אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הלכה לי הטלוויזיה הישנה (19 שנה החזיקה, אין על Thomson ) מרחק צפיה משהו כמו 4-5 מטר (אלכסון של חדר). ידוע לי שלכזה מרחק רצוי משהו יותר גדול אבל זה חדר שינה והטלוויזיה שם כבויה רוב הזמן... צריך משהו בסיסי, שיהיה אפשר לראות לפני השינה או אם מישהו תפס את הטלוויזיה הגדולה בסלון. יהיה מחובר ליס, אין די וי די אין כלום, אז לא צריך fullHd. חשוב שייראו כמה שיותר טוב אבל יותר חשוב שתהיה אמינה, מחברה טובה. לגבי חיבורים וכאלה, כמו שאמרתי זה יהיה מחובר רק למפענח יס אז ממש אין דרישות מיוחדות. אם יש משהו מספיק טוב 26 אני אשמח לשמוע, אם לא גם פחות מזה יהיה ממש בסדר (הקודמת הייתה 14 ותכלס לא היה נורא בכלל...). תודה
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש רמקולים למחשב החדש שלי,וראיתי כמה דגמים שמתאימים לתקציב שלי - http://www.luxeonav.com/en/em4.htm 4.1 של LUXEON עולה 280 שקל (די זול..) ושמעתי את זה אצל מישהי וזה נשמע לי לא רע אבל לא שמעתי דברים אחרים כך שאין לי למה להשוות - http://www.luxeonav.com/en/t5.htm אותה חברה אבל 5.1 - עולים 520 שקל - Creative Inspire 4400 4.1 Speakers עולים 520 . זה של CREATIVE אז אני מניח שזה רמקולים טובים אבל אני לא ממש יודע זה פחות או יותר הדגמים שראיתי, אם מישהו מכיר אותם או מכיר משהו אחר שהוא חושב שהוא יותר טוב/נותן יותר יחסית למחיר אני אשמח לשמוע. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות היום מחר נגן Dvix ורציתי לדעת איזה משני הדגמים האלו עדיף לי לקחת ולמה? רציתי ראשית כל לשאול מה ההבדל בין בפיוניר 393 ל-383 חוץ מזה שכמובן ה-393 חדש יותר. משום מה כאשר אני נכנס לכל חנות אלקטרוניקה אני מוצא רק את הדגם החדש, הבעיה שלי עם החדש היא העדר תמיכה בעברית כרדע ולא בא לי ממש לחכות כ"כ הרבה זמן עד שתצא תמיכה. רציתי גם לשאול על הדגם של האקסורו, איך הוא? איך הכתוביות בנגן הזה? לא קטנות מידי? יש איתו בעיות אם כן איזה? תודה לעזורים
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אבא שלי בארה"ב ואני צריך למהר ולהגיד לו איזה נגן לקנות לי... מה הנגן MP3 שהכי כדאי לי לקנות בטווח של 150$? אה כן, ועוד המלצה לנגן בטווח ה300$-400$
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני באמת כבר מתוסכל מהמצב הזה, אני לא יכול להשתמש ב-In Ear כי זה לא נוח, זה נופל לי מהאוזן והדרך היחידה בשביל שזה ישאר באוזן זה לדחוף את זה כל כך עמוק עד שיש ואקום עם עור התוף, האוזניה היחידה שהתנסיתי איתה הייתה ביטס טור מזוייפות, ניסיתי את כל הגדלים של הגומיות, החל מהקטנים ביותר לגדולים ביותר וזה פשוט לא נכנס כמו שצריך לאוזן... חשבתי לקנות In Ear איכותיות בכל מקרה, אבל מה יקרה אם זה לא יתאים גם? אני אפילו לא אוכל להחזיר את זה לחנות... לעומת זאת יש לי אוזניות של אפל, הלבנות הסטנדרטיות והן פשוט תענוג, הסאונד אומנם לא High end, אבל זה נוח וזה מחזיק לי באוזן כל כך טוב שגם בזמן אימון אינטנסיבי הן נשארות במקום. יש למישהו הצעה לאוזניות כפתור איכותיות? למה לעזאזל מייצרים רק In E…
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
קניתי MP3 ...רגיל כמו שיש לכולם כמעט, לא משהו מיוחד מהקטנים האלה שלא יקרים במיוחד חברה לא מפורסמת משהו ז'אנרי... ועם אני נותנת לו מכה הכי קטנה שיש עם האצבע אפילו הוא מתכבה...אני לא מבינה למה יש לי אותו בערך חודש ומדי פעם הוא ככה מתכבה...מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום חברים, אני שוקל לקנות אוזניות מסדרה זו של akg (שוקל גם את דגם Q701). שימוש עיקרי יהיה במחשב - סרטים,משחקים ומוזיקה. אני מתכנן להשתמש בכרטיס קול (לא DAC חיצוני) כדי שאוכל להנות מסראונד וכל מיני פונקציות של Dolby. יש לי כמה שאלות: 1)האם יש כרטיס קול on-board שהוא טוב? אולי יש לוח אם שיש עליו כרטיס איכותי ואפשר להסתפק בו? 2)אחרי שהתאמתי כרטיס קול, האם יהיה צורך במגבר חיצוני? העכבה של רוב האוזניות היא 62 אוהם, האם המחשב יוכל לספק לי את הזרם הדרוש כדי שלא יהיו קטימות וכד' בעוצמת שמע סבירה? ונניח ויש צורך במגבר חיצוני - האם נייד גם יתאים? תודה מראש למגיבים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב על לקנות אחד, ויש כמה דברים שלא הבנתי מהביקורות שקראתי. האם יש אופציה לראות את מבנה התקיות (שבתוכן קבצי הMP3) או שצריך לגלול שיר שיר עד שמגיעים לאחד שחיפשתם? ואם הנגן יכול לשמש גם כזיכרון פלאש נייד? 10x(:
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
איזה טלויזיה 32 לקנות ? כמובן FULL HD היא תתחבר גם למחשב כמסך נוסף. משהו באיכות גבוהה בבקשה תודה
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
ככה יש לי מחשב (השאלה אם זה באמת קשור לחומרת המחשב שלי) מעבד P4 3000 זיכרון 2GB כ.מסך ATI Radeon X300SE 256MB סרטי 720P אני עוד איכשהו מצליח להפעיל במחשב עוד איכשהו, אבל 1080P הסרטים פשוט מקרטעים לי. יש לי את המקודדים הבאים מותקנים במחשב: CoreAVC AC3Filter Divx Haali Media Splitter XViD תמונת מסך מהתוכנה GraphEdit : אני מקווה שזה קשור לפורום הזה אם לא סליחה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אני משחק על טלוויזיה 42LC41 LCD LG. אז איזה רזולוציה עדיפה לדעתכם? אני שמתי לב שב1080i רואים יותר נחמד וגם פחות ירידות FPS במשחקים...מה אתם אומרים??
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום. יש לי רמקולים 5.1 וכרטיס קול מעפן של AC97 5.1 ורציתי לדעת עם יש אפשרות למפענח AC3 שיפריד את הערוצים לכל רמקול ורמקול תודה. ו אין לי כניסה אופטית לרמקולים ואין רסיבר
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום... אחרי ש ה HD202 שלי החליטו למות אתמול,אני צריך אוזניות חדשות.. השימושים הם בעיקר מוזיקה וגיימינג (בערך 70% מוזיקה 30% גיימינג ככה) התקציב הוא עד 250 שקלים,אם צריך חריגה בשביל שדרוג משמעותי אין לי בעיה. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש את הדף הזה באנגלית ??? מצויינים שם כל הנגנים של איי אודיו שלא מופיעים באתר האמריקאי... אז זה הלינק http://mp3.iaudio.com/take.php?returl=http://mp3.iaudio.com/product/product.php ואם אתם יודעים מה הכתובת של הדף הזה באנגלית תכתבו פה. תודה לעוזרים, בר.
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, קניתי את האלטק לנסינג 5021 2.1 בשביל לשמוע מוזיקה מהמחשב בלבד,קצת סרטים וללא משחקים יש לי כרטיס קול מובנה בלוח האם הכרטיס הכי זול של קריאייטיב בקיי אס פי הוא הCreative Audigy SE 7.1 (PCI) שעולה 150 ש"ח.האם במצב שלי שווה להשקיע את ה150 ש"ח האלו לשיפור איכות מוזיקה סטריאו בלבד?זה ייתן שיפור לעומת הכרטיס המובנה? אולי יש לכם הצעה מוצלחת יותר?
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי לכולם.. יש לכם אולי איזה המלצה למכשיר מולטימדיה עם הארד דיסק שאני יוכל להעביר מהמחשב לראות בטלויזיה??
