עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by J S Bach,

היי, אני מעוניין להאזין לאוזניות הנ"ל על סט מאוזן\לינארי\שטוח (יכול להביא את שלי) במידה וזה אפשרי. בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  2. שלום. אני רוצה לקנות רמקולים רצפתיים+מגבר סטריאו(אפשר גם מגבר משומש, אני רק צריך המלצות על דגמים). אני שומע רוק,רוק כבד, מטאל,הרדקור-מטאלקור,פאנק ואימו,פרוגרסיב, גוטית. יש לי תקציב של 4,000 ש"ח לרמקולים רצפתיים ולמגבר סטריאו עד אלף ש"ח(בישביל אחד יד שניה). כרטיס קול כבר יש. יש כמה רמקולים רצפתיים מומלצים, אבל יש יותר מידיי כאלה לכן אני צריך כיוון פחות או יותר לדגמים של רמקולים שמתאימים לסגנון המוזיקה שאני שומע, ככה שאני אלך לשמוע אני לא אשמע יותר מידיי רמקולים שזה כבר יכול לבלבל. הגודל של החדר הוא 5.60 על 2.80, ואני לא כ"כ רוצה מדפיים, שמעתי מדפיים וחסר להם בס אז אני מעדיף רצפתיים, תודה מראש על העזרה.

3. שלום לכולם, לפי כתבה באתר Tom's Hardware כרטיסי קול שונים משפיעים על ביצועי משחקים. יש לי Hercules Fortissimo 2 DE וביצועי המשחקים אצלי לא עלו כלל וכלל בהשוואה לכרטיס הקול הקודם שלי (AC97 On borad). האם יש דרך להרוויח עוד כמה פריימים ? בתודה, עמית.

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  4. Started by lironxxx,

יש לי קובץ MKV ואני לא מצליח לראות אותו במזרים המדיה שלי... איך אני יכול להמיר אותו..? בלי לפגוע באיכות ובלי לפגוע בסאונד...?

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  5. Started by ofer_mat,

הוא יודע אם יש בהם מגבר ? או אך הרמה שלהם? חבר שלי רוצה כאלה לסלון שלו ( שמחובר שם מחשב) מה אתם אומרים? http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=706484

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  6. שלום. מעוניין ברכישת טלויזיה או מערכת קולנוע אחרת (מקרן ועוד) לסלון. לפי מיטב הבנתי עדיף טלויזיה אך אינני מבין בזה. המרחק לספה המרוחקת ביותר מהשידה היא כ3.8 מטר. מעוניין לא במשהו ייקר מדי. נניח עד 2000 שח.

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  7. Started by tastasalg,

קניתי מערכת קולנוע ביתי של PIONEER HTZ170 עכשיו אני צריך כבל מאריך למערכת למה החוטים עוברים דרך הקיר ואמרו לי כדי שישמעו טוב כדאי לקנות כבל מאריך איכותי יש ב5 שקל למטר יש ב10 למטר ויש ב15 שקל למטר זה באמת נכון ? כאילו אם אני אקנה ב5 שקל לא ישמעו טוב ? ואם אתם יכולים להמליץ לי על כבלים.ואני צריך 50 מטר כבל מאריך. ויש לי עוד שאלה על HDMI מה זה ? זה עוזר לשיפור הסאונד?אני מחבר את המערכת לטלוויזיה תודה

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  8. שלום לכולם, קניתי אתמול מערכת קולנוע ביתית לטלוויזיה - Panasonic SCXH-100. אני רוצה לחבר אותה לטלוויזיה LG LCD 37LK450Y. קיבלתי באריזה של המוצר כבל HDMI , אבל בחוברת המוצר כתוב שיש 2 אופציות לחיבור : HDMI ל-HDMI (במידה והטלויזיה תומכת ב-ARC - שוב אין לי מושג בדברים האלה) וחיבור אחר - עם כבלים אדום ולבן - שלא מסופקים והייתי צריך לקחת מהמערכת בסלון. עכשיו אני רוצה קודם כל לשמוע רק מהמערכת. לשים את הווליום של ה-TV על 0 ולשמוע כל הזמן במערכת. (יש לי ממיר HOT MAGIC בחדר שהמערכת כרגע מחוברת אליו) דבר שני אני רוצה לשמוע בה כמה שיותר טוב כמובן , הדגש הוא על סרטים וסדרות בעיקר. כשחיברתי HDMI לא שמעו כלום, כשחיברתי עם הכבלים האדום והלבן מהמערכת לממיר של הוט אני שומע, אבל בשבי…

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  9. לי יש כבר עמדה מסוימת בנושא והייתי מעוניין לשמוע דיעות נוספות כדי לדעת אם אני צודק בדעתי. תודה, אביחי ארביב

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  10. שלום, חבר רוצה לקנות לסלון ביתו טלוויזיה נוחה LCD או LED בשביל שידורים דיגיטליים... עכשיו הבנתי שיש דבר כזה טלוויזיות עם כניסת USB שאפשר לחבר התקן חיצוני כמו הארדיסק נייד והטלוויזיה מריצה את הסרטים שעל ההארדיסק (פורמט MKV וכו') - האם זה אפשרי??? מצאתי 3 דגמים שנראים יחסית טוב... 37inch LG 37LD460 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755053 Samsung LA40C530 40inch http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766580 Samsung UE40C5100 40inch LED http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775516 אשמח לעוד הצעות, זה טלוויזיה שלא מתחברת לסרראונד משהו דיי פשוט :-) תודה

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  11. שלום, המחשב שלי ממוקם בסלון ממש ליד הטלויזיה, אני ממש מתחרפן מהווליום של הטלויזיה ולא יכול להתרכז. אני צריך אוזניות טובות שיהיו נוחות גם אחרי כמה שעות ולא ילחצו (אין לי ראש גדול אבל עדיין). כאמור השימוש יהיה רק למחשב (יש לי אוזניות נפרדות לנגן שלי), בעיקר משחקי רשת ומוזיקה. תודה רבה עומר.

• 12 תגובות
    • 989 צפיות
  12. Started by udi,

אני מחר הולך לקנות רמקולים למחשב ולאחר חיפוש כבר למעלה משעה באתר לגבי שני הרמקולים וכל מה שאני מוצא זה X-530 ו 6060 בכל מקרה שאלות ממש פשוטות: מה ההבדל בין 6060 לבין 6100 ? ומה יותר כדי ה 6100 או ה 540 ממה שאני הבנתי ההבדל בין 540 ל 530 הוא שתיקנו את בעית החוטים והחיבורים שב 530 למרות שאני יותר בעד הרמקולים של קראטיב תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  13. Started by saar,

היי לכולם. רכשתי כבל HDMI ->DVI את המחשב שלי לטלויזיה על מנת שאוכל לראות סרטי DVD ולשחק משחקים ב LCD 42. לאחר שחיברתי את הכבל, בטלויזיה יש מסך כחול ואני לא רואה את מסך המחשב דרכה. האם יש כיוון מסויים או הפעלה ספציפית במחשב? כרטיס מסך מופיע בחתימה. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 989 צפיות
  14. שלום. אני מעוניין לדעת מה עדיף יותר , להזמין רמקולים מהארץ או מחו"ל? אני רוצה לשאול אתכם על איזה רמקולים אתם ממליצים? התקציב שלי הוא כ-3000 ש"ח , התקציב די גמיש. ואני מעוניין ברמקולים למטרת מוזיקה(סטריאו) כמו כן , אני צריך להכניס לתקציב גם מגבר(זה אפשרי בכלל בתקציב הזה?) נ.ב - בקרוב אני אסע לחנויות על מנת לשמוע דגמי רמקולים , בנתיים הייתי רוצה שתתנו לי כיוון לאיזה סוג רמקולים ללכת.

• 13 תגובות
    • 989 צפיות
  15. כשאני מקליט שירים במיני-דיסק שלי למשל מתוכנה כמו winamp אז היא מחברת בין השירים כלומר היא מתחילה להשמיע את השיר הבא לפני שהשיר הקודם הסתיים לחלוטין מה שגורם למיני-דיסק לזהות את זה כטרק אחד אתם מכירים תוכנה שלא עושה את זה ואפשר להקליט דרכה שירים למיני בכמה שפחוט טרקים כפולים ? תודה מראש

16. Started by dardar4,

היי לכולם. עד לאחרונה היה לי מחשב ישן בסלון שדרכו ראיתי את כל הסדרות והסרטים (אבל לא באיכות HD) אך הוא שבק חיים. יש לי מחשב חדש יותר (בן חצי שנה לערך) שאני מאמין שיוכל לנגן HD אבל הוא לא יכול לשבת בסלון. האמת שעד היום לא כ"כ הבנתי מה תפקידו של הסטרימר. האם בעצם סטרימר יפתור לי את הבעיה שהמחשב מרוחק מהטלוויזיה? אשמח לקבל קצת הסבר על מה זה סטרימר והמלצה לאחד. תודה רבה לכולם

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  17. Started by THE-MASTER,

