עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by iyehuda,

יש לי כמה סרטי DIVX שאיני יכול לשמוע אותם אמרו שצריך להתקין עוד PLUG IN שאמור לעזור לי דרך אגב יש לי XP בתודה לכל מי שיכול לעזור

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. מצאתי מערכת של 4 רמקולים ישנה בת 5 שנים+ של SONY (תמונה למטה) ועם קומבינה קטנה חיברתי אותה למחשב וניסיתי אותה , במוזיקה היא נשמעת הרבה יותר טוב מהרמקולים הקודמים שלי אבל בסרטים אני שם לב שהקול של האנשים לא ממש מדויק ואני לא בטוח אם זה בגלל הרמקולים או המגבר . יש דרך לבדוק את זה ? ואם זה באמת המגבר אז יש מגברים טובים באזור ה300 שקל כי כל מה שראיתי שממליצים פה הוא בין 700 ל3000 שקל וב900 שקל אני כבר קונה את הסולו7 שיכול לספק את הצרכים שלי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by guybm,

היי, רציתי לדעת איך פיצ'ר הוידאו ב-H340. - כמה זמן ניתן לצפות בוידאו בין הטענה להטענה? - האם האיכות טובה למטרות צפייה בקליפים ובסרטונים (שיהיה ברור - אני לא בונה על צפייה בסרטים באורך מלא במסך כזה) - האם זו סיבה טובה מספיק להעדיף את המכשיר ה-iAudio X5L, שהבנתי שבו הפיצ'ר מוצלח יותר.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  4. לפני מס' ימים חיברתי את המחשב שלי לרסיבר עם כבל SDPIF. למיטב ידיעתי הכבל משדר לרסיבר את כל הערוצים הנחוצים (רמקולים קדמיים, אחוריים, סנטר וסאב), ותקנו אותי אם טעיתי עד כאן... הגדרתי את ההגדרות כפי שמתואר בתמונה המצורפת הראשונה, ובדקתי סראונד בתמונה המצורפת השנייה. זה נראה כאילו יש לי רק סטריאו כי כשהכדור מגיע לצד האחורי יש שקט ולא שומעים כלום. הסנטר והקדמיים עובדים בסדר. אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי או סתם לכוון אותי מה לא עשיתי בסדר. תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Armageddon,

I'm considering buying new computer speakers in the US with a 100 $ budget I would be glad to get some advice and recommendation, I would also prefer if the speakers would be available in newegg. Thansk in advance.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by avi333,

אם כן אז סבבה רצחח אבל אם לא אז ישנה איזו שהיא דרך עם חיבור למחשב ולהכניס לו תמיכה עברית ואם גם זה אי אפשר אז תתנו לי בקשה הצעות לנגן טוב באותו גודל ובמחיר דומה..., תודה לעוזרים............................. :s05:

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by itaysk,

אני מחפש מערכת 5.1 בתסביבות 500 שקל... יכול להיות שהתקציב ישתנה אני יודיע לכם אבל בינתיים תנו הצעות בינתיים מה שראיתי זה הסט של GENIUS ושל AZTECK או משהו כזה....

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני עומד להזמין Sennheiser HD 497 מ B&H אחרי סוכות ב 76$ כולל משלוח. עכשיו דיברתי קצת עם אבא שהוא מהנדס אלקטרוניקה, והוא אמר לי שלא שווה לי להשקיע סכום כזה באוזניות, ועוד להביא אותן מחו"ל, אם השימוש העיקרי שלהן יהיה על המחשב. וזאת משום שהאיכות שהמחשב מספק היא יחסית ירודה ורצופה ברעשים מצד המחשב. אני עדיין עומד על שלי שזה שווה את ההזמנה, הלא כך? ;D עכשיו הבנתי שאוזניות ברמה כזאת צריכות מגבר, וכי הכרטיס קול של המחשב לרוב לא מגביר טוב. פה לא הבנתי משהו, כשאני שומע באוזניות אז הווליום שהם מפיקים הוא דיי ויותר בשבילי. האם מגבר מספק משהו מעבר להגברת הווליום? עוד משהו, יש ברשותי מספר מגברים שבניתי לפני כמה שנים, סתם לכיף ( ;D), אומנם הם כולם Mono אבל זאת לא השאלה. יש…

