אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני צריך את עזרתכם במציאת רמקולים לרכב שלי, רצוי משהו זול ועמיד!! התקציב לא גבוה, כ-200-250 שח אני לא צריך טוויטרים או בסים מיוחדים, רק להחליף את הרמקולים הקיימים שהלכו לעולמם. לא צריך להתאים לסיגנון מוסיקלי מסויים יש אפשרות להזמין מחו"ל ולהגדיל טיפה את התקציב במידה ויש משהו מומלץ.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה... אחרי לבטים רבים החלטתי לחבר בין המחשב האישי שלי (קומה שניה) לבין הטלוויזיה הביתית. הבעיה כאן היא המרחק.. איזה כבלי HDMI וCOAX של 15/20 יהי הכי טוב למטרה הזו אם בכלל?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש אוזניות ספורט טובות ואיכותיות רב תכליתיות. האיכות של הסאונד צריכה להיות טובה , אבל לא אודיופילית, בשביל זה יש לי מערכת סטריאו טובה בבית השימושים של האוזניות- חיבור לנגן סנסה של סן דיסק או לאייפוד נאנו בעיקר עבור, מכון כושר- מכשירי כוח , וריצה אני אוהב אוזניות בסיגנון קשר מעל הראש, אבל לא מצאתי משהוא שממש נראה לי , עד עכשיו היו לי אוזניות סוני A35, שמאוד היו נוחות, והן גם מתקפלות וקומפקטיות, הבעייה שהן נהרסות אחרי שנה עקב מגעי חשמל לא טובים . חשבתי לקחת את האוזניות Sennheiser PMX80 אבל השאלה אם זה לא יפריע לי כשאני עושה אימון עם מכשירי כוח ,כשאני צריך לשכב על ספת כושר? וכן קראת בביקורות בארץ ובחול שמשום מה הן לא נוחות לשימוש של מעל שעה.... האוזניות מן הסתם צריכות לש…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם ניתן, ואם כן כיצד, לחבר רמקולים של מערכת סטריאו לכרטיס הקול. אני יודע שניתן לעשות זאת באמצעות AUX של המערכת, אך יש ברשותי רק את שני הרמקולים, ולא את המערכת עצמה. לרמקולים אין ממש חיבור, זהו כבל חשוף (2 כבלים לרמקול - 4 סך הכל) שמכניסים לחור מסויים, וניתפס ע"י "מתג" שמחזיק אותו. האם קיים איזשהו מתאם שבאמצעותו ניתן לחבר את הרמקולים למחשב, אם כן מה שמו (ומחירו, אם ידוע). (ניסיתי לחפש בגוגל, ומצאתי את זה: http://www.computerhope.com/issues/ch000203.htm לפי מה שכתוב, הדבר אפשרי, אבל ההסבר שם אינו מפורט כל-כך) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חיבורים יש לי בטלויזיה ובמעכרת קולנוע אולי תמצא את הכניסה כי אין לי מושג מה לעשות כניסות ויציאות:של הטלויזיה כניסת HDMI כניסת Component שתי כניסות Composite כניסה למחשב: כלול Optical Digital Audio: יציאת שמע דיגיטאלית יציאה לאוזניות: יציאה לאוזניות חיבורים: של המערכת קולנוע Composite Component Video Audio L/R for AUX USB אנטנת FM
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב אשמח מאוד לקבל בבקשה המלצה על כרטיס קול פנימי, דו ערוצי, איכותי ביותר, למחשב עם חלונות 10. המחשב יחובר למגבר סטריאו איכותי וישמש כמקור לשמיעת מוסיקה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי מערכת של 4 רמקולים ישנה בת 5 שנים+ של SONY (תמונה למטה) ועם קומבינה קטנה חיברתי אותה למחשב וניסיתי אותה , במוזיקה היא נשמעת הרבה יותר טוב מהרמקולים הקודמים שלי אבל בסרטים אני שם לב שהקול של האנשים לא ממש מדויק ואני לא בטוח אם זה בגלל הרמקולים או המגבר . יש דרך לבדוק את זה ? ואם זה באמת המגבר אז יש מגברים טובים באזור ה300 שקל כי כל מה שראיתי שממליצים פה הוא בין 700 ל3000 שקל וב900 שקל אני כבר קונה את הסולו7 שיכול לספק את הצרכים שלי [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לקנות רמקולים 2.1 השימוש העיקרי הוא סרטים ומוזיקה. קראתי את ה FAQ אבל באמת אנשים הוא מ 2008 עברו כבר כמעט 4 שנים. אני חושב שב 4 שנים דברים השתנו. בכל מקרה האם Altec Lansing ATP3 עדיין טובים ומתאימים לצרכים שלי? מה אתם אומרים על חברת microlab? דבר מאוד חשוב שלא ציינתי לפני זה: תקציב של עד 250 שקל. אפשר לקנות משהוא טוב בתקציב הזה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר ששאלתי את אייברייק שיש לו את הנגן בפרטי מספר דברים על הנגן.... מצאתי אותו ב-1200 ש"ח והזמנתי אותו....היום התקשרו על הבוקר...(למרות שעדיין בוקר) ועד יום חמישי או ראשון לכל המאוחר אני אמור לקבל אותו..... עכשיו אני כבר לא יכול לחכות....[= הנגן הוא Rio Carbon 5GB
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא זוכר איפה זה אולי משהו יכול לכוון אותי איפה זה נמצא בבקשה... חיפשתי ולא מצאתי
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=10020 רציתי לדעת איך הרמקולים הנ"ל (ביחס למחיר). אני דיי סגור על לוג'יטק מסיבה שאני קונה את זה בזול יותר (יבואן וזה..), ולא מצאתי דגם מתקדם יותר (אם יש אשמח אם תציינו אותו). ההתלבטות היא בין Z523 לZ323 ככה שאני רוצה לדעת בכללי איך הסאונד שהם מספקים, והאם ההבדל במחיר ביניהם שווה אותו. אני לא רוצה לקנות רמקולים עם צליל שיאכזב אותי ומאוד חשוב לי שהסאב יהיה עוצמתי. ד"א אני נוטש את מערכת הקולנוע הביתי הישנה שלי (5.1) מחוסר מקום וצורך, רסביר עצום ויותר מדי כבלים וסיבוכים שלא מתאימים לחדר שלי.. הרמקולים האלו מספיק טובים בשביל להוות שיפור ממערכת קולנוע ביתית סטנדרטית? (יש צורך בדגם?)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום למומחים, אני חדש כאן ורציתי לשאול על משהו שנראה חסכוני וטוב לאנשים שלא יכולים להציא המון כסף על מגבר ומחפשים משהו טוב לשמיעה איכותית בסטריאו. אני כבר זמן מה מחפש מגבר טוב עד שניתקלתי בזה: MP-301 MK3 Mini Tube Amplifier with Headphone Output בקישור הזה או בזה Maverick Audio TubeMagic A1 סליחה על הבורות..אך האם אני אוכל להשתמש בזה כתחליף למגבר בבית. מה שעוד אהבתי שהוא גם מסנן רעשים לאוזניות וגם קרטיס קול ומגבר גם יחד. יש לי בית קטן ואני סטודנט והדגש הוא מאוד חשוב על הסאונד. האם כדי לרכוש אחד משניהם כדי להנות מסאונד טוב. ברשותי עוד שני רמקולים וחסר לי מגבר האם לרכוש? המון תודה והערכה על המענה שלכם.שבוע טוב
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. קנו לי לא מזמן כמתנה רמקולים JBL CREATURE 2 שאני לא ממש צריך כי מספיקים לי ATP3... בקיצור, אני אקבל זיכוי של איזה 400 שקל (כן.. מבאג..) ואיתם אני מתכוון לקנות נרתיק נורמלי לE280 שלי, אבל נשארו לי עוד כ300 שקל זיכוי אז החלטתי להיפטר מהאוזניות המחורבנות של סאנדיסק ואני מתכוון כבר הרבה מאוד זמן לקנות אוזניות קשת לשמיעה ניידת. אז ככה-הדגם הכי נורמלי שאני רואה אצל באג הוא הAKG K24P. עולות שם 200 שקל ויש להן נתונים לא רעים לפי מה שאני מבין באוזניות.. וזה כמובן לא הרבה, לכן אני שואל אתכן האם הן רכישה טובה. אני כבר התייעצתי בפורום בקשר לPX100, אך הבעיה היא שא-י-ן PX100 בבאג, ולפי מה שאני רואה הAKG K24P הוא הדגם הנורמלי ביותר שקיים שם. האם כדאי לי להשקיע את הזיכוי הזה במשהו …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם! הנורא מכל קרה...ואני זקוק לעזרתכם הדחופה... אז היום חזרתי מהצבא, וקיבלתי לידי סוף סוף את הכרטיס שאליו ייחלתי חודשים... אז עשיתי DISABLE של הצ'יפ של גיגהבייט (לוח אם) והתקנתי את הכרטיס של הרקולס בעזרת ה CDROM המצורף. החלטתי לבדוק את איכות הסאונד ע"י שמיעת MP3 שאני רגיל לאבחן בהם... ואז שמתי לב לנורא מכל: בזמן שניגנתי, אם פתחתי איזהשהוא חלון, אקספלורר, או אאוטלוק אקספרס , אפילו לפעמים IRC....המוסיקה הואטההההההה והתעוותה... בדיקה קלה, הראתה כי ה CPU מגיע מדי כמה שניות ל 45% למרות שאף תוכנה מלבד WINAMP עובדת!!! אינני מבין את זה?! הרי קניתי את הכרטיס על מנת להוריד את העומס מהמעבד! אפילו עם הצ'יפ על הלוח אם, זה לא היה ככה!!! מה הבעיה?!!?!? עזרה ? אנא? מישהו? הושיעני…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7832207&type=2&product=1&category_name=%e0%e5%e3%e9%e5+%f0%e9%e9%e33 הנגן הזה נראה פשוט מדהים ובמחיר מעולה. לדעתי הרבה יותר איכותי מ-iriver. מישהו שמע על החברה הזאת?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה מערכת למחשב, 2.1 כאמור, עם איכות סאב מעולה, שהבאס יהיה נקי ועמוק, איכותי ללא פשרות... מתחבר יש למחשב, לכרטיס קול OB... המון מוזיקה, סרטים... משחקים גם אבל פחות, שוב מה שחשוב הוא הבאס... תודה לעוזרים... Aviko
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טלויזיה בגודל של 46-47 אינץ עד סכום של כ 6000 ש"ח ( בלתי אפשרי לחרוג ועדיף מתחת). בנוסף אני אשמח לקבל המלצה ספציפית גם לטלויזיה של PHILIPS ( תקציב עד כ 7000) גם בגודל 46-47 אינץ. תודה רבה, עמית
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבנתי שפה אתם הכי מומחים לעניינים האלה. בבקשה תעזרו לי
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברי פורום יקרים, יש לי בעייה שהתחילה לא מזמן לא בעקבות משהו מיוחד וזה מין "תקיעות" של שירים תחת Winamp או סתם כל תוכנה , כאשר מפעילים Internet Explorer או תוכנות כאלו או אחרות. Cpu Usage נע בין 20-30%.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני טס ללונדון ואני רוצה לקנות שם iriver h320 עכשיו מישהו מוכן להסביר בעצם מה ההבדל בין ה iaudio x5/l לiriver h320 ובאותה חנות שבה אני רוצה לקנות רשום באתר h320se מה פירוש הse ? האם הse זה אומר גרסה אמריקאית ואיך יודעים להבחין בחנות בין הגרסה האמריקאית לאירופאית כמו שבארץ ?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי בטוח שאני קונה אותו, עד שראיתי את העובי שלו. פאק! הדבר הזה הוא 2.5 סנטימטר עובי! זה ממש קריטי?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי קלידים של קורג דגם pa 1000 ואני המון זמן מנסה להקליט כל מיני סקיצות מהאורגן למחשב (מהסאונדים של האורגן) וכל דרך שאני מנסה יוצא לי הקלטות גרועות אני עובד עם fl studio אם מישהו יוכל להסביר לי איך להקליט דרך מידי (שמעתי שבמידי אפשר להקליט בצורה הכי חלקה) אני ישמח עד לב השמים תודה. ספויילר
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, סבתא שלי קנתה את הטלוויזיה הנ"ל. ניסיתי לחבר דיסק און קיי בכדי לראות סרטים, אך יש שתי בעיות. בעיה ראשונה היא שלא רואים את כל הקבצים שנמצאים על הכונן. הבעיה היותר חמורה היא שאף קובץ לא עובד. אני מקבל הודעת שגיאה שהפורמט לא נמתך. ניסיתי 4-5 קבצים שונים ובכולם אותה הבעיה. יש לכם מושג למה? תודה וחתימה טובה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מחפש לקנות מקרן קול 2.1 עד 1000 ש"ח וראיתי שזה אחד הדגמים הפופולריים בארץ ובעולם. עם זאת, בציון איכות הקול שלו באמזון הוא קיבל רק 3.8 מתוך 5 בעוד שהיו רבים אחרים שקיבלו הרבה יותר טוב (באזור 4.3 מתוך 5). האם באמת הציון הגרוע באיכות הקול מוצדק? בין הדגמים האחרים שקיבלו ציוני איכות קול טובים יותר: - Samsung HW-R450 - JBL Bar 2.1 Deep Bass - LG SN5Y על איזה מהדגמים אתם ממליצים? (זה שבכותרת או אחד מהשניים האחרים) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שמעתי הרבה דברים טובים על הסטיק הזה: http://dx.com/p/rikomagic-mk802-iiis-android-4-1-1-google-tv-player-w-wi-fi-1gb-ram-8gb-rom-hdmi-black-177486 1.האם הקנייה משתלמת? 2.אני מעוניין לחבר לו עכבר ומקלדת כי הוא לא מגיע עם שלט. האם הדבר אפשרי? 3.יש לי רק יציאת HDMI אחת מהטלוויזיה והכבלים כבר מחובר אליה. לכן אני מעוניין בקניית מפצל: http://dx.com/p/3-port-1080p-hdmi-v1-3b-mini-switch-hub-3-in-1-out-39291 הבעיה היא שהוא מגיע בלי שלט ומצריך לחיצה ידנית בכדי להחליף התקן. האם אתם מכירים התקן דומה במחיר זהה עם שלט? כל שאר ההתקנים שמצאתי היו עם 5+ יציאות ומחיר מוגזם ממש... 4.האם אני אוכל לחבר CDROM רגיל? אני שמעתי שהוא תומך בו כמו שהוא תומך בUSB FLASH DISK, האם מישהו יודע בוודאות? …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-