עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הוא עולה 570 ש"ח מה האופציות שלו? הוא איכותי? בכמה ערוצים הוא או איך שוראים לזה כי אני לא מבין ואני צריך כרטיס .

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by powersoul,

מה אתם אומרים? איזה מכשיר מוציא צליל טוב יותר? עזבו עכשיו את הנפח... מבחינת אקולייזרים ואיכות. mpio: http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=mpio8gb&Cat2Cat1ID=5060&Cat2ID=0&aff=Zap ipod: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4791

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by yoniby,

שלום, ברשותי Creative Extigy + Creative Inspire 5.1 5200 הבעיה היא שאני מצליח לשמוע רק מ- 2 ערוצים (stereo). יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם EPOX8RDA+. אני צריך עזרה איך מבטלים אותו ומה הלאה יכולה להיות הבעיה. תודה, יונתן.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום... לא מזמן יצאה סדרה חדשה של טלוויזיות FH של LG... ואני מתכנן לקנות את ה32 אינץ' (LG 32LH70YR) ואני צריך חוות דעת עליה... http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=2&subcatid=164&prodid=579&keySearch= ועוד משהו קטן... לא מצאתי תמונה של הצד של הטלויזיה ואני חייב לדעת אם יש לה יציאה של HDMI , AV וUSB בצד... (ואם כן אז באיזה צד?) תודה רבה לעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by asafay1,

סתם גלשתי לי בנטאקשן וראיתי תמוצר הבא והמחיר יחסית סביר האיכות אני מאמין סיברה ביותר...והנפח מכובד בכל אופן רציתי דיעות בקשר להאם שווה לי הקניה של המוצר הנ'ל ביחס למחיר ולתמורה שניתן להפיק ממנו.. והדבר שהרשים אותי בין היתר זה התמיכה ב- Lyrics - הצגת מילות השיר !!! אחת התכונות החשובות והבלעדיות ביותר . היא LYRICS - מילות השיר - ניתן לראות את מילות השירים בדיוק כמו בקריוקי תוך כדי השמיעה המוצר פה http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1961025 תודה מראש לעוזרים ^ - ^

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Black_Devil,

קיבלתי לאחרונה מגבר ישן של Technics מדגם SU-A900. לדגם יש שלט, בדקתי... אבל לי אין אותו. האם ישנה אפשרות להתאים לו שלט אוניברסלי, או אולי מישהו יודע איפה אני יכול להשיג שלט בשבילו?! תודה.

7. Started by inbizia,

שלום אני מעוניין לחבר את המחשב שלי (vga) לטלוויזיה (rca) רציתי לשאול מה ההבדל בין 2 הדברים האלה ? ומה אני צריך מהם בכדי לעשות את זה ? תודה .

8. היי, יש לי XP PRO SP3 וכרטיס קול מובנה של RealTek HD. הורדתי דרייברים אחרונים ועדיין לא מופיע לי בצד למטה האייקון של הלוח בקרה של הכרטיס - איפה שיש הגדרות של הכרטיס קול(סביבה, אקולייזר וכאלה). זה נקרא RTHDCPL.exe. מישהו נתקל בבעיה כזו? אני שוקל לקנות כרטיס קול חדש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש אוזניות אוזן קטנות עדיף ללא קשת, איכותיות כמה שיותר ועד 150-200 ש"ח - לריצה בחדר כושר. כמו כן אני מחפש גם אוזניות קשת עד 500 ש"ח איכותיות וטובות למוזיקה ומשחקים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מקווה שזה המקום הנכון. ברצוני להעביר קלטות למחשב (דרך וידיאו) אני יודע שדיברו על זה הרבה, אבל רוב הדיונים ישנים . אני צריך כרטיס שיכול לקבל כניסת rca (למשל) אין צורך בטיונר טלויזיה! רק העברה וקידוד למחשב. מחפש כרטיס שלא יוריד באיכות (כמובן שאיכות הקלטות לא משהו) יכול לבוא בחיבור USB או PCI או PCIE מחיר בסביבות ה300 (אפשר פלוס) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום אני צריך שתמליצו לי על אוזניות איכותיות וגם אפשר לשמוע באס טוב בהן בשביל ה GIMINI400

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by dror_gh,

שלום אני מתכנן לעשות מערכת קולנוע ביתי בחדר. אני רוצה לקנות רסביר טוב של ימאהה אני חושב על הרסיבר הזה RX-V1800 זה הקישור לרסיבר : http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=558291&CTID=5000300 מה אתם אומרים ? שווה את ההשקעה ? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Bashash,

אין הרבה מה לומר.... אני זקוק לפתרון תלויה על קיר (כל פתרון אחר כבר נשלל... אין טעם להציע\לשאול) את הרמקולים SOLO6C. מידות - 272x210x361 mm DxWxH משקל - 13 KG חשבתי פשוט ללכת להום סנטר ולמצא איזה מדף קטן עבה מעץ ולחבר אותו עם תומכים ממתכת פשוטים. אפילו שלושה לכל מדף... כדי שיהיה יציב במאה אחוז. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by i004i80,

שלום, יש לי זוג רמקולים רצפתיים של wharfedale שנקנו לפני 10 שנים בערך ושרתו נאמנה עד לפני זמן קצר, כשבאחד הרמקולים התחילו לשמוע לא טוב ולמיטב אבחנתי מדובר בבעיה בבאס שלו. שאלתי היא האם מומלץ לתקן רמקולים(ביחס למחיר של חדש, שלא ממש יורד מה-900 שקלים עד כמה שראיתי), ובמידה ובתקווה שכן - אשמח לקבל המלצה לחנות אמינה באזור שבין חיפה לכפר סבא(עדיפות יותר לאזור המרכז). מצאתי הרבה חנויות בחיפוש באינטרנט, אבל בגלל שהידע שלי בתחום ממש לא גדול, אני מפחד ליפול על מישהו שסתם מנסה להרוויח עליי כסף... תודה מראש, עומר

15. Started by dkn1,

אני מחפש להיתפנק באוזניות ברמה גבוה ,מצאתי שני דגמים שאשמח לישמוע מי המומלץ ואם יש עוד אופציות אשמח לישמוע. http://www.turtlebeach.com/product-deta ... e-tango/27 http://www.astrogaming.co.uk/a50/a50-wi ... system-486

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם, לפי כתבה באתר Tom's Hardware כרטיסי קול שונים משפיעים על ביצועי משחקים. יש לי Hercules Fortissimo 2 DE וביצועי המשחקים אצלי לא עלו כלל וכלל בהשוואה לכרטיס הקול הקודם שלי (AC97 On borad). האם יש דרך להרוויח עוד כמה פריימים ? בתודה, עמית.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Screw_Master,

חבר נתן לי לראות CD שעליו יש סרט , יש על הCD הזה את הסרט עצמו , ובנוסף , קבציי SRT , מניסיון עבר , אני יודע שמדובר בקבציי תרגום , הבעיה היא , שאין לי נגן מדיה שמסוגל לנגן סרט ובמקביל , להראות את התרגום , יש למישהו הצעות לאחד כזה ? אני מתכוון , חוץ ממנו , הכל מוכן , מסך , רמקוליי סטריאו ענקיים , באס מצויין , מחשב עם TV-OUT , הכל , רק חסר הנגן הזה ...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ^DaRk-MiNd^,

חשבתי לקנות את Sennheiser MM50 כדי לשפר את חווית השמיעה דרך הANDROID ולשמור את אופציית המיקרופון לשם שיחות. בדקתי בזאפ ומצאתי את טווחי המחירים האלו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716240 . בEBAY המכשיר נמכר קיים גם ב13$ אבל באמזון המחיר הוא 32$. על איזה חנות אפשר לסמוך שהיא מוכרת מוצר מקורי?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. *שיהיה כלול חיבור אופטי למשחקים, מוסיקה הצעות יתקבלו בברכה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום! קניתי אייריבר =) ואני מאוד מרוצה ממנו. ועכשיו חשבתי על איך להשיג סרטים ותוכניות.. אז חשבתי אז למה לא לחבר כבר את הטלויזיה למחשב. אז אני צריך עזרה קצת בזה, האמתי קצת הרבה אני לא יודע כלום. אז בבקשה תנו לי שמות של איזה כבלים אני צריך לקנות איזה תוכנה להוריד ואם אתם צריכים איזשהו ידע על המחשב שלי אז: amd 64 3000 6800GT epox kda3j Genius 5.1 תודה מראש =) נ.ב אני מעוניין גם אם אפשר שאני יוכל להקליט בתוך המחשב את מה שאני רואה בטלויזיה וגם שאני יוכל להציג את המחשב על הטלויזיה. עריכה: עכשיו הסכלתי על המאחורה של הטלויזיה ואין שם שום יציאה החוצה אז לא נראה לי שזה הגיוני שהיא תקרין החוצה אבל בממיר שלי אז ראיתי יציאות החוצה של Video ואודיו ומשום מה יש שם גם כניסה שקוראים לה "u…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by oren99,

הדבר שמטריד אותי זה הפסים השחורים למעלה ולמטה. גם אם הסרט 720 אז התמונה היא בערך רק 500 פיקסלים. אם אני אצפה בסרט 1080 התמונה תהיה גדולה יותר או שהמימדים ישמרו ויהיו אותו דבר? האם אפשר בכלל לצפות בסרט 1080 על טלויזיה 720? זה טוב יותר או שלא משנה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by McMerc,

התגלגל לידי אתמול רסיבר של Becker דגם RS-300, ורמקולים BSR McDONALD דגם SS-2. המערכת הזו בת 20 שנה בערך... השאלה שלי היא מה איכות הרמקולים והרסיבר (כל אחד לגופו)? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by E.Z,

אהלן, ראשית אבהיר - איני יודע איפה לשאול זאת ולכן בחרתי בפורום זה, אם זהו לא המקום אנא העבירו בבקשה לפורום המתאים. אוקיי, אז ככה - יש לי מחשב ויש לי ממיר דיגטלי של HOT, השאלה היא האם אני יכול לחבר את הממיר הידגטלי למחשב ולצפות כאילו זה TV? האם זה אפשרי? אם כן, אשמח לתדרוך! תודה רבה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by dudusan,

או משהו אחר יותר טוב בסביבות המחיר של המכשיר הנ"ל(200 ש"ח).

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by oRBenDavid,

לי יש את ה4121 וראיתי שלא מדברים עליו כמו על ה4121 ורציתי לדעת אם ההבדל בינהם גדול הוא שהם בערך אותו דבר .. תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים