אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
אני רוצה לדעת מהי הדרך הכי פשוטה וזולה לחבר את הדיסק קשיח החיצוני שלי (Westren Digital WDG1SU5000E 500GB) למסך הפלזמה שלי (Panasonic TH42PV80). אז מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המלצה לרמקולים: 1. תקציב: 800 2. מה השימושים של הרמקולים: גיימינג כבד \ סרטים \ מוזיקה 3. מהו הכרטיס קול שבידכם?: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 4. בקשות מיוחדות - שיהיה 2.1 הערות נוספות: אם לדעתכם נכנס בתקציב הזה גם אוזניות לא רעות, אשמח אם תכניסו אוזניות לתקציב. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הם כבר לא בתקופת האחריות.
-
- 11 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום קניתי טלוויזיה LCD של LG דגם LC43 ואני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה ושיראו בצורה הכי איכותית יש לי כרטיס מסך HD4870 איזה כבל אתם ממליצים לי ואם אפשר קישור...אני צריך בערך 2.5 מטר
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
צריך הצלצה לכבל HDMI לחבר את המחשב הטלוויזיה היא 37 אינצ' של BEKO HD ready כבל ב 100 שקל לא יעשה את העבודה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות למחשב, הייעוד הוא למוזיקה. חשוב לי שיהיה כבל של 3 מ', באס טוב, ושבכללי יהיו בנויות טוב. האוזניות לא יוצאות מהבית - נועדו למחשב בלבד, כלומר אם הן מגושמות קצת זה בסדר (כל עוד האוזניים לא מתבשלות שם...) עדיף שיבואו עם מתאם PL התקציב הוא בסביבות 200 ש"ח, כמה שפחות חריגות (250 זה מקסימום, אם אין ברירה לחרוג קצת) אין צורך במיקרופון או שליטה על הווליום, זה רק מוריד מהאיכות של האוזניות..
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש ירוק-רמקולים אדום-מיקרופון וכחול....עכשיו אני שאלתי את עצמי "עומה מה זה החיבור הכחול?" ואז עניתי לעצמי"עומר אני לא יודע אבל ב HW בטח יעזרו לך..." ואז עניתי לעצמי אבל המחשב ממש רחוק....טוב נחכה שיהיה לי כוח" ומאז עברו כמה שעות...ואני עדיין לא יודע מה זה הכחול...
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום רכשתי את הרמקולים הנ"ל לפני כשבוע ימים והנחתי אותם בחדר ממ"ד על שולחן עבודה של המחשב מרחק בין הרמקולים כ 120 ס"מ (אין אפשרות להרחיק יותר ) ודיי צמודים לקיר (שוב מגבלות של הממ"ד) חיברתי למחשב (כרטיס קול מובנה במחשב חדש עם WIN 7 , הורדיתי את כל המקדדים של K-LITE ) לצערי בכול בסרט / סידרה TV שאני שומע דרך המחשב עם נגן VLC לא שומעים את הפס הקול של הסרט. המוזיקה שמלווה את הסרט משתלטת על הרמקולים ואין אפשרות לשמוע ולהבין את פס הקול. האם יש פתרון לנושא זה בצורה של התקנת כרטיס קול יעודי במקום כרטיס הקול שמובנה על לוח האם במחשב. או שיש פתרון אחר? תודה לכול מי שיוכל לעזור ערן אדר
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות את המוצר Altec Lansing ATP3, אך להפתעתי גיליתי שכבר אין חנויות שעדיין מוכרות את זה. אז, האם יש עדיין חנויות בארץ שמוכרות את זה במחיר סביר? או, יש מצב שאפשר לקנות את זה בדיוטי פרי?
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום אני צריך דרייברים לכרטיס קול ac97 מובנה בלוח ga-8sg800 sis 648 רק בשביל זה לא את כל האלה שמוצאים באינרטנט כי יש הרבה אבל הם לא מתאימים לכרטיס המונה הזה תודה
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום אני פותח נושא חדש במטרה לייעל את התמיכה למוצר אמין וטוב והכי חשוב המחיר כמה נקודות שאני רוצה להזכיר רוב המקרנים ששמים עליהם שם כגון בנקיו אפסון סמסונג וכו הם מקרנים טובים מחירים די גבוהים וזאת נקודה כואבת למעשה כל יצרן ספק נוסע לאסיה עושה בקרת איכות למוצר אומר למיפעל לשים את שם המוצר ומשווק אותו בעולם כולל בארץ לכן החלטתי לנסות ליעל ולהוזיל את כל נושא המולטימדיה אני לא ספק או דומה אך אני חושב על כך אחרי שראיתי כמה המוצרים שהם מוצרים טובים עולים הרבה ולהרבה אנשים אין אפשרות לקנות מוצרים טובים במחיר טוב ואמינים אני מוכן לקבל הצעות לשיפור יעול ומה אתם חושבים שצריך להיות במוצר כגון מקרן מחיר טכנולוגיה וכדומה כדי שאולי בעתיד אוכל להביא לכם מוצר כזה במחיר טוב ואמין לאחר ש…
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש בכל האינטרנט והחנויות רמקול ספציפי ומשום מה לא מוצא: (התקציב לא רלוונטי) 1) אני רוצה שהרמקול\ים יהיו בעלי תמיכה בבלוטוס כדי שאוכל לשדר שירים אליהם ישירות מהנייד. 2) אני רוצה שהרמקול\ים יהיו עמידים למזג אוויר (weaterproof) הכוונה היא ללחות בעיקר. 3) אני רוצה שהרמקול\ים לא יהיו ניידים אלא עם שקע חשמל קבוע בקיר מכיוון שאין ברצוני להזיז אותם... מצאתי דגם שעונה על צרכיי באמזון אך משום מה לא מוצא אותו באף אתר אחר: http://www.amazon.com/Bluetooth-Weatherproof-Speakers-Sound-Appeal/dp/B00C402ZYS/ref=sr_1_10?s=electronics&ie=UTF8&qid=1391091274&sr=1-10 ולכן רציתי להיעזר בכם, האם אתם מכירים דגם שעונה על דרישותיי?? מה דעתכם על הדגם הספציפי ששלחתי? ב…
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת רמקולים 5.1 משהו בסביבות 1000-2000 שח ואני לא יודע אם אני יכול להסתפק בFortissimo2 או שאני צריך לקנות gtxp שעולה 400 יותר וככה אני יוכל לקנות רמקולים טובים יותר
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי 5 רמקולים עם הספק RMS הנע בין 85-120W, ועוד אחד עם הספק של 230W RMS, הם כולם מופעלים מ-2 מגברים שהם מע' סטריאו ורמקול 180W שפירקתי ממנו את המגבר. מע' הסטריאו כבר בת 10 שנים לפחות, והמגבר שלה לא עמיד כמו שהיה פעם (יש קטימה כאשר הווליום מעל 30\50), והמגבר של הרמקול פשוט לא עושה את העבודה כמו שצריך ברצוני להוסיף עוד סאב-וופר עם תיבת HOME-MADE, רק שהוא צורך יותר ממה ש-2 המגברים מסוגלים לספק ביחד... http://india.kenwood.com/products/car/subwoofers/kfc-w3011/index.html אני מודע לכך שאני זקוק למגבר, ובגלל שאני דל בתקציב וגם בגלל שאני מסופק יותר מבניית דברים בעצמי החלטתי לקנות מגבר של רכב: http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=157 (אני מודע לכך שהמגבר הוא עם שם…
-
- 23 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום חברה. קיבלתי די וי די ואני רוצה לחבר אותו דווקא למחשב ולצפות בסרטים על מסך המחשב (21'). ניסיתי לחבר את המכשיר באמצעות כבל- S-video לכרטים מסך (Radeon 9600xt) ואני לא יודע בדיוק מה הלאה?! איך מחברים הכל ואיך צופים בסרטים? תודה מראש, damage
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מה אני צריך (חומרה/תוכנה) בכדי לחתוך קטעים מתוך סרט די.וי.ד. שאני יכול לראות במחשב על מנת לשלב אותם במצגת פאור פוינט? ואותה שאלה עם המקור אינו סרט די.ו.די. אלא קובץ avi?
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם.! אני רוצה לקנות בקרוב את האולפן ביתי podcastudio USB (תמונה למטה) עכשיו יש לי שאלות לגבי האולפן הזה. 1) האם אני יכול לחבר לו מקלדת שליטה.? 2) והשאלה השניה אם האיכות הקלטה של האולפן הזה איכותי.? תודה רבה לכל העוזרים.!! [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלויזיה (LCD או פלזמה, עדיין לא החלטתי) לחדר שלי.. משהו בגודל 46-50 אינץ' אני הולך לחבר אליו ממיר של יס ואת המחשב שלי... רוב הסרטים אצלי הם DVDRIP ו divix למיניהם אבל אני לא שולל שימוש של BLUERAY השאלה היא כזאת.. במה שווה להשקיע כרגע? אם אני אשים סרטי fhd אני לא אהנה בהם ב- hdready?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 מעל 1GB שיכול להפעיל קיבצי ווידאו, והתקציב הוא 1500 ש"ח. יש לי אפשרות לקנות בארה"ב. האם בזמן הקרוב עומד לצאת נגן חדש שמתאים לדרישות שלי? בבקשה המליצו לי על נגן תותח. אני צריך לבחור נגן עד מחר בבוקר (יום שלישי)
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
קיבלתי המון המלצות על ה-Microlab FC-550 http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=224&bigclassid=15&smallclassid=63 אבל בעיקרון לא מצאתי שום מקום באיזור השרון שאני יכול לשמוע אותם..רציתי לדעת אם הם משתווים ל-Altec Lansing VS4121 מבחינת שמיעה של קול נקי ועוצמה... http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_product_detail&iproduct_id=vs4121 את ה- Altec Lansing דווקא כן שמעתי והם טובים מאוד למחיר שלהם אני חושב אבל הנתונים של הMicrolab נראים מזהירים יותר ויש עליהם המון המלצות.. אז יש איזושהן המלצות מה לבחור?או משהו אחר בכלל?
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני יודע שדיברו על זה אבל חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה פשוטה לשאלה (גם הביקורות המעולות לא ענו לי על השאלה) למשתמש שרוצה לראות dvd במחשב ולשמוע מוסיקה באיכות טובה ולא מבין יותר מידי בסאונד איזה מבין הרמקולים יותר טוב לצרכים הללו? נ.ב האם כרטיס קול creative sb live מספיק כדי לשמוע ולראות סרטי dvd כמו שצריך (dts and ac3) שכחתי לציין ש atp5 נראים הרבה יותר טוב לעומת ada-880r ;D תודה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה רמקולים אני יכול להשיג שיהיה טובים ואיכותיים ואני הולך להשתמש בהם לטלוויזיה , מחשב - משחקים ו-MP3. אבל אני צריך את הכי זולים שאפשר להשיג תודה.
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
למחשב חדש אני בונה, הלוח אם הוא nForce 3 250 ואני מחפש סט בצבע שחור עם איכות טובה אבל לא משהו מטורף אני לא רואה סרטים במחשב כך שהשימוש העיקרי יהיה משחקים וקצת מוזיקה האם אני צריך 5.1 ? או שמספיק 2.1? לגבי תקציב - לא הייתי רוצה לעבור את ה - 500 ש"ח אני לא בטוח אפילו שאני יודע מה ההבדלים תודה
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-