עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי חברים, יש לי לוח אם עם יציאת spdif שהיא לא אופטית ולא קואקסלית, ורמקולים z5500 של לוגיטק. עם איזה כבל אני צריך להשתמש כדי לחבר ביניהם? תודה מראש על התשובות

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  2. Started by Ntress,

שלום לכולם, רכשתי היום את הMicrolab x13 בעקבות ההמלצות של חברי הפורום האמת היא שהתאכזבתי, אינני אודופילר או משהו כזה ואני לא מבין בתחום כמעט כלום ז"א האוזן שלי כנראה לא רגישה כמו של מקצוענים אבל הקול שיוצא מהרמקולים נשמע נורא עמום וסגור, אין צליל חלק גם כשאני על ווליום נמוך. אני שומע דרך האינפוט AUX אם זה משנה, מעבר לזה אחד הרמקולים נראה פגום, הוא מתנדנד מהתושבת שלו וגם יש עליו מעין שריטה. יכול להיות שכל הערכה הזאת דפוקה ?

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  3. http://zap.co.il/model.asp?model_id=28848 איך הן למוסיקה ? שוות את המחיר ? האם בסביבת המחיר (300 ש"ח) יש תחלופות טובות יותר למוסיקה? (אני שואל כי יש לי אפשרות לקנות ביד שניה ב-150 ש"ח)

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  4. אני קונה טלוויזיה lcd ואני רוצה לחבר אותה למחשב. הבעיה היא שהיא תלויה על הקיר הנגדי למחשב שזה אומר שאני אצטרך לעשות כמה חציבות בקיר כדי להעביר את הכבל. אני חושב על להעביר רק כבל של וידאו כי יש לי בכל מקרה רמקולים מחוברים למחשב ואין צורך להשתמש באלו של הטלוויזיה [עדיין לא יודע אם יהיו אבל באופן היפותטי...] לפי המדידות שלי אני צריך משהו כמו 7 מטר של כבל, האם האיכות תהיה ירודה, האם בכלל שווה לחצוב בקיר בשביל זה? הגם שאני לא יודע איזה סוג של כבל אני אצטרך? נ.ב. אני מחבר את המחשב לדיוידי בעצם כדי שלא ייראו יותר מידי מהכבל. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  5. Started by dardar4,

היי לכולם. עד לאחרונה היה לי מחשב ישן בסלון שדרכו ראיתי את כל הסדרות והסרטים (אבל לא באיכות HD) אך הוא שבק חיים. יש לי מחשב חדש יותר (בן חצי שנה לערך) שאני מאמין שיוכל לנגן HD אבל הוא לא יכול לשבת בסלון. האמת שעד היום לא כ"כ הבנתי מה תפקידו של הסטרימר. האם בעצם סטרימר יפתור לי את הבעיה שהמחשב מרוחק מהטלוויזיה? אשמח לקבל קצת הסבר על מה זה סטרימר והמלצה לאחד. תודה רבה לכולם

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  6. Started by dror_gh,

שלום , החלטתי לבסוף לרכוש LCD 32 אינץ' . השימוש הוא למחשב ומשחקים במחשב (הרבה) , לטלוויזיה וניגון סרטים דרך המחשב (בHD) ול DVD זה לא חייב להיות FULL HD מבחינת מה שקראתי בפורום בערך יש לי התלבטות בין 2 מסכים : SAMSUNG LA32R81B או SHARP LC32WD1E התקציב הוא 5000 ש"ח (אם יש צורך אפשר להוסיף ) יש לכם המלצות אחרות בשבילי? תודה רבה על העזרה

• 12 תגובות
    • 998 צפיות
  7. Started by eins,

אני צריך עזרה, קיבלתי את את ה Z5500 עם הטרספומטור של החשמל עכשיו בטרספומטר יש לי בחירה מאחורה 240 220 200 110 ומצד שני לחבר את הכבל החשמל של הסאב אל הטספומטור או כניסה 220 או 110 וואט לאן צריך לחבר כל דבר ? תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  8. Started by lironxxx,

יש לי קובץ MKV ואני לא מצליח לראות אותו במזרים המדיה שלי... איך אני יכול להמיר אותו..? בלי לפגוע באיכות ובלי לפגוע בסאונד...?

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  9. Started by ofer_mat,

הוא יודע אם יש בהם מגבר ? או אך הרמה שלהם? חבר שלי רוצה כאלה לסלון שלו ( שמחובר שם מחשב) מה אתם אומרים? http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=706484

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  10. הי. אני מחפש להשקיע סכום לא גבוה ככל האפשר למטרות הבאות: - להפטר מהחוט. בלוטות' 4.2 או 5 - חשוב מאוד: אוזנות עבודה שיהיו נוחות לכמה שיותר זמן בלי להטריד (שוב, בהתייחסות למחיר) - שיעבדו פיקס ללא בעיות סינק בPC שלי. - סאונד רמה סבירה ומעלה. סאונד אובייקטיבי עדיף כמובן. - מחיר - אשקיע מקסימום 500 שח. כל קומבינה מחו"ל סבבה. עד היום היו לי כבר 20 שנה הHD25 והן מעולות מבחינת סאונד בעיני. הייתי ממשיך איתם אפילו עם משדר בלוטות' אבל מבחינת נוחות אחרי שעה הן לוחצות קצת. אשמח להמלצות, שוב, במגבלת המחיר. תודב רבה וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  11. היי, אני רוצה לקנות טלויזית LCD בגודל 32 אינץ', אני אשמח אם תמליצו לי על טלויזיות בתקציב של - 3500 ש"ח. שמתי עיין על הטלויזה הזאת של LG: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=703563 לפי הנתונים שלי היא נחשבת לטובה? יש טלויזיות בתקציב שיותר טובות ממנה? תודה לכם, שנה טובה!

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  12. Started by shukiller,

היי, קניתי LCD 40 אינצ' של סמסונג מיבוא מקביל. דגם - le40c530f1w הבעיה - הדגם הזה לא מופיע כלל באתר של סמסונג... זה אומר שלא אוכל להוריד עדכוני גירסה? איך זה יכול להיות??? סמסונג מתעלמת מדגמים שהיא יצרה ולא משווקים ע"י משווקים מורשים? אז איך בכל זאת זה משווק?

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  13. Started by אוריפ,

בחודש הבא עלינו לטובה יש לי יום-הולדת! החלטתי לבקש מהורי רמקולים חדשים וכרטיס קול חדש. כרגע יש לי כרטיס קול של CREATIVE מסוג LIVE! 5.1 DIGITAL ורמקולים מעפנים של חברה עלומת שם שפשוט זוועתיים (חברת CIRCLE DATA... מישהו שמע עליה בכלל?). מכייון שהכרטיס קול הוא דיי ישן שעובד ב-16 BIT, והרמקולים לא משה ובכלל, החלטתי לשדרג לדבר הבא: כרטיס קול: Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card שעולה 571.83 ש"ח. רמקולים: Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers שעולה 585.49 ש"ח. סה"כ: 1157.32 לקחתי את הכרטיס קול הזה כי הוא די זול ומאוד מתקדם וגם בעיקר בגלל שאני מאוד מרוצה מהחברה הזאת... לקחתי את הרמקולים האלה כי שמעתי שהם מעולים! אין לי צורך במערכת 5.1/4.1 ומעלה כי אין לי איפה לשים את האחוריים (אב…

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  14. Started by WN,

היי, אני לא מבין גדול במחירים וחומרה ורציתי לשאול אם לקנות כרטיס קול שתומך ב5.1 ורמקולים של Creative של 5.1 ב1100 שקל זה שווה לי? אם לא, אולי תמליצו לי על עסקות שעשיתם? תודה רבה, ניר.

• 13 תגובות
    • 998 צפיות
  15. שלום לכולם, קניתי אתמול מערכת קולנוע ביתית לטלוויזיה - Panasonic SCXH-100. אני רוצה לחבר אותה לטלוויזיה LG LCD 37LK450Y. קיבלתי באריזה של המוצר כבל HDMI , אבל בחוברת המוצר כתוב שיש 2 אופציות לחיבור : HDMI ל-HDMI (במידה והטלויזיה תומכת ב-ARC - שוב אין לי מושג בדברים האלה) וחיבור אחר - עם כבלים אדום ולבן - שלא מסופקים והייתי צריך לקחת מהמערכת בסלון. עכשיו אני רוצה קודם כל לשמוע רק מהמערכת. לשים את הווליום של ה-TV על 0 ולשמוע כל הזמן במערכת. (יש לי ממיר HOT MAGIC בחדר שהמערכת כרגע מחוברת אליו) דבר שני אני רוצה לשמוע בה כמה שיותר טוב כמובן , הדגש הוא על סרטים וסדרות בעיקר. כשחיברתי HDMI לא שמעו כלום, כשחיברתי עם הכבלים האדום והלבן מהמערכת לממיר של הוט אני שומע, אבל בשבי…

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  16. Started by EyalRDT,

אני לא מעוניין לחבר אותו בחיבור אלחוטי אלא רק לחבר אותו ישירות לטלוויזיה. מה שאני כן מחפש זה סטרימר שתומך בקבצי MKV ושיהיה קל לסנכרן אותו מול המחשב כדי להעביר אליו את הקבצים.

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  17. טוב אז לאחר שנשרף לי אחד המגברים ברכב (מגבר של סוני 4*300 וואט) שהיה קצת ישן ולא שווה תיקון (6 שנים) , שלקח איתו זוג רמקולים 9*6 שלי וסאב אחד של קנווד , חפשתי תחליפים ישראלים בגלל שלא צפוייה לי נסיעה לארה"ב בזמן הקרוב - וראיתי בוואלה שופס חנות שמיבאת את המוצרים האלה , כאמור אני חשדן גדול ונסעתי לראות אותם בלוד . לאחר כמה בדיקות קניתי את המגבר של ה 4*200 וזוג רמקולים 9*6 עשו לי מחיר הלכתי לדרכי בידיעה שזה תחליף עד הנסיעה לחול . היום התקנתי ברכבי את הציוד (עדיין חסר לי סאב נוסף - אבל אני יוסיף אותו שבוע הבא כנראה) . כרגע יש ברכבי : 1 מגבר של פיוניר 600 וואט (150*4 ) שדוחף זוג 9*6 וזוג 4\1 .5 והמגבר החדש שדוחף את הסאב השני 8 אניצ' (OPEN AIR) של קנווד וזוג 9*6 גם של …

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  18. יש לי את האוזניות in Ear HPM-82 של סוני אריקסון. אין לי מושג איך, אבל הכבל של אחת האוזניות נקרע והחיבורים התנתקו. מאז לא שומעים באוזניה הזאת, אלא רק בשנייה. יש איזהשהי דרך לסדר את זה? הלחמה או משהו כזה? העליתי תמונה כדי שתבינו על מה אני מדבר... http://img264.imageshack.us/img264/7601/14881493149415041497149qt0.jpg תודה רבה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  19. Started by Tanya,

הי. באתי היום לבאג לקנות משחק מחשב וראיתי רמקולים שנראו בצורה של פרח. לא התעמקתי בהם יותר מידי... ולכן לא שמתי לב לחברה. הגעתי הביתה וניסיתי לחפש עליהם מידע ולא מצאתי. מישהו יודע על מה מדובר? תודה.

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  20. Started by shelley duncan,

אני שוקל לקנות בין שתי דגמים האלה (לא צריך סאב וופר) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=753470 או http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=812499 איזה מהם עדיף? לכאורה אני נוטה לה altec lansing, אבל איך הוא מבחינת איכות השמע לעומת ה creative a60?

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  21. Started by saar,

היי לכולם. רכשתי כבל HDMI ->DVI את המחשב שלי לטלויזיה על מנת שאוכל לראות סרטי DVD ולשחק משחקים ב LCD 42. לאחר שחיברתי את הכבל, בטלויזיה יש מסך כחול ואני לא רואה את מסך המחשב דרכה. האם יש כיוון מסויים או הפעלה ספציפית במחשב? כרטיס מסך מופיע בחתימה. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 998 צפיות
  22. Started by alergic,

אוקי אז ראיתי DVD רגיל שהוא גם DVDR בויזה של ישראכארט: מכשיר DVD מקליט קורא DIVX מבית VOG מכשיר DVD מקליט חדיש ביותר המשלב גם DVD רגיל וגם צורב DVD הקלטה ישירה של שידורי הטלוויזיה(כמו וידאו רגיל) אן קהלטה ישירות מקלטות וידאו וממצלמות וידאו רגילות או דיגיטליות מסוגל להקליט גם על גבי דיסק DVD+R חד פעמי או DVD+RW רב פעמי בנוסף המכשיר קורא סרטים בפורמט DIVX קורא מדיות KODAK CD,DVD+RW,DVD+R,DVD-RW,DVD-R,CD-RW,CD קורא פורמטים מסוג JPEG,MP3,DIVX,SVCD,VCD,DVD מולטי זון (קורא את כל אזורי הצפייה) מולטיסיסטם PAL\NTSC ארבע אכויות הקלטה HQ,SP,EP,SLP אחריות שנה ע"י פירלס אלקטרוניקה דגם DVDR-V05 מחיר 628 כולל משלוח מה אתם אומרים שווה או שאפשר למצוא מחיר טוב יותר?

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  23. מבקש חבילה חינמית תודה

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  24. יש ליא יזה 1800 ש"ח +-, אני רוצה לקנות אותו כולל נרתיק כזה שיגן עליו. חשבתי לקנות אותו בארץ שהוא עולה איזה 1800 ש"ח אוו שתארגנו לי איזו חנות ב נויורק. יש איזה נגן שמציע גם 40GB במחיר כזה שיותר מומלץ?

• 15 תגובות
    • 998 צפיות
  25. Started by gilgil123,

מקווה שלא ערתי פה על החוקים אם כן תערכו את האשכול תקציב 1000-1500 שקל לפחות 32" אין לי מושג מה ההבדל בין hd ready ל hd full מקווה שהמחירים טובים אחרי שיצא ה led המסך מיועד לטלוויזיה אבל חשוב ביותר שיהיה אפשר לחבר אותו למחשב באיזה יציאה טובה

• 4 תגובות
    • 998 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.