אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש נגן של גיגה או שני גיגה לחברה שלי באיזור ה 500 ש"ח. ראיתי חיקויי נאנו למיניהם או כל הדברים האלה. מה החסרונות האמיתיים ביחס ל סנסה לדוגמא? יש משהו מומלץ מביןניהם? תודה מראש רום
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לעשות שדרוג למערכת הסאונד שלי. השימוש שלי הוא למשחקים ברובו, אני משחק די הרבה משחקים csgo bf34 GTA... אבל המשחק העיקרי שלי הוא TF2 זאת אומרת שאם השדרוג לא יהיה מהותי ל TF2 אין סיבה בשבילי לשדרג. רציתי לדעת איזה אפשרויות עומדות בפני, התקציב לא ידוע כמובן שאני לא ישתגע עם HD800 אבל בתחום של 2000+- לכרטיס ואוזניות. אפשרות שעלתה לי ואשמח לשמוע את דעתכם היא - ASUS Xonar Essence STX בשילוב של אוזניות איכותיות משהו כמו Senshiser HD 558 +- מה דעתכם על השילוב? האם הוא לא OVERKILL ? תודה [h=1][/h]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום למומחים, אני חדש כאן ורציתי לשאול על משהו שנראה חסכוני וטוב לאנשים שלא יכולים להציא המון כסף על מגבר ומחפשים משהו טוב לשמיעה איכותית בסטריאו. אני כבר זמן מה מחפש מגבר טוב עד שניתקלתי בזה: MP-301 MK3 Mini Tube Amplifier with Headphone Output בקישור הזה או בזה Maverick Audio TubeMagic A1 סליחה על הבורות..אך האם אני אוכל להשתמש בזה כתחליף למגבר בבית. מה שעוד אהבתי שהוא גם מסנן רעשים לאוזניות וגם קרטיס קול ומגבר גם יחד. יש לי בית קטן ואני סטודנט והדגש הוא מאוד חשוב על הסאונד. האם כדי לרכוש אחד משניהם כדי להנות מסאונד טוב. ברשותי עוד שני רמקולים וחסר לי מגבר האם לרכוש? המון תודה והערכה על המענה שלכם.שבוע טוב
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי אוסף גדול של סרטונים קצרים שלפי דברי האספן הורדו באיזה אופן מ-YouTube. קבצי הוידאו (מאות) בפורמט mp4 וידאו: MPEG 4 AVC H264 אודיו: MPEG AAC Audio מה הדרך המהירה והקצרה להפוך את הסלט הזה לפורמט DVD סטנדרטי (כזה שניתן לנגן בכל נגן). בנוסף אוסף של שירים בפורמט WMA2 שמוגנים באיזה אופן. לדוגמא, VLC מנגן את השיר ללא קול - כלומר הוא מראה התקדמות ולא נותן הודעת שגיאה אבל ללא קול. רק WMP מצליח להשמיע אותם. בפעם הראשונה ה-WMP ניגש לאינטרנט להוריד איזה רשיון ומאז הוא מנגן אותם. כאשר אני מנסה ליצור מהם CD Audio התוכנה ImgBurn מדפיסה הודעת שגיאה (מצורפת) על רשיון. מה הדרך המהירה והקצרה להפוך את השירים לפורמט CD audio סטנדרטי (כזה שניתן לנגן בכל נגן). [attachment deleted b…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש המלצות? אני לא מחפש שום דבר מתוחכם או מדהים. רק מה שציינתי בכותרת - רמקולים למחשב - שיהיו פשוטים, זולים ואמינים, עם איכות קול סבירה. אם בתוספת של כמה שקלים אפשר להשיג משהו איכותי בהרבה ואתם חושבים שזה משתלם - אשמח לשמוע כמובן. לגבי טווח מחיר - לצערי אני לא ממש מכיר אז לא יודע מה נחשב סביר ומה לא, אבל אני מניח שרמקול פשוט וסביר לא צריך לעלות מעבר ל400 שקלים, אז נגיד שהטווח עד שם. אם טעיתי - אשמח לשמוע פירוט. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מגבר אוזניות נייד וזול, ראיתי את הFIIO E3 ויש מדריך בABI להכנה של אחד: http://www.anythingbutipod.com/archives/2008/09/make-your-own-headphone-amp.php (ובדיוק קיבלתי שוקלד בקופסה כזאת). השאלה שלי היא: עד כמה קשה להכין כזה? כי בסירטון לא מראים את הכל למרות שזה נראה לי פרויקט נחמד כדי להכנס לתחום האלקטרוניקה. ואם מישהו הכין פעם כזה: איך האיכות? החלקים שמשתמשים בהם בE3 איכותיים יותר? עריכה: איך קוראים ללוח המחורר הזה שמלחימים עליו?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכרטיס קול של גם של Creative 5.1 וקניתי פע ראשונה בחיים שלי רמקולים Creative 5.1 שחורים אתם יודעים מה זה מה שרשום על הקרטון creative inspire 5.1 5200 רמקולים טובים ? עכשיו אני רק יודע איזה הבדל עצום יש פשוט הנאה לשמוע למוזיקה , אבל שאלה עשיתי בדיקה כל הרמקולים עובדים יהני הוא משמיע דיבור בבדיקה אבל בשירים הסנטר .. לא שומעים ממנו ? למה .. אני די חדש .. הרמקול עצמו טוב כי בבדיקה הוא עובד אבל בשירים לא .השאר עובד
