אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
תמליצו לי על רמקולים 2.1 או 4.1 כמו שאמרתי כבר שיהיו טובים ואיכותיים ולא של החברה ווינר במחיר: 350 ובסביבות.
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הלך לי הכרטיס קול המובנה של הלוח. איזה כרטיס קול הכי איכותי יש במחיר הזה?
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
ברצוני לקנות פלזמה 42 לחיבור של yes חשוב לי לא לראות את האנשים מתוחים כמה שפחות אם למי מישהו יש אשמח לקבל חוות דעת הפלזמה תשמש אך ורק לצפיה בכבלים
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
ברשותי מערכת 5.1 של Genius לאחרונה קניתי את הAudigy2 המאפשר 7.1. ההבדל בין כרטיס הקול הOn Board שהיה לAudigy2 מדהים השאלה היא האם יש שיפור משמעותי בין מערכות 5.1 ל-7.1 . ובלי קשר האם קניית הסט של Creative (בסביבות ה-1200 ש"ח) באמת משפר את השמיעה לעומת ה Genius שברשותי (ללא קשר לעניין ה-7.1). בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז דבר ראשון מגיע לי מזל טוב: קניתי EMU 0404 מ EBAY. מחיר לא רע, 75$ + 10$ משלוחה. עכשיו הבעיה היא עם המחברים, אני רוצה לחבר את הכרטיס קול למגבר שלי מן הסתם. למי שמכיר (ולמי שלא) היציאות הן 1/4" מונו, ואני רוצה לחבר את זה לאינטרקונקט שהוא זכר משני צידיו, בקיצור אני צריך מתאם כזה אם למישהו יש מושג איפה אני משיג כזה בארץ אני אשמח, תודה.
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הדגם הראשון עולה 210 ש"ח, השני 330 ש"ח. יש הבדל משמעותי באיכות? עוד אפשרות: Philips A2.310 בשלוש מאות ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת שמע שתתאים לדרישות שלי - מערכת סראונד (5.1) , איכות טובה למשחקים ולשמיעת מוזיקה. אני לא ממש צריך איכות מעולה ממש רק משהו טוב שישרוד לאורך זמן. :-\ התקציב שלי הוא בסביבות החמש מאות שקל. עכשיו יש לי כמה התלבטויות - ??? או לקנות את הרמקולים האלה - Logitech Z-640 ב 668 ש"ח או לקנות רמקולים (לא משהו מיוחד) בסביבות מאה שקל ולקנות כרטיס קול טוב משהו כמו - Creative Audigy 2 Sound blaster oem ב-479 ש"ח בבקשה תעזרו לי אני לא יודע על מה ללכת ובכלל אם משהו יותר טוב שאתם יכולים להציע אז אני פתוח לרעיונות אני לא נעול על שום חברה (אני גם לא ממש מבין בציוד אודיו). נ.ב. יש לי לוח אם - Asus p4p800 deluxe.... למי שלא מבין בזה אז יש על זה כרטיס קול מובנה…
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את הסמסונג 32A450 שחיברתי למחשב עם כבל VGA-VGA+מתאם VGA-DVI. בסמסונג הכבל מחובר לכניסת PC. מכיוון שיש לי במחשב יציאת DVI ובסמסונג כניסת HDMI לא הבנתי למה צריך להמיר את האותות לאנלוגים בדרך (וכנראה לאבד איכות) אז קניתי כבל DVI-HDMI. הבעיה שכשניסיתי לחבר את המחשב אני רואה שחור במסך ומופיע חלון שאומר שזה לא נתמך. האם מישהו יודע האם אפשר בכלל לחבר את המחשב למסך בצורה הזאת, ואם כן איך לסדר את העניין?