אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מעונין לקנות אזניות אלחוטיות בתקציב של 300-400 ש"ח הם צריכות לאפשר קליטה גם מאחורי קירות וטווח כמה שיותר גדול (25 מטר),להתחבר גם לטלויזיה וגם למחשב ולהיות איכותיות. עשיתי בירור קצר וראיתי שיש ב130- 200 ש"ח אבל חברות לא מוכרות האם כדאי לי ? האם כדאי להשקיע במותג ? איך חברת vivanco? מישהו שמע על חברת vidpro ? כל תגובה תבורך
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, אני חושב לקנות נגן MP3 (כמו הDOK), ורציתי אולי לקנות גם אוזניות. מה דעתכם על האוזניות RP-HV152 (פאנסוניק) ? האם הן איכותיות ? האם אני ארגיש הבדל ביניהן לבין אוזניות ממוצעות שמגיעות עם נגני MP3 פשוטים ? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום איפה אני יכול למצוא תוכנה שמקליטה את המוזיקה שיש ברדיו אינטרנט הזה באיכות טובה וגבוה יחסית?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שיחקתי עם המקשים והגלגלת ומאז הוא לא מגיב לכלום הכפתור HOLD על מצב לא נעול ועשיתי הכל לפי מה שכתוב בחוברת (לחצתי על MENU ו center ביחד שלתי שניות וזה לא עזר...) מה אני עושה כדי לעשות לאייפוד ריסט? (מה שכתוב בחוברת לא עוזר...) תודה!
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
בהירות - 500 ניגודיות -1:50000 זמן תגובה - 6 מילי שניות זווית צפייה 176 מעלות צבע - 16.7 מיליון איך הנתונים האלה?
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש ברשותי אוזניות מסוג sennheiser momentum 4 ואני מעוניין לחבר אותן לאייפון 13 פרו בצורה קווית אבל באופן דיגיטלי (בעזרת USB). אני לא רוצה לקנות מתאם ולחבר לשקע 3.5 כי אז האיכות יורדת לכן זה לא רלוונטי עבורי. ניסיתי לחבר כבל טייפ סי ללייטנינג אך האייפון לא מזהה את האוזניות כמקור חיצוני.. ניסיתי לקנות מתאם מצלמה של אפל , זה עובד אך מחייב אותי להטעין את המתאם הזה עם מקור כוח נוסף ככה שזה פחות רלוונטי לנסיעות ומסורבל מאד. האם הכבל הזה (שהוא לא סטנדרטי) יעשה את העבודה? האם בעזרתו ניתן יהיה לחבר באופן ישיר את האוזניות לאייפון? https://www.amazon.com/gp/product/B09Q2MQMQF/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00?ie=UTF8&psc=…
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום אני מחפש אוזניות איכותיות שבהן אוכל לשמוע מוזיקה מהטלפון או מהמחשב. התקציב הוא עד 250. עשיתי סיבוב בחנויות והמבחר היה כל כך גדול שזה גרם לי לחזור הביתה ולבדוק מה ההמלצות של האנשיםת ראיתי את הJBL A22 ו33A וגם HARMEN CARDON NI אבל ראיתי שהביקורות פושרות.... אשמח לקבל המלצה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
תראו יש לי בעייה. אני רוצה לקנות את הרמקולים Altec 2.1 2100 אבל הבעייה שאין אותם לחנויות, האם אתם מכירים חנות שבא אתה בא משלם לוקח והולך? אבל באזור המרכז. לא רוצה חנויות כמו PClogiс כי הקטע של הקנייה מהם לא נוח. אם אין לי אפשרות לקנות את הרמקולים האלו איזה רמקולים אחרים אתם ממליצים לי בתקציב הזה? 500-600 שקל ואני רוצה 2.1... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום ואני מקווה לקבל את התשובה לה אני מחפש .. כרגע יש לי Altec Lansing VS4121 ,רמקולים מצוינים הם אצללי כבר 4 5 שנים שירתו אותי מצוין אבל הגיע הזמן להשתדרג... אני מחפש רמקולים למחשב בעיקר למוזיקה , אני אוהב יותר באס ואני מחפש את הרמקולים שגוברים על האטלק שלי... מה אתם מציעים ?...