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי דודים עכשיו בארה"ב שעוד מעט חוזרים לארץ לכן אני גם צריך להחליט די דחוף מה אני רוצה כפי שכבר הבנתם מהכותרת אני מחפש נגן HD mp3 Player שמתי עין על הZenTouch הן מבחינת מחיר והן מבחינת המכשיר עצמו אבל אני לא בטוח בזה... אני מתלבט בין ה Iriver H320 לZenTouch או ה Iriver H120 ( שאני מנסה להבין למה הוא עולה כמו הH320 ) אז בבקשה אנשים תעזרו לי לבחור בינהם ויש לי מס' שאלות: 1) איזה מכשיר יותר משתלם לקנות? 2) כמה אמור לעלות השלט רדיו של הZenTouch בארץ ? 3) האם הבטריה בZenTouch היא בטרייה נשלפת ? 4) איזה אחריות אני מקבל על המכשיר עם אני קונה את זה בארה"ב ? 5) מה היתרונות ומה החסרונות של שני המכשירים ? . 6) ועל איזה מכשיר אתם ממליצים לי ? 7) האם מישהו התנסה ע…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ביומיים האחרונים אני חווה רעשין סטטים מעצבנים להחריד מהרמקולים (נשמעים כמו דפיקות חלשות). לדעתי (ואשמח שתגידו לי אם אני צודק) הבעיות מכרטיס הקול כיוון שניסיתי לחבר אוזניות והרעשים נשארו. לא יודע אם זה קשור אבל הייתה אצלי ובכל האזור הפסקת חשמל. לגבי דגמים- כרטיס הקול הוא ONBOARD ונקרא soundmax digital audio על לוח M של ASUS דגם P4p800 deluxe השאלה שלי האם אני יכול להיות בטוח שהבעייה היא בכרטיס קול ואם כן על איזה כרטיס חדש אתם ממליצים? אני חשבתי על Creative Audigi Value
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם עם כ. קול משולב התומך ב SPDIF, אבל היציאות מאחור ומלפנים הן אנאלוגיות - צבע ירוק רגיל כמו של אזניות. למישהו יש מושג איך אפשר לחבר את היציאה הדיגיטאלית למגבר?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! כמו שהרבה זמן אתם שומעים ממני אני מתכנן לקנות את הCREATIVE ZEN MICRO.... אז בואו נניח אותו בצד רגע.....ונעבור לקטגוריית ה20GB..... 1) אייפוד 2)אייריבר 320-נפסל מיד לאחר שגיליתי שהעובי שלו הוא 2.5 ס"מ..... 3)CREATIVE ZEN TOUCH אני לא יודע מה לעשות כי הבטרייה של הקריאייטיב היא פשוט מצויינת....אבל הוא נראה לי כזה משונה.... עזרה!! איתן
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחבר 5.1 רמקולים למחשב ומגבר שתומך רק בדולבי פרו לוג'יק. האם אני יוכל לשמוע בדולבי עם כרטיס קול פשוט (סטריאו AC97 ישן)? והאם משחקים במחשב משתמשים בדולבי או רק AEX THX ו-דולבי סראונד?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גם כשהווליום הכי נמוך נשמע זמזום.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ישלי במחשב כרטיס קול 7.1 (מובנה על לוח gigabyte k8n pro sli) ועכשיו אני מחפש את הרמקולים הכי טובים שאני יוכל למצוא במחיר של כ1400 שקל ... (CREATIVE LOGITECH) ועכשיו השאלות שלי, האם מערכת 7.1 זה יותר מדי ? או שמספיק 5.1 ? האם הכרטיס קול המובנה שיש לי כדאי ? או שצריך לקנות כרטיס חדש ואיזו מערכת תיהיה הכי משתלמת לי (מבחינת עוצמה, איכות וכו') תודה רבה !!!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיצור: ------------- מבקש את המלצתכם על כרטיס לליכדת וידיאו - עדיף פנימי ולא USB - לשם הקלטות תוכנית מ YES / HOT עדיף - אם קיים - שיישמר ישירות כ MPEG4 (במקום לנפח את ה- HD עם ג'יגה וחצי לכל חצי שעה, ולחפש תוכנת המרה) בפורמט אשר ניתן לצפייה כגון DIVX או XVID מניסיוני האישי אני יודע ש: גם אם רשום MPEG4 במפרט של כרטיס זה לא אומר כלום (יתכן שהכוונה לשימוש בזמן ההקלטה ל 3rd Party Encoder - וגם אז זה בהרבה מקרים לא עובד) אנא המליצו והסבירו שיקולי איכות / שיקולים כלכליים דרישות טכניות: -------------------------- תושבת PCI או PCI EXPRESS X1 (אפשרי גם USB) X1 תאימות עם XP חובה (יתרון לכרטיס שמתאים גם ל W7) דרישות נוספות: --------------- אני מחפש אחר כרטיס ש: 1) טווח מחירו 150 -…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מערכת lifestyle music system של boze עם סאב אקטיוי. האם אפשר לחבר את הסאב למגבר של jvc 5045 ואם כן כיצד לעשות זאת. אודה לתשובה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי י כשאני מנסה להטעין את הIRIVER דרך USB הוא מראה CHARGING לכמה דקות ואח"כ כבה, ונראה שלא נטען יותר (כמה שעות לא העלו אפילו פס אחד במד טעינה) איך גורמים לו להטען כמו שצריך? תודה גלעד
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לאחותי (24) יש יומולדת עוד כמה ימים ואמא שלי רוצה לקנות לה נגן MP3 חדש. היא רוצה נגן פלאש 1GB שתומך בעברית מלאה. אין הגבלת תקציב. על מה אתם ממליצים ?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ראיתי שעל הסאב וופר שלי (X-530) יש 25W. חבר שלי אמר לי שאבא שלו קנה סאב וופר שיש לו 2700W...בהתחלה חשבתי לא הגיוני וזה כי זה כפול 100 בערך משלי, אז חשבתי שזה צריך להיות ענק, ולהפך כשראיתי את זה זה היה קצת יותר גדול משלי, לא משהו רציני. לא שמעתי את הביצועים שלו, אבל סאב וופר כזה לא צריך להיות לאולמות וכאלה? כאילו זה 2700W..זה די מטורף
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז למי שלא יודע אני די התאכזבתי ממגבר הליטל דוט שהיה לי והחלטתי ששדרוג חייב לבוא, ואחד כזה שאני אכניס את היד עמוק מאוד לכיס ולא אתחרט. אופרה, מגבר שעד לפני חצי שנה שלט ביד רמה על תחום מגברי האוזניות עד 1500$ (החליף אותו הסימפוני) אצלי וקשה לי להסתיר את ההתרגשות. כמובן שחטפתי אותו מיד שניה ולא שילמתי את הסכום המטורף הזה ;D ממה שאני שומע עד עכשיו הסאונד מדהים. התחושה הכי ראשונית שמתקבלת היא של "אינטימיות" בצליל. ההרגשה היא שהצליל הרבה יותר צלול וקרוב אליך וכמובן שמפורט הרבה יותר מהליטל דוט, כל זאת ללא אובדן במה ואימג'ינג. עוד לא יצאה לי לבדוק לעומק את אופציית הקרוס-אובר, אבל אני מאמין שבDAC כמו שלי זה כבר קיים.. כמו כן אני מתרשם שמבחינת ווליום צריך להוזיז את החוגה …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, לבת דודה שלי יש יום הולדת בקרוב וחשבתי להפתיע אותה ולקנות לה רמקולים חדשים. התקציב עד 150 ש"ח ואני מחפש המלצות.. ראיתי את הCREATIVE A200 .. הם טובים? משתלמים למחיר שלהם? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך אוזניות מאתר הזה : http://www2.newegg.com/index.asp אני צריך אותם רק למשחקים תקציב 40$. תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וערב טוב לאחרונה אני מגלה עניין במסכים דקים עד גבול ה 2000 שקל.אולם אני מגלה תופעה מעניינת.מסך 19 עולה X כסף ואילו מסך 21 22 רחב !!!! עולה בהפרש של כמה עשרות שקלים (50 עד מאה שקל ) אולם כאשר אני מחפש מסך 20 רגיל ולא רחב המחיר קופץ לכמה מאות שקלים. לדוגמא ה 1900P המעוצב של LG עולה 1884 ואילו הדל ה 22 רחב עולה 2180. אם אני רוצה 20 רגיל המחיר קופץ ל2400 פלוס. מישהו יכול לתת לי הסבר על החוסר הגיון הזה ומה העניין לדחוף את מסכי ה WS במקום הרגילים מבחינת האטרקטיביות. תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי דיוידי שאני רוצה לחבר אותו לטלויזיה בחדר הבעיה היא שבטלויזיה יש חיבור של 20 פינים שהוא תפוס כבר על ידי הממיר ,ובממיר יש כל מיני מקומות לחיבור אבל נראה לי שזה בשביל מכשיר וידאו או משהו.. ניסיתי לחבר אבל זה לא הציג כלום ,יש איזה מפצל או משהו שאפשר לקנות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. אני עומד לרכוש מסך 20 אינץ רחב למחשב , אז אמרתי כבר נשקיע ברמקולים 5.1 השאלה היא האם אני צריך לשפר גם את הכ.קול יש לי את ה ONBOARD שמגיע עם ה 945P של GIGABYTE לגבי רמקולים חשבתי על ה X530 אם הכ.קול הזה אני יקבל DD ? אשמח לשמוע דעות אחרות.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-