אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי מערכת של AKAI עם 2 בוקסות ורמקולים 2.1 של קריאיטיב שניהם מתחברים מצוין למחשב בנפרד, עכשיו אני רוצה לחבר את שניהם ביחד שיהיה כביכול 4.1 למישהו יש מושג איך אני עושה את זה? אם זה עוזר יש לי גם DVD פנוי.
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אהלן, הבנתי שה-HD202 של סנהייזר הן האוזניות שמספקות את התמורה הכי גדולה לתקציב של עד 200 ש"ח. בדיוק העברתי לא מעט אלבומים ל-FLAC, ואני מחפש אוזניות שאוכל לשמוע איתן קבצי lossless בצורה טובה. עם הHD202, לדעתכם, אני אשמע הבדל בין קובץ mp3 לקובץ לוסלס? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
הטלוויזיה הראשונה: LA46D550 LCD הטלוויזיה השנייה: UA46D5000 LED הטלוויזיה מיועדת לשידורים רגילים, סרטי FULL HD ובעיקר למשחקי מחשב, זאת אומרת שמדי פעם אני אחבר אותה למחשב בשביל משחקים. אני יודע שיש תופעה שנקראת 'אינפוט לאג', כלומר: תגובה מאוחרת מעט של הטלוויזיה לג'ויסטיק/גיימפאד במשחקים, ומכיוון שהטלוויזיה מיועדת בעיקר למשחקים, ברצוני לדעת איזו משתי הטלוויזיות שהזכרתי למעלה, תגיב מהר יותר לגיימפאד במשחקים. אני יודע שבאתר הרשמי של סאמסונג כתוב שה-D550 היא CMR 50 וה-D5000 היא 100 CMR. האתר: http://www.miniline.com/Samsung/?CategoryID=129 האם זה אומר שה-D550 תהיה טובה יותר מן הבחינה הזאת? או שאולי במקרה הזה אין הבדל? (האם יש איזה אתר שמשווה בין אינפוט לאג של טלוויזיות?) א…
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
כותברת! שימושים: משחקים 50% מוזיקה 35% סרטים 15% http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=692838 G51 G500 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401797 תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
פעם הצלחתי בפוקס לעשות את זה לשמוע מוזיקה במדיה פלייר דרך כל הרמקולים אני חושב שעשיתי את זה כשנגעתי בתוכנה AC3 FILTER ועכשיו ניסיתי לשחק איתה אבל לא עזר לי אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה ? סרטים אני שומע 5.1 דרך אגב
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
הצלחתי לארגן 1000 שקל בשביל לקנות מערכת סרואנד למחשב החדש שלי.. ואני מתלבט בין : Creative Inspire 5.1 5200 או Logitech® Z-640 - 5.1 Configuration 51 Watts שניהם מגיעים מחברות טובות מאוד... אני מכיר את הנסיון של קריאטיב בתחום הסאונד וגם יש לי כרטיס קול שלהם.. ולוגיטק ידוע שכל מוצר שלהם זה ברמה הכי גבוהה שיש... אז מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, מתכוון לרכוש HTPC עבור LCD 37" לסלון. המפרט המתוכנן די סגור והוא מפורט כאן (מדהים לראות מה אפשר להשיג היום בפחות מ3000 שח). ההתלבטות הינה לגבי הרמקולים. אני מעוניין ב-5.1 לצפייה בסרטים בסלון. הבנתי שבדגם X530 של לוג'יטק יש כבלים קצרים. למישהו יש המלצה לרמקולים מסוג זה (תקציב באיזור 500 +-) ? אגב, ויתרתי על כרטיס טלויזיה ושלט, והתפנקתי במקלדת אלחוטית עם גלגלת עכבר שראיתי אצל חבר והתלהבתי ממנה (חוסך עכבר ודי נוח). תודה רבה! מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box ¤370 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1239 לוח אם ASUS M3A78-EM ¤403 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31626 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤317 כמות:1 http://www.…
