אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
קלטתי שיש מחירים מעולים למכשירים מחודשים על ידי המפעל ב-ebay, השאלה היא כמה העסק הזה אמין, מה זה אומר בעצם מכשיר שחודש והאם זה כדאי? מישהו כאן קנה פעם מכשיר כזה, והאם שווה ללכת על הדיל הזה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי זוג רמקולים רצפתיים של wharfedale שנקנו לפני 10 שנים בערך ושרתו נאמנה עד לפני זמן קצר, כשבאחד הרמקולים התחילו לשמוע לא טוב ולמיטב אבחנתי מדובר בבעיה בבאס שלו. שאלתי היא האם מומלץ לתקן רמקולים(ביחס למחיר של חדש, שלא ממש יורד מה-900 שקלים עד כמה שראיתי), ובמידה ובתקווה שכן - אשמח לקבל המלצה לחנות אמינה באזור שבין חיפה לכפר סבא(עדיפות יותר לאזור המרכז). מצאתי הרבה חנויות בחיפוש באינטרנט, אבל בגלל שהידע שלי בתחום ממש לא גדול, אני מפחד ליפול על מישהו שסתם מנסה להרוויח עליי כסף... תודה מראש, עומר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הרמקולים יוצבו משני צידי המחשב, כשגבם לקיר. המחשב נמצא בסלון שיחסית גדול. בעתיד, ייתכן והרמקולים יחוברו לטלוויזיה/DVD וכו'. יש את הLogitech Z323, שהביקורות עליו לא אחידות. 258 ש"ח או Altec Lansing VS2721. שמגיע מבית טוב - 285 ש"ח. אשמח לשמוע עוד הצעות, והחלטות.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נראה מעניין במיוחד.... http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=4017756 בעיקר העיצוב. מישהו שמע? מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות שיהיו מאיכות בנייה טובה מספיק כדי לשרוד ריצות (והזעה נדיבה) אוזניות כפתור היו לי עד עתה הכי נוחות. ( מIN EAR כאבו לי תעלות האוזניים, אולי כי ראשי הסיליקון היו לא מותאמים מספיק?) בכל מקרה, התקציב הוא 300 שקלים, אני מוכן לקנות גם באינטרנט אם צריך כבר הרבה זמן שלא התעניינתי בספירה, ואין לי בכלל כיוון אשמח לעזרתכם
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, כבר זמן מה שאני מחפש להעצים את חווית השימוש שלי בגיימינג על הPC/צפייה בסרטי HD/חיבור אקס בוקס עתידי. כרגע במרכז הבידור הקיים אצלי, אני עובד על דל 2709W שמשמש אותי ל2 השימושים הקודמים שהזכרתי ובנוסף בשאיפה לחבר XBOX360 בעתיד עד לשלב שאני אעבור כבר למסך מרכזי גדול יותר בסלון שישמש כמרכז הבידור הביתי ואולי יחבר לשם מערכת רמקולים ורסיבר ייעודיים לקולנוע ביתי עד עכשיו התפשרתי בכל נושא הסראונד והשתמשתי באוזניות סיבריה V2 USB שמדמות צליל היקפי, סה"כ ברמה די סבירה מבחינתי. שמתי לב באחרונה לירידת מחיר דרסטית לספינת הדגל בתחום הציוד ההיקפי,Z-5500 שמומלץ על ימין ושמאל בכל מקום שאני קורא, כרגע המחיר הכי זול שלו עומד על 1890 ש"ח (ואולי ניתן לרדת עוד טיפה עם הנחת מזומן) ומגיע …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן להזמין את מערכת רמקולים Z-640 מבית Logitech שזה כמובן 5.1 אבל אני יודע שהכ.קול שלי לא מתאים אני מתכנן כמובן עוד כמה חודשים ליקנות CREATIVE 5.1 LIVE. רציתי לדעת עם הרמקולים יעבדו אצלי בסדר עד אז ואם ביכלל? וכל החוטים ניכנסים לסאב ומישם וכ.קול? בתודה THE GYVER
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. מעוניין ברכישת טלויזיה או מערכת קולנוע אחרת (מקרן ועוד) לסלון. לפי מיטב הבנתי עדיף טלויזיה אך אינני מבין בזה. המרחק לספה המרוחקת ביותר מהשידה היא כ3.8 מטר. מעוניין לא במשהו ייקר מדי. נניח עד 2000 שח.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
AKG K55: AKG K55 Stereo Headphones (Closed Ear, with Turbo Bass) Specifications Type: Closed-back, circumaural dynamic headphones Sensitivity: 96 dB SPL/mW Frequency Range: 16 to 20,000 Hz Rated Impedance: 32 ohms THD: <1 % Maximum SPL capability: 200 mW ______________________________________________________ Maxell HP-2000: Headphones Type Headphones Binaural Headphones:Headphones Form Factor Ear-cup Headphones Technology Dynamic Connectivity Technology Wired Sound output mode Stereo Sensitivity 102 dB/mW Impedance 60 Ohm Diaphragm 1.6 in Magnet Type Neodymium תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי ב YNET כתבה על תוכנות מומלצות ל IPOD ממש נחמד רציתי לדעת אולי אפשר לעשות מקבץ תוכנות ל IAUDIO X5L או בכלל לקטלג נגנים עם תוכנות צד שלישי מגניבות! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3251592,00.html#n
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד היום השתמשתי בשני זוגות של אוזניות senheizer 201 שהיו בעייתיות, איכות הבניה שלהם לא הרשימה אותי והקבל הדק שלהן נטה לעשות בעיות לאחר כמה נפילות ולאחר של שנה בערך של שימוש אחד הצדדים של האוזניה כבר הפסיק לפעול והייתי צריך להחליף. בנוסף הבס באוזניות ממש לא מה שרציתי והייתי מעדיף אוזניות עם בס עמוק יותר. אז בעיקרון אני מחפש אוזניות שירגישו איכותיות, כבדות ונוחות, בעלות אטימות, איכות בס מספקת וצליל יפה וכבל ארוך וחזק שמאוד חשוב שיהיה עם ציפוי למניעת קריעה פנימית של הכבל כי זה פשוט משגע אותי העניינים האלה. האם אוכל למצוא אוזניות שמתקרבות לזה בטווח המחיר הזה (350 ש"ח)? הציעו לי SteelSeries Siberia Icemat בעיקרון האוזניות ישמשו גם לגיימינג אבל אני חייב לציין שזאת לא המטרה העי…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצטער שהתבלבלתי בשאלה בת'רד על ה-iaudio . אז רציתי לשאול אם יש כיום נגן שמתעלה על הנגן הנ"ל אחרי שנתיים שהוא בשוק? (בדיוק קראתי את הכתבה היום). או בקיצור אני צריך נגן mp3 טוב בעל featur'ים רבים כמו ה-h-120 . קונה בקרוב. עוד משהו, לא מצאתי את ה- h-120 באתר הרשמי של iriver ,מוזר לא? בתודה איתי העילג
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1) האם אפשר להפעיל בתוכנה כתוביות חיצוניות בעברית? 2) האם אפשר להפעיל כתוביות חיצוניות בסרטי blu-ray מלאים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, עם תקציב של 10 אלף שקל מה עדיף מבחינת ביצועים לצפייה של סרטים? מקרן קידמי או טלויזיה (LCD או פלאזמה)? מדובר על חדש קטן שהמרחק בין הספה לקיר הוא כ 3-4 מטרים.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש למישהו עצות מתוך ניסיון, לגבי צביעה של קיר עליו ברצוני להקרין. בהנחה שאיני מעוניין לתלות מסך.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג פיוזים לרסיבר מסוג rotel RX400 באזור תל אביב?