אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום, מכיוון שהאוזניות הנוכחיות שלי ( steelsound 5h usb) נדפקו לחלוטין, אני שוקל אם לקנות את האוזניות של חברת רייזר Razer Barracuda HP-1 Gaming Headset ואת הכרטיס קול שלהם Razer Barracuda AC-1 Gaming Audio Card. לפי מה שאני הבנתי האוזניות האלו והכרטיס קול יספקו לי סאונד מעולה עבור גיימינג, אבל אני עדיין מבקש התייעצות עם מי שמבין ובעניין ויכול להגיד לי אם אני אקבל איכות שמיעה טובה עם הציוד הזה, או שבאותו המחיר אני אוכל להשיג ציוד אחר עם סאונד טוב יותר. בנוסף, רציתי לשאול אם אני אקבל איכות סראונד אמיתית באוזניות האלה ביחד עם הכרטיס קול, או שזה רק "סראונד מדומה" כמו ברוב ברוב האוזניותשל ה 5.1 תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
ואם לא, האם ניתן להמיר את הMKV(720P) לקובץ AVI אך באיכות זהה?
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מה מרחק הצפיה האידיאלי לצפיה במסך LCD 32" HD READY? תודה!
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אני מחפש טלוויזיה שהטווח צפייה שלה יהיה 2 מטר ו3.5 מטר בערך לחדר שלי אני לא סגור על כמה אינץ' לקחת אבל אני פתוח לרעיונות בקשר לרמקולים אני לא ממש מבין בזה אז מה שתאמרו אני אשמח שגם תתנו קישור איפה לקנות עם המוצר שאתם מציעים תודה.
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שלום,אני מתכנן לרכוש מערכת קולנוע ביתית שתהייה מחוברת למחשב... שמעתי שצריך מסך שתומך באפשרות "NR" ע"מ לדאוג למסך חלק וחד של תצוגת מחשב.. איזה מסך עדיף- LCD או פלזמה? ואני גם לא ממש מבין בסראונד עם מכשיר המגבר של הרמקולים (לאן הם מתחברים וכו') אני אשמח להסברים, דגמים והצעות תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי ברשותי כרטיס TV מסוג WINTV PVR 150 ואני משתמש בויסטה 32. בעזרת איזו תוכנה אני יכול להשתמש בכדיי לראות TV על המחשב ללא הVMC? קיבלתי עם הכרטיס את הדיסק ואת התוכנה שמגיעה ביחד אבל היא לא עובדת כלל..!! (WINTV2000)
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי X-Fi XtremeAudio PCI-e שיושב בדיוק מתחת ל-4870 שפולט לא מעט חום. הכרטיסים יושבים ממש צמוד אחד לשני והקירור של ה-4870 רותח (קריאה מהסנסור ב-80 מעלות) ובנגיע הכרטיס קול גם די חם בעצמו. השאלה היא האם הכרטיס ישרוד או שצריך לעשות משהו בעיניין הייתי ממקם אותו מחדש אבל החיבור PCI-e X1 השני הוא בדיוק באותו מרחק רק מעל הכרטיס מסך, וכולנו יודעים שלחום יש נטיה לעלות. אבל יש גם את החיבור PCI-e X16 השני, אבל אני לא בטוח שלוח אם יוכל לקבל שם משהו שהוא לא כרטיס מסך. אני אבוד
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 1950 PRO במחשב ואני רוצה לחבר את המחשב לLCD 37 אינץ שיש לי בסלון כדי לראות סרטים בממש HD אמיתי אז אני הולך לקנות כבל של HDMI לDVI ואז בעצם לחבר,וזאת לא בעיה ממש מה שרציתי לדעת זה שאחרי שאני מחבר,אז סך הכל צריך להעביר AV בשלט ולהגיע לערוץ של הHDMI או שצריך לחפור בהגדרות של הדרייברים במחשב ודברים כאלה? כי הדרייבר של הכרטיס מסך שלי לא עובד משום מה,פשוט אני לוחץ על לפתוח את הדרייבר וכלום לא קורה ובקשר לסאונד,אני אמור לחבר כבל נוסף מהמחשב לLCD ? אז איזה כבל זה בעצם?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי PS3 ועכשיו אני רוצה לקנות בשבילו טלויזיה טובה ואני צריך עזרה אני רוצה טלויזיה בגודל 32" תקציב עד 3.5K חריגה עד 4K רק אם ההבדל משמעותי תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם, חמותי (לעתיד) קנתה לא מזמן טלווזית LCD חדשה - Toshiba, Regza 42" היא לא מרוצה מהרמוקלים שלה. היא מעוניינת בעוד 2 רמקולים (רצפתי? שולחני?) ללא בס. השאלה היא האם הרמקולים מתחברים בפשטות דרך חיבור RCA אדום ולבן? או שצריך איזשהוא רסיבר? (אני יודע שעדיף אבל....) תודה רבה מראש, צחי
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
אני נמצא בחו"ל (בנגקוק) ומעוניין לרכוש מסך LCD כחלק ממערכת קולנוע בייתי. המטרה היא צפייה בטלביזיה, DVD ?(בעיקר צרובים) וכן חיבור ל HTPC לשם קליטת רדיו וטלביזיה מהארץ באינטרנט. מחיפוש ראשוני שערכתי פה ... ישנם סוגי דגמים רבים (גם של אותו יצרן - SONY BRAVIA למשל) והפרשי מחיר ניכרים למדי למרות שהכל זול בהרבה מהארץ. בסופו של דבר, לא מצאתי את ידי ורגלי בבליל הדגמים. אפילו ב SONY BRAVIA בגודל 46" יש אולי 5-6 דגמים שונים בהפרשי מחיר של 30% .... שלא לדבר על חברות אחרות. בקיצור.... התייאשתי .... דרושה עזרתכם !!! מכיוון שאני מניח שחלק לא קטן מהדגמים לא נמצא בארץ כלל - אולי תעזרו לי בכך שתאמרו לי מהן הספקציפיקציות שעלי לשים לב. אין לי צורך בדברים מיותרים אך רוצה לקנות מסך באיכות טו…
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הי, קניתי ביום ראשון K414P מבאג, ואחרי איזה חצי שעה של שימוש שמתי לב שהפלסטיק שמחבר את הקשת לאוזניה בצד ימין תמיד מקופל יותר והקשת נוטב לצד אחד (צמודה לראש בצד אחד ובשני רחוקה ממנו בס"מ) אז האטימה לא "עובדת", שמתי לב שהאוזניות בלטו קצת מהאריזה בבאג וכנראה שהבעיה היא אריזה לא נכונה שגרמה לשינוי קל במבנה הקשת. מחר אני הולך לבאג לבדוק לגבי תיקון/ החלפה במסגרת האחריות, בכל מקרה, הייתי רוצה לדעת אם זה קרה כאן לעוד מישהו.
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, היום באתי להתחבר לוונטרילו,וגיליתי שכל מה שמגיע מהמיק זה רק רעש סטטי מעצבן. ניסיתי לנקות את החיבור,לבדוק אם הוא רופף,להוריד בוסט,להחליף מיק',לא עוזר. חשוב לציין שגם שאין מיק בכלל,כלומר שום דבר לא בחיבור,עדיין בVOICE RECORDER יש את הרעש רקע המעצבן הזה.למישהו יש מושג מה זה יכול להיות???? תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 28.07.2008 בשעה 10:05:05 מצטער על ההקפצה,זה פשוט דחוף לי.למישהו יש מושג במה מדובר???
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני טס לניו-יורק ויש לי אפשרות לקנות שם אוזניות חדשות לאייפוד שלי ב-200$. אז אני יודע שעם אייפוד אי אפשר להגיע לאיכות סאונד מדהימה גם עם האוזניות הכי יקרות בשוק. אבל מה שיש לי עכשיו ממש לא טוב ובטוח יש דברים יותר טובים מזה שישמעו יותר טוב אפילו על אייפוד... בכל מקרה, אני מעדיף מאוד שהן לא יהיו IE..ואם אפשר סגורות אבל לא חובה העיקר שלא יהיו IE..
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה בא אם דרייבר CMI USB 106 SOUND CONFIG אני שומע הכל חוץ מה SUBWOOFER מישו יודע מה לעשות ?
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני רוצה להעתיק מוסיקה מדיסק מקורי שיש לי הגדרתי בתוכנה שיעתיק לי בפורמט MP3 320kbs.. אחרי העתקה לא כל השירים יוצאים טוב וחלק ניתקעים באמצע.. למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני לא יודע באיזה דגם בדיוק מדובר, רק שהוא מחברת CONEXANT (לשעבר BROOKTREE), ומדובר בדגם מיושן (כנראה PRE BT849B) שכן לא הצ'יפ ולא הטיונר לא מזוהים אוטומאטית באף תוכנה/כלי אבחון/כלי מערכת. התקנתי אותו בוינדוס 2000, וזה מן הסתם עשה חיים קשים למצוא דרייברים תואמים, אבל בסוף מצאתי את החבילה הזו: http://www.video-drivers.com/drivers/63/63012.htm (מצריך רישום חינמי, מי שרוצה אני יכול לשלוח לו את הקובץ), ואחרי העברת הקבצים הרלוונטיים לתיקיה אחת ההתקנה הצליחה והוסיפה את החומרה הרלוונטית למחשב. למרות שידוע לי שמדובר בכרטיס PAL שנמכר בישראל, ההתקנה האוטומאטית בחרה בNTSC. כשהפעלתי את הכרטיס דרך תוכנות, הגישה הישירה לטיונר העלתה שהוא מתעקש להציג רק NTSC ללא אפשרות בחירה, אז '…
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני קונה מחשב חדש עם לוח אם ASUS P5Q DELUXE בקטיגוריית האודיו רשמו: ADI® AD2000B 8-channel High Definition Audio CODEC - Support Jack-Detection, Multi-Streaming, and Front Panel Jack-Retasking - Coaxial/Optical S/PDIF out ports at back I/O - ASUS Noise-Filtering במחשב הישן יש לי כ.קול CREATIVE AUDIGY 1 זה שיש לו פאנל קדמי שיושב במקום ה- CD ROM.. אבל לא הדגם העדכני גירסה 2 השחור.. אלא הגירסה הראשונה עם הפאנל הלבן אז קראו לו AUDIGY PLATINUM !! http://www.guru3d.com/review/creative/audigy/ אני שואל מה ההבדל?? אני יודע ששניהם 24BIT..ה- AUDIGY מלפני 8 שנים אבל הוא נראה הרבה יותר רציני.. מה יהיה עדיף בשבילי??? לא מעניין אותי שום מצב מעבר לסטראו ואני גם אעשה כמה רי…
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אבא שלי החליט לפנק את הבית עם LCD 32" ומערכת קולנוע ביתית. לגבי המסך אנחנו כנראה נלך על Sharp. לגבי מערכת קולנווע אני מחפש משהו איכותי וטוב וחשוב שיקרא צרובים עם תרגום עברי ואופציה לשנות פונט וכו' אם קיים נגן כזה. קיצור אשמח להמלצות. תודה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הי, אני רוכש את הלוח אם הבא : http://ae.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=709&l4=0&model=2164&modelmenu=2 עם כרטיס קול על הלוח מהסוג הזה: Realtek ALC1200, 8-channel High Definition Audio CODEC יש לי גם כרטיס קול AUDIGY של CREATIVE סלוט PCI השאלה איזה כרטיס קול עדיף לי להשאיר? אני משתמש במחשב למשחקים בעיקר, ושמע בשתי רמקולים עם סאב או באוזניות. האם השימוש בכרטיס קול יעודי יתן לי איכות קול או תמיכת חומרה כמו EAX עדיפה על הצ'ים שמגיע על הלוח אם הזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
יש לי נגן DVD של פיילוט ואני רוצה לתאם אותו לממיר של hot. בשלט של הוט יש 3 אפשרויות: 1. טלויזיה (TV) 2. הממיר (HOT) 3. מכשיר אחר (DVD & VCR) אז אני רוצה את התדרים והקודים של ה-DVD כדי שאני אוכל להשתמש באפשרות השלישית ולתאם אותו לממיר מישהו יכול לעזור?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז אני קניתי את הרמקולים 5.1Z5500 ועכשיו הבעיה היא לסדר אותם . יש לי כמה שאלות: 1) אם אפשר לשים את הבאס בכל מקום בחדר? 2)באיזה גבוה עדיף שהרמקולים יתלו? 3)האם הסנטר יכול להיות בגבוה המסך מחשב למרות ששאר הרמקולים תלויים ? תודה
-
- 12 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מכיוון שהטלוויזיה שלי עומדת לשבוק אני נאלץ לקנות מסך חדש ,יש המלצות בתקציב הנ"ל ? (לא רואה סרטים כמעט)
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אחרי 6 שנים עם 2.1 של creative רמקול אחד שבק חיים אני בטוח שזה עניין של מגעים אבל לא יודע איך לסדר את זה בכל מקרה הייתי רוצה רמקולים עם איכות טובה יותר בתקציב של 300-400 שקל המלצות? תודה
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום...לא מזמן קניתי את הכרטיס.... ואני דיי מרוצה...אבל כשאני מנסה להקליט...ההקלטה יוצאת ללא סאונד...ואני לא מצליח למצוא את ההגדרות כדי שיהייה סאונד http://img329.imageshack.us/my.php?image=21137470gn8.jpg http://img379.imageshack.us/my.php?image=80724866nj6.jpg אני מאוד אשמח אם תעזרו לי. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-