אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
יש חסרונות שאני צריך לקחת בחשבון או שאני יכול להזמין? בעיקרון רוב הסרטים/סדרות אני רואה על הטלויזיה עם רמקולים אחרים ומוזיקה אני לא שומע כולכך הרבה , ככה שהרמקולים ישמשו בעיקר למשחקים ולשאר זמזומי ווינדואס השונים :-)
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי מחשב עליו מאוחסנים המון קבצים (אודיו, וידאו ותמונות) - וזה המחשב היחיד שלי בבית. אני רוצה להיות מסוגל לשלוט עליו באמצעות שלט (מהספה - מכיוון שכך אנו צופים בהכל), השלט צריך לשלוט לפחות על פליי, פאוז וווליום (עדיף שגם אפשר יהיה לפתוח קבצים ותוכנות, אבל אפשר גם בלי זה). מה הפתרון הכי טוב/זול? כאמור אין צורך בשליטה בטלוויזיה (אנחנו משתמשים במסך המחשב עצמו וזה מספיק) תודה!
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אני נמצא מתגורר בחו"ל .... הבאתי איתי לכאן מחשב HTPC (לוח אם ASUS M3A78EMH HDMI ). כאן רכשתי מסך LCD (סמסונג סידרה 5) ומערכת קולנוע ביתית... .הכל עובד תקין. היום נסיתי לחבר בין המחשב למסך בעזרת כבל HDMI ..... המסך "רואה" שמשהו מחובר אליו בכניסה HDMI 2 (במקרה הזה) אך מודיע "NO SIGNAL" .... כנ"ל אם אני מנסה לחבר את המחשב לכניסת HDMI שישנה במערכת הקולנוע. המחשב הוא חדש ... בארץ ניסיתי אותו רק עם מוניטור שלי (חיבור VGA) ... המחשב עבד תקין. אודה על כל עזרה בפתרון הבעיה תודה
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר DVD בשביל ההורים שלי. חוץ מהדרישות הסטנדרטיות למדי (קורא DIVX, תומך בכתוביות, לא צריך יכולת הקלטה), חשוב שתהיה בו אפשרות לחבר דיסק חיצוני USB. ראיתי פרסום באחד העיתונים המציע מכשיר הטוען לתכונות הללו באזור ה150 ש"ח. אני לא סומך על חנויות סוג ז' שמפרסמות בעיתונים, ואני מניח שאי אפשר למצוא מכשיר נורמאלי ברמת המחירים הזו. אני טועה? כמה אמור לעלות DVD סביר עם כניסת USB? אגב, מדובר בטלוויזיה בת 8 שנים בערך, המתפקדת בסדר גמור כרגע וכנראה לא תוחלף בקרוב. הכניסות היחידות שיש מאחורה זה חיבור אנטנה וSCART, אז אני מעדיף מכשיר שיש בו יציאה כזו (שלמיטב ידיעתי נחשבת די מיושנת כיום) כדי להתעסק עם כמה שפחות מתאמים למיניהם.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס סאונד של גיגהבייט חיברתי את המחשב למגבר סראונד בכבל קואקסיאלי לחיבור הדיגיטאלי( ראה הגדרות בתמונת המסך המצב) התוצאה הנשמעת היא רק סטריאו - שני רמקולים קדמיים בלבד (הבעיה מופיעה גם באופצית הדמו - בTEST שמבוצע בהדמיית החדר המצוייר) שללתי את הבעיה בחיבורים למגבר ע"י זה שחיברתי את אותו כבל לDVD חיצוני - השידור היה תקין. המסקנה שלי היא שיש לי בעיה בהגדרות במחשב / בכרטיס סאונד האם יש למישהו תובנה מה צריך לעשות? (אנא ראו בהגדרות שצרפתי בתמונת המסך) תודה!! [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם כן, המישהו הזה יודע/יכול לבדוק אם אפשר לחבר אליהם את האייפוד טאץ'? אני מתככון לחבר ל DOCK, לא עם כבל תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
למוזיקה אני יודע שהן מעולות, וגם לא מצאתי כמעט אף ביקורת מפורטת שלהם ואשמח אם מישהו יביא אחת או יספר מניסיונו איתם.
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט לגבי רכישה של משדר וידאו-אודיו אלחוטי ל-TV. משהו כזה http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=7829&CatCode=34 למישהו יש ניסיון עם הדגם הזה ? אולי עם דגם אחר ? איך איכות השמע ? הוידאו ? ממה שראיתי יש את הדגם לעיל ובנוסף יש את הדגם שעולה 350 ש"ח. מה ההבדל ביניהם ? כמה קרינה יש לדבר הזה ? תודה, עדיאל.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי iPod Touch 2ND ואני רוצה לקנות להם אוזניות איכותיות. אז ככה.. המאפיינים שצריכים להיות. -אוזניות קשת -אטומות מפני הסביבה -שלא ישבו על כל האוזן אלא על חלקה בסגנון של px -מוזיקה מועדפת - היפ הופ,טראנסים ורוק -שהיו יפות אני הרבה בחוץ... -שיבינו מילים גם ולא רק המוזיקה עצמה ד"א שמעתי בpx100 ולא הייתי מרוצה. האיכות טובה אין ספק אבל הקטע שזה לא אטום שיגע אותי. יש המלצות?.. עריכה: מה אתם אומרים על וHD212וSennheiser וhd202.. מה ההבדל בינהם ולמה ה212 עולות כפול? לפי מה שהבנתי שתיהם טובות מאוד בבאס אבל מה אם בא לי דודא לרוק?!? זה משמעותי?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
התקציב גמיש אבל אני מעדיף לא לעבור את ה 300 ש"ח - כמובן אם יש משהו פנומנאלי ב 350 אל תסתירו אותו מפני יש לי אוזניים לא קטנות, בלשון המעטה, אז בבקשה אל תמליצו על אוזניות שידועות כקטנות. תודה סוון
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי היום את המדריך שאנטולי רשם על קניית מערכת וינטא'ז. עכשיו יש לי את המגבר הנ"ל שאבא שלי קנה אותו לפני איזה 20 שנה נירא לי. והוא במצב לא רעב בכלל עובד מעולה רק יש לו כמה מנורות שרופות בפאנל הקידמי. השאלה שלי האם הוא שווה משו. אני לא מבין בזה יותר מידי אבל הבנתי שהוא היה דגם רציני פעם. האם הוא נחשב טוב? כי אם כן אולי אני יחשוב לשדך לו איזה זוג רמקולים. מצטער על האיכות אבל הנה תמונה שלו:
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, היו ברשותי כמה אוזניות IN EAR אחד מהם היה האוזניות של סנייהזר ה -CX300 שנהרסו :\ ובדרך גם גרמו לכאבים באוזניים אחרי שהיו המון זמן באוזן. וה- JBL220 שנהרסו לי. בכל מקרה יש ברשותי הזדמנות לקחת משהו אחר או לקחת את ה -JBL מהחנות באג, רק באג. מכיוון שיש לי אחריות ועדיין אין את האוזניות האלו בבאג, אולי יש המלצות לאוזניות IN EAR אחרות. ואם צריך אני הוסיף כסף לאוזניות. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
רגע לפני הקנייה. בדקתי באתר של M-Audio את רשימת הדרייברים ולא מצאתי דרייבר לויסטה 64 ביט, רק ל32 ביט. מישהו יודע האם הדרייבר הזה תומך גם בויסטה 64?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
עדכון: שיניתי את הנושא, ועכשיו ההלתבטות שלי היא בין הHD595 של סנהייזר, לבין ה AD700 של אודיו-טכניקה. HD280 ו- DT770 דרך איביי (430 ו- 680 ש"ח בהתאמה) חדשים. HD595 יד שניה בישראל כ- 650 ש"ח. שימושים: 1. חיבור האוזניות למגבר של גיטרה חשמלית. 2. שמיעת מוזיקה דרך חיבור אוזניות של ה Logitech Z-540 אשר מחוברות ל Audigy פשוט (שוקל לשדרג בעתיד). אני שומע בעיקר רוק ומטאל על סוגיהם השונים, וגם אלקטרונית וטריפ-הופ. יצא לי לשמוע בקילומבו את שני הסנהייזרים מחוברים לסוג של מיקסר כלשהו. לצערי לא היה להם את סוג המוזיקה שאני שומע אז "נאלצתי" להסתפק בעיקר בדיסק האחרון של אינפקטד. מבחינת נוחות נטו ה- HD280 הכי התאימו לי. זה לא שה595 היו לא נוחות, אלא פשוט כי בגלל הצורה של הפאדים ש…
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
- בצבע שחור - שליטה על ההפעלה שלהם והווליום בצורה נוחה
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אהלן אהלן! סבא שלי מחפש טלוויזיה 26 אינץ' LCD (אין לו מקום למשהו גדול יותר) ואני רוצה שהוא יקנה משהו איכותי יחסית.. יש המלצות בכיוון? נ.ב המחיר אני מאמין בסביבות ה3 אלף.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
http://www.audiokarma.org/forums/showthread.php?t=146849 שלום.ובכן יש לי את המגבר שמצויין בקישור ויש לי את הרמקולים שבאים איתו שעברו שיפוץ על ידי (החלפתי להם את יחידות הרמקול וופר מידריינג' וטוויטר).עכשיו מצאתי אחרי חיפוש מאד ארוך דגם זה פחות או יותר אבל מאדם שמוכר אותם במחיר דיי טוב.אבל יש קאצ'. הוא לא מוכן לשלוח תמונה ואני מחיפה והוא מבאר שבע.ואני מאד רוצה את הרמקולים האלה לשיפוץ מקיף (אני מין הסתם אחילף את יחידות הרמקולים בחדשות).הוא אומר שמצב התיבות בסדר והן ניראות ממש טוב.לי חשוב שהתיבות שלמות כל השאר ניתן לשיפוץ מקיף מה עושים ??? עזרה בבקשה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך לרכוש מערכת סטריאו משומשת - עם דגש על מערכות וינטאג' בטרם קריאת מאמר זה, הייתי ממליץ לקרוא את המאמר הקודם שלי, מבוא למערכות סטריאו וקולנוע ביתי. במאמר הבא אני עושה שימוש במספר מושגים ומתבסס על הבנה מינימאלית שלחדשים בתחום ייתכן ותהייה חסרה חלקית. קריאה של מאמרי הקודם תיישר קו ותאפשר הבנה מלאה ומיקסום התפוקה ממאמר זה. וינטאג'? נתחיל מהשאלה הראשונה תמיד. מהי בכלל מערכת וינטאג'. ובכן. מערכות וינטאג' נבדלות מאחיותהן, שהן מערכות "משומשות" בלבד עקב גילן המופלג. מערכות וינטאג' אפשר להגדיר ציוד מתקופה רחבה מאוד. עם זאת, השימוש שלנו יהיה פחות או יותר מתחילת-אמצע שנות ה-70 עד אמצע שנות ה-80 (עם חריגות קלות לפה או לשם). היחוד של המערכות האילו אל מול מערכות חדשות/משומשות אח…
-
- 6 תגובות
- 12.4k צפיות
-
-
יש לי DVD PILOT מערכת קולונע ביתי עם 5 רמקולים וסאבופר ונהרס ה CD ROOM הDVD משהו כמ בן 5 שנים ועכשיו אני רוצה להחליף את ה CD ROOM אז כמה זה אמור לעלות לי משהו בסביבות ה גג 250 300 שקל נכון אם בכלל אפשר לעשות ם זה משהו פשוט בזמנו הוא עלה לי 2000 שקל
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום, שידרגתי לפני כמה ימים את ה"שילוש הקדוש". לכבוד המאורע פירמטתי והתקנתי חלונות ויסטה. ברשותי כרטיס קול מדגם Audigy 4 SE (של קריאייטיב כמובן). הבעיה- חלק מן הפונק' של הכרטיס אינן עובדות. לדוגמה- אני לא יכול להיכנס לשליטה על ה EAX, לא יכול לכוון את ה Line in וכו'. הורדתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של קריאייטיב (כולל ה BETA) והבעיה אינה נפתרה. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
בשעה טובה רכשתי מחשב HTPC המבוסס על לוח אם GA-MA78GM-s2H, התקנתי ויסטה 32 וחיברתי אותי לLCD סמסונג HDready עם כבל HDMI. 2 בעיות / שאלות: א. לא הצלחתי לשמוע סאונד בLCD בחיבור ה-HDMI וגם בחיבור רמקולים של מחשב דרך היציאה האנלוגית (ראיתי בrealtek manager שהוא מזהה את הרמקולים אבל אין סאונד). אני מוריד עכשיו דרייברים עדכניים, אבל אני לא חושב ששם הבעיה. רעיונות ? ב. יש דרייבר ספציפי לLCD ? למשל אני לא יכול לבחור במחשב רזולוציה של 1366X 768 שהיא הNR של הLCD, אלא רק 1280X720 או 1280X768. איך הכי טוב להגדיר את הרזולוציות כך שאני אראה סרטים על כל המסך מבלי לעוות את התמונה ? תודה רבה. מסקנות לגבי המפרט בדיעבד: - מקדלת Adesso נהדרת ושווה כל שקל. - המאוורר שמגיע עם המעבד 4850e שקט ומ…
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי אוזניות מסוג סנהייזר PX100, שאני מרוצה מהם מאוד. רק מה, לאחרונה הספוג שלהם התחיל להתייבש ולהתפורר, מה שעושה את חווית השימוש ללא-נעימה במיוחד. מה אפשר לעשות במצב כזה? לקנות ספוג ולהחליף? הספוג בכלל ניתן להחלפה? מישהו מוכר ספוגים? לזרוק את האוזניות זה משהו שאני בטוח לא אעשה.. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים, כיוון שאני חזור הרבה פעמים על ההמלצה לרכוש מערכת סטריאו משומשת (עם דגש על וינטאג'), ולא פעם גם המלצתי על מערכות כאלה שאני אישית הצלחתי למצוא בעבור חברים, חשבתי אולי הגיע הזמן לעשות משהו שיהיה מרוכז. פוסט כלשהו שיישמר בדביק של הקישורים, ויעזור לכל מי שעושה את צעדיו הראשונים. אז עכשיו מחשיבה חפוזה, מה שיהיה שם בערך זה: 1- מזה מערכת סטריאו (וינטאג') 2- מי צריך מערכת שכזו 3- מהו התקציב בו אפשר להביא מערכת שכזו 4- מה הרכיבים שכדאי לחפש (עם דוגמא למספר יצרנים בולטים מהתקופה) 5- מה לבדוק כשבודקים את הציוד הזה 6- למה הנתונים לא ישנו הרבה (או למה מגבר של 30 וואט מאז יהיה חזק יותר מרסיבר 110וואט שנקנה היום) 7- דוגמא לכמה מערכות שכאלה שאני הצלחתי למצוא בעבר 8- טיפול "100…
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום שלום, יש לי כרגע רמקולים ב-50שח' מחורבנים ואם המחשב החדש שלי שקניתי לא מזמן (אתם מוזמנים להסתכל עליו<<<<<<) החלטתי לקנות גם רמקולים חדשים אז ככה התקציב הוא 300שח' גג! אני מבקש לא לחרוג אלא אם זה הבדל משמעותי במחיר קטן הרמקולים שימשו לשמיעת מוזיקה וצפיית סרטים. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אז ככה אני לא דביל אני יודע שאפשר לחבר טלוויזיה למחשב אבל יש לי בבית טלווזיה ישנה (קנינו לפני שלושה חודשים 47') והטלוויזיה הישנה שלנו (היסתכלתי מאחורה) יוצרה ב-1996 והיא מהטלוויזיות השמנות אבל בכל זאת חבל לזרוק חיפשתי את הדגם באינטרנט ולא הצלחתי למצוא זה כנראה ישן מדי זה הדגם הזה: onwa K-A120 onwa זה החברה... והחיבורים היחידים שיש זה audio in video in וכבל שמחבר אותה לחשמל וכבל שמחבר אותה למכשיר כלשהו בקיצור אשמח אם תעזרו... נ"ב זה המחשב שלי<<<<<<<<<<<<<<
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-