אבל בלי מגבר . היתי רוצה לקנות מגבר ולהנות ממערכת שלמה, כמובן שבעתיד אני ארצה להחליף את הרמקולים למה שהוא יותר טוב אבל להשער עים אותו מגבר . אני רוצה לסיים את הסט בסלון . אני סטונדט ואין לי הרבה כסף לבזבז אז המגבלה היא עד 1K (עים יש משהוא טוב במחיר הזה ,עים לא תמליצו מה שאתם חושבים לנכון ואני כבר עשה את שיכולים שלי). תודה לכול מי שעזר

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  16. וזהוא נ.ב רק לידע כללי זה בשביל חבר שלי

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  17. שלום, אני רוצה לחבר את הרמקולים של מערכת שלי למחשב. לפי מה שהבנתי צריך כבל מיוחד שמצד אחד מתחבר למחשב ומצד שני מחובר למערכת בעזרת החיבור הלבן והאדום. חיברתי ככה בעזרת כבל של חבר שלי שהוא קיבל עם הפלאפון. כבל של נוקיה. הבעיה היא, ששומעים הכל רק באסים לא שומעים. וכשאני מחבר את המערכת לאייפוד שומעים מצויין עם באסים. הבאסים לא פועלים על המחשב,כי הכבל לא מותאם למתח גבוה שצורך המחשב? אני צריך לקנות כבל מיוחד? או שזו בעיה אחרת? אני לא יודע... ועוד שאלה,יש לי כרטיס קול 7.1, עכשיו אם אני מחבר את המערכת ויש לי עוד מערכת רמקולים של 2.1 ועוד מערכת של 5.1. אם אני אחבר הכל זה יכול לגרום למתח? עד כמה רמקולים לחבר? תודה רבה לכולם ואם לא הבנתם אותי תגידו ואני אפרט יותר. מצטער על הבורות ב…

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  18. שלום אנשים... הטלויזיה בחדר שלי הלכה לעולמה (בשעה טובה...) ואני צריך המלצה למסך דק בגודל 26" עד 2300 ש"ח השימושים הם בעיקר טלויזיה ומעט תכנים ב-HD תודה.

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  19. Started by Bakke,

היי חברה. יש לי כיום X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series של חברת Creative. בזמנו הוא עלה לי משהו כמו 700 ש"ח פלוס מינוס. אני מניח שזו הקנייה הכי גרועה שהייתה לי במחשבים. יש לי הרגשה שחצי מממחיר הכרטיס זה רק בגלל ה "Fatal1ty ". בכל מקרה, לאחרונה יש לי בעיה. WIN7 פשוט לא מוכן להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול כמו שצריך ואני חייב לעבוד עם הכרטיס המובנה של הלוח אם. יכול להיות שאני יצליח לפתור את הבעיה אבל ממש מתחשק לי להשתדרג. מה שאני מחפש זה כרטיס קול טוב עם תמורה מעולה למחיר. שיהיה טוב גם למשחקי מחשב וגם למוסיקה (אני שומע בעיקר אלקטרוני) אני לרוב עובד עם אוזניות אבל יש לי גם את הרמקולים הנהדרים Microlab SOLO7 התקציב שלי הוא עד 700 ש"ח ואני יכול לחרוג במידה שהחריגה מצדיקה את …

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  20. Started by (iriver H10),

בין ההבדל בין UMS ל-MTP מישהו יודע? במסך ההתחלתי שמדליקים את הנגן כתוב לי בצד MTP ולפי מה שהבנתי בגרסת הMTP המכשיר מגיע WMP10 ושלי הגיע בכלל עם אייריבר פלוס... עכשיו האיריבר פלוס לא קוראת את הנגן בכלל...נראה לי שהנגן שלי הפך להיות MTP ואני לא יודע איך זה מוזר!

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  21. Started by EZRArazEZRA,

אני מעוניין ברסיבר טוב מאוד שתהיה לו עוצמה גבוהה באסים גבוהים במיוחד משו טוב שלא ייתקלקל תוך חודש לחיבור למחשב... משו בסביבות 1500 שקל לא יותר מ1700 שקל יש לי 5 רמקולים+סאב של AKIRA שעד עכשיו שימשו אותי טוב מאוד ~תודה לעוזרים~

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  22. Started by LiorZi,

אוקיי אז ככה, לאחר שנשברו לי 2 אוזניות (Icemat Siberia ו-SteelSeries 5H), רציתי לקנות אוזניות חדשות. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6308 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6602 עכשיו ראיתי את המחירים וממש לא בא לי לשים 300-400 שקל על אוזניות. רציתי לקבל המלצה על אוזניות גיימינג בכ- 150-200 ש"ח מקסימום, ללא מיקרופון. ראיתי דגמים של Sennheiser בטווח מחירים האלו אבל אני לא יודע עד כמה הם טובים. את האמת לא איכפת לי כל כך איזה חברה (כמובן שעדיף חברה מוכרת) אבל העיקר שישמעו בהם טוב ושיהיה טווח FREQ גבוה. אגב את האוזניות ששברתי, כמובן בטעות, קיבלתי לפני 3 שנים מספונסר של הקבוצה שהייתי משחק בה counter strike לכן אין אחרויות או משהו כזה, ואני לא מתכוו…

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  23. הPC שלנו מחובר ללוג'יטק z-5300. המטרה - צפייה בסרטים דרך המחשב. העוצמה שלה לא מספיקה עבורנו (היא מוגדרת סביב ה500 RMS סה"כ) היא גם כבר ישנה וצורמת. הסאב כבר נשמע נורא וגם חלק מהלווינים (אפשר בכלל או כדאי להחליף\לתקן רמקולים עבורה?) ההתלבטות היא האם ללכת שוב על מערכת שהיא יעודית למחשב, עם החשש ששוב נקבל עוצמה נמוכה מדי או אולי להרכיב מערכת ממגבר ורמקולים. עושה רושם שבארץ הכי טוב שמוצע כרגע מבחינת מערכות יעודיות היא הלוג'יטק z-906. הביקורות עליה לא מלהיבות ביחס לסדרת ה z-5XXX ובכלל גם היא מוגדרת סביב ה500W RMS. יש כאן צורך בעוצמה הגדולה לפחות ב150%. הבעיה היא שנורא קל לרכוש מערכת יעודית למחשב ופשוט לחבר אותה לכרטיס הקול דרך שלוש היציאות של 5.1 אבל חוץ מבעיית העוצמה, עושה ר…

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  24. Started by Idanp,

אני מחפש המלצה לרמקולים טובים באיזור ה800 שקל עדיף שיהיו 5.1 + תודה מראש

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  25. היי, אז ככה אני מעוניין לקנות לחדר שלי מערכת למוזיקה בלבד וברשותי 2000 שקלים חדשים. כל העניין נראה לי דיי מסובך - הבנתי שיש מערכות סטראו שבאות מוכנות מיצרן אחד, והבנתי שהמומחים האמיתיים מרכיבים מערכת שלמה - חלק מכל יצרן... בעבר פרסמתי בפורום אחר הודעה דומה כשהיו לי 1000 ש"ח - והבנתי שבתקציב של 1000 האפשרות הטובה ביותר היא מערכת סטריאו (נדמה לי שקראו לאחת מוכנה "מערכת מיני" או משהו כזה...) בכל מקרה, אני מאמין שעכשיו עם 2000 ש"ח השתנו האפשרויות - ורציתי את המלצתכם, בין אם עדיין כדאי "מערכת מיני" או שכבר כדאי לקנות בחלקים. (אני לא מבין גדול במושגים בתחום הזה, מושגים כמו "רסיבר" ו"סאבוופר" מוכרים לי בעיקר בתור שמות ופחות בתור מושגים ובטח שאני לא מבין מי ומה כדאי...) רציתי לה…

• 8 תגובות
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.