עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by poop,

שלום! רציתי הרבה זמן לדעת לגבי רמקולים. ראיתי שמשום מה יש הרבה רמקולים חזקים ומשוכללים שדוקא הם, באים בלי יציאת לאוזניות. רציתי לדעת מדוע וכיצד אפשר להשתמש ברמקולים האלה ולהשתמש עם אוזניות. במחשב מאחורה הרי א"א שם לשלוט על הווליום כמו ברמקולים. תודה.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by wallerido,

יש לי רמקולים מסוג ALTEC דגם MX5021 אני מבקש המלצה לכרטיס קול טוב ע"מ להצדיק את איכות הרמקולים...

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  3. קניתי HTPC מחובר אליו הכרטיס WinTV-PVR-150 MCEוHauppauge והמחשב מחובר לטלויזית 32" של סאמסונג מסוג A450 הממיר (YES MAX) מחובר אל הכרטיס בכבל S-VIDEO השידור מהממיר אל המחשב נקלט .. אך האיכות לא בשמיים ומאוד מפריעה לעין ... מה גם ראיתי שבמדיה סנטר יש אפשרות לקלוט לוח שידורים LIVE אם כי ניסיתי להגדיר זאת ולא הצלחתי אשמח אם תעזרו לי בהגדרת הכרטיס טלויזיה ועוד יותר בהגדרת MCE תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  4. Started by nice-1,

אהלן, ההורים עוברים בקרוב דירה ולכן יתחדשו גם במע' קולנוע חדשה. תהיתי אם כדאי להרכיב להם מחשב HTPC שיודע לשדר HD ולהקליט לפי לוח שידורים מיס (לחקות את הפעולה של יס מקס). משום מה, אני לא מוצא שום מקום באינטרנט שבאמת מדבר על זה או אפילו מציע לך לקנות דרכו כך שאני לא יודע אפילו על איזו הוצאה מדובר והאם זה משהו ששני ההורים שלי ידעו להסתדר איתו מבחינת תפעול. א) יש חיה כזאת בארץ? מדיה סנטר שמקבל לוח שידורים מיס? ב) כמה יעלה לי מוצר כזה, עם מארז טוב ושקט ויכולות ניגון HD על המעבד של כרטיס המסך? ג) הקלטת HD חי היא תוספת יקרה? ד) איפה קונים? בגלל שזה להורים הייתי מעדיף לקנות את הכל במקום אחד שיתן להם שירות לשלוש שנים. ה) מישהו התנסה? למישהו כאן יש חוויות לחלוק? תודה ושנה טובה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש 3 מודלים ללא פערים רציניים ביניהם אבל אני לא יודע מה לבחור: Logitech S200 Logitech X210 Logitech S220 למישהו יש חוות דעת או ניסה אותם בעבר?

6. Started by trman,

מה צריך לחפש כשקונים את המגבר מיד 2 למשל? האם צריך להסתכל על נתונים טכניים/מותג. או להתרכז בחיפוש בעיות שעלולות להיות למכשיר, כמו כפתורים שלא מתפקדים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. לא מזמן אבא שלי הביא הביתה לסלון טלוויזית CRT של TOSHIBA בגודל 34". הטלוויזיה בעלת איכות תמונה הכי טובה שראיתי עד כה...על הטלוויזיה רשום למעלה HD READY 1080i, זה בולשיט או שזה נכון?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום, אני צריך המלצה למסך טלויזיה בגודל 32 אינץ' לצפייה בסרטים בעצם חח אמ.. התקציב הוא 3,500 ש"ח ואם לא לטלויזיה עצמה אז אולי לאיזה חברה מומלצת יותר. אני חשבתי בכיוון של טלויזיה של טושיבה או שארפ תודה מראש

9. Started by Spitted,

כבר כמה זמן שאני מתכנן לקנות AKG K81DJ, ואתמול נכנסתי להתלבטות האם קיימות אוזניות IEM בטווח מחירים דומה שמגיעות לאותה רמה מבחינת סאונד נקי, באס עוצמתי ואטימה מרעשים חיצוניים? ובאופן כללי, אם למישהו יש דעות בעד ונגד ה-K81DJ אני אשמח לשמוע יש לציין שאני מתכוון לשמוע בעיקר ברכבת/אוטובוס/רחוב, בלי מגבר, על הנגן iRiver Clix2 אני שומע בעיקר Dream Theater, RHCP, Rage Against The Machine, In Flames, Opeth, Orphaned Land, Finntroll, ודברים בסגנון אני באסיסט ומאוד חשוב לי להקשיב לבאסליין בשירים, לכן אני רוצה שהוא יהיה מודגש תודה (:

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  10. Started by Garm,

שלום, תהיתי מה האפשרות האצת חומרה עושה בפועל, כיצד היא משפיעה על איכות הקול, אם בכלל, ובאיזו משאבים היא משתמשת על-מנת לבצע את האצת החומרה. מפרט בצד. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  11. יש המלצות ל Z-4 של לוג'יטק וגם ל T-20 של קריאייטיב בעוד כחודש יגיעו ה Z-5 , האם שווה לחכות להם או ללכת על הקריאייטיב?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  12. מה שקראתי הבנתי שמה ששולט זה ככה 1.IPOD CLASSIC 2.Microsoft Zune 3. Creative Zen Vision:M 4. Cowon Q5W 5. Cowon a3 6. ARCHOS 5 7. ARCHOS 605 אם יש לכם המצלמה אחרת תגידו בבקשה , ותגידו מה הכי כדאי מכולם תודה רבה !

13. Started by Konst1988,

שלום לכולם. ההורים שלי רוצים לרכוש DVD מקליט שיחליף את הוידאו הישן והטוב..(או שלא כלכך..) הדרישות שלו שלא יהיה יקר מידי, השימושי העיקרי יהיה הקלטה וצפיה.. מן הסתם.. תכונות שאני צריך: העדפה שיקליט ל + ולא רק ל -. העדפה לביטול פרסומות. העדפה להמלצה ממישהו שיש ברשותו/מכיר מכשיר והוא שמח/לא שמח. חשוב לי האמינות של ההקלטות מאוד. לא לטווח ארוך אלא לטווח הקצר. אני יודע שבטוח שיש אנשים שיש להם בפורום כי חיפשתי ויש 100 ת'רדים עם בקשות המלצה עם 0 תגובות.. תודה רבה לעונים.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  14. Started by deth213,

שלום, אני זקוק לחוות דעת. צירפתי סקיצה של חדר המחשב שלי. אני מתלבט אם לקנות מערכת של 2.1 או 5.1 והאם יהיה אפקט בצורה שהצעתי בשרטוט ל-5.1. או אולי למישהו יש הצעה אחרת לסידור. אם אני אלך על 5.1 אז כנראה זה יהיה X530 / X540. תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  15. ראיתי את ה-Solo 6 של מיקרולאב שעולה כ-700 ש"ח ואת ה-solo 7 שעולה כ-900 ש"ח. רציתי לדעת איך הם, האם יש עליהם ביקורת רציניות, האם למישהו יש ניסיון איתם בהשוואה לרמקולים אחרים (ה-Z10 של לוג'יטק אולי?), איך הם מבחינת נתונים טכניים יבשים ואם בכלל מישהו ידוע את ההבדל בין 6 ל-7 והאם שווה להוסיף עוד 200 ש"ח בגללו. כל מידע נוסף יתקבל בברכה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. וכמובן אם יש לכם משהו יותר טוב תרשמו. מה הכי מועדף משלושת האוזניות שציינתי? תודה לעוזרים. יום טוב והמשך גלישה מהנה, סער.

• 11 תגובות
    • 983 צפיות
  17. Started by טרול גנרי,

אני רוצה לקנות DVD וVCR בנפרד לשימושים שונים: הDVD ישמש לסרטים ולצפייה רגילה בלי כל מיני אפשרויות הקלטה, אבל אני רוצה שיהיה לו חיבור USB לDiskOnKey, קורא DIVX עם פורמטים של MP4, RM וכדומה. הVCR שאני רוצה צריך להיות איכותי (אני יודע שהמוצר ישן אבל חייב להיות אחד איכותי) והוא ישמש בעיקר לצרכי עריכה מקלטות וידאו, כך שהוא צריך להציג אותן בדרך האיכותית ביותר.

18. אחי הקטן (13.5) החל לפני זמן מה לעסוק בעריכת שירים (רמיקסים וכו') בתור תחביב. חשבתי להפתיע אותו בזוג אוזניות שוודאי יתנו לו שיפור רציני באיכות מהרמקולים בהם הוא משתמש (מובנים במסך מחשב :-\) ואוזניות של 30 שקלים... רציתי להתייעץ איתכם איזה אוזניות הכי כדאי לקנות לו בסכום של עד 200 ש"ח (חריגה מסויימת אפשרית). תודה רבה לעוזרים נ.ב. אוזניות עדינות מידיי לא יחזיקו אצלו הרבה זמן, אשמח אם זה ילקח כשיקול בבחירה

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אני מחפש אוזניות חדשות, עד כה היו לי את ה-e2c של shure ו- h320 של איריבר...שניהם נהרסו טוטאלית... ;D חשבתי על משהו של shure אבל הידע שלי באוזניות נעלם לגמריי מאז שהתגייסתי ומכיוון שאני משרת ביחידה מיוחדת גם אין לי כל כך הרבה זמן לעשות בירורים...מקווה שתוכלו לעזור לי... אני מחפש משהו בתקציב של 150 - 250 דולר - קנייה בחו"ל...המשפוחה נוסעת אז לא איכפת לי לבקש מהם תודה מראש....דניאל

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  20. *הודעה בשביל חבר* היי, אני מעוניין לקנות כרטיס קול, או ממשק USB חיצוני כלשהו לצורכי הקלטה של גיטרה עד 600 ש"ח, עם אפשרות ליד שנייה. יש לי מגבר LINE 6 SPIDER III 15, ויש לו חיבור להקלטה חיצונית. ניסיתי להקליט דרך הLINE IN בכרטיס המובנה, והתוצאות בהתאם. ראיתי בחלק, אם לא בכל הכרטיסים שיש חיבור RIGHT וLEFT, האם אני רק אצטרך כבל אחר, או בכלל יציאות אחרות במגבר? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  21. כותרת חשובה לי נוחות השימוש (הכוונה שפאנל כונון השמע יהיה מלפנים) איכות טובה גם ברמות גבוהות של שמע יופי 2.1 בלבד כבלים ארוכים (מעל 1.5 מטר) חשבתי ללכת בכיוון של LOGITECH ככה שיתאים לעכבר המתוכנן ולמקלדת חח. (WAVE וG9) מלוג'י חשבתי על X240 וX230 1. האם בX240 פאנל כונון השמע נמצא מלפנים? 2. האם שווה להשקיע את ההפרש בין X230 לX240? 3. האם יש מתחרים באותו תג מחיר הטובים מהשניים שציינתי?

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  22. Started by Chura,

היי, יש לי סט של X530. אני לא משתמש ברמקול סנטר ובאחוריים מאחר והיום אין לי איפה למקם אותם. הציעו לי לקנות את הסט הזה ממני ב300 ש"ח. האם יש סט 2.1 ב300 ש"ח ששווה את ההחלפה ? תודה!

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  23. היי, פירמטתי אתמול את המחשב, ועכשיו לא יוצא סאונד מהרמקולים. יש לי סט 2.1 של yamaha וכרטיס קול בסיסי של קריאטיב sound blaster live 24bit , התקנתי את הדרייברים של קריאטיב והכל, ופשוט אין סאונד. זה ממש ממש מבאס כי אין דבר שאני עושה על המחשב בלי מוסיקה. מה לעשות??? תודה מראש, יובל.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by rap 4 ever,

טוב עד היום הישתמשתי ב aiwa karaoke nsx-v30 .. אני מחפש רמקולים איכותיים ( קניה בארץ ) שימוש בעיקר למוזיקה וצפייה בסרטים , עדיפות ל 2.1 עד 1000 שקל תודה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  25. Started by tberger,

שלום לכם, אני מעוניין לרכוש כרטיס לכידה שיאפשר גם צפייה דרך האינטרנט. קודם כל שאלה: האם יש הבדל בין כרטיס לכידה לקולנוע ביתי לכרטיס לכידה שמכונה גם כרטיס אבטחה? אם כן מהם ההבדלים? איזה כרטיס לכידה/אבטחה מומלץ שיאפשר גם צפייה ב On-Line דרך האינטרנט וגם הקלטה של אות וידאו ממצלמה? המחשב שלי מבוסס AMD ושמעתי שיש בעיות עם כרטיסים למחשב זה. יש לי גם מחשב INTEL ישן עם מעבד פנטיום 3-800. האם הוא יספיק? תודה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים