אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. ברשותי סובארו B4 . לרכב הנ"ל יש בעיה לשתול פאנל דואלי. רכשתי כרטיס קול 5.1 של קריטיב שמתחבר יו אס בי. חיברתי את הכל למגברים . הכל עובד מעולה! כשמחברים את המחשב הנייד לטעינה דרך שקע המצת מתחיל לזרום רעש מציק ביותר לרמקולים. מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ראיתי את הנגן Zvue חדשות וקצת נדלקתי.. אני מחפש די הרבה זמן נגן MP3 וגם יש וידאו.. שזה מעולה והמחיר מאוד אטרקטיבי עכשיו: 1) הוא שווה משהו מבחינת מפרט? יש איזה משהו שצריך להדאיג אותי 2)יש מצב שניתן להשיג אותו בארץ? אם לא מישהו יודע מתי, אם בכלל? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הקידוד הזה מוצלח? לאיזה איכות אמפי3 משתווה aac 128 בקרוב?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ל DAC לאוזניות ביירדינמיק DT1770 PRO הציעו לי בזמנו את ה Apogee Groove וזה נראה לי די מבטיח השאלה אם יש אופציה יותר טובה?
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרגע לוח אם i945p אני לא יודע את שמו הEVEREST לא אומר לי אותו http://skypc.co.il/pl_product~70SB068000001~17~0.htm יהיה שינויים בקול? הוא טוב למשחקים ומוזיקה??? ובעתיד יהיה לי לוח אם P35-S3
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את הסוני D66 eggo שלי למען האמת אני קצת מאוכזב מהאיכות אף פעם לא שמעתי אוזניות ממש איכותיות וציפיתי לאפקט וואו מהאוזניות וזה ממש לא מה שקיבלתי לא איכות יותר טובה בהרבה מהאוזניות stock של ה IHP-120 חשבתי אולי צריך לעשות BURN IN לא יודע בדיוק איך עכשיו אני סתם מנגן מוזיקה על 15 ככה ב H120 מקווה שככה צריך תמונות יגיעו מאוחר יותר
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי כמה סרטים שהתרגום היחיד שאני מוצא להם הוא בפורמט SUB. לצערי התוכנה עימה אני עובד בד"כ (AVIAddXSub) לא מקבלת את הפורמט הזה וכשניסיתי לבצע המרה התרגום משתבש (הוא כבר ל מסונכרן נכון לסרט). מישהו מכיר תוכנה כמו ה AVIAddXSub שמדביקה כתוביות לסרט רק לפורמט SUB?
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
התקציב הוא סביבות ה-3000 שקלים. מרחק צפייה - 3 מטר. גודל באינצ'ים - 40"-42" מה שחשוב בטלויזיה זה שהאחריות תהיה כמה שיותר ארוכה ושל מישהו שאפשר לסמוך עליו (ניופאן או משהו בסגנון) ולא איזה חאפר, הטלויזיה תוצב בסלון, לכן השימושים יהיו צפייה הן בסרטים, חדשות, סדרות ובעצם הכל. תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מישהו יודע אם ניתן להשיג בארץ? כל אתר מחול שאני בודק לוקח פשוט פי 3 מחיר על המשלוח לפחות!!! או שמישהו יכול לתקן אותי על זה גם. אני מחפש גדלים שונים לנסות כי שלי מחליקות לי מהאוזן ואני רוצה לרוץ איתן. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
איפה באתר אני אוכל למצוא המלצות לכרטיסי טלוויזיה? איזה הבדלים יש בין כרטיסי הטלוויזיה השונים, ובאיז טווחי מחירים מדובר? האם כרטיס טלוויזיה מתחבר לפלט של הממיר הדיגיטלי, או שהוא משמש בעצמו כממיר? אני מופתע שאין שרשור שאלות נפוצות ביחס לכרטיסי טלוויזיה עדיין, כמו בפורומים האחרים.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת רמקולים טובה למחשב לא חשוב כמה רמקולים העיקר שיהיה טובים עד מחיר 300-400 שח וראיתי ב KSP שמוכרים אצלהם כרטיס קול 5.1 במחיר של 70 שח האם כדאי לקחת אותו? איזה מהבאים עדיפים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_1933&products_id=12055 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_336&products_id=2375
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום.. רציתי לקנות את הTV LC51 במחיר של 4300 ש''ח מהחנות TIME2BUY אך המוכר הציע לי את הדגם 32LC7 באותו המחיר, וטען כי היא טובה יותר, האם באמת הTV יותר טובה ? תודה. עדכון קטן.. שאלתי את המוכר אם בכלל יש להם את הדגם LC51 והתברר שאין וכנראה זאת הסיבה שהציע לי את הLC7 אך בכל זאת הLC7 נמכרת ביותר מהLC51 בזאפ..
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכם, אני הרבה זמן מתכוון לקנות רמקולים איכותיים למחשב במחיר של עד 350 ש"ח.. קיבלתי המלצות על כמה סוגים, והבנתי שיש את Altec Lansing VS2421 2.1 שהם הכי מומלצים. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691670 בכל מקרה, אני מחפש רמקולים של 2.1, במחיר של עד 350 ש"ח. * הייעוד שלהם: 1. משחקים. 2. סרטים. 3. מוסיקה - פחות, לא חובה בפול ווליום. * הדרישות: צליל נקי, רמקולים איכותיים, סאב טוב, שיספקו אותי מבחינת איכות וגם סראוונד למשל בסרטים וכו'.. אם יש לכם דגם כלשהו בדרישות הנ"ל, בבקשה תפרטו, בינתיים - אני מחפש חוות דעת מקצועיות על רמקולי Altec Lansing VS2421 2.1 שאני כמעט בטוח הולך לקנות. בבקשה תפרטו ואל תגידו "הם טובים" תרשמו בכמה מילים למה אתם אומרים ואם זה באמת משתלם. תוד…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את המכשיר לפני כמה ימים עם גרסת הFW האחרונה כבר ורציתי לשאול איך אני צריך לצרוב את הכתוביות אם הסרט כדי לראות אותן והאם המכשיר תומך בכתוביות בעברית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לחבר את המחשב פיסי שלי למסך lcd 42" fhd לצורך משחקים וסרטים 50 אחוז כל אחד מהם ואני מעוניין לקנות כרטיס קול למחשב במחיר של בערך עד 400 שח שיהיה מחובר למערכת רמקולים 5.1 של לוגיטק x540 ואני מחפש המלצה לכרטיס קול שיהיה תואם את צרכיי ובהתאם לתקציב תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
חחח יש לזה כמה חלקים... הדגם הוא LBT-A795 וקיבלתי גם שתי רמקולים של בוס קטנים כאלו שמתחברים ולסאבוופר ועוד 2 רמקולים של סוני גדולים שמעתי בהם הם פצצה... מישהו מכיר? זה שווה משהו? אפשר לעשות עם זה משהו? :\ חשבתי לחבר למחשב... מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי מערכת סטריאו sony MHC-BX3 איך אני מחבר את המערכת למחשב??? הכרטיס קול שלי הוא פשוט עם שלוש יציאות(מובנה בלוח) לא כל הסיבוכים של המתקדמים כמו ה X-FI וכו'...
