עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Lior4543,

ערב טוב, לפני מספר דקות הדלקתי את הטלווזיה שלי וראיתי את המסך הראשי שלה בשלושה צבעים ירוק אדום וכחול, מעורבבים בעיגולים מוזרים כאלו, אין לי מושג איך זה קרה, הטלוזיה לא קיבלה שום מכה ואף אחד לא שיחק עם הכבלים, אולי אולי, זה השפעה של מגנט, השאלה שלי האם המצב הפיך, ואני יכול לסדר את הטלוזיה לצבעים רגילים.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  2. http://www.gigabyte.com.tw/Products/TVCard/Products_Overview.aspx?ClassValue=TV+Card&ProductID=2305&ProductName=GT-PTV-AF-RH בחיבור אנלוגי מהקיר לכרטיס (כלומר ללא ממיר) האם הכרטיס יקבל גם AUDIO ולא רק VIDEO? האם יש אפשרות להשתמש בחיבורים שלו בו זמנית? כלומר להחליף ביניהם דך התוכנה או שצריך בכרטיסים כאלו לנתק ידנית?

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  3. עד כמה שידוע לי, כרטיס הקול הזה פשוט אלוהי בגיימינג עם אוזניות. בשביל שלא ארכוש אותו ואתאכזב מצלילו במוזיקה שלה אני מאזין, אשמח לדעת כמה הוא טוב ברוק ומטאל. אם זה משנה, לגיימינג אני משתמש באוזניות 7.1 ולמוזיקה וסרטים אני משתמש במערכת הרמקולים Audioengine A5 אגב, אשמח לנצל את ההזדמנות כדי לערוך השוואה בין Razer Megalodon לבין Razer Barracuda HP-1. אילו אוזניות עדיפות לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  4. אם מישהו מוצא את הת'רד או יכול לתת פה הסבר קצר וקולע על ההבדלים בין 720P\1080i\1080P אני זוכר שמישהו כתב ש1080I עובד בצורה שונה, משהו עם העברת FPS מסוים בהרץ מסוים. לא זוכר...... חיפשתי שעה בפורום ולא מצאתי אז בגלל זה פתחתי הודעה. תודה

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  5. אני צריך כרטיס טלוויזיה שיתחבר לממיר של HOT ויוכל להציג HD ולהקליט HD גם. שהתצוגה וההקלטה תהיה איכותית. המון תודה על עזרתכם.

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  6. Started by pwntigo,

שלום, אני רוצה לקנות טלוויזיה לחדר עד 3000 ש"ח אין עדיפות לפלזמה או LCD גם בגלל שאין לי מושג מה ההבדל ביניהם מרחק צפיה יהייה לא יותר מ 3 מטרים. גודל בערך 26 אלא אם כן יש משהו יותר טוב במחיר הזה. חשוב שתיהייה תמונה טובה!

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  7. Started by Kitzony,

שאלה Z5500 Logitech שווה לקנות או לא ? למערכת קולנוע ביתית מחוברת למחשב לפי מה שאני רואה יש לה ים יתרונות רסיבר איחודי עם שתי יציאות כולמר מחוברת לממיר ולמחשב וגם THX קיצור למישהו יש אותה בחן אותה באתר רואים שיש לה 505 RMS אם מישהו יכול לתת לי עצה ???

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  8. Started by tamiravigan,

מחפש רמקולים לשמחקים, מוזיקה וסרטים. בקיצור להכל. עד 150 ש"ח עם חריגה של עד 15 ש"ח גג. שיהיו 2.1 כי אני רוצה סאב וופר(שומע רוק ומטאל אז כך שבאס טוב זה חובה). שיהיה בתל אביב בלבד.(עדיפות למרכז ת"א) משקל, גודל לא אכפת לי. תודה.

