עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. טוב חברה קודם כל רציתי להגיד שזה ממש פורום סוס אנשים פה ממש תותחים ועוזרים אחד לשני ייפה! בכל מקרה אני ומשפחתי בדיוק נשרף לנו המסך המרובע הגדול הזה והחלטנו להתקדם הלאה.. עכשיו זה חייב להיות מסך של 37 או 40 אינטצ' פחות לדעתי כי זה סלון וגם שיהיה אפשר לחבר אותו למחשב ולראות סרטים דרכו.. בכל מקרה המליצו לי על הסאמסונג הסדרה השביעית ואמרו לי שיש להם איזה טכנולוגיה שמשפרת איכות תמונה וכדומה אבל אתם האקספרט אז רציתי לדעת מה דעתכם הספציפית לדגמים מסויימים אה כן ותקציב 3k מחנות בסביבות ירושלים.. מקווה שיש דגם נורמלי בכזה סכום תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  2. Started by ranwsn,

שלום לכם, יש לי כבר שנה שלמה את ה-CX300 precision של sennheiser ואני הייתי ממש מרוצה עד עכשיו! אלו האוזניות in-ear הראשונות שלי, ובאמת שאני לא מתחרט לרגע.. החלטתי להשתדרג ולקנות אוזניות חדשות, ואני אשמח להמלצות שלכם =) אז ככה: התקציב - 300-400 שקל הצורך - אוזניות עם סאונד איכותי, קומפקטיות שאפשר לקחת לכל מקום, שאוטמות מהסביבה כמה שיותר (חשוב!) להבנתי, הסוג אוזניות היחידי המתאים לכך הוא ה-in-ear, תקנו אותי אם אני טועה.. אני רוצה להרגיש השתדרגות בסאונד מה-cx-300, נראה לכם אפשר להשיג שיפור רציני עם התקציב הזה? כמו שכתבתי גם למעלה, אני רוצה כמה שיותר לבודד את הסביבה ולא לשמוע כלום מבחוץ (ולא על ידי הגברת ווליום).. יש לכם הצעות? תודה מראש לעוזרים ! רן

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  3. Started by imons,

ברצוני להפוך את המחשב שלי למדיה סנטר. אני רוצה להוסיף לו כרטיס טלוויזיה (עם תמיכה ב - DVB) ורציתי לשאול האם ניתן לשלוט בעזרת השלט שבא יחד עם כרטיסי הטלוויזיה גם על כל מערכת המדיה סנטר (הפעלת סרטים, קבצים, מוזיקה וכו) או שאני שצריך להוסיף לו עוד שלט (כמו imon ודומיהם)?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  4. Started by Sunny Jim,

שלום, אח שלי נוסע לארה"ב מחר בערב(לסן פרנסיסקו אם זה יכול לעזור איכשהו מבחינת חנויות) ואני רוצה שיקנה לי שם אוזניות, המיועדות למחשב נייד. כרטיס הקול במחשב הנייד: 3D Sound Blaster Pro?, עם HD AUDIO, אם יש צורך במידע הזה מבחינת זה שכרטיס המסך עלול להגביל את האוזניות. אין לי צורך באוזניות in-ear, כי זה קצת מגביל את השימוש של האוזניות לאישי בלבד לא? אלא אם כן ממש שווה ללכת על דגם מסויים בגלל סאונד מדהים שלו. בכל מקרה חשובה לי איכות הסאונד נטו, סוג האוזניות משני. מה שגם קצת חשוב לי שהאחרים לא ישמעו את האוזניות בווליום גבוה, כי למשל באוזניות פשוטות in-ear שיש לי, זה מפריע לפעמים לאנשים שיושבים לידי ורוצים לישון ברכבת אם יש אוזניות שהן באמת קפיצת מדרגה אדירה, אז אפשר לחרוג …

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by Raanan30,

שלום. אני מעוניין לקנות טלוויזיה בארה"ב ושיטת השידור שמופיעה בטלויזיה הזו היא TSC/ATSC/QAM. אני יודע שלא אוכל לצפות בתור טלוויזיה (YES), אבל המטרה העיקרית שלי היא לצפות בתכנים מהמחשב ע"י שימוש ב Popcorn A200 האם זה יהיה אפשרי? אני משתמש רק בפופקורן ע"י כבל HD וזהו - זה אמור לעבוד? ואגב, נניח שבעתיד אני כן ארצה לחבר לזה טלוויזיה - האם ישנו סוג של ממיר מ NTSC ל PAL? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by compman112,

