אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש.. התקציב נמוך משהו כמו 160 שקל! הכרטיס המובנה שיש לי עכשיו די מיושן ולא איכותי אני מניח כי הלוח שלי ישן (אפשר לראות בצד במפרט) חשבתי על הכרטיס הזה Creative Audigy Value 7.1 ! ביגלל שיש לי ATP3 הבנתי שאין צורך ביותר והוא ינצל אותם מצויין. השאלה אם כדאי לרכוש והאם אני ירגיש שיפור רציני? צריך עזרה כמה שיותר מהר תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לא משהו מפציץ.. שיהיה חמוד שישמעו טוב ולא חרא כמו האוזניות של ב30 שקל של טק וחברות כאלה.. התקציב הוא יום עבודה ככה.. +- 150 שקל גמיש אחורה יותר מקדימה אבל אם ממש צריך בקשות : שיהיו טובות אבל - אני רוצה שהם לא יהיה כפתור כאלה שנכנס לאוזן, אבל שיהיו יכולות להתקבץ כאילו להתקפל כדי להכנס לתיק של נייד.. שלא יהיו בומבסטיות השימוש הוא מוזיקה וסרטים בלבד, לא משחק. חשבתי בכיוון הזה : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1000 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=523638 מה דעתכם? נוטה לשניות יותר.. גם מחיר טוב וגם נראות טוב.. השאלה האם הם טובות.
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הייתי מעונין חלקבל הצעה למערכת סטריאוט נחמד עד 1650 אפשר לחרוג ל1750 גג אני נוסע לאילת יום חמישי ואני מיתכוון ליקנות שם מערכת חדשה למחשב...
-
- 11 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי קובץ MKV ואני לא מצליח לראות אותו במזרים המדיה שלי... איך אני יכול להמיר אותו..? בלי לפגוע באיכות ובלי לפגוע בסאונד...?
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום כולם! אני נוסע לקנדה וחשבתי לקנות נגן. הסתכלתי קצת וראיתי שבארץ ב500-600 שקל אפשר לקנות COWON I7 או D2, ואני יודע שזה בערך המחיר שעולה iPod בחו"ל. מה יותר טוב??
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
לאחותי התקלקלו הרמקולים וצריך לקנות חדשים... חשבתי על אלו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=486509 בגלל שהם זולים והתגובות עליהם טובות. אבל היא שמעה את הcrative inspire 5200 שלי והתלהבה אז אני צריך המלצה על רמקולים בסביבות ה100 שח(מקס 150), יש העדפה ל2.1 כי אחותי אהבה את הבאס שיוצא מהסאב אבל אם מערכת 2 תיתן איכות טובה יותר אז אשמח לשמוע עליה. ראיתי די הרבה מערכות בטווח מחירים הזה של לוג'יטק קריאטיב מיקרולאב ועוד, ואין לי ממש מושג איזה לקנות. האם בכלל יש טעם ללכת על משהו יותר יקר מהרמקולים שחשבתי עליהם? יהיה שיפור מורגש? נ.ב. כרטיס קול מובנה. תודה לעזורים...
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס טלויזיה שיש לו דרייברים ל ווינדוס 2000
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך nvidia 9600 ואני מנסה לחבר אותו לטלווזיה. אז ככה קניתי כבל צד אחד s-video צד שני rca ולא עובד כלום ניסתי הכול כל סוגי ההגדרות כל הסוגים של השידור והחיבור, ניסתי בטלווזיה לחבר מקדימה מאחורה .... av , הכול נסיתי גם tvtool ולא קורה כלום בבקשה תעזרו לי....
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה LCD SAMSUNG מדגם R81B מחוברת לממיר יס מדגם 3100 בחיבור סקארט ל SVIDEO איכותי (220 ש"ח ממקור אמין). עדיין התמונה בחלק מהערוצים אינה טובה. האם החלפת החיבור לטרנסקודר כזה: http://exp.shopy.co.il/products/107638 עשויה לשפר את התמונה והאם צפוי שיפור משמעותי?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
המטרה היא שהגיטרה תתחבר למחשב כדי להשתמש בתוכנה GUITAR RIG אבל את הסאונד ישמעו מהמגבר של הגיטרה שלי, כרגע האופציה שלי היא M AUDIO SOLO פייר וואיר, זה כרטיס טוב? עדיף לי שיהיה חיצוני בשביל עבודה עם מחשב נייד לעיתים קרובות.. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שיהיו גדולות ונוחות עם סאונד טוב, ומיקרופון באיכות גבוהה מאוד. חשבתי לקחת את LX3000 של Microsoft אבל אשמח לשמוע המלצות נוספות. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
יש ברשותי מצלמת וידאו אנלוגית של סוני HI8, בעלת יציאות RCA וSVIDEO. אני מעוניין להמיר את הקלטות אל המחשב - יש לי יציאת FIREWIRE במחשב. בתודה מראש, אריאל.
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
יש לי מדיה סנטר בסלון עם לוח אם של ASUS RAMPAGE FORMULA והכ.קול המובנה של הלוח. אני מוציא סיגנל אופטי לרסיבר דרך היציאה האופטית של הלוח ומעוניין במקביל להוציא גם סיגנל סטראיופוני מהיציאה האחורית או הקדמית של הכרטיס קול שמיועדת לחיבור אוזניות/ רמקולים בחיבור ישיר. התוכנה של כרטיס הקול היא SOUNDMAX ובאפשרות של ההגדרות של הזיהוי האוטומטי של חיבור התקנים סימנתי את האופציה הזו של זיהוי של חיבור וניתוק התקנים וכאשר אני מחבר את האוזניות לדוגמא בזמן ניגון קובץ דרך ה-SPDIF קופץ לי חלון שאומר לי שזוהה חיבור התקן ואני מסמן לו שחיברתי רמקולים/אוזניות וזה אומר לי שבחרתי בכניסה הנכונה ושההתקן עובד כראוי.. רק שלא שומעים דרך האוזניות במקביל ל-SPDIF. גם כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב זה לא …
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש ברשותי את הלוח GIGABYTE GA-X48-DS5: http://www.giga-byte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2766&ProductName=GA-X48-DS5 יש לו יציאות SPDIF OUT כאופטי וכ COAX מובנה על הלוח ועוד חיבור פנימי ל IN עם פאנל אחורי נוסף. חיברתי לו כניסה אופטית שהייתה ברשותי מלוח אחר ( DFI LANPARTY SLI-DR) בסדר הבא מלמעלה למטה: אדום, לבן, ירוק. תמונה של הקונקטור הזה מצורפת. חיברתי בעזרת כבל אופטי (שתמונתו מצורפת) מממיר ה yes שהמודל שלו הוא 3100SV לכניסה שחיברתי. בדקתי באפשרויות של הדרייבר איך אני יכל לשמוע את הכניסה הזו ועד לרגע זה לא ממש הצלחתי. כמו כן ניסיתי לחבר את יציאת ה COAX של המחשב לטלויזיה(גם כן כניסת COAX) בעזרת כבל RCA וגם לא שמעתי…
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, אני עומד לקנות מחשב חדש בימים הקרובים, שעיקר מטרתו תהיה עריכת סאונד ברמה מקצועית עם תוכנות כמו קיו-בייס, פרוטי לופס וכו... כמובן שיחובר אליו גם סינטיסייזר. אני לא בקיא בכרטיסי קול, ושקלתי לקנות את ה - Creative X-Fi Elite Pro אבל שמעתי שהוא נועד יותר עבור גיימרים, ולא למטרות שלי. לכן אשמח לקבל מכם המלצה לגבי כרטיס קול שיעשה את העבודה כמו שצריך, בתקציב של עד 1500 ש"ח בערך. תודה!!
