אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
איפה אני מוצא את ה altec 641 ? אני רוצה להזמין אותם דרך האינטרנט ולא מצאתי שום אתר ישראלי שמחזיק אותם ! ועוד שאלה ה 641 יותר טובים מ ה ADA880 נכון ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות טובות (לא כאלו שנכנסות לאוזן) לשמיעת מוזיקה איכותית. מפאת בעיות תקציב אני מתכנן להוציא עד 150 ש"ח לאוזיות (פלוס מינוס). על מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
תודה למי שנכנס מצאתי את שתי הדברים האלה במעין עלית גג ....בגוגל לא ממש מצאתי משהו... אם מישהו מכיר ויודע משהו אני ישמח לעזרה תודה רבה רבה)מצטער אם תהיה בעיה בצורת כתיבה אני פשוט כותב מהפלאפון(
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מסך פלזנה/LCD לסלון הבייתי. אשמח לשמוע לדעתכם לפרמטרים החשובים ולהמלצות (בתחום התקציב). תודה
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
הי, אפשר לצפות בשידורי סלקום TV באפליקציה שלהם. האם זה אומר שאפשר להתקין את האפליקציה על אנדרואיד מיני PC (כמו Tronsmart Orion R28 או Orion R68)? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
האם האחריות של אייפוד (דרך אפל) מגיעה בכל אייפוד שאני קונה בכל חנות (חדש כמובן לא משומש) או שמקבלים אחריות לשנה של אפל אך ורק אם אני קונה דרך החנות של אפל? אם מישהו יודע אז בבקשה אם אפשר להביא הוכחה איתו... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם האוזניות הבאות נראות לכם מקוריות? http://cgi.ebay.com/New-Sennheiser-CX500-CX-500-Black-Headphones-Earphones_W0QQitemZ220389583015QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item220389583015&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1171%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50#ShippingPayment
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום! כרגע יש לי את האודיגי', אבל בקרוב אני מקבל מחשב אחר עם הלוח P35-DSR3. האם יש צורך להוסיף את הכרטיס למחשב החדש או שזה מיותר ?
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אם אפשר לדחוס במחיר הזה 37 אינץ' זה יהיה מצויין זה בעיקר לשידורים רגילים לא עדיף טלוויזיה רגילה ליס?
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שאני מתקין את הכרטיס קול שלי הוא נותן לי את 3 אפשרויות לבחור.מה לבחור? http://img92.imageshack.us/img92/4333/4583tw5.jpg
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתלבט בבחירה של שני רמקולים 2.1 דיי יקרים. לא מצאתי בחיפוש בפורום אז שואל בבקשה. יש לי רמקול ישן של JBL 2.1 ואחד הרמקולים עושה בעיות בחיבור אי אפשר לשמוע ממנו בכלל, ואם אפשר זה מתנתק לבד ונשאר רק רמקול אחד שעובד. ההתלבטויות: (1) הראשון: "רמקולי גיימינג Razer Nommo PRO 2.1" , מה חושבים עליו? (2) השני: "רמקולים לגיימרים Logitech G560 LIGHTSYNC With Game Driven RGB Lighting" , איך הוא לדעתכם? * הראשון נשמע סבבה בראיונות שיצא לי לראות ולשמוע ורמקולים לא ענקיים שזה טוב, * והשני דווקא עם רמקולים קטנים יותר נראה יותר מגניב. שמתי לב בשניהם יש תאורה, של * הראשון מלמעטה שצריך שולחן כמו מראה כדי לראות הייטב, * ו…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אלו היציאות שיש לי
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה נחשב יותר טוב אוזניות פתוחות או סגורות? ועוד שאלה אוזניות גרדו יש sr325 ויש גם sr325i? או שזה אותו דבר?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כנראה שנהרס לי הכרטיס קול כי שום דבר שניסיתי לא הצליח לגרום לא לעבוד (לא נורא יש אחריות). השאלות שלי הן: ב סי די רום יש הרי יציאה לרמקולים (אני מתכוון בפנל)- מה אני יכול לשמוע דרך זה? רק שירים בפורמט wav ולא mp3? או שאני בכלל לא יכול לשמוע דרך שם כי אין לי כרטיס קול? תודה
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
רוצה לשדרג את החדר שלי. בתכנון כבר לקנות מחשב חדש + טלוויזיה 32FHD בתור מסך. הפוסט הזה בשביל מערכת הסאונד. אני מוכן להשקיע 4-4.5 אלף על זוג רצפתיים קדמיים + רסיבר סראונד (או מגבר סראונד..לא יודע כ"כ מה ההבדל) אני רוצה מיד שניה. חדש לא משתלם במיוחד שאפשר להשיג משהו טוב במחיר זול. אני לוקח את הזמן שלי. לא ממהר לשום מקום ויש לי לפחות חודשיים עד שאבצע את הקניה. אני רוצה להיות סגור על זה עד הסוף. ומוכן גם לעשות מספר נסיעות עד לבית המוכר כדי לשמוע במה מדובר. במה כדאי לי לשים יותר דגש מבחינת השקעה כספית? רמקולים? מגבר? ובאיזה חברה עדיף? אני לא מעוניין בחברות מדבקה כמו Pure Accustics וכו'.. המגבר צריך להיות סראונד. יש לי 2 רמקולים, סטליטים, אחוריים שאני מתכנן לחבר אותם וגם סנטר. …
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
טוב, היתגלגל לידי דיסק קשיח (של מחשב נייד) וחשבתי לעשות ממנו דיסק נייד (או בקיצור, נידפק לי הנייד והדיסק שרד).ואז באה המחשבה "למה רק דיסק נייד אם אפשר לעשות ממנו יותר, נניח נגן MP3 או מציג ווידאו"... לעניין, מישהו מכם בטוח מכיר/ראה איזה נגן כזה או אחר אשר מוכרים אותו ללא הדיסק. לא? אז אני הכתובת... המלצות, טענות ודעות קדומות, גילי
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
בעבר פירסמתי שקיבלתי מגבר של חברת CARVER מדגם CM-1040. היום קיבלתי זוג רמקולים די גדולים של אינפיניטי מדגם SM102. ניסיתי לחפש קצת מידע עליהם ולא ממש מצאתי, ממה שהבנתי מדובר בסידרת כניסה שלהם הוופר בסדר אבל הטוויטר לא ברמה. למישהו יש רשמים נוספים? האם ניתן לשדרג את הטוויטר במידה ולא אהיה מרוצה ממנו? איך הם ביחס לקליפש פרומדיה 2.1 שמחוברים כרגע למחשב שלי? בנוסף אני צריך לג'מפר את המגבר, איפה ניתן לקנות כבל RCA קצר כדי לג'מפר את הPRE-OUT?
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני מחבר את המכשיר ליו אס בי הווינדוס לא מזהה אבל הוא כן מטעין
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מיזמן מחכה ואתמול ההורים קיבלו כסף ויש תקציב!!! קטן אבל יש! אני רוצה ליקנות משהו איכותי 5.1 אמרו לי LOGITEK הם הכי איכותים במחיר שפוי אני ממש אשמח אם מישהו יתן קישור לחנות מיכרז שמוכר בזול כי אני זוכר שהיה פעם אבל איפה? ועוד שאלה אני צריך גם כ.קול כי שלי מסריח VIBRA 128 חשבתי על 5.1 LIVE אבל אומרים לי חברים שעדיף AUDIGY הכל מיועד בעיקר למישחקים קצת מוזיקה וקצת סרטים בערך 3-5 שעות ביום מישחקים 0.5-1 מוסיקה ו3-5 שעות בשבוע סרטים אני לא יודע איזה כרטיס עדיף אומרים שהAUDIGY ינצל אותם טוב יותר אבל אם אני רוצה אותו אני צריך לחסוך עוד כמה חודשים עד שיהיה מספיק...הכי חשוב הרמקולים כ.קול אני יכול להיתפשר דרך הגב יש לי מחשב די חלש P3-800 אומרים שזה משפיע על משהו,עלמה איך בבקשה…
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
למוזיקה ועבודה משרדית (סרטונים במקרה הטוב). עד 500 ש"ח אפשר קצת חריגה אם הבדל משמעותי. ראיתי את אלה microlab x16 http://ksp.co.il/?uin=15358 קצת יותר מהתקציב אבל עדיין סביר. או שכדאי ללכת על אלה: http://ksp.co.il/?uin=15346 או שבכלל עדיף ללכת על זוג רמקולים בלי סאב? אודה להמלצות.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה.........בקרוב אני קונה רמקולים וחשבתי על רעיון לחבר רמקולים של אוטו......אבל אני לא בטוח כי אוליי עדיף את הatp3 התקציב שלי עד 450 ש''ח פלוס מינוס........אגב רציתי לקנות רמקולים של רכב כאלה http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^366,normal_sales ולחבר אותך לסטריאו שלי במקום הרמקולים הנוכחיים שלהם......אז מה עדיף אותם או את הatp3? אני פוחד שהatp3 יהיו חלשים כי המטרה שלי זה להרעיד את החדר........ולפי מה שאני יודע רמקולים של פיוניר לרכב הם בהחלט עוצמתיים......... אז תעזרו לי אתם בבחירה........ותודה
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי, אני מבלה לא מעט זמן בנסיעות, במהלכן הייתי שמח לנצל את הזמן טוב יותר ע"י ביצוע שיחות, צפייה בסרטונים והרצאות ועוד. ברצוני לרכוש אוזניות לשימושים אלו. ניסיתי תקופה אוזניות סטנדרטיות וסבלתי מחוסר נוחות - גם כל עסקי החוטים שיגעו אותי (לחבר, לנתק, מסתלסל מסביב...) וגם מצאתי את הInear בכללי לא נוח לאחר נסיעה ממושכת. כמו כן המיקרופון בד"כ דרש שיחזיקו אותו. לכן אני חושב (אלא אם תשכנעו אותי שיש אופציות נוחות אחרות) שאני רוצה אוזניות bluetooth בתצורת onear. הכי קריטי לי איכות השיחה ונוחות (לרבות חיי סוללה, ממשק), על איכות סאונד במוזיקה אני בהחלט יכול להתפשר. מבחינת המחיר - עדיף כמה שיותר זול, אבל מסקר שוק קטן אני מבין שאוזניות סבירות זה באזור ה350 ש"ח, אין לי בעיה לחרוג (אם כי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ועוד משהו אם אני רוצה לשמור את האודיו המקורי שלסרטי הdvd בזמן הכיווץ לdivx (אני מתכוון לac3 ו dts) מה אני צריך לעשות? אני משתמש כרגע בflaskmpg ושם לא מצאתי אפשרות לעשות את זה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני חייל אז כמובן שאני מאוד משועמם וחשבתי אולי אני אקנה לי נגן די וי די נייד... אין לי תקציב בשמיים - גג 1,500 ש"ח ועדיף פחות... אין לי מושג מה שווה לקנות ופה כבר עזרו לי הרבה אז עוד פים אחת תהיה מבורכת קיצר אין לי דרישות מיוחדות כי נראה לי שכולם קוראים צרובים - זה הכל מחכה לתשובה תודה...
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-