אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
היי חברים! יש לי דיסק אודיו (שצרבתי לאוטו) עם שירים. אני רוצה להעתיק את השירים חזרה מהדיסק למחשב. הבעיה היא שכשאני עושה את זה אני מקבל שסה"כ הקבצים הוא בסביבות ה750KB (לא ממש הגיוני) וסיומת השירים הוא CDA. השאלה היא: א) איך אני מעתיק את השירים חזרה למחשב? ב) איך אני הופך את השירים חזרה לפורמט MP3? תודה רבה!! המשך שבוע מצוין!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני עובד דירה בקרוב לדירה לבד, ואני מעביר איתי את כל המערכת שלי שהיא טובה לדירה החדשה ואני קונה מחשב נייד שישתמש באינטרנט אלחוטי. רציתי לדעת אם יש דרך שאני יכול כביכול לחבר את המחשב למערכת בצורה אלחוטית כלומר, שאם אני מתחיל לשמוע שיר במחשב הנייד אז יהיה אפשר לשמוע אותו גם במערכת בלי חיבור של חוטים, ואם כן במה זה כרוך (רסיבר, נתבים, כרטיס קול מיוחד וכדומה). תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפעמים באינטרנט אני שומע לדוגמא רדיו ומותר להקליט או שיר שמותר להקליט(לדוגמא ערוץ 7) עכשיו השאלה שלי איך אפשר להקליט את מה שאני שומע יש לי את התוכנה WINDOWS MEDIA PLAYER לדוגמא אני משמיע שיר ואני רוצה שהוא ישמר במחשב שלי או להקליט מרדיו כך שאני ייצר לי קובץ של השיר או של מה ששמעתי ברדיו עכשיו השאלה שלי איך אני עושה את זה ואם אי אפשר עם התוכנה הזאת תמליצו על תוכנות אחרות (חוקיות וחופשיות) ותנו לי קישור וגם כיצד לגרום לכך שהתוכנה הזאת תפתח כל זמן(ולא תוכנה שיש לי) שאני רוצה לשמוע משהו תודה מצפה לתגובות
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר שירות נאמן של כמעט 10 שנים הרמקולים האהובים שלי התפגרו אני מחפש מערכת 2.1 כמה שיותר דומה ל- ATP3 של פעם.. התקציב הוא כאמור 500-600 ש"ח. כפרט שולי אם זה אפשרי הייתי מעדיף שהסאב לא יתפוס הרבה מקום, ל - ATP3 היה סאב יחסית גדול. אשמח לקבל המלצות.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי לקנות אוזניות למחשב שישמשו אותי ל2 תפקידים מוזיקה והפקה. אני מודע לעובדה שאין לי כרטיס קול מותאם להפקת מוזיקה אבל בשעות הפנאי שלי אני משחק.(X-FI ELITPRO) אין לי מגבר ואני לא יודע מה התפקיד של המגבר ואשמח אם מישהו יסביר לי ב2 משפטים על מה זה במקום לתת לי קישור עם כול המריחה על זה. בנתיים אני לא מתכנן לקנות מגבר אבל אם כן אני אולי אוסיף כסף כדי לקנות מגבר. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. מצאתי שני רמקולים של סוני, חיברתי אותם למערכת והאיכות סאונד טובה. רציתי לדעת האם אני יכול לעשות איתם משהו מועיל, כלומר לחבר אותם למחשב. כרגע מחובר לי סט של 2.1 למחשב ואני רוצה להוסיף אותם מאחור, זה אפשרי? תודה עריכה: בדקתי באינטרנט והם לא שווים כלום, אבל אני מתאר לעצמי שהם גם עדיפים מכלום. אני רוצה למקם אותם מאחור בשביל סרטים, יש לי כרטיס קול מובנה realtek AC97 המוכר, ולירוק מחוברים לי שני הרמקולים (מגיע לסאב ומשם מתפצל, insipre של קריאייטיב) בכל מקרה אני חשבתי להאריך את החוט שלהם (אפשר להאריך בלי מגבר או משהו כזה?) ולחבר אותו לחיבור של 3.5 ולהכניס לצבעים השונים שבכרטיס קול, זה יעבוד? זה המידע שמצאתי על הרמקולים: עשיתי קצת שיעורי בית והבנתי שאנ…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, קניתי LCD 40 אינצ' של סמסונג מיבוא מקביל. דגם - le40c530f1w הבעיה - הדגם הזה לא מופיע כלל באתר של סמסונג... זה אומר שלא אוכל להוריד עדכוני גירסה? איך זה יכול להיות??? סמסונג מתעלמת מדגמים שהיא יצרה ולא משווקים ע"י משווקים מורשים? אז איך בכל זאת זה משווק?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מרחק צפייה 1.5-2 מטר, עדיפות על FHD בשביל XBOX360. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות לנגן מוזיקה. האוזניות שהגיעו עם הנגן הלכו (מכיוון שהם כל היום בכיס שלי), אז אשמח לאוזניות מהסוג הזה (הרגיל, שמקבלים), שיתנו איכות סבירה, שיהיו נידות, שיהיו יחסית עמידות (או לא יקרות מדי, ככה שאם יהרסו אני לא אבכה).
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שהכותרת מסבירה את עצמה.. אני מחפש עידכון קושחה לדיוידי של חברת ITT מדגם 333A הסיבה שאני רוצה את העדכון היא מכיוון שהכתוביות מופיעות קטן ובצבע צהוב (ויותר קרוב לאמצע המסך מלתחתית המסך) זאת כמובן כאשר אני רואה סרטי DIVX עם כתוביות SRT (הסרט עובד היטב במידה וזה לא ברור, הבעיה היא רק בכתוביות) תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בבעלותי המערכת הנ"ל, והכפתור שמשמש ככפתור ההדלקה והאקוולייזר הפסיק לעבוד. הפעולה של האקוולייזר עובדת (סיבוב) אבל הכפתור נשאר על מצב דלוק (לחיצה). אם למישהו יש חלקי חילוף רלוונטים או יודע איפה להשיג חלקים אשמח אם ישמיע קולו. נ.ב. 1: הרמקולים כבר אינם באחריות ולכן אינני שולח אותם לתיקון, ובמעבדת היבואן לא מביאים חלקי חילוף ספציפים אלא רק מקבלים את הרמקולים לבדיקה בתשלום. נ.ב. 2: על הכפתור יש כיתוב: B2K ו- 9C2. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לאחר שמת לי הRio Nitrus (ימך שמו אמן) החלטתי שאני לא מחכה וקונה MP3 חדש, יותר רציני. חשוב להבהיר: ה1.5 של הריו הספיקו לי. אני לא עובר לעולם את הג'יגה ככה שנפח איחסון זה בכלל לא פונקציה עבורי. מה שכן חשוב לי זה זמן סוללה: אני לא רוצה להטעין את הנגן כל לילה. מדי פעם אני נוסע לטיולים של יומיים-שלושה ואני רוצה שהנגן ינגן. תמיד מרגיז אותי שבאתרים רשום "8 שעות סוללה" שבסה"כ, זה מספיק- אבל המדידה מתבצעת על ווליום 10, בלי העברת שירים ידנית ובלי EQ. כשאתה מגיע לרגע האמת, המכשיר פועל שעה וחצי. דברים חשובים אחרים הם שיהיה Shuffle (אל תצחקו, נפלתי כבר על נגנים שאין בהם), שיהיה אפשר לשלוט בצורה נוחה על הפלייליסט (לפי אלבום, לפי אומן וכד'). תמיכה בעברית לא מעניינת לי אפילו את הימנית…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשעה טובה הגיעו אליי היום הDenon AH-D5000 - מחיר 480$ כולל משלוח, מדהים איך שהם נראות אך לפני שמחבר אותן לAsus Essence ST רציתי להתיעץ לגבי הגדרת הIMPEDANCE בכרטיס הEssence ST, כיוון שראיתי בSpec של האוזניות שהן תומכות ב25 ohm , אך בכרטיס ישנם 3 אופציות - Normal <64ohms High 64-300ohms Extra high 300-600ohms האם ללכת על האופציה הגבוהה ביותר של Extra High? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי שאני עומד לקנות דיסקמן משולב עם MP3 והכי חשוב מבחינתי- רדיו! אין לי ידע רב בנושא זה ואני יודע שיש שתי אפשרויות: או דיסקמן שקורא דיסק MP3 או דיסקמן עם כרטיס זיכרון למרות שגם שמעתי וקראתי (כשעשיתי חיפוש!) על דיסקמנים מבוססים HARD-DISK. אני אשמח אם תעזרו לי לבחור כשהתקציב שעומד לרשותי הוא בסביבות ה 1000 ש"ח ואם אזדקק לעוד כמה מאיות זה יהיה בסדר... נ.ב אני שוב אדגיש שאחד הדברים היותר חשובים לי זה הרדיו!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך 4850 של ספיר וטלויזיית Lcd 32 טושיבה חיברתי את הכרטיס לטלויזיה בכבל hdmi רואים מצויין אין תלונות רק שאלתי היא האם שאני מנגן סרט על המסך אני גם אמור לשמוע? האם הסאונד עובר דרך הכבל לטלויזיה? אם כן איך? כרגע יש לי דרייבר 8.10 ואני מעדכן ל8.11 עכשיו
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב אני לא מצליח לישמוע בכל הרמקולים נסיתי לשנות הגדרות בוינדוס אבל עדיין ללא התצלחה אני בדקתי את כל הרמקולים וכולם עובדים אבל אני לא מצליח שכולם יעבדו ביחד מה אפשר לעשות נ.ב ניסית גם לשחק עם החיבורים וגם זה לא עזר !
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מתכוון לרכוש HTPC עבור LCD 37" לסלון. המפרט המתוכנן די סגור והוא מפורט כאן (מדהים לראות מה אפשר להשיג היום בפחות מ3000 שח). ההתלבטות הינה לגבי הרמקולים. אני מעוניין ב-5.1 לצפייה בסרטים בסלון. הבנתי שבדגם X530 של לוג'יטק יש כבלים קצרים. למישהו יש המלצה לרמקולים מסוג זה (תקציב באיזור 500 +-) ? אגב, ויתרתי על כרטיס טלויזיה ושלט, והתפנקתי במקלדת אלחוטית עם גלגלת עכבר שראיתי אצל חבר והתלהבתי ממנה (חוסך עכבר ודי נוח). תודה רבה! מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box ¤370 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1239 לוח אם ASUS M3A78-EM ¤403 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31626 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤317 כמות:1 http://www.…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Azalia link controller integrated in Intel® ICH6R chipset. 8-channel audio codec CMI9880L. - Compliant with Azalia 1.0 Spec. - Supports Multi-Streaming function. - Supports Universal Audio Jack (only Front Audio Jack). לא יותר מ600 ש"ח תודה...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. הבעיה שלי היא כזאת, אני מעוניין לצור סראונד בחדר, (סנטר+סאב, 2 קידמים, 2 אחורים) מהסנטר+סאב מגיע כבל אחד ומתחבר לחיבור הכתום - עובד. הקדימים מתחברים לירוק - וגם עובדים. עם האחורים נתקלתי בבעיה, למגבר שלי יש מצב AUX, שממנו יוצא PL אחד. ו PHONO, ממנו יוצא גם PL. כדי שהכל יעבוד בסראונד, צריך ששניהם יעבדו במקביל. למישהו יש רעיון איך עושים את זה? או כל דרך אחרת לחבר את ארבעת הרמקולים כך שיצרו סראונד. מצורפת תמונת המגבר מאחורה. (INPUT - AUX - PHONO) תתעלמו ממה שמחובר ל TAPE. תודה מראש לכולם. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על ההצעה הזאת? http://www.groupon.co.il/deals/special/alkol-c1301121274/16187879
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אחרי שנים ארוכות עם ה atp3 הם מתחילים להראות סימני גסיסה, אז החלטתי לקנות רמקולים חדשים למחשב. עיקר השימושים הם למוזיקה , אני גם צופה בסדרות והרצאות אבל זה פחות קריטי. אני מעדיף להוציא בסביבות ה 300-400 אבל אם יש משהו שממש משתלם במיוחד מבחינת העלות\ביצועים אני יכול לעלות עד ל 700-800 . חשוב לי לציין שאני לא אודיופיל אז בבקשה לא למשוך את התקציב למעלה בשביל שיפור קל ברמת הסאונד. תודה רבה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר במערכת אודיו אלחוטית ביתית ממותג סנהייזר: www.amazon.com/Sennheiser-Digital-Wireless-Headphone-Surround/dp/B002TLT10I הזמנתי אבל נזכרתי דיי מאוחר על נושא אישור ממהת"ק עבור מוצר. יש בערכה אונזיות מקליטות ויש התקן משדר. שמתי לב שמוצר מזוהה בקטגוריית מכס "אוזניות" באתר יושופס אבל זה משנה משהו? בעוד יומיים חבילה יוצאת מחו"ל ומגיעה לארץ אחרי 7 ימים. שלחתי טופס לאישור למהת"ק היום אבל לא סביר שישלחו אישור ב-9 ימים ובמקרה יבקשו אישור, אצטרך לחכות לו בעוד שחבילה צוברת דמי איחסון במכס. יש אפשרות להחזיר מוצר בתשלום דמי טיפול לאמזון ולא לקחת סיכון. אוזניות ניתן לרכוש בארץ אבל ב-300 ש''ח יותר ובאמזון יצא לי קרוב ל-1000 ש''ח כולל משלוח לארץ ומיסים. יש אופציה להחזיק מוצר בחו"ל עבו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, עד עכשיו הייתה לי טלוויזיה "רגילה" ונהנתי ממנה. לצערי היא שווקה חיים ואני החלטתי להתקדם ולקנות lcd העניין הוא שהלכתי לאיבוד. לא הבנתי אם עדיף לי לקנות hd או hd ready אם בכלל. בתכלס אני צופה בסרטים שאני מוריד מדיוידי איכות dvdrip וצופה בטלוויזיה ישירות ללא ממיר - מה שנקרא ערוצי הוט הלא מוצפנים .... אני לא מתכוון לקנות ממיר ופוחד שההשתדרגות בטלוויזיה תפגע לי דווקא באיכות הצפיה. דבר נוסף חשוב לי שתיהיה האופציה לצפות בתוכניות גם ב3:4 כי המריחה לצדדים נוראים בעיני... מה לעשות ??? גלשתי באינטרנט ושאלתי מוכרים וכל אחד אומר לי משהו אחר... לעזרתכם אודה,
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
(אני מקווה שבחרתי בפורום הנכון...) יש לי לוח MSI KT3-ULTRA2, שבא עם כרטיס קול 5.1 של רילטק און-בורד... הלוח גם מגיע עם תוספת שנקראת S-Bracket - שזה כמו "סלוט" שמתחבר ישירות ללוח, ועליו יש יציאות SPDIF/אופטי... יש לי רסיבר מכובד ביותר של קנווד, עם תמיכה מלאה ב-AC3/DTS, רמקולים לא רעים של פירלס (קדמיים,אחוריים,סנטר)... הלוח גם מגיע עם דרייברים ותוכנה שמאפשרת לבחור באיזה יציאות להשתמש, ולמה... חיברתי את יציאת ה-SPDIF לרסיבר, בחרתי ב-5.1 ערוצים בתוכנה המצורפת, שבה יש גם אפשרות "לבדוק" את הרמקולים... אבל - כלום.... בנוסף- ה-AC3 Filter לסרטי -DivX לא מאפשר לי לבחור ב-AC3 מלא... למרות שהסרט עצמו מאפשר. יש למישהו מושג?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי מערכת קולנוע ביתי עם רסיבר YAMAHA RXV 1000 ו DVD של YAMAHA דגם 796 . יש לי זוג קדמיים של MAGNAT ריצפתיים , סנטר על הפנים של ADC , זוג אחוריים של POLK AUDIO וסאב של JAMO . בכל מקרה המערכת בסרטים נשמעת מצויין ( כשאני אחליף סנטר זה ישמע טוב יותר אבל זה לא מה שדחוף לי עכשיו.. ) אני יודע שהרסיברים של ימהה ובכלל של קולנוע ביתי ברובם בינוניים מאוד למוזיקה . אני צריך את עזרתכם על איזה מגבר כדאי לי ללכת שיתן לי את הצליל הטוב ביותר מבחינת איכות ולא עוצמה..( 50 וואט לערוץ יספיק ) מחיר של עד 3000 שקל. אני מתכוון לחבר אותו כנראה לרמקולים מוניטורים קטנים של B&W . עדיפות למגבר אנגלי.. שאלה אחרונה - מה אתם חושבים שכדאי לי יותר ? יש לי הזדמנות לקנות את הרמקולים …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-