עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by noamusic,

היום יותר מתמיד, הציוד זמין יותר וזול יותר ונפתחת האפשרות לאמנים בכל גיל ומכל ז'אנר ,ליצור ולייצר מוזיקה מכל סוג, בזמן הפרטי שלנו ובמקום בו אנחנו מרגישים הכי נוח בלי להתפשר על איכות. מורה מנוסה מפיק ומעבד מוזיקלי, המלמד גם בביס למוסיקה,עם הרבה מאוד המלצות. מלמד את תוכנת הקיובייס יצירה,הקלטות מיקס ומאסטרינג בבית התלמיד או באולפן באופן יסודי ומקצועי! כולל הבאת המחשב למצב אופטימלי להקלטה ועבודה מקצועית ונכונה. תמיכה בתוכנות ושידרוג המחשב. התאמת השיעורים לרמת התלמיד ולז'אנר שבו הוא עוסק. עריכות ,סמפולים, עיבוד,סטיילינג לפי ז'אנרים, מיקס ומאסטרינג. עבודה לפי סטנדרטים מקצועיים ביותר הנחות בחנויות על שדרוג ציוד ויעוץ מקצועי. ותמיכה טלפונית 24 שעות ביממה!! (כולל פורום) בי…

2. Started by Cooler-Master,

ערב טוב לכולם. בשעה טובה התחדשתי בכרטיס הנ"ל למחשב HTPC שלי. עכשיו יש לי שאלה חיברתי הכל והכרטיס עובד ושומעים. אבל איך אני מגדיר לו להפעיל לי את כל הרמקולים (5.1). הוא מפעיל לי רק את 2 הקדמיים.

3. היי, אחרי שקיבלתי עזרה בבחירת אוזניות למשחקים החלטתי גם לקנות אוזניות נפרדות למוסיקה וסרטים ב-300$ [75% מוסיקה] כאשר המוסיקה אותה אני שומע היא מוסיקה קלאסית ברובה. הסדר הוא כזה: פסנתר=>סימפוניות=>הרכבים קטנים. כמוכן האוזניות ישמשו לסרטים. חשוב לי סאונד ניטרלי ומקיף בעל צליל במה רחב ומדויק, כאשר הדגש הוא על המיד והטרבל הנקיים והברורים ללא באס מכה ומעצבן . האוזניות יחוברו לכרטיס קול ASUS XONAR D2 או לנגון COWON D2 או לרסיבר בסלון. אם יהיה צורך אמיתי וממשי במגבר אוזניות, הן יהיו מחוברות למגבר אוזניות. אני אוהב לקבל צליל שקרוב למקור אם חמימות קלילה ולא יותר. אני אוהב לשמוע 180 מעלות כאשר אני מקשיב לתזמורת גדולה ואף להיות בעל יכולת למקם כל כלי לפי השמיעה. האם יכו…

• 43 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. שלום, יש לי נגן Sansa Clip 2GB (תודות להמלצותיכם ) מלא עד אפס מקום, אך ברצוני לדחוף עוד קצת שירים פנימה. אני רוצה להכניס כמה שיותר מה-3.5 ג'יגה שעל המחשב שלי לנגן. לצורך כך אני מן הסתם אצטרך לדחוס חחלק מהשירים ולאבד איכות. השאלה שלי היא לאיזה פרמטרים לכוון בכיווץ (bit rate, פורמט [mp3/...], וכו') על מנת להשיג כיווץ אופטימלי יחד עם סאונד סביר? לצורך העניין מחוברות לנגן שלי אוזניות די גנריות ואני לא ממש אודיופיל, וספריית השירים שלי מורכבת משירים בפורמט MP3 בbitrate בין 128 ל 320. כמוכן אשמח לקבל המלצה לתוכנה שתאפשר לי להחיל את הכיווץ על כל הסיפרייה בקלות, ושכמובן תכווץ בצורה הכי טובה שאפשר מבחינת נפח ואיכות סאונד (אם יש הבדל בין התוכנות בנושא הזה). תודה מראש, ושבת שלו…

