אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם, חיפשתי בכל מקום ללא הצלחה מתאם 3.5מ'מ (של אוזניות רגילות), ל2.5 (חיבור קטן יותר), לא מצאתי בשום מקום, אשמח אם תוכלי להכווין אותי לאתר כלשהו (רק ישראליים אין לי איך לקנות מחו'ל), או חנות באזור המרכז שיש לה את המתאם הנ'ל, יש לשים לב שהוא סטראופוני ולא מונופוני ההבדל הוא לסטראופוני יש שלושה פסי בידוד בעוד למונופוני יש רק 2 בתודה מראש, לירן
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל ההודעה נערכה: הבעיה של השיור זה שהחוט שלהן מותאם ללבישה מאחורי הצוואר (כלומר אוזניה אחת ארוכה יותר מהשניה), ואני לא סובל את זה. לכן צריך לחפש אלטרנטיבה. מה עם אלה? http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=368885&is=REG&addedTroughType=categoryNavigation
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש טלוויזיה לסלון שתשמש לצפייה בתכני HD (עד וכולל 1080p) ו SD (וגם משחקים) שיוזנו ממחשב שיוחבר דרך HDMI. תקציב: עד 4K. מרחק צפייה: 2.2 מטר. תנאי תאורה: במהלך היום יש אור בעוצמה בינונית. קצב רענון: העדפה ליותר מ 60Hz בגלל השימוש במשחקים. אין צורך ב 3D. כמו כן, האם אפשר שלטלוויזיה תהיה יציאה קואקסיאלית/אופטית עבור מגבר סראונד קיים או שמא צריך להזין לו את הסאונד מהמקור בנפרד? לאחר חרישה של אתר retrevo הגעתי לטלוויזיה הזו, מה אתם אומרים?: http://www.retrevo.com/s/LG-42LK530-TVs-review-manual/id/23904bh139/t/1-2/ הכי זול שמצאתי עם אחריות 3 שנים מהיבואן הרשמי זה כאן: http://salon-hod.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=214 בתודה מראש, עמרי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אוזניות SteelSeries 5HV2 עם ככרטיס קול USB (כן אני יודע שאלה אוזניות חארטה..(gaming)) ולפני כמה זמן קפץ החשמל בבית שלי וכל המחשב קרס כי אין לי אלפסק... ושהדלקתי את המחשב לאחר מכן הווליום של האוזניות ממש ממש ממש ממש ממשששש נחלש.. ושומעים חלש איפלו שאני שם על ווליום שהיה נחשב מחריש ממש לפני שקפץ החשמל.. בקושי שומעים משהוא עכשיו השאלה שלי אם באחריות הם בכלל שמים לב לזה ומתקנים את זה... ואם אפשר לסדר את הבעיה הזאת ממחיקת דריבר והתקנתו מחדש או משהוא כזה.. או שאני צריך לקחת את זה לאחריות ואין דרך אחרת לתקן את זה... זה ממש מוזר כי האוזניות פועלות רק הווליום חלש שומעים אבל הוא ממש חלש... יכול להיות שהבעיה גם בכרטיס קול ה USB? אולי הוא נדפק? =\
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות טלוויזית LCD בגודל המומלץ למרחק של 2.5 מ', אני יודע שלמרחק הזה מספיק HDR או שעדיף כבר ישר לקנות FHD? כדי להנות מהטלויזיה באמת, כמובן מומלץ שיהיה טסטימר צמוד אליה שיוכל לנגן סרטי HD בצורה חלקה. התקציב עומד על 3.5 לטלוויזיה ולסטרימר עצמו. כמובן עדיף כמה שפחות. רוב התכנים יהיו בתקן SD בשידור של יס ויהיו סרטי HD מהסטרימר. ד"א, אם יש דגמים מליינים ישנים שהם טובים ואין תוספות מיוחדות או שיפור משמעותי כלשהו בליינים החדשים אין לי בעיה ללכת על דגם ישן יותר על מנת להתפשר במחיר. תודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי תוכנה שממירה פורמטים של אודיו כגון wav, mp3, ogg, mpc, wma לכל שאר הפורמטים. מתוך רצון לפנות כמה שיותר מקום על ההרדיסק, איזה פורמט הוא הכדאי ביותר?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
*שיהיה כלול חיבור אופטי למשחקים, מוסיקה הצעות יתקבלו בברכה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה לטלויזיה באזור ה46 . התקציב הוא בערך 6000. מאוד חשוב הרזולוציה והצבעים, המסך אמור להיות בשימושים של מחשב, כבלים, קונסולות, סרטים כמובן. חשוב שיהיו יציאות HDMI מרובות. הפרטים בטלויזיה וזרימת התמונה מאוד חשובים. האם התקציב עומד בדרישות בכלל ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס טלוויזיה שיתחבר לממיר של HOT ויוכל להציג HD ולהקליט HD גם. שהתצוגה וההקלטה תהיה איכותית. המון תודה על עזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ראיתי את המוצר הבא בוואלה : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=STavuprolyl זה כאבל שמתחבר מהוידאו לUSB במחשב..עכשיו יש כמה קלטות שאני רוצה לצרוב על דיסקים. מישהו מכיר את הכאבל? איך זה הולך כל התהליך של העתקה למחשב וזה.. צריך כאילו להמתין את אורך הקלטת כדי שזה יסיים להעתיק לא? הרי זה מריץ את הסרט ושומר במחשב או משהו כזה.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קצת מביך, אבל יש לי כבל שבכל אחד מהקצוות שלו יש שלושה מחברי זכר בצבע שחור, אדום וצהוב. אין לי מושג לאן לחבר את זה ב DVD ובטלויזיה. הכניסות שכתובות לי ב DVD: MR, COAX, VIDEO, ML, G/Y, B/U, R/V יש עוד 2 כניסות (S-VIDEO, Optical) - אבל הכבל לא מתאים אליהן. בטלויזיה יש לי 3 כניסות בחלק של ה AV IN (צהוב, לבן, אדום), 3 כניסות בחלק של ה AV OUT (צהוב, לבן, אדום), ו- 12 כניסות בחלק של ה component. ושוב, עוד כניסות שלא מתאימות (HDMI, etc..) איזה צבע לחבר לאילו כניסות ב DVD, וכנ"ל בטלויזיה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סתם גלשתי לי בנטאקשן וראיתי תמוצר הבא והמחיר יחסית סביר האיכות אני מאמין סיברה ביותר...והנפח מכובד בכל אופן רציתי דיעות בקשר להאם שווה לי הקניה של המוצר הנ'ל ביחס למחיר ולתמורה שניתן להפיק ממנו.. והדבר שהרשים אותי בין היתר זה התמיכה ב- Lyrics - הצגת מילות השיר !!! אחת התכונות החשובות והבלעדיות ביותר . היא LYRICS - מילות השיר - ניתן לראות את מילות השירים בדיוק כמו בקריוקי תוך כדי השמיעה המוצר פה http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1961025 תודה מראש לעוזרים ^ - ^
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מחפש לקנות מקרן קול 2.1 עד 1000 ש"ח וראיתי שזה אחד הדגמים הפופולריים בארץ ובעולם. עם זאת, בציון איכות הקול שלו באמזון הוא קיבל רק 3.8 מתוך 5 בעוד שהיו רבים אחרים שקיבלו הרבה יותר טוב (באזור 4.3 מתוך 5). האם באמת הציון הגרוע באיכות הקול מוצדק? בין הדגמים האחרים שקיבלו ציוני איכות קול טובים יותר: - Samsung HW-R450 - JBL Bar 2.1 Deep Bass - LG SN5Y על איזה מהדגמים אתם ממליצים? (זה שבכותרת או אחד מהשניים האחרים) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
^^^^^^^^^^^^^^^^^^ השאלה בכותרת, תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב התקנתי עכשיו XP PRO?SP2 הכל טוב זז מהר אבל אין קול התקנתי את הדריברים של ה NFORCE הכל מותקן בבקרה של ה NFORCE הכל על הכי גבוה גם באפשרויות קול בלוח הבקרה הכל שמתי על הכי גבוה ועדיין אין כל. למחשב מחוברת מערכת עם שני רמקולים לא שיניתי כלום בה לא נגעתי בחוטים רק פירמטתי את המחשב. יש מאחורי המערכת 4 חיבורים שחור אדום שחור אדום ומחוברים אליהם החוטים של הרמקולים והכל טוב. מישהו יודע מה הבעיה, איך מסדרים את זה??? תודה רבה לעוזרים. :-\
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
nuforce uDAC יכול לנגן קבצים באיכות 24/96 כאשר הוא מחובר באמצעות USB? לינק לדף המוצר - http://www.nuforce.com/hp/products/iconudac2/index.php תודה, levelone.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני פשוט לא מבין איך אפשר למכור רמקולים בכזה מחיר... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=33381
