עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Dunes,

ההודעה הזאת היא רק מידע לבעליי אייפוד ישן הזמנתי מאתר בשם http://www.eurobatteries.com בטרייה של אייפוד 1600MA דור ראשון שאמורה להחזיק 12 שעות היא החזיקה לי קצת יותר מ12 שעות בתכלס האתר נמצא באנגליה ועבר בדיוק שבוע מרגע שהזמנתי עד שהגיע ההזמנה ועכשיו האייפוד כמו חדש המחיר היה בסביבות 30 ליש"ט אבל שווה כל רגע וזה כולל דמי משלוח אז למי שיש כבר בטרייה ישנה של אייפוד ורוצה להחליף אני ממליץ מיקי

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  2. Started by gshhar,

האם הפאנל של הכרטיס הזה הוא בשחור?

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  3. מעוניין בקנית אוזניות in ear מה מומלץ מבין הדגמים הבאים: 500/Sennheiser CX300/400 JBL 220/250 AKG K324P AKG K330 AKG K321 Creative EP-630 ? יש למישהו דגם להמליץ עליו מן הרשימה המכובדת הזאת?

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  4. Started by Avivo,

אהלן מישהו יודע להגיד משהו על האוזניות של skullkendy? (עשיתי חיפוש והעלתי חרס...) הם נראות מגניבות, אבל מישהו שמע בהם משהו ויודע להגיד? לינק לאתר החברה לנוחיותכם...http://www.skullcandy.com/ תודה מראש

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  5. Started by aviad_el,

היי, אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה ישנה של SONY (מהטלויזיות הגדולות הישנות... באסה.. :-\) לטלויזיה חיבור SCART וקומפוזיט(?) בלבד (3 בננות - צהוב, אדום, לבן). במחשב יש לי לוח Gigabyte MA78GM-S2H שבו יציאות DVI, HDMI, והחיבור הישן - RGB (?). מהי הדרך הכי טובה לחבר את המחשב לטלויזיה לטובת צפייה בסרטים?

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  6. Started by kababo,

אני כבר לא מעודכן ורציתי לדעת האם כרטסי הקול המובנים בלוחות האם החדשים ( http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=RBA8CzWoopUlYRFZ) מגיעים לרמה של כרטיסי קול נפרדים (creative asus) עבור המשתמש הביתי(מוזיקה, סרטים משחקים) ואם לא אז איזה כרטיס קול הוא הממולץ כעת עבור אותם הצרכים.

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  7. אני מחפש דיוידי קורא Divx ו- Xvid שתומך בכתוביות בעברית...(רצוי בכמה שיותר פורמטי כתוביות) שאפשר להוריד לו עדכוני קושחה (Firmware) ושהדיוידי יהיה דיי טוב ולא יקר מדי... על מה אתם ממליצים לי?

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  8. שלום כולם, חיפשתי בכל מקום ללא הצלחה מתאם 3.5מ'מ (של אוזניות רגילות), ל2.5 (חיבור קטן יותר), לא מצאתי בשום מקום, אשמח אם תוכלי להכווין אותי לאתר כלשהו (רק ישראליים אין לי איך לקנות מחו'ל), או חנות באזור המרכז שיש לה את המתאם הנ'ל, יש לשים לב שהוא סטראופוני ולא מונופוני ההבדל הוא לסטראופוני יש שלושה פסי בידוד בעוד למונופוני יש רק 2 בתודה מראש, לירן

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  9. Started by mega1234,

שלום לכולם הבנתי שאפשר להעביר שירים לIPOD רק עם ITUNES , מה זה אומר לגבי MP3 שהורדתי ? האם MP3 כאלה לא ניתן להטעין לתוך הIPOD ? ומה קורה בנגנים אחרים האם לכול נגן יש תוכנה יעודית בשבילו ? תודה

• 11 תגובות
    • 979 צפיות
  10. Started by DaTHE,

שלום, מחפש רמקולים איכותים למחשב, לא מתכוון להקפיץ את השכונה או משהו בסגנון. השימושים: בעיקר שמיעת מוזיקה ומידי פעם סרטים. תקציב: 250-300 ש"ח. עדיפות ל- 2.1 אלא אם יש אפשרות ליותר, לא מתכוון להתפרע בעניין. לא מעוניין במערכת קופצנית.. תודה.

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  11. Started by hq4ever,

שלום חבר'ה אני מעוניין לקנות את הבובה הזאת לסלון בדירה החדשה, הסלון הוא לא גדול (בכל זאת שכירות בת"א...) אבל המחיר של הטלוויזיה לא גדול גם כן (6000 ש"ח) האם לדעתכם ההשקעה היא ראויה ומה הן האלטרנטיבות (אם ישנן במחיר הזה). תודה על העזרה, ועל הטיפים, מקסים. ** אני גם מתלבט באופן כללי בין 32 ל 37.

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  12. תכננתי לקנות נגן MP3 iAudio M3 כבר הרבה זמן, ועכשיו כשיש את התקציב, הייתי רוצה לדעת עוד כמה דברים. בעקבות הביקורת על הנגן M3L באתר, שאמור להיות זהה פרט ל35 שעות, ראיתי את האוזניות MX500. ביררתי עליהן קצת, והתברר שהן עולות סה"כ 15 דולר. (אני קונה מחו"ל). אך, בחנות שממנה אני קונה את הנגן (newegg) אין אותן, יש רק את MX450. הייתי רוצה לדעת קודם כל, אם מבחינת התנגדות אוהם או משהו כזה, הנגן מתאים לMX500\MX450. בנוסף, האם בכלל כדאי לי להשקיע מעבר לאוזניות שמגיעות עם הנגן? בכל זאת מדובר בסה"כ 80 שקל תוספת, כשאני כבר מוציא 1200 על הנגן. והאם שווה לי להזמין את הMX500 מחנות אחרת, או שאני לא אשים לב להבדל בינהן? אקדים תודה, pMor

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  13. Started by idofr,

רק כדי להיות בטוח, אני רוצה לחבל ממיר HD (של הוט) לטלביזיה בלי HDMI אז אני מחפש HDMI to DVI, מה שאני צריך זה כבל זכר נכון?

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  14. הוא נגן באנגלית. האם יש דרך להפוך אותו לעברית ע"י עידכון הגירסה שלו? ואם כן, כיצד עושים זאת? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  15. Started by kebibas,

איזה אוזניות עדיפות לשמיעת מוזיקה מז'אנרים מגוונים? Senheiser IE8 http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={26922507-06D0-4134-938C-CA8092F82229} Shure 530 http://www.giveon.co.il/info.asp?id=1147&category=072_081_101_ כמו כן האוזניות יחוברו ל-COWON J3 אם יש המלצות אחרות בטווח המחירים (1200-1600), אשמח לשמוע!

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  16. שלום, אני שוקלת לקנות לסלון הקטן שלנו טלוויזית 26". רוחב הסלון: 2.5 מ'. מרחק עין מהטלוויזיה: 2.0-2.2~ מ'. כרגע בדקתי את השלוש האלה תיאורטית, כלומר: רק שמעתי עליהן, אבל עוד לא ראיתי אף אחת מהן בפעולה, רק את ה-32" המקבילה: > SAMSUNG T260HD > Sansui LCT26SD > LG 26LH20R הראשונה היא FUL HD, ושתיים האחרות הן HD READY. הטלווזיה אינה אמורה לשמש למשחקים. אנחנו עומדים להתחבר לממיר החדש עם 5 התחנות הבסיסיות במקום הכבלים. אז היא צריכה להתחבר לממיר הזה, ל-DVD ולוידאו. היא גם אמורה, כנראה, להתחבר למחשב נייד, בעיקר כדי לראות סרטים (וגם זה לא בטוח כי יתכן שאפשר יהיה לנגן אותם דרך הממיר מדיסק-און-קי או מהארד-דיסק חיצוני USB). שמעתי משני מוכרים חוות דעת לא הכי טובה על השירות של…

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  17. Started by amir.o,

יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח (ga 8ie 533 ) כל כמה שניות יש עצירה למשך שנייה או שתיים ואז הסאונד ממשיך זה קורה בכל התוכנות (ווינאמפ, משחקים,רדיו דרך האינטרנט ) ניסיתי להתקין את הכרטיס מחדש אבל זה לא עזר למישהו יש עצה ? עריכה : הסרתי את הדרייברים של כל מה שקשור לסאונד והתקנתי שוב,כרגע הסאונד עובד .

