אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
האם אפשר להקליט באמצעות ה-ipod? כמובן שצריך לקנות בשביל זה מיקרופון{במיוחד ל-ipod}, אבל בכלליות, הגירסא שבאה עם ה-ipod g4 תומכת בהקלטות{כמובן אחרי הרכבת מיקרופון}? עוד שאלה: איך עובד ה-itrip? אני מתקין אותו על המכשיר והופ, יש לנו אייפוד מנגן רדיו fm בכוונון אישי? האם ל-itrip יש בטרוית או שזה פשוט מקלט{בלי בטריות}?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לדעת מה עדיף יותר , להזמין רמקולים מהארץ או מחו"ל? אני רוצה לשאול אתכם על איזה רמקולים אתם ממליצים? התקציב שלי הוא כ-3000 ש"ח , התקציב די גמיש. ואני מעוניין ברמקולים למטרת מוזיקה(סטריאו) כמו כן , אני צריך להכניס לתקציב גם מגבר(זה אפשרי בכלל בתקציב הזה?) נ.ב - בקרוב אני אסע לחנויות על מנת לשמוע דגמי רמקולים , בנתיים הייתי רוצה שתתנו לי כיוון לאיזה סוג רמקולים ללכת.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היה לי את הצינטק AV710 מעל לשנה, כרטיס תקציבי מעולה למחירו שהיתרון הבולט בו הוא המיד המאוד מפורט והגבוהים. הבאסים היו בו חלשים ועוצמת היציאה לאוזניות נמוכה יחסית... עם הESI JULI זה עולם אחר לגמרי, יש עוצמה גבוהה ביציאות הTRS הפירוט השתפר מאוד, המון צלילים חדשים מתגלים במוזיקה מוכרת... הבאסים הגבוהים והמיד מפורטים מאוד, קפידת מדרגה מעל הצינטק AV710 ללא שום ספק דרייברים מעולים ויציבים, הדבר המדהים ביותר בכרטיס שבמה הפכה להיות ענקית ב AKG K518DJ. האוזניות נשמעות ממש טוב עם הכרטיס קול הזה בקבצים איכותיים, עם הקבצים דחוסים ברמות גבוהות לרוב כלל הצילים מתערבלים זה משתפר בקבצים פחות דחוסים, אבל עדיין נשמע מעט מתכתי, הצלילים הגבוהים עדיין לא נשמעים כמו שצריך אפילו בOGG…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים! יש לי דיסק אודיו (שצרבתי לאוטו) עם שירים. אני רוצה להעתיק את השירים חזרה מהדיסק למחשב. הבעיה היא שכשאני עושה את זה אני מקבל שסה"כ הקבצים הוא בסביבות ה750KB (לא ממש הגיוני) וסיומת השירים הוא CDA. השאלה היא: א) איך אני מעתיק את השירים חזרה למחשב? ב) איך אני הופך את השירים חזרה לפורמט MP3? תודה רבה!! המשך שבוע מצוין!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Creative SB PCI128 (Ensoniq ES5880) Sound Card אני לא מצליח למצוא את הדרייב שלו (אני צריך שהדרייבר יתמוך ב-WIN7 או ב-VISTA או ב-WIN XP
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש במערכת סראונד של LOGITECH דגם Z-5500 ובכרטיס קול של CREATIVE דגם AUDIGY PLATINIUM EX, עם הכרטיס קול שלי מגיע פאנל שבו נמצאים כל מיני סוגי חיבורים ובינהם יש גם יציאה אופטית שאני רוצה לחבר אותה לרמקולים דרך כבל אופטי... השאלה שלי היא מה השם המדויק של הכבל? כי פשוט אני קונה את זה מיבואן שצריך להגיד לו את השם המדויק של אותו הכבל אחרת הוא יביא לי משהו אחר תודה מראש שאלה נוספת: האם הכבל הזה טוב בשבילי? http://www.4real.co.il/4real/product.asp?pID=821&cID=140&c=264846 כי יש כאלה שעולים 150 ש"ח וכאלה שעולים 70 ש"ח ואת זה, השאלה שלי היא אם הכבל הזה מספיק לי?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש, ואני רוצה לחבר אותו למערכת קולנוע ביתית שיש לי בבית (5.1)... למערכת יש DVD-רסיבר עם חיבור RCA בלבד (אדום צהוב לבן). הנה הלוח אם של המחשב החדש: http://www.skypc.co.il/pl_product~39472~10~0.htm Gigabyte GA-EP43-DS3 יש בקישור תמונה של הלוח אם מאחורה, שאפשר לראות בה את החיבורי סאונד שיש ללוח. אני יודע שעם כבל אודיו - RCA רגיל אפשר לחבר למערכת, אבל אני רוצה לשמוע בסראונד מלא... האם יש דרך זולה לעשות כזה דבר? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה לי לקנות את הMUVO על פני הZEN XTRA של קריאיטיב- אותו מחיר, אבל פי 7 יותר מקום. בגלל שהמובו יותר קטן? יותר עמיד? מה? חוץ מזה, אם לא MUVO, ולא IPOD (כי הם יקרים מדי, ביחס למה שהם מספקים), אז מה כן? יש לכם המלצות? אני מנסה לא להוציא יותר מ220$ (בהנחה שאני קונה את זה בארה"ב)
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר שאלות. תחילה, יש לציין שיש לי 2 קונפיגורציות אפשריות למיקום הטלוויזיה: האפשרות הראשונה זה במרחק מטר וחצי - 2 (יש מיטה-> בקיר שהרגליים שלי נוגעות בו) האפשרות השנייה היא בסביבות ה-2 וחצי מטר (הקצה השני של החדר) אני אשמח לדעת מה אתם ממליצים ואיזה גודל כדאי, ואיזה דגמים מומלצים (מעבר ללהסתכל בחנות)? אני מעדיף שאם כבר אז כבר, ולקנות Full HD, אבל לא מצאתי טלוויזיות שהן FULL HD בגודל שהוא קטן מ-32 אינץ, האם זה משמעותי בכלל בגדלים כאלו? האם יש משמעות ל-FULL HD בארץ? בהנחה שיש לי YesHD, איך יראו שידורי טלווזיה רגילים במסך כזה? כמה שאלות נוספות: אני מתכנן לחבר את המחשב לטלוויזיה החדשה על מנת לנגן סרטים (לחסוך בעלות של נגן HD), האם תיהיה לי בעיה להמיר DVI ל-HDMI …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לצורכי מוסיקה ישראלית,מזרחית,רמיקסים והאוסים האם בכלל שווה לי לשדרג מהכרטיס קול המובנה שעל הלוח? ואם כן: מה ההבדל בין כרטיס הקול Asus Xonar D1 Dolby Home Theater 7.1 שעלותו 375 ש"ח בKSP לבין Creative X-Fi XtremeGamer שניתן למצוא אותו בEBAY ב45 דולרים כולל משלוח (כלומר 200 ש"ח)? ואפרופו כרטיסי קול. ידוע שדיסקים קשיחים לא מומלץ לקנות יד 2 (בלאי מואץ). רמקולים ומעבדים לדוגמה - כן. איפה עומדים כאן כרטיסי הקול?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הולך לקנות אותו כנראה, מה דעתכם עליו? האמת שעד היום עבדתי רק עם CREATIVE, אז אשמח לשמוע חוות דעת
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבוע טוב, אני מחפש טלוויזיה 37 אינץ' לסרטים בלבד. מרבית הסרטים הם באיכות SD ומעט מאוד ב720P כך שאני כלל לא צריך full hd. התקציב שלי גמיש. כמובן שאני מעדיף לחסוך, אבל בין 2,000 ל-5,000 ש"ח נומר. על איזו טלוויזיות אתם ממליצים ועל איזו טכנולוגיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בטח שמעתם על הרמקולים המדהימים האלו... מישהו יודע אם אפשר או יהיה אפשר להשיג אותם בארץ מתישהו??
