עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. לא יודע איזה לקנות...

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  2. Started by R0tem1,

יש לי את התקציב לשתיהן אבל השאלה שלי אם ה595 מצדיקות תוספת של כמעט 500 שקלים, במיוחד שרוב השימוש שלהן הוא בחיבור לנגן D2. מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  3. Started by oren99,

הדבר שמטריד אותי זה הפסים השחורים למעלה ולמטה. גם אם הסרט 720 אז התמונה היא בערך רק 500 פיקסלים. אם אני אצפה בסרט 1080 התמונה תהיה גדולה יותר או שהמימדים ישמרו ויהיו אותו דבר? האם אפשר בכלל לצפות בסרט 1080 על טלויזיה 720? זה טוב יותר או שלא משנה?

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  4. Started by יניב קופר,

ברצוני לקנות פלזמה 42 לחיבור של yes חשוב לי לא לראות את האנשים מתוחים כמה שפחות אם למי מישהו יש אשמח לקבל חוות דעת הפלזמה תשמש אך ורק לצפיה בכבלים

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  5. ראיתי את הרמקולים האלה מה אתם אומרים http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=ONE710 איך הם ? מוצר זבל סיני ? יש משהו ב3000 שקל שעדיף ?

• 11 תגובות
    • 998 צפיות
  6. אהלן חברים, אני מבקש את עזרתכם בהמלצה לאוזניות In-Ear אלחוטיות לשימוש עם הטלפון. התקציב הוא עד 400 ש"ח, ואני מעדיף כאלה שניתן לרכוש בארץ מאחר ונמאס לי ממאפיית המכס שרוצים לזיין אותי בתחת. עדיפות לאוזניות נוחות שניתן לשמוע בהם שעות ארוכות בלי שיתחיל לכאוב באוזניים. תודה רבה, כל עצה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  7. Started by Avivo,

יש אפשרות לעשות סרוונד (5.1) כשהרמקולים האחוריים אל חוטיים? יש כזה דבר בכלל? אם כן, איפה משיגים? ואם לא, מה אתם ממליצים ל2.1 אייכותי במיוחד?

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  8. שלום, עד לא מזמן היה ברשותי x800gto2, וחיברתי את המחשב לטלוויזיה שלי, sharp 32wd1e בחיבור VGA. הסרטים נראו טוב, אבל עכשיו שקניתי HD4670 רציתי לחבר את המחשב בחיבור DVI ל-HDMI דרך ה-HD המפורסם שהחברות נוטות להתגאות בו אבל כאשר חיברתי בצורה כזו, התמונה על הטלוויזיה נהייתה אפילו פחות טובה מאשר בחיבור VGA: הטקסט קשה לקריאה ומרגישים שמשהו לא בסדר עם התמונה. ניסיתי לשחק מלא עם ההגדרות וניסיתי את התוכנה powerstrip אך שום דבר לא עזר אני משדר על רזולוציית 720P שזה 1368X768 כמו ב-VGA הקודם שלי אך התמונה עדיין נראית גרוע ממקודם... מאוד אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  9. שלום , אתמול קניתי כבל DVI TO HDMI בשביל לחבר את המחשב לטלווזיה , זה המפרט שלי. Intel Core 2 Duo E 6750 ASUS Striker Extreme Albatron 8800GTS 640mb Mushkin DDR2 800Mhz 4GB Western Digital 320GB Gigabyte aurora 570 Silver ENERMAX Liberty 500W Windows vista ultimate 64bit עכשיו , קיבלתי תמונה על מסך הטלוויזיה מהמחשב עכשיו השאלה היא איך אני מעביר סאונד. קראתי משהו על כבל SPDIF או משהו כזה וראיתי שיש לי על הלוח אם חיבור כזה עגול קטן של SPDIF , אפשר לעשות אם זה משהו ? בקיצור תעזרו לי לחבר את הסאונד (:

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  10. Started by nadavbu,

על ה-SBS370 של Creative אפשר למצוא אין סוף המלצות. אבל השאלה היא האם כדאי להשקיע עוד כמה עשרות שקלים בשביל ה-SBS390, או שבכלל מדובר ברמקולים טובים פחות? האם יש רמקולים של חברות אחרות בטווח המחירים של 160-190 ש"ח שטובים מ-2 הדגמים של Creative? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  11. Started by Jonnyboy,