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  5. קניתי טלויזית LCD חדשה (A450 של סמסונג 32 אינץ' - הבנתי שהיא שווה ביותר!) בכל מקרה יש לי מס' שאלות לגביה: 1. האם יכולים לצוץ בטלויזיה פיקסלים שרופים ואם כן אחרי כמה יש אחריות? 2. למרות שחשבתי שדי קשה לצרוב טלויזית LCD, בהוראות רשומה אזהרה שאומרת שאחרי שעתיים של תמונת סטילס קבועה התמונה יכולה להצרב במסך - נשמע הגיוני? 3. אני מתכוון לחבר את המחשב שלי למסך, עד כה המחשב היה מחובר לטלויזיה הישנה שלי בעזרת כבל RCA רגיל ובטלויזיה החדשה קיים גם חיבור VGA, האם יש הבדל משמעותי באיכות שמצדיקה קניית כבל VGA? 4. אני מחבר גם PS3 לטלויזיה - מה יותר איכותי: HDMI או קומפוננט? ולאיזה חברה יש כבלים איכותיים? 5. אני יחבר את ממיר היס שלי לטלויזיה בעזרת כבל scart 2 s-video האם האיכ…

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Altec Lansing MX5021 black 2.1 ו M-Audio Revolutions 5.1 מה אתם אומריםם ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ohmega,

שלום לכולם אני מחפש כרטיס קול שאוכל לחבר אותו למערכת סטריאו דרך יציאת RCA בכרטיס המטרה בעיקר האזנה למוסיקה. עד 500 ש"ח. יש חיה כזאת? תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  8. שלום, אני מחפש מערכת קולנוע שכוללת מגבר+רמקולים+DVD (אם אפשר שיהיה תומך HDMI) המערכת תחובר ל-LCD חדשה Toshiba 42X3500 . שימושים: רגילים..צפייה בסרטים + YES .. יותר טלויזיה מאשר סרטים. תקציב בערך 1000 ש"ח ואפשר לחרוג לכיוון 1500 אבל לא יותר (אלא אם זה ממש כדאי) תודה רבה!

9. אני נמצא בחו"ל ומעוניין לרכוש LCD לשימוש בחו"ל מוצע כאן מסך LCD - דגם LA46M81B - (סמסונג "46) - במחיר של כ - 4,500 ש"ח המסך הוא מתצוגה - חנות טובה ואמינה - כולל אחריות לשנה איך המסך הזה ???? יש להם אחד בלבד - לכם דחופה תשובתכם ... תודה מראש *** יש להם עוד מסך מתצוגה - LG 47LB7RF - (של LG גודל "47) - מחיר 3,900 ש"ח אנא חוות דעתכם המהירה .... הרבה תודה מראש

10. Started by J S Bach,

בעיקרון לקחתי מסבתי מספר דיסקים של חברות הקלטה נחשבות [דויצ'ה גרמופון, דק'ה, סוני וכו'] והבעיה היא שהם מלוכלכים ומרביצם גם קמצ שרוטים... אני רציתי להוריד אותם למחשב ב-FLAC ורציתי לדעת האם השריטוט ישפיעו על הסאונד? האם הם יוסיפו לכלוך, בעיקרון לא שומעים GRAIN כשמקשיבים להם, והאם יש תוכנה שיכולה "לתקן" את ההפרעות?

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  11. Started by solo53,

שלום מחפש כרטיס וידאו (לא צריך טיונר) שיתחבר ב USB שיהיה טוב כי ניסיתי כמה על הפנים רובם מקודדים את ה דאטה לפני שליחה למחשב ופה הבעיה.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  12. שלום רב, אני מעוניין לרכוש טלוויזית LCD בגודל שנע סביב ה22'' במחיר זול עד כמה שניתן כעקרון, המחיר המקסימלי שאני מוכן להוציא עבור המוצר הוא 1500 ש"ח, אך אם אפשר להשיג בפחות אז מה טוב... תודה מראש...

13. Started by J S Bach,

היי, מה לדעתכם יותר טוב, תקליט הוויניל הישן או ה-CD המודרני מבחינת הסאונד והפרטים בהקלטה? מה ינצח: הדיגיטלי או האנלוגי? אשמח אם תכתבו את דעתכם + נימוק.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם יציאת HDMI אחת ויציאה רגילה VGA למסך אחת. איך אפשר לחבר את זה לטלוויזיה שפורפרת רגילה בעלת כניסה צהוב-אדום-לבן בלבד? אני לא צריך את האדום-לבן (סאונד) כי הכרטיס קול במחשב מחובר כבר לרסיבר אני רק צריך חיבור מהמחשב לפין שנכנס לעיגול הצהוב הזה. יש דרך לעשות את זה?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. הי, עוד שבוע בערך אני מקבל אוזניות חדשות מחו"ל, שצריכות ברן אין. אני יכול לעשות ברן אין ממייזו M6/ מחשב עם אונבורד/ PSP. יהיה לי הכי נוח לעשות עם PSP כי אני לא משתמש בו הרבה ופשוט להוציא את הסוללה לחבר לשנאי ולהשאיר 50 שעות, הבעיה היא שהפלט של הPSP מגעיל ומגיע לטונים נמוכים יותר מהנגן, אני חושש שאם לא כל הטונים ינוגנו דרך האוזניות ההשפעה תהיה שונה במקצת, אני לא יודע ב100% איך הדרייברים נצרבים, ואת ההשפעות של טונים מסוימים עליהם. האם הטונים שינוגנו דרך האוזניות משפיעים על הסאונד? אני מתכוון צלילים של ברן אין, פשוט הPSP לא מגיע לכל התדרים. תודה מראש אורי

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  16. Started by dvirb,

שלום חברים נפלו לידי רמקולים ישנים של מערכת סטריו.הרמקולים הרמקולים פשוטים, שמתחברים למערכת עם שני חוטים של פלוס ומינוס(אדום ושחור) שמתחברים לרמקול עם שני קליפסים קטנים ומתחברים למערכת גם כן עם שני קליפסים כאלה רציתי לדעת מה היא הדרך לחבר אותם למחשב(אין לי את המערכת סטריו שהרמקולים פעלו עליה או מערכת סרטיו אחרת). האם יש דרך להכין אוו לקנות כבל שיעביר את החוטים לפלאג אשר מתחבר ליצאה של המחשב?(יש לי כרטיס קול ישן שנקרא sound blaster live, אני חושב שהוא של logitech) בנוסף יש לי מערכת 5.1 גם כן ישנה(המחשב נקנה לפני כ 5-6 שנים והרמקולים הגיעו איתו) של DELL מהדגם הזה http://www.ciao.co.uk/Dell_5650_PC_multimedia_home_theatre_speaker_system__Review_5526735 האם יש אפשרות לחבר את…

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by mtnm,

היי, מצאתי את האוזניות cx500 במחיר סביר בebay http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390001082626#ReturnPolicy שמעתי שיש גם אנשים שמוכרים אוזניות מזויפות. השאלה שלי זה אם זה נראה לך אמין כי לא הצלחתי למצוא חנות בארה"ב שעושה משלוחים לארץ. תודה, מתן

18. Started by Lupos,

אם מתעלמים מעניין העלות של הרמקולים, מה יהיה הכי טוב לסרטים ומשחקים? תודה

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  19. אני מחפש המלצה לרמקולים 2.1 במחיר של עד 400 ש"ח ראיתי שיש את הרמקולים CREATURE 2.1 JBL בסביבות המחיר הזה ורציתי לדעת האם יש רמקולים אחרים שעדיף לי לקנות בתקציב הזה.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  20. Started by omr,

