עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני רוצה לחבר את הקונסולות למחשב בשביל להשתמש ב5.1 שמחוברים אליו בקונסולות ולא ברמקולים של הטלוויזיה(מבחינות מיקום זה לא בעיה כי העמדה של הקונסולות ושל המחשב קרובות). אני מבין מדיון אחר(בפורום קונסולות) שאני צריך כבל אופטי. יש לי כרטיס קול audidy 2 zs . השאלה שלי זה איזה כבל אני צריך בדיוק(מה לשאול בחנויות) והאם צריך להגדיר משהו במחשב(ובקונסולות) אחר כך?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  2. Started by creek,

איך אני עושה את זה? יש לי מערכת סטריאו בבית ללא שימוש, וחשבתי להפוך אותה לרמקולים של המחשב כי אין לי. אני חייב את המערכת בשביל זה? (כאילו איפה שמכניסים את הדיסקים וכו'), או שאפשר לעשות רק מהרמקולים עצמם משהו למחשב? אם כן - איך ומה כי אין לי מושג תודה

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  3. שלום יש סרטון שצילמתי בפלא אך הבעייה שרואים אותו מזווית הפוכה. יש דרך להפוך הזווית? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  4. יש לי 5 רמקולים - logitech x540 וכשאני משמיע מוזיקה , היא כמובן מתפצלת לי לכל הרמקולים - הקדמיים נשמעים מעולה והאחוריים משמיעים רק חלק מהמוזיקה. ברצוני שבכל רמקול אשמע את כל זרם המוזיקה המלא - האם זה אפשרי? יש תוכנה שמכווננת? תודה רבה ...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by hirs,

ברשותי מחשב ישן שלא יכול להריץ XP, כרגע הוא רץ עם 98SE. ברצוני לחבר אותו לטלויזיה ולהריץ סרטים, מוזיקה, תמונות ברשותי גם כרטיס טלויזיה ואשמח אם אוכל להקליט שידורים. מהי המערכת הפעלה והתוכנה הכי טובה ל-HTPC במחשב חלש? מפרט מחשב: intel p2 mmx 400mhz MSI ms-6163 עם כרטיס קול מובנה Creative es1373 CRG SDram 256mb 133mhz ASUS AGP-v3800uv sgram 32mb עריכה: westren digital 20.5gb כרטיס טלויזיה ג'נרי כרטיס קול נוסף creative ct4810 טלויזיה: LG 32inch עם כניסה של מסך מחשב סימול דגם - RT-34FB11RB

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  6. Started by curdi1,

שבוע טוב, יש לי מחשב פנטיום 4 כפול ליבה שאני מעוניין להפוך למדיה סנטר - צפייה בסרטים ע"ג LCD 42 אינץ + הקלטה של תכנים ממיר YES רמת הרעש מהמחשב הקיים לא מפריעה לי. מספר שאלות - איזה כרטיס מסך להוסיף עם יציאת HDMI בתקציב המינמאלי שניתן ? איזה כרטיס טלוויזיה כדאי להוסיף שיוכל להקליט תוכניות מהממיר של YES ? - אם יש כרטיס שיכול להתחבר בצורה אוטומטית ללוח השידורים של YES זה הכי טוב- שוב איזה כרטיס בתקציב המינמאלי שניתן. שלט - איזה שלט כדאי למרחק של עד 5 מטר. האם השלט ישלוט על כל יכולות המחשב ? (כולל שליטה בצפייה והקלטה) ? תודה רבה ושבוע טוב

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם. קניתי לפני כמה חודשים מחשב נייד של לנובו, בחודש הקרוב אני כנראה ארכוש טלוויזית LCD לחדר בגודל 32" של שארפ (WD1E) בנוסף, יש לי בחדר בנוסף את המחשב הראשי שלי שבו נמצאים כל התכנים (סרטים ושירים), יש לי רשת אלחוטית בבית, כך שמהמחשב נייד יש לי גישה להרד-דיסק של המחשב הראשי. עד לפה עם ההקדמות, מה שאני רוצה לעשות זה דבר כזה: לחבר את המחשב הנייד לטלוויזיה דרך חיבור vga-vga (אין לי חיבור טוב יותר בלפטופ, וידוע לי שהטלוויזיה הספציפית הזו, תומכת ב-NR דרך הVGA). לקנות למחשב נייד כרטיס טלוויזיה, והרד דיסק חיצוני. ולהפוך את הנייד לHTPC, שיוכל להקליט ולהיות בעל כל הפונקציות שיש ביס מקס למשל, בנוסף שיזרים את כל התכנים מהמחשב הראשי לטלוויזיה. דבר ראשון, האם זה אפשרי? אשמח לקבל…

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  8. Started by roeegr,

אני רוצה לשנות מיקום לסאב ולהרחיק אותו מאזור הרסיבר (חייב להשאר עם אותו סאב, לא מעוניין בקניה של אחד חדש). בשביל השינוי הזה אני צריך לוותר על חיבור האודיו החוטי בינהם (מן הסתם הסאב עדיין יהיה מחובר לחשמל). חיפשתי קצת בגוגל וראיתי פתרונות מזמנים עתיקים יותר או כאלה שדורשים הוצאה של מאות דולרים. מישהו מכיר פתרון זול שגם יהי איכותי עד כמה שאפשר? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by skippy22,

שלום לכולם, יש לי סאב פאסיבי שאני רוצה לחבר אותו לרסיבר. לרסיבר יש אפשרות לחיבור LFE בלעדי לסאב, וגם בחוברת ההדרכה מציינים שהרסיבר תוכנן לעבוד עם סאב אקטיבי, וכך גם תוכנן החיבור כניסה שלו. לסאב יש רק כניסה של כבל רמקולים- אדום שחור. השאלה אם הפיכת הסאב לאקטיבי על ידי קניית מגבר חיצוני פשוט, תהיה פתרון טוב. דוגמא למגבר שחשבתי לקנות: (בדרך כלל משתמשים בכאלה לסאב של אוטו..) http://www.ebay.com/itm/Mini-2-Channels-Hi-Fi-Subwoofer-Stereo-Audio-Amplifier-Amp-Car-Motorcycle-Boat-/271907260571?hash=item3f4eef889b ועם מגבר כזה, אני מתכנן לחבר כבל LFE מהאדום או מהלבן של המגבר לכניסה ברסיבר. אשמח לשמוע אם מישהו כבר ניסה את זה, ואת התוצאות שמע. תודה!

10. Started by sherlock1212,

חיברתי אורגן למחשב וכנראה שבאורגן יש בעיה והוא מוציא סאונד רק לצד ימין, יש דרך לגרום לזה לפעול גם על הרמקולים מצד שמאל?

11. Started by guycnaan,

אנשים טובים וחכמים,אני זקוק לעזרה בהפיכת קובץ AVI מקודד DIVX לקובץ MP3 (כלומר להיות מסוגל להכניס את התוצאה אל דיסק שמע),אשמח אם תוכלו לתת לי תוכנה או דרך לעשות זאת,ועדיף שתהיה קלה ונוחה ושמישה... בתודה מראש,ומצטער על ההטרדה.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  12. Started by hagai-,

לאחרונה רכשתי את הפלאפון החדש של סאמסונג מסוג SGH-T100 , המאפשר חיבור למחשב והורדת תמונות וצלילים, אך שמתי לב שהמכשיר תומך רק בפורמט wav כאשר לצידו ישנו קובץ נוסף המקודד בצורה כלשהי עם סיומת mmf, רק כאשר הקובץ מופיע בצורה הזו ניתן לשמוע אותו דרך המכשיר. האם ישנה איזושהי תוכנה שהופכת קבצים מסוג mp3/wav לקבצי mmf?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום יש לי קובץ WAV של הופעה באורך של 80 דקות... אני רוצה לחתוך כל שיר בנפרד אבל שזה יהיה מדוייק (שכל שיר יתחיל בדיוק מאיפה שהשיר הקודם הסתיים) יש איזו שהיא תוכנה שאני יכול להכניס בה את הקובץ הארוך, לסמן בה (לדוגמא) 14 נקודות, ושכל קטע בין שתי נקודות יהפוך לקובץ MP3 נפרד? (וככה כל שיר יתחיל בדיוק מאיפה שהקודם יסתיים) התוכנה לא חייבת להיות חינמית.. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  14. שלום, יש לי בבית מערכת שחיברתי אליה 4 רמקולים למערכת ומהמערכת למחשב. שניים מהם תלויים, אמרו לי שיש מין צ'יפ כזה שאפשר לעשות את הרמקולים מחוטיים לאלחוטיים, מישהו שמע על דבר כזה ?

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  15. Started by Oprapc,

מישהו יודע איך אפשר להפוך את השמות קבצים בעברית שיהיו הפוכים כאילו לכל הנגני MP3 שרושמים עברית הפוך? אבל צריך תוכנה שתשנה את השם קובץ לא את הID3TAG תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  16. שלום ברשותי Creative Sound Blaster Live כזה: ולפי מה שהבנתי מכאן: http://en.wikipedia.org/wiki/Sound_card הפין הצהוב משמש לסאב וופר. לקחתי את המערכת שלי וחיברתי לפין הצהוב, למה הוא לא עובד? הגדרתי וינדוס שיש לי רמקולים 5.1 אני יודע שאני צריך לחבר את המערכת לפין הירוק אבל אני מתכנן לשים בצהוב סאב עם הגברה עצמית. תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  17. http://www.engadget.com/entry/1234000683041511/ http://press.nokia.com/PR/200504/991481_5.html נראה מעניין מאוד, פלאפון של NOKIA עם מצלמה 2 MEGAPIXEL, ו הארד דיסק 4GB עם יכולת נגינת MP3 דרך אוזניות רגילות ו USB2. כמו כן יש לו יכולות 3G, WIFI ו BLUETOOTH. פשוט תענוג.. מעניין לראות פלאפון עם ממשק של NOKIA ותכונות כאלו. זוהי המגמה העתידית, MOTOROLA, SAMSUNG ו ERICSON גם כן עובדים על נגנים כאלו וזה השילוב האידיאלי... למה להסתובב גם עם נגן MP3 וגם עם פלאפון וגם עם מצלמה, אם אפשר את הכל ביחד

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Frozen-Ice,

דיברתי עם "נועה מחשבים" לפני כמה דקות והם אמרו לי שהפסיקו לייצר את ה Z-5500 ושדגם חדש יותר יצא בחצי מרץ האם מישהו יודע מתי ?? ומה הוא הדגם ?

• 14 תגובות
    • 950 צפיות
  19. Started by D-M-X,

קראתי על זה בכמה מקומותאבל אמרו שזה חרטה... אבל אז שמתי לב שפתאום המחירים בPDA לדוגמה ירדו ובעוד כמה חנויות באינטרנט בארץ... זה בגלל שהפסיקו לייצר ויש מכירת חיסול או שסתם הורידו מחירים? רציתי לקנות בחופש אז אם זה נכון אני אקנה בשבוע הקרוב

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  20. שלום יש לי מחשב פנטיום 4 עם לוח אם jetway 865gdmp (זהו לוח אם שמבוסס על chipset 865 של intel ), הכרטיס קול הוא OB. כל פעם שאני משמיע קבצי מוסיקה או סרטים ולא משנה מאיזה תוכנה (windows media player או winamp או כל תוכנה אחרת) אחרי כמה שניות אני מפסיק לשמוע את הצלילים , אך בתוכנה הכל רץ כמו שצריך. ניסיתי כל מיני סוגים של רמקולים, מגברים וכו'. שקוף לציין שהורדתי את העידכונים האחרונים מהאתר של microsoft ן intel. עצות ? ?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  21. Started by The UnKnown,

איך אני מפעיל את ה5.1 פשוט מאפשר בכרטיס קול וזהו, או שצריך גם להגדיר בתוכנה שבה אני משתמש (BSPLAYER)? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  22. Started by s.os,

כנראה שזה הפורום הכי מתאים לשאול בו את השאלה אז ככה , יש לי DVD במחשב ודיסק דיוידי של חברת ISCAR (דיסק של אבא שלי) אני צריך להפעיל אותו במחשב ואני לא יודע איך זה מין דיסק מולטימדיה כזה עם תפריטים בתוך הדיסק והדי וי די בסלון נדפק אז אולי יש איזו תוכנה או משהו שיכולים להפעיל אותו במחשב?

• 1 תגובה
    • 4.9k צפיות
  23. Started by ShaiG,

שלום לכולם, על המחשב הקודם שלי היה כרטיס טלויזיה והייתי צופה דרך ממיר שמחובר לכרטיס ורואה דרך תוכנה שנקראת pctv vision הכרטיס שיש לי הוא כרטיס בחיבור PCI Pinnacle Systems Studio PCTV 109E-0878 את הכרטיס העברתי למחשב אחר, וכרגע אין לי דיסק התקנה של הכרטיס טלויזיה או של התוכנה pctv vision לא אכפפת לי מעריכה ולכידת וידאו, אני רוצה רק לראות דרך הממיר שמחבור לכרטיס כמו במחשב הקודם.. ניסיתי לחפש בגוגל את השם של הדגם וכן את התוכנה pctv vision לא מצאתי משהו מתאים לא כאן ולא כאן. מה עלי להוריד ולעשות ? תודה מראש, שי.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by BenSmall Brown,

אני מצטער ואני בוודאי מבין את הסיבה למה אין באף מערכת פורומים-פורום ליוטיוב (ספאם), אני לא טוב באנגלית כך שלא אפנה לפורום המקורי. אבל באמת שאני לא יודע איפה לשאול: אני העליתי שיר ליוטיוב אחרי שקיבלתי אישור בכתב מהמבצע, המלחין, הפזמונאי, הנגנים, העורך... של השיר וקיבלתי הרבה מאוד צפיות, פתאום אחרי כמה חודשים אדם אחר העלה את אותו שיר עם כמה שינויים באיכות של השיר המושמע כמו למשל ששלו בסטריו ושלי במונו ועם תצוגה שונה ופתאום השיר שלי הופך להיות עם פחות צפיות ושלו עם יותר צפיות. השאלה שלי האם מותר לי חוקית לעשות לו מונטיזציה לסרטון?

25. שלום, לצערי הרב אני לא מצליח להפעיל את המיקרופון המובנה באוזניות. שיחקתי עם הדרייברים גם של כרטיס הקול וגם של האוזניות, ועדיין לא הצלחתי להפעיל את המיקרופון. אשמח לשמוע איך ה SETTINGS אמורים להיות כדי שהמיקרופון יעבוד (כי אולי שיחקתי עם זה קצת יותר מדי...) תודה

• 0 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.