אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני חדש פה , רציתי לשמוע את הדעות של האנשים שיש בפורום על כמה דברים קודם כל אני עוסק בעריכה ויצירה בקיובייס אני מחפש רמקולים טובים בשביל סאונד מדוייק ואיכותי ומודגם בכל התדרים (לא חייב להיות חזק במיוחד) התחלתי לבדוק את האפשרויות בחלילית (חנות למוסיקה) , הדבר היחידי שמצאתי זה מוניטורים קטנים של M-AUDIO AV40 . הם נחמדים , אבל הבעיה שהם לא יורדים לתדרים שאני צריך (?! איך זה יכול להיות אם זה רמקולים מקצועים של אולפן) התחלתי לחפש הלאה , ומצאתי ביקורת על 5 הרמקולים הכי טובים לבית. ביניהם עצרתי על Z2300 או SOUNDSTICKS או הAV40 איזה לבחור אין לי מושג ... התקציב במקרה הוא עד 1000 ש"ח עכשיו הבאיה השניה היא מיקום הרמקולים , הנה תמונה של החדר סימנתי 2 אפשרויות ה…
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי בעיה המיקרופון הוא לא פועל .. ואני היכנסתי אותו כמו שצריך למקום הנכון ..וגם בדקתי בצלילים והתקני שמע .. והמיקרופון שלי עדיין לא פועל ..בדקתי אותו אצל חבר שלי והוא פעל !!!!!! מה יכולה להיות בעיה ??..
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
hey im currently traveling in bolivia and im wondering what the altitude in whichi should stop using my iaudio thank you
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
רציתי לקנות אוזניות חדשות ל-MP3 אבל דווקא עכשיו התקלקלו האוזניות שלי למחשב , רציתי לשאול האם יש אוזניות שיתאימו גם ל- MP3 וגם למחשב? העניין הוא שאני משתמש גם במיקרופון במחשב , אז האם כדאי לרכוש מיקרופון ג'נרי ואוזניות שהן בסדר גם ל-MP3 וגם למחשב? תקציב סביב ה200 ש"ח אם זה פחות מדי תגידו אני פשוט לא ממש מבין בדברים האלה ...
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
איזה אוזניות עדיפות לשמיעת מוזיקה מז'אנרים מגוונים? Senheiser IE8 http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={26922507-06D0-4134-938C-CA8092F82229} Shure 530 http://www.giveon.co.il/info.asp?id=1147&category=072_081_101_ כמו כן האוזניות יחוברו ל-COWON J3 אם יש המלצות אחרות בטווח המחירים (1200-1600), אשמח לשמוע!
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות SMART TV, יש סיבה לקנות את זה בישראל? או שזה בנתיים טוב רק בארה"ב?!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא היתי בטוח איפה לשאול על זה..פה נראה לי יש חברה שמבינים..אז הקטע הוא שהמשפחה שלי המירה אצל צלם קלטות וידאו לדיוידי וזה הומר לצורה של DVD רגיל עם תיקיית video TS.למישהו יש מושג איך להפוך את זה באמצעות תוכנה חינמית חוקית כלשהילקבצי AVI נורמלים?או MKV? ועוד שאלה יש דרך להתעסק,נגיד לחתוך קטעים מהסרטים האלה לפני או אחרי שהמרתי אותם.בתודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך תמיכה בHDMI 1.3,1080P,ניגידיות גבוה הטלוויזה תשמש לPS3 ולצפייה בHD
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לרסיבר אצלי בחדר, המרחק בין המחשב לרסיבר הוא 10 מטר כבל אודיו, וכשאני רואה סרט נוסף לאודיו של הסרט מין רעש לוואי, איך אני מבטל אותו ושאני עדיין ישמע את הסרט עם עוצמה נורמלית.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צירפתי תמונה של האחורה של החיבורים. בנוסף יש לי חמישה רמקולים שאמורים להתחבר שמה. איך אני מחבר את זה למחשב? צריך כבל מיוחד? ומאיפה לאיפה? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני יודע שהפסיקו לייצר ת 320 ונכנס הדגם החדש ה H10 ואני מתלבט עם לקנות ת H10 בחו"ל או לקנות ת 320 ב 1800 שקל בארץ?!? מה דעתכם ?
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי. התחדשתי לי ברמקולים X-230, יש לי שאלה לגבי הסאבוופר. יש לו גריל בצד ונראה שמשם יוצא הקול, אבל הוא נמצא בצד. בצד ה"יפה" יש רק את הפתח לכניסת אוויר. הסאבוופר מונח מתחת לשולחן עם הצד ה"יפה" מופנה קדימה (לרגליים), סבא שלי טוען שהצד עם הגריל אמור להית מופנה קדימה. מה נכון?
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אבקש מכם עזרה בקניית DVD PLAYER אני מתלבט בין 3 דיוידים שונים - LG DV482 PIONEER DV120K FUGICOM CDP001 יש 3 דברים מאוד חשובים לי - 1. ש ה DVD יזהה כתוביות בעברית בצורה ברורה לסרטים שאני אצרוב (אני מוכן גם להוריד עדכון קושחה לאחר הקניה אם צריך). 2. הדבר בחשוב ביותר בשבילי!! כשלוחצים על ZOOM אני לא רוצה שתשאר לאורך כל הסרט כתובית בצד שמראה כמה גודל הזום. אלא נעלמת אחריי מספר שניות. 3. שיעבוד בצורה חלקה עם תמונות וסרטים של 700 מגה רגילים דרך הUSB. אבקש תגובות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש פה מישהו שיש לו את הנגן או שהוא מבין בו??? אם כן אז הוא יכול ליצור איתי קשר בבקשה באיסייקיו 173029654 או במסנג'ר oz_hogeg_@walla.co.il כי יש לי כמה שאלות על הנגן
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
-
אין לי תקציב - זה בשביל איזה קרוב של הבוס שלי, שלא יהיה מוגזם אבל שלא יהיה זול טנקס
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות עד 300-350 שקל [glow=red,2,300]מקסימום[/glow]... לא מצאתי הרבה חנויות שמוכרות אוזניות ששמעתי עליהן שהן טובות, אבל כן מצאתי את הHD202 ב200 שקל.. עכשיו, למישהו יש אותן? או שמע איך הן? או שלמישהו יש רעיון יותר טוב לאוזניות טובות יותר במחיר הנ"ל? (קנייה בחו"ל לא אפשרית) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! מותקן אצלי במחשב כרטיס קול חיצוני "GAME THEATER " של חברת הרקולס (ימאהה) - זהו כרטיס בתוך המחשב וקופסה חיצונית עם חיבורים מיוחדים. היום התקנתי כרטיס מסך חדש : his radeon 4830 hd כשהדלקתי את המחשב הוא התחיל לחפש דרייברים חדשים של כרטיס קול. הבנתי שבכרטיס המסך הזה ישנו גם כרטיס קול. וכנראה שעכשיו הוא מתנגש עם שלי נתתי לכרטיס הקול החדש להתקין את עצמו אך אין על כרטיס המסך שום יציאת סאונד איך אמני חוזר לשמוע דרך הכרטיס החיצוני שלי ?
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
האוזניות הם בשביל נסיעות באוטובוס ודברים כאלה אני חושב שהכי כדאי INEAR אני יחבר אותם ל W705 (פלאפון של סוני) מקום האוזניות הרגילות שדיי מאכזבות באיכות שלהם ההספק שיוצא מהפלאפון ממש קטן שווה לנסות משהוא שישמע טיפה יותר טוב ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אחרי התלבטויות קשות על הרבה מאוד רמקולים החלטתי שאני מעוניין יותר במוזיקה מסרטים ומשחקים ואיני צריך 5 רמקולים אז בחרתי ב-z4 ואני הולך לקנות אותם כנראה מחר או מחרתיים... רשום שיש בשלט חיבור לאוזניות ו-aux עכשיו לפי מה שהבנתי אפשר בעזרתו לחבר נגן לרמקולים. 1. איזה כבל אני אצטרך בשביל להשתמש ב-aux ואיפה אני יכול להשיג אותו? 2. חיבור ה-aux איכותי כמו שאני יחבר את המכשיר דרך הכבל 3.5 מ"מ? 3. החיבור אוזניות איכותי כמו שאני אחבר את האוזניות לחיבור המקורי? 4. אפשר בעזרת השלט לשלוט על הבאסים והעוצמה באוזניות? 5. זה יהיה איכותי לחבר את הנגן דרך קבל ה-aux ואת האוזניות דרך החיבור בשלט? 6. אם אני מחבר את האוזניות לשלט זה עושה mute לרמקולים? 7. אם אני מחבר את הנגן דרך קבל ה-au…
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
איך לכוון האקולייזר הכי טוב לשמיעת מוזיקה... אני מסתבך בזה ואני צריך עצה.. תודה
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
לסאבוופר שלי היצאות לרמקולים הם כזה שתי חוטים לכל רמקול.. ורמקול אחד התקלקל לי(נקרע החוט), יש לי מערכת סטריו עם חיבורים כאלה אבל זה בסלון ואני לא יקח משם את הרמקולים. אפשר לקנות רמקולים כאלה? אם כן כמה זה צריך לעלות ואיפה יש? תודה 8)
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני רואה בהרבה מפרטים של לוחות אם דברים כמו 5.1 audio channel 6 audio channel הבנתי שזה קשור לכרטיס קול. מה זה בדיוק איך מפרשים/מבינים את זה?
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
דגם: שלום לכולם, אתמול 15/11 ב 9 בלילה התקשר אלי שליח מחברת קו אחר ואמר לי לרדת לאסוף את הרמקולים, אותם רמקולים שהזמנתי יום קודם לכן ב 6 בערב פשוט הרמקולים הגיעו במהירות מגולדטופ שבראשון לציון עד בירת הנגב ועכשיו לעיקר, מדובר ברמקולים 2.1 2 רמקולים לויניים קטנים בגודל 15*8*9 (גובה*רוחב * עומק) ס"מ בעוצמה של 40 וואט כל אחד = 80 וואט 1 סאב וופר ענק יחסית לדגמים אחרים בגודל 27.5*27.5*37.5 (גובה*רוחב*עומק) ס"מ בעוצמה של 120 וואט יחד על פי נתוני יצרן 200 וואט RMS הקופסא כללה בנוסף: חוברת באנגלית ושאר השפות לא בעברית "איך לחבר את הרמקולים" והכל בציור אחד פשוט שלט חוטי במשמש כמו המוח של כל המערכת הזאת ( אני יסביר בהמשך ) חוט חשמל חוט המחבר בין אוזניה לבין שני חיבו…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-