אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי תקציב של 100 שקל בערך. מצאתי את זה: http://www.skypc.co.il/sg_product~980447-0914~11~0.htm זה טוב? המיקרופון שלו איכותי? כי יש לי כבר מיקרופון אבל הוא ממש לא איכותי, חלש מאוד ולא מבינים כלום. תמליצו גם על דברים אחרים :] תודה :]
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם יש זמן מוגבל לסוללה הנטענת של ה ipod nano שהיא בסופו של דבר תיגמר ולא יהיה מה לעשות עם המכשיר או שזה לא יכול להגמר? ואם זה יכול להגמר אז כמה זמן זה מחזיק?
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
סתם גלשתי לי בנטאקשן וראיתי תמוצר הבא והמחיר יחסית סביר האיכות אני מאמין סיברה ביותר...והנפח מכובד בכל אופן רציתי דיעות בקשר להאם שווה לי הקניה של המוצר הנ'ל ביחס למחיר ולתמורה שניתן להפיק ממנו.. והדבר שהרשים אותי בין היתר זה התמיכה ב- Lyrics - הצגת מילות השיר !!! אחת התכונות החשובות והבלעדיות ביותר . היא LYRICS - מילות השיר - ניתן לראות את מילות השירים בדיוק כמו בקריוקי תוך כדי השמיעה המוצר פה http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1961025 תודה מראש לעוזרים ^ - ^
-
- 14 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב 2.1 בתקציב של 400 ש"ח. למישהו יש המלצות? תודה
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב התקנתי עכשיו XP PRO?SP2 הכל טוב זז מהר אבל אין קול התקנתי את הדריברים של ה NFORCE הכל מותקן בבקרה של ה NFORCE הכל על הכי גבוה גם באפשרויות קול בלוח הבקרה הכל שמתי על הכי גבוה ועדיין אין כל. למחשב מחוברת מערכת עם שני רמקולים לא שיניתי כלום בה לא נגעתי בחוטים רק פירמטתי את המחשב. יש מאחורי המערכת 4 חיבורים שחור אדום שחור אדום ומחוברים אליהם החוטים של הרמקולים והכל טוב. מישהו יודע מה הבעיה, איך מסדרים את זה??? תודה רבה לעוזרים. :-\
-
- 14 תגובות
- 994 צפיות
-
-
עד היום השתמשתי ב CX200 של Sennheiser, כניראה שאחד החוטים התנתק מהקונקטור. למרות שאני יכול לתקן אותם , החלטתי להשתדרג. יש משהו מומלץ בתווח מחירים של 100-200 ש"ח? חייבות להיות In Ear , אני לא מסתדר עם אוזניות רגילות. תודה
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
לאחר שמת לי הRio Nitrus (ימך שמו אמן) החלטתי שאני לא מחכה וקונה MP3 חדש, יותר רציני. חשוב להבהיר: ה1.5 של הריו הספיקו לי. אני לא עובר לעולם את הג'יגה ככה שנפח איחסון זה בכלל לא פונקציה עבורי. מה שכן חשוב לי זה זמן סוללה: אני לא רוצה להטעין את הנגן כל לילה. מדי פעם אני נוסע לטיולים של יומיים-שלושה ואני רוצה שהנגן ינגן. תמיד מרגיז אותי שבאתרים רשום "8 שעות סוללה" שבסה"כ, זה מספיק- אבל המדידה מתבצעת על ווליום 10, בלי העברת שירים ידנית ובלי EQ. כשאתה מגיע לרגע האמת, המכשיר פועל שעה וחצי. דברים חשובים אחרים הם שיהיה Shuffle (אל תצחקו, נפלתי כבר על נגנים שאין בהם), שיהיה אפשר לשלוט בצורה נוחה על הפלייליסט (לפי אלבום, לפי אומן וכד'). תמיכה בעברית לא מעניינת לי אפילו את הימנית…
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש נגן טוב עד 500 600 שקל מחפש משהו ברמת הסאונד שלו תהיה גבוהה ואיכותית בעיקר MP3 WAVE
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום חברים אני מעלה תמונות של הכרטיס קול שלי, ניסיתי לחפש לפי השם שרשום למעלה, נכנסתי לאתר של קריאטיב והתסכלתי בכול הכרטיסים אבל שום דבר לא דומה לשלי, מה עושים ואיזה דרייבר להוריד? בעיקרון מה שאני מחפש זה אקולייזר בגלל שהבאס של המערכת חזק מידי והטרבל חלש. https://picasaweb.google.com/111002907041902570174/February92012
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
השאלה בנושא. ניסיתי לחבר לאינפוט2 שזה כבל שמגיע עם הרמקולים שיש לו אינפוט בננה עבה לכל רמקול בצד של המגבר ובננה סטנדרטית בצד של המחשב. עם הכבל הזה לא הצלחתי לשמוע שום דבר. אחר כך ניסיתי להוציא את הכבל שהעביר סאונד מהמחשב למסך (לצערי הרב, עד עכשיו) שהוא פשוט בננה סטנדרטית משני הצדדים. אז עכשיו אני שומע, אבל רק באסים. יש לציין משהו, אם כבר אני מעלה את זה. המגבר והשלט לא מתאימים לתמונה שבאתר של TMS (מהם קניתי את הרמקולים): http://tms.co.il/product/3143 המגבר נראה כמו בתמונה הבאה: http://tms.co.il/product/3495 יכול להיות שזאת קומבינה עם מגבר שלא שייך לרמקולים? ובכל מקרה, יכול להיות שזה גורם לבעיה? תודה רבה על העזרה, מראש [br]פורסם בתאריך: 6.07.2008 בשעה 22:07:41 …
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים כשנתיים ותמיד השתמשתי בהם כסטריאו בלבד. והיום כשניסיתי לחבר את האחוריים, שמתי לב שהם לא משמיעים... פשוט לא יוצא צליל מהיציאות האחוריות, מהצידיות הכל עובד. וכן אני ניסיתי את כל הגדרות הערוצים וכל זה. הרמקולים מחוברים דרך מפענח DDTS-100 בחיבור אופטי. מה ניתן לעשות?
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם ;D אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על הנגן הכי טוב שמתאים לדרישות שלי ? אז ככה אני מחפש את הנגן הכי טוב (לא אכפת לי מהמחיר) , אבל הוא צריך להחזיק מעמד קצת יותר מנפילה אחת, וחשוב מאוד שיהיה עמיד מטלטולים- שאני יוכל לרוץ איתו. אמרו לי שיש נגנים עם hard disk עם בולמי זעזועים מצוינים שיחזקו מעמד שהם נופלים . אשמח לקבל את ההמלצות שלכם. תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אין הרבה מה לומר.... אני זקוק לפתרון תלויה על קיר (כל פתרון אחר כבר נשלל... אין טעם להציע\לשאול) את הרמקולים SOLO6C. מידות - 272x210x361 mm DxWxH משקל - 13 KG חשבתי פשוט ללכת להום סנטר ולמצא איזה מדף קטן עבה מעץ ולחבר אותו עם תומכים ממתכת פשוטים. אפילו שלושה לכל מדף... כדי שיהיה יציב במאה אחוז. מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
ואיתי המערכת הניידת החדשה שלי high end=] http://img93.exs.cx/img93/6393/Img29_0002.jpg http://img83.exs.cx/img83/2959/Img_2.jpg ;D
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני מתכוון לדגם עם המסך של ה-20 ג'יגה. אה וגם כמה בערך הוא אמור לעלות?
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני סוגי אוזניות sony playstation platinum headset SteelSeries Siberia 840 אז ככה מצד אחד ה SteelSeries Siberia 840 ניראה איכותי, נוח והבנתי שזה 7.1 דובלי, (חבר אמר לי שזה דמוי אז לא כלכך הבנתי) מצד שני יש את Sony Playstation Platinum Headset שהבנתי שגם הם 7.1 עם 3D משהו, עכשיו אני אסביר מה השימושים שלי: נסיעה לעבודה כל יום, כמובן הלוך חזור שומע מוזיקיה וגם בעבודה עם האוזניות, לפעמים גם בבית שומע מוזיקיה עם האוזניות, ומשחק בסוני זה גם עכשיו אני מודע לזה שלאוזניות של הסוני יש מצב של Gaming Mod אבל לא יודע אם זה צריך להיות החלק המשמעותי בבחירה, אשמח אם תוכלו לשפוך קצת אור על האוזניות מה איכותי יותר מבחינת סאונד ומה זה ה 3D של סוני אם זה …
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
The price is about 500NIS, we already have speakers, just the radio itself... Thnx !
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
סוני שקניתי מאיטליה..ועלה לי דיי הרבה קניתי אותו בשנת 2000 חחח אבל בכל זאת אני רואה בכל מיני אתרים שמוכרים אותו ב80 דולר ואפילו יותר..אני לא יודע כמה הוא עולה בארץ לא מצאתי באתרים בארץ מכירות שלו אז למבינים בכמה כדאי למכור? המצב שלו מצויין...
-
- 10 תגובות
- 993 צפיות
-
-
קניתי מערכת 5 רמקולים למחשב שבא עם סאב שיש בו מגבר פנימי.. עכשיו אני מחבר את כל החיבורים ואני לא שומע בסראונד אני שומע בסטריו.. משהו יודע מה יכול ליהיות הבעיה??? בסדרטים של די וי די אני שומע מכל הרמקולים סתם ככה מוזיקה במחשב אני שומע רק מתי רמקולים. ?
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות טלוויזית LCD בגודל המומלץ למרחק של 2.5 מ', אני יודע שלמרחק הזה מספיק HDR או שעדיף כבר ישר לקנות FHD? כדי להנות מהטלויזיה באמת, כמובן מומלץ שיהיה טסטימר צמוד אליה שיוכל לנגן סרטי HD בצורה חלקה. התקציב עומד על 3.5 לטלוויזיה ולסטרימר עצמו. כמובן עדיף כמה שפחות. רוב התכנים יהיו בתקן SD בשידור של יס ויהיו סרטי HD מהסטרימר. ד"א, אם יש דגמים מליינים ישנים שהם טובים ואין תוספות מיוחדות או שיפור משמעותי כלשהו בליינים החדשים אין לי בעיה ללכת על דגם ישן יותר על מנת להתפשר במחיר. תודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה לטלויזיה באזור ה46 . התקציב הוא בערך 6000. מאוד חשוב הרזולוציה והצבעים, המסך אמור להיות בשימושים של מחשב, כבלים, קונסולות, סרטים כמובן. חשוב שיהיו יציאות HDMI מרובות. הפרטים בטלויזיה וזרימת התמונה מאוד חשובים. האם התקציב עומד בדרישות בכלל ?
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
למישהו יש רעיון איפה אפשר להוריד טראקים של סאונ שעושים טסטים לסראונד?
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
משתלם לי לקנות מערכת רמקולים למחשב מבית Teac דגם PM-2000 זאת מערכת 5.1 אפשר לקנות אותם ב-750 שקל הם עולים בערך 1800 אם הם חדשים. אני יודע שהרמקולים הם של מנהל החנות והם היו אצלו שנה, אני מקבל על הרמקולים אחריות של שבועיים אם אני קונה אותם ?? שווה לי ??
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שבוע טוב עשיתי סיבוב היום בחנויות חשמל ואלקטרוניקה על מנת לרכוש מסך LCD.רציתי סמסונג או LG אבל המוכר המליץ לי על 2 המסכים הנל בסכום שעד 3000 שח. אפשר לקבל חוות דעת? אני משתמש במסך בעיקר למחשב ושידורי טלוזיה(רק כדורגל). תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
שלום. לא מבין בכרטיסי קול יותר מדי (בלשון המעטה) שלפתי את הכרטיס קול הזה מהמחשב הישן שלי, ואני מתלבט אם לשמור אותו - או שהוא לא שווה כלום? בעקרון - אם הוא טוב יותר מכרטיס מובנה, אז אשמור אותו. הנה:
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-