עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by lowlow1001,

שלום ותודה מראש גודל 42 שימושים ופרטים נוספים: 1. סרטי SD (הכוונה לDVD,DVDRIP ) 2. לחבר לWD HD TV 3. סרטי HD (לא חובה FULL HD ) 4. מרחק 3.5 מטר 5. PS2 6. ממש בא לי לקנות WII בהמשך 7. לא אכפת דגם טיפה פחות טוב אבל אחריות 3 שנים ויבואן טוב 8.שאלה נוספת שיש לי מחובר לי למחשב 1G HD נייד של WD אפשר לחבר אותו ישירות לWD HDTV או צריך PC ?

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by אילן שביט,

שלום אני מעוניין לקנות אוזניות איכותיות למטרה הבאה: במחשב שלי יש tuner איכותי והממיר של yes מחובר אליו. אני רואה הרבה טלוויזיה ושומע די הרבה מוזיקה (mp3- גם קלאסית וגם מוזיקה ישראלית רגילה). עד היום השתמשתי באוזניות RF פשוטות שגם היו לא נוחות וגם מאוד לא איכותיות (אוזניות שעולות 150 ש"ח...). חשבתי לשנות כיוון ולרדת מהאלחוט (כי אין משהו איכותי שהוא לא יקר מאוד ... אלא אם כן מישהו ימליץ על IF240RK Sony ) וללכת על Grado SR-60. בהחלטה על SR-60 התחשבתי בגורמים הבאים: - מאחר שהאוזניות יתחברו למחשב אני חייב אוזניות עם כבל ארוך, וכאן אורך הכבל מספק: 2.5 מטר - איכות סאונד גבוהה - אני לא אוהב אוזיות כפתור או (יותר גרוע מבחינתי) אלו שנכנסות לתעלת האוזן - הראש שלי גדול יחסית וחשובה …

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by M-a-T-a-N,

אז ככה חסכתי לי 5000 ש"ח לטלויזיה כי שלי כבר עשתה את שלה עכשיו אין לי מושג בנידון יש לי את מחשב מה שבמפרט שלי ועכשיו אני שעות רואה סרטים במחשב דרך הטלויזיה אני מחפש טלויזיה איכותית שתיהיה שווה את המחיר אשמח אם תעזרו לי בנידון

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by Guy31,

אני רוצה לקנות אוזניות שהיו ברמה מאוד גבוהה עם איכות סאונד מאוד טובה המרה לגיימינג ולמוזיקה סביבות ה480 שקל + - תודה מראש

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מחפש לקנות אוזניות BLUETHOOTH לשימוש עם IPHONE. עדיפות להזמנה מחו"ל. אשמח לקבל המלצות וחוות דעת. תודה מראש, עמית

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by yakirmizrahi,

שלום לכולם.. ברצוני לקבל המלצה על אוזניות לאייפון... תקציב נע עד 350 שקל... חשוב לי שיהיו נוחות לספורט.. מאוד חשוב לי הבאס במוזיקה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכם אני צריך אוזניות כפתור, כאלה שיחזיקו טוב בפעילות גופנית, לצורך שמיעת מוזיקה ב-MP3 (מוזיקת מיינסטרים, לא משהו יוצא דופן). הדרישות שלי לא גבוהות, בסך הכל שיחזיקו טוב באוזן ושיהיו איכותיות. אני לא בדיוק יודע כמה אוזניות כאלה אמורות לעלות, אבל התקציב המקס' הוא בערך 100 ש"ח, אם אפשר בפחות - אז עדיף. תודה! אייל

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  8. Started by elay007,

מחפש אוזניות טובות ואיכותיות לITOUCH. מאפיינים חשובים: -אוזניות קשת. (לא כפתורים )חשוב מאוד!! - שלא יהיו גדולות מדי אלא שישבו בדיוק על האוזן ולא יקיפו ממש את כל האוזן. אני מתכוון ללכת איתם הרבה ואני לא רוצה להראות כמו טרול ברחוב. - המוזיקה שמיועדת: ראפ, היפ הופ, רוק, טראנסים והאוסים אפשר לחרוג טיפה ב50-100 שח אם זה ממש ממש ממש שווה את זה.. תודה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by yossiab,

שלום אנשים אני מחפש המלצה לקניית זוג רמקולים למחשב (2.0) בתקציב של עד 130 שקל. חשוב לי שתהיה יציאה לאוזניות ושזה יהיה ממותג נחשב (חוץ מ- Logitech יש עוד משהו על רמה?) בנתיים מחיפוש שעשיתי, מצאתי את Logitech LS11 שעולים באייבורי 121 שקל. http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/LS11-speakers יש חלופות אחרות טובות יותר, או דומות רק יותר זולות? תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  10. אהלן, אני מעוניינת לקנות טלויזית לד או אל.סי.די לחדר השינה. אני לא יכולה לתלות אותה מול העיניים כי אין לי קיר פנוי, ולכן חשבתי לתלות אותה מעל הדלת בזוית כלפי מטה, כך שכשאני יושבת במיטה אוכל להסתכל כלפי מעלה ולצפות. אני עוד לא בטוחה במה אצפה בדיוק - האם דרך הארד-דיסק נייד, או מיני.טי.וי שמחובר לאנדרואיד, או ערוצי עידן, או שבכלל אתחבר לכבלים/לוויין. מה שבטוח, אני אצטרך יציאת הייצ'.די.אמ.איי (חשבתי ששתיים זה המינימום) ויציאות שמתאימות לכל מה שתיארתי (יו.אס.בי, כבלים, אולי ממיר מובנה). הייתי הבוקר במחסני חשמל. מעבל לזה שניסו למרוח אותי ולמכור לי מסך ברזולוציה נמוכה כאילו הוא פול היי-דפינישן, כל הטלויזיות נראו זוועה והמוכר טען שזה בגלל שכולן מחוברות לממיר ביתי א…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by spmguy,

חשבתי על לקנות כרטיס קול כדי לשפר קצת את חווית הסאונד במחשב. השימוש העיקרי שלי הוא בעיקר מוזיקה, סרטים וסדרות, ולפעמים אני משחק קצת פה ושם בבאטלפילד, פאר קריי וכו'. (מחפש כרטיס קול עם יכולת למקם אוייבים בצורה מדויקת במרחב) "צריכת" הסאונד העיקרית שלי היא באוזניות ath-ad700 של Audio Techinca. (אוזניות מעולה למי שחושב על לקנות אוזניות) אני מחפש כרטיס עד סכום ה - 800 ש"ח. (כמובן שאני מוכן להתגמש גם על 100-200 שקל) מבחינתי זה קנייה חד פעמית כי ברגע שאני משדרג את המחשב הכרטיס שאקנה יעבור למחשב החדש. לא ראיתי כל כך התפתחות בשוק כרטיסי הקול, כך שאין גם למה כל כך לשדרג... יצא לי כבר לבדוק על כרטיסי קול, והמועמדים העיקריים הם: 1. xonar dx 2. xonar essence stx 3. sound blaster z ל…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by Shbd,

ובכן, הלך לי המחשב נייד ששימש למדיה סנטר בסלון ומצאתי מחשב נייח חלופי רק מה שחסר לי בלוח זו יציאה אופטית (לא יכול כרגע להעביר 5.1 דרך ה- HDMI). חשבתי על כרטיס קול PCIEX1 \ PCI עם SPDIF והמחירים ממש יקרים. בארץ ראיתי שיש את ה- Creative X-FI Xtreme שעולה 250+ ש"ח (!). המלצה למשהו פשוט וזול שיעשה את העבודה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום רב ברצוני לקנות מסך שישמש אותי גם לטלוויזה וגם למחשב.. המרחק המקסימילי מהטלוויזיה הוא 2.5 מטר. המסך מיועד בעיקר לצפיה בטלוויזיה, השימוש במסך למחשב הוא בעיקר לגלישה באינטרנט.. המחיר שברצוני להשקיע הוא בסביבות ה 2000 שקל. איזה גודל טלוויזיה מומלץ ? ואיזה דגם ייתן את האיכות הכי טובה ביחס למחיר ? אשמח לכל חוות דעת תודה מראש עדי

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  14. Started by Las@Vegas,

אני קניתי לאחרונה מסך 971P בשביל צפייה במחשב... אני רוצה לרכוש עוד מסך לסרטים בלבד מינימום 24 אינצ' עד 32 אינצ'. אני מתלבט אם לרכוש מסך או טלוויזיה, כי המחירים של מסכי מחשב זולים בהרבה... מה אומרים יש המלצות? המסך לא יחובר לממיר כי אין לי חיבורים בחדר שלי, אלא רק למחשב וסרטים וסדרות משם. יבגני

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Royz,

חבר שלי מחפש לקנות מערכת ביתית. תקציב: עד 1500 (לא יותר מ1700) סאונד איכותי יציאות רבות ומגוונות קורא צרובים/MP3/מוזיקה/DVD תודה מראש O0 O0

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  16. Started by kheled,

שלום! אני מעוניין ליקנות רמקולים לחדר גדול (כמו סלון בינוני) שישמשו אותי גם למחשב וגם לטלויזיה LCD . שיהיו סטילים ומערכת בהספק כולל של 500RMS בערך.... כמובן גם המלצה אולי אם זה כבר דרך מחשב על כרטיס קול יחד איתם או עדיף מערכת קולנוע? למשל: רמקול למחשבוGIGAWORKS S750וCreative התקציב על הכל ביחד זה עד 2600 ש"ח אם מערכת קולנוע ביתי עד 3000ש"ח??? תודה על העזרה.....

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  17. Started by ShuBy,

אחרי הרבה זמן שאני רוצה סוף סוף לקנות מערכת אחרי 3 שנים עם אוזניות החלטתי לעשות את זה. אחרי חיפוש וקצת מחקר וקריאה מצאתי כמה אופציות : 1) Solo 7c 2) Solo 6c 3) MicroLab X16 4)Altec Lansing MX5021 אבל לא מצאתי שום מקום שמוכר ושעמתי שהיורש כביכול לא מספר תסחורה 5) Z623 זה כל מה שאני מתלבט כמובן שאם יש משהו טוב יותר אני אשמח. בנוסף אם אני כבר משקיע אני מעוניין לקנות כרטיס קול טוב שישפר לטובה, חשבתי על ה- ASUS XONAR 2DX אבל שוב עם יש משהו טוב יותר אני אשמח לשמוע. השימושים בעיקר מוסיקה קצת סרטים ומשחקים, משחקים עם אוזניות. אני בעיקר שומע Goa,פסיכודלי כך שבאס טוב ונקי זה חשוב, אבל שיתאים גם לרוק בקיצור להכל. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  18. הייתי רוצה לקנות נגן במחיר אלף וקצת שיהיה טוב עם מלא מקום לאכסון יש רעיוניות? תודה מראש.

19. יש לי כרגע בסביבות ה1200 ש"ח לקניית נגן mp3. אני רוצה לקנות נגן של בסביבות ה5G, ניגון סרטים וכו' אני לא צריך. וגם יש לי את האפשרות לקנות מאתר בחו"ל (כי אני רואה שבארץ המחירים מאוד גבוהים יחסית לחו"ל). למען האמת חשבתי על הiriver של ה6G, אבל אני מכיר אתרים ששולחים את הנגן הזה לארץ. אז אם אפשר גם כתובת של אתר אמין שנותן משלוחים לארץ, זה יהיה מעולה.

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by avi909,

אני מעוניין לקנות סטרימר עם מפרט מסויים ואני מבקש את המלצתכם בנושא: שיהיה לו אפשרות לדיסק קשיח פנימי עם ממשק SATA. כניסת USB לחיבור דיסק און קי. תמיכה בכתוביות בעברית מלאה, כדי שאני אוכל רק להעביר את הסרט והכתוביות באותה ספריה והוא ידע לזהות. אפשרות לעדכוני קושחה אם צריך. אפשרות לחבור רשת אלחוטית להעברת סרטי HD אליו. יציאת אודיו דיגיטלית SPDIF. יציאת HDMI אמיתית ולא COMPOZIT. כח עיבוד חזק שידע להתמודד עם סרטים באיכות 1080P ללא תקיעות. ועם כמה שיותר קודקים מובנים שיהיה מעודכן מאד. שהקניה תתבצע בחנות בארץ או דרך אתר אבל רק מהארץ ולא מחו"ל. לגבי המחיר: עד 1500 ש"ח. תודה רבה לכל המשיבים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Dolman,

אהלן, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב שישמשו בעיקר לסרטים. למשחקים בכלל לא, למוזיקה ממש ממש מעט. הכרטיס קול שיש לי הוא מובנה על לוח אם של gigabyte מדגם p35-s3. אשמח לקבל המלצה לרמקולים טובים שאפשר לקבל. גמיש מבחינת מחיר.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  22. שלום לכולם החלטתי להחליף את הרמקולים לטובים יותר , אני משתמש בכרטיס קול creative x-fi titanium שלפי דעתי נותן אחלה ביצועים , ואני מחפש בעיקרון מערכת 5.1 בסכום של פלוס מינוס 1700 שח (עדיף עם רמקולים שאפשר לתלות אותם על הקיר) , לשימוש של מוזיקה וסרטים - עם דגש על הסאונד וגם העוצמה . אם אפשר , אני אשמח לקבל דעה ממישהו שהתנסה באותם רמקולים Tnx

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by RoeeKa,

שלום, אשמח לקבל הצעה לרמקולים עד תקציב של 600 ש"ח. שימושים: בעיקר שירים וסרטים, קצת גיימינג. אני רוצה להיות בטוח שאני לוקח את הרמקולים האופטימליים במחיר הזה D: מערכת סראונד זו גם אופציה. אשמח לקבל הצעה ממי שמבין בתחום הסאונד. תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by arik100,

אני צריך רמקולים חדשים תקציב עד 400 אני הבנתי שיש רמקולים של 2.0 לפי הFAQ עכשיו האם רמקולים של 2.0 כוללים בתוכם סאב והאם הם משתווים ל 2.1 בתקציב הזה? או שהם פחות או יותר? כי לפי הביקורות פה אני הבנתי שמומלץ בתקציב שלי CREATURE או ATP3 נ.ב. יש אפשרות של קנייה בחו"ל אם רמקולים הם דבר שלא נוטה להתקלקל פשוט הידע שלי ברמקולים שואף ל0 תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ¥«::Ru§§iaN_BoY::»¥,

שלום חברה, אני מתכנן ליקנות סב ואני רוצה שתמליצו לי על משהו חזק ביותר משהו שירעיד חדר כי אני חולה על טראנסים עד 1000 ש"ח תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.