מה הבדל בינהם? האם DTS אשמע גם ב5.1? אשמח לשמוע תשובה מקצועית

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  7. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש למשחקים. המחשב טרם הגיע אבל יש לי שאלה.... אני מתכנן לחבר את מערכת הרמקולים שקניתי (CREATIVE Inspire T5900) לכרטיס הקול שיש על גבי לוח האם (GIGABYTE GA-K8NPro-SLI(nforce4SLI MCPs 1394)ATX). האם לדעתכם הסאונד שאני אקבל בשילוב כזה הוא סאונד טוב? (אם אני לא טועה כרטיס הקול שיש על גבי הלוח הזה אמור להיות כרטיס קול טוב). האם אני אוכל לשמוע כמו שצריך בכל 5.1 הרמקולים שלי? תודה, רם

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  8. Started by zoman,

אבקש את עזרתכם בלהכריע בין שני סוגי האוזניות הבאות ,הם דרושות לי בעיקר לשמוע מוזיקה ,יש לי אפשרות שאחי יביא לי אותם מחו"ל במחיר זול מאשר בארץ משמעותית ,לכן הלכתי על הטוב ביותר (יחסית למחיר שאני מוכן לשלם) האחד SONY MDR-V700DJ והשני Sennheiser HD555 תודה על העזרה ,די דחוף!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש ברשותי אורגנית CASIO CTK 411 שיש לה אפשרות לחיבור כבל מידי,עכשיו השאלה,אני יכול לחבר אותה למחשב בעזרת כבל USB MIDI,ולהשתמש בה בתוכנות כמו Finale וSibelius? ואם כן,מישהוא יכול להביא לי המלצה לחנות במרכז(פתח תקווה),שמוכרת כזה כבל(MIDI-USB) בזול?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. כמו שרשום אני חובב מושבע של אוזניות אין איר ואני מעוניין במשהו חדש... אשמח לקבל חוות דעת ממומחים...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by llivny,

אני כבר מיואש...... יש לי רסיבר ONKYO TX-SR607 ומחשב עם לוח אם GIGABYTE EP43-DS3 וכרטיס מסך GEFORCE 9800GTX. ניסיתי לחבר את הכ. מסך עם כבל SPDIF פנימי ללוח אם ולקבל סאונד מהHDMI, לחבר מיציאה קואקסיאלית שמובנת בלוח אם לרסיבר, ועדיין אין לי 5.1 מהמחשב. סידרתי את ההגדרות של הכרטיס קול המובנה ושל השמע בלוח בקרה ל5.1 אבל יש לי רק סטריאו.... אני מקווה שלא צריך לרכוש כרטיס קול כי אני חוסך לרמקולים טובים. מה אפשר (אם בכלל) לעשות כי לקבל סאונד של 5.1? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by HellBoY,

מה אתם אומרים עליהם? אוזניות טובות לגיימר? ראיתי תביקורת באתר והם נראות אחלה אוזניות! רק שאני מתלבט בין אלא לבין משהו אחר חבר שלי נוסע לחול ואולי הוא יכול לקנות לי מהדיוטי פרי משהו אחר אבל אם הם טובות אני יקנה מפה מהארץ כי אין אותם בדיוטי פרי אבל המחיר שלהם סבבה אז זה בסדר. בקיצור אני צריך חוות דעת עליהם ודעות לגבי אוזניות אחרות יתקבלו גם בברכה

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by nehmia,

חיברתי את המערכת 5.1 שיניתי ב מאפייני צלילים והתקני שמע למערכת כזאת ניסיתי את כל החיבורים במחשב וזה עדיין לא עובד.. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  14. Started by gandolf,

שלום אני בעל מערכת קריאטיב אינספיר 4.1 עכשיו הרמקול הימני אחרוי הפסיק לעבוד משום מה האם למישהו יש פתרון אולי יודע למה זה קרה הוא פשוט לא מגיב כול שאר הרמקולים בבדיקה אינדוידואלית עובדים רק הוא לא עובד

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  15. Started by nahum8,

אחרי ניסיון חיבור EQ לרסיבר, ללא הצלחה, הוא התחיל לבלוע את הצלילים. מה יכולה להיות הסיבה לכך? הרסיבר JVC RX5062, כמו כן, רציתי לשאול אם יש אפשרות לאפס את ההגדרות שלו כליל?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by AppleJack,

שלום, שלשום קיבלתי את הכרטיס המדובר (X-FI ExtremeMusic) וחיברתי אותו אנלוגית לרסיבר 5.1 בסך הכל אני ממש מרוצה! סאונד מדהים, משחקים רצים מהר יותר ונשמעים מצויין. יש לי רק בעייה אחת. הדגם הזה מגיע בלי כל התוספות של החיבורים וכו'... יש לו בסך הכל 4 יציאות mini jack, כאשר כל אחת משמשת ל-3~ סוגי יציאות. לדוגמה, היציאה של הרמקולים הקדמיים משמשת גם ליציאת אוזניות. הבעייה היא שבכדי לחבר אוזניות אני חייב לשלוף את הכבל של הקדמיים ולהכניס את האוזניות. זה כולל התכופפות לאחורי המחשב וכל העצבים הנלווים. יש לי במארז יציאת אוזניות. האם יש דרך לחבר אותה ישירות לכרטיס ? אולי לאחד הפינים שעליו ? אולי יש איזו דרך אחרת למתג שני חיבוים אל היציאה של הקדמיים ?? אני משתגע!