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שמתי את העין על האוזניות של Razer Kraken Pro הבעיה שאני רואה שני סוגים (?) ואני לא בטוח אם זאת טעות כתיב או לא. האחד זה "Razer Kraken Pro Analog" והשני זה "Razer Kraken Pro Stereo" האם יש הבדל ?! הנה לינקים לשניהם : http://ksp.co.il/?uin=18368 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11210 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10026 תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה זה אודיו HD. לפי מה זה נמדד? בכלל, לפי איזה קריטריון נמדדת איכות המוזיקה? לפי KBPS או לפי KHZ, לפי משהוא אחר בכלל? וכמה KBPS או KHZ או משהוא אחר נחשב סאונד באיכות HD? דולבי סראונד זה HD? ושמעתי שיש פורמט FLAC, שהוא גם אודיו HD, אז כול FLAC הוא HD, או שיש קבצים יותר או פחות טובים כמו ב פורמט MP3? תודה לעוזרים! אלון
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אוקיי, אז אמרנו שנאי, אני מניח שיש בכל חנות כלי עבודה כזאת, יש אולי מקום עם שנאים "מומלצים?" מה אתם משתמשים? האם כדאי לעשות לו Firmware update לגרסא האירופאית? כי אמרו לי שההבדל הוא שבאמריקאי הקפיצות ברדיו הן 0.1 ואילו באירופאי הן 0.05. דבר ראשון שאני עושה זה להטעין אותו, ואחרי זה? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=CX300II&Cat2Cat1ID=5026&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he היה לי בעבר החזיקו לא כלכך הרבה זמן . יש משהו עדיף באותו טווח? רק IN EAR
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי אוזניות SteelSeries 5HV2 עם ככרטיס קול USB (כן אני יודע שאלה אוזניות חארטה..(gaming)) ולפני כמה זמן קפץ החשמל בבית שלי וכל המחשב קרס כי אין לי אלפסק... ושהדלקתי את המחשב לאחר מכן הווליום של האוזניות ממש ממש ממש ממש ממשששש נחלש.. ושומעים חלש איפלו שאני שם על ווליום שהיה נחשב מחריש ממש לפני שקפץ החשמל.. בקושי שומעים משהוא עכשיו השאלה שלי אם באחריות הם בכלל שמים לב לזה ומתקנים את זה... ואם אפשר לסדר את הבעיה הזאת ממחיקת דריבר והתקנתו מחדש או משהוא כזה.. או שאני צריך לקחת את זה לאחריות ואין דרך אחרת לתקן את זה... זה ממש מוזר כי האוזניות פועלות רק הווליום חלש שומעים אבל הוא ממש חלש... יכול להיות שהבעיה גם בכרטיס קול ה USB? אולי הוא נדפק? =\
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
ךפי מה שקראתי וראיתי, יש שני סוגים של 3D , אחד אדום כחול ואחד עם משקפיים שיש להם פילטרים אחרים 3D עובד ככה שהמסך מראה פעם אחת תמונה שהולך לעיין ימין ופעם אחת לעיין שמואל (בגלל זה מסך 3D עובד בקצב רענון של 120FPS .. הוא משלים ל 60 בכול עיין ) עכשיו נגיד ויש לי מסך שהוא 60 הרץ, האם קיימת האפשרות לעשות(דרך המחשב כמובן) שהוא יראה 3D בקצב של 30 הרץ לכול עיין ? אם כן ... תוכלו לכוון אותי לאיזה מדריך או משהוא כי אני לא מוצא יש בידיי שני משקפיים ... אחד ה אדום כחול הזה ( שזה 3D דיי מעפן ) ומשקפיים פסיביות של קולנוע ... אשמח לקבל כיוון .... תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה-Winamp מפעיל רק את הקדמיים...איזו תוכנה יכולה להפעיל את כולם? תודה D:
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה הסבתי מחשב ישן (יחסית) למדיה סנטר וחיברתי אותו לטלויזיה. אני שוקל להחליף לו את כרטיס המסך, כך שניתן יהיה לחבר אותו בחיבור HDMI לטלויזיה (כיום מחובר עם כבל שממיר יציאת DVI מהמחשב לכניסת HDMI לטלויזיה) תהיתי האם קיים כרטיס מסך שמשולב בתוכו גם כרטיס טלויזיה שמסוגל לקלוט את שידורי הטלויזיה הדיגיטלית של עידן + (DTT או DVBT) אשמח לקבל המלצות במידה וקיימת חיה כזו.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-