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום! יש לי את הכרטיס PVR-150 MCE KIT אבל לא הגיעה איתו שום תוכנה להגדרת הכפתורים. (הם עובדים מצוין, אבל אני מעוניין לשנות כמה כפתורים). מערכת הפעלה: Vista 64Bit תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
או שיש רמקולים אחרים עדיפים באותו מחיר? לשימוש משחקים וסרטים ומוזיקה בעיקר תקציב 500 שח' מוכן לחרוג +50 גג בלי כרטיס קול...
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אפשר המלצה על טלוויזיה 32 אינז' עד 3500-4000 אלף ?? חשבתי הרבה עד עכשיו על הסמסונג R81B שעולה 3850 מה אתם אומרים יש המלצות אחרות ?
-
- 10 תגובות
- 927 צפיות
-
-
הלכתי עכשיו לראות מסך LCD אבל לפלזמה הזאת היה נראה שיש תמונה הכי איכותית רוצים עליו 7500 ש"ח, מה דעתכם ? השימושים שלי הם טלויזיה רגילה 90% וסרטים 10%.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני אסביר לכם את המצב שלי, יש לי חנות ספורט שבה אני מוכר נעליים, כל לקוח שבא אני רוצה לצלם אותו רץ על המסילה ולהעביר את זה למחשב הנייד שבחנות בכדי לראות את מה שצולם בslowmotion בשביל ניתוח טכניקת ריצה על מנת שאוכל לייעץ לו על הנעל הכי מתאימה לו. בשביל זה יש לי מחשב נייד עם כניסות USB Firewire1394 S-video, במחשב יש תוכנה בשם Dartfish לניתוח וידאו, יש לי מצלמה DCR-DVD308E של סוני דיגיטלית אשר שומרת על DVD סרטונים שצולמו עליה, בעצם מה שאני צריך הוא לצלם את האיש רץ על המסילה ולהעביר את זה למחשב ישירות בכדי לנתח בעזרת איזשהי תוכנה בslowmotion (אני יכול לוותר על הDartfish אם יש תוכנות יותר טובות או שהיא לא מאפשרת זאת ויש תוכנות אחרות שדרכם אפשר). זה צריך להתצבע במהירות הכי גב…
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היי חברים כיצד ניתן לחבר רמקולים של מערכת סטריאו למחשב? אשמח לתשובות :] תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני נמצא בחו"ל (בנגקוק) ומעוניין לרכוש מסך LCD כחלק ממערכת קולנוע בייתי. המטרה היא צפייה בטלביזיה, DVD ?(בעיקר צרובים) וכן חיבור ל HTPC לשם קליטת רדיו וטלביזיה מהארץ באינטרנט. מחיפוש ראשוני שערכתי פה ... ישנם סוגי דגמים רבים (גם של אותו יצרן - SONY BRAVIA למשל) והפרשי מחיר ניכרים למדי למרות שהכל זול בהרבה מהארץ. בסופו של דבר, לא מצאתי את ידי ורגלי בבליל הדגמים. אפילו ב SONY BRAVIA בגודל 46" יש אולי 5-6 דגמים שונים בהפרשי מחיר של 30% .... שלא לדבר על חברות אחרות. בקיצור.... התייאשתי .... דרושה עזרתכם !!! מכיוון שאני מניח שחלק לא קטן מהדגמים לא נמצא בארץ כלל - אולי תעזרו לי בכך שתאמרו לי מהן הספקציפיקציות שעלי לשים לב. אין לי צורך בדברים מיותרים אך רוצה לקנות מסך באיכות טו…
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מבקש את המלצתכם לאוזניות אולפן שיתחברו לכרטיס קול מקצועי ולמגבר, האוזניות הם למוזיקה סרטים ועריכת סרטים. התקציב הוא עד 600+- ש"ח. אני רוצה לקנות בתיאלנד, יש בבנגקוק לפי מה שהבנתי הרבה אלקטרוניקה, יש למישהו ניסיון עם חנויות בבנגקוק או בכל תיאלנד? איזה דגם הייתם ממליצים לי בהנחה ששם יותר זול כמובן ואפשר למצוא משהו ב600 שקל ששווה הרבה יותר פה בארץ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-