שלום לכולם! לפעמים באינטרנט אני שומע לדוגמא רדיו ומותר להקליט או שיר שמותר להקליט(לדוגמא ערוץ 7) עכשיו השאלה שלי איך אפשר להקליט את מה שאני שומע יש לי את התוכנה WINDOWS MEDIA PLAYER לדוגמא אני משמיע שיר ואני רוצה שהוא ישמר במחשב שלי או להקליט מרדיו כך שאני ייצר לי קובץ של השיר או של מה ששמעתי ברדיו עכשיו השאלה שלי איך אני עושה את זה ואם אי אפשר עם התוכנה הזאת תמליצו על תוכנות אחרות (חוקיות וחופשיות) ותנו לי קישור וגם כיצד לגרום לכך שהתוכנה הזאת תפתח כל זמן(ולא תוכנה שיש לי) שאני רוצה לשמוע משהו תודה מצפה לתגובות

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  18. Started by AvIAToR,

שלום, האוזניות יחוברו לאייפון ב- 90% מהזמן ולמחשב נייד בשאר. השימוש העיקרי הוא מוזיקה. תודה

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  19. Started by MeTaLhAmMeR,

אני משתמש ב-Winamp כבר המון המון זמן (קצת מעל 15 שנים) ואני מאוד אוהב את הפשטות שלה והאקוולייזר ואת זה שבתחילת כל שיר קיימת אפשרות לשמוע את השיר בעמעום (Fade In) אבל אני חושב שזמנה כבר הגיע ואני מחפש תוכנה שתחליף אותה. אני מחפש תוכנה לא כבדה כל כך עם אותם אפשרויות אקוולייזר ועמעום בתחילת כל שיר כמו שיש ב-Winamp אבל שתציג את השירים כמו iTunes (לפי אמן/דיסק וכ'ו). קיימת חיה כזאת?

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  20. Started by coolmeen,

שלום לכולם. קניתי מחשב חדש, ואני רוצה לחבר אותו למערכת קולנוע ביתית שיש לי בבית (5.1)... למערכת יש DVD-רסיבר עם חיבור RCA בלבד (אדום צהוב לבן). הנה הלוח אם של המחשב החדש: http://www.skypc.co.il/pl_product~39472~10~0.htm Gigabyte GA-EP43-DS3 יש בקישור תמונה של הלוח אם מאחורה, שאפשר לראות בה את החיבורי סאונד שיש ללוח. אני יודע שעם כבל אודיו - RCA רגיל אפשר לחבר למערכת, אבל אני רוצה לשמוע בסראונד מלא... האם יש דרך זולה לעשות כזה דבר? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  21. Started by dolevc2,

היי יש לי מחשב נייד ואני רוצה לראות סרטים על הטלוויזיה באמצעות סטרימר. אשמח לדעה שלכם על הסטרימר הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=774402 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  22. Started by someone,

רק במחירים של הארץ קודם כל... יהיו בשימוש בעיקר עם הIRIVER H120 בינתיים אני ראיתי את הRPDJ100 של PANASONIC ב170 שקל, יש למישהו רעיונות יותר טובים? תודה מראש..

• 11 תגובות
    • 988 צפיות
  23. הורדתי תוכנה שממירה פורמטים של אודיו כגון wav, mp3, ogg, mpc, wma לכל שאר הפורמטים. מתוך רצון לפנות כמה שיותר מקום על ההרדיסק, איזה פורמט הוא הכדאי ביותר?

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  24. הי. אני מחפש להשקיע סכום לא גבוה ככל האפשר למטרות הבאות: - להפטר מהחוט. בלוטות' 4.2 או 5 - חשוב מאוד: אוזנות עבודה שיהיו נוחות לכמה שיותר זמן בלי להטריד (שוב, בהתייחסות למחיר) - שיעבדו פיקס ללא בעיות סינק בPC שלי. - סאונד רמה סבירה ומעלה. סאונד אובייקטיבי עדיף כמובן. - מחיר - אשקיע מקסימום 500 שח. כל קומבינה מחו"ל סבבה. עד היום היו לי כבר 20 שנה הHD25 והן מעולות מבחינת סאונד בעיני. הייתי ממשיך איתם אפילו עם משדר בלוטות' אבל מבחינת נוחות אחרי שעה הן לוחצות קצת. אשמח להמלצות, שוב, במגבלת המחיר. תודב רבה וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  25. הוא עולה 570 ש"ח מה האופציות שלו? הוא איכותי? בכמה ערוצים הוא או איך שוראים לזה כי אני לא מבין ואני צריך כרטיס .

• 7 תגובות
    • 988 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.