אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש רמקולים טובים עדיפות ל-4.1, נסתפק גם ב- 2.1 שאלה- הלוחות אם החדשים באים עם כרטיס טוב O\B או שעדיף כבר להשקיע בכרטיס טוב יותר? (למשל הלוחות החדשים של epox nforce2) שווה לי לקחת ב- 1250 ש"ח audigy 2 + creative 5200?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב :2700 לנגן ולאוזניות.(אפשר פחות..). אני צריך 20-30 ג'יגה.. חברה מוכרת כמובן MP4 הצגת סרטים לא חובה.. רצוי שיהיה אפשר להעביר תמונות ממצלמה דיגיטלית עם כבל USB שישמש אותי גם כדיסק און קיי וזמן סוללה ארוך חשבתי על 2 נגנים הX5L או החדש של קרייטיב שעולה 2000 שקל.... מי מבניהם יותר טוב? אני יכול להזמין מחו"ל דרך חבר אז המחיר מצידי שבארץ יהיה 2500 כי בחו"ל אני ישיג את זה הרבה יותר זול תודה..
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו יכול להביא לי לינקים לשירים בסראונד (4 ערוצים) שיעבדו ישירות דרך WMP? כלומר שאני רק פותח אותם וישר שומעים סראונד? כמו זה: http://download.microsoft.com/download/winmediatech40/Utility/1.0/W98NT42KMeXP/EN-US/6channel.exe אבל זה גם סתם דוגמה וזה גם 6 ערוצים. או זה: http://windowsmedia.com/9series/DemoCenter/AudioQuality.asp?page=6&lookup=AudioQuality זה נשמע לא רע אבל זה גם 6 ערוצים וגם זה סתם דוגמאות.... אני צריך רק 4 ערוצים אבל אם אין 4 אז 6 גם טוב. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס TV חיצוני שיתחבר למסך ''LCD 19 ולממיר של YES (רגיל לא HD) יש למישהו המלצות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לאנשים. אחרי כ-4 שנים, הגיע הזמן להחליף את הפדים של האוזניות שלי (התחילו להתפורר כבר...) איפה אני יכול לקנות חדשים שמתאימים, ואם יש משהו תחליפי טוב יותר- ספרו לי על זה (תקציב לא ידוע... אין לי מושג כמה עולים חדשים אז אני לא יכול לתת הערכה...)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש טלוזית LCD לחדר שלי בתקציב של כאלפיים שקלים. כמובן שחשוב לי איכות תמונה טובה וסאונד סביר. הייתי נעול על LG 32LH20R LCD 32 , אבל לאחרונה הבחנתי שאין אפשרות לחברה למחשב וזה קצת הרתיע אותי. כרגע אני לא מתכוון לחבר את הטלוזיה למחשב, אבל זאת יכולה להיות אופציה טובה בעתיד. ד.א לתקציב שלי נכנסת רק טלוזית HD Ready. תודה על העצות
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://buy.ebay.co.il/buying/il/display/320319468376_YAQIN-6J1-Tube-Signal-Upgrade-CDDVD-Buffer-Processor- חיבורים : מה CD או DAC או כרטיס קול מחברים ל INPUT OUTPUT הולך למגבר מה אתם אומרים ? יש למישהו השגה על הדבר הזה ? פעם ראשונה שאני שומע על המושג הזה "TUBE BUFFER " המחיר מאוד זול סה"כ כולל משלוח 480 ש"ח בטח מיסים זה 100 ש"ח = 580 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי כמה שירים בפורמט MP3 מקאזזה... כן כן אני לא מתבייש. אני מוריד שירים. בכל אופן אני מנגן אותם ב WINAMP ואז יש צליל צורם ומגעיל...לפי מה שהבנתי זה אומר שהקובץ מוגן. ניסיתי להוריד גרסא אחרת של השיר וגם היא לא עובדת טוב. ניסיתי להפוך ל WAV אבל לא עזר חחח איזה קטעים. מה עושים? תודה! יניב
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני עובד דירה בקרוב לדירה לבד, ואני מעביר איתי את כל המערכת שלי שהיא טובה לדירה החדשה ואני קונה מחשב נייד שישתמש באינטרנט אלחוטי. רציתי לדעת אם יש דרך שאני יכול כביכול לחבר את המחשב למערכת בצורה אלחוטית כלומר, שאם אני מתחיל לשמוע שיר במחשב הנייד אז יהיה אפשר לשמוע אותו גם במערכת בלי חיבור של חוטים, ואם כן במה זה כרוך (רסיבר, נתבים, כרטיס קול מיוחד וכדומה). תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי רמקולים של לוג'יטק X-540 רמקולים שאני מאוד מרוצה מהם.... וברשותי הלוח אם של גיגה-בייט P31-DSL3 עד כמה האיכות תשתנה אם אני אקנה כ.קול של עד 300 שקל?? ואם זה כן משמעותי אז אנא תנו לי דגם של כרטיס. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
טוב קניתי את המחשב HTPC הראשון שלי (XP PRO) יש עליו MEDIAPORTAL ואני שואל אם יש תוכנה טובה/נוחה יותר ממנו... עכשיו השאלה העיקרית היא שאני צריך לקנות שלט ל HTPC בתקציב מצומצם של 200 ש''ח בערך אבל אחד שיעבוד... זאת אומרת שנגיד שלא רק מקש אחד יעבוד וזהו שיהיה נורמאלי פשוט ונוח תודה רבה על העזרה והתשומת לב
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה הסבתי מחשב ישן (יחסית) למדיה סנטר וחיברתי אותו לטלויזיה. אני שוקל להחליף לו את כרטיס המסך, כך שניתן יהיה לחבר אותו בחיבור HDMI לטלויזיה (כיום מחובר עם כבל שממיר יציאת DVI מהמחשב לכניסת HDMI לטלויזיה) תהיתי האם קיים כרטיס מסך שמשולב בתוכו גם כרטיס טלויזיה שמסוגל לקלוט את שידורי הטלויזיה הדיגיטלית של עידן + (DTT או DVBT) אשמח לקבל המלצות במידה וקיימת חיה כזו.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז רגע לפני הקניה, התלבטות אחרונה בין 4דגמים אני אשמח לקבל חוות דעת אישיות לגבי הרמקולים הנ"ל. בנוסף לכך, לאור ההמלצות החמות על הfc-330 רציתי ממש ללכת עליו אבל העובדה שאין לו שליטה של ממש על גבי הרמקולים או על שלט כלשהו ממש מציקה לי. תודה על העזרה! MicroLab fc-330 300 ש"ח MicroLab M-880 291 ש"ח Altec Lansing VS4121 330 ש"ח Altec Lansing VS2421 270 ש"ח אם יש חברה אחרת\דגם אחר אתם מוזמנים להציע. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני בהתלבטות איזו מן הטלויזיות לקנות sony 32bx400 vs samsung 32d550 הטלויזיה תחובר למחשב לצורך משחקים וסרטים בhd מה שמעניין אותי זה איכות התמונה והלאג רמקולים, תמיכה בmkv והשאר לא מהווים חשיבות תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כמה סרטים שמקודדים באודיו AC3, הבעיה כשאני מפעיל את הסרט אני לא שומע כלום, אני רק רואה אבל לא שומע. רצוי להגיד שאני שומע את הטריילרים האלו לבדיקת DD, אני כן מצליח לשמוע, ואכן ב DD. הרמקולים מחוברים בחיבור SPDIF לכרטיס קול, ומסומן במאפייני קול Digital Output Only. יש לי גם את הקודק של AC3 מותקן. אני חושב שהבעיה אולי היא שזה לא הקודק הנכון, אולי קיים קודק נוסף... אולי אתם מכירים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי לבדוק בחוברת שלו אבל לא כתוב.. אני מנסה לחשוב מה אני אעשה כשאני אסע לחול.. לא נראה לי שאנ אסחב עם שנאי אלא אם כן יש אחד ממש קטן.. או איזה גאדג'ט לפוד שמאפשר לו להטען ע"י סוללות.. אם מישהו יודע על המתח או על הגאדג'ט אני אשמח לשמוע
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת איך אני יכול לחבר את הטלוויזיה שלי למחשב? אז כך הטלוויזיה שלי פשוטה ובעלת חיבור RCA בלבד (אדום לבן צהוב) במחשב שלי מותקן כרטיס מסך מדגם 8600GTS של חברת LEADTEK בעל שני חיבורים של DVI וחיבור של (S-VIDEO (7 PIN אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה כך שגם תמונה וגם סאונד יעברו... אם תוכלו להגיד לי אם זה אפשרי ואם כן איזה מתאמים וכבלים אני צריך
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה לכרטיס קול עד 200 ש"ח. שימוש - מוזיקה בעיקר. שאלה חשובה: כשאני שומע מהמחשב (כרטיס קול משולב על הלוח) האיכות על הפנים. הבסים נעלמים, הצליל הופך להיות שטוח ומשעמם. אוזניות של 800 ש"ח נשמעות כמו אוזניות של 200 ש"ח, כל זה לעומת הנגן (Sansa) שבו שומעים מעולה. האם כרטיס קול יפתור לי את הבעייה הזאת או שגם אז זה תלוי בלוח אם / ציוד אחר?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הגיע הזמן לקנות אוזיות חדשות ואני ממש מטלבט, אני ישתמש בהם בעיקר לGaming אבל גם למוזיקה ודברים אחרים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הסאב הנ"ל, אשר הגיע כחלק ממערכת סראונד של eltax שימש אותי רבות, עד שלפתע אתמול פתאום שמתי לב שהנורה מאחורה לא פועלת והסאב גם כן.. האם מישהו נתקל או יודע איך לתקן בעיה זו? תודה מראש! תמונה של הסאב:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשעה טובה הגיעו אליי היום הDenon AH-D5000 - מחיר 480$ כולל משלוח, מדהים איך שהם נראות אך לפני שמחבר אותן לAsus Essence ST רציתי להתיעץ לגבי הגדרת הIMPEDANCE בכרטיס הEssence ST, כיוון שראיתי בSpec של האוזניות שהן תומכות ב25 ohm , אך בכרטיס ישנם 3 אופציות - Normal <64ohms High 64-300ohms Extra high 300-600ohms האם ללכת על האופציה הגבוהה ביותר של Extra High? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי רציתי לקבל חוות דעת על החברה הנ״ל ועל המוצר על פי הנתונים שלו לפני רכישה איכות עוצמה אמינות תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, עד לא מזמן היה ברשותי x800gto2, וחיברתי את המחשב לטלוויזיה שלי, sharp 32wd1e בחיבור VGA. הסרטים נראו טוב, אבל עכשיו שקניתי HD4670 רציתי לחבר את המחשב בחיבור DVI ל-HDMI דרך ה-HD המפורסם שהחברות נוטות להתגאות בו אבל כאשר חיברתי בצורה כזו, התמונה על הטלוויזיה נהייתה אפילו פחות טובה מאשר בחיבור VGA: הטקסט קשה לקריאה ומרגישים שמשהו לא בסדר עם התמונה. ניסיתי לשחק מלא עם ההגדרות וניסיתי את התוכנה powerstrip אך שום דבר לא עזר אני משדר על רזולוציית 720P שזה 1368X768 כמו ב-VGA הקודם שלי אך התמונה עדיין נראית גרוע ממקודם... מאוד אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם זה הפורום הנכון, אבל רציתי לבקש את עזרתכם. הנגן נחמד מאד, אך אינו מגיע עם תמיכה בכתוביות בעברית. יש דרך כלשהי להוסיף לו תמיכה בעברית (חיפשתי באינטרנט עדכון FIRMWARE אך לא מצאתי...)? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-