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  9. Started by larry_lurex,

שלום קניתי לא מזמן טלוויזיה LCD של SHARP. הטלוויזיה מן הסתם רחבה, אבל אני לרוב העברתי אותה למצב "רגיל". באיזשהו שלב, הבחנתי שכאשר אני מעביר אותה חזרה למצב רחב, נוצר פס שחור באחד הצדדים שלא עובר. התקשרתי למעבדה, הם אמרו שאין מה לעשות והנושא עבר לראלקו (היבואנית). אחרי טרטור נאמר לי שהם לא יכולים לעשות כלום ושלא הייתי צריך להעביר אותה יותר מדי למצב רגיל כי אז זה דופק את המצב הרחב..... אתם לא חושבים שזאת חוצפה? מה אני יכול לעשות במצב כזה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  10. המערכת: AMD4200 , כרטיס מסך GEFORCE 6100. מערכת פשוטה שסוחבת 720 בלי בעיה, אבל גם אמורה לנגן 1080 , לא ? בכל אופן ב 1080 היא כושלת. יש סיוי שזו בעיית תוכנה ? או שהחומרה שלי חלדשה מידי ל 1080 ?

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. יש לי כרטיס טלויזיה ואני לא מרוצה ממנו ואמרו לי שהwin-tv-pvr-150mce נותן את האיכות הכי גבוהה שכרטיס יכול...זה נכון?ואם אני יחבר את אותו המסך(שברזולוציית 1920x1200) בכבל ישירות אני יקבל איכות צפייה יותר גבוהה נכון?אם אני מחבר מסך מחשב(נדבר כרגע על שלי t240) לטלויזיה אני יקבל את אותה איכות כמו מסך טלויזיה רגיל?או שבגלל הרזולוציה הגבוהה זה יהיה מפוקסל?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  12. שלום, יש לי מסך dell 2407wfp אותו חיברתי לממיר hd של הוט. לצורך החיבור באמצעות חיבורי הקומפוננט שבמסך ובממיר השתמשתי בכבל בננות פשוט שהיה לי בבית (אדום צהוב לבן), השאלות שלי הן: 1. האם שווה להשקיע בכבל קומפוננט "אמיתי" (אדום ירוק כחול) ? 2. כמה זה אמור לעלות (ראיתי שטווח המחירים נע מ-50 עד 400 שקל) ? 3. האם אתם ממליצים על דגם/חברה ספציפים או לחילופין ציפוי מסוים ?

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  13. שלומות חברים, לא יודע אם אתם זוכרים, אבל לא מכבר שוכנעתי כאן(תודה! ) לקנות LCD שלושים ושניים אינץ', Samsung A450. בהתחלה היא הייתה מחוברת למחשב שלי בעזרת כבל VGA פשוט. והכל היה על מיי מנוחות(אבל לא בתוך המים, כי זה היה מתקלקל). הבנתי שעם חיבור HDMI אני אקבל איכות טובה יותר, יאדה יאדה אז כך עשיתי וקניתי לעצמי כבל DVI-HDMI(כיוון שלכרטיס מסך שלי יש חיבור DVI ולא HDMI). והנה התחילו הצרות. מסתבר שיש רק שתי אפשרויות לחיבור שני מסכים במקביל(מסך המחשב, Samsung SyncMaster 710N ענתיקה והA450) - דואל ויוו וקלון. דואל וויו מרחיב לי את שולחן העבודה. זה ממש, אבל ממש לא מה שאני מחפש. קלון נותן לי את מה שאני רוצה, אבל מחייב להגדיר את שני המסכים על אותה רזולציה, וה710N לא תומך …

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by Jules Winnfield,

אהלן, אני צריך כבלים מעריכים לכל הרמקולים במערכת הנ"ל במיוחד לרמקול הימני הקדמי, האחד שיש לו הוא שלושה חיבורים למחשב - יש מאריך לכאלו חיבורים בכלל? והשני הוא בדיוק כמו כניסה של VGA. אני שואל כי לא ראיתי בחנויות עד עכשיו ואני רוצה לדעת אם יש בכלל מאריכים בשבילם

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  15. אהלן, קניתי טלוויזיה LCD חדשה של חברת PANASONIC, אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה, ברצוני לברר מה האפשרות הכי טובה ונוחה שיש לי. יש ברשותי את הכרטיס מסך הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~44423~8~0.htm ויש לי מסך MAG 19 PFS, מסך שאני מרוצה ממנו. האם חיבור HDMI DVI זהו הפתרון הטוב ביותר? ומה עליי להגדיר אצלי במחשב?

16. שלום, רכשתי לפני כשנה +, בעקבות המלצות בפורום, רמקולים מדגם JBL encounter - ואני ממש נהנה מהאיכות הגבוהה שלהם. כיום אני עומד לקנות מחשב נוסף ורמקולים אלו כבר לא נמכרים - במקומם יש את דגם creature שהבנתי שהוא פחות איכותי.. רציתי לדעת איזה דגם מקביל באיכותו לרמקולים אלו, גם אם מחירו גבוה יותר - שימושים עיקריים - מוזיקה, סרטים. שימוש משני - משחק פעם ב.. הבנתי שרמקולי harman kardon sound sticks איכותיים מאוד, אך גם יקרים יותר - האם יש משהו באיכות שווה בעלות נמוכה יותר? תודה רבה, ליאור.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by TaMiRn2,

ראיתי מגבר זול לאזניות שנקרא FIIO E3 ויש גם E5 של אותה חברה http://www.fiio.com.cn/en/productshow.asp?id=8 מישהו יודע איך אפשר להזמין את זה בארצות הברית בפחות מ15 יום? אם אפשר אני בתכלס מעדיף לארץ אבל בדרך כלל משלוח הוא מינימום 10$ שזה כבר המחיר של המוצר (של הE3 לפחות..) אם מישהו יודע הייתי רוצה שתגידו לי גם מה ההבדלים בנייהם ומי מהם עדיף... תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by GCaspi,

שלום רב, הרכבתי מחשב במיוחד שישמש כ-HTPC באמצעות מדיה סנטר של ויסטה. כרטיס הטלויזה שהותקן במחשב הוא Haupouge 150 MCE ,הטלויזה היא סמסונג 40 אינץ,חיבור כבלים של HOT עם ממיר אנאלוגי. אני מבקש לקבל בבקשה את סכימת החיבורים של הכבלים השונים, דהיינו מהממיר של הטלויזה לאן בדיוק ?, אם אנינ טועה לכרטיס הטלויזיה, כמו כן מהמחשב בחזרה לטלויזיה. בתודה רבה מאד.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  19. שלום לאחרונה התחדשתי במחשב נייד הוא כולל יציאת HDMI בעזרתה אני מתחבר ל-LCD בסלון וצופה בסרטים. החסרון הוא שאין לנייד יציאת אודיו דיגיטלית, שדרכה אוכל לחבר אותו לרסיבר, ולהנות מחווית אודיו טובה יותר. (כרגע האודיו מגיע לרסיבר מיציאת האוזניות -PL3.5 ל-RCA בסטריו) האם ישנו פתרון זול (סביב ה-100 ש"ח) לבעיה? איזה מתאם USB קטן אולי? אני מכיר כמה כרטיסי קול חיצוניים אך הם יקרים יותר ומסורבל להסתובב איתם ממקום למקום. תודה מראש לכל העונים

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  20. Started by Productive,

שלום (: יש לי כרטיס טלויזיה: WinTV-PVR-150 MCE Hauppauge כרטיס מסך: HD4870 512MB ומסך 22": SAMSUNG 226BW הבעיה שאני לא מרוצה מהאיכות שמתקבלת ע"י כרטיס הטלויזיה. השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את הממיר למחשב באמצעות הכרטיס מסך בלבד? אם כן איך ואם לא איזה כרטיס אני צריך לקנות כדי לקבל איכות מיטבית לצפייה במסך 22" כמו שלי. (הרזלוציה של הכרטיס טלויזיה שיש לי עכשיו נמוכה ולכן התמונה נמרחת). פרטים על כרטיס המסך: http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1040 פרטים על כרטיס הטלויזיה: http://www.hauppauge.com/site/products/data_pvr150mckit.html