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה קודם אני אפרט את החומרה שברשותי : מחשב פנטיום 4 +כרטיס קול creative blaster live מגבר של kenwood KRF-V7772D ביום בהיר אחד ישבתי ושיחקתי במחשב הסאונד יצא מהרמקולים שמחוברים למגבר סיימתי לשחק ועברתי במגבר לשומע מהיציאה של הטלויזיה אבל אין קול ואין שומע הזמנתי טכנאי שקבע ששתי מגברים סופיות הלכו במגבר לאחר שהוא החליף את הסופיות המגבר שב לעבוד ה DVD עובד ממיר עובד אבל המחשב לא עובד יותר הטכנאי טוען שהבעיה היא ביציאה מהכרטיס קול במחשב creative sound blaster 5.1 סה"כ הטכנאי חייב אותי 950 שקל האם הגיוני שזה הסכום? האם למישהו בפורום יש בקיאות בנושא של חיבור כרטיס קול לרסיבר אשמח אם תוכלו לעזור לי אנשים טובים שלכם עודד.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, אני זקוק לכרטיס קול עם יציאה אופטית. תקציב: עד 200 ש"ח. כל מה שאני צריך זה שיהיה לו יציאה אופטית. לא אכפת לי אם חיצוני או פנימי. לוח האם שלי Intel Eva Cove DG35EC 1333Mhz איך זה לדוגמה: Audigy Value 7.1 של Creative? הוא די זול ויש לו יציאה אופטית. האם הוא מתאים ללוח אם שלי? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר כרטיס קול כזה? זה יהיה לי תחליף מצוין לרסיבר. מחיר לא משנה, אני בטוח שהוא יהיה יותר זול מרסיבר חדש+רמקולים.
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
הבנתי שיש לו סוללה פנימית של 40 שעות(!!) שזה טוב, וחוסך קניית בטריות חיצוניות.. הוא גם אמור להיות הFLASH הכי טוב של IRIVER (כרגע לפחות)
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
למחשב יש יציאת S video ו יציאת VGA[15 pin] לטלויזיה יש כניסת RCI [צהוב שחור אדום] עכשיו איזה עליי לקנות s video -rci או VGA -RCI ? :s05:
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מערכת סטריאו איכותית עם 4 - 5 רמקולים, שאוכל לחבר ל-DVD לקבלת סאונד היקפי. מצאתי את המערכת הזאת: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=129686 הבנתי שניתן לחבר את המערכת ל-DVD ולמחשב, אבל לא הבנתי אם ניתן לחבר כל רמקול לערוץ נפרד כדי לקבל סאונד היקפי. נ.ב קראתי באתר של LG שיש רק 3 יציאות RCA מאחורי המערכת . (שתיים לרמקולים ואחת לסאב) מה זה אומר?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום חברים, האם מישהוא יודע כיצד אפשר להוריד למחשב תוכנית שהוקלטה על ממיר יס מקס hd? ברצוני ליצרוב את התוכנית ע"ג דיסק. אנא עזרתכם,תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני עם LCD 32 אינצ' כמסך במחשב, מחובר בכבל HDMI, התחלתי ככה לפני חודש בערך ועובד מצויין בלי בעיות אבל היום הדלקתי תמסך ואת המחשב, רואים את ההתחלה את הלוגו של Lanparty (הלוח אם אצלי), ואז רואים את הטעינה של הווינדוס(XP), וכשהווינדוס עולה שומעים את המגינה של הכניסה אבל כבר לא רואים כלום ואז מופיע על המסך "אין אות" עריכה: אחרי שבדקתי.. ה safe mode דווקא כן פועל... כנראה יש בעיה עם הווינדוס אבל איך אפשר לבדוק ? עד אתמול הכל פעל רגיל ממה זה יכול לקרות..?
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם,לפני שבוע פתחתי דיון בפורום לגבי קניית רמקולים.כמובן שההמלצות נטו לSOLO6C במחיר שהקצבתי ולבקשות שלי. כרגע קבלתי אותם ופשוט אין לי מושג איך למקם אותם בגלל גודלם הרב. אין לי איפה לשים סטנדים כי המיקום של המחשב הוא בפינת החדר. הנה תמונה להמחשה : אלו המידות בתמונה במצב הנוכחי של התצלום : המסך מחשב הוא 19". האורך מקצה לקצה של השולחן הוא 120 CM. המרחק של הרמקול הימני מהאוזן שלי הוא 40CM והרמקול השמאלי הוא 75 CM. המרחק בין הרמקולים הוא 57 CM. הגובה של האוזן שלי הוא בדיוק בגובה של הרמקולים,זה חיובי אני יודע http://www.up2me.co.il/images/92827823.jpg http://www.up2me.co.il/images/93767115.jpg באמת תודה רבה על עזרתכם,תגובות מהירות יתקבלו בברכה,אני רוצה לסדר…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה העתקתי כמה דיסקים למחשב עם windows media, אבל הנגן לא מנגן אותם! מישהו אולי יודע למה? אני יכול לשמוע את הקבצים במחשב, אבל בנגן הוא פשוט מדלג עליהם בטיל! הפורמט שלהם הוא (אחרי ההעתקה) wma והרי המכשיר אמור לנגן אותם. אם יש דרך יותר טובה (או יותר נכונה) אשמח לשמוע
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות סט של 5 רמקולים סטאליטיים + סאב למטרת סרטים ומוזיקה לחדר בגודל בינוני (כ-10 מ"ר). ברשותי רסיבר של NAD מדגם T 750. התקציב שלי הוא עד 1,000 עם עדיפות לכמה שפחות. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי מסך 24 FULL HD הוא מחובר למחשב בDVI אם אני צופה דרך המחשב בסרט HD אני יקבל HD או לא? נ.ב איך מגדירים ביאס פורמט רחב?הוא עושה לי דמויות שמנות וחצי מהתמונה כבר יוצאת מהמסך....
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב אז חשבתי שגם רמקולים טובים אני ישתמש הרוב למשחקים אני לא יודע אם זה עוזר אבל ככה אני ישתמש ברמקולים : 50% משחקים 25% סרטים 25% מוזיקה תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חבר רוצה לקנות לסלון ביתו טלוויזיה נוחה LCD או LED בשביל שידורים דיגיטליים... עכשיו הבנתי שיש דבר כזה טלוויזיות עם כניסת USB שאפשר לחבר התקן חיצוני כמו הארדיסק נייד והטלוויזיה מריצה את הסרטים שעל ההארדיסק (פורמט MKV וכו') - האם זה אפשרי??? מצאתי 3 דגמים שנראים יחסית טוב... 37inch LG 37LD460 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755053 Samsung LA40C530 40inch http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766580 Samsung UE40C5100 40inch LED http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775516 אשמח לעוד הצעות, זה טלוויזיה שלא מתחברת לסרראונד משהו דיי פשוט :-) תודה
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לי מדיה פלייר 11 ויש לי איתה בעיה מוזרה מאוד. ברגע שאני שם מוזיקה הכל טוב ויפה אבל ברגע שהמוזיקה צריכה להיות קצת יותר רועשת וחזקה, המדיה פלייר כאילו מורידה את העוצמה של הסאונד, כאילו היא מאזנת אותה. מה עושים נגד זה? (מצטער על התאור המוזר הזה, אין לי דרך אחרת לתאר את זה) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזנית למחשב שהיו סגורות (אטומות לרעש) ב300-450 שקל לא חובה מיקרופון... למשחקים כמו AA ו-BF 2 הציעו לי את המדוזה 5.1 או Sennheiser HD215 עם למישהו יש רעיון אחר אני ישמח לשמוע
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות אוזניות מארה"ב לשמיעת מוזיקה מכל הסוגים לא משהו מקצועי אבל אוהב בסים דרישות הם: -לא משנה אם פתוחות או סגורות אבל אוזניות קשת -איכות בניה גבוהה שיהיו להרבה זמן -ממש חשוב העיצוב שלא יהיו סתם גדולות ומגושומות כי אני רוצה להשתמש בהם בכל מקום שיהיו בסטייל ויפות -שלא ילחצו על הראש בשימוש ממושך אם יש לכם מה לאוסיף אז בכיף כי אני לא ממש מבין בנושא תודה לעוזרים .... אם אפשר להמליץ גם על אוזניות לריצה באזור ה100-200 שקל גם מארה"ב
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-