אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
מאיפה אני מוריד דריבר לכרטיס קול של נפורס 2 NFORCE 2 יש לי בלוח כרטיס קול של סאונד סטרום כרטיס מובנה תנו ליבבקשה קישור ישיר
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי IHP120 ואני מעוניין לקנות משדר רדיו (כדי שיהיה אפשר לשמוע באוטו בלי כבלים מיותרים ובלי להחליף רדיו לאחד עם line-in) יש את ה-tunecast II , tunecast של Belkin ואת ה- IRock 400FM . מה שרציתי לדעת זה עם מישהו ניסה כבר אחד מהם או כול משדר אחר, ואם כן מה איכות הסאונד ואיך כמות הרעשים. האם יש בעיות עם התדרים הקבועים שלהם (88.1 , 88.3 , 88.5 , 88.7) בארץ ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחבר 5.1 רמקולים למחשב ומגבר שתומך רק בדולבי פרו לוג'יק. האם אני יוכל לשמוע בדולבי עם כרטיס קול פשוט (סטריאו AC97 ישן)? והאם משחקים במחשב משתמשים בדולבי או רק AEX THX ו-דולבי סראונד?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש כבר כמה שנים בכרטיס קול חיצוני Behringer UCA202 הכרטיס מכיל שני יציאות RCA , שני כניסות RCA , כניסת אוזניות וכפתור למוניטור. הכרטיס מחובר למגבר סטריאו של SONY דגם RXD-700 ואליו מחוברים זוג רמקולים JBL MONITOR 4311B וסאב פסיבי 12' של סרוין וגה. לאחרונה הכרטיס מתחיל לזייף - נכבה מידי פעם , יש עיוותים בסאונד וכו'; בשביל לבדוק שהבעיה באמת בכרטיס ולא במחשב , השתמשתי בכרטיס קול הפנימי של המחשב וכמובן שהכל היה תקין. אני מאזין למוזיקה בעיקר דרך קבצי FLAC או MP3 192-320 VBR יש לציין שמידי פעם אני משתמש באוזניות (בלילה או במקרים מיוחדים) בעיקרון אני מחפש שידרוג לכרטיס הקול עד 1000 שקל שיתן תוצאות טובות יותר אין חשיבות אם הכרטיס פנימי או חיצוני חשבתי על הכרטיסים ה…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה קניתי היום את הרמקולים חיברתי בכל הדרכים האפשריות בדקתי עם פלאפון בכל דרך אפשרית שיחקתי עם הבאס והטרבל אפילו עשיתי בדיקת סאב ביוטיוב שמתי טראקים עניינים אבל בכל זאת הסאב של המערכת הזאת לא עובד לי פשוט לא עושה כלום.. אלה רק הסטליטים שלו מוציאים צליל וזהו.. אשמח מאוד לעזרה.. אני מאוד אתבאס עם אגלה שהמוצר פשוט מקולקל ככה על ההתחלה..
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
I'm considering buying new computer speakers in the US with a 100 $ budget I would be glad to get some advice and recommendation, I would also prefer if the speakers would be available in newegg. Thansk in advance.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש אפשרות לעשות סרוונד (5.1) כשהרמקולים האחוריים אל חוטיים? יש כזה דבר בכלל? אם כן, איפה משיגים? ואם לא, מה אתם ממליצים ל2.1 אייכותי במיוחד?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במקרה שיש שאלות אתם מוזמנים וכן אתם יכולים לצחוק מהקול ה"ראדיופוני" שלי שיהיה לי כוח אני יעשה ביקורת גם באנגלית קלוקלת ;D דרך אגב לא עשיתי השוואות מול המתחרים כין אין לי שום אפשרות כזאת יש לי רק את הפליאון והכל היה צריך ליכנס בערך ב10 דקות אז זה מה שהספקתי בווידיאו (לא רציתי לעשות ביקורת בחלקים ו10 דקות זה הגבלה של יוטיוב )
