עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by AndreY`,

אני הולך לקנות את האוזניות האלו בקרוב, השימוש שלהם יהיה לדבר וגיימינג למוזיקה יש לי את הרמקולים שלי האוזניות יחסית זולות וכנראה שזה בא בעקבות האיכות (הירודה כנראה) אז פשוט רציתי לדעת, איך שומעים באוזניות? איך המיקרופון, הוא בסדר ואפשר לדבר איתו ככה שהחבר שלך יבין מה אתה אומר? ואם למישהו יש תמונה זה יעזור לי מאוד תודה מראש

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  2. האם מערכת של aiwa דגם: NSX R10 אוכל לחבר למחשב? בלי רסיבר, בעזרת כבלים או משהו?

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  3. יש לי Klipsch Promedia GMX D-5.1 עם Decoder של Dolby Digital , 5CH Stereo , PLII ויש לו כניסה אנלוגית אופטית וקואקסלית . עכשיו השאלה שלי , אם אני יקנה Audigy 2 שאמרו לי שיש לו יציאה אופטית\קואקסלית . מה אני יצטרך לעשות כדי שהוא ינגן לי סתם MP3 אבל בכניסה דיגיטלית . שאלה שנייה , האם האיכות תשתפר בהרבה מאנלוגי או שזה זניח ולא כדאי לקנות את ה AUDIGY 2 ?

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  4. שלום, אני מתכוון לקנות כרטיס טלויזיה. רציתי שתהיה לי האפשרות לצפות בה בלי להפריע לחדרים האחרים בבית. אני מחפש משו איכותי במחיר סביר (200-300~)... תוכלו להמליץ? תודה רבה יונתן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Mr.B,

אם אני קונה DVD בארצות הברית הוא יעבדו בארץ רגיל? (כי אמרו לי שאם אני קונה וידאו אז צריך לכוון ומשהו ומשהו)

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום לכולם אודה לכם במתן עזרה לשם הפיכת גירסת הIRIVER h10 שברשותי מאמריקאית לאירופאית, הבנתי שיש דרך לעשות זאת . בתודה מראש לכל העוזרים תומר

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by p1nHas,

שלום , מעוניין להביא רמקולים מניו יורק בתקציב של 350 דולר . יחוברו למחשב ולנגן mp3 לצורך ניגון קבצי FLAC. חשבתי על audioengine 5 האם יש אלטרנטיבות עדיפות בתקציב הנ"ל ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by eyal00,

שלום, יש לי את הרמקולים של לוג'יטק X540 אני רוצה לחבר אותם לDVD בעזרת הכבל הבא שיקבלתי: אבל הרמקולים מתחברים למחשב עם 3 חיבורים-כתום שחור וירוק. אם אני יחבר רק את הירוק לא ישמעו בכל ה5 רמקולים? ושאלה נוספת,מאיפה קונים כבלים מאריכים לרמקולים? הם קצרים מידי בשבילי.

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  9. היי האם קיימים מערכות רמקולים למחשב עם כניסת spidf מכרטיס הקול של המחשב? אם כן אלו דגמים תודה ;D

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  10. Started by Ramax,

1. איך אני עושה Shuffle במכשיר ? שאני פשוט אבחר שיר ואחרי זה זה יבחר לי שיר רנדומלי מכל השירים שיש לי במכשיר ? 2. למה העברית במכשיר הפוכה ? איך אפשר לסדר את זה ?? 3. הדרך היחידה להעביר שירים למכשיר זה דרך התוכנה ? אני לא יכול להעביר את זה לכונן שנפתח לי כשאני מחבר את זה למחשב ?

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by Rule The Pc,

אני רוצה לקנות מערכת סטריאו אז מצאתי באתר של חנות שאני לא אגיד את שמה את המערכת הבאה: מערכת סטריאו aiwa דגם: NSX-R30/37 מגש ל 3 דיסקים טייפ כפול אלקטרוני Full Logic Control טיונר דיגיטלי FM/MW/LW מגבר בעל הספק(RMS): 40 ואט לכל ערוץ ספקטרום 11 ערוצים Super T-Bass תצוגת פלורוסנט ב 4 צבעים חוגה חכמה מצב חיסכון באנרגיה Line-In 32 תחנות קבועות בזכרון טיימר- Sleep/Daily אפשרות לעריכת תוכניות ב CD אפשרות לתוכניות רנדומליות/אקראיות רמקולים : 4 רמקולים בכל תיבה- 2 סופר טוויטר 20 מ"מ 1 טוויטר 60 מ"מ 1 וופר 160 מ"מ בס רפלקס הרמקולים מוגנים מגנטית המערכת כוללת שלט מלא המחיר הוא 1100 ש"ח

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  12. Started by easyuri,

מישהו אמר לי שהנגן כל כך גדול שלא ניתן להכניס אותו לכיס. האם זה נכון? האם נוח בכלל להסתובב איתו?

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  13. Started by MDK,

ראיתי שמוכרים בבאג. הם עולים כמו הIRIVER למיניהם וגם תוצרת קוריאה (שזה יוצא דופן) הנה לינק למוצר באתר: http://www.mpio.com/product/productview_fg.html?view=s

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  14. איזה חיבור צריך? אגב, הוליום במכשיר עצמו דפוק (הכפתור) אז אפשר יהיה להגביר / להנמיך דרך השלט?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. ברשותי לוח האם Gigabyte P31-DS3L -ALC888 הייתי רוצה לדעת א. האם חיבור קוקסלי ואופטי הוא אותו הדבר? כי ברסיבר שאני הולך לקנות יש רק קוקסלי אחד ואפטי אחד. ב.האם יש לי חיבור אופטי בלוח אם? אני שואל זאת כי הרסיבר יתחבר דרך הקוקסלי או דרך האופטי למחשב והממיר של יס דרך החיבור השני.

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  16. יש לציין שיש לי כרטיס סאונד לא O\B והיום כשהפעלתי חלונות ולחצתי על היוזר המסויים ב-WINXP פתאום נשמע רעש מוזר (כשהיה אמור להתנגן הסאונד של ההתחלה של המחשב) והמחשב עשה לעצמו RESET. מה שתיארתי קורה פעם אחר פעם כשאני מפעיל את המחשב ועכשיו ניתקתי את הכרטיס סאונד והכל עובד טוב. אין לי כח לכרטיס הזה שהוצאתי אז אני רוצה לדעת איך אני מפעיל את ה-O\B כי אני רוצה שיהיה לי סאונד במחשב :-\

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by liran2003,

שלום, חבר שלי קנה את הנגן iRIVER T30, והעברית אצלו מוצגת בצורה הפוכה. האם יש התקנה לתמיכה בעברית? האם עדכון קשוחה ייפתור את הבעייה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  18. ברגע זה אני משתמש ב-Eacan A-600X (רמקולים מצויינים אבל 2.1). אני רוצה לעבור ל-5.1 עם סראונד נורמלי. התקציב שלי הוא עד 700 שקל. אני אשמח לעצות , תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by h_yoav,

איפה אני יכול לשלוח אותם לתיקון חיפשתי בגוגל לוגיטק ישראל ולא מצאתי אתר שלהם יש לי אותם כבר 3 ככה שאין לי אחריות ואני לא יכול ללכת לחנות שניתי אותם מהם תודה יואב

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום אנשים, אני מחפש מחכשיר DVD בעל כניסת USB שתומך בדיסק קשיח חיצוני ללא ספק כח. מישהו מכיר דגם ספציפי שתומך בכך? ניסיתי על כמה מכשירים אקראיים ואף אחד לא תמך, אשמח מאד אם למישהו יש נסיון טוב עם דגם מסויים. תודה!

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  21. היי, אתמול באמצע שמיעה באוזניות שמתי לב שהאוזניה הימנית R, מחרחרת לי בבאס גבוה! אבל ממש חירחור נשמע כאילו יש חוט קרוע בפנים... ברגע שאני מהדק את האוזניה אל האוזן לא שומעים כמעט את החרחורים, אבל ברגע שאני עוזב את האוזניה על הראש כרגיל שוב חוזרים החרחורים... יש לכם מושג מה הבעיה יכולה להיות? האם זה חוט רופף? אפשר לתקן? תודה!

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  22. אני מעוניין לקנות אוזניות בעיקר עבור מוזיקה וגיימינג בתקציב של עד 200 שקל , יש עדיפות לחברה: Sennheiser אבל חברה נוספת אחרת תתקבל בברכה, ראיתי באתרים מסוימים את האוזניות האלה http://www.senncom.com/comm/icm_eng.nsf/root/05349 אבל אני לא בטוח אם הם יתאימו לי מבחינת איכות הסאונד והגודל של האוזניה שלא תציק. [br]פורסם בתאריך: 29.03.2009 בשעה 20:09:24 בבקשה תגיבו לי בנושא , זה ממש דחוף אני הולך לחנות ביום שלישי בבוקר

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  23. אני שוקל לקחת את ה Logitech Z-5500 שימשו גם למחשב לשירים ומשחקים וגם לטלויזיה לסרטים או פשוט לקנות מערכת קולנוע ביתית עם רסיבר בסביבות 2500 ש"ח ... אני מדבר על סט של 5 רמקולים... מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  24. Started by גדי,

ערב טוב. מבקש המלצה לאוזניות over ear בתקציב בסביבות 600 ש"ח. השימושים יהיו למוזיקה, בעיקר מיינסטרים - רוק ופופ, וגם לסרטים. האוזניות יתחברו ללפטופ או לסלולארי. קראתי המלצות על V-MODA Crossfade LP, אבל ממה שאני מבין יש בהן מנגנון ביטול רעשים ואני מעדיף אוזניות ללא מנגנון כזה. אין לי בעיה להזמין מחו"ל, אבל קחו בחשבון את המס שיתווסף לעלות. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Impreza,

יש לי אוזניות בנות איזה חצי שנה של JVC דגם: Super Bass: HA-V550 שומעים בהם מצוין, מישהו מכיר או יודע אם הם נחשבות איכותיות?

• 5 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.