עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by DarkSight,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מערכת 5.1 למחשב התקציב שלי הוא 500-550 שקל חבר המליץ לי על המערכת של LOGITECH Z640 אבל לא נראה לי שאפשר לתלות את הרמקולים שלה מה אתם חושבים עלייה? או שיש לכם הצעות נוספות? נורא ממולץ שיהיה אפשר לתלות את הרמקולים על הקיר!! זה ממש חשוב לי

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  2. פירמטתי היום את המחשב וכשסיימתי להתקין הכל [כולל הדרייבק של הכרטיס קול] שמתי לב שיש לי הד מטורף ומעצבן! מה לעשןת?! :s05: בבקשה תעזרו לי!!! ------------------------------------------------------------------------ עריכה :נפתר! תודה לכולם!

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  3. Started by INON,

שלום רב, אני רוצה לקנות טלויזיה לחדר, אשר תשמש אותי במרחק של 2.5-3 מ' ההתלבטות שלי היא בין טלויזיה של 42" LCD לבין טלוויזית LED 37. הדגמים הנמצאים במסגרת התקציב שלי ( עד 3800 ש"ח ): LG LED 37LE4500 37" http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22960026 LG LD460 42" http://www.lcdeal.co.il/Product.aspx?ProductID=87 השימושים שלי הם בעיקר סרטים, HOT, PS3, DVD איכות התמונה מאוד חשובה לי. מה המומלצת ביותר ?

4. אני מחפש דרך טובה ואיכותית לעשות זאת. בזמנו כשהיה לי אייפון הייתה תוכנה פשוטה במחשב שפשוט הייתה מדמה מוצר AIR PLAY והייתי מזרים ללא בעיה. כרגע, עם הנקסוס 4 שלי אני לא מצליח לעשות זאת. שמעתי על כל מיני אופציות כמו מקלט USB קטן שמתחבר למחשב ובעזרתו אני מזרים למחשב מוזיקה, יש עוד דרכים? אשמח לעזרה, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by bigbug2004,

אני רוצה לקנות את האוזניות הללו וראיתי שהן נמכרות בIvory במחיר של 199 ש"ח. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1861&CatCode=417 העיניין הוא שאני מפחד מזיופים, למרות ש IVORY נחשבים לרשת והם לא יעשו בושות לעצמם. מישהו פה קנה את האוזניות האלו מאייבורי ויכול לאמת שלא נמכר שם זיוף? תודה!

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  6. Started by shshmul,

שלום רב יש ברשותי כרגע זוג רמקולים רצפתיים , מפאת המקום[12מ"ר] הייתי רוצה להחליפם לרמקולי מדף ,אבל שיהיו איכותיים וברמה גבוהה היעוד יהיה עבור קולנוע ביתי וסטריאו הרסיבר הוא: onkyo 939 התקציב תלוי בכמה אני אמכור את הקדמיים שיש ברשותי כרגע,אך אבקש המלצות לזוג רמקולי מדף מקצועיים תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Roshos,

בדקתי עם היבואן של קריאטיב ובדקתי בכמה חנויות ונאמר לי שיש משלוחים של הנגן שאמורים להגיע לחנויות ובערך בשבועיים הקרובים כבר נוכל לקנות אותו המחיר נע בכיוון של 2100 ש"ח +/- סוף כל סוף מעט אושר... :jump1:

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  8. יש ברשותי כרטיס מסך creativ sound blaster live! אם אני לא טועה זה הכרטיס http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=26978 אבל למען הסר ספק מספר הדגם ct4830 עכשיו השאלה שלי להשתמש בזה או הכרטיס המסך המובנה שבה עם הלוח p5n-e זה הלוח http://www.asus.com/products3.aspx?l1=3&l2=11&l3=473 וזה הכרטיס המובנה Realtek ALC883 6-channel CODEC עכשיו מה ייתן לי יותר איכות? אני משתשמ במערכת 4.1. על מה כדאי ללכת?