9. Started by Gray Druid,

שלום לכולם, אני משתמש היום במחשב במערכת 5.1 ישנה של קריאייטיב (דגם inspire 5200) שסחבה איתי יפה כבר כמעט עשור. לאחרונה הזמן כנראה עשה את שלו והרמקול הימני-קדמי הפסיק לפעול. מבדיקות שעשיתי גיליתי שהיציאה של הרמקול דרך הסאב היא הלא תקינה. השימושים שלי ברמקולים הם מוזיקה\סרטים\משחקים ואני ניצב בצומת דרכים עכשיו, מצד אחד אני יכול לרכוש מערכת 5.1 ולהמשיך לקבל תמיכה בסראונד (על חשבון האיכות) ומצד שני הביקורות שקראתי על ה solo6 מעוררות תאבון לסאונד צלול ואיכותי. השאלה היא כזאת, האם יש אפשרות כלשהי לעשות שילוב מערכות ולהנות מ2 העולמות? (הרעיון הוא לרכוש צמד רמקולים בשביל הפרונט ולהשתמש בנותרים הישנים בשביל להשלים לסראונד). או שאולי מדובר ברעיון מופרך. מה אתם הייתם עושים?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום. קנו לי לא מזמן כמתנה רמקולים JBL CREATURE 2 שאני לא ממש צריך כי מספיקים לי ATP3... בקיצור, אני אקבל זיכוי של איזה 400 שקל (כן.. מבאג..) ואיתם אני מתכוון לקנות נרתיק נורמלי לE280 שלי, אבל נשארו לי עוד כ300 שקל זיכוי אז החלטתי להיפטר מהאוזניות המחורבנות של סאנדיסק ואני מתכוון כבר הרבה מאוד זמן לקנות אוזניות קשת לשמיעה ניידת. אז ככה-הדגם הכי נורמלי שאני רואה אצל באג הוא הAKG K24P. עולות שם 200 שקל ויש להן נתונים לא רעים לפי מה שאני מבין באוזניות.. וזה כמובן לא הרבה, לכן אני שואל אתכן האם הן רכישה טובה. אני כבר התייעצתי בפורום בקשר לPX100, אך הבעיה היא שא-י-ן PX100 בבאג, ולפי מה שאני רואה הAKG K24P הוא הדגם הנורמלי ביותר שקיים שם. האם כדאי לי להשקיע את הזיכוי הזה במשהו …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום, מחפש אוזניות לשימוש בבית למטרת צפייה בטלוויזיה ושימוש שוטף במחשב. אשמח להצעות. תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. במקרה שיש שאלות אתם מוזמנים וכן אתם יכולים לצחוק מהקול ה"ראדיופוני" שלי שיהיה לי כוח אני יעשה ביקורת גם באנגלית קלוקלת ;D דרך אגב לא עשיתי השוואות מול המתחרים כין אין לי שום אפשרות כזאת יש לי רק את הפליאון והכל היה צריך ליכנס בערך ב10 דקות אז זה מה שהספקתי בווידיאו (לא רציתי לעשות ביקורת בחלקים ו10 דקות זה הגבלה של יוטיוב )

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Ronll,

יש לי לוגיטק X540 אני צריך מעריכים ואני לא יודע איך קוראים לאותו סוד של חיבור, זה לא הסטנדרטי שמיתחבר לכרטיס קול, אלא מה שמיתחבר לבופר

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by croetro,

ההתלבטות שלי זה בין 3 הדגמים האלה: UA48H6400 - SAMSUNG לחץ כאן למפרט TH-50AS670 - PANASONIC לחץ כאן למפרט 50LA660Y - LG לחץ כאן למפרט רשום במפרט של פנסוניק 1200HZ BLB זה התדר תצוגה מול ה 400HZ של הטלוויזיות האחרות ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום כולם, כרגע אני מאזין למוזיקה ולסרטים עם HD580 שמחוברות לכרטיס קול ONBOARD של GIGABYTE P35C-DS3R. ידוע לי שיש צורך בכרטיס קול, ולאחר הרבה בירורים ולבטים החלטתי לקנות ביחד איתו רמקולים. יש לי אוסף של אלבומים ספורים (כ15) בפורמט DTS, ועוד הרבה מאוד אלבומים בFLAC וMP3 320... אני רואה הרבה סרטים, להרבה מהם יש אודיו DTS. מצד אחד אם אני קונה סראונד אני מרוויח חלק קטן מהמוזיקה ואת החלק הגדול של הסרטים, ואם אני קונה סטריאו אז אני מרוויח חלק גדול מהמוזיקה וחלק קטן מהסרטים (אמרו לי שסראונד אף פעם לא ישמע טוב כמו סטריאו יעודי).. אז שואל אני - מה כדאי, וכמה יעלה התענוג? יש בסביבות ה5K, הסטיות מהתקציב יהיו על סמך ההמלצות שלכם, והוא תקציב משותף לכרטיס קול ולרמקולים. אולי יש איז…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ben007,

היי חברה יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם תוצרת EPOX 8 KDA3J והכרטיס של REALTEC עכשיו מוזיקה רגיל הוא מנגן בלי בעיה, אבל ברגע שזה נוגע לתוכנות עריכה של קול ( FL STUDIO, CUBASE ) הוא כמעט ולא מנגן קבצים ( ומה שהוא כן - הוא מנגן בתוספת רעש מוזר, כמו איכות מאוד מאוד ירודה של הקובץ ) - כל מיני רעשים חזקים יוצאים מהרמקול עכשיו אני כמעט בטוח שהבעיה נובעת מהדרייברים של הכרטיס. החלפתי המון פעמים את הדרייברים, ולכל דרייבר תופעה שונה. או שהוא לא מנגן בכלל או עם הפרעות וכו' מה עושים? ???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by R9800P2,

מאיפה אני מוריד דריבר לכרטיס קול של נפורס 2 NFORCE 2 יש לי בלוח כרטיס קול של סאונד סטרום כרטיס מובנה תנו ליבבקשה קישור ישיר

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. יש לי כרטיס של ATi והטלוויזיה הזו אמורה להגיע אלי היום... השאלה היא האם יש איזה משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מנסה לחבר אותה כמו הגדרות מיוחדות ? תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by maor0079,

טוב אז טלוויזיה ראשונה שאני קונה אין לי מושג מה עדיף LCD ?LED ? פלזמה ? מרחק צפייה 3 מטר תקציב 3-4 אלף שימושים: שידור SD חיבור למחשב כדי לראות סרטי HD

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום, אני משתמש כבר כמה שנים בכרטיס קול חיצוני Behringer UCA202 הכרטיס מכיל שני יציאות RCA , שני כניסות RCA , כניסת אוזניות וכפתור למוניטור. הכרטיס מחובר למגבר סטריאו של SONY דגם RXD-700 ואליו מחוברים זוג רמקולים JBL MONITOR 4311B וסאב פסיבי 12' של סרוין וגה. לאחרונה הכרטיס מתחיל לזייף - נכבה מידי פעם , יש עיוותים בסאונד וכו'; בשביל לבדוק שהבעיה באמת בכרטיס ולא במחשב , השתמשתי בכרטיס קול הפנימי של המחשב וכמובן שהכל היה תקין. אני מאזין למוזיקה בעיקר דרך קבצי FLAC או MP3 192-320 VBR יש לציין שמידי פעם אני משתמש באוזניות (בלילה או במקרים מיוחדים) בעיקרון אני מחפש שידרוג לכרטיס הקול עד 1000 שקל שיתן תוצאות טובות יותר אין חשיבות אם הכרטיס פנימי או חיצוני חשבתי על הכרטיסים ה…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by -Blaze-,

הייתי בטוח שאני קונה אותו, עד שראיתי את העובי שלו. פאק! הדבר הזה הוא 2.5 סנטימטר עובי! זה ממש קריטי?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by finish,

אני נאלך להיפרד עוד מאט מהרסיבר שדוד שלי KENWOOD KRF-V3060D-S בגלל שבן דוד שלי חזר לארץ ושהוא ימצא את הדירה הוא יקח את הרסיבר ואת הרמקולים שדוד שלי הביא לי שהם סט די עלוב האמת של ELTAX קידמיים 180 וואט בקיצור אני צריך מערכת קולנוע חדשה לחדר על רמקולים כבר החלטתי ראיתי אותו במסחני חשמל רמקולים של AREN ACOUSTICS נישמעים ממש טוב שמעתי אותם והלחטתי לקחת אותם עולים 900 ואני צריך רסיבר ורציתי לדעת אם הרסיבר הזה נירא לכם מספיק לחדר החדר הוא די גדול אבל אני בדרך כלל לא מגזים עם הווליום ואחרי עבודה קשה כל פסח הצלחתי להשיג 1000 שקל לקנות רסיבר חשבתי על זה יש לי ניסיון נחמד עם KENWOOD גם בסלון בבית יש אחד משנת 2001 ואבל עדין נשמע ממש טוב לרסביר הזה אין הספק מטורף 100*5 הוא 5 …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם. יש לי מסך 32" של פנסוניק (THL-32-C10) ברזולוציה של 1366X768. המסך משמש כטלוויזיה ומחובר ליס מקס HD ושם הכל עובד מעולה, ומחובר גם למחשב עם HDMI בעזרת מתאם HDMI ל-DVI. ניסיתי פשוט כל רזולוציה אפשרית (כולל הרזולוציה המקורית של המסך) גם דרך לוח הבקרה של NVIDIA וגם דרך ההגדרות של WINDOWS אבל אני לא מצליח להביא את המסך לרזולוציה נורמלית. אני כרגע ב-1824X1026 דרך ההגדרות של NVIDIA וזו הרזולוציה הכי נורמלית שהגעתי אליה. יש למישהו פיתרון?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Spitted,

יש לי אוזניות Etymotic Research 6i שקניתי יד-שנייה לפני כחצי שנה ואני מאוד נהנה מהם. לא היתה לי איתם שום בעיה עד שפתאום שמתי לב שבאוזנייה השמאלית לא שומעים כלום. כשמשחקים קצת עם הכבל שלה ומניחים אותו בזווית מאוד ספציפית היא עובדת, ובתזוזה הכי קטנה מפסיקה לעבוד שוב. מרגיש כמו איזשהי בעיה של מגעים בתוך האוזנייה. מה אפשר לעשות? האם לדעתכם אני אוכל לתקן אותה בעצמי יחסית בקלות או שצריך לשלוח לתיקון? (אם כן אז איפה? האוזניות לא נקנו בארץ)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Hi everyone, i encountered a problem with my ipod. The iPod itself works just fine, its the lack of information on apple website. I recently placed an order for a pair of soundmagic pl 50 in ear headphones, the headphones have the internal resistance of about 55ohm, now from what i understand this is not a small value. Now logic will dictate that such a small device as an ipod shuffle wont have a high amplification and as we have seen over the years apple makes their money from making small and good looking devices and not on performance. So my question is, is there a way to know what is the amplification per channel on that little device? "L]mW + [R]mW]" . Cheers Roma…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.