אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום, בTV שלי יש 2 כניסות HDMI ויש לי 3 מכשירים שאני מחבר... חשבתי לקנות את המפצל \ בורר הבא: http://cgi.ebay.com/HDMI-3x1-3-Port-Switch-Switcher-IR-Remote-Xbox-/280683117859?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D5%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D161634948715942437 האם יש סיכון ברכישת בורר כזה? האם יכולה להישרף לי כניסה? או יציאה של מכשיר? האם מישהו הזמין מוצר דומה ויכול לשתף....?! תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי שמתי לב שנגן ה-HD-MP3, ה-Treo 15 מציג תחרות קשה מאוד למתחרים, ושאלתי את עצמי למה הוא לא תופס כותרות (או שכן?) ? http://hardware.mp3.com/hardware/individual/3894.html נפח איכסון של 15GB, ממשק USB (כן, זה USB 1 "האיטי", אך הוא עדיין מהיר מספיק בשביל שימוש ממוצע..), קטן וקל למדיי, גישה נורמלית לקבצים דרך סיפריות ותת-סיפריות (כמו שתמיד רציתי, כמו שזה מסודר ב-WinAMP) כולל Playlists, זמן סוללה ארוך, אפשרות להעלאת כל סוגי הקבצים (לשימוש בתור כונן נייד), וכל זה בשביל סכום מגוחך של 169 דולר! בהתחשב בעובדה שמהירות ההעברה ממש לא מפריעה לי (להיפך, זה חוסך לי קניה של בקר נפרד...), זאת ממש מציאה ! ב-MP3.COM הוא הגיע למקום הראשון ב-Top 10 products picks. ביקורות ב-ePinions: http://w…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
hi i want to buy a new tv for my room but i dont really know much about tvs and i hope you guyz can help me pick a good one i have around 3000-3500 any ideas?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.haier-israel.co.il/mytec/product.asp?f=83&p=0 האם שווה? או שעדיף לרכוש את הדגם של ה LCD http://www.haier-israel.co.il/mytec/product.asp?f=81&p=35 הייעוד שידורים רגילים בעיקר SD/DIVX וכו' ללא ממיר הוט\יס (הוט אנלוגי ואולי בעתיד ממיר + צלחת לווין) רצוי שהטקסטים במחשב ייראו נורמלי בחיבור VGA(מהלפטופ) - ואני מודע לזה שהרזולוציה של הפלזמה נמוכה מהLCD, בכל זאת אם האיכות של התצוגה בפלזמה תתעלה בהרבה מה LCD, אז עדיף אותה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לדעת מה עדיף יותר , להזמין רמקולים מהארץ או מחו"ל? אני רוצה לשאול אתכם על איזה רמקולים אתם ממליצים? התקציב שלי הוא כ-3000 ש"ח , התקציב די גמיש. ואני מעוניין ברמקולים למטרת מוזיקה(סטריאו) כמו כן , אני צריך להכניס לתקציב גם מגבר(זה אפשרי בכלל בתקציב הזה?) נ.ב - בקרוב אני אסע לחנויות על מנת לשמוע דגמי רמקולים , בנתיים הייתי רוצה שתתנו לי כיוון לאיזה סוג רמקולים ללכת.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר במערכת אודיו אלחוטית ביתית ממותג סנהייזר: www.amazon.com/Sennheiser-Digital-Wireless-Headphone-Surround/dp/B002TLT10I הזמנתי אבל נזכרתי דיי מאוחר על נושא אישור ממהת"ק עבור מוצר. יש בערכה אונזיות מקליטות ויש התקן משדר. שמתי לב שמוצר מזוהה בקטגוריית מכס "אוזניות" באתר יושופס אבל זה משנה משהו? בעוד יומיים חבילה יוצאת מחו"ל ומגיעה לארץ אחרי 7 ימים. שלחתי טופס לאישור למהת"ק היום אבל לא סביר שישלחו אישור ב-9 ימים ובמקרה יבקשו אישור, אצטרך לחכות לו בעוד שחבילה צוברת דמי איחסון במכס. יש אפשרות להחזיר מוצר בתשלום דמי טיפול לאמזון ולא לקחת סיכון. אוזניות ניתן לרכוש בארץ אבל ב-300 ש''ח יותר ובאמזון יצא לי קרוב ל-1000 ש''ח כולל משלוח לארץ ומיסים. יש אופציה להחזיק מוצר בחו"ל עבו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם רסיבר אונקיו 414 יוכל לסחוב אזניות עם 150 אוהם דרך יציאת האזניות שלו? (סנהייזר HD6 MIX החדשות )
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהמשך לשאלה הקודמת ולאחר שהתבררה לי התשובה, החלטתי לעדכן והתייעץ איתכם בנושא. רכשתי לא מזמן טלויזיה Philips 42PFL8404H. לאחר שזו הפסיקה לקלוט לקלוט שידורים מהתקנים שמשדרים לה הHDMI, הזמנתי טכנאי לביתי והוא הסביר לי שחיבור המחשב גרם לקלקול רכיב הHDMI בטלויזיה. הפעם הם יתקנו לי את הבעיה אך אם זה יקרה שוב אשא בעצמי בעלות התיקון שהוא יקר מאד. א. בניגוד למדריך של טלויזיה של סוני שיצא לי לקרוא באינטרנט, לא ראיתי שום הזהרה לגבי חיבור הטלויזיה למחשב. ב. מכיוון שזה השימוש העיקרי של בטלויזיה, חיבורה למחשב, ולאור סעיף א, האם אני זכאי לקבל את כספי חזרה עבור המכשיר לדעתכם? ג. האם חיבור הטלויזיה הנ"ל למחשב באמצעות כבל VGA או חיבור שונה מHDMI יניב לי את אותה איכות / איכות דומה לחיבור H…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, אני יכול לקנות את המקרן Hitachi PJ-LC9 שהוא משומש כשנה עם מנורה חדשה ב-1700 ש"ח? האם שווה לי? והאם זה מספיק כדי לצפות בסרטים ממרחק של 4 מטר בחדר חשוך לגמרי? אני סה"כ רוצה לשחק במחשקים ולצפות בסרטים שזה החשוב לי. האם יש בעיות עם הצבעים, כלומר האם זה תומך ב-32 סיביות? כלומר 16.7 מליון צבעים.. מה אתם אומרים? המחיר הזה זה טובה מדוד שלי.. מחכה לדעתכם...מקווה שתענו כמה שיותר מהר.. ושאלה כדרך אגב, מה ה-Kontrast אומר במקרן..כאילו מה זה וכמה זה חשוב..ומה זה ה-ANSII? והאם 1500 ANSII זה עוצמת האור, האם זה מספיק ממרחק של 4 מטר בחדר חשוך? (שמעתי גם שנתונים הם לא כ"כ חשובים, זאת אומרת שהנתונים זה פחות או יותר שקר ויש מקרנים שהנתונים שלהם לא גבוהים ורואים בהם מ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב אני מבקש המלצה לטלוויזית 32" עד 1500 ש"ח. אני קונה את הטלוויזה לדירה קטנה שהמרחק בין הספה לטלוויזה הוא בערך 4 מטרים. חשוב לי מאוד חיבור usb והיא תהיה מסוגלת לקרוא MKV ו"לקרוא" כתוביות בעברית. אני זקוק לשני חיבורי HDMI. יש איזושהיא טלוויזה מומלצת בטווח מחירים הזה? (אם בפחות אז עדיף...) תודה רבה זהר
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום. מצאתי שני רמקולים של סוני, חיברתי אותם למערכת והאיכות סאונד טובה. רציתי לדעת האם אני יכול לעשות איתם משהו מועיל, כלומר לחבר אותם למחשב. כרגע מחובר לי סט של 2.1 למחשב ואני רוצה להוסיף אותם מאחור, זה אפשרי? תודה עריכה: בדקתי באינטרנט והם לא שווים כלום, אבל אני מתאר לעצמי שהם גם עדיפים מכלום. אני רוצה למקם אותם מאחור בשביל סרטים, יש לי כרטיס קול מובנה realtek AC97 המוכר, ולירוק מחוברים לי שני הרמקולים (מגיע לסאב ומשם מתפצל, insipre של קריאייטיב) בכל מקרה אני חשבתי להאריך את החוט שלהם (אפשר להאריך בלי מגבר או משהו כזה?) ולחבר אותו לחיבור של 3.5 ולהכניס לצבעים השונים שבכרטיס קול, זה יעבוד? זה המידע שמצאתי על הרמקולים: עשיתי קצת שיעורי בית והבנתי שאנ…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי אתמול מהום סנטר אוזניות שעלו לי 50 ש"ח. הגעתי הביתה וחיברתי אותם למחשב והם עבדו יפה. רק כשאני באתי לשים אותם עליי אז ראיתי שהחוט שלהפ קצר מדי ואני ממש צריך לדחוף את הפרצוף שלי לכיוון המארז מרוב שהחוט שלהם קצר. מה אני יכול לעשות? חבל לי שהלכו 50 ש"ח ככה סתם.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולכם אני חדש כאן... אבל מתגובות שלכם אני רואה כמה אתם רציניים ויכולים לעזור לי אז אני פונה אליכם לעזרה. כרגע אנחנו בונים בעליית גג חדר אשר אנחנו רוצים להפוך לחדר שבו נוכל לשבת לצפות בסרטים לשחק במחשב ולהעביר בו את הזמן. אוקיי אז אחרי שקצת חפרתי אני יתחיל עם הפירוט החדר הוא ברוחב 5.62 מטר ואורך 4.37 כאשר הטלוויזיה חייבת להיות על הקיר הצפוני שהוא 5.67 מטר (בעקבות חלונות המפריעים בשאר הקירות). אני מעוניין בהצעות לטלוויזיה אשר לאחר בדיקה צריכה להיות 40 -42 אינצ' וחייבת להיות ב-full hd כאשר לא משנה אם תיהיה לד או lcd. בנוסף לכך אני מעוניין ברסיבר שיהיה איכותי וחזק. וברמקולים שגם יהיו חזקים איכותיים ושיתאימו לרסיבר. התקציב שלי לכל הדברים האלה ביחד הוא 8000-9000 ש"ח כאשר …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר כמה שנים שיש לי Koss PortaPro ואני מרוצה מאוד. הסאונד באיכות מעולה, אחראיות לכל החיים... אבל הן שבירות מידי. אני מוצא את עצמי 50% מהזמן מחכה שהן יחזרו מתיקון. ולאחר כמה שנים, התיקונים מתחילים להעלות כמו האוזניות עצמן. אני רוצה לקנות זוג חדש. אני לא מתפשר על איכות, כמוסיקאי אני לא אסבול חסרון באספקט הזה... השימוש הוא בעיקר ברחוב, אוטובוסים והליכה ברגל (לא לשם ספורט). התקציב: 500 ש"ח מקסימום מוחלט. אני מחפש: - איכות צליל ברמה של הפורטה, אם לא יותר. - אפשרות לתיקון, אם וכאשר יקרה לזוג משהו. - חסימה של צלילי הסביבה - בפורטה הייתי שומע את מנוע האוטובוסים, שיחות הסובבים אותי והמכוניות בכביש. מקלקל את החוויה. לא אכפת לי מיופי המוצר, אבל שלא יהיו גדולות בצורה מגוחכת. ראיתי …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מערכת של AKAI עם 2 בוקסות ורמקולים 2.1 של קריאיטיב שניהם מתחברים מצוין למחשב בנפרד, עכשיו אני רוצה לחבר את שניהם ביחד שיהיה כביכול 4.1 למישהו יש מושג איך אני עושה את זה? אם זה עוזר יש לי גם DVD פנוי.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
המבצעים שיש עכשיו על מוצרים של לוגיטק נראים ממש טובים, עכשיו ראיתי שיש אתה X240, באתר של אופיס דיפו רשום שהם עולים 370 אז יותר שאחרי הנחה הם יעלו לי 222 שקל, כדאי לקנות אותם? בגלל שעכשיו יש לי רמקולים של קראיטיב SBS 370 ואני לא יודע אם יהיה הבדל משממעותי. וזה חשווב להיום בגלל המבצע שיש עכשיו באופיס דיפו.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על העזרה מראש. יש לי מחשב בעל לוח אם ASUS P4P800 DELUXE, התומך בהשמעת סאונד 6.1. חיברתי לו איזושהי מערכת סתמית של 5 רמקולים + סאב. כאשר אני מנסה לראות סרטים בפורמט AC3 או DIVX אני בטוח ב 100% שאני לא באמת שומע 5.1 אלא סתם 5 רמקולים + באס. שאלתי היא. כאשר קונים מערכת רמקולים למחשב, ולמרות שהלוח אם תומך ב 5.1 האם צריך לקנות רמקולים במפורש (!) שתואמים ללוח אם/כרטיס קול 5.1 ? או שמה שאני שומע כרגע היא אכן הדרך ששומעים סרטים במחשב ? (לפי מיטב הבנתי במחשב אמור לזהות לבד את "איכות" הרמקולים המחוברת לו ולי כך לתת את הסאונד המתאים, ולכן האם פשוט קניתי סתם 5 רמקולים + סאב ולא רמקולים שאמורים להתאים ל "5.1" ?) תומר.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אוזניות SR80 עכשיו אני צריך מגבר נייד עד 50$ אני יודע שהאוזניות האלה קלות להנעה אבל לפי מה שהבנתי מגבר יכול לשפר קצת את הבס הפירוט ובעצם לשפר קצת את איכית השמיעה מישהו יכול להמליץ לי על מגבר בדגם ספציפי או לתת לינק לEBAY או לאתר שניתן לקנות אותו משם תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי זה מערכת של 5.1 2 רמקולים קידמיים גדולים אחד סנטר ו2 אחוריים ב2 הקידמיים שומעים מצויןן וחזק ב3 אחרים האחוריים והסנטר שומעים אבל לא כולכך חזק והבאס לא כולכך מורגש ואני מציין שבעבר שזה היה מחובר לטלויזיה היה שומעים אותם ממש חזק במחשב עם מוגדרים בתור 5.1 ומערכת סראונד עכשיו קיצרתי את הכבלים כמה שאפשר ועדיין לא שומעים חזק במיוחד עכשיו אם תוכלו לעזור לי לסדר את זה אני ישמח בתודה יוני.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, ההורים שלי שוקלים לקנות לעצמם מערכת Surround לסלון, הם לא אודיופילים בכלל (בינתיים שומעים מהרמקולים של הטלוויזיה) אבל בכל זאת היו רוצים לנסות מערכת שמע נורמלית בעבור סרטים מה- Xtreamer ומה-Yes HD. אני די סקפטי שהם יוכלו להשיג משהו נורמלי בסביבות ה-1000 שקל (התחום שהם מכוונים אליו), אבל בכל זאת הייתי רוצה לדעת אם אפשר להשיג משהו נורמלי במחיר הזה, ואם לא אז כמה צריך להשקיע? האם מעבר לרמקולים צריך גם Receiver? אגב, הסלון הוא יחסית גדול. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי אז ראיתי DVD רגיל שהוא גם DVDR בויזה של ישראכארט: מכשיר DVD מקליט קורא DIVX מבית VOG מכשיר DVD מקליט חדיש ביותר המשלב גם DVD רגיל וגם צורב DVD הקלטה ישירה של שידורי הטלוויזיה(כמו וידאו רגיל) אן קהלטה ישירות מקלטות וידאו וממצלמות וידאו רגילות או דיגיטליות מסוגל להקליט גם על גבי דיסק DVD+R חד פעמי או DVD+RW רב פעמי בנוסף המכשיר קורא סרטים בפורמט DIVX קורא מדיות KODAK CD,DVD+RW,DVD+R,DVD-RW,DVD-R,CD-RW,CD קורא פורמטים מסוג JPEG,MP3,DIVX,SVCD,VCD,DVD מולטי זון (קורא את כל אזורי הצפייה) מולטיסיסטם PAL\NTSC ארבע אכויות הקלטה HQ,SP,EP,SLP אחריות שנה ע"י פירלס אלקטרוניקה דגם DVDR-V05 מחיר 628 כולל משלוח מה אתם אומרים שווה או שאפשר למצוא מחיר טוב יותר?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מחפש רמקולים איכותים למחשב, לא מתכוון להקפיץ את השכונה או משהו בסגנון. השימושים: בעיקר שמיעת מוזיקה ומידי פעם סרטים. תקציב: 250-300 ש"ח. עדיפות ל- 2.1 אלא אם יש אפשרות ליותר, לא מתכוון להתפרע בעניין. לא מעוניין במערכת קופצנית.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-