עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ROTEMan,

יש לי קבצי ape שאני רוצה לחלק אבל אם הcue splitter הוא מחלק לי את הflac או wav אז למה עדיף לי להמיר את הקובץ כדי שיהיה מינמום פגיעה באיכות. תודה, רותם. עריכה: אם יש פורמט אחר שעדיף להמיר אליו אז תגידו.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by אלון פ,

שלום לכולם, רציתי לדעת מה זה אודיו HD. לפי מה זה נמדד? בכלל, לפי איזה קריטריון נמדדת איכות המוזיקה? לפי KBPS או לפי KHZ, לפי משהוא אחר בכלל? וכמה KBPS או KHZ או משהוא אחר נחשב סאונד באיכות HD? דולבי סראונד זה HD? ושמעתי שיש פורמט FLAC, שהוא גם אודיו HD, אז כול FLAC הוא HD, או שיש קבצים יותר או פחות טובים כמו ב פורמט MP3? תודה לעוזרים! אלון

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. אפילו בתל-אביב. אני מחפש בחנויות שאתם מכירים באיזור המרכז מומלץ תל-אביב-רמת-גן (אפילו בני ברק חחח) שמוכרים דיסקמן MP3 בזול! (ברור שיהיה הררבה פונקציות כמו ID3.)בלי השמנה באינטרנט הכוונה עם יש אתר תביאו אבל אני הולך לשם וקונה!... יעני שלא חייבים להזמין באינטרנט. ((עד 350 ש"ח!!)) תודה! וזה חשוב לי כי כבר חודש וחצי שאני מנסה למצוא משו. הכי חשוב קורא צרובים חח

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=CX300II&Cat2Cat1ID=5026&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he היה לי בעבר החזיקו לא כלכך הרבה זמן . יש משהו עדיף באותו טווח? רק IN EAR

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם, אני רוצה לרכוש טלוויזיה לסלון שתשמש לצפייה בתכני HD (עד וכולל 1080p) ו SD (וגם משחקים) שיוזנו ממחשב שיוחבר דרך HDMI. תקציב: עד 4K. מרחק צפייה: 2.2 מטר. תנאי תאורה: במהלך היום יש אור בעוצמה בינונית. קצב רענון: העדפה ליותר מ 60Hz בגלל השימוש במשחקים. אין צורך ב 3D. כמו כן, האם אפשר שלטלוויזיה תהיה יציאה קואקסיאלית/אופטית עבור מגבר סראונד קיים או שמא צריך להזין לו את הסאונד מהמקור בנפרד? לאחר חרישה של אתר retrevo הגעתי לטלוויזיה הזו, מה אתם אומרים?: http://www.retrevo.com/s/LG-42LK530-TVs-review-manual/id/23904bh139/t/1-2/ הכי זול שמצאתי עם אחריות 3 שנים מהיבואן הרשמי זה כאן: http://salon-hod.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=214 בתודה מראש, עמרי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by emperor,

שלום, לאחר חיפושים רבים והמלצות שקיבלתי מחברים רכשתי לפני כשבוע את האוזניות cx300 לאחר שהישנות הפסיקו לעבוד אם לומר את האמת אז אני ממש לא מרוצה, כי כבלי האוזניות מאוד רגישים לכל תזוזה שגורמת לרעש חזק. אני כבר לא מדבר בכלל שלא ניתן לצאת איתן לריצה, אבל זה פשוט מטריף שכל נגיעה אפילו הקלה ביותר (אפילו מזגן של האוטובוס) גורמת לרעשים מאוד חזקים ופוגמת באיכות ההאזנה. אציין שעם האוזניות הגנריות שקיבלתי כשקניתי את הנגן (s9) אף פעם לא היו לי בעיות אלו רציתי לשאול האם זה נורמלי שהכבלים כל כך רגישים או שישנה בעיה כלשהי עם האוזניות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by gal1,

creative gigawork 7.1 או logitech z 680 5.1

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. היי , אני מתלבט בין 2 נגני mp3 (פלאש) אני צריך שתעזרו לי לבחור אחד, אבל תסבירו למה . הSandisk 1GB וה iRiver IFP799 1GB עכשיו, האייריבר טיפה יותר איכותי ונקי מבחינת צליל , אבל רק טיפה. יש לו זמן סוללה אדיר (יכול להגיע עד 40 שעות!) , ההקלטה שלו מעולה , והוא קטן ויפה . אבל לפי מה ששמעתי הוא מסובך וקשה לתפעול , וחוצמזה הוא יקר בארץ ( 1400 שקל בשביל 1GB ) , האייריבר 799 היה ב10 נגני הפלאש המובילים בעולם . הסאנדיסק , זול יותר מהאייריבר, גם לו יש איכות צלילי נקייה וטובה , אבל פחות מהאייריבר . זמן סוללה לא רע ( יכול להגיע ל-12 שעות ) , יש לו הקלטה לא משו ( שומעים רשרושים ) הוא יותר קטן מהאיירבר, ולדעתי גם יותר יפה ( אבל זאת רק דעתי ) והוא מאוד נוח לתפעול ו…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Lirans,

שלום אני בהתלבטות איזו מן הטלויזיות לקנות sony 32bx400 vs samsung 32d550 הטלויזיה תחובר למחשב לצורך משחקים וסרטים בhd מה שמעניין אותי זה איכות התמונה והלאג רמקולים, תמיכה בmkv והשאר לא מהווים חשיבות תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני מתכנן להזמין את מערכת רמקולים Z-640 מבית Logitech שזה כמובן 5.1 אבל אני יודע שהכ.קול שלי לא מתאים אני מתכנן כמובן עוד כמה חודשים ליקנות CREATIVE 5.1 LIVE. רציתי לדעת עם הרמקולים יעבדו אצלי בסדר עד אז ואם ביכלל? וכל החוטים ניכנסים לסאב ומישם וכ.קול? בתודה THE GYVER

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by StarMo,

ניסיתי לבדוק בחוברת שלו אבל לא כתוב.. אני מנסה לחשוב מה אני אעשה כשאני אסע לחול.. לא נראה לי שאנ אסחב עם שנאי אלא אם כן יש אחד ממש קטן.. או איזה גאדג'ט לפוד שמאפשר לו להטען ע"י סוללות.. אם מישהו יודע על המתח או על הגאדג'ט אני אשמח לשמוע

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by אוריפ,

בחודש הבא עלינו לטובה יש לי יום-הולדת! החלטתי לבקש מהורי רמקולים חדשים וכרטיס קול חדש. כרגע יש לי כרטיס קול של CREATIVE מסוג LIVE! 5.1 DIGITAL ורמקולים מעפנים של חברה עלומת שם שפשוט זוועתיים (חברת CIRCLE DATA... מישהו שמע עליה בכלל?). מכייון שהכרטיס קול הוא דיי ישן שעובד ב-16 BIT, והרמקולים לא משה ובכלל, החלטתי לשדרג לדבר הבא: כרטיס קול: Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card שעולה 571.83 ש"ח. רמקולים: Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers שעולה 585.49 ש"ח. סה"כ: 1157.32 לקחתי את הכרטיס קול הזה כי הוא די זול ומאוד מתקדם וגם בעיקר בגלל שאני מאוד מרוצה מהחברה הזאת... לקחתי את הרמקולים האלה כי שמעתי שהם מעולים! אין לי צורך במערכת 5.1/4.1 ומעלה כי אין לי איפה לשים את האחוריים (אב…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני הולך לקנות אותו כנראה, מה דעתכם עליו? האמת שעד היום עבדתי רק עם CREATIVE, אז אשמח לשמוע חוות דעת

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by MDK,

טוב אז ככה: קניתי ב1.9 בבאג את המכשיר ב700 שקל, וקיבלתי בחבילה: מדריך הפעלה בסיסי, כבל USB, כבל LINE IN, אוזניות כפתור, נרתיק נשיאה וחבל לתלייה על הצוואר, בטריה AA של DURACELL הבאנדל בהחלט מרשים, אם היו מביאים נרתיק לזרוע זה היה מושלם. עכשיו אני צריך לחפש ולהוסיף כסף. ** בינתיים לא מצאתי USB 2 לחבר אליו את הנגן אז בקשר למהירות העברת נתונים אני לא יכול להתיחס בינתיים. (בUSB 1.1 לקח בערך 10 שניות להעביר שיר, שזה נראה לי הרבה) ** *** לא ניסיתי בינתיים גם את התוכנות שמצורפות איתו *** התלהבתי מאוד מהגודל ומהמראה. חמוד מאוד. אח שלי (בן ה25) לא האמין שזה נגן MP3. האוזניות שמגיעות איתו הן לא SENNHEISER אבל הן נחמדות יחסית (שכחתי את החברה). בתור אחד שלא אוהב אוזניות …

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by shai11,

שלום אני צורב סרטים לדיוקס שלי כבר כמה חודשים בכול הפורמטים ליפני כמה ימים צרבתי איזה סרט והוא כותב שהוא לא תומך בפורמט עכשיו השאלה האם אפשר להתקין לו מקודדים? אני צורב א, הסרטים דרך NERO DATA cd

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by m_a_t,

אני מחפש רמקולים טובים עדיפות ל-4.1, נסתפק גם ב- 2.1 שאלה- הלוחות אם החדשים באים עם כרטיס טוב O\B או שעדיף כבר להשקיע בכרטיס טוב יותר? (למשל הלוחות החדשים של epox nforce2) שווה לי לקחת ב- 1250 ש"ח audigy 2 + creative 5200?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ShakedB,

כותברת! שימושים: משחקים 50% מוזיקה 35% סרטים 15% http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=692838 G51 G500 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401797 תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by whodosntlikeomri,

שלום אני קונה בקרוב מארה"ב ihp-120 השאלה שלי היא האם האוזניות שאני יקבל איתם טובות? או ששווה שלהקיעה עוד 30$ ולקנות אוזניות אם לקנות אז איזה אוזניות אתם ממליצים באזור ה 30$?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by motir,

היי, אני מחפש רמקולים למחשב שלי בעבודה. אני לא זקוק לווליום גבוה במיוחד, אבל רוצה משהו איכותי. קראתי קצת ומצאתי שה-ATP3 של Altec Lansing מקבלים תשבוחות בכל מקום (אפילו כאן בפורום). לא הצלחתי למצוא מקום שבוא ניתן לשמוע אותם בתצוגה... שאלתי: 1. מישהו מכיר ויכול להמליץ? מה ההבדל בסאונד בינם לבין ה-2100 ? 2. מה לגבי Klipsch? הבנתי שגם הם מעולים, אבל לא הצלחתי למצוא איפה קונים אותם בארץ... 3. עוד דגמים שאני לא מכיר? סדר הגודל של המחיר שאני חושב לשלם הוא באזור ה-500/600 ש"ח. תודה לכל העונים ! ;D מוטי.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. עם אקו יפה.. בפורום התמיכה של CREATIVE אין תמיכה כ"כ טובה. יש לי פלייבק ואני רוצה לנגן אותו ולשיר דרך המחשב. המיקרופון עובד אבל איך עושים קריוקי מקצועי עם אקו (רק למיקרופון)? תודה לעוזר\ים. גל.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום חברים אני מעלה תמונות של הכרטיס קול שלי, ניסיתי לחפש לפי השם שרשום למעלה, נכנסתי לאתר של קריאטיב והתסכלתי בכול הכרטיסים אבל שום דבר לא דומה לשלי, מה עושים ואיזה דרייבר להוריד? בעיקרון מה שאני מחפש זה אקולייזר בגלל שהבאס של המערכת חזק מידי והטרבל חלש. https://picasaweb.google.com/111002907041902570174/February92012

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. ערב טוב, יש לי איי פוד (מרוצה עד הגג -חוץ מכמה דברים) כבר חודש, והאוזניות שלו נחמדות, אבל אני זקוק למשהו יותר רציני.. מכיוון שאין לי שום מושג או ידע בבחירת אוזניות, אני צריך את עזרתכם. התקציב נע בין 50$-100$, (אפשר לחרוג), והגעתי לשני סוגים שיכולים להתאים לי: הראשון הוא IN EAR, מצאתי את הדגם הזה של סוני, הרבה המליצו עליו, אבל אמרו שלא ניתן לשמוע איתם הרבה זמן כי זה כואב/מציק.. http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home;jsessionid=CMh7Rw1fb2!1668865055?O=productlist&A=details&Q=&sku=367723&is=REG השני שחשבתי עליו הוא הדגם הזה, אהבתי את העיצוב והכל אבל הדאגה שלי היא הם ענקיות (ואני לא רוצה להסתובב עם בונגילות בראש) והכבל ארוך מידי (3 מ') http://w…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by andrei21,

1) האם אפשר להפעיל בתוכנה כתוביות חיצוניות בעברית? 2) האם אפשר להפעיל כתוביות חיצוניות בסרטי blu-ray מלאים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by MoFo,

שלום חברים, אני מנסה למצוא קבלים להחלפה בקרוס אובר (2WAY), האם מישהו מכיר חנויות בארץ (ספציפית בדרום הארץ) היכן ניתן למצוא את הקבלים הבאים: 2.2uF 100V 2.7uF 250V הדירוג לא חייב להיות בדיוק זהה מבחינת הפאראד, מה שכן הם בי-פולריים וזה כן משהו שהייתי רוצה שיהיה בקבל החדש. מצאתי כמה קבלים ב איביי אבל אני לא בטוח שהם איכותיים...: http://www.ebay.com/itm/10-x-2-2uF-2-2u-2-2mfd-50V-85-degrees-NP-Audio-Capacitor-axial-USA-Free-Shipping-/280810584303?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item41619d78ef וזה: http://www.ebay.com/itm/Mundorf-MCap250-2-7uF-MKP-Audio-Kondensator-MCap-capacitor-2-7-F-250V-853068-/310466748111?pt=Lautsprecher_Selbstbau&hash=item4849429ecf תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. השימוש העיקרי במסך הוא בתור מסך מחשב יעודי למשחקים , סרטים , אינטרנט ושימושי מחשב רגילים. מרחק הצפייה הוא בסביבות 3 מטר. המסך שראיתי שנראה לי מעניין הוא Samsung UA32EH5000 LED . הוא 100HZ ו LED. איך הוא? אם מישהו מכיר מסך אחר מומלץ או חסרונות משמעותיים שיש ל 100HZ , אז אני אשמח לשמוע. כמו כן , ראיתי גם את המסך הזה LG 32LK430Y LCD שעולה 300 שקל פחות , אבל הוא "רק" 50HZ. האם שווה להוסיף כסף על מסך יקר יותר או שזה מספיק? אני גם אשמח להסבר על סוגי הפאנלים השונים במסכים. ראיתי שיש פאנל IPS. וגם האם למסכים האלה יש לאג? תודה.

דיונים חדשים בפורומים