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
נראה שהוא אזל מכמה חנויות, מי שיודע איפה יש שיגיד בבקשה
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי מדריך..?או אולי את המוצרים שאני צריך לקנות...משהו :\
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני צריך להעתיק מספר קלטות ויאו אנלוגיות VHS למחשב (אח"כ להפוך ל DVD). 1. מהי החומרה האיכותית יותר לביצוע הדגימה - כרטיס טלוויזיה או כרטיס מסך עם VIVO ? 2. מהי התוכנה האיכותית יותר לביצוע ההעתקה ? 3. היכן ניתן לראות מאפיינים של איכות המפרטים טכניים לנושא זה ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר שווה?? fortissimo 3 7.1 או digifire 7.1 והאם ה- game theater xp שווה את ההשקעה שלו עבור משתמש ביתי כמוני?? תודה!!!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה שעשיתי עד עכשיו: הכנסתי את הקלטת למצלמה. חיברתי את המצלמה דרך כבל rca מהיציאת audio/video שלה לכרטיס הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=402366 פתחתי את movie maker ועשיתי capture from video device וכל מה שיוצא זה שלג. ניסיתי בפרמייר אבל אין בכלל זיהוי של הכרטיס.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
צריך עזרה בשתי בעיות: 1)כאשר אני מחבר מקרופון למחשב,יש עיכוב של כחצי שניה בן מה שאני אומר למה שמושמע ברמקולים,איך אני מוריד או מקטין את העיכוב הזה? 2)בחיבור המיקרופון לקריוקי די וי די של pioneer dv-2022k ,קיימים רעשי רקע כאלה מעצבנים,ניתן אולי לבטל אותם?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת למה אני לא שומע באסים בתדרים נמוכים בנגן שלי - iaudio u3?, ובדיסקמן mp3 או במערכת שלי בבית אני שומע אותם עם אותן האוזניות. וכן, אני יודע מה זה אקוליזר והבאס על המקסימום בנגן. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות נגן MP3 עם 40 ג'יגה. בגדול אני מתלבט בין הiPod לבין הזן, עם נטייה לזן. בגדול יש לי כרגע ג'וקבוקס 1 ואני די מבסוט ממנו, רק שהוא כבר די מיושן וגדול (למרות שיש לו 40 ג'יגה הרד דיסק תוצרת בית). הזן נראה לי מעניין מאד, ומאחר ויש לי נסיום טוב עם קריאטיב, אני די נוטה לכיוונו. דבר נוסף שמשמעותי, לזן יש חיבור חשמל סטנדרטי בניגוד לiPod שחיבור חשמל שלו לאוטו עולה עוד כמעט 500 ש"ח (אם אני לא טועה), ומאחר ואני מתכוון להשתמש בנגן בעיקר ברכב, זה נראה לי חשוב. חוץ מזה 24 שעות פעולה רציפה לא הולכות ברגל, אף אחד לא מתקרב לזה... אני אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן , וכן אם יש המלצות למכשירים נוספים תודה גלעד
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם. ברשותי נגן Divx שלו גם חיבור USB. כאשר אני משתמש ב Disk On Key שלי, הנגן אכן מזהה את הסרט ומנגנו. לעומת זאת, כאשר אני מחבר את הכונן החיצוני שלי (External HDD), שלו חיבור USB גם כן, הנגן לא מזהה את הסרטים שנמצאים עליו. (כך יוצא שאני מעביר את הסרטים מהכונן החיצוני אל המחשב, ומהמחשב אל ה Disk on Key. ) אשמח לשמוע את עצתכם. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, מה המצב? אני מתלבט איזה רמקולים חדשים לקנות... השימוש העיקרי שלי הוא מוזיקה וסרטים, הייתי מעדיף 5.1 או 7.1 לנצל את היכולת בשביל לראות סרטים ולהנות מהסראונד וגם סאטלייטים וסאב טובים ואיכותיים למוזיקה... אני מוכן להוציא עד 1000 שקל בכיף אבל אין לי אפשרות לחרוג מהתקציב הזה, מעבר לכך שיש לי חדר לא גדול מדי שלא זקוק לרמקולים יותר מדי עוצמתיים למרות שמוזיקה מבחינתי רק בפול ווליום יש לי כרטיס קול CREATIVE X-FI EXTREME MUSIC שיכול לתמוך בכיף בחומרה מהסוג הזה. מה ההמלצות שלכם אנשים? (ורק כדי לסדר את האוזן... אני ממש אוהב צלילים נקיים וחדים, מוזיקה IS MY LIFE) תודה מראש 8)
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אפשר לדעת בבקשה איך אני מחשב כמה של ג'יגה מקום נותן לי בדקות שניות ושעות.... תודה מראש! איתן
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
טוב אז המצב הוא כזה...קניתי מסך מחשב,אני מרוצה ממנו מאוד,הבעיה היא ששכחתי שאין לו רמקולים אז הייתה לי בעיה עם סאונד.אלתרתי פתרון כזה לבינתיים:יש יציאת אוזניות במסך (3.5mm) לשם חיברתי את הרמקולים של המחשב (2.1 עם סאבוופר),ויש סאונד (המסך פולט את הסאונד שמגיע מהHDMI דרך הרמקולים) אבל משום מה הסאונד רחוק מלהיות איכותי כמו במחשב למשל.ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הסאונד בPS3 אבל אין שינוי,את הבאס שומעים חזק וברור אבל את השאר שומעים נמוך ומרוחק כזה.חיפשתי מערכת טובה במחיר שפוי שתיתן לי אפקט סראונד ותכלול יציאה אופטית (בשביל הPS3) אבל לא מצאתי...המוצר היחיד שעניין אותי היה זה:http://www.amazon.com/PS3-Surround-Sound-System-Playstation-3/dp/B003WY86KMאבל לא מצאתי אותו בארץ.אז אני פו…
-
- 14 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין 5 מסכי LCD, 40'-42' לא פחות ולא יותר מזה. אשמח לשמוע חוות דעת על הטלוויזיות הנ"ל (או אחרות!), למי שהתנסה בהן, בדק אותן ... Toshiba 42RV500 http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=7366 Sony Bravia KDL-40L4000 http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=945 Toshiba 42XV500 http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=927 Samsung LA40A550 http://www.goodshop.co.il/sale.asp?main_id=1&sub_id=5&Product_id=6285 השימוש הוא בעיקר סרטים (הרבה סרטים, רובם באיכות HD) פלייסטיישן 3 (גם, לא חסר שימוש בסוני) ושידורי יס (שידורים רגילים) אם מישהו עשה בדיקה בחנויות ובדק את המסכים האלה או מסכים אחרים והוא רוצה להמליץ אני פתוח לכל הצעה ואשמ…
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אז ככה, כבר מלא מלא זמן אני לא בפורום ועכשיו לאט לאט אני יתחיל להתעדכן בינתיים אני צריך לקנות אוזניות שטובות לשמיעת מוסיקה בעיקר וגם קצת סרטים ושהאוזניות לא יחממו את האוזניים יותר מדי כי אני שומע הרבה זמן ברצף וגם שאם אני שם על עוצמה חזקה שישמעו טוב והתקציב הוא משהו כמו 450-500שח' בערך תודה מראש לעוזרים.
-
- 24 תגובות
- 3.3k צפיות
-