אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי מדיה פורטל ואני קצת מסתבך בכמה דברים: א. הסקין x-face מוצג לרוחב בתמונות (ויפה) ואצלי לאחר ההתקנה הוא מוצג לאורך (ולא משהו) חיפשתי בהגדרות איך לשנות את זה ולא מצאתי. הורדתי אותו ממקומות שונים וזה לא עוזר. יש למישהו מושג איך לפתור את זה? ב. מישהו יודע איך אני מגדיר לתוכנה שתציג לי תקציר על סרטים? ג. יש לימשהו המלצה על פלאגינים טובים? ד. מישהו יכול להסביר לי מזה בדיוק גרסאות ה- svn ? אני אשמח להסבר מפורט. תודה!
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אז באמת יש הבדל ששווה השקעה של עוד 100 שקלים בשביל הספיירו או הספוט לעומת הקריצ'ר ? תודה (:
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזניות קשת אכותיות ולחנות בסביבת חיפה שמוכרת אותם עדיף בסביבת בצק פוסט או הטכניון בסביבות 200 שקל (עד300)
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום כולם אני מעוניין בכבל אופטי באורך 1-1.5 מטר לחבר בין המחשב למערכת שלי (z5500) עשיתי חיפוש קליל בזאפ וראיתי שיש המון סוגי כבלים בהמון אורכים עם מחירים שבעיניי לא קשורים לכלום מטר אחד יכול לעלות בין 50 ל-200 שקל אני מבין שיש כאן סיכוך איכות וכל היתר אבל השאלה שלי היא כמה זה ישנה לי אם אני בסה"כ רוצה לשמוע מוזיקה כמו שצריך אין לי שום צורך בהקלטות או עיבוד אודיו כזה או אחר התקציב שלי הוא עד 100 שקל (150 אם זה יהיה באמת שווה את זה) אני מאמין שמטר אחד יהיה די ויותר עבורי. אם התוספת למטר וחצי לא כזו נוראית אז עדיף שיהיה קצת רזרבה אה והשאלה שלי היא איזה כבל אני רוצה וצריך? שוב - תקציב 100 (חריגה עד 150 במידה והיא מוצדקת) אורך 1-1.5 מטר (אבל אין בעיה בכלל בכלל לקחת כבל של מט…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
:s05: אני מאוד אוהבת מוזיקה ורוצה לקנות מערכת לחדר שלי. התקציב שלי הוא עד 1300 ש"ח. אני בעיקר שומעת מוזיקה דרך המחשב ואני פשוט סובלת עם הרמקולים של המחשב שלי. עכשיו השאלה היא: מה ההבדל בין מערכת סטריאו למערכת קולנוע ביתית? מלבד כמובן העובדה שעם מערכת קולנוע ביתית אפשר לראות סרטים. האם היא טובה מספיק/עדיפה על מערכת סטיראו?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום!אני כנראה אעבור לסטריאו בזמן הקרוב כי אני שם לב שאני לא משתמש בסראונד(creative t5900) ורק שומע מוזיקה ומה שמפריע לי זה הב-א-ס הם לא יורדים נמוך ואני כל פעם צריך לשמוע את השירים עם האוזניות שהן עוד איכשהו יורדות עד30HZ והסאב של הקריאייטיב "יורד" עד ל40-45 וביעקרון טוב מאוד ל"בום-באס" שישנו בטראנסים למיניהם אבל לא סוחב בבאס נמוך שנמצא במוזיקה שחורה ואני נאלץ לעבור לאוזניות(שגם משמיעות לי על הדרך כמה הכרטיס אונבורד גרוע עם כל הרעשי רקע) אז מה כדאי לי לקנות בסביבות ה1500-2000? רמקולים 2.1 או רגילים?(ויש לי מגבר סטריאו ישן של מרנץ בבית ככה שזה יכול לחסוך כסף)
-
- 11 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מחפש כרטיס קול להקלטה ולקריוקי עד 1500 ש"ח על מה ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
תשמעו אני מתלבט בין הריו נייטרוס ובין המובו של ג'יגה וחצי (אני קונה בבאג מחשבים,לא משנה למה,לא יכול להזמין מאינטרנט) אולי חשבתי בהתחלה לקנות את המובו של 4 ג'יגה..אבל הבעיה היא שבבאג הוא 2051 חחחחח יותר מהזן טאצ' .....עד כמה שזה טיפשי חחחח קיצר מה אתם ממליצים לי לקנות?
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הכוונה שאני אוכל להקליט דרכה וגם לערוך את הקטעים ונגיד אם אני מנגן בגיטרה ואני פתאום מורח קטע אז שאני אוכל למחוק איזה כמה שניות או אפילו פחות משנייה.. הייתה לי תוכנה כזאות אבל שלא מקליטה אבל אני לא זוכר את השם.. תנו לי שמות של תוכנות איכותיות (אפילו תוכנות בתשלום)
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
צריך את העזרה שלכם בבחירת אוזניות in ears בטווח של עד 1,000 שקל קונה מאי ביי אני שומע את כל הסוגים של השירים ובעיקר טרנסים רמיקסים והיפ הופ, ושומע מנגן MP3, אז לא צריך מיקרופון.. האוזניות הקודמית שלי עלו 90$ של beats by dr. dre אבל הסתכלתי כאן כמה עמודים אחורה והבנתי שהם לא כאלה טובות, אז אני אשמח אם תמליצו לי על אוזניות טובות שינצלו במקסימום את הכסף הזה המליצו לי את האוזניות האלה - Sennheiser IE 80 In-Ear: http://www.amazon.de/gp/product/B005N8W27I/ref=s9_bbs_gw_d24_g23_i1?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=18FVXZN0XTESVGEYRBY8&pf_rd_t=101&pf_rd_p=455353807&pf_rd_i=301128 אבל רציתי לשמוע עוד הצעות תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי היום בהצעה לרכישה של אזניות ספורט אלחוטיות (BLUETOOTH) של PHILIPS מדגם SHB6017. לפי מה שכתוב באתר של היצרן האזניות יכולות לשמש גם כדיבורית ואף ניתן לשטוף אותן במים. קראתי גם קצת ביקורות על המוצר באינטרנט אבל לא הגעתי למסקנה חד משמעית. אשמח אם מישהו יוכל לתת חוות דעת מתוך ניסיון אישי או על סמך המאפיינים של המוצר (אני לא כל כך מבין בכל הפרמטרים השונים ויצא לי להתאכזב לא פעם עם אזניות ספורט). http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/PHILIPS-Bluetooth/2390695/.mlt5PY תודה מראש, עומר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי טלוויזיה חדשה Samsung QN85D, ואני רוצה לשדרג את חוויית השמע עם סאונדבר איכותי – אבל בלי לקרוע את הכיס (תקציב של כ-1000 ש"ח). אני קצת הולך לאיבוד בין כל המושגים (Atmos, DTS וכו') ולא בטוח איזה דגם יתאים הכי טוב לפורמטים שהטלוויזיה תומכת בהם. כמו כן, האם כדאי להשתמש בסטרימר (Xiaomi mi box s שכבר קיים או לרכוש Apple tv 4K) או שעדיף להשתמש ישירות במערכת ההפעלה של הטלוויזיה (אני מבין שהמערכת של סמסונג לא ואו בלשון המעטה) אם יש לכם המלצות או טיפים, אשמח לעזרה!
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
- 4 followers
-
-
יש לי מגבר 5.1 עכשיו איך עדיף לחבר את המגבר דרך חיבור אופטי או דרך אנלוגי?[RCA] תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר את הנגן שלי D2 לרסיבר (ימאהה דגם RX-V540RDS) כדי לשמוע מוסיקה דרכו. הבעיה היא שאני לא יודע איזה כבל לקנות/או מה לעשות. יש לי כבל שמשני קצותיו חיבור של אוזניות רגיל.אז חשבתי פשוט לקנות פלאג ליציאה של האוזניות שברסיבר וככה הרסיבר יזהה ישר ויתחיל לנגן או שאני צריך לעבור למצב אחר כדי שיזהה את היציאה של האוזניות כמקור פלט לרמקולים. או שלקנות כבל AUX ולחבר אותו? או משהו אחר לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום,אני חדש פו בפורום חבר המליץ לי עליו והייתי רוצה לדעת איזה כרטיס טלויזיה כדי לי לקנות אין לי יש לי די הרבה תקציב אבל אני מאמין שכרטיס טלויזיה לא אמור לעלות הרבה בקיצר אני רוצה כרטיס טלויזיה שיאפשר לי להקליט ולערוך כמו למשל לחתוך פרסומות וכאלה ורציתי לדעת עם יש משהו מומלץ יש כמה דברים שאני חושב שצרכים לדעת 1:אני במרטף 2:הייתי רוצה שזה היה חיצוני ושאלה אחת קטנה אם אני רוצה להקליט למשל HOT VOD אני צריך ממיר או שיש היתחברות אחר האמת לא חשוב הכרטיס רק שאני יוכל להקליט בדרך כולשאי את HOT VOD\טלווזיה שידור חי אז אם יש פו מישהו שיכול לעזור לי תודה נ.ב אני לא בטוח שרשמתי את זה בפורום הנכון אז אם לא תעבירו את האשכול לפורום המתאים (אחלה פורום)
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב על קנית IEM (צריך אזניה ניידית ואטומה), אבל חושש שזה לא יהיה לי נוח (cx300 כבר יש לי, אני מחפש משהו יותר טוב) האם יש חנות כלשהי שאפשר לנסות בה אזניות כאלה?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום וערב טוב. אני מחפש אוזניות בסביבות ה-200 שקל. חשבתי על שלושת האוזניות האלה: SpeedLink Triton Headset - ב-220 שקל. SpeedLink Medusa 5.1 Add-On Headset - ב-222 שקל. Altec Lansing AHS 502 - ב-230 שקל. אשמח לקבל הצעות נוספות ודעות על אלה. בנוסף לכך אני חייב לציין שחשוב לי שיהיה: 1. כבל ארוך - אני חייב לעביר אותו מאחור כל השולחן שלי ולכן אני לא הסתפק בקצר. 2. מיקרופון כלומר האוזניות הן בשביל משחקים. 3. אפשרות להגדיר את הווליום באוזניות עצמן - בכדי שאני לא אצתרך כל פעם לשנות את ההגדרות של הסאונד. תודה.
-
- 11 תגובות
- 720 צפיות
-
-
השיר הזה נמצא בפרסומת בערוץ 2 של פלאפון.. מראים שם הופעה של להקה עם שיר יפה... משהו יודע מה שם השיר?
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכם , אני מעוניין לקנות למחשב רמקולים/רסירבר. עכשיו התקציב שלי הוא עד 2000 שקל, התיעצתי עם מישו שקצת מבין הוא המליץ לי על רמקולים למחשב 5.1 של Altec Lasing הבעיה היא שאני דווקא די חם על רסירבר ועל עוצמת ווליום שתרעיד את החדר עם סאב והכל. על מה אתם ממליצים? איך אני יכול להוציא את המקסימום מה2000 שקל ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע בערך את האוזניות sony mdr-ex81sl אלו הן אוזניות סגורותץ שנכנסות לתוך האוזן עכשיו אני חייב לציין שהסאונד שלהן ממש טוב ובניגוד לדגם הקודם שחלק אהבו אותו חלק שנא אותו בשל טענות על באס מוגזם מדי ומלאכותי מדי פה המצב לא כך בקיצור אין מהלהשוות בין שני הדגמים כמו כן יש להן מן קשת כזאת מגומי ששמים על האוזן שאפילו לחסידי ה earphones לא תפריע ואולי אפילו ימצאו אותה נוחה(כמוני) עכשיו כמובן שיש אוזניות סגורות שנכנסות לאוזן יותר איכותיות בשוק אבל המחיר שלהן כבר קופץ משמעותית הסוני עולים 55$ בעוד שהמקפצה הבאה היא אוזניה של 100$ רק מה נכון לעכשיו אפשר להשיג את האוזניות רק ביפן המשלוח לי לפחות עלה 13 דולר והאוזניות באות עם חוט מאריך מן נרתיק בד כזה דומה לנרתיקי בד של משקפ…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום וערב טוב לאחרונה אני מגלה עניין במסכים דקים עד גבול ה 2000 שקל.אולם אני מגלה תופעה מעניינת.מסך 19 עולה X כסף ואילו מסך 21 22 רחב !!!! עולה בהפרש של כמה עשרות שקלים (50 עד מאה שקל ) אולם כאשר אני מחפש מסך 20 רגיל ולא רחב המחיר קופץ לכמה מאות שקלים. לדוגמא ה 1900P המעוצב של LG עולה 1884 ואילו הדל ה 22 רחב עולה 2180. אם אני רוצה 20 רגיל המחיר קופץ ל2400 פלוס. מישהו יכול לתת לי הסבר על החוסר הגיון הזה ומה העניין לדחוף את מסכי ה WS במקום הרגילים מבחינת האטרקטיביות. תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, פירסמתי פה בקשה לייעוץ על אוזניות לאייפוד וקיבלתי המלצה לקנות את ה-CX300. אחרי שיטוטים ברשת נתקלתי גם ב-CX500 וגם בCX55. מאחר וה-CX500 קצת מעל התקציב שלי ,רציתי לדעת אם מישהו התנסה ב-CX55 ויכול לתת לי חוות דעת עליהם (אם זה יכול להיות בהשוואה לCX500 ו/או CX300 זה יהיה נהדר). בנוסף, בגלל המחיר הקצת מעל הממוצע של האוזניות (פעם ראשונה שאני משקיע בקניית אוזניות) , האם יש "טעם" לחרוג עוד קצת מהתקציב וללכת על ה-CX500 ? חשוב לי להדגיש שאני רק שומע מוזיקה ורואה לפעמים סרטים במחשב נייד ולא מתעסק במוזיקה באופן מקצועי. תודה רבה למי שייענה!
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
המערכת JVC ו ה AIWA מה אתם חושבים עליהם ? עדיפה מ PMPO 2000W (מערכת סראונד) כדאי לחבר את שני המערכות בתור רמקולים קדמיים/ אחוריים .... ? יותר איכותי/חזק ? אני יכול לעשות את הרמקולים של המערכות בתור רמקולים קדמיים ואחוריים את הסאב של האוטו בתור סאב וואפר ואני ישאיר איזה רמקול מה PMPO בשביל סנטר .... אולי גם בשביל צדדיים ....אם זה שווה בכלל זה משרשום על הרמקולים והמערכת : אוקיי נתחיל עם JVC המגבר/מערכת : compact component system mx-j200 על הרמקולים :power handling capacity 60W והמערכת השניה : AIWA NSX-5111 התמונות של הכול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=373340.150 תודה
-
- 34 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני מחפש מסך בגודל 32'' עבור סלון קטן. לצפייה בתכני טלויזיה רגילים, כולל שידורי HD מה שחשוב לי זה תמיכה בחיבור USB וקיראה של פורמטים שימושיים - (AVI MKV) חיבור למחשב - אין צורך, אבל נחמד אם יהיה. אפשר למצוא במחיר הזה LED HDR ? ואם כן, אז מה עדיף LED HDR או LCD FULL HD ? התקציב, כאמור - עד 1500 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה. אשמח לאזער בנושא, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול ASUS Xonar HDAV1.3 Deluxe מחפש רמקולים 5.1 בעיקר לסרטי blu-ray ותכני full hd . לכרטיס קול יש כניסות hdmi , השאלה עם יש רמקולים למחשב שמתחברים דרך hdmi. ואם לא מה האפשרויות שלי , בתקציב של עד 3000.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-