אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש משהו זול אבל בנתיים לא מצאתי משהו בכלל.. אני מדבר על משהו בסגנון הזה: שיהיה אפשר גם לשלוט על הווליום תודה!
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית כולל טלוויזיה 42' מה המערכת הכי טובה עד 30 אלף שקל? תודה רז
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
בחיפושים אחרי TV LCD לא יקרה לשימוש - כללי (בסלון) מרחק צפיה 3-5 מ , נתקלתי בזו: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3053851 http://www.haier.com/products/product.asp?proID=5957 [אתר היצרן, כולל מדריך למשתמש] היא מיועדת גם לצפיה בסרטים מה-PC. עלות במכרזים - כ 6300 ש"ח. מה המומחים כאן אומרים ? יש למישהו ניסיון אישי ? חיפשתי בפורום ולא מצאתי התייחסות לדגמים שלהם. כל עצה תבורך! צריך להחליט אם לממש קניה במכרז או לבטל... עריכה: הנה תקציר המפרט - רזולוציה גבוהה: 1366X768 פיקסלים רמת ניגודיות ביחס 1:1000 רמת בהירות 600cd/m² זמן תגובה 8ms HDMI כניסה דיגיטלית המשלבת העברת אינפורמצית תמונה HD עם סאונד דיגיטלי כללי מסך ''40 בטכנולוגיית LCD מסדרת LCD TV HAIER. רזולוציה…
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם הכרטיס HD4850 וטלויזיה של טושיבה מדגם 42XV635. הבנתי שצריך מתאם מקורי של ATI כדי להעביר גם סאונד, ולכן חיברתי את המחשב לטלויזיה עם כבל HDMI באורך 2 מ' של SMARTCOM שקניתי היום בבאג, עם המתאם. ועדיין לא שומעים מהרמקולים של הטלויזיה ניסיתי לשחק קצת בהגדרות ללא הצלחה, מישהו יכול לתת עצה מה אפשר לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
קניתי creative zen touch ושאלתי היא האם אני צריך לדאוג לעשות איתו ספורט (ריצה, כדורסל וכו)? תודה
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן , אני צריך המלצה לאוזניות ספורט עדיפות לקשת עורפית , חשבתי על ה LX90 מה דעתכם ? http://www.itechnews.net/wp-content/uploads/2006/03/lx90.jpg לפני כן היה (יש לי אבל בדרך להיות ז"ל) , את ה PMX : http://www.harrowaudiohifi.co.uk/products/113pmx70.gif ה PMX היה יחסית חלש , הנגן שלי זה קריאטיב ZVP , תודה לעוזרים (אפשר לחרוג מהתקציב אם יהיה משהו ממש טוב)
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום סוף סוף ואחרי שבילבלתי לרוב הפורום את המוח החלטתי לקנות את ה GMINI -כמה שאלות : 1. תנו אתר שכדי לקנות ממנו את ה GIMINI400 בישראל ??? 2. שאני מוריד משהו מהמחשב לGIMINI400 כל כמה זה מוריד (כמה מגה לשנייה )??? 3. תראו את התמונה הזאת ותומרו לי אם אפשר לצפות בסרט הזה בנגן בלי קידוד : ??? http://img95.exs.cx/my.php?loc=img95ℑ=vgbt7ab.jpg תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: ההורים שלינוסעים לברלין בגרמניה שבוע הבא ויש לי יומהולדת עוד שבועיים אני רוצה שהם יביאו לי נגן MP3 שאני לא קונה כל יום זה יהיה הנגןהראשון שלי עד היום אני עם מערכת ומחשב הגיע הזמן לנגן MP3 איכותי יש לי 300 יורו ואם אפשר עדיף שיהיה פחות ואם לא אז אפשר עד 300 יורו אני רוצה נגן איכותי!!! איכות שמיעה איכות סאונד רדיו כל זה חובה!!! עכשיו דברים שיהיה נחמד אם יהיה בוא זה: *מסך צבעוני *הקלטה *מציג תמונות *מציג סרטים *שעון מעורר וכל השטויות האלה זה לא חובה אני בעיקרון רוצה נגן איכותי. עכשיו בקשר לקיבולת אני לא צריך 20 אבל אני צריך 10 11 ככה לפחות אז במקרה הכי גרוע 5 6 יספיק ואם לא 20 תעמיד יהיה נחמד 5GB מתקבל בברכה אל תביאו לי סתם 20 אם אין לזה מש…
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לרכוש אוזניות לשימוש במשרד. חשוב שיהיו נוחות לשימוש לאורך זמן, קטנות ככל שניתן (AKG 451 מושלמות בעיני מבחינת גודל למטרה זו), שתהיה כמה שפחות "זליגה" של סאונד. סינון רעשים לא הכרחי. האוזניות יהיו משודכות בעיקר למגבר אוזניות Native Instruments - audio 2 DJ, ולעיתים רחוקות לסלולרי. אין חשיבות למיקרופון או שליטה על הווליום. קראתי הרבה ביקורות תחת הכותרת "best on ear hedphones 2017" וצמצמתי את הרשימה, אך עם זאת אני מוכן לבדוק דגמים נוספים. כרגע על הפרק: Marshall Major II בעלות 232 ש"ח Shure SRH 145 בעלות 205 ש"ח אפשר להציע כמובן אוזניות מאמאזון, רכישה מחו"ל עומדת על הפרק בהחלט. על בסיס יומי משתמש בבי…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני שוקל לקנות את המוצר הבא: Conceptronic'>www.omc.co.il]Conceptronic CVIDEOS AirBridge - סט משדר ומקלט אלחוטי לוידאו ואודיו ביתי - $71.68 - www.omc.co.il האם זה שווה??
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אהלן, יש לי שאלה שבטח שאלו בעבר (הרחוק?) די הרבה.. אני מעוניין לחבר את המחשב הנייח שלי לטלוויזיה שמנה ישנה, *בנוסף למסך מחשב*.. לטלוויזיה יש חיבור צהוב-אדום-לבן (לCOMPOSITE?) בלבד למחשב יש: 1. מהלוח אם יציאת VGA ו-DVI (שלא בשימוש ולדעתי הן גם לא מוגדרות בכלל) 2. מהכ. מסך שתי יציאות DVI (שלאחת מהן מחובר המסך מחשב - DELL 2209WA) ויציאת SVIDEO הכ. מסך Radeon HD 4800 (מ. הפעלה ווינדוס 7 64 ביט) המטרה היא אפשרות לשים נגיד סרט במחשב ולראות אותו בטלוויזיה.. ככה שצריך שגם הוידיאו וגם האודיו יצאו מהטלוויזיה, מבלי כל פעם לחבר ולנתק כבלים מהמחשב.. בעיקרון מוכן לוותר על האודיו, ושהוא יצא מהרמקולים של המחשב, ורק התמונה תצא מהטלוויזיה.. האם אפשרי? האם יש כבל שמחבר בין השניים (המחשב וטל…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Don't have hebrew here,so I'm sorry, :-\ I'm probably going to bring those speakers from here its only 170$ 8), but will there be any problems with the electricity?what adapter should i use in israel and how much will it cost me? Thank you for your help
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מתלבטת בין שני הכרטיסים האלה: http://web.hoh.de/hoh/(S(fxyr4o45e3iogwji4i0fap55))/default.aspx?TY=item&ST=1&IT=42229&CT=4915 של קראייטיב ויש לי בנייד יציאת expresscard אז אין בעיה לקנות או http://web.hoh.de/hoh/(S(fxyr4o45e3iogwji4i0fap55))/default.aspx?IT=56574&CT=6720&TY=2&ST=1 xonar בגרסת usb תודה מראש, פרנסי
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום שלום למי שיש את הרמקולים הנ"ל של קריאטיב, וודאי שם לב לפשוט יתר שלהם, ולחוסר הנוחות לפעמים. למשל כתפו ההדלקה וכיבוי נמצא מאחורי הסאב, ולאבא ששמים את הסאב מתחת לשולחן(כמוני) זה מאוד לא נוח כל לילה להתכוף לכבות וכל בוקר להתכופף להדליק. כמו כן אין ברמקולים האלה יציאה לאוזניות, מה שמפריע לי לפעמים, מפאת ואני משתמש לפעמים בלילה לא להפריע לאנשים הישנים, באוזניות. ועכשיו לחלק המוזר ביותר, ברוב הרמקולים היום תמצא 3 כפתורים לשליטה על הרמקולים: Volume, Bass and Treble. פה יש את הווליום, ודיי נוח וחלק לכוונון, אבל כפתור הבאס נמצא גם הוא בסאב ומאחורה... זה אומנם הגיוני, אך לא היה עדיף לשים אותו בחלק הקדמי שלו? וכמובן חוסר בכפתור הטרבל.. עכשיו זה רמקולים די מומלצים פה והם אכן איכ…
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
ראשית אבד לי דיסק התוכנה שמגיע עם הנגן. לא כל השירים מופיעים לי תחת התיקייה של music אלא בודדים בלבד, כך שאיני יכול לדפדף לפי אמן\שיר\אלבום וכו'... אני יכול להכנסר לשירים רק דרך ה browser. מישהו יודע איך מתקנים זאת??????
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום אנשים! איך אני יכול למנוע מהכרטיס קול לערבב תוכנות שונות ? לדוגמא : אני שומע דיסק - משוטט באינטרנט ופתאום "הללויה!!!!!!!!| :AR15: או שני תוכנות שונות שמשמעיות MP3ים בו זמנית ואז נהיה בלאגן. אני רוצה שהכרטיס קול יהיה אקסלוסיבי לתוכנה אחת בלבד ... How do i do that?? רעיון מישהו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי המדבקה, הרמקולים הם של Monitor Studio, והבעלים הוסיף כי הם מדגם A20. הרמקולים נראים די ישנים, ולא מצאתי שום מידע עליהם באינטרנט. האם מישהו מוכן לעזור בזיהוי הרמקולים, ועל מה מדובר פה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שהרמקולים יתחברו למחשב בעיקר למוזיקת רוק ומטאל, בבקשה המלצות מכמה תחומי מחיר ומה הכי משתלם יחסית למחיר. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישן שלא יכול להריץ XP, כרגע הוא רץ עם 98SE. ברצוני לחבר אותו לטלויזיה ולהריץ סרטים, מוזיקה, תמונות ברשותי גם כרטיס טלויזיה ואשמח אם אוכל להקליט שידורים. מהי המערכת הפעלה והתוכנה הכי טובה ל-HTPC במחשב חלש? מפרט מחשב: intel p2 mmx 400mhz MSI ms-6163 עם כרטיס קול מובנה Creative es1373 CRG SDram 256mb 133mhz ASUS AGP-v3800uv sgram 32mb עריכה: westren digital 20.5gb כרטיס טלויזיה ג'נרי כרטיס קול נוסף creative ct4810 טלויזיה: LG 32inch עם כניסה של מסך מחשב סימול דגם - RT-34FB11RB
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
חשבתי לשדרג לעצמי את הרמקולים לחדר... חשבתי להתחיל לחפש בהתחלה רמקולים ואז להתאים להם מגבר מה אתם אומרים על רמקולים של JBL E30? כדאי? איכותיים? שווה את הכסף? אם כן, איזה מגבר כדאי להתאים להם? חשוב שכל העסק לא יעלה על 2000 שקל. תודה מראש אלכס.
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות את האוזניות AKG k26p, עכשיו השאלה היא האם הן שוות את ה 40 דולר?, והאם יש אוזניות ברמה הזאת במחיר הזה? אני מחפש אוזניות שנותנות באס חזק... http://www.brand-electronics.com/products/?product=35507
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
איזה קידוד חסר לי?! אם מישהו יוכל לקשר אותי למקום בו אוכל להוריד את הקידוד החסר, אודה לו מאד
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים ביקרתי בחנות אודיו בסביבתי. באתי עם אבי כדאי לראות מערכות רמקולים לקולנוע ביתי. לאחר שמיעות והצעות הוא הציע לנו סט של DENON. הוא השמיע לנו אותו מול הסט של MISSION שהיה לו שם והDENON נשמע הרבה יותר טוב אז מה אתם אומרים? :
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום. יש לי iRiver H10 עם 5 ג'יגה. אני מאוד מרוצה ממנו, אבל אני כבר צריך יותר מ5 ג'יגה, ולכן אני קונה נגן של 20 ג'יגה. מה אני רוצה בנגן: סוללה ארוכה (20+), מעוצב, לא גדול מדי, איכות שמע טובה, יכולת להצגת תמונות (לא חובה וידאו). תקציב: עד 2000 ש"ח. בעיקרון חשבתי על הiAudio X5L, אבל אם למישהו כאן יש משהו עדיף, אז אני אשמח לדעת. תודה.
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ds3r ga-ep45עם כרטיס מובנהrealtekalc889a,אני מעוניין להוסיף כרטיס עצמאי שרק תכונה אחת חשובה-עוצמת הקול.עדכון דרייברים לא עזר.אם יש הצעב לכרטיס פשוט וזול אך עם עוצמת שמע גבוהה אשמח לקבל הצעה.על הלוח יש pciוגם pci-x תודה ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-