עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום קניתי לפני שבוע-שבועים אוזניות של זלמן 5.1 ואני מרוצה מהם עד הגג!. אבל היום בבוקר קמתי ובאתי לשמוע קצת מוזיקה ואני שומע חלש מאוד מאוד בצד ימין..אבל צד שמאל מפציץ! למה זה? איך אפשר לפתור את הבעיה? נ.ב התקנתי דריברים מחדש..לא עזר. עשיתי שיחזור מערכת...לא עזר. שיחקתי קצת עם הדריברים...לא עזר. בבקשה חברה..אני לא רוצה להרגיש שקניתי משהו חרא..ועוד אחרי שהמלצתם לי על האוזניות האלו... :

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  2. Started by din707b,

היי יש לי לוח אם עם כ. קול משולב התומך ב SPDIF, אבל היציאות מאחור ומלפנים הן אנאלוגיות - צבע ירוק רגיל כמו של אזניות. למישהו יש מושג איך אפשר לחבר את היציאה הדיגיטאלית למגבר?

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  3. הנה לינק לפירוט עליו באתר של באג. אל תתייחסו בבקשה אם הוא שווה את המחיר או לא כי זה לא המחיר שאני קונה כי אני קונה בגרמניה. ;D ;D ;D תנו את דעתכם הכנה :} טנקס. http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=956&scat=221&tcat=33 והיותר מועדף עליי: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=925&scat=221&tcat=33

• 12 תגובות
    • 988 צפיות
  4. Started by גדעון,

[Text היי מבקש לדעת איזה פלאג אין צריך להשתמש ואם מישהו יכול לשלוח לי? שאלה נוספת האם יש אתר עם מילות השיר? גדעון

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  5. Started by overload,

אני מחבר 5.1 רמקולים למחשב ומגבר שתומך רק בדולבי פרו לוג'יק. האם אני יוכל לשמוע בדולבי עם כרטיס קול פשוט (סטריאו AC97 ישן)? והאם משחקים במחשב משתמשים בדולבי או רק AEX THX ו-דולבי סראונד?

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  6. נראה טוב, נשמע טוב (מבדיקה ממש קצרה עם מכשיר של חבר) ועוד עם תג מחיר של 1.5-1.6k שקלים, אז בכלל... מה דעתכם?...

• 12 תגובות
    • 988 צפיות
  7. Started by Mr Gadget,

ברשותי Logitech X-530 והבעייה היא כזאת, הכבל של הרמקולים האחוריים אינם מספיקים לי עכשיו רציתי לדעת האם יש מתאם או משהו שמסוגל להאריך את הכבל בעוד כמה מטרים... והאם הארכת הכבל תפגום באיכות הסאונד של הרמקולים שאליהם אני מחבר את הכבל המאריך...

• 10 תגובות
    • 988 צפיות
  8. שלום לכולם, אחותי קנתה DVD נייד, ואנחנו רוצים לחבר אותו לרכב. אבל הDVD לא מגיע על שום חיבור למושב של הרכב. צריך לקנות מחבר מיוחד לחבר אתהDVD לרכב? ואם כן איפו קונים אותו? תודה לעוזרים! אלון

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  9. מיסתבר שלפי כמה אתרים פליסטישן 1 (גירסהSCPH-1001 הדגם השני שנוצר ) הוא בעל חיבור ששווה בערך 6000 דולר ,מה שמצחיק שאת הקונסולה אפשר לקנות במשהוא כמו 20 דולר . http://www.destructoid.com/playstation-1-the-audiophile-s-dream--32269.phtml האם זה נכון לדעתכם? עם כן אני הולך להזמין איזה זוג של כאלו . ואגב ,סתם שאלה ,איך אני בודק איזו גירסא של הפליסטישן יש לי ?

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  10. Started by newb,

שלום אני מתכון לקנות את אחד מהסטים האלה ורציתי לשמוע את דעתכם עליהם. אני לא אודיאופיל ככה שרמקולים "סבירים" בשבילי יהיו מעולים כנראה. אם יש רמקולים יותר טובים במחיר נמוך יותר מהATP3 או באותו מחיר אשמח לדעת על כך. בכל מקרה השאלה הראשונית שלי היא מי מהרמקולים המצוינים בכותרת איכותי יותר ונותן תמורה יותר טובה לכסף

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  11. אני מעוניין לראות בLCD מהמחשב באיכות hd איזה כבל צריך בשביל זה?

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  12. זה ישמש אותי למשחקים,סרטים,ומוזיקה.

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  13. שלום רב, רכשתי לא מזמן טלויזית LG חדשה : LCD 37LK450Y ולצערי כאשר אני מנסה לראות סרטים MKV דרך HD חיצוני שמתחבר ב USB אני לא מצליח וזאת מכיוון שהסרטים שברשותי מקודדים לאיכות שמע DTS ומסתבר שהטלויזיה לא תומכת בזה.( דרך אגב האם יש אפשרות מבחינתי לעדכן את החומרה של הטלויזיה או משהו כזה?) ולכן אני רוצה להמיר את הסרטים הנל לאיכות AC3 למרות שהיא פחות איכותית אבל גם ככה אין לי קולנוע ביתי בבית אז לא מפריע לי. אני מחפש תוכנה שתעשה את זה באופן הכי פשוט שיש בלי סיבוכים מיותרים. תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  14. אני צריך את עזרתכם במציאת רמקולים לרכב שלי, רצוי משהו זול ועמיד!! התקציב לא גבוה, כ-200-250 שח אני לא צריך טוויטרים או בסים מיוחדים, רק להחליף את הרמקולים הקיימים שהלכו לעולמם. לא צריך להתאים לסיגנון מוסיקלי מסויים יש אפשרות להזמין מחו"ל ולהגדיל טיפה את התקציב במידה ויש משהו מומלץ.

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  15. Started by inbizia,

שלום אני מעוניין לחבר את המחשב שלי (vga) לטלוויזיה (rca) רציתי לשאול מה ההבדל בין 2 הדברים האלה ? ומה אני צריך מהם בכדי לעשות את זה ? תודה .

16. מחפש סט רמקולים סט של 5 או 6 רמקולים עד מחיר של 1200 ואם יש סט הרבה יותר טוב ב 200 300 שקל יותר אז אפשרי עכשיו יש לי רסיבר של denon avr-1508 אבל יש מצב שעוד כמה ימים אני יביא מאחי את המגבר שלו Harman Kardon AVR 7500 אז אני רוצה סט חדש וחזק תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  17. Started by solaric,

עד היום השתמשתי בשני זוגות של אוזניות senheizer 201 שהיו בעייתיות, איכות הבניה שלהם לא הרשימה אותי והקבל הדק שלהן נטה לעשות בעיות לאחר כמה נפילות ולאחר של שנה בערך של שימוש אחד הצדדים של האוזניה כבר הפסיק לפעול והייתי צריך להחליף. בנוסף הבס באוזניות ממש לא מה שרציתי והייתי מעדיף אוזניות עם בס עמוק יותר. אז בעיקרון אני מחפש אוזניות שירגישו איכותיות, כבדות ונוחות, בעלות אטימות, איכות בס מספקת וצליל יפה וכבל ארוך וחזק שמאוד חשוב שיהיה עם ציפוי למניעת קריעה פנימית של הכבל כי זה פשוט משגע אותי העניינים האלה. האם אוכל למצוא אוזניות שמתקרבות לזה בטווח המחיר הזה (350 ש"ח)? הציעו לי SteelSeries Siberia Icemat בעיקרון האוזניות ישמשו גם לגיימינג אבל אני חייב לציין שזאת לא המטרה העי…

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  18. שלום לכולם, אתמול רכשתי טלוויזיה חדשה(LG 43LF540Y) היא 43", אותה אני מחבר ללפטופ שלי LENOVO G50. בכל רשימת הרזולוציות הקיימות לי באפשרויות, לא קיימת אחת שמתאימה לחלוטין. הרזולוציה שהמחשב כביכול ממליץ לי, היא חותכת את המסך מעט בגבולות (שורת ההתחל טיפה חוצה את הגבוה התחתון, האיקס של החלונות טיפה חוצה את הגבול העליון וכך גם בימין ומשמאל). יש דרך לפתור את הסוגיה?

19. איזה טלווזיה טובה יותר ? LG 65NANO846QA - / Samsung QE65Q60B

20. אהלן, יש לי רמקולים 5.1 של Logitech (X530). אממ, שלשום התקנתי Windows 7 Home Premium 64Bit ולצערי הדריבר משום-מה לא תומך ב 7 64BIT. אז נאלצתי להוריד ידנית מהאינטרנט. אחרי שהורדתי את הדרייבר ראיתי שזה לא אותו דרייבר של הדיסק, אבל הוא עובד טוב, כמו שצריך. אבל יש בעיה אחת - אין לי אופציה לשלוט על הווליום של הרמקולים שלי. אני רוצה שרמקול מסויים יעבוד על 85% וכל השאר על 100%. עשיתי את זה לפני שהתקנתי את 7, אבל עכשיו אני לא יכול. אשמח לקבל תוכנה כזו. יש לציין שיש לי כרטיס קול Creative Audigy Value.

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  21. שלום, אני מעוניין בהמלצה לרמקולים למחשב,התקציב נע בין 700-800 השימושים הם בעיקר מוזיקה וסרטים. מה דעתכם על MICROLAB X23?

22. Started by Natushka,

שלום, אני רוצה לקנות מכשיר שישמש אותי לשמוע מוזיקה בעיקר בדירה, ראיתי פה התייעצויות לגבי מקרנים וכולם ציינו שהם יודבים מספר מטרים מועט מהמקרן לכן אני מציין שאני צריך את זה לדירה בסביבות ה35 מטר ושישמעו מחדר אחד לחדר אחר , אציין שיש לי אוזניות bose qc35|| ואני מאוד נהנה לשמוע איתם מוזיקה, השאלה אם יש מערכת אאודיו שתספק את אותה הנאה בסביבות ה2000₪

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  23. שלום, מחפש אוזניות לשימוש בבית למטרת צפייה בטלוויזיה ושימוש שוטף במחשב. אשמח להצעות. תודה.

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  24. Started by gadykay,

שלום חבר'ה, הכותרת די מסגירה אני צריך האמת המלצה לאוזניות in-ear עד 200 ש"ח שיחוברו בעיקר לטלוויזיה ושיהיו נוחות (זה בשביל מישהי מבוגרת).אפשרי גם להזמין באיביי.

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  25. במחיר של 3700 את הפיליפס הזאת: http://www.samgalelectric.co.il/Product.asp?Pid=80PIL42PFL4606H&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he במחיר של 4600 את הסוני הזאת: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=UZKDL46CX520 היא תשמש אותי למרחק של כ 3.5-4 מטר. הסוני היא 50 הרץ לפי מה שהבנתי והפיליפס 100 ובהשוואות פה נראה שרואים יותר טוב בפיליפס תאכלס. חוץ מהפיצ'רים המגניבים שיש בסוני והעובדה שהיא יותר גדולה (שזה לא משמעותי עבורי) יש חוץ מאלה סיבה לקנות את הסוני ולא את הפיליפס במחירים שרשמתי? תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 987 צפיות

דיונים חדשים בפורומים