עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by pazer005,

יש לי כרטיס טלוויזיה ישן - MSI TV Anywhere Master http://us.msi.com/index.php?func=proddesc&prod_no=638&maincat_no=132 אני מתכוון עכשיו לחבר אליו ממיר HD של הוט ורציתי לשאול אם הוא יוכל לשדר HD על המסך שלי.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Chymes,

http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7832207&type=2&product=1&category_name=%e0%e5%e3%e9%e5+%f0%e9%e9%e33 הנגן הזה נראה פשוט מדהים ובמחיר מעולה. לדעתי הרבה יותר איכותי מ-iriver. מישהו שמע על החברה הזאת?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. כולם לחתום בלינק הזה: http://www.petitiononline.com/crtvhbrw/petition.html כדי שcreative ישימו עברית בנגני הmp3 שלהם (נפח מעל 1 GB) בבקשה לחתום! בבקשה להפיץ את הלינק, ולחתום בהמוניכם! גם אם לא אכפת לכם, בבקשה לחתום! עברית זה חשוב! בבקשה http://www.petitiononline.com/crtvhbrw/petition.html

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by gilmaman,

שלום רב, ראיתי שהתקיימה שיחה על טלויזיה 55 אינץ' בפורום לטליזיות והשיחה שם התגלגלה למקום אחר ממה שציפיתי. אני מחפש טלויזיה, ממה שאני נסגר עליו כרגע המדובר ב-LED 55אינץ' של LG או SAMSUNG, שכולל 3D ושאר ירקות. בנוסף חשוב לי שאוכל לנגן סרטים עם תרגום עברי. בתוך הקבוצה הזו יש מנעד גדול מאוד במחירים מ-7,500 שקל ל-30,000 שקל. רציתי לשמוע את דעתכם לגבי השוני בטלוזיות ולקבל המלצה. רק לדוגמא - היום מוכרים במחסני חשמל LED 55' של LG עם 400hz ב-7,490. תודה רבה גיל

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם לפני כחודש וחצי רכשתי את המחשב הנייד מדגם Lenovo ThikPad w510 מחשב עבודה חזק במיוחד בעל כרטיס מסך Quadro FX 880M. המחשב מגיע עם יציאת displayport (קישור למי שלא מכיר את היציאה הזאת: http://en.wikipedia.org/wiki/DisplayPort) ללא יציאת HDMI, קניתי ממתאם מכניסת הdisplayport לחיבור נקבה של HDMI וכבל HDMI של HAMA. יש לי טלויזיה של טושיבה דגם 32CV700 (חדשה, נקנתה לפני כשבועיים). ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת המתאם והכבל אך המחשב לא מזהה את הטלויזיה. ניסיתי בעוד 2 טלויזיות מאותו הדגם ועדיין המחשב לא מזהה. ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה בסלון גם של טושיבה רק שהיא 42" דגם אחר וזה עובד מצויין!! ניסיתי גם לעוד טלויזיה של טושיבה 37" גם מדגם אחר וזה עובד. הבעיה היא רק …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by idoleff,

שלום, ברצוני לרכוש נגן MP3 בתקציב של 1300 שקל (אפשר למתוח עד 1400 מקסימום). למישהו יש המלצה על דגם מסויים? הדרישות הן: איכות שמע גבוהה יכולת הצגת תמונות טעינה דרך רשת החשמל ולא רק דרך המחשב רדיו (מומלץ) יכולת לשמש ככונן נייד הצגת עברית (מומלץ בצורה תקנית ולא הפוכה) אין צורך בהצגת וידאו. עכשיו, בעיקרון חשבתי על iRiver H10 6GB אבל עם יש נגן שנכנס בתקציב עם נפח יותר גדול אז עוד יותר טוב... תודה, עידו

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מEBAY, דוד שלי כל הזמן נמצא בארצות הברית כולל את התקופה הזאת, הוא חוזר ביום ראשון בעוד שבוע. העלות 253.98 דולר, נגן מגיע באריזה מקורית סגור בניילונים וכמובן שנת אחריות . 1180 שקלים רוצה כבר שהוא יגיע :'( :'( אני רוצה להודות לכולם על העזרה הפאסיבית ??? לא פתחתי איזה תראד מעשי אבל נעזרתי בכל הדיונים שלכם :lol: אז אני יעדכן אותכם עוד שבוע שהוא יגיע.... ובנתיים קדימה להוריד סרטים ושירים יש לי רק 800 מגה שירים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by lirancoh85,

אהלן. אני עומד לרכוש מסך 20 אינץ רחב למחשב , אז אמרתי כבר נשקיע ברמקולים 5.1 השאלה היא האם אני צריך לשפר גם את הכ.קול יש לי את ה ONBOARD שמגיע עם ה 945P של GIGABYTE לגבי רמקולים חשבתי על ה X530 אם הכ.קול הזה אני יקבל DD ? אשמח לשמוע דעות אחרות.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by SV,

