אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים, אני הולך לקבל את האוזניות החדשות מבית Razer, ה Tiamat 7.1. אני מבין שצריך כרטיס קול מיוחד של 7.1 אך לצערי הידע שלי בנושא מאוד לקוי ואשמח לעזרתכם. תקציב לא מהווה פקטור,אני רק רוצה לדעת מה ההבדלים בין כרטיס הקול של 7.1 השונים, מה משתלם ומה טוב ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, כפי שכתוב בכותרת. אני משתמש בעקרון באוזניות (Beyerdynamic 880DT) ולא ברמקולים. בעתיד גם אני אשתמש במגבר אוזניות. אני מעוניין גם בשמיעת מוזיקה, וגם במשחקים. ה-ALC850 שיש onboard הוא זוועה, גם במשחקים, וגם במוזיקה. חשבתי לקנות X-Fi Xtrememusic אבל הוא עולה 750 שקל, וגם שמעתי על בעיות עם הדרייברים שלו. חוץ מזה ידוע שמדי פעם אפשר למצוא מוצרים יותר טובים מאלה של קרייאטיב בפחות כסף. בעיקר מטריד אותי הנושא של הדרייברים., כסף אפשר להוציא. אחת הבעיות היא שקשה למצוא ביקורות על כרטיסי קול שאינם CREATIVE. האם יש אלטרנטיבות באיכות דומה (SNR טוב, EAX4/5, יכולת headphones 3d virtualization)? והאם יש אותם בארץ?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכרטיס אמור להתחבר למגבר חיצוני אשמח לקבל המלצות
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי רמקולים 5.1 ערוצים ורסיבר, עכשיו רציתי המלצה לכרטיס קול טוב שיוצא לי צליל באיכות טובה וב- 5.1 ערוצים למחשב. התקציב שלי הוא סביב ה- 350 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
ניסיתי כבר לשאול את זה בעקיפין , עכשיו אני אשאל יותר ברור איזה כרטיס קול כדאי לקנות בשביל משחקים ראיתי שתי אפשרויות: Sound Blaster X-Fi XtremeGamer PCI Express Sound Blaster X-Fi Titanium אחד דיבר על משחקים ואחד על EAX5 אבל הנקודה העיקרית שאצלי המחשב מחובר לרסיבר שמחובר לרמקולים 5.1 ובאתר רשום שביציאה הדיגיטלית הוא תומך רק בסטריאו- מה הקטע עם זה? יש כרטיס שיתן לי סראונד במשחקים? כבר נתקלתי בתופעה במשחקים שסאונד מהסנטר (מלפני הדמות) נשמע חלש מאד, מה הפתרון?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מעוניים בכרטיס קול שישמש אותו לסרטים ומוזיקה ויחובר ל Z 5500
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואזדקק לכרטיס קול שיעבוד בצורה טובה עם Steinberg Cubase. התקציב הוא, כאמור 500 ש"ח. תודה מראש לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הכרטיס קול יחובר לרסיבר של הרמן קרדון AVR137 ישמש בעיקר לצפיית סרטי HD
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אוקי אחרי שהמליצו לי קניתי את הרמקולים SOUND STICKS הבנתי שעל מנת לנצל אותם עד הסוף אני צריך לחליף את הכרטיס קול הישן שלי שנמצא ON THE BOARD לכרטיס קול איכותי יותר... אז אם למישהו יש המלצה לכרטיס קול עד 600 שקל, אשמח לשמוע עליו, בעדיפות לכרטיס שמגיע עם שלט שאלה נוספת היא האם קיים הבדל בין כרטיס פנימי לחיצוני ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בלוח המובנה יציאה אופטית ודיגיטלית שווה להשקיע?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס קול ב- 50+- דולר מארה"ב. הכרטיס מיועד לנגן מוזיקה נטו ( לא סרטים או משחקים ) משמע לא חשוב לי מספר ערוצים גבוה, אלה דרוש סטריאו ברמה כמה שיותר גבוהה. חשבתי על ה-M-Audio Revolution 5.1 , הוא אמנם עולה 70 דולר, אבל מצד שני לא ראיתי שום דבר אחר איכותי שמתקרב אליו מתחת למחיר הזה.. פתוח להצעות
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הכרטיס יהייה מיועד לעשיית מוסיקה תודה.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מזמן קניתי את ה-Z3 של לוג'יטק.. ובהודעה שרשמתי לכאן לגבי כרטיס קול מתאים, IG אמר לי שהכרטיס קול שקיבלתי כשקניתי את המחשב (AC97) לא ינצל את המירב ממנה.. לכן רציתי לשאול אם כרטיס קול maya 5.1 יענה על הצורך? (אני נוטה למוזיקה יותר ממשחקים, ואני לא מעוניין בכרטיס קול יקר מדי) בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום רב, צריכים להגיע אליי אוטוטו הZ5500 ורציתי לדעת איזה כרטיס קול אוכל לחבר אליהם כאשר אני אשמע את האודיו בצורה הכי איכותית שאפשרׁׁ(TRUE HD,DTS MASTER AUDIO וכו')- כמובן בצורה אנלוגית ולא דיגיטלית על מנת לקבל את אותו פורמטי סאונד.היום קיים ברשותי כרטיס ONBOARD על הלוח אם ורציתי לדעת אם אצטרך להחליפו או להשקיע בכרטיס קול מתקדם,שימושיי העיקרים הם צפייה בסרטים,משחקים ושמיעת מוזיקה. מה אתם ממליצים לי?. הקנייה תתבצע מארה"ב כך שזה ייצא בהרבה יותר זול מהארץ תודה
-
- 18 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
רכשתי אתמול רמקולים מדגם Altec Lansing MX5021. אשמח להמלצה לכרטיס קול עד 300 ש"ח על מנת למצות את הפוטנציאל שלהם. נתונים של המחשב: windows vista ultimate 64-bit sp1 intel core 2 duo e6750@2.66 ghz,2.0gb,nvidia geforce 8800 gt תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי אוזניות Sennheiser HD595 השימוש שלי הוא בעיקר משחקים כבדים וסרטים בפורמט BluRay 1080p וקצת מוזיקה כרגע משתמש בכרטיס קול מובנה על הלוח אם תקציב 1100 ש"ח תודה לעוזרים !! יש מצב לתשובות ???
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום אנשים בהמשך לבעיה שהייתה לי בשרשור קודם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=459679.0 אני החלטתי לקנות כרטיס קול שיתאים לצרכים שלי והם: שמיעת סראונד מלא במשחקים יש לי מערכת קולנוע מחוברת למחשב: רסיבר Denon1610 רמקולים Jamo 406 המערכת מחוברת דרך כבל קואקסיאלי לכרטיס קול מובנה על הלוח אם Gigabyte P35-DS3L הכרטיס קול הזה לא מוציא סראונד במשחקים אפילו אם אני מגדיר בתוך משחק שאני משתמש בסראונד (5 ערוצים ללא סאב) לפי מה שקראתי ברשת ישנם כרטיסי קול שעושים decoding לכל צליל שיוצא מהמחשב לDD / DTS אז הנה באה הבקשה שלי: אני רוצה לקנות כרטיס ק'ול שיעשה את הדבר הנ"ל וייתן לי תמיכה בסראונד גם במשחקים תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכם. לאחר שפתחתי ת'ראד פה על רמקולים בגלל בעיה. גיליתי שהבעיה היא בכרטיס קול. הסתכלתי קצת בזאפ וראיתי כמה זולים ושל חברות טובות. רציתי לשאול מה דעתכםאם כבר אני קונה שיתמוך ב7.1) http://zap.co.il/model.asp?model_id=360699 - העדפה כי יש אותו בחנות בשם G-TECH שהם זולים וטובים, והם באיזור שלי. http://zap.co.il/model.asp?model_id=469868 http://zap.co.il/model.asp?model_id=469869 תודה מראש אריאל
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
צריך כרטיס קול שיהיה כמה שיותר איכותי בתקציב... אני כנראה יקנה מערכת 2.1 כנראה שזו תהיה ATP3 אם אפשר חריגה בקטנה אפילו משהו כמו 370-380 גג אז זה יהיה בסדר אם הכרטיס ממש שווה את זה. תודה לעוזרים,אופיר.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול עד מחיר של 350 ש"ח, הרמקולים שאמורים להתחבר למחשב הם B&W בגדם DM-110 וסאבוופר של B&W מדגם ASW608 עם רסיבר של HARMON&KARDON רוב השימוש הוא לשמיעת מוזיקה (מן הסתם), הסגנונות הם הרוב אלקטרוני (טראנס פסיכודאלי), רוק ומטאל. המחשב ישמש לDJ מתחיל--בעתיד אני ישדרג לו עוד את המחשב, כרגע זה התקציב. כרגע יש לי התלבטות בין ASUS XONAR D1 לבין CREATIVE X-FI EXTREME. תודה וגמר חתימה טובה, אלמוג
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
הכרטיס אמור להחליף את המובנה ב Gigabyte GA-MA770T-UD3. יחובר למגבר סטריאו ב RCA אליו מחוברים שני רמקולים וסאב בתצורת 2.1. כרגע מחובר עם כבל PL ל RCA. האיכותי ביותר שאפשרי בתקציב הנ"ל ושיהיה רלוונטי גם לעתיד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
היי, יש לי לוח אם asus m2n32-sli premium vista edition וחשבתי לשדרג כרטיס קול במקום המובנה יש לכם המלצות בעניין? אני ראיתי את הכרטיסים הבאים של קריאטיב: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E Creative X-Fi Xtreme Gamer מה אתם ממליצים מהכרטיסים הנ"ל ובכלל? תודה רבה לכל המייעצים
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס קול עד 400 שח שתומך ב WINDOWS 7 64BIT, רצוי לא קרייאטיב - מהנסיון שלי איתם הדרייברים שלהם דפוקים (או שאני טועה?) USB\PCI\WHATEVER יש למישהו המלצה? (זה למחשב רגיל אני גם משחק מידי פעם אבל בעיקר שומע מוזיקה)
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בקרטיס קול עד 500 שח שאליו אני אחבר את ה Z5500 איזה הכי עדיף? או שאולי להשקיע קצת יותר כי לרמקולים הרבה חיבורים ? איך עדיף לחבר? תודה
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
כמו בכותרת אני רוצה כרטיס קול בסביבות ה700 שקל למוזיקה סרטים ! תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-