אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס המובנה שהיה לי על הלוח אם (GA-945P-S3) נהרס. אין לי מושג כמה כרטיס קול ממוצע עולה, אז אל תביאו לי כרטיס ב-300 שקל, אבל גם לא צריך להביא לי אחד ממש גרוע. השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה. אם זה משנה אז הז'אנרים הם בעיקר טראש מטאל ורוק כבד. חשוב שהחנות תהיה באזור ר"ג-ת"א, לא מתכוון להזמין מהאינטרנט. תודה
-
- 11 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לרמקולים טובים באיזור ה800 שקל עדיף שיהיו 5.1 + תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, ברשותי 2 רמקולים של Sherwood, דגמים SP-77 BASS REFLEX SYSTEM, ועוד רמקול שמשמש גם כסאב, מחברת SEAS. ה-OUTPUT המצויין על הרמקולים של SHERWOOD עומד על 80W ו-84dB כל אחד, ועל ה-SEAS מצויין 90W והוא בא עם סאב של 10", D.TWEETWER של 1" ו-MIDRANGE של 4". רמקול אחד של SHERWOOD עושה לי בעיות כאשר הוא על ווליום גבוה לכן ה-SEAS מחובר במקומו, יוצא ככה שמחובר רמקול 1 של SHERWOOD וה-SEAS. שניהם מחוברים למגבר שהכנתי מרמקול ג'נרי שכתוב עליו שהוא מספק 360W, דרכו אני גם שולט על הווליום, ה-BASS וה-TREBLE. הבעיה היא שה-OUTPUT שהרמקולים נותנים הוא חלש (אומנם הוא די חזק אבל אין באמת הרגשה של 90dB) גם בווליום מלא, וגם ב-BASS מעל 35% הרמקול של SHERWOOD מתחיל לחרחר, האם זו בעיה של ה"מגבר" ש…
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אהלן, אני נוסע על toyota landcruiser שנת 2008. לאחרונה אני מתלבט אם לקנות רמקולים חדשים לרכב ולכן אני צריך קצת עזרה/ידע בנושא. אשמח לקבל המלצות לרמקולים וגם למקומות שאוכל לקרוא ולהבין בנושא כך שאדע מה אני קונה ועל מה כדאי להסתכל. תודה, דביר.
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול GTXP ויש עליו 4 כניסות USB וכשאני מחבר איזה מכשיר USB אל אחד מהכניסות הוא לא מגיב מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אהלן חברים, היום קיבלתי סוף סוף את הרמקולים שלי !!!! נראים פשוט מעולה יפים מאוד, אני בטוח גם שאני לא אתאכזב, יותר מידי כתבות וביקורות קראתי עליהם אני חושב שהם יספקו אותי. ככה - עוד לא הרכבתי אותם יש לי כמה שאלות בנוגע למיקום. כמו שאתם כנראה יודעים זוהי מערכת 2.1 הרמקולים לא גדולים ממש אבל הם גם לא קטנטנים, אין לי בעיה של מקום בחדר השאלה שלי - מה המיקום הכי נכון לשים את הסאב אות הרמקולים ? קחו בחשבון אני יכול לתלות אותם על הקיר, השאלה האם זה כדאי או שפשוט לשים אותם על השולחן של המחשב משני הצדדים ? ולגבי הסאב - לשים אותו על הריצפה מתחת לשולחן מחשב או לשים אותו על השולחן מחשב עצמו ?
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
לאחרונה הופיעו הרבה דיסקמנים המשלבים בתוכם CD רגיל, קבצי MP3, ויכולת לנגן סרטי VCD. האם מישהו מכם מכיר את אחד המוצרים הבאים: http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=989766 http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=998148 http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=998150 http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=998142 במיוחד מעניין אותי הראשון כי הוא זול במיוחד (אפשר להשיג אותו בפחות מ- 300 ש"ח). האם מישהו התנסה עם נגנים דומים (אלו או אחרים) ? שאלה נוספת: דיסקמן שקורא MP3 יכול לעבוד עם קבצים שנמצאים בספריות ? אם כן, איך מתבצע המעבר בין הספריות ?
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אוקיי אני משחק על טלוויזיה 42LC41 LCD LG. אז איזה רזולוציה עדיפה לדעתכם? אני שמתי לב שב1080i רואים יותר נחמד וגם פחות ירידות FPS במשחקים...מה אתם אומרים??
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לי כ.קול שהדרייבר עושה לי BSOD מדי פעם ונמאס לי...(REALTEK בלה בלה..) איזה כ.קול כדאי לי לקנות עד 200? לCREATIVE יש כמה באותו מחיר +- LIVE 7.1 AUDIGY SE AUDIGY VALUE איזה מבניהם עדיף? תודה
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכם! אז ככה החלטתי לשאני רוצה קצת יותר ממה שהיה לי עד עכשיו ולפני כתיבת ההודעה הזאת בדקתי בפורום פה ובעוד איזה מקום וזה לא כזה עזר לי כי לא היה משו שמדבר אליי אז החלטתי לנסות פה שאולי תעזרו לי עם מה שאני רוצה לקנות. כרגע יש לי כ.קול און בורד והרמקולים זה של מערכת sansui לפני איזה 10 שנים או יותר וזה לא מספק אותי. אני צריך את השילוב של הכ.קול והרמקולים בשביל מוזיקה בעיקר מסוג טראנס פסיכודאלי ומטאל שיר לדוגמא: 02-double_r.e.l_-_scum_of_the_earth-jfk עדיפות לזוג רמקולים וגם החדר שלי לא גדול במיוחד 11 מ"ר אבל שבווליום דיי גבוה עדיין יהיה צליל באס איכותי ולא שעוד רגע יתפוצץ הרמקול. יש לי לוח אם של gigabyte ga-k8nf-9 האוזניות זה לאייפוד וידאו ה30 ג'יגה, אני מעוניין באוזניו…
-
- 13 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלתי. אני רוצה לראות להעביר תמונה מהמחשב(כרטיס מסך?) לטלוויזיה. ניסיתי לחבר לכרטיס מסך כבל, כשהצד השני נכנס לשקע video בטלוויזיה, אך איני רואה תמונה. מה עושים? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לאוזניות איכותיות שיתאימו גם ל PC וגם ל PS3. השימוש העיקרי של האוזניות יהיה גיימינג, ולכן יש צורך גם במיקרופון מובנה. שימושים נוספים- מוזיקה וסרטים. התקציב הוא עד 500 ש"ח (יש אפשרות להזמנה מחו"ל אם כדאי). עדיפות לאוזניות אלחוטיות אבל אם אין אוזניות איכותיות במסגרת התקציב אז אפשר גם חוטיות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
מעוניין בייעוץ לפני קניית טלויזיה חכמה 65-70 אינץ' QLED או אחר בסביבות 5000-5500 ש"ח .אשמח לדעת מה לבדוק מבחינת מערכת הפעלה איכות תמונה ושתהיה ללא המסגרת כמו הדגמים שיצאו לסמסונג אשמח לדעת לגבי דגם מומלץ מבחינת כול המרכיבים האיכותים ביותר למחיר זה. אשמח לדגמים מחברת סמסונג LG אבל לא חובה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום האיספייר 5500 שווה? שמעתי שה7500 אדיר ושה3500 לא משהו (כולם 5.1) מה אתם אומרים עדיף של ATP4\5?
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
-
ערב טוב, ברשותי כרטיס קול מובנה על הלוח אם: http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AN-M2&fMTYPE=Socket%20AM2 סט רמקולים 2.1 מחוברים דרך היציאה האחורית, אוזניות סטריאופוניות מחוברת ליציאה הקדמית. הבעיה היא שאני לא מצליח לשמוע סאונד משני ההתקנים במקביל, יש סאונד רק מהאוזניות וכדי לשמוע מהרמקולים יש צורך לנתק את האוזניות. בעבר הייתי עובד עם Windows XP, והייתי יכול לשמוע דרך שני ההתקנים במקביל, אך לצערי מאז שעברתי ל- Windows 7 הדברים השתנו. כיצד אני מגדיר שזה יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודשיים רכשתי מסך 55 אינץ של פיילוט (טעות שלי, אני יודע) בקיצור מאוד בניתי על הנגן המובנה שלו... היה כתוב שהוא תומך בכל מיני קבצים, בלה בלה בלה ובין היתר "(קבצי MPEG4 בלבד) MKV" טוב, הוא לא מריץ MKV.. מדבר עם השירות לקוחות אחרי כמה ימים מגיע למנהלת מחלקה והיא מתחילה לזיין לי תשכל שזה יכול להפעיל (!!) רק MKV שהוא בפורמט MPEG4... אני בחיים לא שמעתי על דבר כזה. חיפשתי באינטרנט ובאמת שאין לי מושג מה זה השקר שהיא מכרה לי. יש לי הרבה סרטי HD שאני מוריד, רובם MKV, חלקם MP4. שום MKV לא עובד על הטלוויזיה, לא מNTFS ולא מFAT32. אשמח אם תסבירו לי באיזה קבצי HD המכשיר כן יכול לתמוך ואני אנסה.. תודה מראש, עמית.
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
לפני כחודש קניתי את המיני דיסק החדש של סוני MZ-N1 והייתי מעוניין להחליף את האוזניות שלו כי המסופקות הם באיכות מאוד גרועה הבעיה שאני לא יודע איפה ניתן לקנות בארץ אוזניות עם חוט קצר שמותאמות לשלט של המיני דיסק!!! אשמח אם משהו יוכל להמליץ לי על חנות באינטרנט או איפה שהוא בארץ (רצוי באזור הדרום) שמוכרים אוזניות איכותיות עם חוט קצר שמותאם לשלט.
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
בנוגע לכרטיס קול- ישמש לאוזניות שאני אקנה ולרמקולים ATP-3 של Altec Lansing.. האוזניות צריכות להיות סגורות מוזיקה- לרוב מוזיקה של פעם, שנות ה-60-70-80, מעט 90, בכלל לא מאזין ל-2000+. סרטים- תוכן באבחנה גבוהה, 720p, 1080p. אם זה משנה אם מדובר ב-DTS או לא, אז תשאלו.. אני לא יודע. הערות: 1. כרגע אני עם אוזניות פשוטות ועם הרמקולים שציינתי, לרוב אני משתמש באוזניות כי רעשי הרקע מפריעים לי להנות מהרמקולים וכי ווליום גבוה מידי מפריע לאנשים. 2. בעבר פתחתי דיון דומה אך ללא כרטיס הקול, המליצו לי על ה-RP21 של Equation. אהבתי את איך שהאוזניות נראות והמחיר סביר בהחלט. ממש לא אתנגד להמלצות על אוזניות נוספות. ולא, אין לי את הראש להסתובב בחנויות של ציוד מוזיקה ולהאזין לכל מיני אוזנ…
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות, מה אתאומרים על אלה? http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=116405&is=REG או אלה: http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=376842&is=REG מי שיודע לעשות השוואה מהירה אז שיגיד לי מה לוקח. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אהלן, קודם כל חשוב לי לציין שהכרטיס מיועד בעיקר למוזיקה וסרטים. כרגע אני משתמש בכרטיס on board בלוח ep45-ds3l עם מערכת Z5500. בכל מקרה, רציתי לדעת אם יש כרטיס שייתן שיפור משמעותי בביצועים או שחבל על הכסף? אגב, התקציב גמיש..אם יש משהו שייתן שיפור משמעותי בקצת יותר מ200$ אפשר לחרוג קצת פה ושם.. תודה
-
- 8 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות ב 100 שקל למשחקים במיוחד וגם למוסיקה וסרטים.
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מקלדת פסנתר חשמלי ללא רמקולים. חשבתי להשתמש ברמקולים למחשב של harman kardon אבל ראיתי שתחום ההיענות של הרמקולי מתחיל ב- 44Hz בעוד שהתו הכי נמוך במקלדת הוא בתדר 27.5Hz. האם יש המלצות לרמקולים מוגברים או לא מוגברים שמתאימים להשמעת פסנתר חשמלי?
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
השאלה שלי היא מה עדיף מבחינת איכות יותר טובה? כאילו, זה לא בעיה לדעת מי יותר טוב מבין 2 CBR, וגם מי יותר טוב מבין 2 VBR, לפי הממוצע, אבל איך אני יכול להשוות בין VBR ל CBR ולדעת מי יותר טוב? לדוגמא יש לי CBR של 256, ו VBR של 187, ושניהם נשמעים לי אותו דבר.. אבל ה 256 תופס יותר. מי יותר איכותי? תודה לעונים, ואשמח לקבל תשובה כללית גם כן, ולא רק ספציפית לדוגמא הזאת.
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני מחפש רמקול איכותי ואלחוטי (בלוטות' או וייפיי) למחשב במחיר של עד 500 ש"ח. מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-