עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by RevBlue,

אני מקליט פודקאסט שבועי דרך סקייפ והרבה מאוד פעמים בזמן ההקלטה אפשר לשמוע מהצד שלי (מדובר בהקלטה של שיחת ועידה) צפצוף דיגיטלי כזה, וזה משהו מאוד מעצבן, חשבתי שזה בעיה אולי בסט שאני משתמש אז קניתי סט אוזניות+מיקרופון חדש, וזה עדיין קורה. אני משתמש בכרטיס קול המובנה של המחשב שלי (לוח אם Asus M4A78-HTPC, כרטיס הקול אם אני לא טועה- ATI SB700) מישהו מכיר את הבעיה ו\או יכול להציע פתרון או לכוון אותי? תודה!

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  2. Started by DaTHE,

שלום, מחפש רמקולים איכותים למחשב, לא מתכוון להקפיץ את השכונה או משהו בסגנון. השימושים: בעיקר שמיעת מוזיקה ומידי פעם סרטים. תקציב: 250-300 ש"ח. עדיפות ל- 2.1 אלא אם יש אפשרות ליותר, לא מתכוון להתפרע בעניין. לא מעוניין במערכת קופצנית.. תודה.

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  3. Started by 00000,

היי, האם משתמשים ב192 KHZ למוזיקה? אם כן אז למה? יש הבדל בין 48-44.1 KHZ (הכוונה להבדל איכות הנשמע לאוזן)? במה משתמשים למה ולמה? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 988 צפיות
  4. Started by urielka,

אני צריך מגבר ל2 ערוצים בכ500-600 ש"ח שיתחבר לכרטיס קול בכ300-400 ש"ח. חשוב (מאוד) שהכרטיס קול יתמך טוב בלינוקס (קרנל 2.6.20), חשוב לי הרבה יותר האיכות של המגבר+כרטיס יותר מהעוצמה שלהם. יש למישהו פה הצעות?

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  5. אני מתלבט בין Logitech X210 \ Logitech LS21 אוזניות :AKG K512 \ AKG K412P אני צריך את התשובה עד 3 כי אז אני קונה.

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  6. Started by ClubCaliber,

יש לי מערכת "קולנוע ביתית" המורכבת מרסיבר 5.1 JVC מהדיוטי פרי, רמקולים קידמיים של AIWA מערכת NSX-5222 ורמקולים אחוריים של פירלס SR-377. אני לא מרוצה. השאלה היא, האם להשקיע את הכסף בכרטיס קול איכותי (Audigy 2ZS) ומערכת 7.1 (נגיד Creative T7700). או להשקיע את המחיר הזה + כמה אלפים ולעשות לי מערכת על רמה. ..?

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  7. Started by e-Pit@m,

מדובר על החלק הבא: http://www.extron.com/product/product.aspx?id=dvs204 מה זה בדיוק?

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  8. קיבלתי במתנה מקרוב משפחה שהשתדרג למארכת חדשה רסיבר Rotel RTC-965 ושתי רמקולים BOSE 301V חדשים לגמרי!~ מה שבטוח אני לא זקוק למפלצת שכזאת בינתיים אני מעוניין למכור את המארכת לטובת כסף לרכב, בכמה אני יכול למכור את הסט ביחד וכול אחד בנפרד? אם בכלל כדאי לי?

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  9. Started by kebibas,

איזה אוזניות עדיפות לשמיעת מוזיקה מז'אנרים מגוונים? Senheiser IE8 http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={26922507-06D0-4134-938C-CA8092F82229} Shure 530 http://www.giveon.co.il/info.asp?id=1147&category=072_081_101_ כמו כן האוזניות יחוברו ל-COWON J3 אם יש המלצות אחרות בטווח המחירים (1200-1600), אשמח לשמוע!

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  10. Started by nisimm,

שלום אני מעוניין לקנות רמקולים בשם Morro 220 מישהו מכיר? ועוד שאלה אם יש לי נגיד 4 רמקולים למחשב ו2 חיבורים לקול אני יכול לחבר את ארבעתם למפצל ואת המפצל למחשב ואז יהיה בכולם את אותו הקול או בדרך אחרת- מחבר מסך עם רמקולים בחיבור HDMI וגם רמקולים לחיבור הקול-אז זה יהיה אותו הקול?

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  11. Started by J S Bach,

היי, אני מאוד סקרן להאזין לאוזניות האלו מסיבות שהן די ברורות ואני תוהה האם יש חברי פורום שבבעלותם אחד (או יותר) מהדגמים הנ"ל. בתודה מראש (:

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  12. Started by x-boy_24,

שלום אני לא ידעתי באיזה פורום לכתוב את השאלה יש לאבא שלי רדיו דיסק שקנינו מהאינטרנט והוא עושה בעיות אז צריך לשלוח אותו לחנות ואני צריך מדריך איך להוציא אותו מהרכב חיפשתי ולא מצאתי אז אם מישהו יודע בבקשה זה ממש דחוף וחבל לשלם לחנות ואז כשאני יקסל אותו לשלם שוב כדי שיתקינו לי אותו תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 987 צפיות
  13. Started by PT,

אחרי כמה חודשים של שימוש ב-X-Fi Xtreme Audio PCIe תחת Vista x64 פשוט נמאס לי! לא הגיוני כמה הדרייברים האלה גרועים... כמה קצת אפשרויות יש. עברתי לכרטיס OB שיש לי על הג'יגה בייט, Realtek Azula או משהו כזה. שומעים אותו הדבר והדרייבר הרבה הרבה יותר טוב. אפילו ה-Wii שמחובר לי לליין-אין של הכרטיס נשמע יותר טוב והכרטיס יודע לפרוס אותו ל-5.1 רמקולים הרבה יותר טוב ממה הקראייטיב ידע לעשות.

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  14. Started by aviad_el,

היי, אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה ישנה של SONY (מהטלויזיות הגדולות הישנות... באסה.. :-\) לטלויזיה חיבור SCART וקומפוזיט(?) בלבד (3 בננות - צהוב, אדום, לבן). במחשב יש לי לוח Gigabyte MA78GM-S2H שבו יציאות DVI, HDMI, והחיבור הישן - RGB (?). מהי הדרך הכי טובה לחבר את המחשב לטלויזיה לטובת צפייה בסרטים?

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  15. Started by kababo,

אני כבר לא מעודכן ורציתי לדעת האם כרטסי הקול המובנים בלוחות האם החדשים ( http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=RBA8CzWoopUlYRFZ) מגיעים לרמה של כרטיסי קול נפרדים (creative asus) עבור המשתמש הביתי(מוזיקה, סרטים משחקים) ואם לא אז איזה כרטיס קול הוא הממולץ כעת עבור אותם הצרכים.

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  16. אבקש את עזרתכם בהתלבטות בין שתי האופציות הבאות: מסך LCD בגודל 24" של חברת DELL מדגם 2408WFP - שזהו למעשה מסך מחשב רב תכליתי שמשמש גם כטלוויזיה לכל דבר, בעל יכולת הצגה של תכנים ברזולוציה של Full HD כלומר 1080P, עלות המסך 3.5K או טלוויזית LCD בגודל 32" HD READY בעל יכולת הצגה תכנים ברזולוציה של 720P בתקציב של 5K (טרם נבחר דגם ספציפי). *הערה: התקציב אינו מהווה שיקול בבחירה מבחינתי. הייעוד של הטלוויזיה הוא אינו לשמש כמסך מחשב אלא כאמצעי להצגת סרטים מהמחשב וחיבור לממיר של YES בלבד, במקרה זה אני אמשיך להשתמש במסך המחשב הנוכחי שיש ברשותי כיום. לעומת זאת, הייעוד של מסך המחשב הוא לשמש כאמצעי להצגת סרטים, חיבור לממיר של YES וכמובן כמסך מחשב לכל דבר. כפי שניתן לראות, הייעוד של כל אח…

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  17. טוב סבבה,גיליתי לטוב ולרע שאני מכור לסאונד....יש לי רמקולים של altec lansing vs 4121 שרכשתי לפני כשנה ב 420 ש"ח . הסאונד כבר לא מספיק לי הבאס יותר מדי חזק,המיד גרוע ברור שבסה"כ הם נשמעים טוב אבל לא מספיק בשבילי.... חשבתי להתקדם למערכת רמקולים ב900 שקל דוגמת ההרמן קרדון סאונדסטיקס ,קיבלו ביקורות מעולות ברחבי העולם.....לעומת זאת פתאום עלה לי רעיון גאוני אולי ב 1000 שקל עד 1200 שקל אני יכול לקנות רסיבר יד שניה ,שאחרי בדיקה קצרה עולה בסביבות ה 500 שקל כשבטח אפשר להוריד עוד....לרסיבר תוצרת jvc או ימאהה מלפני 3 שנים(זה לא מפחיד אותי כי יש לי רסיבר בן 9 שנים של jvc ועובד נפלא) ורמקולים מדפיים דוגמת ה e20/e30 שעןלים 900/1300 שקל בהתאמה של JBL כשביד שניה אפשר לקנות אני מאמין ב 60…

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  18. Started by FatMatt,

שלום,אני רוצה להזמין את האוזניות האלו,האם יש תמורה יותר טובה למחיר ב500 שקל? ישמש בעיקר למוזיקה אלקטרונית אבל גם לראפ/פופ/רוק.. והאם העובדה שיש לי כרטיס קול מובנה תוריד מאיכות השמיעה? פשוט אין לי תקציב לכרטיס קול כרגע.

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  19. האם רסיבר אונקיו 414 יוכל לסחוב אזניות עם 150 אוהם דרך יציאת האזניות שלו? (סנהייזר HD6 MIX החדשות )

20. שלום, אני רוצה להפוך את הTriple fi 10 שלי לקאסטום.. איפה בארץ אפשר לקחת מידות של האוזניים ובמחיר סביר? ודרך אגב, יש מקום בארץ שיכול לעשות Remolding? כי בנתיים אני מתכוון לשלוח אותם לחו"ל.

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  21. Started by alexta-z,

יש לי מערכת aiwa nsx-sz200 והייתי רוצה לדעת איך לחבר אותה למחשב ? הכרטיס קול שלי הוא הרקולס פורטיסימו 3 7.1

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  22. http://www.dailytech.com/New+Toshiba+Laptops+to+Feature+Modified+PS3+Cell+Processor/article12164.htm הנייד ישתמש בגירסה מקוצצת של מעבד ה CELL למטרות עיבוד סירטי HD, זיהוי פנים בסרטים, זיהוי תנועות ידיים במצלמת רשת ועוד.

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  23. Started by simonsix,

איזה כרטיס איכותי יותר? X-Fi Elite Pro http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=14064 M-Audio fasTrack http://www.m-audio.com/products/en_us/SessionwithFastTrackUSB-main.html השימושים העיקריים שלי הם: מוסיקה (יצירה,הקלטה) ומשחקים ,שניהם במידה שווה מבחינת שימוש. משתמש במגבר NAD חזק + 2 רמקולים ריצפתיים של בוסטון (חזקים מאוד). ההבדל ביניהם הוא 1000 ש"ח ,שווה לי להזדכות על שלי ולקנות את הקריאייטיב? לחלופין,מה דעתכם על הכרטיס הזה,שווה 1200 ש"ח ? (כולל משלוח) http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180163969852&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  24. Started by Lior10,

אני מעונין לקנות רמקולים בתקציב של עד 400 שקל (אפשר חריגות). הדגמים שאני מתלבט בינתיים הם: JBL Creature II 2.1 Altec Lansing ATP3 Logitech X-230 אני יותר בכייון של השניים הראשונים. בכל אופן, אין לי אפשרות לשמוע את הדגמים חוץ מאת הJBL ככה שהייתי רוצה תשובות מאשנים עם ניסיון בעניין. אני עומד לקנות את הרמקולים בימים הקרובים ככה שאני צריך תשובות מהירות. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  25. Started by m0sh,

טובס חברים תראו...אתמול נפל לי על הרצפה מגובה מטר (עם הנרתיק) ה iHP-120 עכשיו שאני מחבר אותו למחשב הוא לא מגיב ובעצם המחשב די נתקע שאני מנתק אותו , לוקח לו המון זמן עד שהוא חוזר לתפריט אבל כל השירים קיימים והכל עובד... רציתי לדעת מה לעשות? האם יש דרך להציל את מה שיש בפנים? (הקלטות) והאם צריכים לעשות פירמוט...האם זה עוזר בכלל... תודה

• 5 תגובות
    • 987 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.