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  18. Started by E.Z,

אהלן, ראשית אבהיר - איני יודע איפה לשאול זאת ולכן בחרתי בפורום זה, אם זהו לא המקום אנא העבירו בבקשה לפורום המתאים. אוקיי, אז ככה - יש לי מחשב ויש לי ממיר דיגטלי של HOT, השאלה היא האם אני יכול לחבר את הממיר הידגטלי למחשב ולצפות כאילו זה TV? האם זה אפשרי? אם כן, אשמח לתדרוך! תודה רבה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  19. Started by XMB,

אהלן, מחפש לקנות רמקולים בארה"ב (אשר ישמשו לשימוש בארה"ב ולא בישראל). התקציב הוא 200$ לערך אך אני לא חושב שאני צריך משהו שכזה, השימושים שלי בעיקר מוזיקה (ולא על ווליום גבוה, פשוט שיהיה באס וסאונד נקי ואיכותי). סרטים וסדרות אני רואה מעט אולי 20% מהשימוש ועוד 10% משחקים ככה שהדברים הללו לא קריטים. הייתי עד היום עם Creative 5200 5.1 ואני מרוצה עד הגג אך יש להם קצר חשמלי ואין לי טעם לתקן אותם (שרדו 8 שנים, הגיע זמנם). יש לציין שיש לי כרטיס קול יחסית איכותי Creative X-FI XtremeMusic (לא חיצוני, הדגם המקביל של XtremeGamer). יש כרגע ב AMAZON מבצע לHarman-Kardon SoundSticks 2.1 ב 99$ http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0001DBEM4/ref=pd_luc_mri?_encoding=UTF8&m=ATVP…

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  20. Started by gshhar,

אני הולך לקנות AUDIGY2 ,האם זה נכון שהפאנל הוא גם מגבר או שרק אופציות לחיבורים מסויימים?

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  21. Started by Omri643,

שלום לכולם. בזמן האחרון עלתה לי דילמה לגבי רמקולים וקולנוע ביתי: מה עדיף לקנות, מערכת סטליטים שכוללת: סאבוופר ושני רמקולים ב 700 שקל,של חברה מכובדת יחסית כמו ALTEC LANSING או LOGITECH. או מערכת שכוללת: שני רמקולים רצפתיים ומגבר, של חברת מדבקה. לא להציע בבקשה לקנות יד שנייה, אני לא מחפש כאן הצעה לרמקולים , זו שאלה כללית.

• 11 תגובות
    • 978 צפיות
  22. Started by alienchickenpie,

יש איזה אחד שמנסה לשכנע אותנו שהוא הפך מערכת סטריאו למחשב הכל כולל הכל, חיבר את הרמקולים של הסטריאו לכרטיס קול וחיבר את הכונן סידי של המערכת למחשב. אתם יכולים להביא לי טיעונים שיוכיחו שהוא טועה?

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  23. Started by eART,

Sorry for the English, I hope it ain't too much of a trouble. I am looking for IEM Headphones to go with my Cowon D2, the budget is up to 300 Shekels. The main use is during sports, so they need to have replaceable rubbers size so they will fit in well. I thought about the JBL Reference 220, and about a few models of AKG, but I could use your help. Thank you in advance guys, sorry again for the English. Have a great week.

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  24. היי, אני מחפש זוג רמקולים קטן ואיכותי למחשב, שנמצא בחדר קטן. עדיפות לסט ללא סאב-בופר. אשמח לכל עזרה שתוכלו להגיש....

• 4 תגובות
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.