אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
בשביל המרות וידיאו, כלומר קליטה ב-LINE IN ל- LINE OUT, האם יש הבדל אם אני קונה כרטיס קול נפרד מהלוח? האם הצלילים יהיו נקיים יותר? או שהכל אותו דבר. תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לרכוש אוזניות לריצה בתקציב של 300 ש"ח +- גמיש. חשוב שישבו בצורה טובה על האוזן ויהיו עמידות מאוד. הבנתי שיש את ה PMX 680i/CMX 680i אשמח לדעת מה ההבדל ביניהם, והאם יש אוזניות אחרות שאתם ממליצים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מסך SAMSUNG 226 למחשב אבל אם אני רוצה להריץ סרטי HD צריך תוכנה מסויימת?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
ואיזה סוג מומלץ למשחקי רשת וscipe ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
בלי שבכלל שמנו לב (לפחות אני לא) שחררה ברקולס כרטעס קול חדש DigiFire 7.1 לא היה לי כוח לבדוק את כל מה שיש בו אבל שמתי לב שיש לו 3 פורטים של פיירוייר הנה הקישור לעמוד של החברה: http://us.hercules.com/products/showpage.php?p=58&b=0&f=1
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
יש לי Logitech Z560 ואני לא שומע את הסאב. מהסאב יוצאים 2 כבלים(בננות),אחד אני מחבר ושומע אבל את הסאב לא אז קניתי מפצל וחיברתי את שניהם לאותו חיבור אבל הסאב עדיין לא עובד. יש לי מאחורה 3 כניסות ובאחת אני מחבר את הרמקולים אבל שאני מחבר לשניים האחרים את הסאב זה לא עובד. מה אני עושה? דרך אגב יש לי (אם זה רלוונתי) לוח אם ג'יגבייט VAX,כרטיס מסך Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Video Card
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
קניתי מערכת סטראו לשמיעת מוזיקה - מגבר NAD, מקור המוזיקה היחידי שלי כרגע הוא טיונר. אני רוצה לשמוע מוזיקה מהמחשב. קניתי כרטיס סאונד למחשב (Asus Xonar Essence STX) כדי לחבר אותו למערכת. הכרטיס תומך ב-24 ביט 192K. במחשב יהיה כמובן כונן DVD. עכשיו השאלה שלי - איך אני מביא מוזיקה באיכות הכי גבוהה למחשב? הדרך שאני מכיר היא לקחת CD, ובאמצעות Windows Media Player או iTunes לעשות לו המרה ל-lossless. אבל האם זו הדרך בה אשיג תוצאות הכי טובות? (אני שואל כי יש גם מוזיקה ב-DVD, ב-DVD Audio, ב-SACD ובטח עוד דברים שלא שמעתי עליהם...)
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
המבצע החדש מציע ממיר בחיבור USB2 אשר מתחבר אל המחשב ושקע הטלויזיה ומאפשר הצגת הערוצים ע"ג המחשב. נכון שקיימים פתרונות שכאלו בדמות כרטיסי טלויזיה וכו' אך החיבור וההתקנה הטכנית דיי מסובכים (לי לפחות) ויקרים. האם כדאי להצטרף למבצע? האם התמונה במימירים האלה איכותית או שהיא נראה כמו קטע וידאו של יוטיוב שהוגדל למסך מלא ? מישהו התנסה עם הממירים האלה? והאם הם עובדים בחיבור לממיר דיגיטאלי של הוט.
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
איזה טלויזיה תביא לי את התמורה הכי טובה במחיר כזה ? מה אתם אומרים על זאת: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=596135 אגב, חשוב שיהיה תמיכה ב HD ויחס ניגודיות גבוה.... אשמח להמלצות!
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
יש לי logitech Z-680 ואבא שלי כנראה הרס אותם :'( הוא בטח שיחק בחשמל או משהו כי המדפסת השתגעה ואחרי שעה חזרתי לחדר והרמקולים לא פועלים! הפיוז לא נראה שרוף... ניסיתי שקעים אחרים ולא פועל יש עצות? תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
האם בAUDIGY2 (לא AUDIGY2 PLATINUM ולא AUDIGY PLATINUM EX) יש את הRACK החיצוני כמו בתמונה:
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול (לא חיצוני) עם יציאה אופטית מרובעת שתתאים לכבל אופטי שמתחבר אלי למגבר. אין בעיית מחיר אבל צריך שיהיה לו לפחות 5.1 (עדיף 7.1) עם ex ac2 dts רצוי מאד איכותי. מה מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מה קורה, המחשב לא קולט לי את הטלוויזיה, הרבה פעמים בפוקס או לא יודע מה. אחרי הרבה פעמים שאני מכבה ומדליק, מחבר ומנתק את הקבל של המסך הרגיל ואת הקבל של הטלוויזיה איכשהוא הוא קולט אותו ואז אפשר להריץ. כשאני מחבר את החיבור ישירות הוא כלל לא מזהה לי את הטלוויזיה ולא מוצא בכלל את מסך 2 כשאני עושה זיהוי. גם הכפתור של חלונות+P לא עוזר. יש פיתרון לזה? כי כרגע אני כלל לא מצליח לראות
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
מיועדות לשמיעת מוזיקה (עברית, רוק), טלויזיה וסרטים. http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1825 או http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1813 אם יש אופציות נוספות (כיסוי מלא לאוזן, אפשרי עם מיקרופון) בסדר הגודל של המחירים של הנ"ל, אשמח לשמוע אותן.
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
עד לפי שבועיים המחשב היה מחובר לרסיבר דרך כבל באורך מטר וחצי, ומחובר בתור מכשיר אחד. הכל עבד כמו שצריך. עברתי דירה, עכשיו הכבל באורך 10 מטרים ומחובר בתור מכשיר אחר. הגדרתי את חיבורי הקול ברסיבר (onkyo tx-sr606) ככה שיקבלו מידע מהחיבור המתאים, הגדרתי במחשב (לוח אם p5q כרטיס קול עליו) להוציא צליל דרך היציאה הדיגיטלית (RCA בניגוד ליציאה הפנימית שניתן לחבר לכרטיס המסך) ואין לי צליל ברסיבר. האם יכול להיות ש 10 מטרים זה ארוך מדי? אולי יש בעיה אחרת? תודה
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, המחיר המוצע הינו 1920 ש"ח, האם הטלוויזיה הנ"ל שווה קנייה? תודה לכל העוזרים!!!!! מפרט מלא באתר היצרן: http://www.hitachi.ae/products/consumer/products/tvs/l32n03a.html
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מה אתם אומרים .. על מה ללכת .. אני בעיקרון מתלבט בין שני אלו .. יש לי תקציב של 1800 שקל .. ואני הולך על אחד משני אלה .. מה אתם מציעים לי לקחת ?
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
http://www.audio-technica.com.sg/ath-a700.html אם מישהו מכיר, שמע, חושב ש 150 $ זה מחיר הגיוני בשבילן ומכיר מקומות בארץ שבהן אוכל לשמוע את האוזניות הנ"ל, מוזמן להגיב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום,אני מתלבט בין 2 הכרטיסים הנ"ל. השימושים הם בעיקר מוזיקה (2.0) אולי בעתיד אני אוסיף סאב. שימוש נוסף הוא סרטים(5.1),מה הבדל בין הכרטיסים ומה כדאי לרכוש? כסף לא מהווה פונקציה,אני רוצה לדעת מה יהיה יותר טוב לשימושים שלי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי, [ערוך:] אשמח לקבל את עצת חברי הפורום לגבי טלוויזיה שטוחה ודקה לסלון שלנו, בגודל של 37''. אנחנו זוג סטודנטים, ולכן התקציב מוגבל עד 2400 ש"ח. אנחנו מחפשים טלוויזיה נחמדה, שתחזיק איתנו כמה שנים, ויהיה כיף לראות עליה סדרות וסרטים. {ההודעה נערכה, כי בהתחלה חיפשנו 32 אינץ', אבל לאחר כמה שיחות הבנו ששווה להשקע עדו קצת בשביל 37 אינץ'} תודה, שי
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אז בהמשך לאשכול הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39412 האוזניות הגיעו סוףסוף תמונה: המראה החיצוני נראה מרשים, אך כאשר חיברתי את האוזניות למחשב.. גיליתי את איכותן של האוזניות קודם כל, ישנו רחש תמידי בזמן השימוש(חזק ומפריע), שנית ישנם בעיות קליטה רבות(בטריות חדשות). טוב לא שציפיתי מאוזניות ב50 שקל ליותר, אבל עדיין, למי ששוקל לרכוש את האוזניות, שידע
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לחבר שלי בעיה בסאונד ששומעים אותה רק במוסיקה, זה נשמע כאילו שהכבל רופף ויש כמו מן ניתוקים מהרמקולים... בדקנו שירים במדיה פלייר של ווינדווס ויש את הבעיה, בדקנו בווינאמפ ועדיין יש את הבעיה... הפעלנו סרט ואין את הבעיה בסאונד, שיחקנו במשחק וגם אין!! אז איפה הבעיה פה? דרך אגב, הכרטיס קול שלו הוא מובנה על לוח של אינטל, הדגם של הלוח הוא 845 PESV והדגם של הכרטיס קול המובנה Sound Max audio digital אני לא זוכר אותו ממש... בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום יש לי AKG K414P כבר יותר משנתיים וצריך להחליף להם כבר כבל (בעיות בשמיעה), הפלאג והכבל שניהם נדפקו והייתי רוצה להלחים חדשים על הדרייבר הבעיה שאני לא יודע אם אפשר לפתוח אותן בלי לגרום להן נזק (אם זה דבק). יש למישהו מושג/ ניסיון אם אפשר? לא משנה, אזרתי אומץ וניסיתי לפתוח אותן, הרי בכל מקרה הן לא עובדות, זה רק אני או שאין בכלל חנויות שמוכרות כבל סטריאו Y?
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מחפש פתרון זול וטוב - קופסה/מחשב לצפות בסרטים מדיסק (אפשר דיסק חיצוני. חיבור HDMI לטלוויזיה. גם HD) ולחבר למערכת שמע. עד עכשיו היה לי נייד 11 אינץ שעשה עבודה מעולה ושבק. יכולות נוספות: 1. שליטה אלחוטית עם מקלדת ועכבר 2. צפיה בתכני מחשב YouTube, אתרי טלוויזיה וכו (שידע לשמש כמחשב בעצם, כי אין לנו כבלים. צופים בהכל דרך המחשב..) 3. שליטה דרך טלפון נייד Android (חשוב לי יכולת לשים ולשמוע מוסיקה בלי להדליק טלוויזיה..) מה הכי מתאים? לקנות עוד מחשב נייד קטן וזהו? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט בין 3 דגמים של LCD 32". ראשית, למיטב הבנתי, אין טעם להשקיע ב-FULL HD בגודל מסך שכזה, שכן לא אראה הבדל בין זה לבין HD READY, זה נכון? ואם אני מחליט ללכת על דגם של 37" זה עדיין רלוונטי או ששם כבר עדיף FULL HD? השימושים העיקריים הם DVD, קצת מחשב, וטלוויזיה. ההתלבטות היא בין הדגמים הבאים: SAMSUNG LA32A450 LG 32LG80R LG 32LG32R שלושתן בטווח של 2600 ~ 3000 ש"ח. מישהו יכול להמליץ על מי מהן ולמה? "על הנייר", אין הבדל בפרמטרים ביניהן, מלבד מספר הכניסות. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-