אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש זוג רמקולים קטן ואיכותי למחשב, שנמצא בחדר קטן. עדיפות לסט ללא סאב-בופר. אשמח לכל עזרה שתוכלו להגיש....
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
קודם כל מזל טוב לי קניתי את ה Wharfedale 8.4 בידיעה שאני יכול להחליף אותם ל 9.5. מה דעתכם? ללא קשר למחיר שלהם, אני יודע שהם יותר יקרים, אני רוצה לשאול אתכם באמת, מה לדעתכם יותר טוב ולמה??? תודה!!
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הרמקולים הנוכחיים שלי (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=704609 Logitech S120) במערכת אחרת קצת יותר רצינית (2.0 או 2.1). הרמקולים יחוברו למחשב וישמשו לשמיעת מוסיקה. יש ברשותי את הרמקולים האלו: SONY SS-GRX8, ואני יכול להשמיש אותם ע"י רכישת מגבר ב 100 ש"ח. האם בתקציב של 100-150 ש"ח +- יש רמקולים יותר איכותיים מאלו של סוני? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
נראה שהתחרות גדולה, התנסתי בT20 כבר כמה שעות. קצת צרידות בווליום גבוה. אפשרי להשיג את ה T20 ב399 שקל. B77 עולים 330. איך הMICROLAB B77 לעומת הקיראטיב? רוצה היום לקנות, מי שמבין- שיגיב ! =] תודה
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם, באפשרותי לקבל אחד משלושת הדגמים הבאים: 1.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=760217 microlab fc530 2.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=758879 altec lansing vs4621 3.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=760218 microlab fc570 הרמקולים מיועדים לחדר יחסית קטן ולכן אין חשיבות לעוצמה המקסימלית אלא לאיכות. השימושים הם בעיקר למוזיקה אחרי זה סרטים ומשחקים אבל זה טיפה פחות חשוב. מבחינת שווי הmicrolab fc530 הכי יקר.אבל לא ראיתי ביקורות על הדגם הזה ולא גם על השני של microlab. למרות שהFC530 נראה כמו FC330 רק עם מגבר ושלט ועל ה330 שמעתי ביקורות מהללות. מה שווה לקחת?
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
האם יש המלצות? אני לא מחפש שום דבר מתוחכם או מדהים. רק מה שציינתי בכותרת - רמקולים למחשב - שיהיו פשוטים, זולים ואמינים, עם איכות קול סבירה. אם בתוספת של כמה שקלים אפשר להשיג משהו איכותי בהרבה ואתם חושבים שזה משתלם - אשמח לשמוע כמובן. לגבי טווח מחיר - לצערי אני לא ממש מכיר אז לא יודע מה נחשב סביר ומה לא, אבל אני מניח שרמקול פשוט וסביר לא צריך לעלות מעבר ל400 שקלים, אז נגיד שהטווח עד שם. אם טעיתי - אשמח לשמוע פירוט. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שלום אני מחפש טלווזיה לסלון בגודל 42 אינץ בסביבות ה5~6 אלף שקל
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שלום יש לי כיום נגן מפ3 של קריאטיב נומאד גוקבוקס סי 6 גיגה. ועכשיו לשאלה אני מתלבת בן האפל לבין קריאטיב זין מה לפי דעתכם עדיף מה יותר חזק מה הפלוסים מה המינוסים והאם אתם ממליצים לי על נגן אחר המחיר שאני מוכן לשלם על החדש הוא בין 250 ל - 300 דולר ואני עומד לטוב בסוף החודש לארה"ב אז בבקשה כול מי שיכול לתרום מהידע המקצועי שלו אני ישמח לקבל עזרה
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
האם הפאנל של הכרטיס הזה הוא בשחור?
