עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Green,

שלום אני מחפש אוזניות שנכנסות לאוזן (כמו אלו של הסוני אריקסון W800 עם הגומי הזה) או אוזניות קשת שגם נכנסות לאוזן שיהיה איכות טובה מחיר עד 500שח (יכול להיות שאני יקנה בארהב אבל לא בטוח) תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. איזה רמקולים מבחינת מחיר וביצועים הכי טוב מבין הבאים: 1. Altec lansing ATP-3 מחיר: 600 ש"ח לינק 2.Creative Inspire 4400 (4.1) black מחיר: 541 לינק 3.Creative Inspire 5200 (5.1) black מחיר: 842 לינק 4.Logitech Z-540 מחיר:538 לינק

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Alex89,

צריך המלצה לרדיו MP3 לרכב בתקציב של 600-700 שח. אני לא יודע איזה מתאים לרכב, אני רק יודע שמה שיש עכשיו ברכב זה רדיו רגיל שאפר להוציא את הפנל הקידמי. לוחצים על כפתור והוא יוצא. יש רעיונות

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by oleg,

חברה קנתה בהמון כסף (1500 שקל!!!) את המינידיסק mz-n710 (לעזאזל במחיר הזה אפשר לקנות I-pod לא?) בכל מקרה שומעים חלש מדי באוזניות, והבנתי שזו בעייה ידועה אך האם יש פיתרון? אולי יש אפשרות לפתוח אותו ואיכשהו לאפשר את הווליום לגבוהה יותר? אולי להחליף לדגם ישן יותר? יש למישהו עיצה?ממש עיצבון. {אבל הכי מעצבן זה שהיא לא שמעה לי - אמרתי לה שתקנה דיסקמן MP3} :-\

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. סוני שקניתי מאיטליה..ועלה לי דיי הרבה קניתי אותו בשנת 2000 חחח אבל בכל זאת אני רואה בכל מיני אתרים שמוכרים אותו ב80 דולר ואפילו יותר..אני לא יודע כמה הוא עולה בארץ לא מצאתי באתרים בארץ מכירות שלו אז למבינים בכמה כדאי למכור? המצב שלו מצויין...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. בשעה טובה רכשתי מחשב HTPC המבוסס על לוח אם GA-MA78GM-s2H, התקנתי ויסטה 32 וחיברתי אותי לLCD סמסונג HDready עם כבל HDMI. 2 בעיות / שאלות: א. לא הצלחתי לשמוע סאונד בLCD בחיבור ה-HDMI וגם בחיבור רמקולים של מחשב דרך היציאה האנלוגית (ראיתי בrealtek manager שהוא מזהה את הרמקולים אבל אין סאונד). אני מוריד עכשיו דרייברים עדכניים, אבל אני לא חושב ששם הבעיה. רעיונות ? ב. יש דרייבר ספציפי לLCD ? למשל אני לא יכול לבחור במחשב רזולוציה של 1366X 768 שהיא הNR של הLCD, אלא רק 1280X720 או 1280X768. איך הכי טוב להגדיר את הרזולוציות כך שאני אראה סרטים על כל המסך מבלי לעוות את התמונה ? תודה רבה. מסקנות לגבי המפרט בדיעבד: - מקדלת Adesso נהדרת ושווה כל שקל. - המאוורר שמגיע עם המעבד 4850e שקט ומ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היי חברה, באופן כללי- על מה אני צריך להסתכל במפרט של טלויזיה לפני שאני קונה ועד כמה חשוב מאיזה חברה היא? יש לי אפשרות לקנות את הטלויזיה הזאת: AOC l42w98h במחיר של 3,500 כאשר בזאפ: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=731230 המחיר הזול ביותר הוא 4,400 אבל השאלה שלי היא האם מישהו מכיר את הטלויזיה הזאת כי בזמנו קניתי טושיבה כי חשבתי שהיא חברה טובה והאיכות תמונה הייתה גרועה ביותר. תודה רבה מראש לעוזרים!!!

8. אני רוצה לקנות 5.1 למחשב ב800 שקל בערך, שיהיה להם איכות ועוצמה טובים ושיתאימו לכל(מוסיקה,סרטים,שירים) אני ראיתי 2 דגמים של קריאטיב כימאט באותו מחיר ואני רוצה לדעת אם הם טובים ומה ההבדל בינהם CREATIVE INSPEARE 5.1 5200 CREATIVE INSPEARE 5.1 T5400 אם יש לכם עצות לגבי רמקולים אחרים במחיר הזה יותר טובים אני ישמח לשמוע.. הכרטיס כל שאני יקנה הוא AUDIGO 2 הרגיל אבל הוא לא ניחשב בתקציב הזה של הרמקולים. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by nore0,

תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by BlackDiablo,

איך אני יכול להכניס קבצי ZIP או תיקיות או כל קובץ... כי פשוט חיפשתי בגוגל כבר יותר מחצי שעה ואני לא מוצא כלום...

11. מעוניין בקנית אוזניות in ear מה מומלץ מבין הדגמים הבאים: 500/Sennheiser CX300/400 JBL 220/250 AKG K324P AKG K330 AKG K321 Creative EP-630 ? יש למישהו דגם להמליץ עליו מן הרשימה המכובדת הזאת?

12. Started by מוחמד היהודי,

תקציב :2700 לנגן ולאוזניות.(אפשר פחות..). אני צריך 20-30 ג'יגה.. חברה מוכרת כמובן MP4 הצגת סרטים לא חובה.. רצוי שיהיה אפשר להעביר תמונות ממצלמה דיגיטלית עם כבל USB שישמש אותי גם כדיסק און קיי וזמן סוללה ארוך חשבתי על 2 נגנים הX5L או החדש של קרייטיב שעולה 2000 שקל.... מי מבניהם יותר טוב? אני יכול להזמין מחו"ל דרך חבר אז המחיר מצידי שבארץ יהיה 2500 כי בחו"ל אני ישיג את זה הרבה יותר זול תודה..

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. כמעט בכל החנויות ה-VS 4121 עולה יותר משמעותית . למרות שבפורומים ממליצים תמיד על atp 3 שאלה נוספת : בחנות של KSP הדגם Vs 4121 זול יותר ועולה 330 ש"ח לעומת 340 ש"ח שעולה ה ATP 3 האם זאת לא טעות ? משהוא שקנה שם יכול לאשר את זה ? מה יכולה להיות הסיבה להבדל שכזה בשאר החנויות המחיר של ה VS 4121 נע בסביבות ה-450 ש"ח ויותר תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by arkady,

שלום אני צריך טלוויזיה חדשה לחדר שלי, התקציב הוא כ1500 שקל [עדיף כמה שפחות מן הסתם ]. עכשיו, יש לי כמה דברים שמקשים עלי למצוא בעצמי טלוויזיה אז אני צריך את עזרתכם היא צריכה להיות מחוברת בתור מסך מחשב רוב היום [כאילו, שתתפקד טוב בתור מחשב ובתור טלוויזיה]. בקרוב אני אקנה XBOX360 ככה שעדיף שיראו טוב את המשחקים. הגודל המקסימלי לדעתי הוא עד 24 אינ'צ [22 זה מעולה גם כן], יש לי חדר די קטן. הייתי רוצה גם שהיא תתמוך בHD [מה ההבדל בין Full לReady?] הממ.. אז בקצרה, HD, מסך מחשב+מסך טלוויזיה+קונסולת משחקים ב1500 שקל, אפשרי? תודה רבה לעוזרים =]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אבקש את עזרתכם בהתלבטות בין שתי האופציות הבאות: מסך LCD בגודל 24" של חברת DELL מדגם 2408WFP - שזהו למעשה מסך מחשב רב תכליתי שמשמש גם כטלוויזיה לכל דבר, בעל יכולת הצגה של תכנים ברזולוציה של Full HD כלומר 1080P, עלות המסך 3.5K או טלוויזית LCD בגודל 32" HD READY בעל יכולת הצגה תכנים ברזולוציה של 720P בתקציב של 5K (טרם נבחר דגם ספציפי). *הערה: התקציב אינו מהווה שיקול בבחירה מבחינתי. הייעוד של הטלוויזיה הוא אינו לשמש כמסך מחשב אלא כאמצעי להצגת סרטים מהמחשב וחיבור לממיר של YES בלבד, במקרה זה אני אמשיך להשתמש במסך המחשב הנוכחי שיש ברשותי כיום. לעומת זאת, הייעוד של מסך המחשב הוא לשמש כאמצעי להצגת סרטים, חיבור לממיר של YES וכמובן כמסך מחשב לכל דבר. כפי שניתן לראות, הייעוד של כל אח…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by pop,

שלום! האם אפשרי לחבר לכרטיס הנ"ל רמקולים "רגילים" ללא מגבר? כוונתי האם המגבר של הכרטיס "יסחוב"? אנא תגובתכם..... http://europe.hercules.com/showpage.php?p=57&b=0&f=1

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אהלן אהלן, יש לי חדר קטן, ואני רוצה בו מסך ענק יחסית, כדי להתקרחן על האקסבוקס ועל סרטים בפול אייץ די. עכשיו, אני ראיתי טלויזיה של Infinity שזה חברת מדבקה אבל לטלויזיה יש מפרט טכני מפגר http://www.am-avi.co.il/?storeid=4705&view=products&id=504193 אני יכול לקנות אותה ב2100 שקלים. נתוני מסךגודל מסך: 42 אינץ'יחס תמונה: 4:3 / 16:9זמן תגובה: 4 msיחס ניגודיות: 100000 :1רזולוצית מסך: 1920X1080בהירות: 500 cd/m²גודל נקודה: 0.2715 מ"מזוית צפיה: 178 מעלותמספר צבעים: 1.07 מיליארדשיטות שידור: מולטי סיסטםמצבי טמפרטורת צבע: כלול בום, ורק נוסיף שני רמקולים שכל אחד מהם הוא 20W ולא 10 כמו הסטנדרט עכשיו, כל הטלויזיות השונות בטווח מחירים עד ה2500 בעלות נתונים שלא משתווים לזאת, ואני י…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Kerberos,

אוקיי הבעיה היא כזאת יש לי מיני דיסק של סוני MZR501. ה PClink שבא איתו הוא אנלוגי. זה לא קריטי ולא משנה כי השגתי מחבר אחד אופטי אבל הוא לא ישאר אצלי קבוא. הבעיה היא שבהקלטה הוא צריך 2 שניות כדי לזהות שהחליפו טראק. האם מישהו יודע על תוכנה או OutPut Plugin ל Winamp שיודע לעשות אחרי כל שיר Pause של 2 שניות ?? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. http://www.dailytech.com/New+Toshiba+Laptops+to+Feature+Modified+PS3+Cell+Processor/article12164.htm הנייד ישתמש בגירסה מקוצצת של מעבד ה CELL למטרות עיבוד סירטי HD, זיהוי פנים בסרטים, זיהוי תנועות ידיים במצלמת רשת ועוד.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם אז ככה... יש לי LCD32 R81B של סמסונג למי שמכיר... רסיבר DENON AVR-1705 רסיבר חמוד. 6 רמקולים של JBL . אני מעוניין לחבר את המחשב לרסיבר. איזה כרטיס קול נורמלי אפשר למצוא בערך בסכום של 150-400 ש"ח **לא הבנתי למה נועדו אופצית ה"אפשרויות" שיוצרים הודעה חדשה** ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אהלן חברים, מחפש המלצה לטלוויזה בסביבות ה40 אינטצ', השימושים המרכזיים יהיו צפייה בסרטים וסדרות HD עם כתוביות דרך DOK, ומשחקי מחשב. הדרישות העקריות הן: ממשק WIFI, תמיכה בכתוביות, תמיכה במגוון פורמטים של שמע ווידאו, תמיכה ב DOK, עדיפות ללא מסך GLOSS, לג נמוך מחיפושים בפורום ראיתי את Philips 40PFL8605H LED ‏40, למרות שהיא עם מסך מבריק. אשמח להמלצות נוספות, תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני די.ג'י ואני צריך כרטיס אם איכות הקלטה טובה אני מקליט ממיקסר של די.ג'י שמחוברים אליו 2 קומפקטים פיוניר cdj100 ו2 פטיפונים טכניקס 1200.... אחרי ההקלטה אני גם עורך את הסט שלי אם תוכנות כגון: Acid 4.0. Sound Forge 6.0 ויוצר מקצבים אם: Reason 2 אני מעדיף כרטיס אם פנאל כי הגישה יותר קלה... והכרטיס הזה הוא חיצוני ונייד שזה בכלל אחלה (לפי דעתי) אבל השאלה היא אם עצם זה שהוא מחובר ל USB זה יוצר בעיות כלשהן, או שהאיכות ירודה ... בקיצור אני לא צריך כרטיס שתומך סראונד כי שאני רוצה לשמוע מהמחשב הוא מחובר גם למיקסר והמיקסר מחובר למגבר תעשיתי 1400 וואט שמחובר ל 2 רמקולים של JBL 500 וואט .. (יש לי חדר שהוא אולפן בבית והמחשב גם נמצא בו ..) אין לי תקציב גדול מאוד עד 1000 ש"ח ואני מעד…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by jambo7,

יש לי לוח אם G7VAXP עם כרטיס קול מובנה AC97 עד עכשיו הייתי מחובר למער' סטראו עכשיו אני רוצה להעביר את הסטראו לחדר אחר אני רוצה המלצות איך אני יכול לנצל את הכרטיס קול שלי חיבורים איזה רמקולים לקנות ? צריך מגבר אקולייזר ? האם אני יכול להשתמש ברמקולים גדולים או שאני צריך לקנות רמקולים מיוחדים למחשב בקיצור אני רוצה להוציא סאונד איכותי ומחפש המלצות?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני מעוניין במערכת רמקולים טובה של 4 רמקולים + סאב עים כרטיס קול 5.1 מה אתם מציעים ??? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. יש לי את האוזניות in Ear HPM-82 של סוני אריקסון. אין לי מושג איך, אבל הכבל של אחת האוזניות נקרע והחיבורים התנתקו. מאז לא שומעים באוזניה הזאת, אלא רק בשנייה. יש איזהשהי דרך לסדר את זה? הלחמה או משהו כזה? העליתי תמונה כדי שתבינו על מה אני מדבר... http://img264.imageshack.us/img264/7601/14881493149415041497149qt0.jpg תודה רבה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים