אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
היי אני לא יודע אם זה הכי קשור לפה אבל אין פורום יותר מתאים אז אני אשאל כאן ... יש לי מגבר מהדגם שציינתי ..עכשיו יש לו בעיה שאם המחשב לא משמיע קול כמה שניות המגבר אוטומטי נכנס להשהייה של כמה שניות אז אם נגיד אתה מפעיל ווינאמפ או איזה סרט ויש כמה שניות שקט זה מדליק את עצמו שוב רק כשיש סאונד עכשיו זו לא בעיה במגבר פשוט הבקר שלו ככה מתוכנט שזה משזה עושה ... השאלה אם יש לי מאיפה להשיג איזה קוד טכנאים דרך השטל או שיש איזו דרך לבטל פונקציה כזאת שהוא כאילו נכנס ל standby !? גיסי חשמלאי והוא יודע להוציא תבקר ולהחליפו אחרי שבדק תמגבר הזה הוא אמר שזה בקר חכם וזה בתוכנה שלו עצמה הפונקציה הזאת לכן לא ניתן לבטל בהחלפת בקר תודה על התשובה ואם אתם לא יודעים אולי מישהו יכול להגיד לי איזה …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי נגן סנסה קליפ והאוזניות שבאות איתו הם באיכות טובה, אבל יש להם בעיה אחת - הן כל שנייה נופלות מהאוזן. לכן אני רוצה לקנות אוזניות in ear חדשות ושיהיה להם סאונד נורמלי חיפשתי טיפה באינטרנט וראיתי את האוזניות האלו: Audio Technika ATH-CK1 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6621&perur=2&t=12&c=308 Creative EP630 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera&uin=5711 Sennheiser CX300 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera&uin=6199 איזה מהם הכי טובה? האם ההבדלים ביניהם משמעותיים או שכדאי פשוט לקחת את הכי זול? והאם יש אוזניות יותר טובות באיזור של חדרה?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אני חושב שהשנושא הזה נוגע להרבה אנשים. לפי מה שממליצים רוב המבינים, VS2421 הם הרמקולים האיכותיים ביותר שיש בסביבות ה300שח.. אבל, מסתובבות שמועות רבות מאוד בפורום הזה, בזאפ, ובפורומים נוספים על בעיות שונות כגון זמזום תמידי, זמזום ליד ראוטרים וכדומה, רעשי רקע מסוגים שונים וכדומה. לאחרונה ישנה שמועה שהנושא תוקן במערכות שהגיעו בזמן האחרון.. אין ספק שאם הבעיות הללו נכונות כדאיות הרמקולים יורדת משמעותית מאוד כי אף אחד לא רוצה להשקיע 350 שקל ולקבל זמזומים.. שאלתי: האם הנושא קיים אצל כולם? יש כאלה שאין אצלם כלל? האם לאחרונה אכן הבעיות חלפו? ולסיכום: אני מקווה שתוכלו להצליח לשכנע אותי והרבה אנשים ללכת על הרמקולים הללו שמבלי הבעיות אמורים להיות נפלאים למחירם. המון תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני מתכוון למכור את הכרטיס קול שלי , (X-Fi Elite Pro), אשר מיועד יותר למשחקים.. אני רוצה משהו שיתן לי ביצועים יותר טובים במוסיקה, יש לי מערכת רצינית ואני ירגיש בהבדל.. מה מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
ובמידה וכן יצליח להחזיק 1080P יצליח להחזיק בנוסף אאודיו 5.1? תודה
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם בטוח שכבר דנתם בנושא זה אבל בכל זאת... יש לי הרבה קלטות ווידאו ביתיות ואני מעוניין להמיר אותם ל DVD. ראיתי ב ZAP הרבה כבלים שמתאימים לזה. האם יש מישהו שמכיר טוב את הנושא ויכול להמליץ על כבל מסוים וגם תוכנה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
האוזניות הוזמנו מאיביי והגיעו מאד מהר לארץ, אבל נתקעו במכס 4 ימים (גיליתי את זה רק בדיעבד). זאת הולכת להיות בעיקר התרשמות אישית, וגם טיפה השוואה לHD595 ששמעתי לפני כשבועיים בקילומבו. טוב, אז לאחר שחילצתי אותן מהמכס (במהירות מפתיעה, עלי לומר) היום ויצא לי להתרשם מהן בחיבור לאייפוד קלאסיק, לכרטיס קול במחשב, ולמגבר של הגיטרה החשמלית, לפניכם רשמים סובייקטיביים לחלוטין ולא מקצועיים בעליל (אין לי מושג בכל המושגים האלה של "במה"/"רזולוציה" וכו') אבל אני אנסה להעביר את תחושותיי בצורה הכי טובה שאני יכול. שיהיה ברור, אני לא אודיופיל, אבל אני מסוגל להבדיל בין אוזניות ב100 שקל (שזה, בלי קשר, יותר ממה שרוב האנשים בארץ מוכנים להוציא על אוזניות, וחבל) לבין אוזניות איכותיות קצת יותר. …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי את זה בוואלה שופ וכמה פעמים המושג הזה צץ פה מאנטולי... :silly: האם זה תחליף למחשב או לכרטיס קול חיצוני ? זה כמו ממיר ? אשמח לקצת הסברים בנושא פשוט יש לי כמה רעיונות שאולי זה יתאים לי בסלון..
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע זוג רמקולים של קליפש , KLF-10.. טיפלה ישנים אבל מדהימים... יש לי איתם סנטר של וורפידל.. Wharfedale Modus Centre Center ויש לי איזה סאב קומבינה של אוטו עם תיבת MDF של לאנזר שעובד ממש טוב.. אבל זה לא חשוב , יש לי מגבר בשבילו. רק חסר לי מגבר נורמאלי. תקציב שלי...? לא יודע.. אני רק יודע שאני צריך מגבר יחסית חזק.. (הקליפש 150W RMS , הסנטר 120W RMS לפי האתר ההוא...) ורמקולים אחוריים אני יקנה בעתיד הרחוק.. עוד שאלה , שווה אולי להשקיע בכלל במגבר סטראיו..? ואז מה עם הסראונד? כרגע זה מחובר לשני מגברי סטראיו - אחד לסנטר וסאב אחד לשמאל-ימין.. וזה ממש מעצבן לכוון ווליום בשתי מערכות.. ועם נוסיף עוד אחד לרמקולים אחוריים זה בכלל ייאש אותי.. יש רעיונות? תודה.. בראל.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, קניתי אזניות EP635 של קריאטיב ב-150 ש"ח. אשמח לקבל חוות דעת על המוצר עצמו אם משתלם ואיכותי. תודה רבה ולילה טוב לכולם.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש זוג רמקולים רצפתיים לרסיבר Onkyo TX2000 (כבן 27 שנה) לאחר שביררתי מעט מסתבר שמספק לכל רמקול כ 40W. התקציב שעומד לרשותי הינו 3000-3500 ש"ח. אילו רמקולים טובים אוכל לרכוש בסכום זה, לאילו פרמרטרים עלי להתייחס בבחירת רמקולים שיתאימו מצד אחד לרסיבר הנ"ל וישמשו את הבא אחריו במידה ויחליט לצאת לפנסיה דוגמאות לפרמטרים: הספק, נצילות, כמה דרייברים בכל רמקול וכמובן פירמה שאפשר לסמוך עליה. תודה!
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לחבר את המחשב הנייד שלי לפלזמה, לצורך כך אני צריך כבל DVI כפול. חיפשתי בהמון חנויות, ופשוט אין למצוא כבל DVI כפול זכר (זה עם הפינים משני הצדדים). אתם מכירים חנות \ אתר \ רשת שאפשר לקנות בה את הכבל? נ.ב: זה חייב להיות לפחות 2.5 מטר,ומקסימום 5.. באייבורי יש להם רק 1.8 מטר או 10 =\
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אוקי אחרי שהמליצו לי קניתי את הרמקולים SOUND STICKS הבנתי שעל מנת לנצל אותם עד הסוף אני צריך לחליף את הכרטיס קול הישן שלי שנמצא ON THE BOARD לכרטיס קול איכותי יותר... אז אם למישהו יש המלצה לכרטיס קול עד 600 שקל, אשמח לשמוע עליו, בעדיפות לכרטיס שמגיע עם שלט שאלה נוספת היא האם קיים הבדל בין כרטיס פנימי לחיצוני ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש רמקולים 2 עם סאב, למחשב בתקציב של עד 300 בערך, אם אפשר בפחות אשמח.. במחשב אחר יש לי את הLogitech x230 ואני יותר ממרוצה איתם, אשמח למשהו ברמתם, באכות שמיעתם ובאיכות הבאס שלהם.. הבנתי שהCreative A300 יכול להיות נחמד אך אני פתוח להצעות. (עולה 210 מiqpc שם אני קונה) תודה [br]פורסם בתאריך: 16.11.2008 בשעה 18:10:32 הבנתי גם שהx240 הם אחלה..אשמח להצעות או להשוואות בין שני אלה
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מחפש המלצה לרמקולים סבירים ( שיהיו יותר טובים המרמקולים של הלפטופ) שלא יתפסו הרבה מקום. + עכבר בלוטות' טוב . עבור המחשב הנייד. עד 300 ש"ח סה"כ. תודה!
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב שישמש כמולטימדיה-סטר ויוצב (מה לעשות) בתוך המזנון - ארון עץ סגור. אפשר יהיה לנסר חור כלשהוא מאחורה (אבל יש שם קיר). השאלה היא האם כל הקירורים למיניהם של המעבד וכו' יעזרו או שאין טעם לשים אותו בפנים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את המחשב שלי למסך פלאזמה ואני צריך כבל באורך 15 מטר בשביל זה יש כבלים בכזה אורך? VGA.... ועל הדרך: מה ההבדל בין VGA ל SVGA
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
http://zap.co.il/search.aspx?keyword=AKG%20K324P
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים, ברור לי שהם לא יהיו באיכות סאונד מדהימה במחיר הזה אבל נראה לי סבירה לחלוטין שזה אחלה. מה שבעיקר חשוב לי זה ש: -הכבל שליטה מהסאב יהיה באורך שיאפשר מיקום סאב על הרצפה ושליטה על השולחן -שהרמקולים יהיו קטנים באופן יחסי, החדר שלי גם ככה לא ענק -שיהיו ניתנים לתליה על הקיר -אני לא יודע אם ניתן - שיהיה אפשר לשנות את הקונפיגורציה של הרמקולים דרך המחשב - הטלויזיה נמצאת בצד אחד של החדר, המחשב בצד השני, הייתי שמח אם היה אפשר דרך המחשב להפוך מי מהם הFRONT וה-REAR מבלי לשנות את החיבור על הסאב עצמו... -שיהיה אפשר להאריך את הכבל של הרמקולים בלי לחתוך את הכבל הקיים (שיהיו כבלים נורמלים של רמקולים עם חיבור מתהדק ולא עם חיבור RCA) -אין לי מושג אם יש כזה - אבל אם יש מערכת ש…
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש אוזניות איכותיות הדגמים שאני מיתלבט עליהם הם: grado sr80 sennheiser HD515 sennheiser HD465 המטרה של האוזניות האלו האזנה בבית לא איכפט לי שיהיו מגושמות כי אין לי רצון לצאת איתם החוצה.. ושיהיו נוחות לשמיעה ממושכת.. אני מעוניין שהאוזניות יהיו מתאימות לשמיעת מוזיקת רוק ומטאל, יענו שאני אוכל לשמוע בהן את מה שהיוצר רצה שאני אשמע.. (אני יודע שהגראדו נותנות את זה) ואני רוצה גם לשמוע הרבה מוזיקה אלקטרונית, בעיקר פסיכודאלית. שיהיה באסים טובים וברורים והכי חשוב נקיים ולא נימרחים.. עם תוכלו לעזור לי להחליט איזה אוזניות מתאימות לי זה יהיה מעולה, או אפילו להציע דגם אחר שנימצא בתחום ה 450-550 שקל עוד דגמים שחשבתי עליהם הם: sennheiser HD485 sennhe…
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
הי, אני מחפש רמקולים, ברור לי שהם לא יהיו באיכות סאונד מדהימה במחיר הזה אבל נראה לי סבירה לחלוטין שזה אחלה. מה שבעיקר חשוב לי זה ש: -הכבל שליטה מהסאב יהיה באורך שיאפשר מיקום סאב על הרצפה ושליטה על השולחן -שהרמקולים יהיו קטנים באופן יחסי, החדר שלי גם ככה לא ענק -שיהיו ניתנים לתליה על הקיר -אני לא יודע אם ניתן - שיהיה אפשר לשנות את הקונפיגורציה של הרמקולים דרך המחשב - הטלויזיה נמצאת בצד אחד של החדר, המחשב בצד השני, הייתי שמח אם היה אפשר דרך המחשב להפוך מי מהם הFRONT וה-REAR מבלי לשנות את החיבור על הסאב עצמו... -שיהיה אפשר להאריך את הכבל של הרמקולים בלי לחתוך את הכבל הקיים (שיהיו כבלים נורמלים של רמקולים עם חיבור מתהדק ולא עם חיבור RCA) -אין לי מושג אם יש כזה - אבל אם יש מער…
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס Audigy 4. עד עכשיו השתמשתי ב XP והכל היה טוב ויפה. לפני כשבוע עברתי ל VISTA. התקנתי את הדרייבר שמצוי באתר של קריאייטיב. כאשר ניסיתי להיכנס לאפשרויות מסויימות שמתי לב שזה בלתי אפשרי- למשל להגדרות ה EAX. בנוסף אין לי שליטה על העוצמה של ה LINE IN וכו'. ניסיתי לעדכן את הדרייבר לדרייבר הבטא- אך המצב נשאר זהה. אז יש לי כמה שאלות: א. האם אפשר לתקן את הקטע הזה? ב. אני זוכר שהיה איזה קטע של זה שיתרון הביצועים של ה AUDIGY מתבטל ב VISTA- אשמח להסבר קצר על העניין (וכל הבלאגן שיש עם ה AUDIGY+VISTA). תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, איזה כרטיס טלוויזיה מתאים לצפיה בשידורי HOT/YES? הכי חשוב לי האיכות של התמונה, אם יהיה אפשרות להקלטה יהיה טוב אבל לא הכרחי. ראיתי שהרבה ממליצים על הכרטיס הזה: http://www.hauppauge.com/site/products/data_pvr150.html יש לי כרטיס מסך ATI1950PRO, האם דרכו אפשר לראות TV?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
אז זה אומר שאם רוצים לקנות LCD טוב לחדר ברור לPS3 אין טעם בלקנות FULL HD? מספיק לקנות HD READY שתומך ב1080P24?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לטלוויזיה 37'', Full-HD, בסכום של כ-5000-5500 ש"ח. יש אולי איזו סקירה עדכנית בנושא? אני לא מצאתי.... גם לא ראיתי משהו בעמודים האחרונים, חוץ מאזכור של ה-samsung A550. תודה מראש לעונים!
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-