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי קיבלתי חיבור usb למיני דיסק. בפעם הראשונה שחיברתי הכל עבד טוב אבל עכשיו שאני מחבר הוא מזהה אתו אבל לא מוציא שום סיגנל עזרה בבקשה!!!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי ביום חמישי האחרון את הנגן, הוא מדהים, רציתי לדעת כמה דברים: 1. האם מישהו מכם מכיר איזה אתר שאפשר להוריד ממנו אפילקציות וישומים מסוימים שיוכלו לפעול על הנגן? 2. האם אפשר להוריד מאיזשהו אתר תמיכה בעברית לנגן? 3. מהיכן אני יכול להשיג לו מטען שיתיאם לו? 4. לכמה זמן של מוסיקה הסוללה מספיקה? 5. אשמח לקבל כל פיסת מידע שיש לכם על פיצ'רים ודברים נחמדים שאפשר לעשות עם הנגן.. תודה, שבוע טוב, אבי
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ביומיים האחרונים אני חווה רעשין סטטים מעצבנים להחריד מהרמקולים (נשמעים כמו דפיקות חלשות). לדעתי (ואשמח שתגידו לי אם אני צודק) הבעיות מכרטיס הקול כיוון שניסיתי לחבר אוזניות והרעשים נשארו. לא יודע אם זה קשור אבל הייתה אצלי ובכל האזור הפסקת חשמל. לגבי דגמים- כרטיס הקול הוא ONBOARD ונקרא soundmax digital audio על לוח M של ASUS דגם P4p800 deluxe השאלה שלי האם אני יכול להיות בטוח שהבעייה היא בכרטיס קול ואם כן על איזה כרטיס חדש אתם ממליצים? אני חשבתי על Creative Audigi Value
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
על ה-SBS370 של Creative אפשר למצוא אין סוף המלצות. אבל השאלה היא האם כדאי להשקיע עוד כמה עשרות שקלים בשביל ה-SBS390, או שבכלל מדובר ברמקולים טובים פחות? האם יש רמקולים של חברות אחרות בטווח המחירים של 160-190 ש"ח שטובים מ-2 הדגמים של Creative? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בקשר לכ. קול - תשאל בפורום אודיו וקולנוע ביתי באתר.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מסתדר לי כל כך... מישהו יכול להסביר לי?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! כמו שהרבה זמן אתם שומעים ממני אני מתכנן לקנות את הCREATIVE ZEN MICRO.... אז בואו נניח אותו בצד רגע.....ונעבור לקטגוריית ה20GB..... 1) אייפוד 2)אייריבר 320-נפסל מיד לאחר שגיליתי שהעובי שלו הוא 2.5 ס"מ..... 3)CREATIVE ZEN TOUCH אני לא יודע מה לעשות כי הבטרייה של הקריאייטיב היא פשוט מצויינת....אבל הוא נראה לי כזה משונה.... עזרה!! איתן
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, 1 -יש לי כרטיס קול ישן וטוב עם RACK חיצוני של Hercules מסדרת GAME TEATHER 7.1 היה הכי טוב בזמנו... מלפני 5 שנים. אני יכול להפעיל סרטים ב DVD ולהשמיע אותם ב DD AC3 דיגיטלי לרסיבר שלי והאות מתקבל כדיגיטלי דרך כבל COAX . האם יש דרך לכוון את הכרטיס כך שגם קבצי מוסיקה וMP3 הוא ישמיע באופן דיגיטלי ויעביר אותם על ה COAX ולא דרך ה RCA? כדי להשמיע באופן דיגיטלי את הסרטים ב DVD הכרטיס צריך להשתמש בתוכנת POWERDVD. 2- אם אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש, - למרות ששלי מעולה ועובד עדיין טוב, האם יש כרטיס שיכול לשדר את כל צורות האודיו ישירות לדיגיטלי דרך COAX או אופטי אם כן איזה כרטיס וכמה זה עולה? אם לא ואני צריך להעביר את זה ליציאה אנלוגית , איזה כרטיס היום יש יציאות RCA אופטי ושאר …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי קניתי כבר לפני זמן מה את המגבר, הבחור שמרכיב אותו הוא אסף אברמוביץ. הוא מרכיב הכל בעצמו עם חלקים מאוד טובים ואיכותיים ובהחלט מומלץ (אני קיבלתי המלצות חמות ולכן ניסתי) המגבר בנוי משתי יחידות - ספק כוח חיצוני גדול (ממש קופסה רצינית), והמגבר עצמו שקטן יותר (די חמוד) בגרסה שלי יש שיפורים נוספים כמו ספקים טרודיאלים, נעילה לכניסה של האוזניות (כניסת רבע גדולה) וכו'. יש עוד