אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ראיתי את הנגן Zvue חדשות וקצת נדלקתי.. אני מחפש די הרבה זמן נגן MP3 וגם יש וידאו.. שזה מעולה והמחיר מאוד אטרקטיבי עכשיו: 1) הוא שווה משהו מבחינת מפרט? יש איזה משהו שצריך להדאיג אותי 2)יש מצב שניתן להשיג אותו בארץ? אם לא מישהו יודע מתי, אם בכלל? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות תנגן הזה iAudio U2 1GB הוא שווה? ל 650 שח? או שיש משו אחר באותו מחיר פחות אפילו ששוה לקנות עם סוללה נטענת כמו שלו ?.. http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=131679
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
חברה קבלו את הנגן הכי יפה שראיתי רק חבל שהוא ממש, אבל ממש לא הכי טוב שראיתי(הוא אפילו לא נכנס לקטגוריה עם השאר) יש לPHILIPS הרבה מה ללמוד בתחום בעיקר בנושא המחירים מול האיכות והנוחות (עפ"י ביקורות 2500ש"ח, ממשק לא נוח, המכשיר נתקע המון וכו..) המוצר קיים בZAP. HDD120 : קישור
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אחרי שפירמטתי את ה-G3 הוא לא מגיב. הורדתי פיירמוור מהאתר של איאודיו והתקנתי מחדש את תוכן הדיסק שבא עם הנגן, ללא הועיל. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
חברה יש לי נגן, פשוט יחסית, 512MB בקיצור, הוא נדלק והכל, פשוט לא שומעים כלום, והחלפתי כמה אוזניות ועדיין לא שומעים מה זה יכול להיות? איך אפשר לתקן את זה? ומה אני יכול לבדוק או משהו הצעות תודה רבה שי.
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
בעקרון הוא עולה 1990 ש"ח.. אבל יש לו 40 GB http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3949 מה אתם אומרים? http://www.ciao.co.uk/Sony_VAIO_VGF_AP1L__Review_5514513
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי בחול נגן creative zentouch 20g לפני שנה. אתמול רציתי לעדכן את הfirmware שלו (תוכנה של הנגן) והכל הלך חלק עד אמצע תהליך שהוא הפסיק. לבנתיים הוא מחק לי את התוכנה שהייתה קיימת.בקיצור פירמט לי את כל הנגן.והקטע שהמחשב מזהה אותו אבל עם קיבולת של 20 מגה בלבד. אבל התוכנת עדכון לא מזהה נגן. ואפילו הטעינה שלו בusb לא מתבצעת. אם משהוא יכול לעזור לי בנדון, זה יהיה מאוד נחמד. או אם משהוא יודע אם יש בית קריאייטיב בארץ או מעבדת תיקונים או משהוא. נראה לי שהאחריות שלו לא תקפה בארץ ואין לי בעיה לשלם. בבקשההההה תעזרוווווווו ליייי.
-
- 3 תגובות
- 461 צפיות
-
-
והסיבה שהוא לא קרה היא בגלל שהראשון עולה כמעט כפול מהשני..השאלה שרציתי לשאול האם ההבדל מתבטא גם באיכות, או שבאמת ה VS הם בעלי העלות-תועלת הטובים ביותר? תודה, שחר
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הצלחתי!!!!! אז אחרי שבדקו בחנות את הסאב, ואחרי שטכנאי אמר שזה הסאב בכל זאת לדעתו חזרתי היום לאופיס דיפו, וכאן אני רוצה לציין שהם ממש מהממים! בלי לבדוק אותו שוב, פשוט הביאו לי סאב חדש! והכל עובד!!!!!!!!!! יאאאאאי!!! יאאאא!!! קולולוווו!!! יש מוזיקה מ6 רמקולים! וכשהמחשב מחובר לטלויזיה רואים סרטים ושומעים בסראונד!!! אין מאושרת ממני!! רציתי לומר תודה רבה מכל הלב לכולם על הנכונות, הנסיונות, והתמיכה, בעיקר הנפשית.... פעם ראשונה שלי בפורום מסוג זה, לא האמנתי שככה זה... תזכו למצוות! מקווה שלא נצטרך להתראות שוב (ושהכל יעבוד.. ) אבל אם לא.. אז בהחלט נתראה! בהצלחה לכולם! נטע
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
עזרו לי לכתוב פוסט השוואה והכרעה בין המיני למיניהם... יעזור לי ולאחרים.. כשאחזור אני גם אכתוב.. צריך : השוואות.. ביקורות.. ודעות אישיות !! תודה !
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/feature/-/553961/102-7602368-9030540 למי שמתכנן להזמין / לקנות בארה"ב, שווה לראות... למשל ה RIO CARBON שקניתי בזמנו ב 250$ עולה אחרי REBATE רק 168$ !!!! (רק 18$ יותר מה IPOD SHUFFLE 1GB רק שזה מגיע עם 5GB .... וגם על ZEN MICRO ואחרים...
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום. יש לי מערכת קולנוע ביתי-מגבר PIONEER VSX 1011/ המחשב החדש שלי הינו בעל יציאות אופטיות ו-DVI,מסך EIZO S2231 (מסך מדהים) איך אני מחבר את המערכת למחשב לשימושי קולנוע ביתי אבל משאיר גם את חיבור המחשב לרמקולים המובנים במסך כך שתהיה לי יכולת מיתוג לאודיו בין המערכת לבין המסך? תודה. איציק
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום. ניתקלתי בבעיה שמאוד מפריעה לי במחשב. כשאני מנסה להקליט משהו בעזרת המיקרופון, לא משנה כמה זה רועש או שקט, המחשב אוטומטית מנמיך את הווליום לאט לאט מה שיוצר סאונד של פייד אאוט בסופו של דבר. אני לא יודע אם הבעיה היא בכרטיס קול או בדרייבר או במחשב עצמו, חיפשתי בכל המחשב הגדרות שאפשר לשנות כדי שהמחשב לא יגע לי בווליום לבד אבל לא מצאתי. חיפשתי גם בגוגל משהו דומה אבל לא מצאתי. כרטיס הקול שלי מובנה בלוח האם: Analog Devices AD1986A. הלוח הוא של ASUS. אשמח לשמוע הצעות ורעיונות איך לפתור את הבעיה הזאת. אני כבר נואש.. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שמעתי כמה אנשים שמתלוננים שהסאב של Z560 לא מספיק מורגש, לא נותן הרבה באס, לא מראיד את הרצפה וכו רציתי לדעת אם זאות היא בעיה צפסיפית של כמה אנשים או שפשוט הסאב של Z560 באמת לא כל כך מורגש?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1299700 בבקשה דעות. תודה,THANKS
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי סאב וופר חדש, מהאתר הזה: http://www.elmor.co.il/Index.asp?CategoryID=159&ArticleID=136 זה המוצר המקורי, נקנה במכירה קבוצתית. אחלה של דבר. אחרי כיוון מאסיבי הגעתי לתוצאות רצויות. הבעייה זה כשאני מגביר את העוצמה, הארונות רועדים, המסך קופץ, אני שומע את הארונות במטבח עושים רעשים, המארז מתחיל לזמזם..ועוד דברים חמודים. יש דרך למנוע את זה חוץ מלהוריד עוצמה?
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי אנשים אז אחרי שלקחתי מידות חתכתי עץ הרכבתי את הסאב היום אז הגודל שלו הוא 44א 35ר 33ג תיבה מעץ סנביץ עובי 1.8 סמ הכל מהודק טוב עם ברגים מצד אחד אלמנט וופר של 12 אינשט בן בערך20 אמא שלי לא זוכרת מתי הם קנו את הרמקולים אבל זה היה טיפה בערך 7 שנים אחרי שהם התחתנו של בערך 30 וואט (זה השיטת חישוב הישנה לפני RMS) שזה יוצא בערך 97.6532 ואט של היום ההתנגדות שלו היא 6.3 מאחורה עשיתי חור פחות או יותר במרכז למטה של 80 ממ (83 ממ) הרכבתי סליל לסינון טרבל וכו חיברתי אותו למגבר הישן שלי ביחד עם עוד רמקול סטליט קטן עם קבל וכשאני מגביר ל חצי ווליום הכל אבל כל מה שעל השולחן כתיבה שלי רועד הרמקול סטליט כזה זז על השולחן המסך 21 אינטש שלי של KDS כולו רועד והתמונה כזאת בגלים (למרות שאני …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המערכת הזאת, היא אחת המערכות הכי ישנות יש לי בבית (והיא עדיין משרתת אותי טוב). עכשיו, אני צריך לפתוח את הסאבוופר, בגלל להוציא עת שנפל לשם, וגם כדי להסיר את הכיסוי הקדמי המכוער. הסרתי את כל הברגים בפאנל האחורי (איפה שכל החיבורים), אבל עדיין כלום לא זז. הבאתי לכם תמונה, אמנם באיכות גרועה מאוד, אבל אולי היא תעזור לכם לפתור את הבעיה. כפי שאתם רואים, יש שלושה ברגים למעלה ושלושה למטה. יש גם שני ברגים קטנים מאוד בין החיבורים, אבל עקב איכות התמונה אתם לוודאי לא רואים אותם. אז הסרתי את כולם, ושום דבר לא זז. מה אני אמור לעשות?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רעשים של בזזז מהרמקולים שאני מדליק את הסאב, זה לא הכרטיס קול זה לא הרמקולים עצמם (CREATIVE 4.1 CAMBRIDGE ) וזה לא מגנט שמפריע זה הסאב, כל רמקול שמחברים אליו הוא משדר לו בזזזז כזה מעצבן, שומעים מוזיקהו הכל אבל יש בזזזז תמידי כזה ברמקול.. מה זה ? ועוד שאלה חשובה !!!! אם אני קונה סאב חדש, הרמקולים יתאימו או במילים אחרות לכל הסאבים אותו חיבור לרמקולים ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסאב שלי בפעולה חחח http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/?action=view¤t=IMGP0002.flv
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
כשאני שם סרט DVD הסאבוופר פועל מצויין אבל שאני שם מוזיקה או סרט מהמחשב הוא לא עושה כלום... אמרו לו שאני צריך לשנות משהו ברסיבר או באיזה כתפור מאחורי הסאבוופר אבל אני לא יודע מה. תעזרו לי בבקשה. תודה.
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם! אחד המחשבים שלי מוציא זמזום מציק, שנשמע בעיקר כשהמחשב לא מנגן סאונד כלל, מדובר בזימזום די חזק שמפריע. הרעש נשמע כבר בכמה רמקולים שונים - שלעולם לא חוויתי איתם בעיות עם מחשבים קודמים. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-