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  17. השימושים העיקריים שלי זה משחקי מחשב מידי פעם, ושמיעת מוזיקה לעיתים רחוקות. זה בעיקר משמש אותי במצבים שצריך לשמור על שקט בבית כי מישהו לומד. אני טס בימים הקרובים לחו"ל ורציתי לקנות בשדה אוזניות או לחילופין לקנות מחר ב KSP או חנות אחרת. אשמח להצעות

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  18. Started by GanJaval,

אני משחק call of duty ואני צריך אוזניות טובות לשמוע את השחקנים וכל מיני התקציב שלי הוא עד 300 שקל ורצוי שהאוזניות יהיו עם מיקרופון תודה לעוזרים ובבקשה שהם יהיו אוזניות איכותיות

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  19. אהלן חברה. עוד כ3 חודשים נאי טס לדרום אמריקה לכחצי שנה, ואמרו לי שכדאי לי מאוד לקנות נגן MP3 שעובד על בטריות, כך שאוכל להחליף אותן כשיגמרו (הרי שם יש נסיעות של 16 שעות בכיף..). מישהו מכיר נגנים כאלה טובים? אולי אפילו יש למישהו פה למכור לי? הנגנים היחידים מהסגנון הזה שאני מכיר הם כמו הישנים ישנים הראשונים עם מסך קטנצ'יק השבירים האלה עם איזה 4 גיגה זיכרון... תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. atp3 או vs4121? מבחינת איכות ווליום, המחיר לא משנה

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  21. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

יש לי 2 רמקולים קדמיים (מעולים) ואני צריך רמקולים אחוריים וסאב להשלמת 4.1 לכן אני קונה את כרטיס הקול של הרקולס Gamesurround Fortissimo II ומערכת רמקולים 2.1 של קריאטיב Inspire 2.1 2400 וברצוני שתחוו את דעתכם עליה ואולי גם תביאו ביקורות קיימות - איך היא בביצועים? האם השליטה בסאונד היא נפרדת? (Ergonomic wired master volume control) <-- איך זה בדיוק עובד? הנה תמונה של המערכת: בתודה מראש, RnGKay

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by KEIS,

שלום אנשים השבוע קניתי מערכת 5.1 חדשה רסיבר: pioneer 423k רמקולים: srs 33 בהתחלה הרכבתי רק את הרמקולים הקידמיים והסנטר, את האחוריים השארתי לאח"כ. חיברתי את הכל והסאונד חלומי. אתמול תליתי את האחוריים. הבעיה שאני לא מצליח לקבל מהם סאונד בכלל. חיברתי אותם כמו שצריך, בדיוק כמו הקידמיים. ההשארה שלי שצריך להגדיר את הרסיבר ל5 חלקים. אין לי מושג איך לעשות את זה. התקשרתי לחנות שממנה קניתי את את המערכת . הוא אמר לי שאני צריך לקבל על המסך את התפריט של פיוניר ואני לא מצליח להגיע למסך הזה. בחוברת הדרכה אומרים לחבר את הממיר לBD ואז ללחוץ על 'RECIVER' בשלט ואז התפריט אמור להפתח. אבל שאני עושה את זה שום דבר לא קורה. בחייאת אם יש מישהו שמבין ויכול לכוון אותי ... תודה שבת שלום!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by Hr44,

אני צריך כרטיס טלויזיה שיענה על הדרישות האלה: עד 300 שקל שלט חיבור לאנטנה של הטלויזיה צריכת משאבים נמוכה וגם המלצות ממי כדי להתרחק תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  24. Started by TaMiRn2,

אני מחפש שלט כמו הrm-mz4r רק שמתאים לחיבור אוזניות סטנדרטי איפה אפשר אפשר למצוא?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  25. Started by DuDeAss,

שלום מעוניין במערכת סטריאו, התקציב שהגבלתי בשביל המערכת הוא 1000 ש"ח אבל אם זה מערכת שבאמת כדאי להשקיע בשבילה את הכסף אני אהיה מוכן להשקיע עד עוד 500 ש"ח נוספים ולא יותר אבל רק אם זה באמת שווה את הכסף. המערכת חובה שתקרא צרובים וMP3 וכל שאר השטויות כמו מגש של 3 דיסקים ומסך דיגיטלי וכאלה לא חשובים. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.