אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , ברשותי מערכת קולנוע ביתי עם רסיבר YAMAHA RXV 1000 ו DVD של YAMAHA דגם 796 . יש לי זוג קדמיים של MAGNAT ריצפתיים , סנטר על הפנים של ADC , זוג אחוריים של POLK AUDIO וסאב של JAMO . בכל מקרה המערכת בסרטים נשמעת מצויין ( כשאני אחליף סנטר זה ישמע טוב יותר אבל זה לא מה שדחוף לי עכשיו.. ) אני יודע שהרסיברים של ימהה ובכלל של קולנוע ביתי ברובם בינוניים מאוד למוזיקה . אני צריך את עזרתכם על איזה מגבר כדאי לי ללכת שיתן לי את הצליל הטוב ביותר מבחינת איכות ולא עוצמה..( 50 וואט לערוץ יספיק ) מחיר של עד 3000 שקל. אני מתכוון לחבר אותו כנראה לרמקולים מוניטורים קטנים של B&W . עדיפות למגבר אנגלי.. שאלה אחרונה - מה אתם חושבים שכדאי לי יותר ? יש לי הזדמנות לקנות את הרמקולים …
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
לא יתחברו אליה קונסולות למיניהן. יחובר לממיר YES 42" מינימום. LCD או פלזמה, אני צריך שתייעצו לי בנושא זה.
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות בימים הקרובים אחת מהן , מה ההבדלים ומה עדיף ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 2500 ש"ח. LG, TOSHIBA, SAMSUNG, HAIER אלה בגדול המותגים. בגדול, הטלוויזיה תתלה על הקיר. המרחק הוא לא גדול מהמיטה. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
היי, מעוניין בהמלצה לטלויזייה בגודל 55 אינץ' ומעלה. הטלויזיה תשמש בעיקר: צפייה בערוצי הטלויזיה הנפוצים(SD) צפייה בערוצי HD של הוט(ספורט וכו') סרטי HD וסדרות(שמוזרמים ע"י סטרימר אם זה משנה) (לפי הסדר של כמות הצפייה) תקציב: 10,000 מרחק צפייה: 5-5.5 מטר לא מעניין אותי סמרט TV או תלת מימד רק איכות תמונה, בכל מקרה רוב המדיה מועברת דרך האפל טיוי שלי. לפי מה שראיתי באתרי ביקורות סדרת הST של פנסוניק נחשבת למוצלחת. המטרה היא לקבל המלצה על כמה מסכים ולבחור ביניהם(בחנות כמובן). כמו כן, אשמח על המלצה למקום לקנייה. תודה, אוראל.
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי לוח אם G7VAXP עם כרטיס קול מובנה AC97 עד עכשיו הייתי מחובר למער' סטראו עכשיו אני רוצה להעביר את הסטראו לחדר אחר אני רוצה המלצות איך אני יכול לנצל את הכרטיס קול שלי חיבורים איזה רמקולים לקנות ? צריך מגבר אקולייזר ? האם אני יכול להשתמש ברמקולים גדולים או שאני צריך לקנות רמקולים מיוחדים למחשב בקיצור אני רוצה להוציא סאונד איכותי ומחפש המלצות?
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום, חבר רוצה לקנות לסלון ביתו טלוויזיה נוחה LCD או LED בשביל שידורים דיגיטליים... עכשיו הבנתי שיש דבר כזה טלוויזיות עם כניסת USB שאפשר לחבר התקן חיצוני כמו הארדיסק נייד והטלוויזיה מריצה את הסרטים שעל ההארדיסק (פורמט MKV וכו') - האם זה אפשרי??? מצאתי 3 דגמים שנראים יחסית טוב... 37inch LG 37LD460 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755053 Samsung LA40C530 40inch http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766580 Samsung UE40C5100 40inch LED http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775516 אשמח לעוד הצעות, זה טלוויזיה שלא מתחברת לסרראונד משהו דיי פשוט :-) תודה
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היי יש לי שלל חיבורים מאוחרה בלוח אם ויש לי בבית מערכת קולנוע בייתית עם מגבר של קאנווד, איך אני מחבר את זה הכי נכון, ניסיתי כמה חיבורים ושומעים ממש חלש דרך המגבר. אשמח לעזרה תודה
-
- 13 תגובות
- 996 צפיות
-
-
המלצות? בכל טווח מחיר? מה הן האוזניות הכי הכי מושלמות לכל מיני משחקי BLACK OPS וכאלו?
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מנסה למצוא קבלים להחלפה בקרוס אובר (2WAY), האם מישהו מכיר חנויות בארץ (ספציפית בדרום הארץ) היכן ניתן למצוא את הקבלים הבאים: 2.2uF 100V 2.7uF 250V הדירוג לא חייב להיות בדיוק זהה מבחינת הפאראד, מה שכן הם בי-פולריים וזה כן משהו שהייתי רוצה שיהיה בקבל החדש. מצאתי כמה קבלים ב איביי אבל אני לא בטוח שהם איכותיים...: http://www.ebay.com/itm/10-x-2-2uF-2-2u-2-2mfd-50V-85-degrees-NP-Audio-Capacitor-axial-USA-Free-Shipping-/280810584303?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item41619d78ef וזה: http://www.ebay.com/itm/Mundorf-MCap250-2-7uF-MKP-Audio-Kondensator-MCap-capacitor-2-7-F-250V-853068-/310466748111?pt=Lautsprecher_Selbstbau&hash=item4849429ecf תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
-
אני משתמש במערכת סראונד של LOGITECH דגם Z-5500 ובכרטיס קול של CREATIVE דגם AUDIGY PLATINIUM EX, עם הכרטיס קול שלי מגיע פאנל שבו נמצאים כל מיני סוגי חיבורים ובינהם יש גם יציאה אופטית שאני רוצה לחבר אותה לרמקולים דרך כבל אופטי... השאלה שלי היא מה השם המדויק של הכבל? כי פשוט אני קונה את זה מיבואן שצריך להגיד לו את השם המדויק של אותו הכבל אחרת הוא יביא לי משהו אחר תודה מראש שאלה נוספת: האם הכבל הזה טוב בשבילי? http://www.4real.co.il/4real/product.asp?pID=821&cID=140&c=264846 כי יש כאלה שעולים 150 ש"ח וכאלה שעולים 70 ש"ח ואת זה, השאלה שלי היא אם הכבל הזה מספיק לי?
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-
-
קניתי את הדגם mdr 71 עכשיו יוצא שאוזניה אחת קצרה הרבה יותר באורך מהשנייה האם לזה יש את החוט המאריך שקיבלתי ? ניראה לי סירבול אין מצב לאזן את האורכים?בלי להשתמש במאריך. תודה .
-
- 14 תגובות
- 996 צפיות
-
-
-
רק במחירים של הארץ קודם כל... יהיו בשימוש בעיקר עם הIRIVER H120 בינתיים אני ראיתי את הRPDJ100 של PANASONIC ב170 שקל, יש למישהו רעיונות יותר טובים? תודה מראש..
-
- 11 תגובות
- 995 צפיות
-
-
טוב , עברתי על כמה עמודים של הפורום והגעתי לכמה אפשרויות לקניית נגן MP3 מבוסס HD . 1. IRIVER H320 , השאלה שלי לגביו האם במציאות הוא באמת כל כך עבה (אפשר לתת לי אותו ביחס לIPOD שאותו ראיתי אצל חבר) ומתי יוצא השלט שלו + מתי יוצא עדכון FRIMEWARE עם עברית + איזה איכות סרטים אפשר לראות בנגן ? והאם אפשר לראות טבלה עם כל האפשרויות שלו. 2. Gmini - טוב אותו ראיתי אצל חבר נגנן מאוד נחמד אבל יקר ב50 דולר מהIRIVER השאלה האם הוידאו בIRIVER ממש על הפנים . 3. ראיתי את הIRIVER H10 האם הוא יותר טוב מהH320 ? או שהוא מיועד להיות כמו הMINI IPOD כדי להיות גרסה קטנה של ה3XXH תודה לעונים .
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
קניתי מערכת קולנוע ביתי של PIONEER HTZ170 עכשיו אני צריך כבל מאריך למערכת למה החוטים עוברים דרך הקיר ואמרו לי כדי שישמעו טוב כדאי לקנות כבל מאריך איכותי יש ב5 שקל למטר יש ב10 למטר ויש ב15 שקל למטר זה באמת נכון ? כאילו אם אני אקנה ב5 שקל לא ישמעו טוב ? ואם אתם יכולים להמליץ לי על כבלים.ואני צריך 50 מטר כבל מאריך. ויש לי עוד שאלה על HDMI מה זה ? זה עוזר לשיפור הסאונד?אני מחבר את המערכת לטלוויזיה תודה
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום, אני שוקלת לקנות לסלון הקטן שלנו טלוויזית 26". רוחב הסלון: 2.5 מ'. מרחק עין מהטלוויזיה: 2.0-2.2~ מ'. כרגע בדקתי את השלוש האלה תיאורטית, כלומר: רק שמעתי עליהן, אבל עוד לא ראיתי אף אחת מהן בפעולה, רק את ה-32" המקבילה: > SAMSUNG T260HD > Sansui LCT26SD > LG 26LH20R הראשונה היא FUL HD, ושתיים האחרות הן HD READY. הטלווזיה אינה אמורה לשמש למשחקים. אנחנו עומדים להתחבר לממיר החדש עם 5 התחנות הבסיסיות במקום הכבלים. אז היא צריכה להתחבר לממיר הזה, ל-DVD ולוידאו. היא גם אמורה, כנראה, להתחבר למחשב נייד, בעיקר כדי לראות סרטים (וגם זה לא בטוח כי יתכן שאפשר יהיה לנגן אותם דרך הממיר מדיסק-און-קי או מהארד-דיסק חיצוני USB). שמעתי משני מוכרים חוות דעת לא הכי טובה על השירות של…
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי ממוקם בסלון ממש ליד הטלויזיה, אני ממש מתחרפן מהווליום של הטלויזיה ולא יכול להתרכז. אני צריך אוזניות טובות שיהיו נוחות גם אחרי כמה שעות ולא ילחצו (אין לי ראש גדול אבל עדיין). כאמור השימוש יהיה רק למחשב (יש לי אוזניות נפרדות לנגן שלי), בעיקר משחקי רשת ומוזיקה. תודה רבה עומר.
-
- 12 תגובות
- 995 צפיות
-
-
ההודעה הזאת היא רק מידע לבעליי אייפוד ישן הזמנתי מאתר בשם http://www.eurobatteries.com בטרייה של אייפוד 1600MA דור ראשון שאמורה להחזיק 12 שעות היא החזיקה לי קצת יותר מ12 שעות בתכלס האתר נמצא באנגליה ועבר בדיוק שבוע מרגע שהזמנתי עד שהגיע ההזמנה ועכשיו האייפוד כמו חדש המחיר היה בסביבות 30 ליש"ט אבל שווה כל רגע וזה כולל דמי משלוח אז למי שיש כבר בטרייה ישנה של אייפוד ורוצה להחליף אני ממליץ מיקי
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-
-
איך אני יכול להכניס קבצי ZIP או תיקיות או כל קובץ... כי פשוט חיפשתי בגוגל כבר יותר מחצי שעה ואני לא מוצא כלום...
-
- 11 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום חברים, מבקש עזרתכם למתאם מmicro HDMI לHDMI. האם כל מתאם יעשה את העבודה, או שיש כאן משחק של איכות המחבר וכו'? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
אם אפשר חוות דעת למי שמכיר או שיש לו את הרמקולים. תודה. רמקולים למחשב: JBL Creature III: עוצמה לערוץ: W5 סאב וופר: W15 מחיר: 435 JBL Spyro: עוצמה לערוץ: W6 סאב וופר: W24 מחיר: 485 Harman Kardon Soundsticks: עוצמה לערוץ: W10 סאב וופר: W20 מחיר: 840 Logitech X-230: עוצמה לערוץ: 6W סאב וופר: 20W מחיר: 350 Philips SPA5300: עוצמה לערוץ: W12 סאב וופר: W26 מחיר: 445
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
פעם הצלחתי בפוקס לעשות את זה לשמוע מוזיקה במדיה פלייר דרך כל הרמקולים אני חושב שעשיתי את זה כשנגעתי בתוכנה AC3 FILTER ועכשיו ניסיתי לשחק איתה אבל לא עזר לי אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה ? סרטים אני שומע 5.1 דרך אגב
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
hi i want to buy a new tv for my room but i dont really know much about tvs and i hope you guyz can help me pick a good one i have around 3000-3500 any ideas?
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-