אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי אוזניות עם מיקרופון usb של לוגיטק מה אני צריך לעשות אם אני רוצה להשתמש רק במיקרופון של האוזניות אך ברמקולים שלי הרגילים ושל באוזניות. איך אני מפצל בין השניים? הרי בגלל שזה usb זה חיבור אחד תעזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום, לגבי שני הכרטיסים הנ"ל איזה כרטיס מנצח נטו מבחינת איכות הסאונד שהוא מוציא? ללא קשר למחיר, וגם ללא קשר לפיצ'רים הנוספים שהם מציעים, אלא נטו מבחינת הסאונד+ דרייברים. מה הייתם לוקחים? תודה
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
ניסיתי לנגן סרט DTS עם הכרטיס שלי וברמקולים (TSS1) נדלקה מנורה של דולבי זה קשור בכרטיס? או שזה משהו אחר?
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי, ברשותי המערכת הזו- Sony_CMT-CP500MD http://www.minidisc.org/part_Sony_CMT-CP500MD.html מאחורה יש כניסה לשני רמקולים בלבד, יש לי את הרמקולים שקיבלתי עם המערכת, דיי נחמדים לחדר שלי (3.5M*3.5M) אחרי שקראתי פה קצת, הבנתי שרמקולים שמיועדים לסרטים לא בהכרח ישמעו טוב עם מוזיקה אני רוצה לדעת ככה: 1. אפשר באיזושהיא שיטה להוסיף עוד רמקולים, אולי סאב וופר למערכת, שיהיה לו סוויטצ' שאני אפעיל בסרטים או שהמוזיקה לא נשמעת טוב? 2. איזה רמקולים כדאי להוסיף 3. איך אני מחבר הכל אם אפשר, אין לי עוד כניסות לרמקולים נוספים מאחורה תודה
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום, אני חושב על לקנות למחשב שלי במקום Creative Inspire 5200 רמקולים יותר איכותיים. אני רוצה מערכת טובה ששווה את הכסף, עד 1500 שקל, בעיקר לסרטים ומשחקים, משהו שאני ארגיש את ההבדל בין זה לקרייטיב... אפשר המלצות?
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
טוב חברים, הקשבתי לעצתכם וחיברתי את הרמקולים שמצאתי במחסן של הורי, דעתי- הם מצויייייייינים ! הרמקולים הם: Sansui S-511,שלושה אלמנטים, יוצרו במערב גרמניה, לפני 22 שנה (1985). נ.ב מישהו אולי יודע איפה למצוא כתבה עליהם??? האתרים היחידים שמצאתי הם בגרמנית\פולנית (וגם אין לי מושג האם הם ביקורות או סתם דיונים) וגם אני לא מבין גרמנית. -רון
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אז ככה, לפי המלצתכם קניתי אוזניות מסוג jbl 220. (קישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=329513.0 ) וזהיתי ברקע צליל (bzzz), חשבתי בהתחלה שמדובר בבעיה באקוולייזר, שניתי והכל. חשבתי שעברתי את זה, אבל זה חזר. הלכתי לחנות שקניתי ממנה, לשאול אם אני מתפעל נכון את האוזניות, והמוכר (נחמד יש לציין) אמר שכנראה יש דפקט באוזניות, והוא מוכן לתת לי אוזניות חדשות, אבל בסטוק של החנות לא היה את הדגם. (jbl 220) ולכן הוא אמר, שהוא יכול להביא לך רק את ה AKG K 324 P ואם אני יהיה מרוצה מהם, אני יכול להשאיר אותם אצלי. או לבוא עוד שבועיים (כשיהיה במלאי) ולקחת את ה jbl. והסכמתי. שמעתי איתם, והאמת הרגשתי בשיפור קטן לעומת ב jbl, בעיקר בבאס. חיפשתי עליהם מידע בגוגל, והתברר לי שזה דגם…
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
המממ באוטו של אמא שלי יש מערכת רמקולים אחלה, אבל הבעיה שיש טייפ ולא cd. אמרו לי שיש דבר כזה מין קלטת שאתה מחבר אותה ליציאת האוזיות של הmp3 או דיסקמן או כל נגן אחר שיש לך, מכניס אותה לטייפ, וזה מנגן את המוזיקה שיש בנגן במערכת של האוטו. מישהו שמה על זה? אם כן איפה אפשר למצוא את זה? כמה זה אמור לעולות?
-
- 12 תגובות
- 959 צפיות
-
-
איזה קידוד חסר לי?! אם מישהו יוכל לקשר אותי למקום בו אוכל להוריד את הקידוד החסר, אודה לו מאד
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי ממיר DVBT (אפקס) חדש - ניסיתי מספר פעמים להפעיל סריקת תחנות - אך לא מצליח לקלוט אף תחנה. מה יכולה להיות הבעיה (האנטנה שמחוברת היא האנטנה הקטנה שבאה עם המוצר). תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מחפש המלצה על סט רמקולים+סאב 2.1 בתקציב של 500 ש"ח פחות או יותר. מה מומלץ מבחינת ראטיו איכות:מחיר ?
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
הבנתי שהPX100, לאחר שערכתי חיפוש, טובות יותר. אך אם אני צריך את האוזניות לריצה, אני לא בטוח שאוזניות קשת יהיו נוחות מדי, מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי את הנגן IFP 999 של איריבר ואזניות של סוני Q66 אלה שהחוט של האזניות נכנס אל האזניות כשלוחצים על הכפתור.. בקיצור הכנתי באקוליזר בנגן מצב אישי באקסטרים EQ בהגדרות הבאות : 50 - 6+db 200- 9+db 1k-12+ 3k -12+ 14k - 9+ אם אני שם על הכי גבוה באמפי3 אפשר לשמוע את המוזיקה עם הרמקולים כאילו חיברתי את האמפי3 למערכת עם רמקולים [קצת הגזמתי אבל אם אני שם את זה בכיתה איפה שהמורה אז גם אלה שבסוף שומעים את המוזיקה ממש טוב וחזק] רציתי לדעת אם שימוש כזה באזניות הורס אותן והאם ההגדרות האלו ששמתי הן טובות. תודה מראש :-*
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת אוזניות + מיקרופון לגיימינג (ונטרילו , טימ-ספיק וכדומה) מה דעתכם על הדגם הבא http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1867
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אולי חלק זוכרים שפתחתי דיון על המגבר SONY שיש לי והייתה לי בעיה לשמוע בעוצמה נורמלית כאשר אני מחבר את המגבר למחשב ולרמקולים של מערכת מיני סטריאו של aiwa. בכל אופן, היום סוף סוף התפניתי והעליתי את הרמקולים של המערכת (המקוריים) לחדר שלי וחיברתי הכל וזה נשמע מאוד חלש! ז כאשר אני מחבר R למגבר ואז לרמקולים וL למערכת סטריאו של aiwa אז אני שומע מצוין במערכת של aiwa אבל חלש מאוד במערכת של sony. מה יכולה להיות הבעיה? (אגב, חיברתי את המחשב לVIDEO 1 ולVIDEO2, שומעים אבל חלש מאוד)
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
חיפשתי קצת בפורום וכשמצאתי נושאים על טלויזיות נעשיתי מבולבל עוד יותר. אז קיצר, אני צריך טלויזיה 32 או 37 אינץ לסלון עם תמיכה מלאה ב HD ואפשרות לחיבור למחשב. השימוש בטלויזיה היא לצפייה בכבלים, DVD וסרטים מהמחשב. דבר נוסף, רק מחברות מוכרות וידועות.. סוני , שארפ וכו'. תודה.
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי הד כשאני שומע צלילים מהמחשב. כשאני נגיד עוצר באמצע השיר יש הד של מיקרופון כזה איך אני מבטל את זה ?!?
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
עכשיו קניתי לצחשב שלי שלוש דברים אדירים ששיפרו לי את איכות הכל בהרבה: 1. רמקולים של altec 5.1 דגם atp 2. כרטיס הקול של אודיג'י 2 של creative 3. windows media center(שלחו לי מארה"ב קרובים שלי)
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
תקציב די גדול אין עדיין מדוייק אבל תקציב שצריך להספיק לכל הרמקולים הבנויים למחשב. אני די אוהב סאונד טוב יש לי IAUDIO 6 + CREATIVE EP-630 אוזניות מעולות לדעתי, העדפתי על CX300 בגלל החיבור בעיקר ובגלל הסאונד שנאמר לי שהוא יותר חם(לפני זה היו לי MX500 מקוריות לכמה זמן ואני חייב לציין שזה זבל שלא מהעולם הזה, מאיכות הבניה ועד הסאונד). טוב עכשיו לעיקר: אני שומע בעיקר רוק,מטאל ודברים דומים אז אני צריך שלא תהיה בעיה לרמקולים עם הצלילים האלה, החדר שלי קטן משהו כמו 4*4.5 מטרים, מקום על השולחן לא ממש חסר, אני לא שומע בעוצמה גבוה בכלל אז אני צריך שידייק כמה שאפשר בסאונד נמוך ואני מוכן לסבול זיופים בסאונד גבוה. יש לי כרטיס קול AL888 OB http://www.realtek.com.tw/products/productsView.…
-
- 13 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום. המליצו על הסט בפוסט קודם כאן בפורום. רציתי לשמוע עוד דעות עליהם, ואיך הם לעומת ה- Z2300 של לוג'יטק. השימושים שלי: בעיקר משחקים, אחרי זה מוזיקה. אין לי מקום למשהו חוץ מ- 2.1 בחדר. תקציב: 1000 עד 2000 ש"ח. תודה
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול ON BOARD של GIGABAYTE בעל יציאות דיגיטליות(s/pdif ) ומגבר אשר תומך ב-dolby digital ו-dts . רציתי לדעת איך אני יכול להשתמש בכל הערוצים שהכרטיס והמגבר מאפשרים לי.....
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי את הנגן Iriver H320 ואני רוצה לחבר אותו לאוטו....הבעיה שלי היא שאין לי טייפ באוטו (יש לי נגן דיסקים) אז חשבתי ללכת בכיוון של משדר רדיו של בלקין ואני לא בטוח בקשר לאיכות שלו (Belkin TuneCast II Mobile FM Transmitter ) אז אני רוצה המלצות לפתרונות או איך המשדר הזה מתפקד או אם יש משדרים אחרים ....או כל דבר אחר שיעזור לי!
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
זה הדגם שיש לי:TH-L42D25M אני רואה המון מריחות, גם בHD גם באיכות חרא, המון פעמים שהתמונה זזה היא נמרחת וזה מציק נראה לי שזה בגלל שכשאני פותח את הטלויזיה כתוב לי שהקלט הוא 50Hz וכשקניתי אמרו לי שזה 100Hz אז אולי זה זה??
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
-
מי אתם אומרים יותר חזק ? למי יש יותר יתרונות ועוד ועוד ...
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-