עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by EyalRDT,

אני לא מעוניין לחבר אותו בחיבור אלחוטי אלא רק לחבר אותו ישירות לטלוויזיה. מה שאני כן מחפש זה סטרימר שתומך בקבצי MKV ושיהיה קל לסנכרן אותו מול המחשב כדי להעביר אליו את הקבצים.

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  2. Started by Gevat,

שלום, בבעלותי המערכת הנ"ל, והכפתור שמשמש ככפתור ההדלקה והאקוולייזר הפסיק לעבוד. הפעולה של האקוולייזר עובדת (סיבוב) אבל הכפתור נשאר על מצב דלוק (לחיצה). אם למישהו יש חלקי חילוף רלוונטים או יודע איפה להשיג חלקים אשמח אם ישמיע קולו. נ.ב. 1: הרמקולים כבר אינם באחריות ולכן אינני שולח אותם לתיקון, ובמעבדת היבואן לא מביאים חלקי חילוף ספציפים אלא רק מקבלים את הרמקולים לבדיקה בתשלום. נ.ב. 2: על הכפתור יש כיתוב: B2K ו- 9C2. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  3. Started by NuXeR,

שלום, ברשותי חדר של 20 מ"ר בערך, רסיבר הרמן קרדון 245. סט הרמקולים שאני בוחר יהיה או הדיימונד 9 או הפסיפיק של וורפידל. אני מעוניין לשלב גם סאב, כאשר קיבלתי הצעות על הPowerCube 10" ועל ה-SW150. הפרש המחירים ביניהם נע בין 150 ל-200 ש"ח. את הPowerCube שמעתי, והוא לא רע, אבל הפורומים בחו"ל טוענים שה-SW150 הרבה יותר מדוייק. לצערי לא הצלחתי למצוא חנות אשר מחזיקה אותו בתצוגה. אשמח לשמוע דעות/חוות דעת.. תודה.

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  4. Started by Kremb0,

שלום לכולם ;D אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על הנגן הכי טוב שמתאים לדרישות שלי ? אז ככה אני מחפש את הנגן הכי טוב (לא אכפת לי מהמחיר) , אבל הוא צריך להחזיק מעמד קצת יותר מנפילה אחת, וחשוב מאוד שיהיה עמיד מטלטולים- שאני יוכל לרוץ איתו. אמרו לי שיש נגנים עם hard disk עם בולמי זעזועים מצוינים שיחזקו מעמד שהם נופלים . אשמח לקבל את ההמלצות שלכם. תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  5. Started by MeTaLhAmMeR,

אני משתמש במערכת סראונד של LOGITECH דגם Z-5500 ובכרטיס קול של CREATIVE דגם AUDIGY PLATINIUM EX, עם הכרטיס קול שלי מגיע פאנל שבו נמצאים כל מיני סוגי חיבורים ובינהם יש גם יציאה אופטית שאני רוצה לחבר אותה לרמקולים דרך כבל אופטי... השאלה שלי היא מה השם המדויק של הכבל? כי פשוט אני קונה את זה מיבואן שצריך להגיד לו את השם המדויק של אותו הכבל אחרת הוא יביא לי משהו אחר תודה מראש שאלה נוספת: האם הכבל הזה טוב בשבילי? http://www.4real.co.il/4real/product.asp?pID=821&cID=140&c=264846 כי יש כאלה שעולים 150 ש"ח וכאלה שעולים 70 ש"ח ואת זה, השאלה שלי היא אם הכבל הזה מספיק לי?

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  6. המבצע החדש מציע ממיר בחיבור USB2 אשר מתחבר אל המחשב ושקע הטלויזיה ומאפשר הצגת הערוצים ע"ג המחשב. נכון שקיימים פתרונות שכאלו בדמות כרטיסי טלויזיה וכו' אך החיבור וההתקנה הטכנית דיי מסובכים (לי לפחות) ויקרים. האם כדאי להצטרף למבצע? האם התמונה במימירים האלה איכותית או שהיא נראה כמו קטע וידאו של יוטיוב שהוגדל למסך מלא ? מישהו התנסה עם הממירים האלה? והאם הם עובדים בחיבור לממיר דיגיטאלי של הוט.

7. מה אני צריך (חומרה/תוכנה) בכדי לחתוך קטעים מתוך סרט די.וי.ד. שאני יכול לראות במחשב על מנת לשלב אותם במצגת פאור פוינט? ואותה שאלה עם המקור אינו סרט די.ו.די. אלא קובץ avi?

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  8. אז איזה נגן? את הקליפ יש לי, נתתי אותו לאחי אז נראה לי שאני אלך על משהו אחר אלא אם כן הוא העדיף ביותר. ומה ההבדלים בין הסנסה אקספרס לסנסה קליפ? הנה ההבדלים במחירים. Sandisk 1GB Sansa® Express MP3 Players מחיר 165 ש"ח Sandisk Sansa Clip MP3 1GB Black מחיר 143 ש"ח או Sandisk Sansa C240 1GB מחיר: 159 ¤ ואשמח לראות הסבר מדוע נגן X עדיף על נגן Y .

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  9. למצלמה יש יציאת svideo, A/V , ויציאת אוזניות לכרטיס הלכידה יש כניסת svideo , composite את הוידאו אני מחבר דרך svideo איזה כבל/מתאם אני צריך כדי להעביר גם את הקול? תודה

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  10. Started by udi,

אני מחר הולך לקנות רמקולים למחשב ולאחר חיפוש כבר למעלה משעה באתר לגבי שני הרמקולים וכל מה שאני מוצא זה X-530 ו 6060 בכל מקרה שאלות ממש פשוטות: מה ההבדל בין 6060 לבין 6100 ? ומה יותר כדי ה 6100 או ה 540 ממה שאני הבנתי ההבדל בין 540 ל 530 הוא שתיקנו את בעית החוטים והחיבורים שב 530 למרות שאני יותר בעד הרמקולים של קראטיב תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  11. Started by deyv,

איזה אוזניות עדיפות מבחינת נוחות לדעתכם? ואיזה אוזניות יותר טובות? האם אפשר להשתמש בAKG כאוזניות עורפיות?(ראיתי פעם מישהו הולךככה אבל זה לא נראה לי מחזיק טוב) תודה.

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  12. חיפשתי דיון כזה אבל לא הצלחתי למצוא. בזמן האחרון אני יותר ויותר מתעניין בקטע הזה שנקרא אודיו. בבית יש לי מערכת של PANASONIC 2800W מערכת איכותית מאוד. ביחד איתה מחובר מגבר שהוא בעצם רמקול ענקי. הסאונד בשמיים. עכשיו השאלה , האם עדיף להניח רמקולים מתחת לשולחן מעץ או מעל ( לתלות אותם על הקיר ).

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  13. Started by elad-k1,

שלום.. רציתי לדעת יש רמקולים גדולים (בוקסות) אחד מאחורה רק 2 חיבורים ורמקול אחד מאחורה זה מובנה מגבר ויש לי גם מגבר חיצוני לא קשור אליהם..! עכשיו השאלה אם אני יכול לחבר את זה למחשב הנייד שלי של hp g3000 יש לי 2 יציאות בצד עם סמלים אחד של מיקרופון ואחד אוזניות יש אפשרות לחבר את כול הציוד הזה למחשב?!

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  14. Started by TaLTooL17,

אני מעוניין לרכוש טלוויזית LCD עד 5000 ש"ח, גודל 32" יספיק. אני מתלבט בין כמה דגמים. שימושים: משחקים וסרטים באמצעות המחשב. שידורי HOT. מרחק צפיה:2.5-2 מטר בערך. אני יכול לקנות טלוויזית FHD ב1000 ש"ח יותר מHDR, השאלה מה עדיף, למחשב זה ברור שהFHD. השאלה איך יראו בה כבלים מדובר ב SAMSUNG L32A550 אשמח לעזרה+המלצות. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  15. ל-מה בעצם הם טובים, אם אפשר במחיר שלהם לקנות מכשירים עם הרבה יותר מקום כמו 20 G או 40 G ועם אפשרויות תצוגה ודברים אחרים יותר טובים?

• 12 תגובות
    • 969 צפיות
  16. אח שלי מתכוון לקנות בחודש הבא מכשיר Ipod. לכן הוא ביקש ממני לשאול מספר שאלות לאלו שמכירים את המכשיר או מכשירים אחרים. 1) אז איך המכשיר? מבחינת נוחות , קלות שימוש, משקל, גודל וכו'. 2) יש מכשירים יותר טובים בשוק? מה היתרונות שלהם עליו? 3) כמובן שהערות נוספות על המכשיר ומכשירים אחרים יתקבלו בברכה.

17. הוא עולה 570 ש"ח מה האופציות שלו? הוא איכותי? בכמה ערוצים הוא או איך שוראים לזה כי אני לא מבין ואני צריך כרטיס .

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  18. Started by BlackDiablo,

איך אני יכול להכניס קבצי ZIP או תיקיות או כל קובץ... כי פשוט חיפשתי בגוגל כבר יותר מחצי שעה ואני לא מוצא כלום...

19. Started by Gray Druid,

שלום לכולם, אני משתמש היום במחשב במערכת 5.1 ישנה של קריאייטיב (דגם inspire 5200) שסחבה איתי יפה כבר כמעט עשור. לאחרונה הזמן כנראה עשה את שלו והרמקול הימני-קדמי הפסיק לפעול. מבדיקות שעשיתי גיליתי שהיציאה של הרמקול דרך הסאב היא הלא תקינה. השימושים שלי ברמקולים הם מוזיקה\סרטים\משחקים ואני ניצב בצומת דרכים עכשיו, מצד אחד אני יכול לרכוש מערכת 5.1 ולהמשיך לקבל תמיכה בסראונד (על חשבון האיכות) ומצד שני הביקורות שקראתי על ה solo6 מעוררות תאבון לסאונד צלול ואיכותי. השאלה היא כזאת, האם יש אפשרות כלשהי לעשות שילוב מערכות ולהנות מ2 העולמות? (הרעיון הוא לרכוש צמד רמקולים בשביל הפרונט ולהשתמש בנותרים הישנים בשביל להשלים לסראונד). או שאולי מדובר ברעיון מופרך. מה אתם הייתם עושים?

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  20. השימוש העיקרי במסך הוא בתור מסך מחשב יעודי למשחקים , סרטים , אינטרנט ושימושי מחשב רגילים. מרחק הצפייה הוא בסביבות 3 מטר. המסך שראיתי שנראה לי מעניין הוא Samsung UA32EH5000 LED . הוא 100HZ ו LED. איך הוא? אם מישהו מכיר מסך אחר מומלץ או חסרונות משמעותיים שיש ל 100HZ , אז אני אשמח לשמוע. כמו כן , ראיתי גם את המסך הזה LG 32LK430Y LCD שעולה 300 שקל פחות , אבל הוא "רק" 50HZ. האם שווה להוסיף כסף על מסך יקר יותר או שזה מספיק? אני גם אשמח להסבר על סוגי הפאנלים השונים במסכים. ראיתי שיש פאנל IPS. וגם האם למסכים האלה יש לאג? תודה.

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  21. בעקבות המלצתכם עמדתי לקנות את הדגם. בהחלט הייתי מרוצה מההמלצה באתר, אלב אחרי קריאה מרובה, הנה מתברר לי שלהמון אנשים שקונים את הדגם יש בעיה משותפת: בכדי לחסוך בחשמל, כמובן שעדיף לכבות את המערכת (550W), המערכת כולה מתחברת דרך הבאס ויוצאת החוצה. הרבה אנשים שכיבו את הבאס מצאו את עצמם בתדהמה כשמהערכת לא נדלקה יותר, לחלקם זה קרה כבר ביום הראשון, לחלקם זה קרה אחרי חודש.. האם באמת שווה לקחת את הסיכון הזה בלקנות מערכת כל כך יקרה? תעשו על המערכת גוגל ותחפשו, תגלו מה אומרים. אגב, אשמח נורא אם מישהו יוכל להמליץ לי על מערכת אחרת ברמה של הZ5500, כי למרות שהיא נהרסת בקלות, אחרי כל תגובה זועמת, יש הערה חיובית על כמה שהמערכת הזאת מדהימה בצלילה.

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  22. Started by Frungy,

אהלן, הבנתי שה-HD202 של סנהייזר הן האוזניות שמספקות את התמורה הכי גדולה לתקציב של עד 200 ש"ח. בדיוק העברתי לא מעט אלבומים ל-FLAC, ואני מחפש אוזניות שאוכל לשמוע איתן קבצי lossless בצורה טובה. עם הHD202, לדעתכם, אני אשמע הבדל בין קובץ mp3 לקובץ לוסלס? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  23. Started by doker,

יש לי אוזניות SR80 עכשיו אני צריך מגבר נייד עד 50$ אני יודע שהאוזניות האלה קלות להנעה אבל לפי מה שהבנתי מגבר יכול לשפר קצת את הבס הפירוט ובעצם לשפר קצת את איכית השמיעה מישהו יכול להמליץ לי על מגבר בדגם ספציפי או לתת לינק לEBAY או לאתר שניתן לקנות אותו משם תודה רבה

• 9 תגובות
    • 969 צפיות
  24. אהלן חברים, אני מבקש את עזרתכם בהמלצה לאוזניות In-Ear אלחוטיות לשימוש עם הטלפון. התקציב הוא עד 400 ש"ח, ואני מעדיף כאלה שניתן לרכוש בארץ מאחר ונמאס לי ממאפיית המכס שרוצים לזיין אותי בתחת. עדיפות לאוזניות נוחות שניתן לשמוע בהם שעות ארוכות בלי שיתחיל לכאוב באוזניים. תודה רבה, כל עצה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  25. Started by ofek_g,

אני רוצה לקנות את האוזניות מKSP במחיר של 450 שקל. כדאי לי? יש משהו יותר טוב בתקציב הזה? אני יוצר מוזיקה וגם משחק בFPS אז הייתי אומר שאני 60% מוזיקה, 40% משחקים.

• 4 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים