עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הוחלט לקנות טלוויזיה חדשה לסלון. טווח צפייה בערך 3.5 מטר- כלומר סובב סביב ה 40 אינץ'. FullHD ללא תלת מימד. אין צורך באפשרות ניגון קבצים על גבי הטלוויזיה (תחובר למחשב, ממיר, OUYA ודיוידי מידי פעם). עדיף משהו שיחזיק הרבה שנים לא יתפרק תוך שנה. מודה לעוזרים מראש. עריכה: שכחתי לציין שאני מוכן לחרוג ב 1000 ש"ח במקרה והתקציב לא יספיק למשהו נורמלי שיעמוד בהגדרות שהזכרתי מקודם.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by slavg,

היי, אני לא מבין בתחום המקרנים...ואני מחפש לקנות מקרן הביתה, המקרן ישמש בעיקר לסרטים/הקרנות ספורט וכו'... השימוש הוא לא יומיומי. התקציב לא גדול, לא הייתי רוצה לעבור את ה-5000 שקל. אני מחפש באתר סופטק http://www.softec.co.il יש שם מגוון גדול, רק שהלכתי קצת לאיבוד. התמקדתי במקרנים של היטאצ'י מבחינת מחיר והפידבקים החיוביים ששמעתי עליהם. עצות? המלצות? תודה!.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. יש לי PS3 שמחובר למחשב לרמקולים של Microlab Solo6c. הרמקולים מחוברים לטלוויזיה (LCD 32" של סמסונג) עם כבל RCA לכניסת Line-in בכרטיס קול (Asus Xonar D2X) וכך כל המכשירים שמחוברים לטלוויזיה נשמעים דרך הרמקולים של המחשב, כולל ה-PS3. כשאני שומעת במחשב מוסיקה השמע תקין ושומעים בשני הרמקולים. לעומת זאת ב-PS3 שומעים רק ברמקול אחד. ה-PS3 מחובר עם כבל HDMI לטלוויזיה. אשמח לעזרה איך אפשר לסדר שישמעו גם ב-PS3 בשני הרמקולים. תודה מראש לעוזרים. עדכון: הבעיה נפתרה, מצאתי כבל RCA שהגיע עם ה-PS3, חיברתי לכניסת ה-Aux ברמקולים וזה עובד

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by -Blaze-,

אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש, ואני מתלבט קשות בין 3 כרטיסים. CREATIVE Audigy 4 SE 7.1 - עולה 300 CREATIVE X-Fi XtremeMusic - עולה 700 CREATIVE X-Fi Platinum + 5.25 + Remote - עולה 1100 1100 זה המקסימום שאני מוכן להשקיע, אבל השאלה היא אם ההבדלים באיכות מאוד גדולים בין כל אחד מהשלושה... זה למוזיקה, ועם אוזניות GRADO SR80

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by eladbu,

שלום לכולם קראתי ב YNET כתבה על תוכנות מומלצות ל IPOD ממש נחמד רציתי לדעת אולי אפשר לעשות מקבץ תוכנות ל IAUDIO X5L או בכלל לקטלג נגנים עם תוכנות צד שלישי מגניבות! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3251592,00.html#n

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אהלן, השאלה בכותרת, מחפש אוזניות IN EAR וכידוע ברשת ובעיקר איביי הל סיני וכנראה גם מזוייף... מישהו קנה ויודע איך להיזהר מזיופים? או לחילופין מה האיכות של הזיופים שם? שווה את הכסף? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by tidan27,

ברצוני לרכוש מחשב Intel Core i7 Intel NUC NUC7I7BNH Mini PC יש ברשותי רמקולים של לוגיטק z5500 מאחורי המגבר ישנה יציאה אופטית האם במחשב ישנה גם יציאה אופטית חיפשתי ולא מצאתי?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by hagay,

הצלחתי לארגן 1000 שקל בשביל לקנות מערכת סרואנד למחשב החדש שלי.. ואני מתלבט בין : Creative Inspire 5.1 5200 או Logitech® Z-640 - 5.1 Configuration 51 Watts שניהם מגיעים מחברות טובות מאוד... אני מכיר את הנסיון של קריאטיב בתחום הסאונד וגם יש לי כרטיס קול שלהם.. ולוגיטק ידוע שכל מוצר שלהם זה ברמה הכי גבוהה שיש... אז מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by qpalzm,

מצאתי הרבה תוכנות שעושות את זה, אבל כולן שרוורים עם הגבלת זמן של חצי דקה. מישהו מכיר תוכנה בלי הגבלת זמן ובחינם?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by 1900GT,

שלום, עם תקציב של 10 אלף שקל מה עדיף מבחינת ביצועים לצפייה של סרטים? מקרן קידמי או טלויזיה (LCD או פלאזמה)? מדובר על חדש קטן שהמרחק בין הספה לקיר הוא כ 3-4 מטרים.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by SagroN,

שלום לכולם. השבוע פירמטתי את המחשב. התקנתי את הקודק שהיה לי במחשב הישן שהוא K-Lite codec full - כמובן שאת הגירסא הכי חדשה. עכשיו שומעים ממש ממש חלש בסרט שהוא MKV - HD, בסרטי DVD רגילים שומעים סבבה וכמו שצריך. מה שהיו שומעים ברמקולים לפני הפירמוט בחצי מעוצמת הווליום לדוגמא(X-530- מערכת Surround 5.1) עכשיו שומעים כאילו זה על מקסימום מהווליום - ואני לא מגזים! אם לא יותר. שומעים על מקסימום מהווליום ממש חלש, אני רואה סרט ואני שומע את האנשים כאילו זו עוצמה חלשה, מה שלפני הפירמוט שמעו כמו שצריך - חזק. אבל אם לדוגמא משתמש מתחבר למסנג'ר ויש את הצליל, אז הוא מקפיץ אותי מרוב שזה חזק. כך שבסרט שומעים ממש חלש - משהו בקודק כנראה, ובמחשב עצמו כמו שצריך. עכשיו אני מבקש פתרון יעיל שלא יור…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. מחפש אוזניות ספורט טובות ואיכותיות רב תכליתיות. האיכות של הסאונד צריכה להיות טובה , אבל לא אודיופילית, בשביל זה יש לי מערכת סטריאו טובה בבית השימושים של האוזניות- חיבור לנגן סנסה של סן דיסק או לאייפוד נאנו בעיקר עבור, מכון כושר- מכשירי כוח , וריצה אני אוהב אוזניות בסיגנון קשר מעל הראש, אבל לא מצאתי משהוא שממש נראה לי , עד עכשיו היו לי אוזניות סוני A35, שמאוד היו נוחות, והן גם מתקפלות וקומפקטיות, הבעייה שהן נהרסות אחרי שנה עקב מגעי חשמל לא טובים . חשבתי לקחת את האוזניות Sennheiser PMX80 אבל השאלה אם זה לא יפריע לי כשאני עושה אימון עם מכשירי כוח ,כשאני צריך לשכב על ספת כושר? וכן קראת בביקורות בארץ ובחול שמשום מה הן לא נוחות לשימוש של מעל שעה.... האוזניות מן הסתם צריכות לש…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יש לי כרטיס טלויזיה TV2000 XP WINFAST עם החיבור VIDEO בין הכרטיס לממיר לא היה לי בעיה, ואני רוצה מצויין את שידורי הממיר (YES) במחשב. אבל עם הAUDIO יש לי בעיה. חיברתי עם חוט מיוחד את הAUDIO (ימין אדום ושמאל שחור)בממיר, ואת הצד השני אני אמור לחבר לכרטיס קול אבל אני לא יודע איפה לחבר. הכרטיס קול שלי הוא של Nvidia nForce ויש בו 5 חיבורים. אחד של רמקולים, אחר של מיקרופון ועוד 3 שאין לי מושג למה הם.. בקיצור ניסיתי לחבר את החוט לכל אחד מהשלושה ולא שומעים את הממיר. גם בתוכנה של הכטיס טלויזיה WinFast PVR עשיתי שהכניסת קול תיהיה על Line In, ולא שומעים, גם כשאני מקליט. בבקשה תגידו לי מה עשיתי לא נכון או מה צריך לעשות כדי לשמוע את הממיר במחשב (בתוכנה של הכרטיס טלויזיה)? תודה רבה גיל…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום אני מחפש אוזניות שיהיו מאיכות בנייה טובה מספיק כדי לשרוד ריצות (והזעה נדיבה) אוזניות כפתור היו לי עד עתה הכי נוחות. ( מIN EAR כאבו לי תעלות האוזניים, אולי כי ראשי הסיליקון היו לא מותאמים מספיק?) בכל מקרה, התקציב הוא 300 שקלים, אני מוכן לקנות גם באינטרנט אם צריך כבר הרבה זמן שלא התעניינתי בספירה, ואין לי בכלל כיוון אשמח לעזרתכם

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם. אני בודק עבור חבר, שרוצה מקרן לסלון ללא התעקשות על איכות HD (מספיקה לו איכות VGA / DVD רגילה, כמו מקרנים שיש בבתי ספר..) האם תוכלו לכוון אותי פחות או יותר לדגמים אמינים. לפי מה שקצת חיפשתי באינטרנט, עלו הדגמים הבאים באיזור ה3000 - 4000 שח: Infocus IN114 ViewSonic PJD5233 ומצד שני בחצי מחיר מזה (1600 שח!) - BenQ MP522 האם יהיה נכון להגיד שלצרכים שלו אלו הדגמים המומלצים, והאם עבור שימוש ברזולוצית VGA/איכות DVD יספיק גם המקרן של BenQ? תודה למשיבים ושבוע טוב. ליאור.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. נגן MP3 128 זיכרון http://pcandgo.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=MP3USB128&Category_Code=UMP (חבר שלי אומר בינתיים לא כדאי, אלה שאני אחכה כמה זמן ואחרי זה כבר המחירים ירדו כי זה מוצר חדש) דיסקמן MP3 http://mdk.co.il/indexf.html?http://mdk.co.il/product-19.html#SL-MP70 או DVD http://www.netactive.co.il/product.php?item=1217&cat=137&ref=zap מה אתם הייתם קונים?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by johnwoo,

רכשתי מבאג אוזניות מדונה ב-50 ש"ח, לשימוש ב-SKYPE. כרטיס הקול הינו - REALTEK והוא מובנה על הלוח אם. כשחיברתי את האוזניות מדונה ליציאות של כרטיס הקול מאחורי המחשב, הכל עובד סבבה. כשאני מנסה לחבר אותן ל-2 הכניסות שנמצאות בקדמת המחשב (מתחת לכונן ה-DVD), אין זיהוי שלהם? מה אפשר לעשות (לא נוח לי לחבר את האוזניות לכניסות של כרטיס הקול)?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. לא יודע איזה לקנות...

19. Started by tastasalg,

קניתי מערכת קולנוע ביתי של PIONEER HTZ170 עכשיו אני צריך כבל מאריך למערכת למה החוטים עוברים דרך הקיר ואמרו לי כדי שישמעו טוב כדאי לקנות כבל מאריך איכותי יש ב5 שקל למטר יש ב10 למטר ויש ב15 שקל למטר זה באמת נכון ? כאילו אם אני אקנה ב5 שקל לא ישמעו טוב ? ואם אתם יכולים להמליץ לי על כבלים.ואני צריך 50 מטר כבל מאריך. ויש לי עוד שאלה על HDMI מה זה ? זה עוזר לשיפור הסאונד?אני מחבר את המערכת לטלוויזיה תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים... אחד מזוגות האוזיות שיש ברשותי הוא the plug מתוצרת koss... עם האוזניות הגיעו 2 זוגות של ספוגיות גומי/אטמי אוזמניים/שקר כלשהו שמתבשות עליהן... 2 הזוגות התבלו לי... האם מישהו יודע היכן בארץ הקודש אפשר לקנות/להזמין/למצוא/לגנוב את הגומיות הנ"ל? תודה

21. Started by WN,

היי, אני לא מבין גדול במחירים וחומרה ורציתי לשאול אם לקנות כרטיס קול שתומך ב5.1 ורמקולים של Creative של 5.1 ב1100 שקל זה שווה לי? אם לא, אולי תמליצו לי על עסקות שעשיתם? תודה רבה, ניר.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  22. ברמקול אחד אצלי(2.1) יש פחות עוצמה מאשר הרמקול השני. אין אני יכול לשנות את זה ולאזן את העוצמה? מה אני צריך לעשות? ואיפה זה בדריברים? ועוד שאלה. הרמקול שלא מקבל מספיק עוצמה, אני שם לב שאם אני מגביל קצת הוא "מגמגם" זאת אומרת מפסיק לעבוד לפעמים. הבעיה זה לדעתי ביציאה מהסאב, ולא הרמקול.(החלפתי וזה היה ברמקול השני) מה אפשר לעשות? תודה מפרט בצד

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, סבתא שלי קנתה את הטלוויזיה הנ"ל. ניסיתי לחבר דיסק און קיי בכדי לראות סרטים, אך יש שתי בעיות. בעיה ראשונה היא שלא רואים את כל הקבצים שנמצאים על הכונן. הבעיה היותר חמורה היא שאף קובץ לא עובד. אני מקבל הודעת שגיאה שהפורמט לא נמתך. ניסיתי 4-5 קבצים שונים ובכולם אותה הבעיה. יש לכם מושג למה? תודה וחתימה טובה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ADIR_M,

מחר אני רוצה להזמין את אחד מהשניים. מה יותר איכותי? המחיר אותו מחיר ככה שאין שיקול של מחיר הZXR במעט יותר חזק למרות שזה לא משנה כי אני בטוח שאני אף פעם לא יגיע לעוצמה המרבית.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. פירמטתי את המחשב התקנתי עכשיו XP PRO?SP2 הכל טוב זז מהר אבל אין קול התקנתי את הדריברים של ה NFORCE הכל מותקן בבקרה של ה NFORCE הכל על הכי גבוה גם באפשרויות קול בלוח הבקרה הכל שמתי על הכי גבוה ועדיין אין כל. למחשב מחוברת מערכת עם שני רמקולים לא שיניתי כלום בה לא נגעתי בחוטים רק פירמטתי את המחשב. יש מאחורי המערכת 4 חיבורים שחור אדום שחור אדום ומחוברים אליהם החוטים של הרמקולים והכל טוב. מישהו יודע מה הבעיה, איך מסדרים את זה??? תודה רבה לעוזרים. :-\

• 14 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים