אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אם יש לי רמקול של סוני לא בשימוש (רמקול רגיל של מערכת) אני יכול לחבר אותו בתור סנטר?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.טוב אז אני קראתי כל מיני תגובות ורציתי לשאול איזה דגם הכי טוב או הכי כדי משהו כזה קיצר... אז דגם ראשון :Logitech X230 דגם שני:JBL CREATURE 2.1 אם יש דגמים טובים בתחום אז אני ישמח שתציינו. תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
חברה השיר הזה תגידי מה נהיה של אופיר כהן הלחן שלו נלקח מאיזה שיר טורקי כתוב בלחן "עממי טורקי" אני פשוט רוצה לדעת מאיזה שיר בדיוק נלקח הלחן כי אני רוצה להוריד את השיר הזה בטורקית מקווה שתוכלו לעזור לי תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחול כמובן אל תחשבו את זה עם משלוח... מעבר לCX300 אני לא מכיר דגמים מיועדות בעיקר למוזיקה (heavy/ death metal) אבל גם לסרטים ומשחקים
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הG51 והשאלה שלי היא האם אני יכול לחבר אליו שני מקורות, כלומר לדוגמא את המחשב ואת הטלויזיה ולבחור כל פעם את מה שאני רוצה שהרמקולים ישמיעו כמו בZ5500?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לחבר את המחשב פיסי שלי למסך lcd 42" fhd לצורך משחקים וסרטים 50 אחוז כל אחד מהם ואני מעוניין לקנות כרטיס קול למחשב במחיר של בערך עד 400 שח שיהיה מחובר למערכת רמקולים 5.1 של לוגיטק x540 ואני מחפש המלצה לכרטיס קול שיהיה תואם את צרכיי ובהתאם לתקציב תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם! ההורים שלי ניצלו את המחשב הישן שלי ושמו אותו בסלון בשבילם.. הכל כבר יש - מלבד רמקולים.. מדובר על מחשב לסלון, להורים, כן ישמעו בו מוסיקה מדי פעם אבל בואו נהיה גלויים - הם לא אודיופילים (בלשון המעטה, כן..) אני צריך בבקשה המלצה לרמקולים, רצוי 2.1, טובים ואיכותיים ושגם נראים טוב (זה בסלון, אין מה לעשות - ויזואליות חשובה). תקציב בעיקרון מאוד גמיש - 300 ויותר ש"ח - גמיש מצד אחד, אבל אם אין צורך בכל התקציב אז גם מעולה.. אני אהבתי מאוד "בזמנו" את ATP3.. הבנתי שכיום כבר לא מייצרים אותם יותר.. מה אתם ממליצים? תודה.!
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מחשב חדש יעבוד על XP. כדאי שהאיכות לא תיפגם בהעברה תודה.
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה לגביו, האם ניתן להתקין עליו ROCKBOX ? על הגרסה האחרונה? (זאתי שנחשבת כ 6 ) תודה לעונים ולעזרה (מנהלים - אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה, אם לא בבקשה תעבירו, לא היה לי מושג היכן לשים את זה ונראה לי מתאים לאודיו)
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות את הרמקולים של לוקיטש z5500 ורציתי עזרה בבחירת כרטיס קול עשיתי חיפוש בפורום כאן ובעוד מקומות וכל אחד ממליץ על כרטיס אחר התענינתי בקראיטיב אבל ראיתי תגובות לא כלכך טובות עליהם הרמקולים מיועדים למוזיקה סרטים ומשחקים לפי הסדר בחשיבות המליצו לי על הכרטיס הזה ASUS Sound Card Xonar D2X 7.1 רציתי לדעת אם הוא עדיף על קראיטיב הסכום של הכסף לא משנה הלוח אם שלי זה לפי התוכנה אוורסט Motherboard Name Sapphire VIA P4M800 Pro Motherboard האם הכרטיס יתאים ללוח תודה ויום טוב לכולם נ.ב אני חדש פה
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בהפעלת קובץ וידאו בקודק x.264 (אני מקווה שאני צודק בזה) והפורמט שלו הוא mkv. איך אני פותר את הבעיה הזאת, או פשוט מאיפה אני מוריד את הקודק הזה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס טלויזיה של avermedia מסוג m168-n. הוא כרטיס דיי ישן. איך אני יכול לחבר אליו את כבל ה yes שלי כדי לראות טלוויזיה במחשב? בכרטיס הטלויזיה יש יציאת tv אחת(כמו של הוט-כבלים), s-video ובננה אחת(וידיאו). האם זה אפשרי עם yes? תודה[br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 23:23:21 עכשיו העברתי כבל rca ל rca מהמהיר לכרטיס הטלויזיה וזה אכן עובד!יש לי שאלה. כאשר הממיר מחובר לטלוזיה ישירות, האם אני יכול לחבר מיציאת ה video out שבטלויזיה ישר לכניסת ה video in שיש בכרטיס הטלוזיה ולראות בו זמנית שידורים מהממיר, גם בטלוזיה וגם במחשב(דרך כרטיס הטלוזיה שמחובר לטלוזיה עצמה)?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר על החלק הבא: http://www.extron.com/product/product.aspx?id=dvs204 מה זה בדיוק?
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני מעוניין ברמקולים, התקציב די משתנה 500 ש"ח עבור 2.0 או 2.1 (רצוי 2.1) במידה ואתם תוכלו להמליץ על 5.1 שיתאימו לחדר התקציב הוא עד 1000 (במידה ויהיה שיפור משמעותי ומהותי ממערכת 5.1 ב500 ש"ח) השימושים העיקריים הם: 1 - מוזיקה (עיקרי) 2 - משחקים (COD4 וCRYSIS לפעמים וכאלה, לא משהו שחשוב לי יותר מידי הסאונד, CS רק עם אוזניות אז הוא לא משנה) אם אתם תציעו 2.0 אני מבקש שתסבירו למה הוא עדיף על 2.1, כי אני מעדיף באס (אני אוהב את הקטע של הבאס) אני לא אדם שמחפש מצויין++, אני אספתק בטוב+ למשל, כך שאין טעם להציע למשל 2.0 ב1000 ש"ח בשביל איכות לא מהעולם הזה, כי אני לא חושב שאני מוכן לוותר על עוד 500 ש"ח מכיסי בשביל כך העליתי כמה תמונות מהחדר כדי שתהיה פרספקטיבה טוב יותר על החדר, וגם מי…
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי, לא ידעתי איפה לשים את הת'רד הזה... בכל אופן, אני רוצה לקנות אוזניות בשווי 900$ והתקשרתי לגובה המכס ושאלתי אם לוקחים וכמה. הוא אמר שלוקחים אך הוא לא יודע כמה וכי עלי להתקשר לדואר. הדואר לא עובד היום ולכן קיוויתי שאתם אולי תוכלו לעזור לי לדעת כמה מכס לוקחים. אני הסתכלתי בטסבלת המכס וכתוב שם שעל אוזניות שהן נחשבות לפרט רגיל לוקחים 15.5% [משמע זה רק מע"מ ללא מכס]. ואני יודע שרק על חפץ שעולה יותר מ-1000$ לוקחים סה"כ מכס+מע"מ של 34%.... מה אני עושה??? האם באמת לוקחים מכס על אוזניות בשווי 900$ וכמה??? **עריכה: אני חיפשתי בגוגל ויש הרבה אנשים שדיווחו על כך שהזמינו מחו"ל אוזניות בשווי 500$ ואפילו יותר ושילמו רק מע"מ [אני מדבר על דברים שנכתבו לפני חודש/חודשיים].
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, היום נסעתי להדים - מכון למכשירי שמיעה בו גם לוקחים מידות אוזניים [חלק פנימי]. החוויה לא הייתה מדהימה, UE מבקשים מידות בפה פתוח ולהדים לא היו בלוקים לנשיכה, משמע היה עלי להשאיר את הפה פתוח במקסימום למשך מספר דקות! לא הייתה אווירה של מקצועיות, היא לקחה לי שתי מידות: אחת בפה סגור ואחת בפה פתוח, למרות שאמרתי שאין צורך במידות כאשר הפה סגור. ודווקא כאשר היא לקחה את המידות בפה הסגור, הדגימה הייתה מאוד עמוקה ואילו המידות שנלקחו בפה פתוח היו פחות עמוקות בהבדל משמעותי, כמוכן לאור העובדה שהיה עלי להשאיר את הפה פתוח ללא בלוק נשיכה, כאשר היא הוציאה את הדגימה מאוזני הימנית סגרתי במעט את הפה [לחצי] ואני מאוד מקווה שזה לא דפק את הדגימה השמאלית... בקיצור, חוויה ממש לא מהנה! ומה שע…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אין לי יותרמידי תקציב אבל אני גם לא כלכך מעודכן במה שהולך עכשיו אז עם אפשר את האוזניות הכי משתלמות מבחינת מחיר/עלות
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משחק בעיקר בFPS, אני מחפש אוזניות שיתנו צליל טוב במשחקים בסגנון הזה. היום יש לי אוזניות ב20 שקל ואני ממש לא אוהב אותן...(-: עדיף מחיר כמה שיותר נמוך, אני די לחוץ כרגע בכסף...(תקציב בערך 200 שקל) תודה לכל הממליצים!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני פותח נושא חדש במטרה לייעל את התמיכה למוצר אמין וטוב והכי חשוב המחיר כמה נקודות שאני רוצה להזכיר רוב המקרנים ששמים עליהם שם כגון בנקיו אפסון סמסונג וכו הם מקרנים טובים מחירים די גבוהים וזאת נקודה כואבת למעשה כל יצרן ספק נוסע לאסיה עושה בקרת איכות למוצר אומר למיפעל לשים את שם המוצר ומשווק אותו בעולם כולל בארץ לכן החלטתי לנסות ליעל ולהוזיל את כל נושא המולטימדיה אני לא ספק או דומה אך אני חושב על כך אחרי שראיתי כמה המוצרים שהם מוצרים טובים עולים הרבה ולהרבה אנשים אין אפשרות לקנות מוצרים טובים במחיר טוב ואמינים אני מוכן לקבל הצעות לשיפור יעול ומה אתם חושבים שצריך להיות במוצר כגון מקרן מחיר טכנולוגיה וכדומה כדי שאולי בעתיד אוכל להביא לכם מוצר כזה במחיר טוב ואמין לאחר ש…
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
באתר של פיוניר לא מצאתי את הדגם 310S. באתרים בארץ לא ראיתי כמעט את 310K ובחנויות שהיה לא הצלחתי למצוא הבדלים בין המכשירים חוץ מהצבע. בכל זאת 310K יקר ב-100 ש"ח בזאפ (למרות שאין הרבה חנויות שמוכרות אותו אז אני לא יודע אם זה אומר משהו). יש אפשרות לקנות את 310K מתצוגה בהנחה של כמעט 40%. השאלה מה המצב של נגן DVD שהיה בתצוגה, ואם לא יתנו לי מכשיר שהוא בכלל מחודש...בכל מקרה נותנים גם על המכשיר מתצוגה 3 שנות אחריות של היבואן הרשמי. מה דעתכם?כדאי? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אחרי שקניתי טלוויזיה החלטיתי לקנות HTPC. (לאחר מכן אני אקנה מגבר + רמקולים) רציתי לדעת איזה תמיכה בחומרה (ב HTPC) צריך על מנת שהמחשב יוכל להוציא את פורמטי האודיו החדשים? (אני מתכוון בשלב השני לקנות מגבר שתומך בפורמטים החדשים) האם חייבת להיות תמיכה בחומרה על מנת להוציא את הפורמטים האלו? (כלומר, האם יהיה אפשר להוציא אותם מהיציאה האופטית למשל ללא צורך בחומרה יעודית)
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
רציתי לשאול משהו בקשר לכ.טלוויזיה דיי בכלליות (אני מטנצל מראש אם השאלות הבאות יהיו טיפה אידיוטיות או לא הגיוניות). רק לאחרונה התחלתי להתעניין בעסק הזה ולפי מה שהבנתי בהנחה שיש לך כרטיס טוב שקולט שידורים דיגטלים אז אין סיבה לכך שלא תוכל בעצם את השידורים בארץ... אני מתכוון שאם בכל מקרה הוט וYES תמיד בעקרון משדרות את כל הערוצים כל הזמן לכולם (ובעצם הממיר הוא זה שבורר איזה ערוצים אתה תיראה) אז אני סיבה שאם תעשה לכרטיס סריקת תחנות אז הוא לא ימצא לך את כל התחנות האפשריות לא?... זה בעקרון דיי מה שהבנתי מהסרטון להלן: וגם קצת מכאן
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. שאני עושה ריטס למחשב לפעמים יש קול עד שיש מין הודעה כזאת: או שישר אין קול כשמדליקים את המחשב תמונה של ההגדרות של הקול אצלי אין לי אפשרויות לשנות כלום זה בעיה במחשב לדעתי וגם המיקרופון כבר לא עובד לי זאת נראה לי בעיה במחשב וגם יש לי צפצופים כאלה סתם ככה אבל זה כשיש קול
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי טלוויזית FULL HD ואני מחבר את הלאפטופ בכבל VGA ואת הDVD בכבל HD אבל אני לא יודע איפה עדיף לראות סרטים... מה עדיף?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-