אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
היי אני צריך המלצה לטלויזייה 32" בתקציב של בערך 4000 שקל. הטלויזיה תשמש ב 95% מהזמן לצפייה בכבלים ושאר הזמן תחובר ללאפטופ. עדיף שלא של שארפ כי יש לי עוד טלויזיה שלהם בחדר צמוד ואני לא רוצה שהשלטים יתנגשו. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש כבר כמה ימים את המדריך למגבר vsx 516 של פיוניר, אך אני מוצא מדריכים רק באנגלית! אני צריך מדריך בעברית כמו שקיבלתי עם המכשיר, אך לצערי איבדתי אותו. האם מישהו יכול לעזור לי ? או אולי לשלוח לי מדריך בעברית ? תודה מראש לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קראתי שאפשר ליצור רק 256 תיקיות בנגן... מישהו יודע אם יש דרך ליצור יותר ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש חו"ד על ה60PZ550 של LG יש לי כרגע אפשרות לרכוש אותה ב6700 ש"ח האם מישהו מכיר את הדגם או איזו ביקורת עליו?? תודה מראש וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את האוזניות הנ"ל ויודע אם כדאי לקנות אותם? איך האיכות סאונד, נוחות וכו?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב חדש ,ונודע לי שכיום מרבית הלוחות החדשים מכילים "כרטיס קול" ON BOARD מובנה שתומך ב-DOLBY HEADFHONE אשר מדמה SORRUND בעזרת אוזניות סטריאו רגילות. אוזניות הסראונד האיכותיות ביותר הן ככול הנראה האוזניות הללו: Razer Megalodon 7.1 Surround Sound Gaming Headset http://www2.razerzone.com/Megalodon/ אולם ה-RAZER הן אוזניות יקרות למדי- כ-800 שקל. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5749 למעשה ה-RAZER הן בעצם אוזניות סטריאופוניות אשר מופעלות על-ידי כרטיס קול חיצוני ולכאורה הן עושות אותו דבר כמו כרטיס קול על לוח האם ,רק שהן עושות זאת באמצעות חיבור USB, ולכן נשאלת השאלה האם בכלל יש טעם להשקיע כ-800 שקל באוזניות שכאלו אם יתכן וניתן לקבל תוצאה כמעט זה…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש פה מישהו שכבר שמע בIEM החדשות האלה אז שיפרט איך הם הCX300 יש לי כרגע סנהייזר 497 שאיתם אני שומע בבית ולפעמים גם מחוץ לבית עם הH320 אבל זה נראה די דבילי והם לא ממש קומפקטיות. חשבתי לקנות IEM לשימוש מחוץ לבית והגעתי לסנהייזר האלה. איך האיכות שלהם תהיה ביחס ל497 שלי, צפויה פה נפילה משמעותית או שהם יהיו באיכות דומה למעט הFEEL שכמובן משתנה מאוד בין 2 הסוגים האלה; שווה להשקיע בהם 250 שקל\ אם יש פה מישהו עם הCX300 אחרי BURN-IN יהיה נחמד אם הוא ירשום פה סיקור קצר או ישווה אותם עם אוזניה בגודל מלא כדוגמת ה497 תודה, חיים
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבת שלום, אני עומד בפני רכישה של מחשב חדש ומערכת רמקולים פשוטה של 5.1 שתתחבר אליו. את הרמקולים האחוריים אצטרך למקום מאחורי עמדת המחשב מן הסתם, מה שאומר שהכבלים שיוצאים מכרטיס הקול ילכו לאורך הקיר ועד למיקום הרמקולים. רציתי לשאול, מהי הדרך המומלצת לעשות זאת? האם יש להדביק את הכבל לאורך הקיר באמצעות דבק כלשהו? תעלה מיוחדת? תודה מראש לכולם.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות לגיימינג עם סראונד סאונד 7.1 או 5.1 אני לא כזה מבין בזה בעקרון אני רוצה במשחקים שאני אשמע הכל מסביבי עם זה משהו מתפוצץ מאחוריי או חייל מאחוריי כאלה דברים ובנוסף שאני אוכל לשמוע בהם מוזיקה באיכות טובה אני יודע שזה בעייתי אבל כמה שיותר איכות טובה לשמיעת מוזיקה חשבתי על משהו כזה http://ksp.co.il/?uin=13430# אין לי כרטיס קול תואם אבל אני מוכן לקנות או 7.1 וירטואלי כמו זה http://ksp.co.il/?uin=20480 אני מוכן לשלם מקסימום 600 ש''ח, אשמח להמלצות ולדעה שלכם
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איזה קידוד חסר לי?! אם מישהו יוכל לקשר אותי למקום בו אוכל להוריד את הקידוד החסר, אודה לו מאד
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בzap מצאתי את זה http://zap.co.il/model.asp?model_id=36334 המחיר שלו מעולה בשבילי אבל כמה שאלות אני ממש נוב בזה אז ככה זה מכשיר קורא mp3 אז אני יכול להעביר אליו עם כבל שירים מהמחשב ? האם הכבל הזה מגיע איתו ? הבטריות שלו טובות ? נטענות ? לפי הביקורות שם הוא טוב, מה אתם חושבים ? הזכרון שלו של ה256 ראם אני יכול לשים עליו שירים ואח"כ למחוק ? יענו איך אני מחבר אותו למחשב ? זה כמו חיבור של המצלמת אינטרנט ? זה פותח לי מין hd משלה ? אני מקבל איתו נרתיק או משהו ? יש בו מקום לדיסקים או רק שמיעה מהזכרון שלו ? האם הוא שווה ניה ? יש משהו טוב יותר באותו טווח מחירים ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! אני מחפש רמקולים עכשיו אני רק לא סגור באיזה סכום אני רוצה, אני שוקל עם להשקיע 200 או 250 אפשר לקבל המלצה לרמקולים הכי טובים עד 200 והרמקולים הכי טובים עד 250 ש"ח אם אפשר שהסאב יהיה כמה שיותר קטן אבל לא על חשבון האיכות תודה מראש. עריכה: שכחתי להגיד, יש לי מחשב ישן מלפני 5 שנים משהו כזה והכרטיס קול המובנה גם ישן אז תיהיה בעיה בחיבור של רמקולים חדשים? אני מעדיף לדעת הכל שאני לא יעשה טעות ויזמין סתם. שוב תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת ביותר פירוט אחד אומר לי שיש אבל בהפוך אחר אומר לי רק בשמות של שירים ובאתר אין שום גירסה חדשה לא מבין עזרה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים, בחודש הקרוב אני קונה מחשב חדש.. כרטיס הקול כנראה יהיה מסדרת X-fi (הפשוט יותר כנראה). בכל מקרה, כרגע יש לי מגבר של JVC, שהוא נחמד מאוד בשביל החדר.. הבעיה שמחוברים אליו רמקולים גדולים (מאוד) מהסדרות הישנות של JBL.. הרמקולים תותחים.. אבל גם לוקחים מקום רב ואני לא מנצל 30% מהעוצמה שלהם אפילו. בכל מקרה, אני רוצה רמקולים קטנים... 2 האופציות שחשבתי עליהם הם : 1) למכור את ה JVC + JBL - ופשוט לקנות Logitech Z550 , ששמעתי אותם ודיי אהבתי. 2) להשאיר את המגבר ופשוט לקנות סט 5.1 של רמקולים סטליטים עם סאב וופר. תקציב : אם אני מוכר את המגבר - 2000 שקל (Z550 ?) אם אני נשאר עם המגבר - 1500-1600 שימוש : כללי.. משחקים\סרטים\מוזיקה. *מספר שאלות לגבי ה Z550 : איך המגבר ש…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאני קניתי תLCD LED שלי שהיתי בחנות היא היעתה חדה והיה חלקה ומוארת כזאת אני לא יודע להזביר ושסמתי אותו בבית וחברתי אותה ללמיר רגיל ובלי חיבורי HD היא לא היתה כמו שבחנות בסרטי HD אני רואה חד וברור עם גוון צבעים יפה רואים איפלו נקודות של זעיה על השחקן אבל עדין לא אותה רמה כפי שהיתה בחנות האם אני צריך לקנות כבל HD YES hd כדי להוציא תמיטב מהטלוזיה ושתהיה חדה בכול שידור גם בSD תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב. אני מעוניין להוריד להרבה קבצים אאצלי את איכות השמע וע"י לכווץ אקבצים שששוקלים 20 מגה לפחות ממשמעותית כדי שאוכל להעלות אאותם לאתר. האם כל תוכנה של mp3 convert אמורה ללעשות את העבודה? ואיפה אני יכול למצוא תתוכנה כזו? עוד דבר שאשמח לקבל עליו הסבר זה איך אני מקטין וידאו מסוים שרץ על מסך כמעט מלא לקטן (להקטין רזולוציה ואפילו אאיכות) שיהיה בגודל ששל יוטיוב כד'.? התוכנה super נותנת פתרון לדבר השני שביקשתי? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! קיבלתי מגבר 5.1 Prosound SX 4001 מחבר, שמחליף לי מגבר סטריאו Sansui MC-847. אליו מחוברים רמקולים ישנים של סוני - SS-H77, ועכשיו גם סאב ממערכת קולנוע ישנה של LG. וכעת לבעיה - ברגע שאני מחבר את הרמקולים למגבר "החדש" נוצר רעש סטטי נוראי, לא משנה אם הוא מחובר למשהו או לא ומה עוצמת השמע. חיפשתי בפורום ובאינטרנט, בדקתי אם יש מקורות חשמל עוברים ליד החוטים או חוטים אחרים שנוגעים אחד בשני - כלום. יש למישהו כיוון לפתרון? אני לא מסוגל לשבת ליד הרמקולים כשאין מוסיקה בפול-ווליום. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שומע קול...זבל מה שאומרים במחשב שלי...נגיד, אני פותח רדיו באילת כדי לשמוע את התחנה במטולה...ככה זה נשמע, שומעים בצורה כזאת ששומעים שאומרים משהו, אבל לא מובן... הכל מעוות...גם במוזיקה...הכל בקיצור... אני מאוד ישמח אם תעזרו לי תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש המלצה לLCD לחדר שינה, ש70% הצפייה תיהיה בYES והשאר HD דרך המחשב ואולי ממיר HD של YES. המרחק צפיה הוא 2.5מ', אז חשבתי אם לקנות אז ללכת על 37'. ראיתי את הסמסונג A450 איך היא? ואיזה עוד טלוויזיות מומלצות? זאת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696469 טובה? אפשר לחרוג אם באמת לא נכנס בתקציב ל4K ומה כדי לקחת? HD READY או FULL HD? שידורי HD של יס, הם בFULL HD או READY? אריאל
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי *יש לי: M55S-S3 התקנתי את ווינדוס 7, ומתוך 6 בחורים הקיימים מאחורי המחשב, מתוכם עובדים רק 2. אחד מיקרופון(ורוד) והשני אוזניות(ירוק). עכשיו אני צריך לחבר גם את הרמקולים, ניסיתי את כל החורים ובאף אחד זה לא עובד, בעוד שלפני הפירמוט הכול עבד פיקס. ניסיתי להוציא את האוזניות מהירוק ולהכניס לשם את הרמקול, ופלא פלא עבד. מה אני צריך לעשות כדי שכל הכניסות האלו יעבדו ושאני יוכל לחבר את הרמקולים שלי. ועוד נקודה אחת, בXP הייתי מכניס פין אחד והיה קופץ לי חלון במחשב מה לעשות אם הכניס הזאת, אם זה מיקרופון, אם זה רמקול וכו'... ופה אני מכניס למחשב וכאילו לא קורה כלום. הדרייברים אצלי אני מאמין הכי מעודכנים כיוון שהווינדוס אוטומטי התקין את הכי חדש, ניסיתי לעדכן למורות הכול דרך Dvice Mana…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שבדרך כלל זה הירוק וגם הצבע של הכבל הוא ירוק אבל התוכנה של הREALTEK אומר לי בכחול.... לאיפה להכניס? עריכה: יש לי JBL 2.1
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו שמע על הכרטיס קול הזה Auzentech HDA X-Plosion 7.1 DTS Connect Sound Card - Dolby Digital Live Certified! ? http://www.frozencpu.com/snd-16.html לא שעמתי עליו והמחיר מאוד יקר ? האם יש צדק למחיר ? איך הוא בשהוואה ל xi-fi אני מתלבט בין שניהם איזה מערכת 5.1 מתאימה לכזה כרטיס תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את המגבר sansui 6060 אני צריך רמקולים בשבילו עד 1000 שקל ועוד 2 שאלות אפשר לחבר למגבר הזה סאב וופר? ומה הדרך הכי איכותית לחבר אותו למחשב?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי לנגן סרט DTS עם הכרטיס שלי וברמקולים (TSS1) נדלקה מנורה של דולבי זה קשור בכרטיס? או שזה משהו אחר?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-