עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by itaym120,

שלום, על איזה רמקולים למחשב אתם ממליצים? תקציב של עד 800₪. בעיקר למוזיקה ולמשחקים. חשבתי על microlab solo 7c. הם טובים למחיר?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by naoriko,

שלום, ברצוני לקנות רמקולים למחשב שמתי עין על אלו - Z623 2.1 Logitech מה אתם אמרים?, יש לכם משהו טוב יותר להציע? מה אתם חושבים עלייהם? תודה מראש! ושבוע טוב! :]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by lompy,

כרגע המחשב מחובר לסט רמקולים 5.1 ישן וממש לא איכותי https://www.velleman.eu/products/view/?country=fr&lang=en&id=382664 השימוש גימנייג כשיש זמן / יוטיוב /אולי סרט פעם ב... אני רחוק מלהיות אדיופיל והאמת שאפילו הסואנד של הרמקולים האלו בסדר בשבילי הבעיה שלי איתם: 1. המקום הפנוי מצומצם והם תופסים יותר מידי מקום 2. אין לי ממש שימוש ב 5.1 במחשב 3. כשהם דולקים אבל לא משמעים שום דבר יש FEEDBACK שמזמזם וזה משגע אותי. חשבתי לקנות סט של 2 רמקולים או 2.1 אבל אני לא מבין בזה כלום. ראיתי הרבה המלצות לרמקולים בטווח מחירים די רחב אבל אני לא יודע מה תקציב מינמלי בשביל רמקולים נורמלים. כנראה שמשהו די…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by davidbr,

היי, אני מתכוון בקרוב לקנות רמקולים. יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם - לא משהו פצצתי. הייתי רוצה שתמליצו לי על רמקולים עד מחיר של בערך 300-350 ש"ח, עדיף פחות. יש עדיפות לרמקולים שחורים! תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  5. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  6. אם יש Thread עם רמקולים מומלצים לרמות מחירים שונות, תפנו אותי אליו? לא מצאתי כזה. אם לא, איזה רמקולים מומלצים לטווח המחירים הזה? הדרישות לא גבוהות מדי. עבודה שגרתית, וצפייה בתוכניות טלוויזיה. הסאונד צריך להיות סביר, אבל אני לא אודיופיל יוצא מהכלל.

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  7. Started by A1eX,

תודה..

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  8. Started by shayks,

היי, עד עכשיו היו לי רמקולים 2.1 של CREATIVE SBS390 ומאוד הייתי מרוצה מאיכות הצליל. קניתי השבוע Logitech Z323 והתאכזבתי מאוד, הצליל היה עמום לעומת הקודמים, והחלטתי להיפטר מהם ולהשקיע במשהו טיפה יותר טוב. עוצמה היא לא שיקול מרכזי אלא עושר הצליל, גבוהים נקיים, בס משתלב טוב. הדגמים שמצאתי בZAP הם MicroLab FC330/FC530 SonicGear Evo 7/8 אבל אין לי מושג אם איכותם עולה על זו של הלוג'יטק...אם התקציב לא מספיק למשהו טוב, הוא מעט גמיש כלפי מעלה. אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי, אני מחפש רמקולים למחשב הנייח שלי, אני מחפש מערכת 2.1 ממש טובה והשתיים בנתיים ששמתי לב שהמון מדברים עליהם הם הZ623 של logitech והT3 של GigaWorks, ההורים שלי נוסעים לאילת בראשון אז אולי יהיה אפשרות לקנות אותם אפילו בזול יותר, כרגע הZ623 לא במלאי שם בדקתי, יש במלאי את הT3. עכשיו לשאלה, רציתי לשאול אותכם מה דעתכם על שתי המערכות האלה, האם יש לכם המלצה למערכת יותר טוב, והאם לדעתכם כדאי לי להוסיף כרטיס קול (אלא אם כן המערכת באה עם אחת). אלא הפרטים שנראלי אתם צריכים: http://prntscr.com/588fuy http://prntscr.com/588g4j אין לי שום כרטיס קול חיצוני. בנוסף, יש לי את shure srh840, האם יש דרך לשפר את הסאונד שלהם? (הסאונד אחלה אבל אני רוצה להוציא קצת יותר מהר כי אני בטוח שהם…

• 16 תגובות
    • 5.9k צפיות
  10. לא משהו מתוחכם מידי קצת מוזיקה קצת אינטרנט

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. תנו בהמלצות חברים, חייב שיהיו 2.1 תודה לעוזרים

12. Started by GrayFox,

מה המצב אנשים? אני מחפש המלצות לרמקולים למחשב 5.1 עם סאב + שלט שליטה בווליום (כמו בX-540) טווח מחיר של 500-600 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  13. העיקר בכותרת , אין עוד בקשות , בינתיים חושב על logitech x540

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  14. Started by below_z,

ערב טוב! אני מחפש רמקולים למחשב סלוני שמיועד לצפייה בסרטים (HTPC). תקציב: בערך 200, אפשר לחרוג עבור משהו באמת טוב. (לא אכפת לי על חנות כל עוד זה באזור המרכז/נתניה) חשבתי על Logitech Speaker System Z313 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7436 מה דעתכם? הרמקולים טובים? יש המלצות למשהו אחר?

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by hbhc,

שלום אני רוצה לקנות רמקולים למחשב עד 200 ש"ח השימושים שלי הם מוזיקה סרטים וגיימינג . אין חריגה ושיהיו הכי טובות בתקציב. 2.1 כמובן. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  16. שלום, אחד מהרמקולים שלי שבק חיים ואני צריך סט חדש. מחפש מערכת 2.1 במחיר של 250 ש"ח (+/-) עם גישה נוחה לאוזניות. חלק לא מבוטל מהזמן אני משחק עם אוזניות ולכן גישה נוחה לאוזניות זה קריטי. יש לציין שאני לא ממש שומע מוזיקה במחשב והסאונד מקורו בעיקר בגיימינג ומדי פעם סרטים. על מה הייתם ממליצים בטווח המחירים הזה? כל חנות בתחום פ"ת תהיה רלוונטית (אני יודע על באג ו-KSP באזור). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. אם יש משהו ששווה להשקיע בשבילו עוד 100 שקל אז אין בעיה.

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  18. אהלן.. אני מחפש המלצה לרמקולים למחשב 2.1 שיועדו למוזיקה בעיקר. הטווח הוא 500-600 שקל ,אם אפשר אז גם קישורים לחנויות שמוכרות את המוצרים שהמלצתם.

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין בהמלצה לרמקולים למחשב,התקציב נע בין 700-800 השימושים הם בעיקר מוזיקה וסרטים. מה דעתכם על MICROLAB X23?

20. אהלן אנשים, אז ככה, יש לי התלבטות לגבי רמקולים למחשב, בעיקרון זה נועד לצפייה בסרטים וטלווזיה, בעייה ראשונה שהחדר לא אקוסטי, זה ממד (בטון מזויין), זה גם חדר לא גדול מאד. בעייה שניה, אני לא מכיר רמקולים למחשב בכלל, יש לי HERCULES 7.1 עם יציאה אופטית, יש רמקולים עם כניסה כזו ? תקציב : עד 1000 ש"ח גג. תודה אנשים

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שנה טובה לכולם הרמקולים הג'נריים שלי נמאסו עליי ובא לי להתחדש באיזה סט נחמד. אני מעוניין לקנות רמקולים שולחניים למחשב, או סטריאו או 2.1 אני לא נוהג לשמוע חזק והדגש הוא יותר על איכות מאשר על עוצמה. הרמקולים ישמשו אותי לסרטים, מוזיקה ומשחקים. תודה עריכה: חשבתי על הדגם הזה עם חריגה קלה http://www.kingpc.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=547

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  22. שלום לכולם! ההורים שלי ניצלו את המחשב הישן שלי ושמו אותו בסלון בשבילם.. הכל כבר יש - מלבד רמקולים.. מדובר על מחשב לסלון, להורים, כן ישמעו בו מוסיקה מדי פעם אבל בואו נהיה גלויים - הם לא אודיופילים (בלשון המעטה, כן..) אני צריך בבקשה המלצה לרמקולים, רצוי 2.1, טובים ואיכותיים ושגם נראים טוב (זה בסלון, אין מה לעשות - ויזואליות חשובה). תקציב בעיקרון מאוד גמיש - 300 ויותר ש"ח - גמיש מצד אחד, אבל אם אין צורך בכל התקציב אז גם מעולה.. אני אהבתי מאוד "בזמנו" את ATP3.. הבנתי שכיום כבר לא מייצרים אותם יותר.. מה אתם ממליצים? תודה.!

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  23. שלום. הרמקולים הישנים שלי לוג'יטק X220 הלכו לפח אתמול אחרי ששירתו אותי מעל ל 8 שנים חחועכשיו יש צורך בחדשים.. את האמת שהייתי סגור על הארמן קרדן סאונדסטיק 3 שמהיום שיצא סאונדסטיק אחד אני מפנטז לי עליהם ובמיוחד שיש לי חברים שטסים עוד כמה ימים לחול אז המחיר בדיוטי ממש משתלם.. אבל אחרי כל מה שקראתי בפורום כאן אני ממש מבולבל..למרות שכל העולם ממש מעריך את הרמקולים האלה אתם דיי נגדם.. אז אני בנאדם שאוהב לשמוע עוד הצעות ואז להחליט בעצמו ולא ללכת ראש בקיר ואחרי זה להתבאס.. בקיצור החדר שלי הוא דיי קטן(אני אמדוד אותו ואגיד לכם את מידותיו,אני מניח 250X270 בערך אולי טיפה יותר גדול) אני צריך רמקולים למשחקי מחשב אבל בעיקר למוזיקה..והחל ממוזיקה קלאסית ועד למטאל ובלוז וגאז וממש מה שבא לי …

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. שלום לכולם, אני מעוניין ברמקולים לשמיעת מוסיקה בתקציב עד - 700 ש"ח בדגש על איכות הרמקולים ימוקמו על שולחן העבודה בחדר 3X3 תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. תודה.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.