אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קודם כול, אני לא בטוח שמותר לשאול דבר כזה בכלל, וגם אם כן אני לא בטוח שזה המקום הנכון. רציתי לדעת מאיפו אפשר להוריד סרטים באיכות HD? לסרטים כאלה אפשר למצוא תרגום בעברית? ובאיזה פורמט זה יהיה? אני צריך להפעיל את הסרטים מהמחשב, צריך תוכנה מיוחדת? תודה לעוזרים! אלון
-
- 9 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מערכת אודיו למחשב. לחבר שלי יש ALTEC LANSING ATP3 והם נשמעים פשוט מעולה. אבל אני רואה שכבר לא מוכרים אותם... בכל מקרה ראיתי בZAP הרבה אנשים שממליצים על X-230 של לוג'יטק אבל מצד שני גם הרבה שמתלוננים על זה שהסאב חזק יותר מדי. מצד שני על הVS2421 של ALTEC LANSING לא הצלחתי למצוא ממש מידע... חוץ מזה שראיתי פה בפורום שיש להם בעיות עם ראוטרים ופלאפונים. אז קיצר אני מחפש מערכת שתהיה איכותית בעיקר במוסיקה, ולדעתי מערכת שטובה יותר במוסיקה גם תספק את הסחורה בשאר הקטגוריות כמו סרטים וכד' (משחקים אני משחק בעיקר עם אוזניות, FPSים בעיקר). אז מה יותר טוב? או שיש לכם המלצה לרמקולים יותר טובים בטווח המחירים הזה? (עד 350 שקל)
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות טלוויזיה 42 אינצ', מישהו יכול להמליץ לי על דגם מסוים? אני לא בטוח מה כדאי HD READY או HD FULL והאם בשידורים של יס והוט מרגישם הבדל? תודה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי עכשיו LCD 32 של האייר דגם l32a9aa1 עכשיו איך כדאי לחבר אותו למחשב הכבל צריך להיות באורך 15 מטר השאלה היא אם לחבר בdvi-vga או בקומפוננט? תודה...
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לשדרג את המחשב כך שהשימושים העיקריים הם משחקים וצפייה בסרטים (אני אחבר את המחשב לטלויזיה). מה אני צריך לקחת בחשבון כשאני משדרג את המחשב? האם לוח האם משפיע? אם כן, איזה לוח אם מומלץ? האם מספיק מה שיש ONBOARD? התקציב שלי הוא כ-400 ש"ח. מה מומלץ לי?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
הי קניתי את הכרטיס קול של Asus ואני רוצה אוזניות שיוכלו לעביר את האיכות של הכרטיס. במחיר של עד 500ש"ח בתודה מראש לכול המגיבים......
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מתכוון לרכוש HTPC עבור LCD 37" לסלון. המפרט המתוכנן די סגור והוא מפורט כאן (מדהים לראות מה אפשר להשיג היום בפחות מ3000 שח). ההתלבטות הינה לגבי הרמקולים. אני מעוניין ב-5.1 לצפייה בסרטים בסלון. הבנתי שבדגם X530 של לוג'יטק יש כבלים קצרים. למישהו יש המלצה לרמקולים מסוג זה (תקציב באיזור 500 +-) ? אגב, ויתרתי על כרטיס טלויזיה ושלט, והתפנקתי במקלדת אלחוטית עם גלגלת עכבר שראיתי אצל חבר והתלהבתי ממנה (חוסך עכבר ודי נוח). תודה רבה! מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box ¤370 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1239 לוח אם ASUS M3A78-EM ¤403 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31626 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤317 כמות:1 http://www.…
-
- 10 תגובות
- 967 צפיות
-
-
מה אתם אומרים כדאי לקחת את הG500 של קראיטיב או תG51 של לוג'יטק???
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
אז כך מחר אני כניראה קונה את ה D2 שלי כלכך שמח שאין לכם מושג!!!! בעיקרון אני מבין שהמכשיר יכול להחזיק רמה ואיכות די גבוהים של סאונד( שמעתי אותו היום עם זוג אוזניות מפחיד ביותר, באס שלא היה מבייש סאב גדול ואיכותי והפריטה נישמעה כלכך חיה ממש הרגשתי שמנגנים לי ליד האוזן סולו פרטי בלייב). לצערי לא יודע איזה זוג אוזניות אבל גדולות אטומות ובעלות הרגשה ומראה יקר עד מאוד. אני רגיל לCX300 הישנות שלי רק שאימא לקחה לי אותן אז חשבתי למה לא לעלות ברמה? חשבתי על : CX 500 שזה בערך משו כמו 450 בטיקום בחיפה או SHURE SE 102 ב400 בבאג על SHURE שמעתי דברים מאוד מאוד טובים אבל לא יצא לי להקשיב והמחיר הנמוך יחסית לאוזניות אחרות שלהם, מעלה סימן שאלה לגבי איכות הדגם הזה... לעומת ה CX500 שפשוט בט…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הי, אני מרכיב מפרט חדש וצריך עזרה בכל מה שקשור לכרטיס קול. המטרה שלי היא להתשמש בכרטיס קול כרסיבר, לחבר מערכת רמקולים איכותית שאקנה בהמשך-אשמח לשמוע המלצות גם בנושא הזה. האם קיים כרטיס מסוג זה? שיפיק סאונד נקי בכדי שאוכל להינות מאוסף המוסיקה האינסופי שלי? תודה רבה Kiss.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אממ.. אז ככה... אני רואה הרבה סרטים דרך המחשב עכשיו פירמטתי והתקנתי ווינדוס חדש. אני צריך קודק שיתמוך ב XVID ותכני HD. מה ההמלצה שלכם ? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את זה ורציתי לדעת אם מישהו פה קנה או מכיר כבר
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי iriver x20 , אני מחפש מטען שיטעין לי מהשקע חשמל ישירות , ללא חיבור usb למחשב. ראיתי כל מיני כאלה במחירים 20-30 שקל שהם כללים כאלה ולא לדגמים מסויימים. הם מתאימים?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לרכוש אזניות סנהייזר מדגם HD 205 או אזניות מדגם KOSS TD80 שנהם כמעט אותו המחיר סביב 300 שח שמעתי את שתיהן והיה לי נוח ושמיעה מצוינת בשנהם..... השימוש באזניות עבור סרטים ומוזיקה במחשב אני פשוט לא יודע במה לבחור אם למישהו יש המלצה לפי סוג השרות של תיקונים או נסיון אישי אשמח לקבל עצה FireFlash
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ארבע רמקולים וסאב. לא מזמן התקנתי ויסטה על המחשב ומעז אני לא מצליח להגדיר את הרמקולים האחוריים. למרות שהתקנתי את התוכנה של הלוח M עדיין לא עובדים ... יש לימשהו מושג מה עושים ???
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אהלן החלטתי לנצל את הגימלים שלי לשופינג אני צריך אוזניות in ear שימוש עיקרי נסיעות, והליכות הכי חשוב שלא ייפלו מהאוזן ויהיו נוחות תקציב 200-300 +- חשבתי על CX300וSennheiser מה אתם אומרים? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום שלום, אני מחפש אוזניות לריצה, ואני שובר ת'ראש כבר הרבה זמן בין כמה דגמים המועמדים לפרס אוזניית הריצה של השנה הם: 1.koss porta pro - אני מאוד אוהב את הסאונד שלהם(גם הארנק שלי), אבל אני לא בטוח עד כמה יהיה נוח לרוץ איתם. ז"א הם נוחות באופן כללי, אבל בין הקילומטר ה-11 ל-12 הם יכולות לעצבן מאוד פתאום 2. koss sporta pro - לא התנסיתי איתם, אבל אני יודע שיש להם את אותן ממברנות ופחות התנגדות(האמנם?), כמו כן הם עורפיות ואמורות תיאורתית להיות נוחות יותר 3. koss ksc75 - שמעתי עליהם רק דברים טובים, אבל 60ohm על נגן כמו שלי...(e280 כרגע) לא יודע.. חוץ מזה, אני חושב שהמחיר בארץ קצת מוגזם! 4.koss ana-aref-pro - יש עוד כל מיני KSCים למיניהם.. 5.sennhieser px100 - אומרים שיש ל…
-
- 16 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
מבקש המלצה לכ.טלויזיה עד 300 ש"ח (אם אפשר בפחות אז יופי ) אני רוצה כ.טלויזה שיאפשר לי לראות טלויזיה על המסך של המחשב וגם לראות את המחשב על המסך של הטלויזיה ו...להקליט מהממיר (yes) למחשב... אם כל זה יכול לבוא גם עם שלט אז מעולה שתהיה איכות צפיה כמה שיותר טובה,ואיכות הקלטה כמה שיותר טובה (כמה שהתקציב מאפשר... ;D ) להשתדל שלא יהיה מסובך מדי להשתמש בו.... יש לי מחשב חדש יחסית (חצי שנה) ומספיק חזק בוודאות (לא יודע עד כמה זה משנה... ) אם צריך לחרוג בעוד 100 ש"ח זה יהיה אפשרי אבל זה באמת צריך ליהיות הבדל משמעותי כי 400 ש"ח זה כבר לא מעט כסף תודה לעוזרים!! [br]פורסם בתאריך: 7.09.2008 בשעה 22:03:23 שחכתי להוסיף שאני עם XP 32Bit
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי, יש לי לוח אם asus m2n32-sli premium vista edition וחשבתי לשדרג כרטיס קול במקום המובנה יש לכם המלצות בעניין? אני ראיתי את הכרטיסים הבאים של קריאטיב: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E Creative X-Fi Xtreme Gamer מה אתם ממליצים מהכרטיסים הנ"ל ובכלל? תודה רבה לכל המייעצים
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע מוזיקה במקלחת . אפשרות לחריגה מהתקציב במידה ואני ממש לא בכיוון. אם בלותות' אז משהו שנתמך על ידי האיפון בעדיפות. תודה מראש, Nihility
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
- שלום אנשים יקרים,אני מתלבט בין מספר טלוויזיות 32" לסלון (מרחק צפייה-2 מטר) בתקציב הנ"ל,הסתכלתי על כמה דגמים : Sharp - LC-32D44 LC-32A33M LG - 32LG30 Toshiba - 32AV500 Samsung - LA32A330 Hiesense - 3233NEU - האם מישהו מכיר השוואות בין הדגמים הנ"ל,או דגמים יותר טובים במחיר הזה,או פשוט כל עזרה או עצה שתוכלו לתת לי אני אשמח
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, יש לי טלוויזית LCD 32" שמחוברת למחשב שלי בחיבור DVI-HDMI. נתוני המחשב שלי הם: מעבד: Intel Core2Duo 6320 @ 1.86GHz זיכרון פנימי: 2GB מערכת הפעלה : Windows Vista כרטיס מסך: NVIDIA G-Force 8800GTS 568MB יש לי את הסרט "העולם המופלא" ב Full HD 1080P , ובכדי לנגן אותו דרך המחשב הורדתי את הדרייברים והקודקים הנחוצים: AC3Filter , CoreAVC pro, FFDShow , Media Player Classic כאשר מתנגן קטע שבו מים זורמים או להקה גדולה של ציפורים , הסרט והסאונד מתחילים לקרטע ואף לקפוא לכמה שניות. **הבעיה קיימת בסרטים נוספים ואף שמתי לב שה-CPU USAGE מגיע ל 90% בקטעים מסויימים של הסרטים. הייתי רוצה לדעת אם הבעיה היא בעקבות מערכת חלשה או בעקבות באג?? אם הבעיה היא אכן מערכת חלשה אשמח שתמליצו מה לש…
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
הכרטיס יהייה מיועד לעשיית מוסיקה תודה.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי Hauppauge PVR-150 MCE. מותקן על XP SP3. ה-tranceiver חובר ל-USB, בעיית ה-sticky keys נפתרה, והשלט עובד מצויין עם EventGhost. יש לי משהו כזה (כמו שמופיע בצד שמאל): את זה אני מניח שצריך לחבר לאחד משני השקעים שבאחורי ה-tranceiver (?) ולמה בעצם יש שני שקעים? ועכשיו מה? איזה תוכנות/דרייברים צריך להתקין? (אני משתמש ב-PowerCinema אם זה משנה במשהו) :s05:
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-