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למצלמה יש יציאת svideo, A/V , ויציאת אוזניות לכרטיס הלכידה יש כניסת svideo , composite את הוידאו אני מחבר דרך svideo איזה כבל/מתאם אני צריך כדי להעביר גם את הקול? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את TVOUT של הכרטיס מסך שלי ל component בטלוויזיה ויש לי כמה שאלות: מהכרטיס יוצאים שלוש בננות נקבות RGB ובטלוויזיה יש שלוש כניסות גם נקבות RGB, האם אפשר לחבר בין בננות של הכרטיס מסך לכניסות בטלוויזיה עם שלושה כבלים של RCA רגילים? או שלא כי אני לא יודע אם כבל component בנוי באפון מיוחד מבפנים לאומת ה כבל RCA הרגיל. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיקרון הכותרת אומרת הכל.... המארז הכי משתלם שראיתי עד כה הוא Mozard SX http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_2239&products_id=16237 אם יש למישהו הצעה אחרת (המארז מאוד נדיר), אז הכל יתקבל בברכה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש סטראו לרכב בארהב, יכול להיות שהרדיו לא יעבוד בישראל? התדרים בישראל הם כמו באירופה ואני צריך לחפש אפשרות זאת ברכישת סטראו?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לצערי המערכת שלי עד היום, Microlab FC861 מצוינת, קצת התפגרה הודות לחברת החשמל- הייתה הפסקת חשמל, מעגל ה ground loop בספק כנראה הלך, והתוצאה היא זמזום טורדני מתי שאמור להיות שקט, זה מחרפן לי את השכל ואין סיכוי שאוכל לישון עם זה בחדר. אני לא מכיר מישהו שיכול לתקן את הבעיה, אז מה שנשאר.... זה לקנות רמקולים חדשים. למישהו יש המלצה על 5.1 טובים באותה מידה (או יותר) מה 861, ואם קיימים- אז עם כניסת TOSLINK בנוסף ל 3.5? תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. השבוע פירמטתי את המחשב. התקנתי את הקודק שהיה לי במחשב הישן שהוא K-Lite codec full - כמובן שאת הגירסא הכי חדשה. עכשיו שומעים ממש ממש חלש בסרט שהוא MKV - HD, בסרטי DVD רגילים שומעים סבבה וכמו שצריך. מה שהיו שומעים ברמקולים לפני הפירמוט בחצי מעוצמת הווליום לדוגמא(X-530- מערכת Surround 5.1) עכשיו שומעים כאילו זה על מקסימום מהווליום - ואני לא מגזים! אם לא יותר. שומעים על מקסימום מהווליום ממש חלש, אני רואה סרט ואני שומע את האנשים כאילו זו עוצמה חלשה, מה שלפני הפירמוט שמעו כמו שצריך - חזק. אבל אם לדוגמא משתמש מתחבר למסנג'ר ויש את הצליל, אז הוא מקפיץ אותי מרוב שזה חזק. כך שבסרט שומעים ממש חלש - משהו בקודק כנראה, ובמחשב עצמו כמו שצריך. עכשיו אני מבקש פתרון יעיל שלא יור…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, באפשרותי לקבל אחד משלושת הדגמים הבאים: 1.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=760217 microlab fc530 2.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=758879 altec lansing vs4621 3.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=760218 microlab fc570 הרמקולים מיועדים לחדר יחסית קטן ולכן אין חשיבות לעוצמה המקסימלית אלא לאיכות. השימושים הם בעיקר למוזיקה אחרי זה סרטים ומשחקים אבל זה טיפה פחות חשוב. מבחינת שווי הmicrolab fc530 הכי יקר.אבל לא ראיתי ביקורות על הדגם הזה ולא גם על השני של microlab. למרות שהFC530 נראה כמו FC330 רק עם מגבר ושלט ועל ה330 שמעתי ביקורות מהללות. מה שווה לקחת?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, אני יכול לקנות את המקרן Hitachi PJ-LC9 שהוא משומש כשנה עם מנורה חדשה ב-1700 ש"ח? האם שווה לי? והאם זה מספיק כדי לצפות בסרטים ממרחק של 4 מטר בחדר חשוך לגמרי? אני סה"כ רוצה לשחק במחשקים ולצפות בסרטים שזה החשוב לי. האם יש בעיות עם הצבעים, כלומר האם זה תומך ב-32 סיביות? כלומר 16.7 מליון צבעים.. מה אתם אומרים? המחיר הזה זה טובה מדוד שלי.. מחכה לדעתכם...מקווה שתענו כמה שיותר מהר.. ושאלה כדרך אגב, מה ה-Kontrast אומר במקרן..כאילו מה זה וכמה זה חשוב..ומה זה ה-ANSII? והאם 1500 ANSII זה עוצמת האור, האם זה מספיק ממרחק של 4 מטר בחדר חשוך? (שמעתי גם שנתונים הם לא כ"כ חשובים, זאת אומרת שהנתונים זה פחות או יותר שקר ויש מקרנים שהנתונים שלהם לא גבוהים ורואים בהם מ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. הגעתי לפורום בעקבות בעיה זהה שגיגול קצרה העלה, ברשותי רסיבר של Denon שכבר אינו באחריות, הבעיה היא שכאשר אני מדליק אותו, לאחר 5 שניות הוא עובר ל Stand By. קראתי שזה סוג של מנגנון הגנה, העברתי החשמל, מכל המקורות, מהרמקולים וכו', כל מה שהציעו בפורומים, שום דבר לא עזר, גם לא טכנאי דרך הטלפון שהסביר איך לעשות ריסט. אני לא מתכוון לשלם את עלות התיקון שהיא כמעט כמו מחיר הרסיבר, לכן, לפני שהמכשיר הולך לאשפה, אין לי בעיה לעשות עליו משחקים וניסיונות רבים, במידה ואפתח את מכסה המכשיר, מה אפשר וכדאי לבדוק ולנסות לעשות, ואולי להצליח לבודד את הגורם שבגינו מופעל מנגנון ההגנה ? 2. יש לי בסלון ממיר DTT, יש באיזור קליטה טובה, אני מעוניין לקלוט את הערוצים גם במחשב הבנתי שיש סטיק קטן שמתחב…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מגבר סטריו טרנזיסטורים 2x70 Watt RMS ויש לו נטיה להתחמם מאוד עם הרמקולים הגדולים ואין בו איורור מיוחד או משהו רק פתחים, בחורף זה לא היה כל כך נורא אבל עכשיו בקיץ אני נוגע בו ויש לי הרגשה שיקרה לו משהו מהחום פעם אחת, השאלה שלי היא כזאת אני רוצה לקחת 2 מאווררים של 120 עם דחיפת אוויר גדולה לחתוך את החלק העליון של המגבר בדיוק לגודל לשים אחד שיכניס אוויר על החלק שממש מתחמם ואחד שיוציא בחלק הפחות חם ואני יחבר את הכל לטרנספורמטור חיצוני 12 וולט, זה רעיון טוב ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.. רציתי לדעת יש רמקולים גדולים (בוקסות) אחד מאחורה רק 2 חיבורים ורמקול אחד מאחורה זה מובנה מגבר ויש לי גם מגבר חיצוני לא קשור אליהם..! עכשיו השאלה אם אני יכול לחבר את זה למחשב הנייד שלי של hp g3000 יש לי 2 יציאות בצד עם סמלים אחד של מיקרופון ואחד אוזניות יש אפשרות לחבר את כול הציוד הזה למחשב?!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התגלגל לידי אתמול רסיבר של Becker דגם RS-300, ורמקולים BSR McDONALD דגם SS-2. המערכת הזו בת 20 שנה בערך... השאלה שלי היא מה איכות הרמקולים והרסיבר (כל אחד לגופו)? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-