שיפורים בOPMAPS ובכל מיני חלקים פניימים שאמורים לשפר את האיכות. בכל מקרה הכל הגיע ארוז מאוד יפה, ומאוד רציני. הגיעו גם חוטים וכבלים (חשמל וחיבור בין הספק ומגבר וכו') יש לו שני ספקי כוח (DUAL MONO), ככה שיכול להתמודד עם כל האוזניות בשוק בלי שום בעיה. אסף גם הוסיף לגרסה שלי קצת GAIN, ככה שמבחינת ו…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למישהו יש עדכון קושחה במכשיר DVD של LG מסוג DR7622W שהמכשיר יוכל לקרוא כתוביות בעברית.... פעם היה באתר של LIONETWORK אבל הוא ירד.... מישהו???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דבר ראשון על איזה נגן אתם ממליצים? האם אני יוכל לחבר אותם ל USB1.1? יש לי מחשב ישן... האם יהיו לי בעיות בלינוקס איתו?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, קניתי טלויזיה חדשה עם רמקולים מובנים מאוד גרועים יש לי מחשב שמחובר לטלויזיה (חיבור וידאו בלבד) עם רמקולים 2.1 ATP3 וכרטיס קול AUDIGY 2 VALUE עם LINE IN ויציאות לרמקולים קדמיים אחוריים ועוד אני רוצה לחבר את הממיר של היס ל LINE IN של הכרטיס קול שלי, ושהוא ישלח את הקול הזה ל"אחוריים=רמקולים 2.0 פשוטים שאקנה" יציאה כתומה את הסאונד הרגיל של המחשב שלי אני רוצה שימשיך לשלוח ל"קדמיים=ATP3" יציאה ירוקה וכשאבחר לראות סרט מהמחשב או מהטלויזיה אוכל שזה יפעל ב4.1 וינצל את כל הרמקולים. זה ה"חלום" השאלה אם זה אפשרי? אם כן איך מגדירים? תודה רבה מראש לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד להזמין Sennheiser HD 497 מ B&H אחרי סוכות ב 76$ כולל משלוח. עכשיו דיברתי קצת עם אבא שהוא מהנדס אלקטרוניקה, והוא אמר לי שלא שווה לי להשקיע סכום כזה באוזניות, ועוד להביא אותן מחו"ל, אם השימוש העיקרי שלהן יהיה על המחשב. וזאת משום שהאיכות שהמחשב מספק היא יחסית ירודה ורצופה ברעשים מצד המחשב. אני עדיין עומד על שלי שזה שווה את ההזמנה, הלא כך? ;D עכשיו הבנתי שאוזניות ברמה כזאת צריכות מגבר, וכי הכרטיס קול של המחשב לרוב לא מגביר טוב. פה לא הבנתי משהו, כשאני שומע באוזניות אז הווליום שהם מפיקים הוא דיי ויותר בשבילי. האם מגבר מספק משהו מעבר להגברת הווליום? עוד משהו, יש ברשותי מספר מגברים שבניתי לפני כמה שנים, סתם לכיף ( ;D), אומנם הם כולם Mono אבל זאת לא השאלה. יש…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיה עם סרט אני שומע את האפקטים והמנגיה אבל אני לא שומע את האנשים מדברים וגם אם אני הכי מגביר בארץ מה זה יכול להיות?????.. אנשים אתם חייבים לעזור לי תודה רבה הה והסרט הוא במחשב ויש לי רמקולים 5.1 תודה רבה אנשים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש היום במחשב במערכת 5.1 ישנה של קריאייטיב (דגם inspire 5200) שסחבה איתי יפה כבר כמעט עשור. לאחרונה הזמן כנראה עשה את שלו והרמקול הימני-קדמי הפסיק לפעול. מבדיקות שעשיתי גיליתי שהיציאה של הרמקול דרך הסאב היא הלא תקינה. השימושים שלי ברמקולים הם מוזיקה\סרטים\משחקים ואני ניצב בצומת דרכים עכשיו, מצד אחד אני יכול לרכוש מערכת 5.1 ולהמשיך לקבל תמיכה בסראונד (על חשבון האיכות) ומצד שני הביקורות שקראתי על ה solo6 מעוררות תאבון לסאונד צלול ואיכותי. השאלה היא כזאת, האם יש אפשרות כלשהי לעשות שילוב מערכות ולהנות מ2 העולמות? (הרעיון הוא לרכוש צמד רמקולים בשביל הפרונט ולהשתמש בנותרים הישנים בשביל להשלים לסראונד). או שאולי מדובר ברעיון מופרך. מה אתם הייתם עושים?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-