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  9. ברשותי הכרטיס הנ"ל על לוח ga-P35-DS3L של גיגבייט. קניתי כבל DVI לHDMI ןחיברתי בינו לLCD - כניסת HDMI. הבנתי שהכרטיס מסוגל להעביר גם קול אבל לא הצלחתי. הדרייברים של ATI מותקנים וגם של REALTECH (שניהם נראים במנהל ההתקנים) - לקול של הרכיבים על הלוח אם. השני פועל, הראשון לא (גם כשעברתי אותם לDISABLE) . הבנתי מפורומים שונים שיש בעיה כאן, רק לא הבנתי מהו הפתרון. מישהו יודע מה עושים ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  10. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום, היום קיבלתי את הרמקולים החדשים שלי, עכשיו מאחורי הסאב יש מפסק, עכשיו רציתי לשאול האם אני יכבה דרך המפסק את הרמקולים ככה, זה לא יהרוס את המגבר? ואני מכבה אותם בגלל ש המגבר נורא חם.! או שזה לא מפריעה, ואפשר להשאיר אותם תמיד עובדים? תודה-גיל.

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  11. Started by eranmor,

חבר שלי קנה אותו ב2400 שח. שווה את המחיר? ראיתי אותו באינטרנט ב350דולר... בכל מקרה, איך הוא בתור מגבר? איכותי וטוב כמו השם של ימהה או שהשם זה הדבר היחיד שמשלמים עליו??

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  12. Started by Chymes,

רכשתי את הכרטיס קול לפני כשנה וחצי במטרה לשפר את החוויה במשחקים. בהשוואה לכרטיס הקול המובנה בלוח אם הישן Abit NF7 למעבד Athlon XP הורגש שיפור משמעותי באיכות הקול. שנים רבות חלפו מאז, רכשתי לוח אם חדש מדגם GA-P35-DS3R המגיע עם כרטיס קול מובנה Azalia. החלטתי לבדוק אם איכות הקול השתפר בהשוואה לכרטיס הקול המובנה הישן. הסרתי את הדרייברים של Creative, התקנתי את הדרייבר של Azalia וחיברתי את הרמקולים. החלטתי לנגן קבצי מוזיקה, סרטים ומשחקים. לדעתי איכות הצליל בהשוואה לכרטיס הקול המובנה הקודם השתפרה משמעותית ואינה נופלת מ-Creative. זרקתי את Creative והמשכתי להשתמש ב-Azalia. למה עשיתי זאת? אסביר. א. Realtek מפתחים עדכון דרייבר כל חודש שמוסיף אפשרויות חדשות ומשפר את איכות הצליל. הדר…

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  13. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אני צריך המלצה לLCD לסלון בגודל 32 . אבל אני צריך צריך את הטלויזיה מהאתר הזה. http://www.bestbuy.co.il/map.aspx?FolderID=53 בגלל שאנחנו קונים אותה בצקים אז הטלויזיה צריכה להיות רק מהאתר הזה . כי יש בעיר שלי סניף של BEST BUY ואנחנו קונים משם . אני לא מבין בכלל בLCD ככה שאין לי דרישות מיוחדות . מה שכן אם אפשר שהטלויזיה תתמוך בHD . הטלויזיה תיהיה רק בסלון ותתחבר לממיר של הוט ולDVD .(אני לא מתכוון לחבר אותה למחשב .) אם אפשר אז תמליצו על כמה טלויזיות, למקרה שאחת תיהיה חסרה להם במלאי . ועוד משהו , איך החנות עצמה ? למקרה שאני יצטרך לממש את האחריות . מישהו קנה משם ? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  14. Started by ShOw-Time,

איזה רמקולים אני יכול לקנות למחשב הכי טובים עד 350 לא יותר.... חוץ מATP3 יש עוד משהו ראוי בערך? ראיתי בקיאספי מערכת 5.1 של קריאטיב פשוטה כזאת ב330,היא שווה משהו? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  15. 1. האם כניסות ה- USB אשר נמצאות ב- Front Connectors וב- Rear Connectors הן USB 2.0 ? 2. יש לי מערכת שמחוברת למחשב עם חמישה רמקולים איכותיים. איך הכרטיס יתנהג עם המגבר והרמקולים כלומר האם הוא ידע לנצל את ה- 5.1 שיש למגבר? 3. למי שמכיר את הכרטיס קצת יותר לעומק ושמע אותו בבפעולה, איך הוא בכלליות? 4. כרגע יש לי Creative Live Value! אז השאלה לי האם שווה לי להחליף בכלל ל- Hercules Game Theater xp 7.1 שעולה 550 ג'ובה? תודה!

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  16. Started by ofer_shm,

אני רוצה לקנות רסיבר + רמקולים שיהיה בבקשה בין 2000 - 3000 ש"ח והדבר הכי חשוב שהרמקולים יהי קטנים כי אין לי הרבה מקום בחדר תודה לעוזרים

17. Started by soprno,

אני הולך לשמוע איתן מוזיקה בiphone.

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  18. Started by aerocool,

sb live 5.1 vs realtek alc658 מי נותן צליל איכותי יותר ה LIVE 16 ביט ן BIT ONBOARD 20 המחחשב מספיק חזק כך שצרחת משאבים לא משחקת תפקיד רק איכות הצליל ב MP3 ומישחקים חשובה. ERO

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  19. Started by morx,

יש לי IPOD שתומך וידאו של פורמט AMV אני צריך תוכנה חינמית שלא דורשת לקנות אותה שתחליף פורמט מ AVI ל AMV תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי את הKOOS R200 אני שומע אמום ולא תמיד ברור , האם הבעיה יכולה להיות בכרטיס הקול? יש לי כרטיס קול און בורד שאמור להיות טוב (או משהו כזה) אגב הבעיההיחידה שיש לי את ה KOOS שהם נשברות פעם בשנה פחות או יותר וצריך לתקן אותם (התיקון אמור להיות חינם ועולה 30 ש"ח - חינם נוסך ישראל)

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  21. Started by dino,

שלום, אני מתלבט בין שתי מערכות הרמקולים שרשמתי בכותרת ולמי שלא שם לב אז המערכות הם VIDEOLOGIC ZXR500 והמערכת השנייה Logitech Z560. ה-Logitech הם רק 4.1 לאומת ה-VideoLogic שהם 5.1 אבל ל-Logitech הספק של 400W RMS ואומרים שהצליל שלהם מדהים, אז מה אתם הייתם עושים? ההבדל במחיר הוא לא כל-כך קטן אבל ה-Logitech כן נכנסים בתקציב למחשב, מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  22. הלוח הוא: ABIT NF7 REV2.0 לא יודע אם זה בדיוק אפשרי או איך, אבל אני מעוניין לחבר שני סטים של רמוקלים שונים - אחד ליציאת ה : "Front Right+Left" ואת השניים ל "Rear Right+Left". אני מחבר ושומע רק ברמוקלים הקידמיים.

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  23. שלום, כיום יש לי אוזניות גדולות וזולות של smartcom שמרגישות מצויין על הראש אבל אחרי חצי שעה אני מבין עד כמה הן לוחצות לי על האוזניים ועל הראש, פשוט בלתי-נסבלות. האיכות שמע לא קריטית - למוזיקה אני משתמש בנגן נפרד ואוזניות in-ear מצוינות של creative, כך שהדרישה היא אוזניות טובות (במסגרת התקציב), סגורות בעיקר למשחקי מחשב. אם אפשר שיהיו סראונד בכלל נהדר. לא מעניין אותי באסים, הפרדת צלילים וכו' כי בסה"כ אני יהיה בלהט המשחק. כן חשוב לי לשמוע מאין האויבים מגיעים במשחקי FPS. תודה!

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  24. מה קורה חברה, אני עכשיו באולסייל עם אבא שלי, אנחנו בדקנו פה טלויזיה של TOSHIBA סדרת REGZA דגם 47WL66E במבצע מתצוגה, 9750 בערך, 3 שנים אחריות של ניופאן מה דעתכם על המבצע, או על הדגם, מישהו מכיר? כנראה 8MS FULL HD 1:800 ניגודיות

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום רב, חבר שלי נמצא בחו"ל ויש לו אפשרות לקנות אחד מהאוזניות מהנ"ל: Sennheiser HD497 תמורת 69$. Sennheiser HD212 pro תמורת 61$. Audio Technica ATH M20 תמורת 76$. בהנחה שאין אפשרויות אחרות, ואלו המחירים - מה כדאי לקחת, ולמה? (השימוש העיקרי הוא לצורך שמיעת מוסיקה, אבל רצוי פשוט התמורה הטובה ביותר לכסף) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.