אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי מערכת 5.1 ערוצים של לוגיטק דגם Z506 שמחוברת ומפועלת כהלכה דרך הכרטיס קול שבלוח האם. קניתי היום אוזניות של רייזר מדגם קרקן פרו נאון שחיברתי לחיבורים במארז שלי. אני רוצה להפעיל את שני מקורות הפאונד בן הזמנית אבל אני לא מצליח.. או שהוא מפעיל את המערכת החיצונית או את האוזניות או אף אחד מהם ואני צריך לנתק ולחבר את מה שאני רוצה שאפעל. אשמח אם מישהו יוכל להגיד איך להגדיר את התוכנה של האודיו במחשב נכנונה כדי ששני מקורות הסאונד יופעלו. נ.ב יש לי וינדוס 8.1 אם זה משנה... ויש לי גם מפצל אודיו אם צריך לחבר את שניהם לאותו הפורט תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מצליח לעלות על הבעייה כאשר המחשב במערכת ההפעלה אני רואה בו זמנית גם במסך של המחשב וגם lcd בטלוויזיה הרזילציה 1920X1080 בשני המסכים על 60HZ ורק כאשר אני מפעיל משחק מחשב התמונה עוברת למסך הטלוויזיה (hdmi) אשר אני רוצה לצפות בשני המסכים אותה תמונה של משחק. הנתונים של המסך lcd ld40c530 סמסוג שהיא FHD היא מחוברת hdmi to hdmi ומסך המחשב lg מחובר dvi 2486 lg גם FHD מחבור dvi to dvi אציין גם שבטלוויזיה אני מצליח לראות סרטים ful scren כולל סאונד ובעבר חברתי את אותו מחשב ואותם חיבורים למסך 37" שלא היה fhd ושם כן הצלחתי לשחק ולצפות בו זמנית באותו תמונה בשני המסכים. האם יש הגדרות שונות שנתין לשנות
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה בפעם הראשונה להמליץ פה לאחרים לעשות כמוני. קניתי בחשש בבאג במבצע את הjbl duet200 אני מגיע הבייתה סקפטי הם לא מי יודע מה יפים אבל ב119 שקל ....מה אפשר להביא עדיף פירמה. הרכבתי ו-וואו ! ! ! איך שומעים ! אני לא מאמין . ממליץ בחום לכל מי שמחפש רמקולים איכותיים למוזיקה ומשחקים .
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, שיר מסוים, ברצוני להפריד בין קולו של הזמר לליווי. האם זה אפשרי? קיימת תוכנת מחשב העושה זאת? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במצב הרגיל, כשמחברים את המחשב לטלויזיה, הצלילים שיגיעו מהמחשב ייצאו משני המסכים ביחד. האם יש דרך להפריד בין הסאונד, כך שהצלילים ממה שמוצג במסך הטלויזיה יגיעו רק מהרמקולים בטלויזיה והצלילים המגיעים ממסך המחשב ייצאו רק מהרמקולים של המחשב?
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אהלן. קניתי אתמול מסך LCD עם שני רמקולים מובנים. עכשיו יש לי לוח NF7-S שמחובר דרך היציאה האופטית לרסיבר. מה שאני רוצה לעשות זה שמוזיקה וסרטים ייצאו דרך היציאה האופטית לרסיבר, ואילו ביפים שונים ומשונים, כגון צלילים של ווינדווס, אי סי קיו וכו' ייצאו דרך הרמקולים של המסך(דרך היציאה האנלוגית של הלוח) אפשרי? אם כן, איך? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, האם אפשר, בשיר, להפריד בין שירת הזמר לצליל הרקע: הליווי ? אם כן, כיצד ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם, יצרתי בטעות קובץ MP3 גדול - כ 115 MB - אלבום שלם שהרצועות בו מאוחדות ולכן יש רק קובץ אחד, האם יש תוכנה שיודעת לקרוא את הקובץ ולהפריד אותו לרצועות כפי שהשירים היו במקור. אני לא יכול ליצור את הקובץ מחדש כי לקחו לי את הדיסק ועוד לא החזירו לי. נא עזרתכם: איך אני מפריד את הקובץ לרצועות באוםן מדויק. בברכה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שיכולה להפריד רצועת אודיו מסרט מקודד (mpeg 4) ולשמור אותה בקובץ נפרד ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בכרטיס קול מובנה על לוח האם שמחובר למערכת סארונד - 5 רמקולים ואוזניות. רציתי לדעת האם יש אפשרות לכוון את כרטיס הקול כך שיפריד כל תוכנה לערוץ אחר, כלומר האם יש אפשרות לדוגמא לדבר בסקייפ באוזניות לשמוע רק את השיחה ובו זמנית לשמוע מוזיקה ברמוקלים ולשמוע רק את המוזיקה בלי השיחה תודה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני עושה מן "מיני פרוייקט" בנושא מערכת קולנוע ביתית. קיניתי מערכת קולנוע ביתית בכמה חלקים: רסיבר- של פנסוניק 5.1 DVD - קורא DIVX של יונדאי מערכת רמקולים- Eltax 5.1 הכוללת רמקולים ריצפתיים, סאאב וכ'ו. את המערכת הנ"ל אני רוצה לחבר לטלוויזיה , וגם למחשב- החיבור למחשב הוא החלק הכי חשוב, המערכת חייבת להתחבר למחשב. כמה שאלות: 1. האם אני צריך שהכרטיס קול שלי (והוא לא כזה איכותי, וקיים כבר 3 שנים) צריך לתמוך ב5.1 או שרק המגבר צריך לתמוך בזה? 2. עם הכרטיס לא תומך ב5.1, מה אני יכול לעשות? 3. איך אני בודק שהכרטיס קול שלי תומך בזה? 4. איך אני מחבר את המחשב ואת הטלוויזיה למערכת בו זמנית? תודה רבה, זה ממש חשוב! ניב
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, קודם כל הקדמה קצרה: כרטיס הקול שלי (SOUNDMAX) מחובר לרסיבר בעזרת כבל RCA רגיל. בזמן נגינת מוזיקה נשמעים מעין פצפוצים מידי פעם לפעם. התקנתי את הדרייברים החדשים ביותר לכרטיס ובדקתי את הכבל. נראה שהכל תקין. מעוניין לקבל עצות לפתרון הבעיה. בתודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי LCD 32 של LG, הדגם הירוק (החסכוני יעני) FULL HD. וחיברתי אליו ממיר תקין של HOT עם הכבל של ה 3 צבעים (אדום צהוב לבן) ואני מקבל תמונה אבל יש עליה פסים כאלה שזזים מלמעלה למטה וגם מקבל אודיו אבל גם בו יש מין זמזום מפריע כזה. ניסיתי להחליף כבל ועדיין אותה בעיה ואין לי מושג מה לעשות, רעיונות? תודה
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם התחדשתי ברמקולים של אלטק FX6021 שהם הכי טובים שיש היום בשוק לפי דעתי לאחר סקר מפרך אבל יש הפרעות בשמיעה כאלה ציפצופים חלשים כאלה צס צס צס צס באופן רנדומלי משהו כזה למען האמת זה גם היה לי ברמקולים לפני חשבתי שזה בגלל הרמקולים אבל לא גם פה חוזרת הבעיה יש למישהו רעיון מה הבעיה ואיך מתקנים אותה?
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום לאחר שרכשתי כרטיס קול של קרייטיב 5.1 לייב התקנתי אותו במחשב. נוצרו לי מספר בעיות. יש לציין שאני מחובר בין המחשב לרסיבר ביציאה דיגיטלית. כאשר אני מפעיל בתוכנה של קרייטיב את הסאונד הדיגיטלי נוצרים לי על מסך הטלוויזיה הפרעות מין קווים לאורך עם אני מנתק את היציאה הדיגיטלית זה נעלם. שאלה נוספת היא היכן אני יכול לרכוש כבל קוקסיאלי באורך של 10 מטר שמצד אחד יהיה יציאה כמו של מיקרופון pl ומצד שני rca. אני רוצה לחבר את הכבל בין המחשב לרסיבר. ממתין לתשובה דחוף לביא.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח תוכנה או כשהדפדפן מעלה אתר, יש הפרעות קשות בווינאמפ. התקנתי כבר פעמיים את הדרייבר וזה לא עזר. הבעיה התחילה לפני כמה חודשים, אחרי שנאלצתי להתקין מחדש את החלונות (98SE, HEB enabled), ובעקבות זאת את הדרייברים לכל החומרות. המפרט שלי: מעבד AMD Athlon XP1.8Ghz, FSB 266 לוח אם GigaByte AMD 7VRXP - AC97, לצערי - rev 1.0 זיכרון DDR-RAM Kingston 256MB, PC-333Mhz כרטיס מסך GeForce 4 MX440 nVidia DD64MB+T.V רמקולים + סאב Creative 2.1 Cambridge Inspire2400
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום רב! היום קיבלתי Radeon 9800pro וישר התחלתי לעשות בדיוקות עליו. עשיתי בדיקה ב3dmark 03 וגיליתי שיש הפרש של 10(!!!) FPS בבדיקה של הקול. יש לי כרטיס קול מסוג Creative Live 5.1!, למה כ"כ הרבה!??
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
לאחרונה אני מוצא הפרשות מאחורי אוזני הימנית בעיקר אחרי שאני שומע מוסיקה. האם האוזניות שלי יכולות להיות "דפוקות" וכך לגרום להפרשות האלה? האם יכול להיות שזו בעיה רפואית בכלל? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב שישמש כמולטימדיה-סטר ויוצב (מה לעשות) בתוך המזנון - ארון עץ סגור. אפשר יהיה לנסר חור כלשהוא מאחורה (אבל יש שם קיר). השאלה היא האם כל הקירורים למיניהם של המעבד וכו' יעזרו או שאין טעם לשים אותו בפנים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, למישהו יש מושג אם הדבר אפשרי ב- WIN7 בעבר האפשרות הזו היתה נתמכת בכל כרטיס מסך פשוט כיום הבנתי מקריאה ברשת שיש עם זה בעיות בעיקר כשמדובר בWIN7 למרות כשהכרטיסים עצמם אמורים לתמוך באופציה הזו הדרייברים החדשים אינם מאפשרים זאת. האם יש דרך לפתור את המגבלה? הפונקציה מכונה ATI Theater mode או purevideo video NVIDIA ובעצם מאפשרת, בעת פתיחת קובץ וידאו ע"ג המוניטור הראשי, שליחת סיגנטל וידאו למסך הטלויזיה, לא מדובר ב- CLONE ולא ב-DUALVIEW. מסך הטלויזיה משמש אך ורק בעת הקרנת קובץ וידאו על גבי הצג הראשי (המוניטור). עפ"י מה שהבנתי היום הפונקציה הזו אינה ניתנת לתפעול האם יש דרך אחרת ליהנות מהפונקציה הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי אני בעלת עסק אשר יש לי בו מספר טלויזיות המציגות שידורי טלויזיה (HOT ו- YES), ובנוסף קיימת לי האפשרות לחבר את מסכי הטלויזיה למחשב על מנת להציג סרטונים ותמונות למיניהם. עכשיו לשאלתי - ראיתי בעסקים רבים כמו מסעדות ופאבים אשר משדרים שידורי טלויזיה אך מוסיפים "טקסט רץ" בתחתית המסך עם מידע פרסומי של העסק, כגון מבצעים ואירועים. בנוסף בחלק מהמקומות ראיתי שניתן להוסיף "לוגו" של המקום גם ממוקם על המסך. 1. איך ניתן לעשות זאת ? 2. האם ניתן לעשות זאת רק על ידי חיבור כרטיס טלויזיה למחשב ? 3. אם אני מחברת כרטיס טלויזיה למחשב, האם אין צורך בממירים ויהיה ניתן להעביר ערוצים דרך המחשב? חשוב לי לציין שחיפשתי נושאים קודמים בנושא זה לפי פרסום ההודעה אך לא מצאתי... במידה וחיפשתי ל…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות טלויזיה, וממש התלהבתי מה LA32B530 של סמסונג, זאת טלוזיה FHD, אבל רוב התוכן שאני רואה הוא 720P, XBOX וסרטים. מרחק הצפיה הוא בערך 2.5 עד 3 מטר, האם מהמרחק הזה שווה לי להשקיע בFHD או שאני יכול להסתפק בHDREADY? והאם לראות תכנים של HDR בFHD יראה פחות טוב?
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
לאחר שחיפשתי בחיפוש בפורום ולא מצאתי אני פונה אליכם בשאלה בדקתי בהגדרות של הנגן והאפשרות של הצגה מסומנת בV אבל מה? איזה קבצים צריך כדי לראות את המילים על המסך?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי סטרימר (C200). האם יש דרך כלשהי להציג את מה שאני רואה על צג המחשב (ה-Desktop למשל) על מסך הטלוויזיה? (אני יודע שאפשר לחבר ישירות דרך כבל ה- VGA/HDMI אבל המחשב נמצא בסלון וזה מסורבל להעביר כל הזמן כבלים)
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
לפני שאני קונה נגן רציתי לבדוק עוד נושא אחד. האם אפשר ב creative zen touch וב - iriver h10 לגרור ולהעתיק אליהם תיקיות כמו שהם מופיעות במחשב. והאם אחר כך אני אראה אותם בנגן ע"פ התיקיות או שהקבצים ימוינו בנגן לפי אומן דיסק סוג מוסיקה וכו'
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-