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  21. Started by TaMiRn2,

אני צריך לקבל גיטרה חדשה בקרוב אבל אני רוצה להבין כמה דברים לפני... אמרו לי שכדאי להחליף לה פיקאפים,הבנתי בכללי מה זה אבל לא הבנתי בדיוק מה זה וכמה כאלא צריך להחליף? מה זה גשר צף? אמ... נראה לי שזהו.. אם יהיו עוד שאלות אני יערוך... תודה..

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אז תמיד רציתי מגבר מנורתי לאוזניות שלי, אז הזמנתי את המגבר הזה. לכל הדעות ומכל מי ששמעתי שמשתמש בו, הוא נחשב מעולה. מה עוד שריי ידוע כבחור שבונה מוצרים באיכות בניה מעולה ותמיד מקבל ביקורות מעולות. המגבר הזה בדומה למגברי מנורות אחרים פועל טוב יותר עם אוזניות בעלות התנגדות גבוהה, כמו נניח הHD650 שלי (גם כן בדרך) שבעלות 300 אום. כמו כן, אני מתכון להחליף לו מנורות לכאלו הרבה יותר טובות וחזקות, המליצו לי כבר על כמה וכמה סוגים, ואמרתי לריי שיספק לי אותו עם סוגים שונים של מנורות. וגם לשים לו "מבודדי רעשים" למנורות (כמו שיש בתמונות, עיגולים קטנים כאלו למניעת ויברציות). החסרון היחידי - יקח כשבועיים לפחות עד שריי יבנה אותו עבורי למי שרוצה לראות איך ה"חיה" הזאתי נראית, קישו…

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by airsound,

איזה רמקולים יותר עדיפים לחדר..לא גדול במיוחד...למטרת מוזיקה בעיקר...שמיעה ויצירה..וכמובן מהצד סרטים ומשחקים ואל תסתלכו שלוג'יטק זה 5.1 וג'יי בי אל 2.1.. תגידו לי מה יותר טוב ? איכות צליל...חברה... אני די לחוץ כי אני צריך להחליט עכשיו תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  24. אחרי החיבור ראו את התצוגת מחשב בתוך רבוע באמצע המסך. ניסיתי לסדר את זה על-ידי שינוי הרזולוציה במצב צג טלוויזיה בלבד אבל שהכנסתי את השינוי (1680X1024) המסך התחיל להבהב בשחור בלי הפסקה וגם אחרי ניתוק האיכות ירדה פלאים בYES . הטלוויזיה היא 42 LCD . איך אני יכול לסדר את זה ולבטל את השינוי (כי עכשיו שאני נכנס זה רק מהבהב ואין לי אפשרות לשנות ). תודה לעוזרים (מצטער אם זה לא פורום נכון התלבטתי אם פורום ניידים)

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  25. היי, משום מה לא בוקע צליל מהרמקולים(זה לא כרטיס הקול-ניסיתי), הם כן נדלקים-נוריות החיווי דולקות. ניסיתי לחבר מכניסות שונות MP3 וגם לא עבד. אני יודע שקרט הם היבואנים הרשמיים אבל אין לי תעודת אחריות(הרמקולים מחו"ל),אך גם אם הייתה תוקפה היה פג.בכל מקרה אני אפנה אליהם אם הבעיה לא תיפתר ואבקש הצעת מחיר-שמן הסתם תהיה יקרה(מקווה שלא),ולכן אני פונה אליכם אם אתם יכולים לומר איזה אלטרנטיבות ישנן לתקן את הרמקולים האלו.תודה וערב טוב :

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים