אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
איזה רמקולים עדיפים לשמיעת מוזיקה במחשב, לדעתכם? MicroLab FC330 יקנו ב-388 שקלים או- Logi tech Z323 יקנו ב-299 שקלים בעקרון להוציא 388 ש"ח על רמקולים נראה לי מוגזם, והלוג'יטק קיבלו ביקורות טובות ביחס למחיר, אבל הם נראים לי די זולים וחובבניים מול ה-FC330 שקיבלו ביקורות מצויינות ב-Zap. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום היום החליטה האוזניה השמאלית של הipod שלי להפסיק לעבוד! ניסיתי לחבר אוזניות של דיסקמן של חבר (חברת פיליפיס עם שלט)ולא עבד לעומת זאת עכשיו ניסיתי אוזנית רגילות של סוני וזה עובד! ברצוני לקנות אוזניות איכותיות אבל אני חייב לדעת מה כן מתאים לאי פוד ומה לא???? מדובר באי פוד דור רביעי 20 גי'גה תודה על העזרה והאם באחריות של האי פוד כלול תקלות באוזניות??
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
נגיד אני מפעיל את המשחק WOLFENSTEIN הישן הזה שבטח רובכם מכיר, אז אין מוזיקה במשחק כמו שהיה ב 486 והמחשבים הישנים ועוד משחקים זה מעצבן כי אחים שלי אוהבים לשחק במשחקים כאלה ואין מוזיקה, בהגדרות במשחק רשום או אדליב או סאונד בלסטר (זה בטח סוג הכרטיס) ואין מוזיקה, יש סאונד שיורים וזה אבל מוזיקה אין, ויש עוד אחד שזה DISNEY SOUND SOURCE זה גם סוג של כרטיס קול ישן? בקיצור מה עושים כדי שיהיה סאונד? קונים כרטיס מלפני 10 שנים? חח הכרטיסים הנוכחים לא תומכים? זה אחד על הלוח אונבורד וגם יש לי אחד של קריאייטיב
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. לפני מספר ימים הגעתי ל"עולם הקולנוע" ושם המליצו לי על רסיבר HARMAN KARDON AVR158 במחיר של 1000 ש"ח, ורמקולים של JBL SCS 140 בסכום של 900 ש"ח. בדקתי באינטרנט לגבי הרסיבר והרמקולים וקראתי דברים טובים, אבל הבנתי שאלו מוצרים יחסית בסיסיים. אני מתלבט אם ללכת על השילוב הנ"ל או להזמין DENON AVR X1000 מאמאזון UK , בסכום של כ1700 ש"ח, ואז לשלב אותו עם הרמקולים של JCL, או לקנות רמקולים קצת יותר משובחים. התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח. המערכת מיועדת לסלון(4X5), כשהשימוש הכמעט יחיד שלה יהיה סרטים וסדרות, ושימוש רגיל בטלויזיה כמו חדשות וכו'. אני אשמח להמלצה מאנשים שמבינים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר שחשבתי הרבה על העניין החלטתי שאני לא אלך על סטלייטים (למי שראה את הת'רד הקודם שלי). יש לי מגבר JVC-RX5022 , אני רוצה לחבר אותו למחשב (כרטיס קול פורטיסימו 3 בקרוב אולי). אני רוצה שהרמקולים ישמשו אותי למשחקים סרטים ומוזיקה (בקיצר להכל). אבל הבעייה היא שלרוב למקולים קדמיים יש סאונד עשיר ופחות מדוייק (במשחקים חשוב מאוד הדיוק של הסאונד). זאת אומרת שאני רוצה רמקולים איכותים קדמיים. תקציב 1500. חשבתי על טאנוי MX3 , איך הם ? חוץ מזה על תשכחו שמדובר בחדר לא גדול אז הדגש פה הוא על האיכות ולא על העוצמה (החדר הוא 3*5). אז בקיצר תמליצו על רמקולים קדמיים טובים בעל סאונד מדוייק
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירה עבור נגן MP3.... איזה עדיפה משתיהן מבחינת איכות צליל?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
חיפשתי קצת בפורום - ראיתי תתי-בעיות דומות אבל כלום לא ממש ענה במלואו על המקרה הקשה שלי... אני אתחיל בזה שאני מבין דבר או שניים בתחום אז אפשר לדבר איתי בגובה העיניים. חומרה/תוכנה: מערכת הפעלה: XP (הבנתי ש-VISTA דווקא פותר בעיות מהסוג שאפרת בהמשך אבל אני מחפש פתרון ל-XP). לוח אם: ASUS M3A78-EM (אין כרטיס קול וכרטיס מסך נפרדים - משתמש במובנים) מפענח: Creative Decoder DDTS-100 רמקולים: Logitech X540 נגנים: ניסיתי כמה... GOOM, VLC, MEDIA PLAYER, QUICK TIME... חיבור הרמקולים: המחשב מחובר בכבל אופטי למפענח. המפענח מחובר לתיבת-מיתוג (חלק מהסט של המפענח) שבתורה מחוברת לרמקולים. יש גם חיבור ענלוגי (5.1) מהמחשב ישירות לתיבת-המיתוג (ככה שאפשר להוציא אות ישירות לרמקולים ולעקוף את המפע…