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
היי לפני בערך חודש התחלתי לכתוב ביקורת על הiRiver H320. בכל מקרה הביקורת מוכנה כבר יותר משבוע ומסתבר שהמצלמה שלי לא מספיק איכותית על מנת לספק תמונות לביקורת... בעיקרון Rule The PC היה אמור להביא לי תמונות, אך יש לו בעיה עם האינטרנט\מחשב (כבר לא זוכר בדיוק). אני פונה בבקשה לאנשי הפורום, אשר מוכנים לעזור לי, שיש להם מכשירי H320 (או H340) ומצלמה דיגיטלית טובה לשלוח אלי הודעה בפרטי ואני יודיע להם איזה תמונות אני צריך אתם גם מוזמנים לדבר איתי באייסיי 167164675 או MSN Sky_Lord@ueoclan.com תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 963 צפיות
-
-
למה לי לקנות את הMUVO על פני הZEN XTRA של קריאיטיב- אותו מחיר, אבל פי 7 יותר מקום. בגלל שהמובו יותר קטן? יותר עמיד? מה? חוץ מזה, אם לא MUVO, ולא IPOD (כי הם יקרים מדי, ביחס למה שהם מספקים), אז מה כן? יש לכם המלצות? אני מנסה לא להוציא יותר מ220$ (בהנחה שאני קונה את זה בארה"ב)
-
- 12 תגובות
- 963 צפיות
-
-
קניתי אתמול מהום סנטר אוזניות שעלו לי 50 ש"ח. הגעתי הביתה וחיברתי אותם למחשב והם עבדו יפה. רק כשאני באתי לשים אותם עליי אז ראיתי שהחוט שלהפ קצר מדי ואני ממש צריך לדחוף את הפרצוף שלי לכיוון המארז מרוב שהחוט שלהם קצר. מה אני יכול לעשות? חבל לי שהלכו 50 ש"ח ככה סתם.
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מגבר מקצועי MIXTECH BE1100 מגב מקצועי AF או AE לא זוכר AMERICAN AD 350 משהו כזה של אפקטים חח לא זוכר איך קוראים לזה בדיוק... DIGITECH DSP 256 XL רמקולים של חברת EMINENCE ועוד דבר מיקסר של חברת BOSS BX 80 ציוד לא ממש חדש אבל טוב... מה אתם אומרים אני ישים את זה בבית עוד מעט יותר נכון בחדר אחרי שאני יעבור דירה ;) הציוד הזה מעלה אבק עדיין במחסן שלנו בנבטים :P יש לכם מידע אל הציוד כי אני לא מוצא אל המגברים שום מידע וגם לא על כל חלק אחר :-\ :-\
-
אני מחפש דיוידי קורא Divx ו- Xvid שתומך בכתוביות בעברית...(רצוי בכמה שיותר פורמטי כתוביות) שאפשר להוריד לו עדכוני קושחה (Firmware) ושהדיוידי יהיה דיי טוב ולא יקר מדי... על מה אתם ממליצים לי?
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
טוב , עברתי על כמה עמודים של הפורום והגעתי לכמה אפשרויות לקניית נגן MP3 מבוסס HD . 1. IRIVER H320 , השאלה שלי לגביו האם במציאות הוא באמת כל כך עבה (אפשר לתת לי אותו ביחס לIPOD שאותו ראיתי אצל חבר) ומתי יוצא השלט שלו + מתי יוצא עדכון FRIMEWARE עם עברית + איזה איכות סרטים אפשר לראות בנגן ? והאם אפשר לראות טבלה עם כל האפשרויות שלו. 2. Gmini - טוב אותו ראיתי אצל חבר נגנן מאוד נחמד אבל יקר ב50 דולר מהIRIVER השאלה האם הוידאו בIRIVER ממש על הפנים . 3. ראיתי את הIRIVER H10 האם הוא יותר טוב מהH320 ? או שהוא מיועד להיות כמו הMINI IPOD כדי להיות גרסה קטנה של ה3XXH תודה לעונים .
