אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות 5.1 למחשב ב800 שקל בערך, שיהיה להם איכות ועוצמה טובים ושיתאימו לכל(מוסיקה,סרטים,שירים) אני ראיתי 2 דגמים של קריאטיב כימאט באותו מחיר ואני רוצה לדעת אם הם טובים ומה ההבדל בינהם CREATIVE INSPEARE 5.1 5200 CREATIVE INSPEARE 5.1 T5400 אם יש לכם עצות לגבי רמקולים אחרים במחיר הזה יותר טובים אני ישמח לשמוע.. הכרטיס כל שאני יקנה הוא AUDIGO 2 הרגיל אבל הוא לא ניחשב בתקציב הזה של הרמקולים. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 992 צפיות
-
-
זהו, הזמנתי סוף סוף נגן. קריאטיב ZVM, בגירסתו הצנועה יותר - 30GB. עכשיו אני מתכוון לקודד את אוסף המוזיקה שלי (ששמור כולו ב-FLAC) ל-MP3, ומחפש הגדרת קידוד שתתן פשרה טובה בין איכות סאונד לבין גודל קובץ. אני לא מעוניין לקודד את הקבצים עבור השוואות ABX בין קידוד אחד לאחר (עיסוק שנתפס בעיני כ-Pixel Peeping של עולם האודיו ). אני כן מעוניין לקודד אותם כך שניתן יהיה להנות מהמוזיקה, מבלי שהקידוד יפריע. השאלה היא באיזו הגדרה כדאי להשתמש. בעבר השתמשתי בד"כ alt-preset-standard והייתי מרוצה מהתוצאות. האם זאת פשרה טובה, או שאפשר לרדת להגדרה נמוכה יותר ועדיין לצפות לאיכות שקרובה ל-CD? אני משתמש בד"כ באוזניות סנהייזר PX100, ולפעמים בקוס KSC75. תודה!
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
Skullcandy 50/50 אלה הם האוזניות המחיר שלהם הוא 150 שקל . אני צריך אותם לאייפון 4 לאחר שהאוזניות שבאות עם המכשיר נאבדו לי): למישהו יש נסיון איתם ? איך החברה הזאת והאם הם שוות את המחיר ? אם יש משהו יותר איכותי במחיר הזה או אפילו פחות אני לא מחפש משהו יקר אשמח לשמוע הצעות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, קבצי ה-MP3 שאני מעתיק ל-NET ND שלי נשמעים בווליום נמוך עד סביר, דבר שכמובן מוריד מחווית השמיעה. האם יש תוכנה להעלות את עוצמת הסאונד של השירים המועתקים לנגן? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, אני יכול לקנות את המקרן Hitachi PJ-LC9 שהוא משומש כשנה עם מנורה חדשה ב-1700 ש"ח? האם שווה לי? והאם זה מספיק כדי לצפות בסרטים ממרחק של 4 מטר בחדר חשוך לגמרי? אני סה"כ רוצה לשחק במחשקים ולצפות בסרטים שזה החשוב לי. האם יש בעיות עם הצבעים, כלומר האם זה תומך ב-32 סיביות? כלומר 16.7 מליון צבעים.. מה אתם אומרים? המחיר הזה זה טובה מדוד שלי.. מחכה לדעתכם...מקווה שתענו כמה שיותר מהר.. ושאלה כדרך אגב, מה ה-Kontrast אומר במקרן..כאילו מה זה וכמה זה חשוב..ומה זה ה-ANSII? והאם 1500 ANSII זה עוצמת האור, האם זה מספיק ממרחק של 4 מטר בחדר חשוך? (שמעתי גם שנתונים הם לא כ"כ חשובים, זאת אומרת שהנתונים זה פחות או יותר שקר ויש מקרנים שהנתונים שלהם לא גבוהים ורואים בהם מ…
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
החלטתי לקנות אוזניות למחשב שישמשו אותי ל2 תפקידים מוזיקה והפקה. אני מודע לעובדה שאין לי כרטיס קול מותאם להפקת מוזיקה אבל בשעות הפנאי שלי אני משחק.(X-FI ELITPRO) אין לי מגבר ואני לא יודע מה התפקיד של המגבר ואשמח אם מישהו יסביר לי ב2 משפטים על מה זה במקום לתת לי קישור עם כול המריחה על זה. בנתיים אני לא מתכנן לקנות מגבר אבל אם כן אני אולי אוסיף כסף כדי לקנות מגבר. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
איזה אוזניות עדיפות מבחינת נוחות לדעתכם? ואיזה אוזניות יותר טובות? האם אפשר להשתמש בAKG כאוזניות עורפיות?(ראיתי פעם מישהו הולךככה אבל זה לא נראה לי מחזיק טוב) תודה.
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר שאלות. תחילה, יש לציין שיש לי 2 קונפיגורציות אפשריות למיקום הטלוויזיה: האפשרות הראשונה זה במרחק מטר וחצי - 2 (יש מיטה-> בקיר שהרגליים שלי נוגעות בו) האפשרות השנייה היא בסביבות ה-2 וחצי מטר (הקצה השני של החדר) אני אשמח לדעת מה אתם ממליצים ואיזה גודל כדאי, ואיזה דגמים מומלצים (מעבר ללהסתכל בחנות)? אני מעדיף שאם כבר אז כבר, ולקנות Full HD, אבל לא מצאתי טלוויזיות שהן FULL HD בגודל שהוא קטן מ-32 אינץ, האם זה משמעותי בכלל בגדלים כאלו? האם יש משמעות ל-FULL HD בארץ? בהנחה שיש לי YesHD, איך יראו שידורי טלווזיה רגילים במסך כזה? כמה שאלות נוספות: אני מתכנן לחבר את המחשב לטלוויזיה החדשה על מנת לנגן סרטים (לחסוך בעלות של נגן HD), האם תיהיה לי בעיה להמיר DVI ל-HDMI …
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אהלן, אני קונה תוך יום גג את אחד הכרטיסים הבאים, ורציתי לדעת האם יש סיבה ממש ממש ממש טובה לקנות את ה7.1 ב80 דולר במקום את ה5.1 ב60$..... בכל מקרה - אני ממש לא רוצה קרייטיב בגלל בעיות קודמות עם יותר מידי כרטיסים שלהם, ותהיתי האם יש כרטיס אחר מלבד זה בטווח ה60$ בnewegg.com ששווה את הכסף יותר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אהלן חברים, מחפש המלצה לטלוויזה בסביבות ה40 אינטצ', השימושים המרכזיים יהיו צפייה בסרטים וסדרות HD עם כתוביות דרך DOK, ומשחקי מחשב. הדרישות העקריות הן: ממשק WIFI, תמיכה בכתוביות, תמיכה במגוון פורמטים של שמע ווידאו, תמיכה ב DOK, עדיפות ללא מסך GLOSS, לג נמוך מחיפושים בפורום ראיתי את Philips 40PFL8605H LED 40, למרות שהיא עם מסך מבריק. אשמח להמלצות נוספות, תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
ביום רע (רע מאוד!!) נשבר לי הדיסק מן ז"ל ועכשיו אני צריך למוצא לו מחליף... בבקשה תמליצו לי על נגן mp3 (לא דיסק מן ולא מיני דיסק) שלא יקר מידי (באזור ה600) ועם לפחות 128 MB מצאתי את http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=218_239_512&products_id=2134 מה דעתכם עליו? שווה לקנות? ואינ ישמח לעוד הצאות אבל לא משהו יקר מידי תודה רבה פליקס
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אין דרישות מיוחדות. הכוונה כאן לאוזניה חוטית עם מיקרופון. מחיר לא גבוה מידי: 100-150 שקלים אם אפשרי
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום אני מחפש טלווזיה לסלון בגודל 42 אינץ בסביבות ה5~6 אלף שקל
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש למשחקים. המחשב טרם הגיע אבל יש לי שאלה.... אני מתכנן לחבר את מערכת הרמקולים שקניתי (CREATIVE Inspire T5900) לכרטיס הקול שיש על גבי לוח האם (GIGABYTE GA-K8NPro-SLI(nforce4SLI MCPs 1394)ATX). האם לדעתכם הסאונד שאני אקבל בשילוב כזה הוא סאונד טוב? (אם אני לא טועה כרטיס הקול שיש על גבי הלוח הזה אמור להיות כרטיס קול טוב). האם אני אוכל לשמוע כמו שצריך בכל 5.1 הרמקולים שלי? תודה, רם
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום יש לי כיום נגן מפ3 של קריאטיב נומאד גוקבוקס סי 6 גיגה. ועכשיו לשאלה אני מתלבת בן האפל לבין קריאטיב זין מה לפי דעתכם עדיף מה יותר חזק מה הפלוסים מה המינוסים והאם אתם ממליצים לי על נגן אחר המחיר שאני מוכן לשלם על החדש הוא בין 250 ל - 300 דולר ואני עומד לטוב בסוף החודש לארה"ב אז בבקשה כול מי שיכול לתרום מהידע המקצועי שלו אני ישמח לקבל עזרה
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, בTV שלי יש 2 כניסות HDMI ויש לי 3 מכשירים שאני מחבר... חשבתי לקנות את המפצל \ בורר הבא: http://cgi.ebay.com/HDMI-3x1-3-Port-Switch-Switcher-IR-Remote-Xbox-/280683117859?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D5%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D161634948715942437 האם יש סיכון ברכישת בורר כזה? האם יכולה להישרף לי כניסה? או יציאה של מכשיר? האם מישהו הזמין מוצר דומה ויכול לשתף....?! תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי מערכת 5.1 של לוגיטק- Z506 כבר תקופה ארוכה, נדמה לי שאפילו מעל ל-5 שנים.. היא מערכת מעולה ואני מאוד מרוצה ממנה אבל בשנה + האחרונות היא כבר עושה לי הרבה בעיות ואני מעוניין להחליף אותה.. מחפש להתחדש במערכת 5.1 בסגנון של ה-506 בנוסף אם זה בכלל אפשרי אשמח שגם תיהיה לה אופציה להחבר אליה בבלוטוס.. אבל בעיקרון הכי חשוב לי זה החיבור למחשב ואיכות הסאונד תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לאחר סינון ארוך נשארו 2 דגמים שאני מתלבט ביניהם: האחד הוא דיסקמן PANASONIC MP3 כולל ערכה לרכב SL-MP50 שהוא דגם חדש ואני יכול לקנות ב500 שקלים או השני הוא דיסקמן SAMSUNG MP3 דגם MCD-SM60 שזה הדגם הטוב יותר של סמסונג בארץ (הרגיל הוא 55) אני יכול לקנות אותו ב400 שקלים על מה אתם הייתם הולכים ? האם יש הבדל ביניהם שמצדיק 100 שקל ? השיקולים הם ככה: בעיקרון יש לי 500 שקל אבל הכסף גם תופס מקום ז"א אם אין כמעט הבדל ביניהם אז אני אלך על הזול אבל עם ההבדל קטן אבל קצת חשוב אני לא אתקמצן. תודה רבה יאיר
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את האוזניות מKSP במחיר של 450 שקל. כדאי לי? יש משהו יותר טוב בתקציב הזה? אני יוצר מוזיקה וגם משחק בFPS אז הייתי אומר שאני 60% מוזיקה, 40% משחקים.
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום! האם אפשרי לחבר לכרטיס הנ"ל רמקולים "רגילים" ללא מגבר? כוונתי האם המגבר של הכרטיס "יסחוב"? אנא תגובתכם..... http://europe.hercules.com/showpage.php?p=57&b=0&f=1
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני קונה את הרמקולים LOGITECH Z-5500 : www.logitech.com בקיצור לרמקולים האלו יש פאנל LCD שיש לו יצאה אופטית ,עכשיו אני צריך גם לבחור כרטיס קול מה ממליצים? אני מביא מארה"ב ככה שאפשר למצוא כרטיסים טובים עם יציאה אופטית. עכשיו מה נותן לי היציאה אופטית זה כל כך משמעותי? מישהו יודע גם איך זה יתחבר? מה יותר טוב קואקסיאלי או אופטי?
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
הזמנתי את אוזניות האלה http://ae.creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=861&product=17398&listby= דגם EP-830 של CREATIVE יש פה אנשים שיש להם אותו? ראיתי די הרבה תגובות שאומרות שזה אוזניות ממש טובות, יש פה מישהו שיכל לאשר את זה? D:
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי קבצי ape שאני רוצה לחלק אבל אם הcue splitter הוא מחלק לי את הflac או wav אז למה עדיף לי להמיר את הקובץ כדי שיהיה מינמום פגיעה באיכות. תודה, רותם. עריכה: אם יש פורמט אחר שעדיף להמיר אליו אז תגידו.
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
1. הגעתי לפורום בעקבות בעיה זהה שגיגול קצרה העלה, ברשותי רסיבר של Denon שכבר אינו באחריות, הבעיה היא שכאשר אני מדליק אותו, לאחר 5 שניות הוא עובר ל Stand By. קראתי שזה סוג של מנגנון הגנה, העברתי החשמל, מכל המקורות, מהרמקולים וכו', כל מה שהציעו בפורומים, שום דבר לא עזר, גם לא טכנאי דרך הטלפון שהסביר איך לעשות ריסט. אני לא מתכוון לשלם את עלות התיקון שהיא כמעט כמו מחיר הרסיבר, לכן, לפני שהמכשיר הולך לאשפה, אין לי בעיה לעשות עליו משחקים וניסיונות רבים, במידה ואפתח את מכסה המכשיר, מה אפשר וכדאי לבדוק ולנסות לעשות, ואולי להצליח לבודד את הגורם שבגינו מופעל מנגנון ההגנה ? 2. יש לי בסלון ממיר DTT, יש באיזור קליטה טובה, אני מעוניין לקלוט את הערוצים גם במחשב הבנתי שיש סטיק קטן שמתחב…
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-