עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by omr,

אני רוצה לקנות mp3 פשוט של 2 GB ומעלה במקסימום 100 שקל... מישהו יכול להמליץ על משהו? תודה מראש!!

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  2. Started by vmaddog,

מעונין בכרטיס הקלטה מהטלויזיה למחשב (שמע ווידיאו) משהו פשוט וטוב מחיר - לא יודע כמה עולה מה העדפה לדברים זולים אם אפשר כמה אפשרויות לכמה רמות

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  3. Started by Omri643,

שלום לכולם. בזמן האחרון עלתה לי דילמה לגבי רמקולים וקולנוע ביתי: מה עדיף לקנות, מערכת סטליטים שכוללת: סאבוופר ושני רמקולים ב 700 שקל,של חברה מכובדת יחסית כמו ALTEC LANSING או LOGITECH. או מערכת שכוללת: שני רמקולים רצפתיים ומגבר, של חברת מדבקה. לא להציע בבקשה לקנות יד שנייה, אני לא מחפש כאן הצעה לרמקולים , זו שאלה כללית.

• 11 תגובות
    • 956 צפיות
  4. Started by Cereal Killer,

http://www.geminidj.com/djx3.html האם מישהו יודע מה הן שוות? כי הן לא יקרות בכלל על פניהן נראות סבבה...

5. Started by leoleo,

לבושתי, אני לא מצליח להעביר שירים אל הנגן. התקנתי את התוכנה,סרקתי את המחשב , עלו לי כל קבצי ה-AUDIO וה-VIDEO, התמונות לא עלו לי משום מה. חיברתי את הנגן והעתקתי שירים אל הכונן, לספריות. אני מנתק את הנגן, מדליק אותו ואין כלום. מה עושים? ואגב בכונן של הנגן כפי שמוצג במחשב מופיה ספריה AUDIOBLE שלא מופיעה בנגן. למה היא שם? HELP. :'( :'(

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  6. Started by SheZiF,

אוקי אז במהלך הביקור שלי אצל סבא וסבתא היום סבתא דיווחה לי שהיא עשתה סדר ומצאה עשרות תקליטים שבעבר היו שייכים לדודים שלי ביניהם פינק פלויד בוב מארלי ועוד הרבה אמנים שאני ממש אוהב אז בכל מקרה חשבתי על קניית פטיפון טוב.. אשמח לקבל רעיונות לפטיפונים מחירים וכול בתודה מראש, דור

• 15 תגובות
    • 6.6k צפיות
  7. Started by asilbob,

אפשר המלצה על טלוויזיה 32 אינז' עד 3500-4000 אלף ?? חשבתי הרבה עד עכשיו על הסמסונג R81B שעולה 3850 מה אתם אומרים יש המלצות אחרות ?

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  8. שלום יש לי טלויזיה וממיר של הוט בחדר אבל אין כל כך מקום אז החלטתי לעשות את המסך לטלויזיה עכשיו,יש לי כרטיס מסך 880GTS OS2 320 ומסך DELL 20' FP SIP-S. איזה כרטיס טלויזיה וכבלים ייתנו לי מאיכות מקסימאלית ותמיכה בכל הערוצים? תודה לעוזרים,זה דחוף

9. Started by Lyor,

הייתי רוצה לדעת מה ההבדלים בין אוזניות אוטומות לרעשים (לא נגד-רעשים) לבין האוזניות ה"פתוחות" בלי קשר כל כך למחיר. אני אתן דוגמא: HD 215 שאטומות נגד HD 600 של סנהייזר. הייתי מעוניין לדעת את הייתרונות/חסרונות של האוזניות הללו (לא חייב באופן ספציפי אלא בכלליות). בקיצור, אני הייתי רוצה לדעת מי שווה יותר לקנות (שוב.. בלי קשר למחיר). תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  10. Started by Kirma,

האוזניות שלי משום מה הפסיקו לפעול, רק האוזנייה הימנית עובדת. משהו מוזר, היא פתאום הפסיקה לפעול, עד אתמול היא עבדה מצויין ולא עשתה רעשים ולא כלום.. ועכשיו היא כאילו מנותקת לגמרי מהמחשב. JVC HA-G101 קניתי אותם מאיזה חנות שקיימת כבר מעל 15 שנים (מי שאני זוכר את עצמי) אבל דווקא עכשיו בחודשים האחרונים היא נסגרה ..( פתחו חנות של BUG במקום והמבחר + מחירים שם ממש לא לעניין) צריך המלצה לאוזניות טובות בסביבות 100-150 עם חריגה קטנה, מעדיף שיהיה מ TMS אבל אל תקחו את זה כתנאי.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by meirdor,

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=1587 של האלטק לנסינג וזה של ה EACAN A600 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=14047 חבר'ה אם רק תוכלו להגיד לי איזה סט יותר טוב.................

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by QQQ,

בגלל שיש לי הרבה קבצי וידאו שמשתמשים באודיו של DOLBY AC3 5.1 ו-DTS 5.1 חשבתי לקנות את הרמקולים הנ"ל. עד כמה לדעתכם שווה לרכוש אותם בשביל "החוייה"? בהנחה שאני אשתמש בהם בעיקר לסרטים. אגב, מדובר בחדר בגודל של 3.8 מטר על 3.4 מטר.

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  13. ברשותי רמקולים של לוג'יטק X-540 רמקולים שאני מאוד מרוצה מהם.... וברשותי הלוח אם של גיגה-בייט P31-DSL3 עד כמה האיכות תשתנה אם אני אקנה כ.קול של עד 300 שקל?? ואם זה כן משמעותי אז אנא תנו לי דגם של כרטיס. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 982 צפיות
  14. מחפש כרטיס טלוויזיה איכותי ביותר - לא USB (לא יודע למה יש עכשיו בשוק המון USB) איכותי ביותר שיהיה מסוגל ל DVB, x264, HD, 720,1080 הכל הכל.. עם שפע חיבורים =] נ.ב כמה שיותר אחריות, יותר טוב =] תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  15. Started by liav25,

שלום אני עוד מעט קונה מחשב חדש, ורציתי לדעת כיצד אוכל להקליט שידורים מהממיר של הוט למחשב ולשמור אותם, ואשמח לפרטים כמו כמה ישקול פרק בן 30 דק' או באיזה פורמט ישמר הוידאו. אם אצטרך לחומרה מסוימת אשמח לפרטים ספציפים והמלצות (כמובן שלא יהיה יקר מדי) ואם אצטרך תוכנות אשמח גם כן להמלצות 8) 8) 8)

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  16. Started by djelectric,

בקרוב אני בונה מערכת מחשב חדשה ואני די תקוע בקטע של סאונד... התקציב שלי הוא בין 300 ל 800 ש''ח חשבתי על ה LOGITECH X-540 חשוב לי שהמערכת שלי תהיה טובה הן לסרטים והן למשחקים

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  17. Started by morx,

יש לי IPOD שתומך וידאו של פורמט AMV אני צריך תוכנה חינמית שלא דורשת לקנות אותה שתחליף פורמט מ AVI ל AMV תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. זאת אומרת שיש לי מערכת של 4 רמקולים וסאב שהיא מחוברת לחיבור הרגיל של הרמקול במחשב למטה בצבע ירוק ויש לי עוד מערכת של עוד רמקולים וסאב שאני רוצה להוסיף יש דרך לחבר כי יש לי בכרטיס קול 6 יציאות שונות אני יודע שאפשר לשים מפצל ואז לחבר את הרמקולים אבל חשבתי אולי יש אופציה אחרת תודה .

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  19. Started by Arkadi.Krr,

למנהלים, מצטער שפתחתי פה את האשכול פשוט לא ידעתי שזה לא המקום, אפשר בבקשה להעביר לפורום המתאים ולא לנעול? :\ מצטער... רק לא לנעול בקשה :\ אוקיי אז אני מחפש לקנות נגד במחיר של 400-600 מקסימום אולי אפשר להיות עוד יותר טיפונת להיות גמיש. נגד MP3 שיקרא כל איכות מוסיקה גם אם היא גבוהה כמו 320KBS ומעלה אני לא צריך אותו בשביל וידיאו וכל זה, רק מוסיקה באיכות גבוהה ורצינית במקסימום הניתן במחיר הזה. עכשיו אני מצאתי נגן ממש אידיאלי בשבילי רק השאלה היא איך האיכות? איך הנגן? ואם יש אפישהו ביקורת עליו? הנה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=677268 כנ"ל http://zap.co.il/model.aspx?modelid=704137 איזה מבינהם? ושוב פעם איך הם? בעיכר השני FUZE? אה והכי חשוב שיהיה לפחותתת 5GB עוד: http://…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מחפש רמקולים לסרטים במיוחד למשחקים 5.1 מתפשר ל 2.1 שיהיה באס טוב חשבתי עלSonicGear או x530 מה אתם אומרים מי לוקח

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by asilbob,

MX5021וAltec Lansing FX6021וAltec Lansing חשבתי הרבה על אחד הרמקולים האלו מה יותר כדאי ? מה יותר יפה חזק איכותי ? יש לי תATP3 ואני ממש ממש מרוצה אז בגלל זה בא לי על החברה אזות ..... עם יש לכם עוד אפשריות לרמקולים אולי יותר מומלצים אז זה יהיה יותר טוב ... כי אני זוכר שפעם הייו ממלצים על הרמקולים היום אני לא יודע -עכשיו הששאלה השנייה שלי אני רוצה לקנות כרטיס קול שיעשה לי את שיא האיכות מי הרמקולים ..... אבל שיהיה לי כמה שיותר זול ...... אין בעיה שיהיה קצת יקר בשביל שיהיה שיא האיכות אבל לא להגזים

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  22. Started by pavelr,

חשוב לי שהאוזניות יחזיקו מעמד לאורך זמן, מעדיף אוזניות כפתור. האיכות די משנית לדברים הללו, גם איכות בינונית+ תספיק, אבל שיהיו מחברה מוכרת.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by 1_Nike_1,

בעקבות דיון זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351127.0 רציתי להתעניין בנוגע לGT-10 ו-CUBASE. המחשב וכל הנושא אינו בשבילי, ואין לי שום הבנה בנושא. אז רציתי לשאול אם אני קונה GT-10 ואני משתמש בCUBASE למשל.. מה צריך בנוסף לזה. מגבר עניינים? מה מומלץ מה כדאי? מה אני צריך לדעת? ולא אני לא פותח שני דיונים על אותו נושא, במפרטי מחשב מציעים לי לפטופ וכאן אני רוצה לדעת יותר מהצד של הסאונד.

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  24. Started by ליאור הרוש,

אני רוצה מערכת סטראיו למחשב שיש בא 2 או 4 רמקולים ולא של וגיטק החרטות האלה אלה משהו מחברת סמסונג סוני LG מערכת קולנוע שאני יחבר אות הלמחשב התרציב שלי זה 1650 +/- עדיף בכמה שפחות

25. שיהיו גדולות ונוחות עם סאונד טוב, ומיקרופון באיכות גבוהה מאוד. חשבתי לקחת את LX3000 של Microsoft אבל אשמח לשמוע המלצות נוספות. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים