אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
??? ??? אין לי מושג מי יותר טוב. לדעתכם מי יותר טוב Creative live 5.1 או Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב בשעה טובה, אני חושב להחליף את ה-CRT הישנה. כרטיס המסך שלי ( ATI 1950HD ) מוציא רק אות דיגיטלי ולכן אני צריך לשדרג... אני חושב בכיוון של 42-46 אינטש ( זה בחדר שינה ואני מרוחק כ-3 מ' מהמסך ). המחשב גם נמצא באותו החדר ואני מתכוון לחבר אותו למסך עם כבל. התקציב בסביבות ה- 5-6K, כמובן שפחות יתקבל בברכה... אני רואה בעיקר סרטים וסדרות דרך המחשב ולכן אני חושב יותר על LCD או LED. לסוני אין מסך 42 ולכן אני "חייב" לעלות ל-46 אבל יש לסוני תמונה לא רעה. ראיתי בחנות דגם LED בסביבות ה-6000 שקל, קצת יותר. מצד שני, אני מבין שחברות אחרות מאפשרות להציג יותר פורמטים.. בקיצור, אשמח לקבל המלצות לדגם/דגמים כדי לצמצם אפשרויות. גם המלצה לחנויות אקבל בברכה... תודה מראש וחג שמח
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות טובות לריצה רק הבעיה אצלי זה שאוזניות מהסוג הזה לא נכנסות לי באוזן ובנוסף במדיה ואני מתעקש להכניס זה גורם לי לכאבים...אוזניות שיש לי: http://www.hd.ca/jvc_canada/haebx85z.php לאנשים אחרים זה ישוב מעולה ואצלי אני פשוט לא יכול להנות מהן... לי מאוד חשוב שכשאני שומע מוזיקה זה לשמוע את הבאס מאחר ואני שומע מוזיקה אלקטרונית, R&B וכול זה...התחום הכספי שאני מוכן להשקיע הוא בין 100-150 ₪... תודה רבה לעוזרים. (במידה ולא הבנתם אסביר שוב)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש סטרימר במחיר של כ-300 שקלים. הדרישות שלי הן: רזולוציה של עד 1080p, תמיכה בכתוביות בעברית. אני מאמין שהמוצר הבא עומד בדרישות שלי: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=753205 מישהו ניסה אותו ויכול להמליץ לכאן או לכאן? (או להמליץ על מכשיר אחר, באותו טווח מחירים ודרישות)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה לא בסדר בתמונה הזאת? אנשים קבלו את הטכניקס החדשים אני מניח שהמבינים (וממש לא צריך להיות מבין גדול) שמו לב שלדבר המדהים הזה אין מחט זאת משום שהוא למעשה פועל על דיסקים ומדמה עליהם את פעולת הפטיפון, משמע שאפשר לעשות על הדבר הזה סקרצ'ים ומה שעושים על ויניל רגיל! זאת למעשה התשובה של טכניקס לפיונייר עם הcdj1000 שלהם, הטכניקס אמור להתעלות עליהם (רק תסתכלו על הדבר המדהים הזה). הדבר הזה אמור להיות מוצג בתערוכת פלאסה שנפתחה שלשום אם אני לא טועה. לידו אתם רואים מיקסר שנראה "רגיל" אך הוא למעשה מתחבר עם הפטיפונים באמצעות כניסות דיגיטליות וזה כבר אומר הכל.... לא יודע אני אישית לא יכול להוריד את העיניים מהתמונה הזאת...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני סוגי אוזניות sony playstation platinum headset SteelSeries Siberia 840 אז ככה מצד אחד ה SteelSeries Siberia 840 ניראה איכותי, נוח והבנתי שזה 7.1 דובלי, (חבר אמר לי שזה דמוי אז לא כלכך הבנתי) מצד שני יש את Sony Playstation Platinum Headset שהבנתי שגם הם 7.1 עם 3D משהו, עכשיו אני אסביר מה השימושים שלי: נסיעה לעבודה כל יום, כמובן הלוך חזור שומע מוזיקיה וגם בעבודה עם האוזניות, לפעמים גם בבית שומע מוזיקיה עם האוזניות, ומשחק בסוני זה גם עכשיו אני מודע לזה שלאוזניות של הסוני יש מצב של Gaming Mod אבל לא יודע אם זה צריך להיות החלק המשמעותי בבחירה, אשמח אם תוכלו לשפוך קצת אור על האוזניות מה איכותי יותר מבחינת סאונד ומה זה ה 3D של סוני אם זה …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים אז אחרי שלקחתי מידות חתכתי עץ הרכבתי את הסאב היום אז הגודל שלו הוא 44א 35ר 33ג תיבה מעץ סנביץ עובי 1.8 סמ הכל מהודק טוב עם ברגים מצד אחד אלמנט וופר של 12 אינשט בן בערך20 אמא שלי לא זוכרת מתי הם קנו את הרמקולים אבל זה היה טיפה בערך 7 שנים אחרי שהם התחתנו של בערך 30 וואט (זה השיטת חישוב הישנה לפני RMS) שזה יוצא בערך 97.6532 ואט של היום ההתנגדות שלו היא 6.3 מאחורה עשיתי חור פחות או יותר במרכז למטה של 80 ממ (83 ממ) הרכבתי סליל לסינון טרבל וכו חיברתי אותו למגבר הישן שלי ביחד עם עוד רמקול סטליט קטן עם קבל וכשאני מגביר ל חצי ווליום הכל אבל כל מה שעל השולחן כתיבה שלי רועד הרמקול סטליט כזה זז על השולחן המסך 21 אינטש שלי של KDS כולו רועד והתמונה כזאת בגלים (למרות שאני …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה היא כזאת. הטלויזיה מרוחקת כחמש מטר מהמחשב ואין לי אפשרות לקרב. איך אני יכול להאריך את הכבך שמחבר בינהם? את הכבל של האודיו, פשוט גזרתי כמה כבלים של אדיו (אוזניות וכאלה) וחיברתי בינהם ונהיה לי כבר ארוך. אבל האם אפשר לעשות באותה מידה כבל של התצוגה שמחבר בין כרטיס המסך לתצוגת הטלויזיה באותו אופן? זה אותו סוג כבל כמו של האודיו? (יש לי geforce fx 5500)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שהמחיר לא יעניין אותכם.. המחיר לא הבעיה ,הבעיה מה הכי איכותי מבניהם: Creative Labs Zen Micro 5GB MP3 http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=10795 iRiver H10 5 GB MP3 Jukebox http://www.iriveramerica.com/prod/hd/h10_red.aspx iPod mini 4GB NEW Digital Music Player http://www.apple.com/ipodmini/ חשבתי ללכת על הiRiver האדום שם מה אתם חושבים? תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבוע טוב עשיתי סיבוב היום בחנויות חשמל ואלקטרוניקה על מנת לרכוש מסך LCD.רציתי סמסונג או LG אבל המוכר המליץ לי על 2 המסכים הנל בסכום שעד 3000 שח. אפשר לקבל חוות דעת? אני משתמש במסך בעיקר למחשב ושידורי טלוזיה(רק כדורגל). תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס TV חיצוני שיתחבר למסך ''LCD 19 ולממיר של YES (רגיל לא HD) יש למישהו המלצות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=290467.0 הלכתי למספר חנויות לשמיעת מערכות קולנוע והנה המערכות שאהבתי: 1. סט 5 רמקולים של וורפידל דגם דיימונד 9 (2 רצפתיים, שני מדפיים