אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
רמקולים חדשים! אומגה אדיו 603 קיבלתי אותם מאודי התותח עכשיו אני מחפש להם מגבר (אנטולי מזהה? ;D )
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך אוזניות טובות, כאלה שמחברים לרמקולים של המחשב. כל האוזניות שיש לי הם באותה רמה כמו אוזניות שמחלקים במטוס. כל האוזניות עושות מין רעש סטטי כזה מציק או יש איזה מין קצב כזה של צפצופים כאלה מעצבנים. בקיצור אני צריך אוזניות למחשב, לא ברמה גבוהה במיוחד אבל לא ברמה נמוכה כמו שיש לי עכשיו מקווה שהבנתם, גיל
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ומתנצל מראש אם הפורום לא מתאים לשאלות מסוג זה. נדמה לי שזה הפורום המתאים ביותר בכל זאת. מצאתי תחנת רדיו באינטרנט, דרך המדיה פלייר, שמוצאת חן בעיני (.977 classic rock - מומלץ), וברצוני להקליט את השירים כדי שיהיה לי גיוון באוטו. מחפש תוכנה חינמית/חופשית/קוד פתוח להקלטת הסאונד מהמחשב, ותוכנה נוספת (או כמובן פיצ'ר בתוכנה הקודמת) שמאפשרת לזהות הפסקות בין השירים ולחתוך את הקובץ לקבצים קטנים. הייתי לי תוכנה כזאת פעם אך לא מוצא אותה. בתודה מראש, אלון
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אז ככה קניתי יום חמישי שעבר את הרמקולים האלה .רמקול שמאל מוציא צליל מזייף לפעמים הלכתי היום לפנדה אצלם במערכת שומעים פצצה סוף הדרך שום בעיה הבחור מפנדה אמר לי שבגלל שיש לי כרטיס קול ON BOARD ואני שם אותו על עוצמה מלאה אז זה יוצר זיופים העברתי אותו לחצי כמו שהוא אמר (את הקאלה של הקול בווינדווז) יש שיפור אבל עדיין ....יש לי לוח אם חדש יחסית GIGABYTE G31 שקניתי בחודש שעבר האם אני צריך לקנות כרטיס קול??מה יכול עוד לגרום לזיוף רק ברמקול אחד...(ברמקול שאין עליו את השליטה על הבאס והטרבל)
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש את הלוח למערכת הHTPC שאני בונה(רק אינטל) העירו את תשומת ליבי ללוח אם הנ"ל-EG45M-DS2H של גיגה בייט אשר כולל את הציפסט החדש של אינטל הכולל עיבוד של תכני HD העיבוד כולל את כל הקודקים החדשים "תמיכה בהבחנה גבוה (High Definition) בסטנדרטים H.264, MPEG2, MPEG4, VC-1, WMV9" האם תכני MKV נכללים בקטגוריית הנ"ל? -האם הכרטיס יבצע להם עיבוד מקדים לפני העברה למעבד? אשמח לקבל תשובתכם לפני קניית הלוח אם יש מבחנים ברשת הבודקים עומס על הCPU כאשר משתמשים בלוח אם עם ערכת הG45 אשמח לקבל קישור תודה גל
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
היי, מישהו יכול להמליץ על מעמדים לרמקולים מדפיים גדולים (Kef IQ3) בסביבות ה- 500 ש"ח? חשוב שלא יהיו פחות מ- 60 ס"מ גובה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
האם כדאי לי להשקיע באחד מזוגות אוזניות אלה? איכות מאוד חשובה לי כשאני שומע מוסיקה, קלאסית ברובה. אני הבנתי שב-UE-11 [אוזניות תוצרת ULTIMATE EARS] יש שני וופרים מה שגורם לEXTRA BASS במוסיקה קלאסית ושה-UE-10 יותר נטרליות, זה נכון? והאם שוות את ההשקעה? נ.ב - יש לי נגן COWON D2 - האם אני אוכל להוציא את המקסימום מהאוזניות בעזרת הנגן הזה או שיש צורך בנגן \ פראמפאר-אמפליפייר איכותי יותר? ממש ממש שוב לי לדעת! הנה קישור: http://www.ultimateears.com/_ultimateears/products/custom/index.php
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, השאלה שלי זה אם יש הבדל מיוחד באיכות הסרטים שלי 720P/1080P במידה והם מחוברים ב-DVI2HDMI לבין חיבור HDMI2HDMI ?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/New+Toshiba+Laptops+to+Feature+Modified+PS3+Cell+Processor/article12164.htm הנייד ישתמש בגירסה מקוצצת של מעבד ה CELL למטרות עיבוד סירטי HD, זיהוי פנים בסרטים, זיהוי תנועות ידיים במצלמת רשת ועוד.
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום אנשים, אשמח לקבל המלצה לכרטיס טלויזיה חיצוני (אין לי חריצי PCI פנויים) סביב ה- 500 ש"ח. המטרה היא הקלטה של שידורי YES על גבי המחשב. אני משתמש ב-XP. דרישה נוספת היא שהכרטיס יתמוך בשידורים סטריאופוניים בשיטת השידור בארץ. חשבתי על כרטיס הבא: AVER MEDIA AVERTV BOX 9 אבל עפ"י הנתונים הוא אינו תומך בסטיראו למעט בשיטת שידור NTSC שאינה רלוונטית לגביי. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר כבל קומפונט (כלומר 5 יציאות ) לחיבור טלוויזיה רגיל (כלומר החיבור הצהוב הזה ) g0vner_x3
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/reviews/auzen_x-fi_prelude_7_1/ ח"ח לאנטולי על סקירה מעולה ויוצאת מהכלל השאלה המתבקשת "איזה כרטיס קול הוא המוביל בתחום של עד 1K " ? לפי הסקירה אכן יש התרשמות מביצועי הסטריאו , אבל מה שאני שואל את עצמי האם לא כדאי לקנות דווקא כרטיס חצי מקצועי ? כמו אודיופיל 192 גוליה EMU וכדומה ? כל חובב סטריאו ירצה כמה שיותר איזון פירוט ונאמנות למקור ללא צביעה של הסאונד האם הפרלוד יספק את זה ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצות לרכישת רמקולים + כרטיס קול, התקציב שלי הוא +- 800 ש"ח. השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה (New Age, רוק 60s-80s, מטאל, וקצת ג'אז ופרוגרסיב רוק) וסרטים, לכן רציתי להתייעץ. אני לא בטוח שיש לי אפשרות למקם מערכת 5.1 לכן אני מעדיף להשקיע ב 2.1 איכותית (עד כמה שאפשר במסגרת התקציב). את הרמקולים אני מתכנן לקנות בארץ, לעומת זאת את הכרטיס יש לי אפשרות לקנות בצרפת, אבל אני נמצא כאן רק עד יום חמישי אז אני צריך למהר... יש המלצות? חשבתי בכיוון של כרטיס פשוט + X 230.... נ. ב. המפרט בחתימה לא עדכני, אל תתיחסו...
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני צריך לחבר את הנייד למקרן שמקובע לתקרה. האם יש מתאם מחיבור VGA של המחשב לחיבור RCA?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, חשבתי לקנות את ה-IMOD+UE10 :DJsmile: אבל איני יודע איזה מגבר אוזניות נייד כדאי לקנות.... האם באמת יש צורך במגבר? ומה בדיוק הוא עושה? איך הוא משפיע? :lamer: נ.ב. האם ה-IMOD נחשב לנגן הטוב ביותר? האם יש בו אפשרויות כיוונון צליל מרובות כמו ב-COWON D2?? האם יש נגן אחר עליו הייתם ממליצים יותר? אני יודע שאלו הרבה שאלות , ומאוד אשמח אם תענו על כולן. חשבתי על ה-PREDATOR של Ray Samuel או על הRay Samuels Audio Tomahawk או Visely HEA שהוא כבר ממש זול...
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום התקנתי במחשב החדש את הדרייבר של הכרטיס קול (הלוח זה asus p5q-pro) הגדרתי בוינדוס בלוח הבקרה שיש לי רמקולים של 5.1 (logitech x-530) אבל משום מה עדיין לא שומעים את הרמקולים בסרטים וכו'..) יש רעיון למה?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
רצי לדעת עם אפשר בכלל למצוא כרטיס קול למשחקים צפיה בסרטים ושמיעת מוסיקה ב 500 ש"ח +- שהוא לפחות סביר מבחינת ביצועים (24 ביט 192 קצב דגימה) עדיף חיצוני (עם יש מצב במחיר הזה) והאם בכלל יש הבדל מהותי בין כרטיס קול כזה מול הכרטיס שבא עם הלוח אם (ASUS P5K)
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי רמקולים מבית JBL דגם CREATURE 2 השאלה אם אני יכול לקנות את אותו דגם ולהוסיף אותו לקיימים?ואם כן אז גם יהיה סראוונד סאוונד? תודה רבה מראש ;D
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI 1900XT שמחובר אליו DVI לDVI למסך המחשב ו DVI לHDMI לLCD מדגם LG 37LC53 עכשיו הבעיה היא שאני מנסה לשנות רק את הרזולוציה של ה LCD הרזולוציה של המסך משתנה גם איך אני משנה רק את הרזולוציה של ה LCD עוד דבר אני רוצה שיראו בשני המסכים אותו דבר לא רק להרחיב את השולחן העבודה תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני עם LCD 32 אינצ' כמסך במחשב, מחובר בכבל HDMI, התחלתי ככה לפני חודש בערך ועובד מצויין בלי בעיות אבל היום הדלקתי תמסך ואת המחשב, רואים את ההתחלה את הלוגו של Lanparty (הלוח אם אצלי), ואז רואים את הטעינה של הווינדוס(XP), וכשהווינדוס עולה שומעים את המגינה של הכניסה אבל כבר לא רואים כלום ואז מופיע על המסך "אין אות" עריכה: אחרי שבדקתי.. ה safe mode דווקא כן פועל... כנראה יש בעיה עם הווינדוס אבל איך אפשר לבדוק ? עד אתמול הכל פעל רגיל ממה זה יכול לקרות..?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני הולך לקנות טלויזיית LCD עד סוף החודש ואחרי ביקור קטן בקניון אתמול ובהייה ארוכה בקירות מלאים מסכים הגעתי לרשימה הבאה: שארפ PX5 סאמסונג LA32A450 סוני P3000E טושיבה C3500 פיליפס 5322 מי הכי מומלצת מביניהם ולמה?
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
בהתחלה תכננתי לקנות את הסנהייזר HD595, המליצו לי פה בפורום על החנות "קילומבו" בסנטר שנותנים להקשיב לאוזניות לפני שקונים. הגעתי אליהם והקשבתי ל6 אוזניות שונות והכי אהבתי את האוזניות הנ"ל (במיוחד בגלל שהן סגורות). 700 שקל, מומלץ!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש המלצה לחבר, למשחקים בעיקר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה ללכת לקולנוע לראות סרט בHD שמעתי שזה נקראט הקרנה דיגיטלית ואני לא מוצא איפה יש... אם יש לכם אתר שמראה איפאה יש הקרנות דיגיליות ולאילו סרטים אז תכתבו תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-