שמעו, לא מזמן קניתי את האוזניות jbl reference 220, ללא הערכה.. רק את האוזניות עצמם. איבדתי את אחד הסיליקונים, ואני רוצה לקנות את הערכה בנפרד, ללא האוזניות, רק את הנרתיק הקטן, את הקשת, עוד סיליקונים בגדלים שונים וכו'. יש לי אפשרות כזאת? אני יכול לקנות רק את הערכה באיזשהו אתר אינטרנט אמריקאי? יש לי איך להעביר את זה לארץ.. תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  21. Started by enzo,

מערכת רמקולים 2.0 חדשה תשוחרר בקרוב.העיצוב זוועה בעיני אך טוב מראה עיניים,נראה מעניין. http://il.wannahaves.com/item/babeface/a/ifa-2008-harman-kardon-gla-55 ולא נשכח את המחיר 999$

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לחברי הפורום! קניתי לפני כחודש מע' קולנוע ביתית לסלון: רסיבר (JVC 5042) + סט 5.0 (2*220 + 3*110 של Audio Lapas) מאתר יד2 ב-900 ש"ח ואני מרוצה מאוד בהתחשב במחיר. עכשיו אני צריך רמקולים לחדר ומתלבט האם לקנות משהו בסגנון או להוסיף קצת וללכת על Z5500 - הכל יד שנייה כמובן (לדעתי, רמקולים זה אחד הדברים שהכי משתלם לקנות משומש כי מניסיוני זה מחזיק שנים גם בשימוש תובעני). מבחינת הכניסות - זה די זהה. השאר אני ממש לא יודע כי אני חדש בתחום. תמיד היית חולה על סאונד אבל רק עכשיו יש לי את היכולת להרשות את התענוג לעצמי גם אם זה רק יד שנייה... השאלה מה עדיף? במחשב שאני מתכנן לקנות אמור להיות כ. קול מובנה של RealTek נדמה לי (לוח אם צ'יפסט G780 של אסוס כולל יציאה אופטית). אגב, האם…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. יש לי את הרכיבים שלהלן: מחשב HTPC (עם חבור HDMI),ממיר, רסיבר, מסך LCD, ורמקולים. ברצוני לדעת איך לחבר את הרכיבים במערכת - מי מתחבר למי ובאיזה סוג חיבור ??? תודה למשיבים

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  24. Started by goodspeed,

שלום! תקציב עד 400 שח. דרוש: מערכת רמקולים 2.1 למחשב נייד (שנמצא בעיקר על שולחן), מוזיקה, מדי פעם סרטים וסדרות (יש לי כרטיס 24BIT עם SRS אם זה משנה) ולנגן MP3. האופציות כמו שרשמתי למעלה: JBL Creature II Altec Lancing VS2421. מה אתם ממליצים? (כמה שיותר מגיבים הרי זה משובח) נ.ב- בשיחה שלי עם נציג של קרט, היבואנים של הVS , שאלתי אותו לגבי הביקורות והבעיות שיש פה באתר ובאתר זאפ על הVS. הוא אמר שהבעיה ידועה, מתרחשת בווליום נמוך, ונובעת מהשראות של כל מיני מכשירים כגון ראוטר טלויזיה טלפון נייד וכו,.. הדבר המעניין הוא שהם הביאה סחורה חדשה מפס ייצור חדש בעל בידוד הרבה יותר חזק לסאב שאמור לפתור את הבעיה. לראיה, תשימו לב שכבר כמה חודשים טובים אין מגיבים חדשים פה ובזאפ שמדווחים על הב…

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  25. Started by Raz20,

יש לי אוזניות עם מיקרופון , יחסית חדשות, אני מנסה להקליט משהו ואני לא מצליח , איך אני יכול להגדיר את המיקרופון שלי כדי שאני אוכל להשתמש בו ?

דיונים חדשים בפורומים