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
יש לי כ.טלויזיה (ראו במפרט מחשב), ואני רוצה לדעת אם אני יכול להקליט איתו Gameplay של משחק. כמו תוכנת Fraps ועוד תוכנות הקלטה למיניהן, רק שהפעם עם חומרה... אם זה אפשרי, אני אודה אם תגידו/תראו איך בדיוק. תודה לעונים!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה קניתי את האוזניות ATH-AD700 של AT ורציתי להוסיף להם מיקרופון על מנת שאני יוכל גם לשחק משחקי רשת. אני מחפש מיק' שמתלבש על הכבל של האוזניות ולא יושב על השולחן. ראיתי את האוזניות האלה של ZALMAN http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=655 מה דעתכם? מישהו התנסה איתם? או שיש לכם הצעה יותר טובה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מערכת בידור שלמה, זאת אומרת טלוויזיה, את כל הדבר הזה שאחראי על דיסקים ולהקליט וכל זה ועל הסאונד, ואף רמקולים. בבקשה לא טלוויזיות מפלצתיות, מעל 42" לא מקובל עלי. אני מקווה שהתקציב הזה מספיק, תודה מתן. אם יש מצב לשים מערכת HTPC במקום כל הזה שאחראי על הדיסקים והסאונד, בסדר גמור איתי, (אבל זה אומר שצריך שישאר 2000-3000 שקל אחרי המסך והרמקולים)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב ותודה על העזרה מראש יש לי רמקולים של POLKAUDIO 2 גדולים רצפתי+2 אחיריים אבל די גדולים. +סנטור +סאב. היה לי בעבר רסיבר של פיוניר ונהרס לי. יש איזה המלצה לרסיבר טוב ? המערכת הולעת להיות מחובר ל LED סמסונג 46 וגם למחשב
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המערכת הנ"ל נמכרת בבאג ובמשרדיה, והיא מעבירה אודיו ווידיאו למשל ממיר בחדר אחד לטלוויזיה בחדר אחר ללא חוטים, בתדר 2.4 ג'גה הרץ. קישור: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=183&scat=274&tcat= 1. האם מישהו התנסה במערכת זו, מה דעתכם על איכות השידור ? 2. יש לי ראוטר אלחוטי הפועל באותו תדר: האם המערכת תנתק הקישור לאינטרנט במחשב הנייד שלי ? 3. האם קיימות מערכות אחרות דומות בארץ המומלצות יותר ממנה ? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני לא בטוח שאשתמש במושגים בצורה נכונה, אז תקנו במקרה כזה. בכל מקרה, האם ישנה אפשרות שכרטיס המסך יוציא אות וידאו במקום אות מחשב? כלומר, בטלוזיה שלי (Kuro KRP-500M) יש לכניסת ה-DVI שתי אפשרויות: PC Signal ו-Video Signal. כאשר נבחרת אפשרות ה-PC Signal, כול האפשרויות המתקדמות בטלויזיה לא ניתנות להפעלה (עיבודי תמונה כאלה ואחרים.), ואילו ב-Video Signal הן ניתנות להפעלה. אני משער לעצמי שזה למען הצגת פלט המחשב AS-IS, שכן הוא עושה את כול העיבוד ולא רצו שמעבד הטלויזיה יגרום להשהייה. אבל מה, ה-KRP-500M מקבלת 1080Pרק ב-50Hz, כך שהתמונה מרצדת. (במיוחד בהצגת שטחים לבנים, האם זה דווקא קשור לטכנולוגית הפלזמה?) נוסף לכך, התמונה עצמה והסרטים עצמם נראית פחות טוב מאשר דרך המזר…
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום, מחפש לקנות מקרן קול 2.1 עד 1000 ש"ח וראיתי שזה אחד הדגמים הפופולריים בארץ ובעולם. עם זאת, בציון איכות הקול שלו באמזון הוא קיבל רק 3.8 מתוך 5 בעוד שהיו רבים אחרים שקיבלו הרבה יותר טוב (באזור 4.3 מתוך 5). האם באמת הציון הגרוע באיכות הקול מוצדק? בין הדגמים האחרים שקיבלו ציוני איכות קול טובים יותר: - Samsung HW-R450 - JBL Bar 2.1 Deep Bass - LG SN5Y על איזה מהדגמים אתם ממליצים? (זה שבכותרת או אחד מהשניים האחרים) תודה!
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רדיו דיסק MP3 לאוטו.משהו טוב בלי יותר מידי פוזה רק שיעבוד טוב ויהיה אלכיפק לא מחפש מותג או יותר מידי דאווינים ולא מחפש משהו זול וזבל אחד שאני יוכל לעביר בו תיקיות כמו צריך שיהיה לו כפתור MUTE ויראה את השיר על המסך בצורה ברורה תקציב:עד 700 ש"ח על מה ממליצים?(רק מנסיון בבקשה) תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-