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קולנוע ביתי לחדר, די קטן יחסית - לא סלון, אני חושב על משהו כמו 5 ערוצים, רסיבר סאב ודי וי די (לפי מה שאמרו לי בחנות לא חייבים סאב אם יש רסיבר אני לא הבנתי את זה אתם יכולים להסביר את הקטע הזה? :s05:) יש לי תקציב של לא יותר מ1500 שקל הייתי רוצה עזרה בבחירת מוצרים. תודה.
-
- 9 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שדרגתי את המחשב וקניתי לוח של אסוס P4-PE שכולל כרטיס קול על הלוח -אם 6 ערוצים,ויש לי SB-LIVE 5.1 PCI איזה כרטיס קול עדיף ? ומה הכוונה 6 ערוצים האם זה 5.1 תודה 9
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
חיברתי תנייד ל TV ע"י כבל SVIDEO כי היא רגילה לא LCD עכשיו אני רואה במחשב ואז לוחץ על העברה לTV יש לי לחצן כזה ואזרואים מטושטש לא רואים בכלל תמונה ובהתחלה הוא העלה לי שחובר צג נוסף ובחרתי שם שהוא ייראה מה שהמחשב מראה ואז הוא העלה לי משהו ואמר לי שהוא ייפתח לי את לוח הבקרה ומשם אני יכוון את זה שורה תחתונה אי לא מצליח לראות יש טשששטוש מה לא בסדר בהגדרות? תודה רן
-
- 14 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לתת למחשב שלי את היכולת לנגן מוזיקה באיכות ראויה, ולכן אני זקוק לעזרה בבחירת כרטיס קול ורמקולים הולמים. הכוונה היא, כמובן, לסטריאו בלבד. באשר לתקציב, חשבתי על כ-1000 ש"ח לכרטיס ו-1000 לרמקולים. אם לדעתכם זה לא מספיק, אשמח אם תעירו על כך. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעניין לקנות שלט למחשב (שמחובר לטלביזיה) בשביל לשלוט בסרטים ובמוזיקה. מישהו יכול להמליץ על שלט טוב ולא יקר שיעשה את העבודה? ראיתי שיש שלט של מיקרוסופט שעולה בערך 150 ש"ח, אבל הבעיה היא שכתוב שהוא עובד רק עם Windows Media Center. מישהו יכול לאשר את זה? מישהו כאן הצליח לעבוד איתו שלא עם המדיה סנטר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי MP3 אייריבר T10 עכשיו לדוגמא אני נוסע עם חבר ובא לנו לשמוע מוזיקה ביחד ב2 אוזניות יש איזה מפצל? אם כן העוצמה תרד? האיכות תפגע? כמה עולה אחד כזה טוב?
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
הוא נגן באנגלית. האם יש דרך להפוך אותו לעברית ע"י עידכון הגירסה שלו? ואם כן, כיצד עושים זאת? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שוב שלום.. אני רוצה לקנות רמקולים למחשב ומתלבט בין כמה דגמים. יש סיבה שלMicrolab יש בערך 400 דגמים באותו מחיר? /: גם איך בדיוק הם ממספרים את הדגמים שלהם? סתם ברנדומליות? /: זה מעצבן >< אחרי הרבה התלבטויות (שמבוססות על מידע כמו חיבורים ומראה ולא איכות), הגעתי לכמה אופציות: Microlab FC360(10) http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=367&bigclassid=15&smallclassid=63 Microlab FC362(10) http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=349&bigclassid=15&smallclassid=63 הFC360 והFC362 זהים? ההבדל היחיד היה הInput sensitivity: 300 mV והעיצוב.. (ואני מעדיף את העיצוב של הFC360) Microlab FC530 http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=241&bigclassid=15&…
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה ישנה של SONY (מהטלויזיות הגדולות הישנות... באסה.. :-\) לטלויזיה חיבור SCART וקומפוזיט(?) בלבד (3 בננות - צהוב, אדום, לבן). במחשב יש לי לוח Gigabyte MA78GM-S2H שבו יציאות DVI, HDMI, והחיבור הישן - RGB (?). מהי הדרך הכי טובה לחבר את המחשב לטלויזיה לטובת צפייה בסרטים?
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-