הבעיה טופלה, אך תודה מראש על העזרה (שלא ניתנה)

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  12. שלום, אני עובד דירה בקרוב לדירה לבד, ואני מעביר איתי את כל המערכת שלי שהיא טובה לדירה החדשה ואני קונה מחשב נייד שישתמש באינטרנט אלחוטי. רציתי לדעת אם יש דרך שאני יכול כביכול לחבר את המחשב למערכת בצורה אלחוטית כלומר, שאם אני מתחיל לשמוע שיר במחשב הנייד אז יהיה אפשר לשמוע אותו גם במערכת בלי חיבור של חוטים, ואם כן במה זה כרוך (רסיבר, נתבים, כרטיס קול מיוחד וכדומה). תודה

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  13. צריך המלצה לטלויזיה, מרחק צפייה 2-3 מטר אני חייב לציין שהתקציב דיי מוגבל, מחפש משהו זול אבל לא משהו גרוע תודה

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  14. http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=CX300II&Cat2Cat1ID=5026&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he היה לי בעבר החזיקו לא כלכך הרבה זמן . יש משהו עדיף באותו טווח? רק IN EAR

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  15. Started by ranyr,

אני רוצה לחבר אורגנית שיש לי למחשב דרך חיבור midi אבל יש לה רק יציאה של lineout ואמרו לי שיש איזה מכשיר שהופך lineout ל- midi מישהו יכול לתת לי קצת פרטים על זה? כמה זה עולה? איפה משיגים?

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  16. ךפי מה שקראתי וראיתי, יש שני סוגים של 3D , אחד אדום כחול ואחד עם משקפיים שיש להם פילטרים אחרים 3D עובד ככה שהמסך מראה פעם אחת תמונה שהולך לעיין ימין ופעם אחת לעיין שמואל (בגלל זה מסך 3D עובד בקצב רענון של 120FPS .. הוא משלים ל 60 בכול עיין ) עכשיו נגיד ויש לי מסך שהוא 60 הרץ, האם קיימת האפשרות לעשות(דרך המחשב כמובן) שהוא יראה 3D בקצב של 30 הרץ לכול עיין ? אם כן ... תוכלו לכוון אותי לאיזה מדריך או משהוא כי אני לא מוצא יש בידיי שני משקפיים ... אחד ה אדום כחול הזה ( שזה 3D דיי מעפן ) ומשקפיים פסיביות של קולנוע ... אשמח לקבל כיוון .... תודה

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  17. שלום רב אשמח מאוד לקבל בבקשה המלצה על כרטיס קול פנימי, דו ערוצי, איכותי ביותר, למחשב עם חלונות 10. המחשב יחובר למגבר סטריאו איכותי וישמש כמקור לשמיעת מוסיקה. תודה

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  18. Started by benos1,

טוב קניתי את המחשב HTPC הראשון שלי (XP PRO) יש עליו MEDIAPORTAL ואני שואל אם יש תוכנה טובה/נוחה יותר ממנו... עכשיו השאלה העיקרית היא שאני צריך לקנות שלט ל HTPC בתקציב מצומצם של 200 ש''ח בערך אבל אחד שיעבוד... זאת אומרת שנגיד שלא רק מקש אחד יעבוד וזהו שיהיה נורמאלי פשוט ונוח תודה רבה על העזרה והתשומת לב

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  19. שלום לכולם, לאחרונה חיפשתי כרטיס קול חיצוני לשדך ללפטופ שלי, שכן הכרטיס קול הפנימי שלו לא מציאה גדולה. מחוסר אפשרויות או מגוון כרטיסים חיצוניים (usb) כאלה בארץ, החלטתי לבסוף לקנות את הכרטיס הנ"ל (כותרת) - וכן, אני מודע לזה שההתמחות שלו אינה בסטריאו, אבל שוב, זה היה בעיקר מחוסר אפשרויות כללי (לפחות המוכר לי), בנסיון למצוא משהו מעט יותר ראוי לשדך ל-audioengine a5. אז ככה: הכרטיס אמנם נשמע טוב יותר מהכרטיס המוטמע בלפטופ (Conexant HD Audio) - אך יש לציין שההבדל אינו משמעותי. הצליל אמנם מעט נקי יותר, וטיפה פחות עמום, אך התאכזבתי לגלות שאפילו ה-squeezebox3 נשמע טוב בהרבה משניהם - עם יותר נפח, צליל נקי ופתוח יותר, והרבה פחות עמום - וזאת למרות שה-sb3 נחשב אמנם למקור נקי, אך חסר…

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  20. Started by embedded,

החלטתי למכור את הבוקסי בוקס ולקנות HTPC שיוכל להריץ XBMC. יש לי סטרימר שמשמש אותי לניגון תכנים מקומיים. המטרה העיקרית של הHTPC היא להריץ XBMC לצפייה בתכנים על גבי האינטרנט. אלו הדרישות שלי: ============= 1 - הרצת 720P ו1080P 2 - הרצת XBMC (עדיין לא החלטתי איזו מערכת הפעלה להתקין - WIN7 או LINUX?) 3 - שקט בעל איוורור טוב - אני רוצה להכניס אותו למגרה עם חור איוורור למזנון בסלון 4 - שלט רחוק 5 - WIFI בתקן N 6 - אין צורך בHD, אני מתכוון להריץ את מערכת ההפעלה מDOK, בהמשך אולי אעביר את הדיסק הפנימי 2.5" מהסטרימר 7 - אין צורך בתמיכה ב3D או בניגון בלוריי 8 - יש לי צורך ביציאת אודיו אופטית לחיבור לרסיבר יש HTPC מובנה שעונה על כל הדרישות שלי או שעלי לקנות את החלקים בנפרד ולהרכיב מח…

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  21. שלום . אני מעוניין לאתר את היבואן בארץ של המוצרים של חב' - Behringer. מי מכיר מי יודע . תודה

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  22. Started by yoniby,

שלום, ברשותי Creative Extigy + Creative Inspire 5.1 5200 הבעיה היא שאני מצליח לשמוע רק מ- 2 ערוצים (stereo). יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם EPOX8RDA+. אני צריך עזרה איך מבטלים אותו ומה הלאה יכולה להיות הבעיה. תודה, יונתן.

• 13 תגובות
    • 997 צפיות
  23. Started by StarMo,

ניסיתי לבדוק בחוברת שלו אבל לא כתוב.. אני מנסה לחשוב מה אני אעשה כשאני אסע לחול.. לא נראה לי שאנ אסחב עם שנאי אלא אם כן יש אחד ממש קטן.. או איזה גאדג'ט לפוד שמאפשר לו להטען ע"י סוללות.. אם מישהו יודע על המתח או על הגאדג'ט אני אשמח לשמוע

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  24. שלום אני חדש פה - הפורום נראה מקריאה ראשונית עוזר ומקצועי , צריך הערכת מחיר של המערכת שלי, אין לי כל כוונה למכור אותה או משהו כזה אבל סתם בשביל לדעת על כמה היא עומדת, חלק קניתי וחלק קיבלתי מדוד שלי... [glow=red,2,300]מגבר[/glow] Yamaha RX-V2092 Dolby Digital AV receiver קישורים: http://202.186.86.35/audio/story.asp?file=/1997/12/04yamaha http://www.audioreview.com/A-V+Receivers/Yamaha%2CRX-V2092/PRD_118865_2718crx.aspx [glow=red,2,300]DVD[/glow] Toshiba SD1200 קישורים: http://www.3dnews.ru/reviews/storage/toshiba_sd1200 http://www.audioreview.com/PRD_124172_1587crx.aspx [glow=red,2,300]סנטר[/glow] Paradigm CC-350 קישורים: http://www.soundstage.com…

25. אלה הרמקולים.. Cerwin Vega Int-252 http://www.cerwinvega.com/intense252.php Cerwin Vega Int-118 http://www.cerwinvega.com/intense118.php אני מחפש מגבר שינצל אותם כמה שיותר ובאיכות גבוהה.. עכשיו אני מתלבט אם להביא מגבר עם יציאה לסאב ולחבר את שלושתם לאותו מגבר או להביא שני מגברים - אחד ישמש לשתי הבוקסות, ושני ישמש לסאב ולחבר את שני המגברים לקרוס אובר שיאזן את הסאונד. מה אתם מציעים לי חבר'ה ??

• 4 תגובות
    • 997 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.