אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום. עד עכשיו היה לי ווקמן והוא נהרס ככה שעכשיו בנסיעות ארוכות אין לי אמצעי לשמוע מוזיקה שהופכת את הנסיעות לקצרות ולהרבה פחות מייגעות. המליצו לי על מיני דיסק ועל נגן אמ פי 3 אבל גם ככה יש לי מספיק דיסקים בבית ככה שאני אוותר על להמיר אותם לפורמט של מיני דיסק או לאמ פי 3. בכל מקרה יש לי איזה 50 שירים באמ פי 3 שאספתי מהרבה אמנים שונים ככה שאני גם צריך שהדיסקמן יקרא דיסקים עם פורמט של MP3. אני מתכוון לקנות בדיוטי פרי ככה שאם מישהו מכיר דיסקמן ספציפי שיש שם אני אשמח אם הוא ימליץ לי עליו. אני מאמין שאתם לא יודעים בדיוק איזה דיסקמנים יש להם שם , אז אם אפשר לתת לי כמה שמות ספציפים שלא יעלו הרבה ואם אין בדיוטי פרי אני אקנה בחול או בארץ. הדרישות שלי לא בשמיים , שיהיו אוזניות טובו…
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אממ זה בערך התקציב שלי אני יכול לחרוג אבל תנו אפשריות... רציתי לדעת גם מה ההבדלים בין המערכות חוץ מהמותג? תודה מראש Smiley סליחה שהקפצתי קודם פשוט לא עונים בפורום הזה...
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר שיודע להקליט על DVD עם הפיצרים הבאים - 1. יודע לצרוב על כל סוגי המדיות כולל RW ו-RAM 2. קורא DivX 3. יהיה נחמד אם הוא ידע גם לקרוא כתוביות בעברית 4. בארץ 1 ו-4 חובה, 2 ו-3 אופציה יש חיה כזאת?
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מיני דיסק של סוני , ואני רוצה להעביר שירים מהמחשב לקלטת המיני דיסק. איך ניתן לבצע זאת? אם איזה כבלים? אם אפשר מדריך של כל השלבים אני ממש ישמח! תודה מראש לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, מחפש תוכנה שיודעת לדגום מ - CD ולהמיר לפורמטים הנ"ל. בנוסף (חשוב!) - יודעת להמיר מקובץ MP3 שנדגם ב 192K ל - 128K לדוגמא עם מינימום הפסדי איכות. לטובת הכנת דיסק MP3 לנגן שלי (IRIVER SLIMX) תודה.
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את שניהם האותו מחיר מה עדיך מבחינת איכות כי לא שמעתי את שניהם.
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, אני שוקלת לקנות לסלון הקטן שלנו טלוויזית 26". רוחב הסלון: 2.5 מ'. מרחק עין מהטלוויזיה: 2.0-2.2~ מ'. כרגע בדקתי את השלוש האלה תיאורטית, כלומר: רק שמעתי עליהן, אבל עוד לא ראיתי אף אחת מהן בפעולה, רק את ה-32" המקבילה: > SAMSUNG T260HD > Sansui LCT26SD > LG 26LH20R הראשונה היא FUL HD, ושתיים האחרות הן HD READY. הטלווזיה אינה אמורה לשמש למשחקים. אנחנו עומדים להתחבר לממיר החדש עם 5 התחנות הבסיסיות במקום הכבלים. אז היא צריכה להתחבר לממיר הזה, ל-DVD ולוידאו. היא גם אמורה, כנראה, להתחבר למחשב נייד, בעיקר כדי לראות סרטים (וגם זה לא בטוח כי יתכן שאפשר יהיה לנגן אותם דרך הממיר מדיסק-און-קי או מהארד-דיסק חיצוני USB). שמעתי משני מוכרים חוות דעת לא הכי טובה על השירות של…
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
Sorry for the English, I hope it ain't too much of a trouble. I am looking for IEM Headphones to go with my Cowon D2, the budget is up to 300 Shekels. The main use is during sports, so they need to have replaceable rubbers size so they will fit in well. I thought about the JBL Reference 220, and about a few models of AKG, but I could use your help. Thank you in advance guys, sorry again for the English. Have a great week.
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי מגבר + רמקולים ל YES MAX , עכשיו יש לי עוד שלט (ששולט על הוולויום) האם אני יכול לקנפג את השלט של YES MAX שישלוט על הווליום ? כרגע לכיבוי והדלקה אני משתמש בשלט של YES ולווליום אני משתמש בשלט של הקולנוע הביתי שזה ממש מעצבן. תודה (ד"א יש לי את השלט הכסוף וטלוויזיה של טושיבה חדשה יחסית)
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם בטוח שכבר דנתם בנושא זה אבל בכל זאת... יש לי הרבה קלטות ווידאו ביתיות ואני מעוניין להמיר אותם ל DVD. ראיתי ב ZAP הרבה כבלים שמתאימים לזה. האם יש מישהו שמכיר טוב את הנושא ויכול להמליץ על כבל מסוים וגם תוכנה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אהלן, לאחר שהזוג הישן שלי מהדגם הזה לא מראה תקווה (התברר שאחי הקטן הפיל אותו הקופיף הזה וכנראה שבקו חיים), אני מעוניין לקנות דגם חדש..זאת לאחר שאת הזוג הקודם הביאו לי מתנה מחו"ל. ראיתי בזאפ שהמחיר שלהם הזול ביותר הוא 560 שקל בערך אך את האתר ספציפית עצמו אני לא מכיר. יש לכם מקום טוב יותר לקנות? או שאפשר ללכת על האתר ההוא... תודה!
-
- 11 תגובות
- 958 צפיות
-
-
^^^^ כותרת תחובר לרוב למחשב ומדיי פעם לסלון מחפש איכות גבוהה כמו כול ישראלי אחר עלות/תועלת
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
הי, רציתי לקבל את המלצתכם לכרטיס קול לסטראו בלבד, ממה שהבנתי Xonar , EMU-1212 הם הטובים ביותר עד 200 $ האם יצא לכמה מכם להשוות בין שניהם ? האם משהו שמע את הכרטיס של ONKYO ES200 ? את הכרטיס אני בכל מקרה מתכוון להביא מחו"ל כך שאם יש עוד המלצות אפילו שחורגות ב 50-100 $ אשמח לקבל... תודה מראש 8)
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שאני קניתי תLCD LED שלי שהיתי בחנות היא היעתה חדה והיה חלקה ומוארת כזאת אני לא יודע להזביר ושסמתי אותו בבית וחברתי אותה ללמיר רגיל ובלי חיבורי HD היא לא היתה כמו שבחנות בסרטי HD אני רואה חד וברור עם גוון צבעים יפה רואים איפלו נקודות של זעיה על השחקן אבל עדין לא אותה רמה כפי שהיתה בחנות האם אני צריך לקנות כבל HD YES hd כדי להוציא תמיטב מהטלוזיה ושתהיה חדה בכול שידור גם בSD תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי מחשב Lenovo THINKPAD SL510 2847-QBG למחשב הנייד יציאת SPDIF שהינה משותפת לשקע האוזניה . אני לא מבין כיצד אפשר לקבוע שהיציאה תהיה SPDIF אנא עיזרו בברכה שייקה
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לצפות בסרטי HD במחשב הורדתי את התוכנה VLC אבל יש בה כל הזמן הפרעות וקיטועים שמעתי שאפשר לצפות עם POWERDVD אבל הוא כאילו לא מצליח לזהות את הסרט יש תוכנות אחרות שמומלצות? יש דרך אחרת להפעיל דרך POWERDVD? תודה
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה לקנות רמקולים שישמשו אותי למחשב,עכשיו התקציב שלי כרגע הוא כ-1000 ש"ח,אני שומע בעיקר מוזיקת רוק ואלקטרונית,ככה שזה קצת בעייתי,חשבתי לרכוש בהתחלה מערכת 2.0 ולחסוך כסף לסאב נחמד.. יש פה למישהו הצעות? והאם כדאי לקנות 2.0 וסאב או 2.1 עכשיו וזהו? *רמקולים קומפקטים יהוו יתרון,כי אין לי כ"כ הרבה מקום. חשבתי על ה M-Audio AV40,יש אותם למישהו ויכול לתת לי חוות דעת? ראיתי כמה סיקורים באינטרנט וכולם אומרים שהסאונד טוב מאוד..
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על ה"התמודדות" הזו? איזה רמקולים טובים יותר? מתמודדים נוספים יכולים להיות Polk Audio Rti 6 ו - Klipsch rb 15 ו - Wharfedale Diamond 9.1 וכמה אחרים, שהם בערך באותו המחיר.
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
עד כה השתמשתי באוזניות של הנגן שלי IRIVER שהן של סנהייזר MX300, שהם די סיפקו לי הסחורה, כי יחסית לאוזניות שאני הקשבתי בעבר הם אחלה.... ואני גם לא כזה רגיש לצלילים..... בימים אלה הם נהרסו לי לצערי הרב :s05: ולכן החלטתי להשקיע מ"מיטב כספי" במשו קצת יותר טוב... מה שאני מחפש זה כמעט אותם האוזניות רק שיספקו באסים יותר טובים.... והתקציב שלי עומד בסביבו 150 ש"ח.... תודה רבה מראש לעוזרים...
-
- 11 תגובות
- 958 צפיות
-
-
החלטתי שאני עומד לקנות דיסקמן משולב עם MP3 והכי חשוב מבחינתי- רדיו! אין לי ידע רב בנושא זה ואני יודע שיש שתי אפשרויות: או דיסקמן שקורא דיסק MP3 או דיסקמן עם כרטיס זיכרון למרות שגם שמעתי וקראתי (כשעשיתי חיפוש!) על דיסקמנים מבוססים HARD-DISK. אני אשמח אם תעזרו לי לבחור כשהתקציב שעומד לרשותי הוא בסביבות ה 1000 ש"ח ואם אזדקק לעוד כמה מאיות זה יהיה בסדר... נ.ב אני שוב אדגיש שאחד הדברים היותר חשובים לי זה הרדיו!
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
חשבתי לקנות דיסקמן MP3 ולא אף אחד מהמכשירים האחרים מסיבות יחס עלות לתועלת (ואין לי כוח לשנות דעה). מה הם ההבדלים בין הדגמים ? ישנו את האם הם מראים שם, האם אפשר לצרוב תקיות, האם יש להם שלט, ואפילו לפי הדיסקמן באתר הזה שכתוב שהוא מפעיל VCD - http://www.ego.com.tw/product/LV310.htm איזה עוד דברים חשובים יש ? האם יש דגם או חברה ספציפית שכדאי לי ללכת עליה ?
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום! האם אפשרי לחבר לכרטיס הנ"ל רמקולים "רגילים" ללא מגבר? כוונתי האם המגבר של הכרטיס "יסחוב"? אנא תגובתכם..... http://europe.hercules.com/showpage.php?p=57&b=0&f=1
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
AKG K55: AKG K55 Stereo Headphones (Closed Ear, with Turbo Bass) Specifications Type: Closed-back, circumaural dynamic headphones Sensitivity: 96 dB SPL/mW Frequency Range: 16 to 20,000 Hz Rated Impedance: 32 ohms THD: <1 % Maximum SPL capability: 200 mW ______________________________________________________ Maxell HP-2000: Headphones Type Headphones Binaural Headphones:Headphones Form Factor Ear-cup Headphones Technology Dynamic Connectivity Technology Wired Sound output mode Stereo Sensitivity 102 dB/mW Impedance 60 Ohm Diaphragm 1.6 in Magnet Type Neodymium תודה
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום שלום לכולם, ותודה ששהקעתם מזמנכם להיכנס ועכשיו לעיקר - אני מחפש המלצות לנגן MP3 מבוסס או פלאש או הארד דיסק - לא ממש חשוב, 512MB ויותר לא יותר מ 10GB מחיר - עקונית יש לי ת'תקציב של עד 1500/1700 פחות או יותר.. אבל המחיר הוא לא ממש פאקטור מה שאני מחפש זה מוזיקה נטו.. שהמכשיר עצמו יהייה איכותי( כזה שלא ישבר אחרי יומיים - כזה שלא צריך לתקן 20 אלף פעם) ואם אפשר אז שיראה טוב.. אתם תמיד יכולים לא להתחשב באחת מהדרישות , אבל עקרונית זה מה שאני מחפש.. תודה תודה תודה רבה לכל העוזרים... ושוב תודה
-
- 14 תגובות
- 957 צפיות
-