אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
הייתי רוצה לקבל קצת מידע מעמיק על האוזניות(כמו טווח תדרים...),והאם למישהו יש אותן?חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום דבר חיוני :-\
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אוזניות SteelSeries 5HV2 עם ככרטיס קול USB (כן אני יודע שאלה אוזניות חארטה..(gaming)) ולפני כמה זמן קפץ החשמל בבית שלי וכל המחשב קרס כי אין לי אלפסק... ושהדלקתי את המחשב לאחר מכן הווליום של האוזניות ממש ממש ממש ממש ממשששש נחלש.. ושומעים חלש איפלו שאני שם על ווליום שהיה נחשב מחריש ממש לפני שקפץ החשמל.. בקושי שומעים משהוא עכשיו השאלה שלי אם באחריות הם בכלל שמים לב לזה ומתקנים את זה... ואם אפשר לסדר את הבעיה הזאת ממחיקת דריבר והתקנתו מחדש או משהוא כזה.. או שאני צריך לקחת את זה לאחריות ואין דרך אחרת לתקן את זה... זה ממש מוזר כי האוזניות פועלות רק הווליום חלש שומעים אבל הוא ממש חלש... יכול להיות שהבעיה גם בכרטיס קול ה USB? אולי הוא נדפק? =\
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד כמה כרטיס קול טוב - אני כרגע משתמש בסאונדמקס המגעיל של אינטל - משפיע על שמיעת מוזיקה במחשב?? כל מה שאני עושה זה שומע מוזיקה במחשב עם אוזניות... עד כמה כרטיס קול איכותי ישפיע על הסאונד?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרגע מערכת סטריאו ישנה של aiwa. אני רוצה לרכוש רסיבר וזוג רמקולים מדף על מנת לחבר אותם למחשב (מוזיקה סרטים וכו'). כרגע מעונין לחבר רק שני רמקולים, עם אפשרות להרחבה בעתיד. תקציב לרסיבר - עד 1400 שח תקציב לרמקולים - עד 1000 שח מה חשוב לי בעיקר: החדר שלי הוא די גדול והרמקולים מוצבים ליד התקרה בשתי פינות. יש לי ניסיון רע עם מערכות חלשות. קניתי מערכת מיקרו של סמסונג ואחרי זה גם של pure acoustics ואת שניהם החזרתי כי זה היה ממש חלש, בפול ווליום במחשב ובמערכת שמעתי חזק אבל לא יותר מזה. בקיצור מחפש משהו שישמע חזק. מצאתי בזאפ שני רסיברים שהם בתקציב שלי, אחד זה Pioneer vsx421 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=800799 השני זה harman kardon avr158 http://www.z…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר נתן לי לראות CD שעליו יש סרט , יש על הCD הזה את הסרט עצמו , ובנוסף , קבציי SRT , מניסיון עבר , אני יודע שמדובר בקבציי תרגום , הבעיה היא , שאין לי נגן מדיה שמסוגל לנגן סרט ובמקביל , להראות את התרגום , יש למישהו הצעות לאחד כזה ? אני מתכוון , חוץ ממנו , הכל מוכן , מסך , רמקוליי סטריאו ענקיים , באס מצויין , מחשב עם TV-OUT , הכל , רק חסר הנגן הזה ...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה הסבתי מחשב ישן (יחסית) למדיה סנטר וחיברתי אותו לטלויזיה. אני שוקל להחליף לו את כרטיס המסך, כך שניתן יהיה לחבר אותו בחיבור HDMI לטלויזיה (כיום מחובר עם כבל שממיר יציאת DVI מהמחשב לכניסת HDMI לטלויזיה) תהיתי האם קיים כרטיס מסך שמשולב בתוכו גם כרטיס טלויזיה שמסוגל לקלוט את שידורי הטלויזיה הדיגיטלית של עידן + (DTT או DVBT) אשמח לקבל המלצות במידה וקיימת חיה כזו.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בודק עבור חבר, שרוצה מקרן לסלון ללא התעקשות על איכות HD (מספיקה לו איכות VGA / DVD רגילה, כמו מקרנים שיש בבתי ספר..) האם תוכלו לכוון אותי פחות או יותר לדגמים אמינים. לפי מה שקצת חיפשתי באינטרנט, עלו הדגמים הבאים באיזור ה3000 - 4000 שח: Infocus IN114 ViewSonic PJD5233 ומצד שני בחצי מחיר מזה (1600 שח!) - BenQ MP522 האם יהיה נכון להגיד שלצרכים שלו אלו הדגמים המומלצים, והאם עבור שימוש ברזולוצית VGA/איכות DVD יספיק גם המקרן של BenQ? תודה למשיבים ושבוע טוב. ליאור.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מחבר את הטלויזיה למחשב בחיבור חוטי ואני משדר סרט כדי שאוכל לצפות בטלויזיה האם הילד שלי יכול לשחק בינתיים במחשב בזמן שאני צופה בסרט? ואם לא כיצד ניתן לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי לבדוק בחוברת שלו אבל לא כתוב.. אני מנסה לחשוב מה אני אעשה כשאני אסע לחול.. לא נראה לי שאנ אסחב עם שנאי אלא אם כן יש אחד ממש קטן.. או איזה גאדג'ט לפוד שמאפשר לו להטען ע"י סוללות.. אם מישהו יודע על המתח או על הגאדג'ט אני אשמח לשמוע
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לרמקולים למחשב ב1200 שקל בעיקרון אני צריך אותם רק בישביל לשמוע מוזיקה ושהיו מאוד חזקים
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני לא מבין גדול במחירים וחומרה ורציתי לשאול אם לקנות כרטיס קול שתומך ב5.1 ורמקולים של Creative של 5.1 ב1100 שקל זה שווה לי? אם לא, אולי תמליצו לי על עסקות שעשיתם? תודה רבה, ניר.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברמקול אחד אצלי(2.1) יש פחות עוצמה מאשר הרמקול השני. אין אני יכול לשנות את זה ולאזן את העוצמה? מה אני צריך לעשות? ואיפה זה בדריברים? ועוד שאלה. הרמקול שלא מקבל מספיק עוצמה, אני שם לב שאם אני מגביל קצת הוא "מגמגם" זאת אומרת מפסיק לעבוד לפעמים. הבעיה זה לדעתי ביציאה מהסאב, ולא הרמקול.(החלפתי וזה היה ברמקול השני) מה אפשר לעשות? תודה מפרט בצד
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעת צפייה בסרטים ומוזיקה מה הבעיה? חיברתי את כל החוטים לפי הצבעים. הרמקולים הם של LOGITECH תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות פלזמה 42 לחיבור של yes חשוב לי לא לראות את האנשים מתוחים כמה שפחות אם למי מישהו יש אשמח לקבל חוות דעת הפלזמה תשמש אך ורק לצפיה בכבלים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי לאחרונה מגבר ישן של Technics מדגם SU-A900. לדגם יש שלט, בדקתי... אבל לי אין אותו. האם ישנה אפשרות להתאים לו שלט אוניברסלי, או אולי מישהו יודע איפה אני יכול להשיג שלט בשבילו?! תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי חברה קניתי את המערכת של logitech z5500 מאמריקה, אני לא סגור איזה שנאי מספיק לי ומה המחיר שלו אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בנושא. על הסאב שממנו יוצא החיבור לחשמל רשום: 120V 60hz ו זרם 3A וב Performance spec רשום Total RMS power: 500 Watts RMS דרך אגב מצאתי אותו באתר אמריקאי שבמידה ומשלמים מזומן המחיר שלו 170$ ואל תשכחו כמה הדולר היציג בימינו
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן היה לי GMINI 120 מכשיר חביב מאד... נגנב ע"י זבל כאשר הייתי בשמירה!!! תמות זבל!!!! עכשיו אני צריך המלצה לנגן של כ 10-20GB בתקציב של כ 200 דולר... כמובן שניתן קצת לשחק עם הנפח והמחיר תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות אוזניות לשימוש הנ"ל התקציב בגדול עד סביב 500 (עדיף עד 300, אבל אם יש משהו משוגע נגיד..) בגדול היום אני עם akg q350 עם הפלאפון (מקור המוזיקה העיקרי שלי) ובמחשב אני עם Tt eSPORTS SHOCK בגדול אני כבר מזמן רוצה אוזניות קשר נוחות שאני אוכל להסתובב איתן גם מחוץ לבית (אני כל יום שעה וחצי+ של נסיעות) יש לי אוזנים + ראש דיי גדולים, נכון להיום האוזניות מחשב שלי לא מאוד נוחות לי אחרי שימוש מאסיבי... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לחבר את המחשב שלי (vga) לטלוויזיה (rca) רציתי לשאול מה ההבדל בין 2 הדברים האלה ? ומה אני צריך מהם בכדי לעשות את זה ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך סט רמקולים הכי טובים שאפשר לקנות במחיר עד 2500 שקל.. ומגבר הכי טוב שאפשר לקנות עד 1700 שקל... אני מתכנן לחבר ת'מערכת למחשב!! בבקשה עזרה... עריכה... מה אתם אומרים... עדיף לי ללכת על עיסקה כמו שהצעתי פה...או משהו כזה: לוג'יטק Z5500 וכרטיס קול קריאטיב FXI אקסטרים מיוזיק?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן אייפוד טאצ', ואיתו קניתי את האוזניות הבאות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7973&perur=2&t=43&c=564 אהבתי את העיצוב שלהן וחשבתי לעצמי שחברה רצינית כמו פיוניר, קנייה בטוחה, אז טעיתי. יש להן פירוט טוב בצליל, אבל חסרים לי מאוד הבאסים. ובנוסף לזה הן לא יושבות לי טוב באוזן עם אף אחד מהמתאמים שהגיעו איתן. בדקתי CX300 וCX500 של חברים, הבאס שם הרבה יותר טוב, אבל לא שומעים בהן הרבה צלילים שכן שומעים בפיוניר. חשבתי כבר אולי להזמין מאיביי Etymotic er6i אבל הן קצת יקרות לי, וגם אני לא יודע עליהן כלום לגבי איכות הצליל, חוץ מזה שיש להן בידוד מעולה אז אני מעדיף לעשות את זה רק אם אין ברירה. יש אלטרנטיבות טובות ששווה לשקול בארץ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך שתמליצו לי על אוזניות איכותיות וגם אפשר לשמוע באס טוב בהן בשביל ה GIMINI400
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול - מה מבין השניים עדיף לחדר? כן, אני יודע שבטח במחיר כזה שניהם מערכות לא מהמצוינות או מהבינוניות, אבל אין לי יותר מ280 ש"ח כך ש... אלו: http://www.dandr.co.il/details.asp?id=857 מול זה http://www.dandr.co.il/details.asp?id=833 והאם חיסרון הסנטר משמעותי כל כך בחדר?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש ואני מתלבט בין שלוש האוזניות האלה: Grado SR 60 Grado SR 80 וה-Sennheiser HD 485 השימושים שלי הם רק למחשב (מוסיקה סרטים סדרות ומשחקים), אני מקשיב לכל סוגי המוזיקה (מרוק ועד קלאסי ועד לג'אז) כך שהאוזניות יהיו רב שימושיות, וגם שיהיו נוחות לשימוש ארוך.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות אוזניות חדשות ונמאס לי לקנות אוזניות של 50-100שקל שנשברות תוך חודש או שלושה חודשים אז החלטתי לקנות אוזניות יותר רציניות בסביבות ה 350 שקל (גג 350) רוב השימושים שלי הם משחקים והרבה אני משחק ממש הרבה וכשאני לא משחק אני רואה סירטונים ביוטיוב או צופה באנימות (סדרות יפניות מצוירות זה הסבר הכי בקצרה כי אני יכול לפתוח פה דיון שלם על מה זה אנימות קיצור סדרות מצוירות) וסרטים חשבתי על הSteelSeries SteelSound 4H שהן אוזניות שתואמות את השימושים שלי + הן במסגרת התקציב (הנה סרטון סקירה שלהן נא להתיחס לדגם ה4H )עכשיו שיהיו לי אוזניות חדשות אני לא הולך להשתמש הכרטיס הקול המובנה של המחשב כי אני לא יוכל להוציא את מיטב הסאונד מהאוזניות עם כרטיס קול מסריח …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-