אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני בימים אלה קונה מחשב חדש. אני רוצה לחבר אותו לרסיבר HK AVR245 דרך Coax. הכרטיס שיש לי היום הוא OB והוא יודע להוציא לי DTS או DD רק בסרטים ולא במשחקים. הבנתי שיש רק מס' כרטיסים בודדים שיוצאים להוציא DTS ו-DD בLive: Asus Xonar D2 - 880nis Razer Baracuda - Unavailabe Azune Prelude - 1100nis Azune Xplotion - 550nis הכרטיסים הנ"ל יחסית יקרים עבורי, חוץ מה-Xpliotion שקראתי שהוא לא טוב במשחקים, מעוות את הסאונד וחסר תמיכה ב-EAX. מס' שאלות: 1. האם זה נכון שויסטה לא תומך EAX בכלל ? 2. האם יש כרטיסי קול נוספים שיודעים לעשות את הקידוד הזה? 3. מהי המלצתכם? על מה ללכת? 4. האם עדיפה האפשרות של חיבור מס' כבלים אנלוגיים לרסיבר? תודה, תומר.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי Altec Lansing ATP3, שקניתי אותו לפני 3 שנים בערך, רמקולים מדהימים. לפני שבוע, גיליתי שגם לאמא שלי יש כאלה ושכנראה קנינו אז לשנינו. רציתי לדעת אם אפשר לגנוב לה את הרמקולים ולהפוך את זה למערכת 4.1 באיכות מטורפת? צריך מתאמים? כרטיס קול מיוחד? תוכנה? תודה רבה לכם.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות כרטיס טלויזיה שמתאים ל הוט. מעוניין לקבל המלצה על כרטיס טוב במחיר סביר. חומרה E8400 4 גיגה זיכרון מערכת הפעלה XP או vista תודה חנן
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רקע- לקראת המעבר לבית החדש, החלטתי להשתדרג גם בסאונד, ולכן צריך את המלצתכם. התלבטות ראשונה: איפה לשים את המערכת. בסלון יש לי טלוויזית LCD 47 אינץ' של טושיבה, 47WL66E. כמובן ש FHD. (וכמובן ספות יותר נוחות, כורסא וכו') בחדר אמור להיות מסך מחשב 28" עם פאנל TN, כידוע, לא אמור להיות משהו משהו, אבל לפי התגובות עליו הוא אחלה. ההתלבטות היא איפה לשים את המערכת- בחדר או בסלון. אם היא תהיה בסלון, התקציב אמור להיות בין 3-4K לכל המערכת. אם בחדר, 3K מקסימום.(אולי אפשר חריגה, אבל זה יצטרך לחכות עוד זמן) בסלון אני אחבר אותה למחשב HTPC שיפעיל קבצי MKV ב 720P (קשה למצוא 1080 ) בחדר היא תחובר למחשב שלי, שיפעיל את אותם קבצים... ובנוסף להם, היא תשמש גם למוסיקה. התלבטות 2- מדפיים או…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לחבר שלי יש רמקולים 2.1 עם סאב וופר של GENIUS וזה מצוינים(וגם לא ג'נרי) המ כרגע יש לי 2.0 ג'נרי שאחד מהרמקולים מת(שומעים רק בצד ימין) בלוח אם שלי יש 6 חיבורים. ירוק, כחול,צהוב, ורוד, שחור ועוד משהו אז אם אפשר שהוופר יהיה בשחור והשאר בירוק אז זה יהיה מצוין שימושים:משחקים, מוזיקה וסרטים. תקציב:כמה שפחות אבל לא מעל 150! תודה.
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים !! אני מעוניין לקנות כרטיס קול שיפיק לי את המירב מהמערכת והרמקולים שקניתי .. השימושים (משחקים , סרטים , שירים ) שנוטע קצת יותר למשחקים וסרטים . התקציב הוא עד 800-850 ש"ח (עדיף כמה שפחות) . כמה כרטיסים משכו לי את העין במיוחד .. 1.Creative X-Fi Fatality FPS Creative X-Fi Xtremegamer Fatality Pro.2 Asus Sound Card Xonar D2 Ultra Fidelity 7.1CH PCI w/ Dolby/DTcardS.3 Auzentech X-Fi Prelude 7.1 sound.4 וחשוב שהוא יהיה תומך בויסטה... זה הכל מה אתם ממליצים לי ?
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום אני מחפש DVD בתקציב של 300 ש"ח, ראיתי אצל חבר שלי מכשיר של פיוניר וצרבנו את הכתוביות בנפרד, הפונט היה ARIAL ולא ראיתי הרבה מכשירים כאלה כרגע החבר זה בחו"ל ואני לא יכול לתקשר איתו לשאול מה הדגם... שיקרא MP3 כמובן, DVIX, ואם זה יקרא גם X256 אז בכלל.. ושוב חשוב לי הפונט הקריא, כי כבר בזבתי 200 שקל על DVD ג'נריק עם כתוביות מלפני שכתבו את התנ"ך אני אשמח להמלצות תודה שאלה שנייה על הדרך: יש לי חלקים תקינים של המחשב הישן שלי, שהיו כולם במארז MIDI.. החלקים היחידים שבולטים מהלוח אם שם זה הכרטיס מסך והקירור של המעבד, הקירור קטן אבל הכרטיס יחסית גדול החלקים יכנסו לי במארז HT אם אני אקנה? כולל ספק כוח במידות הרגילות והכל, כי אנלא יודע אם ב HT יש חלקים במידות מיוחדות אז תודה לעוז…
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום אנשים !! החזרתי לחנות את האוזניות 5HV2 , והזמתי במקום את Sennheiser HD555 ... מה אתם חושבים עליהם ? ולמי שיש אותם רציתי לדעת אם יש להם באסס חזק וטוב , כי הבאס ב 5HV2 פשוט זוועה . נ.ב : אני מאוד ממליץ לקנות ב GOLDTOP , חנות אמינה , מקצועית , עם מלאי ענק , ואנשים מאוד נחמדים .
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה אנשים לאחרונה שידרגתי את הכרטיס מסך שלי ל9600 gso הוא מחובר ל lcd 32 והטלוזיה כרגע מוציאה רחש חזק דרך הרמקולים אולי מישהוא יודע איך לסדר את הרכש הזה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה ענקית עם Z5500 התחלתי לשמוע שירים , משהו כמו 20 דקות , ופתאום היה רעש של קצר כזה והרמקולים כבו .. ואני חייב לציין שהרסיבר חם מאוד . ראיתי בזאפ משהו שיש לו את אותה בעייה , אז ככה שאני לא הייחיד . רציתי לדעת אם משהו מכיר את זה ? או שיש איזה פתרון .. ד"א המערכת (Z5500) חדשה מאוד , נקנה לפני 4 ימים .
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום אני מתלבט בין 3אפשרויות בין Harman Kardon SoundSticks לבין z2300 של לוגיטק לבין fx4021 ההפרש במחיר זניח תודה
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
ואיזה כרטיס עובד - עם דרייברים טובים - בויסטה 64 ? קראתי ש PVR-150 עובד רק ב 2GB זכרון , ולא עם 4GB ??? בנוסף אני מעונין ביכולת לשנות ערוצים בממיר עם השלט המסופק . קראתי על משהם של לידטק ? , שנקראים כרטיסים היברידיים : אנאלוגי ודיגיטלי האם יש טעם להשקיע בכרטיס כזה ? הכרטיסים שראיתי גם יושבים על PCIE תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
ברשותי מערכת עם הלוח אם הבא - Intel 945GC Motherboard וברצוני לחבר את הרסיבר למחשב כך שיתמוך ב 5.1 ערוצים.. לפי הנתונים של הלוח אם הכרטיס קול תומך ב6 ערוצים הבעיה שיש לי רק 3 יציאות..ורוד ירוק כחול איך אני בדיוק מחבר את הרסיבר למחשב שיתמוך ב 5 ערוצים?
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
טוב היו לי לא מעט דגמי IEM ואוזניות לניידים: PX100,CX300,JBL 220,UE SUPER FI 5 PRO היום הבאתי זוג נוסף לאחר שה-JBL נהרסו,ה-AKG 324P. 259 שקל בבאג,שמעתי אותם פעם אבל היום קניתי ושמעתי הרבה ואהבתי מאוד את הסאונד. אמנם הם לא ברמה של הSF5 pro שהיו לי ,אבל הם גם הרבה יותר זולות.... הבאס יותר חזק והם קצת יותר חדות מה-CX300 בגלל שיש להם מבנה שונה(דרייבר אותו דבר). אני אתן להם קצת BURN IN אני מאמין שהסאונד ישתפר עוד יותר... הבעיה היחידה בהם היא שהחוט מאוד דק והחיבורים לאוזניות עצמן לא נראים כל כך חזקים. אז להיזהר עם זה... מומלץ! ועכשיו אזהרה: להתרחק כמו מאש מה-BOSE TRIPOT שעולות בסביבות 600 שקל. האזנתי להם היום זמן ממושך והאיכות שלהם פשוט על הפנים,אין מילה אחרת! בנוסף הן גם לא נו…
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני DJ במיקצועי ואני צריך מוניטורים ואוזניות עקב תקציב דל, אני צריך יעוץ. חשבתי על אלה : http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={404EFE51-3B50-4DC3-BE17-21B626AE5077}&details_type=1&itemid={2AD63F6D-2303-4962-9A93-F526985332DA} מישהוא מכיר אותם ? עבד איתם ? יודע מה הגודל האיכות הלא יודע מה שלהם ? ובקשר לאוזניות אני צריך אוזניות עד 500 ש"ח מקילומבו . http://www.djshop.co.il/category/sennheiser תודה מראש לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
במטוס חזרה לארץ שמעתי עם האוזניות עם הIRIVER של חבר בקיצור הם נשארו בכיס והתמונה למעלה מספרת את ההמשך אחרי שהם יצאו הם היו נקיות יותר ממה שאני זוכר (שעווה) אחרי יום חיברתי לנגן ושמעו בהן מצוין זכור לי שצד אחד היה יותר חלש כנראה מהיסתמות ועכשיו שומעים מצוין מומלץ לכל מי שרוצה לנקות אותם!! הוראות: לשים בכיס של מכנס (של דגמ"ח שנסגר , חשוב!) ולזרוק למכונה לשים על תוכנית עדינה 40-30 מעלות ולקוות לטוב ד"א IPOD shuflle עמיד בנפילה לתוך אסלה (כשהוא פועל)
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום וערב טוב... יש לי התלבטות מאד קשה לגבי בחירת רמקולים!! ברצוני להחליף את הרמקולים הישנים שלי מסדרת CREATIVE Inspire 5200 5.1 במשהו חדש יותר ועדכני כך שאני גם ינצל את כרטיס הקול החדש שברשותי Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional תכולו לראות את המפרט השלם במפרט1... אשמח אם תוכלו לכוון אותי למשהו איכותי וטוב בהתאם למפרט המטרה בגדול היא משחקים וגם מוזיקה כולל מעט סרטים וTV.. הרמקולים הם לחדר יחסית דיי קטן אבל בקרוב העבור דירה ואני רוצה משהו שהיה בסלון ל HTPC שלי איכותי וטוב!! חשבתי על: http://www.microlab.cn/product/speakers/home%20system/x27.htm ב2030 שקל או http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/home_pc_speakers/devices/224&cl=us,en ב…
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני בעל כרטיס קול זה וחייב לומר שיש לי המון השגות נגד הכתבה שמשום מה דומה מאוד לכתבות בעולם רק מתורגם לעברית http://hwzone.co.il/reviews/auzen_x-fi_prelude_7_1/ 1 ציטוט הכרטיס בן שנה ונמכר כבר מעל חצי שני בארץ כך שלא הגיע היום או אתמול ובטח לא חדש http://www.nvnews.net/reviews/auzentech_xfi_prelude/index.shtml להלן קישור מספטמבר 2007 על הכרטיס כך שזה לא חדש 2. ציטוט אני כבר מעל חצי שנה ממתין לדרייברים שיביאו את ההבטחות לכרטיס תחת ויסטה לצערי החברה כבר שנה מבטיחה ללקוחות עוד כמה שבועות ואין פתרון להמון בעיות תחת מערכת הפעלה של ויסטה 32 ולכן לא ממליץ לבעלי ויסטה 3. ציטוט טעות חמורה 48 KHZ הוא הנפוץ למשחקים , סרטים DVD גם דולבי דיגיטאל וגם DTS 96KHZ ישנם מספר …
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מערכת 5.1 לסלון שהגודל שלו הוא 5X6 יש כבלים מוכנים שהועברו דרך הקירות ככה שאני צריך שהמערכת תתחבר על ידי כבל דו גידי. איכות הסאונד לא ממש עקרונית לכן אני מסתפק בתקציב כזה. שיהיה מיועד למערכת סטייליסטים. במקור חשבתי על הX23 של microlab , אשמח לביסוס הבחירה שלי, או הצעות נוספות. בתודה מראש, דור.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
בקרוב אני הולך לקנות טלויזית LCD. HD READY לחדר. יש לי כרטיס מסך 8800GTS עם שתי יציאות DVI. כדי לראות סרטים ברזולוצית HD מהמחשב על הטלויזיה אני אצתרך כבל DVI נכון? ואותו אני אחבר לכניסת ה HDMI בטלויזיה נכון? הבנתי שההבדל הוא ש HDMI מעביר גם סאונד. מה שאומר שאם אני אחבר את המחשב בHDMI אני אראה ואשמע את הסרט מהטלויזיה? (וגם מהרמקולים שמחוברים למחשב?) אם זה המצב. הוא עדיף אבל לאן אני אחבר את ה HDMI במחשב? לאותה יציאת DVI מהכרטיס מסך? לא נשמע לי הגיוני. אני אסדר את השאלות -כבל DVI. מחבר מהכרטיס מסך והולך לכניסת HDMI בטלויזיה (פשוט אני לא רואה במפרטי טלויזייות שרשום כניסת DVI)? -אפשר לחבר HDMI מהיציאה במחשב של הכרטיס מסך לחיבור HDMI בטלויזיה ובכך להרוויח את הרמקולים של הטלויזי…
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
יש לי רסיבר YAMAHA RX-V520 .... האם יש לו כניסה/יציאת קול דיגיטלית - SPDIF ??? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות אלחוטיות. אני לא אודיופיל אבל אני עדיין מחפש קצת איכות, אודיו נקי וקצת באס לא יזיק. אני מחפש אוזניות שמכסות את כל האוזן ושפולטות כמה שפחות רעש (למי שלידי). התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח, אם צריך אני יכול להתגמש. תודה
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי אני מבקש מדריך לחיבור פלייסטישן 2 למחשב ואין לי כרטיס טלויזיה יש לי את הAMD GAME ULTRA הזה עם ה4 ליבות וכרטיס ATI 3870 של GIGABYTE אנא עזרו לי תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-