-
- 10 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום. הבעיה שלי היא כזאת, אני מעוניין לצור סראונד בחדר, (סנטר+סאב, 2 קידמים, 2 אחורים) מהסנטר+סאב מגיע כבל אחד ומתחבר לחיבור הכתום - עובד. הקדימים מתחברים לירוק - וגם עובדים. עם האחורים נתקלתי בבעיה, למגבר שלי יש מצב AUX, שממנו יוצא PL אחד. ו PHONO, ממנו יוצא גם PL. כדי שהכל יעבוד בסראונד, צריך ששניהם יעבדו במקביל. למישהו יש רעיון איך עושים את זה? או כל דרך אחרת לחבר את ארבעת הרמקולים כך שיצרו סראונד. מצורפת תמונת המגבר מאחורה. (INPUT - AUX - PHONO) תתעלמו ממה שמחובר ל TAPE. תודה מראש לכולם. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי היום את הMicrolab x13 בעקבות ההמלצות של חברי הפורום האמת היא שהתאכזבתי, אינני אודופילר או משהו כזה ואני לא מבין בתחום כמעט כלום ז"א האוזן שלי כנראה לא רגישה כמו של מקצוענים אבל הקול שיוצא מהרמקולים נשמע נורא עמום וסגור, אין צליל חלק גם כשאני על ווליום נמוך. אני שומע דרך האינפוט AUX אם זה משנה, מעבר לזה אחד הרמקולים נראה פגום, הוא מתנדנד מהתושבת שלו וגם יש עליו מעין שריטה. יכול להיות שכל הערכה הזאת דפוקה ?
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
טוב, אז אחרי שעברתי על כל העמודים בפורומים שקשורים לנושא(אני מקווה שחיפשתי בצורה נכונה..) נותרתי עדיין עם מס' שאלות ואני ממש אודה אם תוכלו לענות לי עליהן, אז תודה מראש..חבר מביא לי מארה"ב IRIVER H320. כן, אני מבין שהגירסה האירופאית יותר טובה כי היא באה עם מתקון חיצוני לסוללות ו USB2GO (מה שזה לא אומר..אני רק יודע שזה יותר טוב מה-USB הרגיל). אבל עדיין יש לי את הגירסה האמריקאית. ועכשיו לשאלות : א. האם אני באמת צריך לנסות לשנות משהו בתוך המכשיר כדי להפוך אותו לגרסה אירופאית ואם כן, אז איך אני עושה את זה..?קחו בחשבון שאני ממש בור ועם הארץ בכל עניין המחשבים אז תנסו להסביר לי כמו אל ילד בן 6 (שאגב, נראה לי יותר מבין ממני..) ב. אני יוצא לטיול ארוך,כנראה באפריקה, מה שאומר שאין לי…
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש לי את הקאייטיב אבל הוא רגיש מידי!!!!! המצב שלי הוא שאני יותר קרוב לרמקולים הקידמיים ולשמלאיים אז אני צריך שהאחורה יקבל יותר כוח ושגם השמאל (אם יש תוכנה שתתן לי להחליט כמה כוח לתת לכל אחד זה יהיא הכי טוב!!!!) בתודה מראש אור!!
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי מערכת קולנוע ביתי עם רסיבר YAMAHA RXV 1000 ו DVD של YAMAHA דגם 796 . יש לי זוג קדמיים של MAGNAT ריצפתיים , סנטר על הפנים של ADC , זוג אחוריים של POLK AUDIO וסאב של JAMO . בכל מקרה המערכת בסרטים נשמעת מצויין ( כשאני אחליף סנטר זה ישמע טוב יותר אבל זה לא מה שדחוף לי עכשיו.. ) אני יודע שהרסיברים של ימהה ובכלל של קולנוע ביתי ברובם בינוניים מאוד למוזיקה . אני צריך את עזרתכם על איזה מגבר כדאי לי ללכת שיתן לי את הצליל הטוב ביותר מבחינת איכות ולא עוצמה..( 50 וואט לערוץ יספיק ) מחיר של עד 3000 שקל. אני מתכוון לחבר אותו כנראה לרמקולים מוניטורים קטנים של B&W . עדיפות למגבר אנגלי.. שאלה אחרונה - מה אתם חושבים שכדאי לי יותר ? יש לי הזדמנות לקנות את הרמקולים …
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מחפש רמקולים 2.1 למחשב ברמה גבוהה ,חשוב לי שהסאב ירד נמוך. התקציב שלי הוא מקסימום 1200 שייח ואני מעוניין רק ב2.1 ולא משהו אחר. אודה למי שיכול לעזור.
-
- 11 תגובות
- 987 צפיות
-
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות בימים הקרובים אחת מהן , מה ההבדלים ומה עדיף ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אז איזה נגן? את הקליפ יש לי, נתתי אותו לאחי אז נראה לי שאני אלך על משהו אחר אלא אם כן הוא העדיף ביותר. ומה ההבדלים בין הסנסה אקספרס לסנסה קליפ? הנה ההבדלים במחירים. Sandisk 1GB Sansa® Express MP3 Players מחיר 165 ש"ח Sandisk Sansa Clip MP3 1GB Black מחיר 143 ש"ח או Sandisk Sansa C240 1GB מחיר: 159 ¤ ואשמח לראות הסבר מדוע נגן X עדיף על נגן Y .
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
ל-מה בעצם הם טובים, אם אפשר במחיר שלהם לקנות מכשירים עם הרבה יותר מקום כמו 20 G או 40 G ועם אפשרויות תצוגה ודברים אחרים יותר טובים?
-
- 12 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מרחק צפייה 1.5-2 מטר, עדיפות על FHD בשביל XBOX360. תודה.
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
אין דרישות מיוחדות. הכוונה כאן לאוזניה חוטית עם מיקרופון. מחיר לא גבוה מידי: 100-150 שקלים אם אפשרי
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
הייתי מאוד מעריך השווה לגבי שתי הרמקולים הנ"ל
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום.. רציתי לדעת יש רמקולים גדולים (בוקסות) אחד מאחורה רק 2 חיבורים ורמקול אחד מאחורה זה מובנה מגבר ויש לי גם מגבר חיצוני לא קשור אליהם..! עכשיו השאלה אם אני יכול לחבר את זה למחשב הנייד שלי של hp g3000 יש לי 2 יציאות בצד עם סמלים אחד של מיקרופון ואחד אוזניות יש אפשרות לחבר את כול הציוד הזה למחשב?!
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום, החלטתי שנמאס לי לשמוע מהמחשב שהוא מוגבר עם מערכת ואני רוצה לקנות רסיבר טוב ו5 רמקולים(וסאב) אני לא רוצה משו מפציץ, כי אין לי חדר כזה גדול... התקציב שלי הוא עד ה3000 שקל ככה. לא יכול לעבור את התקציב יותר מדי. תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 986 צפיות
-
-
-
המבצע החדש מציע ממיר בחיבור USB2 אשר מתחבר אל המחשב ושקע הטלויזיה ומאפשר הצגת הערוצים ע"ג המחשב. נכון שקיימים פתרונות שכאלו בדמות כרטיסי טלויזיה וכו' אך החיבור וההתקנה הטכנית דיי מסובכים (לי לפחות) ויקרים. האם כדאי להצטרף למבצע? האם התמונה במימירים האלה איכותית או שהיא נראה כמו קטע וידאו של יוטיוב שהוגדל למסך מלא ? מישהו התנסה עם הממירים האלה? והאם הם עובדים בחיבור לממיר דיגיטאלי של הוט.
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
בעקבות המלצתכם עמדתי לקנות את הדגם. בהחלט הייתי מרוצה מההמלצה באתר, אלב אחרי קריאה מרובה, הנה מתברר לי שלהמון אנשים שקונים את הדגם יש בעיה משותפת: בכדי לחסוך בחשמל, כמובן שעדיף לכבות את המערכת (550W), המערכת כולה מתחברת דרך הבאס ויוצאת החוצה. הרבה אנשים שכיבו את הבאס מצאו את עצמם בתדהמה כשמהערכת לא נדלקה יותר, לחלקם זה קרה כבר ביום הראשון, לחלקם זה קרה אחרי חודש.. האם באמת שווה לקחת את הסיכון הזה בלקנות מערכת כל כך יקרה? תעשו על המערכת גוגל ותחפשו, תגלו מה אומרים. אגב, אשמח נורא אם מישהו יוכל להמליץ לי על מערכת אחרת ברמה של הZ5500, כי למרות שהיא נהרסת בקלות, אחרי כל תגובה זועמת, יש הערה חיובית על כמה שהמערכת הזאת מדהימה בצלילה.
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-