וסנטר) - עלות 4000 ש"ח (אולי אפילו 3.5 אלף) 2. זוג מדפיים mission שהמליצו לי לשמוע בתור קדמיים + סנטר ואחוריים של JAMO - עלות 3390 ש"ח שלא משתווים לשניים האחרים 3. סטלייטים 5.1 של קנטון (לא זוכר את הדגם אבל אין להם הרבה רמקולים) שהרשימו אותי לטובה יחסית לגודל שלהם- עלות 1200 ש"ח (בן דוד שלי עובד בזה והוא יכול להביא לי במחיר הזה, בחנות זה עולה 2690 ש"ח) אז ההתלבטות היא ככה: אין לי מספיק כסף לקנות את כל המערכת בפעם אחת אז חשבתי לקנות קודם את המדפיים (של מספרים 1 או 2) ואח"כ לקנו…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בימים אלה אני מתכנן שולחן מחשב חדש שיחליף את השולחן הנוכחי שלי. ניתנה לי ההזדמנות הלא שכיחה לבנות שולחן שיתאים לי בדיוק, ארגונומית ואקוסטית. אני מתכנן ביחד עם השולחן לקנות גם רמקולים, microlab solo 6/7 (כנראה ה6, החדר שלי לא כזה גדול). מה המיקום האידיאלי לרמקולים האלה? אני יודע שיש להם באס רפלקס שאומר שאני צריך להרחיק אותם מהקיר, ובגלל שהם גדולים אני צריך גם להרחיק אותם ממני, מה שזמין אצלי בחדר (השטח הריק, בלי מיטה וארון) הוא 1.7X2.4 מ', מה יהיו המידות האידיאליות למיקום של רמקולים? מה צריך להיות הגובה של הסטנדים שלהם? כמה גדול צריך להיות השולחן? (אני רוצה משהו עמוק, נמוך וארוך, שיהיה בו מקום לדברים מעבר למסכים+רמקולים ושיהיה נוח לישיבה) וגם, אני חושב שלחדר בגודל…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, ראיתי שהתקיימה שיחה על טלויזיה 55 אינץ' בפורום לטליזיות והשיחה שם התגלגלה למקום אחר ממה שציפיתי. אני מחפש טלויזיה, ממה שאני נסגר עליו כרגע המדובר ב-LED 55אינץ' של LG או SAMSUNG, שכולל 3D ושאר ירקות. בנוסף חשוב לי שאוכל לנגן סרטים עם תרגום עברי. בתוך הקבוצה הזו יש מנעד גדול מאוד במחירים מ-7,500 שקל ל-30,000 שקל. רציתי לשמוע את דעתכם לגבי השוני בטלוזיות ולקבל המלצה. רק לדוגמא - היום מוכרים במחסני חשמל LED 55' של LG עם 400hz ב-7,490. תודה רבה גיל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
התקנתי משחק dungeon kepper 2 ברוסית! אחרי שיצאתי מהמשחק כל השירים מהווינאמפ נשמעים עם הד ככה כל הצלילים יש איזה דרך לבטל אותו ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיצור: ------------- מבקש את המלצתכם על כרטיס לליכדת וידיאו - עדיף פנימי ולא USB - לשם הקלטות תוכנית מ YES / HOT עדיף - אם קיים - שיישמר ישירות כ MPEG4 (במקום לנפח את ה- HD עם ג'יגה וחצי לכל חצי שעה, ולחפש תוכנת המרה) בפורמט אשר ניתן לצפייה כגון DIVX או XVID מניסיוני האישי אני יודע ש: גם אם רשום MPEG4 במפרט של כרטיס זה לא אומר כלום (יתכן שהכוונה לשימוש בזמן ההקלטה ל 3rd Party Encoder - וגם אז זה בהרבה מקרים לא עובד) אנא המליצו והסבירו שיקולי איכות / שיקולים כלכליים דרישות טכניות: -------------------------- תושבת PCI או PCI EXPRESS X1 (אפשרי גם USB) X1 תאימות עם XP חובה (יתרון לכרטיס שמתאים גם ל W7) דרישות נוספות: --------------- אני מחפש אחר כרטיס ש: 1) טווח מחירו 150 -…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי ג'יפורס 7900gt, המליצו לי בפורום באתר הזה לקנות dvi לhd עכשיו שאני מחבר לפעמים רואים ולפעמים לא לא יודע איך אבל זה מתנהג על מצבי רוח ואני רוצה ליראות סרטים במחשב על 32 ולא על 19 תודה למי שיעזור לי לפתור את הבעיה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה לפני קצת יותר משלוש שבועות פתחתי פוסט כאשר קיבלתי את DT250 שלי. לאחרונה היו לי כמה ימים פנויים לשבת איתם על הראש ולכתוב את הביקורת הזו. מבנה: האוזניות מדגם DT250 בעלי התנגדות 250 אוהם והן אוזניות סגורות קומפקטיות, האוזניות בניות כמו טנק ומרוויחות ביושר את הכיתוב "Made in Germany" שמוטבע עליהם. האוזניות הגיעו אם כבל מסולסל שמתחבר לאוזנייה השמאלית בלבד כמו שנהוג בדגמים האחרים של ביירדינמיק וניתן למתוח אותו עד לאורך של כ-3 מטרים אך מה שמיוחד בדגם הזה, זה שהכבל ניתן לניתוק מהאוזניות, וכך אפשר לשדרג אותו לכבל טוב יותר או לאחסן את האוזניות ביותר קלות. דברים נוספים שמתפרקים כאן זה כמובן רצועת הראש והפדים, לפדים יש כאן פטנט נוסף, הדיסקה שמחזיקה את הפד ניתנת לפירוק מהאו…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה הסבתי מחשב ישן (יחסית) למדיה סנטר וחיברתי אותו לטלויזיה. אני שוקל להחליף לו את כרטיס המסך, כך שניתן יהיה לחבר אותו בחיבור HDMI לטלויזיה (כיום מחובר עם כבל שממיר יציאת DVI מהמחשב לכניסת HDMI לטלויזיה) תהיתי האם קיים כרטיס מסך שמשולב בתוכו גם כרטיס טלויזיה שמסוגל לקלוט את שידורי הטלויזיה הדיגיטלית של עידן + (DTT או DVBT) אשמח לקבל המלצות במידה וקיימת חיה כזו.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיפשתי דיון כזה אבל לא הצלחתי למצוא. בזמן האחרון אני יותר ויותר מתעניין בקטע הזה שנקרא אודיו. בבית יש לי מערכת של PANASONIC 2800W מערכת איכותית מאוד. ביחד איתה מחובר מגבר שהוא בעצם רמקול ענקי. הסאונד בשמיים. עכשיו השאלה , האם עדיף להניח רמקולים מתחת לשולחן מעץ או מעל ( לתלות אותם על הקיר ).
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר רוצה לקנות אוזניות IN-EAR עם בידוד סביר ואיכות שמע טובה עד כמה שאפשר, התקציב הוא 100 ש"ח עם חרגיה ל150. אחרי ישיבה ארוכה ברשת הגעתי למסקנה שבארץ אין טעם לקנות בגלל המחירים המופקעים ושהכי משתלם מבחינת עלות ביצועים יהיו הM9, למישהו יש "קונוסים" לדגם הזה? המוסיקה שהוא מתכוון לשמוע איתן היא מטאל ופופ.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש LCD 32 full HD ממש איכותית . עד 2700 שקלים , למטרת חיבור לאקס בוקס ולחיבור למחשב לצפיית סרטים בHD מעדיף בחנות באיזור חיפה . תודה מראש לעוזרים :-)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה מסביר את הכל IMO הוא פשוט יותר יפה מכל Ipod אפילו שהוא יותר גדול , אפילו שהוא יותר מגושם , אפילו שהוא יותר .... הוא יותר !!!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-