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אז ככה אני מתכנן לקנות את ה-fx6021 או את ה-mx5021. מה ההבדלים ביניהם?? כי אני קראתי ביקורות מעולות על ה-5021 וגם על הנייר עם יותר חזקים 90W מול 75W. הרבה מעדיפים את ה-5021 ואמרו שב-6021 הבאס חלש יותר. אפשר לקנות את שתי המערכות ב-200$ בדיוטי פרי בלבד!!!! אז אני מתבלט איזה לקחת. בקיצור מה עדיף והאם בכלל ההשקעה= את האיכות שאני אקבל. כרגע אני משתמש במערכת סטריאו כרמקולים... עכשיו חוץ מהרמקולים אני חושב לקנות כרטיס קול חדש. כרגע אני משתמש ב-SOUNDSTORM המובנה של nvidia שנחשב לדי בסדר. האם שווה להשקיע 700-800 שקל?בכרטיס קול כאשר מדובר במערכת 2.1 ולא ב-5.1 או 7.1?? איזה כרטיס לא יקר ומומלץ שייתן לי הבדל גדול מה-soundstorm שלי? יש לי קצת בעיה כי ראיתי כרטיסים של קראיטיב שמשתמשים …
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי לכולם אני מברר בשביל קרובי משפחה שהתחדשו במערכת קולנוע ביתי, יש לי כמה שאלות: מדובר במערכת 5.1 בסלון, הדגש הוא על מוזיקה יותר מאשר סרטים. כרגע יש רסיבר ורמקולים. לגבי המקור למוזיקה יש התלבטות: כמעט כל המוזיקה נמצאת על דיסקים, ובנוסף יש דרישה לשמוע מיוטיוב ומאתרים של שידור חי באינטרנט (ערוצי טלוויזיה מחו״ל). הגענו למסקנה שהכי טוב זה מחשב בסלון, גם בגלל הערוצים מחייבים דפדפן אינטרנט וגם בגלל שהצפייה ביוטיוב במחשב נוחה פי 700 מאשר בtv חכמה וכו׳. אז כדי לדעת איזה מחשב אני צריך, כמה שאלות: 1. האם כונן cd/dvd רגיל של מחשב יכול להיות מקור איכותי לסאונד? הבנתי שיש נגני דיסקים ייעודיים שיכולים להיות נורא יקרים, וכונן כזה עולה פחות מ 100 ש׳, האם עלו…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי! ההורים שלי טסים לסין היום ואני רוצה שהם יקנו לי נגן שיכול לנגן וידאו בנוסף לאודיו. איזה הייתם ממליצים? אני רוצה נגן איכותי עם קיבולת גדולה. אין ממש העדפות ליצרן. אני פשוט לא מבין כל כך בזה אז אני סומך עליכם! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על SONY MDR-EX71 בשביל נגן MP3? יש לי כבר HD497 אבל אני צריך משהו קומפקטי IN EAR לנגן הMP3 שאני מתכוון לקנות.. אני קונה מחול וזה יוצא לי 34 דולר. האם שווה לקחת את האוזניות האילה?
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני צריך כרטיס קול שישמש אותי לצרכי מוזיקה וגיימינג (יותר מוזיקה מאשר גיימינג). יש ברשותי רמקולי סראונד בתצורת 5.1, כעת הם מתחברים מאחורה, והמיקרופון מתחבר מקדימה מפאת חוסר חיבורים. אשמח לכרטיס קול שאוכל לחברו ישירות לכרטיס הקול ולא בקידמת המארז. התקציב שלי לא מוגדר, אבל עדיף לא לעבור את ה300-350. אפשר מכל חנות חוץ מאייבורי.. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רמקולים X-530 ומלפני כמה ימים החלו רעשים מהירים כאלו (חלשים אבל מציקים מאוד). הרעשים יוצאים מהסאב. אם אני מנמיך את עוצמת הסאב\הרמקולים הרעשים עדיין נשארים (ואם אני מגביר הם לא מתחזקים). בקיצור כל הזמן שהרמקולים פתוחים יש את הרעשים. יש פתרון איך לסדר את זה? הרמקולים דיי חדשים רק כמה חודשים.
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום אני מחפש בשבילי ובשביל בן דוד שלי שמתגיס שבוע הבא נגן MP3 חמוד שיהיה בו 128 מגה או 256 עדיף 256... והדרישות שלי ממנו הם: משלוח מהיר (1-4 ימים מההזמנה) או אפשרות לאסוף בעצמי את המוצר אבל שלא יהיה תקוע באיזה מקום רחוק...אני גר ביבנה שזה במרכז אז אני רוצה מקום שיהיה באיזור לדוגמא ת"א וכו... הייתי רוצה משהו כזה בערך ולא בצורה של הסוללת אצבע אבל אם אין אז אין... http://www.netaction.co.il/Files/PromoBigImage/19351.jpg וכמו שאמרתי עד 400 ש"ח תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אלה הרמקולים.. Cerwin Vega Int-252 http://www.cerwinvega.com/intense252.php Cerwin Vega Int-118 http://www.cerwinvega.com/intense118.php אני מחפש מגבר שינצל אותם כמה שיותר ובאיכות גבוהה.. עכשיו אני מתלבט אם להביא מגבר עם יציאה לסאב ולחבר את שלושתם לאותו מגבר או להביא שני מגברים - אחד ישמש לשתי הבוקסות, ושני ישמש לסאב ולחבר את שני המגברים לקרוס אובר שיאזן את הסאונד. מה אתם מציעים לי חבר'ה ??
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי, הטלוויזה המדוברת LG 47LN5200 לפעמים עובדת בסדר גמור והכל טוב ויפהץ לפעמים אחרי שעתיים בערך נכבית ולא נדלקת עד שלא עובר הרבה זמן לפעמים התקעת על מסך כחול או לבן עם פסים ולא מגיבה לכלום - גם פה כיבוי לזמן ממושך מחזיר אותה לחיים. היה טכנאי, החליף לוח, נראה שהסתדר אבל לא שוב חוזר על עצמו, לקח שוב לבדיקה ולא מצא כלום ועם זאת עדיין ממשיך לקרות. יש למישהו רעיונות מה זה יכול להיות? הוחלף כבל חשמל וכבל HDMI ומקורות שידור שונים ועדיין כלום.
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-