אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי צריך כרטיס קול חדש, והתקציב הוא עד 140 ש"ח. חשבתי אולי זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=468972 או זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=26978 למישהו יש המלצה לכרטיס קול?
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, הזמנו מערכת קולנוע ביתי אולם ב מסתכלים בשידורים ב YES שמועים רק מה 2 רמוקלים הקדמים,האם זה בגלל שהשידור הוא סטריאופוני?
-
- 11 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש לי אוזניות עם מיקרופון usb של לוגיטק מה אני צריך לעשות אם אני רוצה להשתמש רק במיקרופון של האוזניות אך ברמקולים שלי הרגילים ושל באוזניות. איך אני מפצל בין השניים? הרי בגלל שזה usb זה חיבור אחד תעזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מכיוון שדי נהרסו לי האוזניות שקיבלתי עם האייריבר שלי (מרוסקות ליתר דיוק. עצה שלי, אם אתם אוהבים את האוזניות שלכם, אל תדרכו עליהן ), אני צריך אוזניות כפתור טובות חדשות. בדקתי באמאזון בקשר לSennheiser 500, והופתעתי לראות את המחיר הזעום שלהן http://www.amazon.com/gp/product/B00004Z0BO/ref=pd_kar/103-4890636-3713450?n=172282. הבנתי שאלה אוזניות לא רעות בכלל, ועם מחיר כזה זעום חשבתי שכדאי לי להזמין אותן. אבל אולי יש לכם המלצות אחרות. אני לא רוצה אוזניות יותר מדי יקרות (ע"ע Shure :-\), אבל אוזניות כפתור טובות שיחזיקו לי. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש לי את המגבר sansui 6060 אני צריך רמקולים בשבילו עד 1000 שקל ועוד 2 שאלות אפשר לחבר למגבר הזה סאב וופר? ומה הדרך הכי איכותית לחבר אותו למחשב?
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
ניסיתי לנגן סרט DTS עם הכרטיס שלי וברמקולים (TSS1) נדלקה מנורה של דולבי זה קשור בכרטיס? או שזה משהו אחר?
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום אני הזמנתי מחו"ל אייריבר H10 ואני רוצה לדעת איפה אפשר להוריד עידכוני פירמואר פרט לאלו של החברה
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני צריך רק סאב וופר... לא מעניין אותי האיכות של 2 הרמקולים... למי מבין 2 המערכות הללו יש סאב חזק יותר, איכותי יותר...? בכללית איזה מבין הסאבים הללו עדיף למחשב... אני צריך את זה לסרטים, משחקים ויש לי רמקולים דיי חזקים בחדר ככה שאני רוצה משהו שתהיה לו נוכחות חזקה ואיכותית... אם אתם מכירים מערכת אחרת שיש לה סאב מעולה במחיר של עד 350 שקל שטובה יותר מהמערכות הללו אז תגידו איזה... תודה לעוזרים מראש!
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הצלחתי לשים את ידי על פטיפון יד שניה של טאיה (מודל cp 260), ויש לי כמה שאלות. קודם כל הוא מגיע עם יציאה שלא מתחברת ל-AUX, והבנתי שצריך לקנות מתאם פונו (phono stage) שעולה בסביבות ה-200 שקל. יש למישהו אולי המלצה למשהו ספציפי? או אולי מקום זול לקנות בו את המתאם? בנוסף שוכבים לי בבית כבר כמה חודשים רמקולים ממערכת מיני שזרקתי. אני משער שהרמקולים די מעפנים, אבל אני רוצה בכל זאת לנסות לחבר אותם לפטיפון ולראות מה ייצא. הבעיה היא שאין להם חיבור מולחם אליהם. מכל רמקול יוצאים שני כבלים (אדום ושחור) שמסתיימים בקצוות חשופים, שפשוט נדחפו לתוך המערכת מיני במקום מיוחד לזה. יש אפשרות להלחים אליהם איזה חיבור כדי שאני אוכל לחבר אותם לפטיפון? (אני משער שזאת צריכה להיות יציאה …
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
כולכם יודעים בדיוק מהו המבחר בסכום הזה (בדיוק כמו שאני יודע...) על מה אתם אומרים ללכת ? ד"א מה ההבדל בין Creative AUDIGY X-GAMER Retail Sound Card ל- Creative AUDIGY SE Retail Sound Card וגם- Creative AUDIGY Digital Entertainment Retail Sound Card או שהשני והשלישי הם אותו כרטיס חוץ מהאריזה ? בכל אופן חשבתי לכיוון האודיג'י 2 שניתן להשיג אותו ב-400 ומשהו שקל... עריכה- עוד עניין קטן שמציק לי... מישהו יודע למה המחירים של הכרטיסים של הרקולס כל הזמן עולים במקום לרדת :
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אהלן! עד לא ממזמן היו לי jbl reference 220 והן נגנבו... אני משתמש באייפוד טאץ', האם שווה לי לקנות את אותן האוזניות או שיש משהו טוב יותר בטווח מחירים של 300-400 שקל ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום כולם.. אני רוצה לחבר את מערכת הרמקולים 5.1 שלי ( שהיו מחוברים למחשב עד עתה ) לטלויזיה. הרמקולים שברשותי הם Creative T6060 איך אני מחבר את הרמקולים לטלויזיה? באיזה כבלים להשתמש? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי, קנינו לא מזמן את הטלוויזה הבאה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755614 עכשיו ה-USB תומך בקבצי MKV, הבעיה היא שיש הרבה קבצים שהשמע שלהם לא נתמך... והתמונה עובדת בסדר גמור. לפני עלון המידע הפורמטים הבאים נתמכים: פורמט אודיו: WMA ,ADPCM ,HEAAC ,LPCM ,MP3 ,Mpeg ,AAC ,Dolby Digital. משום מה רוב סרטי הבלו ריי לא נתמכים, מישהו יודע למה, כלומר האם יש פורמט מיוחד של סאונד ברוב סרטי הבלו ריי שהטלוויזיה שלי לא תומכת בה? אודה לכם מאוד.
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אהלן; לאחרונה סבא שלי החליט שאין לו צורך במערכת עתיקת היומין שלו והחליט לתת לי אותה. אחריי סבלות של שעתיים בערך העברתי את הכל (עדיין לא חיברתי, אני מחכה לעזרה מאחי). החלטתי בינתיים לברר גם מה שווה הציוד, ואין יותר מדיי פרטים באינטרנט. רסיבר: AKAI AA-R22L אקולייזר: JVC SEA-60 נגן דיסקים: KENWOOD DP-R3080 פטיפון: SANYO TP B2 ובינתיים משודך לזוג מדפיים מבית פיליפס (דגם לא ידוע) מה דעתכם? עריכה: התקבל גם נגן תשלילים. נוספו תמונות http://img139.imageshack.us/img139/476/img0209bm9.jpg http://img266.imageshack.us/img266/8955/img0211sh5.jpg http://img266.imageshack.us/img266/2057/img0212dj5.jpg http://img523.imageshack.us/img523/9640/img0215ru9.jpg
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא בטוח שזה המקום אבל בכל זאת.... אני מתלבט איזו מערכת הפעלה להתקין על הHTPC החדש שלי מעבד I5 750 לוח אם GIGABYTE h55m usb3 כרטיס מסך HD4350 4GB זכרון 1600 של G SKILL דיסק קשיח 1TB Samsung ישמש בעיקר לסרטים אבל גם לגיימינג קל! 64 ביט תנצל יותר טוב את הזכרון מה דעתכם???
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
המממ באוטו של אמא שלי יש מערכת רמקולים אחלה, אבל הבעיה שיש טייפ ולא cd. אמרו לי שיש דבר כזה מין קלטת שאתה מחבר אותה ליציאת האוזיות של הmp3 או דיסקמן או כל נגן אחר שיש לך, מכניס אותה לטייפ, וזה מנגן את המוזיקה שיש בנגן במערכת של האוטו. מישהו שמה על זה? אם כן איפה אפשר למצוא את זה? כמה זה אמור לעולות?
