עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by shahar0592,

Creative SB PCI128 (Ensoniq ES5880) Sound Card אני לא מצליח למצוא את הדרייב שלו (אני צריך שהדרייבר יתמוך ב-WIN7 או ב-VISTA או ב-WIN XP

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום. אני רוצה לקנות רמקולים רצפתיים+מגבר סטריאו(אפשר גם מגבר משומש, אני רק צריך המלצות על דגמים). אני שומע רוק,רוק כבד, מטאל,הרדקור-מטאלקור,פאנק ואימו,פרוגרסיב, גוטית. יש לי תקציב של 4,000 ש"ח לרמקולים רצפתיים ולמגבר סטריאו עד אלף ש"ח(בישביל אחד יד שניה). כרטיס קול כבר יש. יש כמה רמקולים רצפתיים מומלצים, אבל יש יותר מידיי כאלה לכן אני צריך כיוון פחות או יותר לדגמים של רמקולים שמתאימים לסגנון המוזיקה שאני שומע, ככה שאני אלך לשמוע אני לא אשמע יותר מידיי רמקולים שזה כבר יכול לבלבל. הגודל של החדר הוא 5.60 על 2.80, ואני לא כ"כ רוצה מדפיים, שמעתי מדפיים וחסר להם בס אז אני מעדיף רצפתיים, תודה מראש על העזרה.

3. Started by dror_gh,

שלום , החלטתי לבסוף לרכוש LCD 32 אינץ' . השימוש הוא למחשב ומשחקים במחשב (הרבה) , לטלוויזיה וניגון סרטים דרך המחשב (בHD) ול DVD זה לא חייב להיות FULL HD מבחינת מה שקראתי בפורום בערך יש לי התלבטות בין 2 מסכים : SAMSUNG LA32R81B או SHARP LC32WD1E התקציב הוא 5000 ש"ח (אם יש צורך אפשר להוסיף ) יש לכם המלצות אחרות בשבילי? תודה רבה על העזרה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by shlomibandit,

קניתי מערכת 5 רמקולים למחשב שבא עם סאב שיש בו מגבר פנימי.. עכשיו אני מחבר את כל החיבורים ואני לא שומע בסראונד אני שומע בסטריו.. משהו יודע מה יכול ליהיות הבעיה??? בסדרטים של די וי די אני שומע מכל הרמקולים סתם ככה מוזיקה במחשב אני שומע רק מתי רמקולים. ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by tastasalg,

קניתי מערכת קולנוע ביתי של PIONEER HTZ170 עכשיו אני צריך כבל מאריך למערכת למה החוטים עוברים דרך הקיר ואמרו לי כדי שישמעו טוב כדאי לקנות כבל מאריך איכותי יש ב5 שקל למטר יש ב10 למטר ויש ב15 שקל למטר זה באמת נכון ? כאילו אם אני אקנה ב5 שקל לא ישמעו טוב ? ואם אתם יכולים להמליץ לי על כבלים.ואני צריך 50 מטר כבל מאריך. ויש לי עוד שאלה על HDMI מה זה ? זה עוזר לשיפור הסאונד?אני מחבר את המערכת לטלוויזיה תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by תולעת המשפט,

לפני כמה ימים הורדתי Modded NvMixer מwww.ngohq.com והתקנתי והכל עבד יפה. יש שם מלא אופציות חדשות ואפשריות.. אבל מה מפריע לי? אני לא מבין חלק מהדברים שם. מישהו יכול לתת קצת הסבר?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני רוצה לקנות מערכת 5.1 בסכום של עד 900ש"ח, מצאתי את ה-CREATIVE INSPIRE 5300 שעולים 830ש"ח, למישהו יש אותם ויכול להגיד לי איך הם? איך הצליל שלהם בעוצמה חלשה\בינונית\גבוהה\חזקה מאוד. (להתייחס לכולם). ואיך המבנה שלהם? איך סידרתם אותם בחדר? מה מגיע עוד איתם בקופסא? ולפי מה שקראתי חוץ מהסאב הכל עשוי פלסטיק, זה אומר שם אני יקריב אותם למסך הוא יתעוות או שזה לא קשור לזה? תודה מראש. ענו לי בבקשה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. יש לי את האוזניות in Ear HPM-82 של סוני אריקסון. אין לי מושג איך, אבל הכבל של אחת האוזניות נקרע והחיבורים התנתקו. מאז לא שומעים באוזניה הזאת, אלא רק בשנייה. יש איזהשהי דרך לסדר את זה? הלחמה או משהו כזה? העליתי תמונה כדי שתבינו על מה אני מדבר... http://img264.imageshack.us/img264/7601/14881493149415041497149qt0.jpg תודה רבה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני רוצה לקנות 5.1 למחשב ב800 שקל בערך, שיהיה להם איכות ועוצמה טובים ושיתאימו לכל(מוסיקה,סרטים,שירים) אני ראיתי 2 דגמים של קריאטיב כימאט באותו מחיר ואני רוצה לדעת אם הם טובים ומה ההבדל בינהם CREATIVE INSPEARE 5.1 5200 CREATIVE INSPEARE 5.1 T5400 אם יש לכם עצות לגבי רמקולים אחרים במחיר הזה יותר טובים אני ישמח לשמוע.. הכרטיס כל שאני יקנה הוא AUDIGO 2 הרגיל אבל הוא לא ניחשב בתקציב הזה של הרמקולים. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Frungy,

אהלן, הבנתי שה-HD202 של סנהייזר הן האוזניות שמספקות את התמורה הכי גדולה לתקציב של עד 200 ש"ח. בדיוק העברתי לא מעט אלבומים ל-FLAC, ואני מחפש אוזניות שאוכל לשמוע איתן קבצי lossless בצורה טובה. עם הHD202, לדעתכם, אני אשמע הבדל בין קובץ mp3 לקובץ לוסלס? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ONKYO,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=563674 פחחחחחחח :elkgrin: :tomato: :nutty: :clown: that was a good one :biggthumpup: ....... וברצינות... איזה תרגילי שיווק עושים בימינו....רק בשביל למכור לצרכן משהו במחיר פי 4-3 יורת גבוה ממה שהוא אמור להיות....7900 שקל עלק מחיר מחירון....

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by bneli,

אני רוצה לקנות לאמא שלי אוזניות אלחוטיות נורמליות..(היא שומעת הרצאות בפול ווליום ומהבה מטרד לכל השכונה.. ) הסתכלתי בזאפ קצת וראיתי שרוב האוזניות הפשוטות הם אינפרה אדום ואין אל חוטיות רגילות שלא צריך קשר עין (כי הי מסתובבת בבית ובמטבח וצריך משהו שיהיה מתאים למרחק...) התקדמתי למעלה במחיר קצת עד שעצרו את לי אוזניות של פיליפס דגם:SHD8600 שהוא ניראה דיי מרשים ויש לו משדר 2.4 GH ולא אינפרה.. רציתי לדעת אם הוא יכול להתאים לדרישות..? מישהו התנסה בדגם הזה? או אולי יש דגם שיותר זול שיתאים (כי פשוט ממה שנברתי שם לא היה יותר מידי עם משדר כזה..כמובן שיהיו שם סנסייזר באיזה 1000 שקל אבל זה מוגזם בשביל לשמוע רק הרצאות)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by tzab,

אני רוצה להרכיב מחשב סלוני לניגון HD (מחלקים משומשים) מה המינימום משאבים (מעבד,MB, כרטיס מסך וכו') שאני צריך.

14. Started by hagay,

הצלחתי לארגן 1000 שקל בשביל לקנות מערכת סרואנד למחשב החדש שלי.. ואני מתלבט בין : Creative Inspire 5.1 5200 או Logitech® Z-640 - 5.1 Configuration 51 Watts שניהם מגיעים מחברות טובות מאוד... אני מכיר את הנסיון של קריאטיב בתחום הסאונד וגם יש לי כרטיס קול שלהם.. ולוגיטק ידוע שכל מוצר שלהם זה ברמה הכי גבוהה שיש... אז מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. ל-מה בעצם הם טובים, אם אפשר במחיר שלהם לקנות מכשירים עם הרבה יותר מקום כמו 20 G או 40 G ועם אפשרויות תצוגה ודברים אחרים יותר טובים?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שדרגתי את המחשב וקניתי לוח של אסוס P4-PE שכולל כרטיס קול על הלוח -אם 6 ערוצים,ויש לי SB-LIVE 5.1 PCI איזה כרטיס קול עדיף ? ומה הכוונה 6 ערוצים האם זה 5.1 תודה 9

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אחרי חרישה על כמה פורומים עדיין לא הצלחתי למצוא תשובה. :s05: אני מחפש מערכת רמקולים 2.1 למחשב במחיר של 200-300 שקל עם חריגה של 50. השימושים יהיו 50% מוזיקה 25% סרטים ו25% משחקים.חשוב שהרמקול יהיה יפה לעין ומעוצב יפה,לכן הסתכלתי על הדגמים של microlab. אבל כל דבר יכול להתאים. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by eins,

אני צריך עזרה, קיבלתי את את ה Z5500 עם הטרספומטור של החשמל עכשיו בטרספומטר יש לי בחירה מאחורה 240 220 200 110 ומצד שני לחבר את הכבל החשמל של הסאב אל הטספומטור או כניסה 220 או 110 וואט לאן צריך לחבר כל דבר ? תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני הולך לקנות אותו כנראה, מה דעתכם עליו? האמת שעד היום עבדתי רק עם CREATIVE, אז אשמח לשמוע חוות דעת

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. נפתח ת'רד חדש שלי בנושא דומה עם מעט תוספות ולכן אני רוצה ת'רד נקי.. למחוק בבקשה...

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Black_Devil,

שלום, החלטתי שנמאס לי לשמוע מהמחשב שהוא מוגבר עם מערכת ואני רוצה לקנות רסיבר טוב ו5 רמקולים(וסאב) אני לא רוצה משו מפציץ, כי אין לי חדר כזה גדול... התקציב שלי הוא עד ה3000 שקל ככה. לא יכול לעבור את התקציב יותר מדי. תודה לעוזרים.

22. שלום, חבר רוצה לקנות לסלון ביתו טלוויזיה נוחה LCD או LED בשביל שידורים דיגיטליים... עכשיו הבנתי שיש דבר כזה טלוויזיות עם כניסת USB שאפשר לחבר התקן חיצוני כמו הארדיסק נייד והטלוויזיה מריצה את הסרטים שעל ההארדיסק (פורמט MKV וכו') - האם זה אפשרי??? מצאתי 3 דגמים שנראים יחסית טוב... 37inch LG 37LD460 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755053 Samsung LA40C530 40inch http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766580 Samsung UE40C5100 40inch LED http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775516 אשמח לעוד הצעות, זה טלוויזיה שלא מתחברת לסרראונד משהו דיי פשוט :-) תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום יש לי כיום נגן מפ3 של קריאטיב נומאד גוקבוקס סי 6 גיגה. ועכשיו לשאלה אני מתלבת בן האפל לבין קריאטיב זין מה לפי דעתכם עדיף מה יותר חזק מה הפלוסים מה המינוסים והאם אתם ממליצים לי על נגן אחר המחיר שאני מוכן לשלם על החדש הוא בין 250 ל - 300 דולר ואני עומד לטוב בסוף החודש לארה"ב אז בבקשה כול מי שיכול לתרום מהידע המקצועי שלו אני ישמח לקבל עזרה

24. Started by --Adidas,

Skullcandy 50/50 אלה הם האוזניות המחיר שלהם הוא 150 שקל . אני צריך אותם לאייפון 4 לאחר שהאוזניות שבאות עם המכשיר נאבדו לי): למישהו יש נסיון איתם ? איך החברה הזאת והאם הם שוות את המחיר ? אם יש משהו יותר איכותי במחיר הזה או אפילו פחות אני לא מחפש משהו יקר אשמח לשמוע הצעות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. פעם הצלחתי בפוקס לעשות את זה לשמוע מוזיקה במדיה פלייר דרך כל הרמקולים אני חושב שעשיתי את זה כשנגעתי בתוכנה AC3 FILTER ועכשיו ניסיתי לשחק איתה אבל לא עזר לי אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה ? סרטים אני שומע 5.1 דרך אגב

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים