עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by shlomibandit,

יש לי טלויזיה מטס 29 אינצ' שטוחה יש לי די וי די פיוניר קורא דיויקס חדש שעלה לי 700 שקל ויש לי רסיבר של פיוניר משהו טוב אני צריך לחבר לכל זה 5 רמקולים טובים גדולים , שאני יהנה איתם ליראות סרטים וטלויזיה בעיקר וגם לשמוע מוזיקה , אני מעדיף איכות סוואנד מאשר הגובה , אני רוצה שיהיה לי מערכת איכותית.. אז אם אתם יכולים ולעזור לי ולהביא לי 5 רמקולים שמתאימים בשבילי , שיהיו עד 1000 שקל בלי סאב וופר ובלי רסיבר או די וי די עזרה מהמומחים בתחום תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם יש ברשותי כרטיס קול מובנה AC97 והוא תומך ב-4.1 אפילו 5.1 אני לא בטוח. הבעיה היא שיש לו רק יציאת סאונד אחת, אחת של מיקרופון ואחת לחיבור של מינידיסק אני חושב( סטנדרטי בקיצור.. ורוד ירוק כחול) יש לי גם מערכת 2.1 - סאב וופר של קריאטיב (קמבריד'ג) וזוג רמקולים גדולים של בראדר(של מערכת ישנה) + מערכת סטריאו עם שני רמקולים גדולים. יש איזשהי אפשרות לחבר את המערכת סטריאו לחיבור של המיני דיסק או המיקרופון? הבנתי שאפשר לשנות את היציאות האלה ליציאות סאונד. ואם כן... זה באמת ייתן לי סראונד?? אפשר לגם לחבר את כל ה-4 רמקולים לסאב וופר (חיבור חוטי.. בלי פינים) אבל אני חושב שזה לא יתן סראונד כל תגובה שתעזור תתקבל בשמחה תודה ויום טוב

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום אני אשמח לקבל המלצה למקרן בעיקר בסכום הנ"ל. המליצו לי על PTAE900 של פנסוניק שלפי חוות דעת הוא אחלה מה אתם אומרים?? בנוסף מאיפה אפשר לקנות נורה כאשר שלי נשרפת?וכמה עולה (+-). תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. האם ניתן לחבר רמקולים אלה ל-LCD הם רמקולים מצויינים (דגם לפני ה-Z-550 ( תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by thebenjamin,

מחפש רמקולים 2.1 עד 300-350 ש"ח... למוזיקה וסרטים, מעט משחקים יהיה נחמד אם יהיה שלט וחיבור לאוזניות..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. שלום . אני מעוניין לאתר את היבואן בארץ של המוצרים של חב' - Behringer. מי מכיר מי יודע . תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מחפש אוזניות בלוטוס, ונתקלתי באוזניות שנראות לי מתאימות מאוד לצורך שלי, אבל לא תומכות בAAC. השאלה שלי היא אם רוב הקבצים שאני משתמש בהם, הם עם קידוד אודיו AAC, והאוזניות עצמן לא תומכות ספציפית בקידוד הזה, מה קורה במצב כזה? האוזניות לא מנגנות שום סאונד, או שהן ממירות את הסאונד לסאונד בקידוד נתמך?

8. Started by gforce,

שלום , בשעה טובה קניתי את הרמקולים creative inspire 5300 התקנתי אותם וחיברתי ל sound blaster live 5.1 שמתי dvd של הפעה חיה ואין לי שום מושג למה אני לא שומע מרמקול הסנטר איזה הגדרות אני צריך לשים ב control panel ואיזה הגדרות ב power dvd שלי ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי בעיה באוזן שהיא קצת פתוחה והיא לא מתאימה לאוזניות קטנות כניראה והאוזניות הקטנות כל הזמן נופלות לי מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג מחזיק לאוזן בישבילהם ? מישהו אמר לי פעם שבאורנג' אפשר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by אוריפ,

קודם כל מה שלומכם? הכל סבבה? בכל מקרה, קניתי בחו"ל MINI-DISC חדש של SONY. הנגן הוא מהדור החדש של הMD - הHI-MD. זה אומר בעיקר שכל דיסק הוא 1GB... בכל מקרה, רציתי לשאול 2 דברים: 1. האם הנגן הוא טוב? מה התרשמותכם? 2. האם אפשר להוריד איזה שהוא FIRMWARE שהוא יוכל להציג עברית?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום אני חדש פה - הפורום נראה מקריאה ראשונית עוזר ומקצועי , צריך הערכת מחיר של המערכת שלי, אין לי כל כוונה למכור אותה או משהו כזה אבל סתם בשביל לדעת על כמה היא עומדת, חלק קניתי וחלק קיבלתי מדוד שלי... [glow=red,2,300]מגבר[/glow] Yamaha RX-V2092 Dolby Digital AV receiver קישורים: http://202.186.86.35/audio/story.asp?file=/1997/12/04yamaha http://www.audioreview.com/A-V+Receivers/Yamaha%2CRX-V2092/PRD_118865_2718crx.aspx [glow=red,2,300]DVD[/glow] Toshiba SD1200 קישורים: http://www.3dnews.ru/reviews/storage/toshiba_sd1200 http://www.audioreview.com/PRD_124172_1587crx.aspx [glow=red,2,300]סנטר[/glow] Paradigm CC-350 קישורים: http://www.soundstage.com…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Guy King,

אני מחפש לקנות מערכת סטריאו חדשה לחדר השינה שלי. התקציב גמיש. אם למישהו יש ניסיון עם מערכת טובה, אני אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. אני צורב MP3 ואני שומע אותם רק דרך הטלויזיה ולא דרך הרמקולים למה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי סרט עם סאונד DTS ואני רוצה לראות אותו גם בלתי מערכת התומכת בפורמט. האם יש אפשרות להמיר את הסאונד?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by harrygol,

מה הוא החיבור האידיאלי לחבר ממיר כבלים של hot, בעל יציאות מסוג: scart, composite, rf לטלויזית lcd-hd עם כניסות מסוג: hdmi, dvi, component, s-video, composite, rf? האם מעבר לחיבור ישיר מ-composite ל-composite, יהיה שיפור לחיבור מ-composite ל-s-video וכו'? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Track,

ה"סקירה" שלי לגבי הX-RAM של Creative. כרטיסי הקול הטובים ביותר למשחקים כיום הם כמובן הX-Fi של Creative. יש כמה גרסאות: XtremeMusic, שהוא הכרטיס הבסיסי עם כל התוכונות של הX-Fi. Platinum, המוסיף את ה I/O Drive שמאפשר לחבר את הכרטיס למערכת קולנוע דרך רסיבר. XtremeGamer Fatal1ty, המוסיף מעל הXtremeMusic כ64MB של זיכרון על הכרטיס. Fatal1ty FPS, המוסיף מעל הXtremeGamer Fatal1ty את ה I/O Drive. Elite Pro, שעולה הרבה יותר וכנראה שווה אם המחיר בגלל איכות הקול. כעת ההתלבטות היא בין X-Fi עם 64MB לבין X-Fi בלי. ככל שאני מבין, זהו ההבדל היחיד בין הכרטיסים. לפי Creative הזיכרון אמור לשפר את הביצועים במשחקים שתומכים בו. הסיבות לקנות כרטיס קול : - לשפר את איכות הקול - לה…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Roeebaeloha,

אהלן חברים, יש לי מערכת 5.1 של לוגיטק- Z506 כבר תקופה ארוכה, נדמה לי שאפילו מעל ל-5 שנים.. היא מערכת מעולה ואני מאוד מרוצה ממנה אבל בשנה + האחרונות היא כבר עושה לי הרבה בעיות ואני מעוניין להחליף אותה.. מחפש להתחדש במערכת 5.1 בסגנון של ה-506 בנוסף אם זה בכלל אפשרי אשמח שגם תיהיה לה אופציה להחבר אליה בבלוטוס.. אבל בעיקרון הכי חשוב לי זה החיבור למחשב ואיכות הסאונד תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Ronll,

יש לי לוגיטק X540 אני צריך מעריכים ואני לא יודע איך קוראים לאותו סוד של חיבור, זה לא הסטנדרטי שמיתחבר לכרטיס קול, אלא מה שמיתחבר לבופר

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by urik,

היי קיבלתי חיבור usb למיני דיסק. בפעם הראשונה שחיברתי הכל עבד טוב אבל עכשיו שאני מחבר הוא מזהה אתו אבל לא מוציא שום סיגנל עזרה בבקשה!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, אני שוקל מעבר מעולם הרמקולים לעולם האוזניות : אף פעם לא שמעתי אוזניות נורמליות, רק כאלה שבאו עם כל מני מכשירים. צלילים גבוהים נשמעו טוב דווקא, אבל באס ועומק לא היה להם. באוזניות של 100 עד 300 שקל של חברות רציניות- יש באסים ומיד באסים כמו שצריך? (כמו מערכת 2.1) אני רוצה לקנות אוזניות למוזיקה בלבד, לשימוש רק מול המחשב בבית, שיהיו נוחות ושלא יגרדו או יחממו לי את האוזניים, שיהיה להם חוט עבה שלא נקשר וארוך שיגיע עד למארז של המחשב.. יש לי אוזנים לא קטנות במיוחד אז שיתאימו גם לזה. אני שומע infected, vibe tribe, intersys (אלה בflac) ועוד רמיקסים מזדמנים (בmp3).. אז אני מחפש אוזניות שעדיפות למוזיקה כזאת ולא לגיטרות אקוסטיות. שיהיה באס חזק ועמוק שלא נמרח וצלילים גבוהים מ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by rann,

היי רציתי לשאול איך המסכי טלוויזיה של PROVIEW טובים ? כי ראיתי אצל אחד טלוויזיה 32 אינץ והתמונה הייתה כזאתי חדה! ממש הטלוויזיה הוציאה כזאת איכות שהתפעלתי איך זה ממש טלוויזיה איכותית ממה שראיתי , והיא עולה 3,000 שקל (אין לי ת'דגם במדויק אבל זה טלוויזיה מהסדרות החדשות בערך) אז איך הטלוויזיות שלהם אמינות טובות אין פקים וכו' יש לכם מושג ? וגם על הדרך אם אפשר המלצה לטלוויזיה טובה בתקציב הנ''ל.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by e.t,

בקשר לכ. קול - תשאל בפורום אודיו וקולנוע ביתי באתר.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם! אשמח להמלצה לאוזניות כפתור (מיועד לחייל, בעיקר לזמן הנסיעות באוטובוס, שיחבר עם מתאם לסלולארי או/ו לנגן).. בגדול התקציב עד 100 ש"ח (כולל משלוח), חשבתי להזמין אם כבר מחו"ל, אולי מאיביי (פעם קודמת שהזמנתי אוזניות מאיביי חסכתי בערך 40% מהמחיר בארץ.. אבל אתם בטח מודעים להבדלי המחירים האלו) אין דרישות מיוחדות יותר מדי.. פשוט לא בא לי לבזבז סתם 30-100 ש"ח באוזניות "מעפנות" מאופיס דיפו וכו'.. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by approx,

כמה אוזניות שמצאתי אוזניות AKG K321 | אוזניות ודיבוריות - באג מחשבים למרות שהם יקרים האם זה שווה את הכסף ? מצאתי גם את אלה ( מישהו מכיר את החברה ? ) Skullcandy INKD SC Black/Black Earbuds מכירת מחשבים ניידים נייחים וציוד היקפי __________________

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by orr19,

אהלן קניתי רמקולים z5500, פעם ראשונה שאני שם 5.1 בחדר. המצב של החדר שלי קצת בעייתי, המחשב נמצא בפינת החדר ואני רוצה לדעת אם זה יפגע לי בסאונד זה המצב של החדר שלי http://www.fastup.co.il/images/26906570.png הנקודות האדומות אלה הנקודות שאני רוצה לשים את הרמקולים התכנון שלי הוא להגביר את צד ימין כשאני על המחשב. בגדול אני רוצה לדעת אם זה בסדר הסידור הזה וזה לא יפגע לי בסאונד, השימוש הוא לרוב משחקים וסרטים ושאלה קצת טיפשית - בסרטים הדיבור מגיע רק מהסנטר? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים