אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כרטיס למשחקים אבל טכנית נראה לי ששניהם אותו הדבר אז מה ההבדל? ואם מישהו יודע איפה ניתן לקנות ויש במלאי מייידית מחר יעזור לי מאוד תודה.
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
כשאני מחבר את מצלמת הוידיאו שלי (קאנון) אז יש בעיה בכך ששומעים חזק מדיי, זאת אומרת גם שהמצלמה לא על PLAY יש קליטה של שמע. וכשאני מקליט אז שומעים ממש חזק וכל רעש קטן הופך חזק. לעומת זאת כשמחברים לטלויזיה שומעים מצויין כמו שצריך. מה הבעיה כאן?
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
חברה מישהו יכול להביא לי בבקשה מדריך לפתיחת רדיו דרך ה winamp בבקשה.. נ.ב אני חדש באתר..
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
לאחר זמן רב שבו הפלתי בלי סוף את האוזניות החוטיות של המחשב, ולמזלי לא דברים אחרים שחשובים לא פחות שבאזור, החלטתי שאולי כדאי לי לנסות אוזניות אלחוטיות נטענות למחשב. חיפשתי בידידו הטוב של האדם(גוגל. הם.. אממ.. הב הב!) ומצאתי את הדגם הנ"ל: http://www.shoptime.co.il/grItem.asp?Pid=292&Item_Id=20107 האם הוא שווה משהו? למישהו יש נסיון איתו? מה עם הקרינה שהוא מפיץ, האם היא תפגע בפלאפון/במסך/בראש שלי? וכמובן, הנוחות ואיכות הצליל? אני לא אתנגד לשמוע חוות דעת על דגמים אחרים(בסגנון הזה של האוזניות), אבל במחירים סבירים, כן? תודה מראש וחופש נעים, רן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזניות in ear בסביבות ה40 דולר. לא חייב בארץ.
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ברשותי הנגן Sandisk 1GB Digital Audio Player הייתי מעוניין לדעת מהי צריכת ה mAh שלו? פשוט אני מעוניין לרכוש סוללות נטענות AAA בשבילו, וסתם מתחשק לי לדעת אם הוא יפעל יותר או פחות זמן מאשר כשהוא פועל עם סוללת אלקליין רגילה.. -מדוע לא רשום על סוללות האלקליין את ה mAh? וכמה הוא באמת? לAA/AAA? וכיצד ניתן לבדוק זאת? תודה!
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום אני צריך את עזרתכם בבחירת של מע' קולנוע, בבחירה של מה שצריך לקנות. בגדול אני צריך DVD ורמקולים כאשר אני רוצה לחבר את הרמקולים כמובן לטלויזיה שתהיה וגם למחשב. השאלה היא אם לקנות רמקולים במערכת זולה של 5.1 בשילוב עם מגבר זול כזה או שלקנות DVD משולב מגבר?? קנייה של רסיבר זה דבר שיהיה לי קצת כבד כרגע. בגדול מה שחשוב לי זה שאני אוכל לחבר את הרמקולים גם ל DVD (טלויזיה) וגם למחשב. רצוי שזה יהיה בתצורה של 4.1 או 5.1. וחשוב לי שזה לא יהיה יקר ברמות מטורפות. אני יודע שיש הרבה הצעות למערכות כאלה ב ZAP וכל מיני רשתות אבל ההגבלות האלה חשובות לי. מי יכול לייעץ?? תודה
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
היי, חיברתי את המחשב לטלוויזית LCD 32". (כבל HDMI-DVI). כשעברתי ל-single view לטלוויזיה, ב-720p , כלומר ברזולוציה 1280X720, חלק מהמסך היה קטוע (ה-taskbar והתצוגה לא הייתה מתאימה למסך). ניסיתי לעשות דרך הממשק של לוח הבקרה (Nvidia) תיקון ע"י Overscan Configuration , וסימנתי את Underscan. עכשיו זה מתאים לגודל ה-LCD, אבל הבעיה היא שהרזולוציה קטנה, ועומדת על: 1216X684. האם יש דרך לתקן את הבעיה מבלי לפגום ברזולוציה? תודה
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
סוף סוף המחשב עובד כמו שצריך עם הכרטיס קול( EMU 1212M) ומה אני יכול להגיד, אנטולי צדק, הוא ממש דורש מגבר. אז אני צריך מגבר, ככה עד 650 שקל, משהו משתלם, חריגות אפשריות. ואספקה מהירה זה חשוב
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התבשם מזלי, וזכיתי לקבל אוזניות מהדגם לעיל. אמנם האוזניות משומשות אבל הסאונד שלהם ממש לטעמי! למרבה הצער הבד שמצפה את כריות האוזן התקלף והוא מתפורר משהו נורא. האם יש דרך לתקן את הבד הזה או להחליף את כריות הריפוד הללו? אם כן מהיכן ניתן להשיג כריות כאלה ? אני מוכן להשקיע כסף בשיקום האוזניות הללו, אני ממש אוהב איך שהם יושבות לי על הראש ואת הסאונד.. בתודה מראש govner_t.s.y
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי בפורומים שניתן לקטלג שירים ע"י ID3 tags , אני יודע מה זה לצתת לשיר שם כמו שם רגיל לקובץ - האם זה אותו עקרון ? איך עושים זאת ובעזרת איזו תוכנה (WIN MEDIA PLAYER יודע לעשות זאת ? , ואם כן אז מאיזו גירסה ?) אני צריך לדעת כי ראיתי שבחלק מנגני הMP3 ניתן לראות את שם השיר / הנגן מזהה את נתוני השיר (שם, וכ"ו) רק !! ע"י מה שרשום עבור כל שיר בID3 tags שלו אז אשמח לקבל תשובות Ski Farm
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום מחפשת מערכת קולנוע ביתית בתקציב נמוך ראיתי באינטרנט את המערכת קולנוע ביתית של graetz מדגם: HT790 שעולה 400 ש"ח. היא כוללת דיוידי משולב עם רסיבר סאב ו5 רמקולים קטנים. אני יודעת שזה בטח נראה לכם עלוב מאוד אבל אני מתכוונת לשים אותה בחדר קטן יחסית ואני לא מחפשת איכות מטורפת, מטעמי תקציב. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המערכת הזאת ..האם האיכות של הרמקולים סבירה? 50 ואט לסאב זה נמוך מאוד או שזה סביר לחדר קטן? אני מודעת לזה שזה מוצר מדבקה ושהם פחות איכותיים.אבל בכל זאת אשמח לשמוע חוות דעת המון תודה! נופר הנה לינק : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QAHT790 וזה המפרט: רסיבר משוכלל הכולל מפענח AC3 / Dolby-Digital רדיו AM/FM הספק כללי של RMS 105w פאנל ד…
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שאלתי בפורום וכנראה שאני הולך לקנות AKG K601 או אוזניות גיימינג Steelpad H5 אני לא בטוח לפי כמה כסף שישאר לי מקניית מחשב חדש .... רציתי לדעת איך הכרטיס קול הזה יתפקד עם הK601 ועם כנראה המגבר מיני אקווה ? איך הוא יתפקד עם אוזניות גיימינג ? (H5)
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מתגורר בחו"ל (מזרח רחוק) ומעוניין במערכת קולנוע ביתית. בארץ יש לי מערכת סבירה (לא חדשה) ויתכן שחלקים ממנה אשלח לשם במסגרת משלוח יתר חפצי (אם יש טעם בכלל). לצערי, אין לי מושג רב בתחום ואודה על עזרתכם הברוכה.השימושים החשובים לי כוללים צפיה הטלביזיה ווידיאו וכן שמיעת מוזיקה. בינתיים התחלתי להתעניין שם במסכי LCD ובאופן כללי, המחירים שם זולים ב 50-70% מאשר בארץ. אני מעוניין במסך של 46 או 42 אינץ ואשמח להמלצה בנושא. אוכל לתת אינפורמציה בקשר למסכים שבדקתי כגון SONY BRAVIA, SAMSUNG ועוד אני מעוניין לחבר את המערכת לאינטרנט כדי שאוכל לשמוע רדיו וכן לראות שידורי טלביזיה מהארץ. 1. האם אני צריך מחשב מדיה סנטר? - אם כן, אודה עבור המלצות בנדון 2. האם אני צריך גם רסיבר? - ברשותי באר…
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מערכת עם מגבר פנימי באזור 600 ש"ח, אפשר לחרוג קצת. שימוש עיקרי זה סרטים ומוסיקה (ואם מישהו רוצה להתחכם ולרשום שעדיף מערכת עם מספר אחר של רמקולים לסרטים אז תחסכו ממני את הדעה שלכם). אפשר יד שניה אם המערכת איכותית (ולא נרקבת אחרי כמה שנים).
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמאזון מכריזה על רמקול נייד משלה, Echo - רמקול חכם שמחובר לענן ויבצע (כמעט) כל מה שתבקשו ממנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a8%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%9c-%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%99%d7%90-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%99%d7%a2%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%a2%d7%9c/
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם... קיצר.... שמעו רגע יש לי 600 שקל והרמקולים שיש לי עושים בלגן.... אז חשבתי לקנות חדש ואני לא יודע מה לקנות או רמקולים שיתנו איכות סבירה או אוזניות שיתנו תוצאה יותר טובה בהרבה לפי מה שאני מבין ??? אפשר בבקשה המלצות וכאלה?? תודה רבה רבה
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
כל פעם שאני שומע מוזיקה יש לפעמים צפצוץ כזה מעצבן ברמקולים, זה בדר"כ לא קורה במשחקים,רק לפעמים ורק ב-MENU של המשחק אני עוד שנייה משתגע, אני לא יכול לשמוע מוזיקה ואני מת!! :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר הייתי בטוח שאני קונה את ה-Samsung LA40A450, אבל היום הלכתי לראות אותה והגעתי למסקנה ש: 40 אינץ' למרחק של 2.3 מטרים זה יותר מדי גדול. לכן אני חושב על טלוויזיה בגודל של 37 או 32... השימוש העיקרי: צפייה בתכני HD מהמחשב. מכיוון שה-LA40A450 עולה 4500, אני לא חושב שהגיוני שאני יוציא יותר כסף על טלוויזיה קטנה יותר ולכן זאת מגבלת התקציב. תודה...
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
קניתי כרטיס קול של CREATIVE מדגם X-fi Xtreme Fidelity חיברתי אותו מה-PC למערכת קולנוע ביתית בעזרת כבל אופטי כשאני עושה בדיקה של הכרטיס הוא משמיע רק משני הערוצים הקידמיים למרות שיש 5 ערוצים. האם מישהו יודע מה לעשות כדי לשמוע סראונד (ולא סטריאו)?
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
צהריים טובים, יש לי 2 כרטיסי קול (שניהם PCI לא Onboard) ואני רוצה שהם יפעלו יחד , חיברתי את שניהם אך רק אחד מהם עובד איך אפשר לעשות ששניהם יפעלו? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אהלן וסהלן!! יש לי 2000-2500 .... אני בטוח לא רוצה נגן מבוסס דיסק.. ברור שגם לא 8 מ"מ... עכשיו נשארו מבוססי זיכרון ומבוססי הארדיסק... אז מבוססי זיכרון יש את הcreative lx100/200 ואת הmpio למיניהם. הארדיסק יש את האייפוד שאני שמעתי שהוא סבבה אבל אני לא מת עליו... יש את הarchos אבל אם כבר ארקוס אז אני לא יודע... אולי אני יקח תצבעוני שאפשר לראות איתו סרטים ולצלם... אקיצר אני צריך עזרה.. בעיקר מבעלי נסיון תודה!! אני רוצה מכשיר אמין.. שלא מפסיק לנגן באמצע שיר.. ושלא יתקלקל.. תודה..
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הArchos AV500 כבר יצא כי אם כן מישהו יכול לתת לי לינק מהר בבקשה כי אני חייב לקנות את זה כי דוד שלי בא לארץ!!??
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
קראתי את הביקורת הזאת באתר http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=muvo2 ונראה שהוא דיי מרוצה מהמכשיר. עכשיו, לא מצאתי בארץ אותו בשום מקום, מה שכן מצאתי זה http://www.pch.co.il/docs/pd685923409.htm או זה http://www.pch.co.il/docs/pd539868175.htm השאלות שלי הן: האם הראשון הוא אותו דבר בדיוק כמו בביקרות, רק עם פחות מקום אכסון? והאם הזן טוב? כי המחיר ביניהם דיי קטן וזה הבדל של כמעט 30 ג'יגה... אם מישהו יכול להביא לי ביקורות טובות על אחד מהם אני אשמח מאד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי רמקולים קריאיטיב אינספיר 4400 והתחילו לי בעיה איתם. לפעמים הווליום עולה בעצמו בלי שאני יגביר אותו הוא בעצם משתנה פעם נמוך גבוהה בינוני קיצר מה שבא לו. איך מסדרים את זה בבקשה? תודה!!
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-