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות סגורות מהסיגנון של ה px-200, אהסיבה היחידה שאני רוצה סגורות היא שאני לא רוצה שכל הרכבת תתרקוד לצלילי המוזיקה שלי... הבנתי שה px-100 מעולות, רק חבר שבווליום גבוהה כולם ישמעו איתי. התקציב הוא עד 40$ + מחיר של הזמנה מחו"ל
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום אנשים, בעבר הייתי משתמש ב-dbPowerAmp, אבל עם הזמן היא הלכה והתנפחה, ואני לא אוהב את כמות המידע שהיא דוחפת לקבצים (מעבר עם הסמן על קובץ מציג חלון ענק של מידע). אני צריך תוכנה כלשהי שתעשה המרה מ-FLAC אל MP3 (לשימוש נייד). אני צריך תוכנה שתוכל להמיר לי כמות גדולה של קבצים, שנמצאים בתיקיות שונות (לפי אלבומים). חשוב לי שזה ייצור העתק לכל קובץ ב-mp3 באותה התיקייה, כך שהכל יישאר מסודר בתיקיות, עם שם קובץ זהה. מישהו מכיר תוכנה כזו (כמובן שעדיף חינמית)? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, את עזרתכם בבחירת רמקולים למחשב לצורכי שמיעת מוזיקה בעיקר. מדובר בשולחן 1.50 על 0.75 מטר. שולחן העבודה שלי בעצם http://img207.imageshack.us/img207/3597/img06161.jpg החדר הוא 3*4 מטר. ואני רוצה רמקולים טובים, ואין לי בעיה להוציא עד טווח של אלף לרמקולים מצויינים למוזיקה. ראיתי את הסולו 7, הם דיי גדולים ואין לי מקום לשים אותם. הם לא מתאימים לשולחן. הסולו 6 נראים לי מעולים, ולכן כמעט אלך לכיוונם. בוואלה שופס ראיתי אותם הכי זולים בארץ ב730שח. (אם מישו יודע אחרת לתקן) והסולו 8 בקיאספי כרגע עולים באזור ה850(מבצע של יום שישי השחור) משהו שאני רוצה לציין, יש לי בבית מגבר ימהה RX-420V מלפני 6 שנים בערך. הוא חדש(מבחינת שימוש), השתמשתי בו חודשיים והוא נכנס לק…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני עומד לקנות את הנגן של איריבר ה H120 ויש לי כמה שאלות: 1. ניתן לחבר את הנגן ישירות לרסיבר דרך חיבור אופטי? 2. במידה ואפשר,חיבור אופטי מעביר גם ווידאו? ז"א הצגת ווידיאו+סאונד על הטלוויזיה ללא צורך במחשב שמתחבר למערכת,אפשרי? תודה :
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחותי קנתה לאחרונה ESI Juli@ ואנחנו מפחדים מהכניסה האנלוגית. בסה"כ היא משתמשת בסיסית בקיובייס, רוצה לחבר מקלדת MIDI, גיטרה חשמלית/אקוסטית, מיקרופון ולשמוע מהמחשב במע' סטריאו. יש עם זה איזשהי בעייתיות? איך עושים את זה בדיוק - את כל החיבורים בין כולם?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי אתמול התקנתי את הכרטיס והדרייברים והכל עבד בסדר כולל נגנים כמו powerdvd + windvd. היום פתאום 2 התוכנות לא מנגנות אף DVD או בלו ריי, גם אחרי שניסיתי להתקין אותן שוב. מישהו נתקל בדבר כזה פעם? אני משתמש ב WIN7 , חיבור HDMI בין הכרטיס מסך לרסיבר. עד אתמול הכל עבד מעולה עם 8800GTS.. עריכה: אוקיי, זו בעיה של דרייברים. הפתרון מסתבר, פשוט תוכנה לניקוי שאריות דרייברים של כרטיסי קול ומסך ב SAFE MODE .
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי כרגע BEYERDYNAMIC DT 880 כרגע הן מחוברות לNAD 7020i בתור מגבר, וזאת ההגברה הכי טוב שיש לי בבית כרגע. עם מה שיש, אני ממש ממש לא מרוצה, אני לא יודע אם זה המגבר אבל אני מאמין שזאת הבעיה. אז אני מחפש מגבר לאוזניות... הכיוון זה להזמין באיביי. מה שאני מחפש זה פשוט מגבר שיוצא מאוזניות HI END את כל מה שהן יכולות לתת, התקציב הוא גמיש מאוד אבל אם למשל המגבר הוא ב400$ הוא צריך לספק סחורה שמגבר ב120$ יהיה רחוק מלספק. אם למישהו יש הצעות אני אשמח לשמוע - תודה ! אוהד.
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אפשרי לרכוש באיביי. אשמח להמלצות לדגמים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
טוב אז יש לי בעיה יש לי מערכת קולנוע שכוללת רסיבר של פיוניר VSX517 ורמקולים של מוראל (דגם NOVA 5.1) עכשיו הסאב הוא בעוצמה של 140W ואמור לפרק לי את החדר אבל אני בקושי מרגיש אותו.. אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה אני אשמח.. תודה
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתהפוך את העיברית((גם בID3TAG של הקובץ) אם אפשרות לשינוי של מספר קבצים גדול ולא קובץ אחד כל פעם. אני זוכר שבזמנו מישהו כאן בפורום עשה תוכנה כזו רק אני לא מוצא את הקישור...
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מחפש אוזניות נחמדות לשימוש כללי של קצת משחקים ומוזיקה, איכות סאונד מדהימה לא חשובה לי כל כך.. העיקר שיהיו בנויות בצורה איכותית ועם סאונד סביר. EBAY, עד 40-50 דולר, ואם יש משהו מתחת לזה, גם טוב. ראיתי SONY MDR V700 ב40 דולר כולל משלוח, נראות טוב, מה אומרים ? בקשר לסטנד- אשמח לכל הצעה לאלתור משהו נחמד, אפשר גם לשים תמונות..פעמיים הרסתי אוזניות של 800 שקל בגלל שהכסא עבר עליהם אחרי שנפלו מהשולחן... לא עוד ! תודה !
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני רואה הרבה סרטים ב- DVD ומשחק הרבה ב- XBOX 360 ובעתיד אני אראה גם סרטים ב- HD אז אני מחפש מערכת רמקולים טובה , ללא DVD. אגב מה עושה רסיבר? אני לא מבין בזה כל כך. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
יש ברשותי אוסף מוזיקה ב-MP3 ו-FLAC בסדר גודל של 20GB ואני רוצה שהוא יהיה זמין באחד החדרים בו אין מחשב או מסך ויחובר לסט 2.1 טוב. אין לי בעיה להעתיק אותו לנגן נייד אבל הבעיה העיקרית היא לאתר שירים ולנהל רשימות השמעה בנוחות ולכן אני חושב שאני זקוק למסך גדול יחסית וממשק נוח - עדיף שיהיה בעברית כדי שגם הבנות שלי יסתדרו איתו. ניגון FLAC לא כזה קריטי וגם אפשר להסתדר עם פחות נפח אחסון במידת הצורך. הוא גם ממש לא צריך להיות נייד או עם כל יכולת אחרת, אם כי ניגון AVI/MP4 יכול להיות בונוס חביב אם אקח אותו לנסיעות. ממש לא קריטי. גם איכות האודיו והווליום לא סופר-קריטיים. יש אולי נגני DVD ניידים עם מסך וכניסת USB למשל? איך הממשק שלהם? קל לחפש שירים/אלבומים/אמנים? אולי אפילו פלאפון מוזיק…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע 1100 שח אני מחפש את הרמקולים הכי טובים שאפשר לקנות עם הסכום הזה. שמעתי שה Z680 של LOGITECH מצויינים כמה הם עולים? אם למישהו יש הצעות אני אודה לו מאוד תודה מראש (אני קונה בחול)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני מחליף את הכרטיס קול שלי (creative Sound Blaster Audigy Platinum ex ) לX-FI החדשים אני ירגיש הבדל של איכות במוזיקה יש לי מערכת 5.1 של בוס אקוסטימאס טדר 10 ורסיור של הארמן קארדון AVR-230 ואני בעיקר שומע מוזיקה והאיכות לא מספיקה לי מה אני צריך להחליף או להוסיף יש איזה מערכת רמקולים שאתם ממליצים? תודה
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום. אני צריך אוזניות סבירות, זולות והכי חשוב אמינות שאפשר למצוא בתקציב הזה, כי האוזניות הקודמות של הנגן שלי נדפקו. בתור אחד שלא מבין כלום בסאונד ואוזניות, זה מה שאני מחפש - אני צריך אוזניות מהסוג שנכנסות לאוזן (קטנות כאלו, לא מהסוגים של ה- A700, שסוגרות על כל האוזן) ושיהיו קלות ויהיה אפשר להתנייד איתן (בריצה). איך הדגם הזה? AHP112iE של אלטק לנסינג תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בבית 2 רמקולים ישנים מאוד של פיליפס אני לא זוכר דגם, דיי גדולים עם רסיבר DENON AVR 1604 אם אני לא טועה ואקולייזר ישן גם כן שהגיעה יחד עם סט של מגבר ורסיבר ישנים שמתו מזמן (רק האקולייזר שרד...). ברמקולים הנ"ל יש דרייבר 12' בכל צד. עוד דרייבר של 3' אם אני לא טועה ועוד טוויטר 1'. כאשר אני שומע איתם מוזיקה, באסים יוצאים רק רמקול אחד ומהשני יוצא רק MID ו HIGH וזה משגע אותי... יש לכם אולי מושג למה? ובנוסף, חשבתי על לקנות עוד סאב סנטר ושתי אחוריים. מה אתם חושבים על כך? האם ניתן להפוך את הרמקולים הישנים הללו למערכת נורמאלית? מידות ודגמים מדויקים אני כבר אבדוק מחר פשוט אני נירדם עוד שניה ואין לי כח לבדוק כרגע הרמקולים דר"א בערך בגובה של מטר וקצת אם מישהו במק…
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-