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! לפני כשבוע הלכתי לחנות בדיזינגוף סנטר והקשבתי לCX300. הצליל לדעתי היה מעולה, לפחות באותה איכות כמו הPX100 ואף יותר. לצערי, לא היה לי הרבה זמן להתרשם.. ולכן בדקתי את האזניות רק עם זוג אטמים אחד (מקבלים שלושה זוגות, גדול בינוני וקטן). בידוד הרעשים ממנו התרשמתי לא היה מי יודע מה.. הצלחתי לשמוע בקלות רעשים מבחוץ, גם כשהיה סאונד וגם כשהפסקתי אותו. השאלה שלי, היא האם בידוד הרעשים הגרוע היה תוצאה אולי של אטם שלא התאים בדיוק לאוזן, ואז בשימוש באטם אחר האוזניות מספקות בידוד רעשים טוב, או שפשוט האוזניות האלה לא מבודדות רעש בצורה טובה. אודה לתשובות מאנשים שמשתמשים באוזניות אלה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך המלצה לטלויזיה, מרחק צפייה 2-3 מטר אני חייב לציין שהתקציב דיי מוגבל, מחפש משהו זול אבל לא משהו גרוע תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אוקי, שלום, פעם כבר פתחתי דיון, וחשבתי שאני יקנה את הARCHOS GMINI XS202 מאז השתנו דברים..... אז חשבתי הרבה, והתייעצתי לקראת קניית נגן חדש, יש לי 4 אופציות עיקריות ואני צריך שתעזרו לי להחליט, אני צריך שיהיה מעוצב, איכותי, חזק, בעל פיצרים וכו.. הנה ההתלבטות: 1. IRIVER IFP 799. יתרונות: איכותי במיוחד. חסרונות: פחות יפה ממהנגן השלישי והרביעי. עוד נקודה שמישהו אמר לי שעומד להגיע מחליף ל799, U10 למישהו יש מושג?? 2. Creative muvo micro V/N200 1GB יתרונות: איכותי במיוחד חסרונות: פחות יפה מהנגן השלישי והרביעי. 3. 2GB I- AUDIO 5 (לא X5, רק 5) יתרונות: יותר יפה מהראשון והשני, 2GB. חסרונות: פחות איכותי מהראשון והשני. עוד מהחברה אי אודיו, זה הF1, שנמכר רק בקוריאה, אבל אני מגיע גם לקור…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה קניתי היום את הרמקולים חיברתי בכל הדרכים האפשריות בדקתי עם פלאפון בכל דרך אפשרית שיחקתי עם הבאס והטרבל אפילו עשיתי בדיקת סאב ביוטיוב שמתי טראקים עניינים אבל בכל זאת הסאב של המערכת הזאת לא עובד לי פשוט לא עושה כלום.. אלה רק הסטליטים שלו מוציאים צליל וזהו.. אשמח מאוד לעזרה.. אני מאוד אתבאס עם אגלה שהמוצר פשוט מקולקל ככה על ההתחלה..
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה לפני קצת יותר משלוש שבועות פתחתי פוסט כאשר קיבלתי את DT250 שלי. לאחרונה היו לי כמה ימים פנויים לשבת איתם על הראש ולכתוב את הביקורת הזו. מבנה: האוזניות מדגם DT250 בעלי התנגדות 250 אוהם והן אוזניות סגורות קומפקטיות, האוזניות בניות כמו טנק ומרוויחות ביושר את הכיתוב "Made in Germany" שמוטבע עליהם. האוזניות הגיעו אם כבל מסולסל שמתחבר לאוזנייה השמאלית בלבד כמו שנהוג בדגמים האחרים של ביירדינמיק וניתן למתוח אותו עד לאורך של כ-3 מטרים אך מה שמיוחד בדגם הזה, זה שהכבל ניתן לניתוק מהאוזניות, וכך אפשר לשדרג אותו לכבל טוב יותר או לאחסן את האוזניות ביותר קלות. דברים נוספים שמתפרקים כאן זה כמובן רצועת הראש והפדים, לפדים יש כאן פטנט נוסף, הדיסקה שמחזיקה את הפד ניתנת לפירוק מהאו…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את Sennheiser MM50 כדי לשפר את חווית השמיעה דרך הANDROID ולשמור את אופציית המיקרופון לשם שיחות. בדקתי בזאפ ומצאתי את טווחי המחירים האלו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716240 . בEBAY המכשיר נמכר קיים גם ב13$ אבל באמזון המחיר הוא 32$. על איזה חנות אפשר לסמוך שהיא מוכרת מוצר מקורי?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מערכת 5 רמקולים למחשב שבא עם סאב שיש בו מגבר פנימי.. עכשיו אני מחבר את כל החיבורים ואני לא שומע בסראונד אני שומע בסטריו.. משהו יודע מה יכול ליהיות הבעיה??? בסדרטים של די וי די אני שומע מכל הרמקולים סתם ככה מוזיקה במחשב אני שומע רק מתי רמקולים. ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-