אהלן, מחפש המלצה לאוזניות headset לאייפון 4S. בעיקרון אני עכשיו עם אוזניות In-ear מעפנות רצח... אני מעביר אליו שירי MP3 באיכות 320 קב"ש אז אני מאמין שאפשר להוציא ממנו יותר עם אוזניות איכותיות. אני צריך אוזניות שישמעו את הבסים כמו שצריך,שיהיו כמה שיותר אטומות לעולם החיצון ולצלילים שלו... ובעיקרון פשוט איכותיות,שיהיה סאונד טוב ושאם יש יותר מדי "רעש" וכלים שמנגנים בו זמנית שעדיין אפשר יהיה לשמוע את זה כמו שצריך וכל כלי ישמע בנפרד למרות העומס בסאונד. עדיף שהם לא יהיו מפלצתיות מבחינת הגודל שלהם ויהיו סבירות או שלפחות יהיה אפשר לקפל אותם. לגבי תקציב, עד 400 ש"ח, ואין לי בעיה לקנות בחו"ל ובאיביי לא במחירים של הארץ. אם אי אפשר להשיג משהו נורמלי במחירים האלה אז תגידו ומקסימום אני …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. למומחים שלום, יש ברשותי כבר קרוב ל-6 שנים את מערכת ה ATP3 "האגדית" והחלטתי שאני מעוניין להשתדרג למערכת קצת יותר רצינית למחשב. קצת רקע ופרטים: התקציב שלי הוא כ 1000 ש"ח (יחסית גמיש). החדר שלי קטן יחסית (כ 3X3) - לכן לצערי הרב פסלתי את ה SOLO 7C המומלצים בחום באתר זה ובמקומות נוספים. השימושים שלי הם בעיקר מוסיקה(מכל הסוגים) וסרטים. לאחר חיפושים מרובים ברשת צמצמתי את ההתלבטות שלי ל-2 הדגמים הבאים: 1. Altec Lansning MX6021 2. Corsair SP2500 על שני הסטים האלה קיימות סקירות באתר זה, אך לא ברור איזו עדיפה. מצד אחד הסט של Altec קיבל את "בחירת העורך", אבל באתרים אחרים בחו"ל די "קוטלים" אותו בטענה שמחירו גבוה מדי ביחס לתמורה. מצד שני, עושה רושם שהסט של Corsair לא מומלץ באופן חד משמ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. קודם כל על מה אני צריך להסתכל ? רזולוציה ? ניגודיות ? MS ? מצאתי טלויזיה של TOSHIBA ניופאן ב 2700 ש"ח טלויזיה Toshiba Regza 32XV550 LCD ‏32 ‏אינטש (טושיבה) ניראת חבל על הזמן ! שחורה יפייפיה מה אתם אומרים ? הבעיה שזה רק שנה אחריות ואם רוצים 3 צריך להוסיף 600 ש"ח http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=2513&CategoryID=469&Page=1

12. הכרטיס קול של גם של Creative 5.1 וקניתי פע ראשונה בחיים שלי רמקולים Creative 5.1 שחורים אתם יודעים מה זה מה שרשום על הקרטון creative inspire 5.1 5200 רמקולים טובים ? עכשיו אני רק יודע איזה הבדל עצום יש פשוט הנאה לשמוע למוזיקה , אבל שאלה עשיתי בדיקה כל הרמקולים עובדים יהני הוא משמיע דיבור בבדיקה אבל בשירים הסנטר .. לא שומעים ממנו ? למה .. אני די חדש .. הרמקול עצמו טוב כי בבדיקה הוא עובד אבל בשירים לא .השאר עובד

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by approx,

כמה אוזניות שמצאתי אוזניות AKG K321 | אוזניות ודיבוריות - באג מחשבים למרות שהם יקרים האם זה שווה את הכסף ? מצאתי גם את אלה ( מישהו מכיר את החברה ? ) Skullcandy INKD SC Black/Black Earbuds מכירת מחשבים ניידים נייחים וציוד היקפי __________________

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by alon83438,

כמה יהיה המכס על נגן mp3 שעולה בארה"ב 300$? תודה..

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שיהיה במחיר של 350-, אני יודע שקיים את הפשוט הזה אבל לא ממש מצאתי ועם יש משהו אחר משהו עם יותר נפח (בטוח שאין אבל אולי...). תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by MacGyver,

שלום לכולם! כמו שהרבה זמן אתם שומעים ממני אני מתכנן לקנות את הCREATIVE ZEN MICRO.... אז בואו נניח אותו בצד רגע.....ונעבור לקטגוריית ה20GB..... 1) אייפוד 2)אייריבר 320-נפסל מיד לאחר שגיליתי שהעובי שלו הוא 2.5 ס"מ..... 3)CREATIVE ZEN TOUCH אני לא יודע מה לעשות כי הבטרייה של הקריאייטיב היא פשוט מצויינת....אבל הוא נראה לי כזה משונה.... עזרה!! איתן

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by paz1996,

למשהו יש דרייבר אני צריך לwin7

18. היי, קניתי לא מזמן את הZen MicroPhoto, ולמרות שהאוזניות שמגיעות איתו חמודות (EP-480), אני רוצה להחליף למשהו רציני יותר. יש לי התלבטות בין EarBuds לבין משהו עם איכות טובה יותר, אבל שיהיה פחות נייד וישב על כל האוזן. בגלל שהתקציב לא גדול, חשבתי בעיקר על: Shure E2C Sony MDR-EX81 (או 71) Creative EP-680 Sennheiser CX-300 נכון שכל אלה הן InEar למינהן, אבל בכיף תנו המלצות לעוד סוגים. חשוב לזכור שאלה לא אוזניות שיתחברו למערכת, ולכן צריכות להיות עם התנגדות נמוכה (16 ומטה לא?). אני ואחי (האוזניות ישמשו את שנינו כנראה) לא אודיופילים ולכן לא צריך לקפוץ לסכומים מטורפים. המלצות עצות הצעות וכו' יתקבלו בברכה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. מה יותר כדאי לקנייה .. Iriver 40G h340 או Ipod Nano 2G מבחינת מקום אחסון .. ? מבחינת נוחות וכו'...?

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  20. חברי פורום יקרים, יש לי בעייה שהתחילה לא מזמן לא בעקבות משהו מיוחד וזה מין "תקיעות" של שירים תחת Winamp או סתם כל תוכנה , כאשר מפעילים Internet Explorer או תוכנות כאלו או אחרות. Cpu Usage נע בין 20-30%.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by EAD,

היי קניתי כבר לפני זמן מה את המגבר, הבחור שמרכיב אותו הוא אסף אברמוביץ. הוא מרכיב הכל בעצמו עם חלקים מאוד טובים ואיכותיים ובהחלט מומלץ (אני קיבלתי המלצות חמות ולכן ניסתי) המגבר בנוי משתי יחידות - ספק כוח חיצוני גדול (ממש קופסה רצינית), והמגבר עצמו שקטן יותר (די חמוד) בגרסה שלי יש שיפורים נוספים כמו ספקים טרודיאלים, נעילה לכניסה של האוזניות (כניסת רבע גדולה) וכו'. יש עוד שיפורים בOPMAPS ובכל מיני חלקים פניימים שאמורים לשפר את האיכות. בכל מקרה הכל הגיע ארוז מאוד יפה, ומאוד רציני. הגיעו גם חוטים וכבלים (חשמל וחיבור בין הספק ומגבר וכו') יש לו שני ספקי כוח (DUAL MONO), ככה שיכול להתמודד עם כל האוזניות בשוק בלי שום בעיה. אסף גם הוסיף לגרסה שלי קצת GAIN, ככה שמבחינת ו…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by newb,

שלום אני מתכון לקנות את אחד מהסטים האלה ורציתי לשמוע את דעתכם עליהם. אני לא אודיאופיל ככה שרמקולים "סבירים" בשבילי יהיו מעולים כנראה. אם יש רמקולים יותר טובים במחיר נמוך יותר מהATP3 או באותו מחיר אשמח לדעת על כך. בכל מקרה השאלה הראשונית שלי היא מי מהרמקולים המצוינים בכותרת איכותי יותר ונותן תמורה יותר טובה לכסף

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני חושד ברעשים שמגיעים מהלוח אם, ואין לי הרבה מה לעשות עם זה. הכרטיס הוא revolution 5.1. מישהו מכיר מוצר שיעשה לי לינק דיגיטלי מהDAC למחשב ללא הפרעות (חייב להיות אופטי או קואקסיאלי)?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by johnwoo,

רכשתי מבאג אוזניות מדונה ב-50 ש"ח, לשימוש ב-SKYPE. כרטיס הקול הינו - REALTEK והוא מובנה על הלוח אם. כשחיברתי את האוזניות מדונה ליציאות של כרטיס הקול מאחורי המחשב, הכל עובד סבבה. כשאני מנסה לחבר אותן ל-2 הכניסות שנמצאות בקדמת המחשב (מתחת לכונן ה-DVD), אין זיהוי שלהם? מה אפשר לעשות (לא נוח לי לחבר את האוזניות לכניסות של כרטיס הקול)?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ToMeRv32,

http://ksp.co.il/?uin=10020 רציתי לדעת איך הרמקולים הנ"ל (ביחס למחיר). אני דיי סגור על לוג'יטק מסיבה שאני קונה את זה בזול יותר (יבואן וזה..), ולא מצאתי דגם מתקדם יותר (אם יש אשמח אם תציינו אותו). ההתלבטות היא בין Z523 לZ323 ככה שאני רוצה לדעת בכללי איך הסאונד שהם מספקים, והאם ההבדל במחיר ביניהם שווה אותו. אני לא רוצה לקנות רמקולים עם צליל שיאכזב אותי ומאוד חשוב לי שהסאב יהיה עוצמתי. ד"א אני נוטש את מערכת הקולנוע הביתי הישנה שלי (5.1) מחוסר מקום וצורך, רסביר עצום ויותר מדי כבלים וסיבוכים שלא מתאימים לחדר שלי.. הרמקולים האלו מספיק טובים בשביל להוות שיפור ממערכת קולנוע ביתית סטנדרטית? (יש צורך בדגם?)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.