-
- 12 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לאחרונה השורשים האודיופילים שלי מתחילים להתעורר, ואני מבין שמה שאני צריך זה אוזניות טובות מכיוון שאין לי שום ידע בנושא רציתי לבקש את עזרת הפורום בנושא: אני מחפש אוזניות איכותיות השימוש העיקרי (והבלעדי) של האוזניות יהיה רק למשחקים, לא למוזיקה או דברים אחרים אני מעדיף אוזניות קשת ולא אוזניות שנכנסות לתוך האוזן צריכות להיות קלות כדי לא להכביד על הצוואר (כרגע אני עם אוזניות גדולות כאלה של philips ואחרי כמה זמן זה נהיה לא נוח) לגבי תקציב - אני מוכן להשקיע אם מדובר באוזניות איכותיות- בסביבות 400 ש"ח (פלוס מינוס) אשמח לקבל הצעות באיזה חברות ודגמים כדאי לי להתמקד תודה ואם כבר אני אנצל את ההזדמנות לעוד שאלה בנושא- האם כדאי לי לקנות כרטיס קול? האם זה ישנה משמעותית את הסאונד? כ…
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
בשעה טובה רכשתי מחשב HTPC המבוסס על לוח אם GA-MA78GM-s2H, התקנתי ויסטה 32 וחיברתי אותי לLCD סמסונג HDready עם כבל HDMI. 2 בעיות / שאלות: א. לא הצלחתי לשמוע סאונד בLCD בחיבור ה-HDMI וגם בחיבור רמקולים של מחשב דרך היציאה האנלוגית (ראיתי בrealtek manager שהוא מזהה את הרמקולים אבל אין סאונד). אני מוריד עכשיו דרייברים עדכניים, אבל אני לא חושב ששם הבעיה. רעיונות ? ב. יש דרייבר ספציפי לLCD ? למשל אני לא יכול לבחור במחשב רזולוציה של 1366X 768 שהיא הNR של הLCD, אלא רק 1280X720 או 1280X768. איך הכי טוב להגדיר את הרזולוציות כך שאני אראה סרטים על כל המסך מבלי לעוות את התמונה ? תודה רבה. מסקנות לגבי המפרט בדיעבד: - מקדלת Adesso נהדרת ושווה כל שקל. - המאוורר שמגיע עם המעבד 4850e שקט ומ…
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי ממיר DVBT (אפקס) חדש - ניסיתי מספר פעמים להפעיל סריקת תחנות - אך לא מצליח לקלוט אף תחנה. מה יכולה להיות הבעיה (האנטנה שמחוברת היא האנטנה הקטנה שבאה עם המוצר). תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
נכון להוה אני עם sennheiser HD212 ובא לי להשתדרג קצת, ראיתי אוזניות של AKG K240 בזאב וקראתי עליהם ביקורות חיוביות אבל אני חושש שהם לא מיועדות לגיימינג, יש בשוק עשרות אוזניות בטווח מחירים הנ"ל ואני קצת מבולבל... יש איזושהיא המלצה? שמעתי מחבר שshure היא חברה מומלצת תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתלבט בין שתי מערכות הרמקולים שרשמתי בכותרת ולמי שלא שם לב אז המערכות הם VIDEOLOGIC ZXR500 והמערכת השנייה Logitech Z560. ה-Logitech הם רק 4.1 לאומת ה-VideoLogic שהם 5.1 אבל ל-Logitech הספק של 400W RMS ואומרים שהצליל שלהם מדהים, אז מה אתם הייתם עושים? ההבדל במחיר הוא לא כל-כך קטן אבל ה-Logitech כן נכנסים בתקציב למחשב, מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היום לקחתי את הרמקולים שלי (ATP3) לתיקון אצל קרט בגדר אחריות. הם אמרו לי שאני לא אקבל את ATP3 אלה דגם אחר. רציתי לדעת אולי מישהו יתנסה ויודע איזה דגם אני אמור לקבל, האם הוא יותר טוב או פחות טוב מהATP3. תודה.
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי, קניתי את מכשיר ה-DVD המקליט של TOSHIBA. הצלחתי לצרוב על דיסקים, גם למחוק מהם, ואפשר להגיד שהכל עובד מצוין. הקלטתי סרט, לדיסק CD-R רגיל, וכשבאתי לראות אותו ב-DVD אחר (לא מקליט), לא הצלחתי. זה נותן הודעת שגיאה. הבנתי שבשביל להצליח לראות סרטים ב-DVDים אחרים מה-DVD המקליט, אני צריך לעשות "FINALIZE" לדיסק אחרי ההקלטה, וכך עשיתי. אבל עדיין זה לא מאפשר לי לצפות בדיסקים האלה. מישהו מכיר פתרון לבעיה? יש איזשהו תהליך שלא ביצעתי לפני הכנסת הדיסק ל-DVD רגיל?
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
האחד מקרן השני מסך 26" יש לי את האופציה לאחד מהם, השימוש הוא משחקים וסרטים. אני לא יודע איזה לקחת מהסיבה שהקטע של מקרן + יכולת לשחק על מסך 60" או אפילו 100" פשוט קורצת לעין. יש מישהו עם ניסיון שניסה ? או יכול לעזור לי קצת בבחירה ?
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-