עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by אלון פ,

שלום לכולם, רציתי לדעת מה זה אודיו HD. לפי מה זה נמדד? בכלל, לפי איזה קריטריון נמדדת איכות המוזיקה? לפי KBPS או לפי KHZ, לפי משהוא אחר בכלל? וכמה KBPS או KHZ או משהוא אחר נחשב סאונד באיכות HD? דולבי סראונד זה HD? ושמעתי שיש פורמט FLAC, שהוא גם אודיו HD, אז כול FLAC הוא HD, או שיש קבצים יותר או פחות טובים כמו ב פורמט MP3? תודה לעוזרים! אלון

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  2. לחדר ושרואים טוב גם מהצדדים במחיר של 2500 שח יש משו של hair לא? ושיהיה HD . תודה מראש

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  3. גם כשהווליום הכי נמוך נשמע זמזום.

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  4. Started by Spitted,

יש לי אוזניות Etymotic Research 6i שקניתי יד-שנייה לפני כחצי שנה ואני מאוד נהנה מהם. לא היתה לי איתם שום בעיה עד שפתאום שמתי לב שבאוזנייה השמאלית לא שומעים כלום. כשמשחקים קצת עם הכבל שלה ומניחים אותו בזווית מאוד ספציפית היא עובדת, ובתזוזה הכי קטנה מפסיקה לעבוד שוב. מרגיש כמו איזשהי בעיה של מגעים בתוך האוזנייה. מה אפשר לעשות? האם לדעתכם אני אוכל לתקן אותה בעצמי יחסית בקלות או שצריך לשלוח לתיקון? (אם כן אז איפה? האוזניות לא נקנו בארץ)

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  5. Started by Aviko,

שלום, אני רוצה מערכת למחשב, 2.1 כאמור, עם איכות סאב מעולה, שהבאס יהיה נקי ועמוק, איכותי ללא פשרות... מתחבר יש למחשב, לכרטיס קול OB... המון מוזיקה, סרטים... משחקים גם אבל פחות, שוב מה שחשוב הוא הבאס... תודה לעוזרים... Aviko

• 11 תגובות
    • 991 צפיות
  6. Started by ryan_b,

איזה נגנים מתוכננים לצאת בחצי שנה הקרובה? רציתי לדעת מתי מישהו יעשה נגן שיכול להתחרות ביכולת הווידאו של האייפוד החדש, כי ממש לא בא לי אייפוד.

• 11 תגובות
    • 991 צפיות
  7. האם כדי לנסוע על אופניים עם ה h10?{כשהוא מנגן כמובן}. נסיעה בת 10 דקות, לא ארוכה. האם זה יהרוס את ההרדיסק של המכשיר או משהו?

• 11 תגובות
    • 991 צפיות
  8. מה הבאנדל שבא עם ה X5L ? והאם השלט כלול בו? אם לא, כמה עולה שלט? האם בM5 (אם אני לא טועה בשם) יהיה כלול שלט? ובכלל, אם אפשר את הבאנדל של האייריבר H3XX לעומת הX5, תודה! (שלטים בעיקר. P: וכמה העלות שלהם)

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  9. Started by iyehuda,

יש לי כמה סרטי DIVX שאיני יכול לשמוע אותם אמרו שצריך להתקין עוד PLUG IN שאמור לעזור לי דרך אגב יש לי XP בתודה לכל מי שיכול לעזור

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  10. Started by itaysk,

אני מחפש מערכת 5.1 בתסביבות 500 שקל... יכול להיות שהתקציב ישתנה אני יודיע לכם אבל בינתיים תנו הצעות בינתיים מה שראיתי זה הסט של GENIUS ושל AZTECK או משהו כזה....

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  11. Started by hck,

20GB + רדיו מובנה USB 2.0 וכ"ו... http://www.mpio.com/goods/hd300.php ב1600 ש"ח. משתלם? והאים יש עוד המלצות בטווח המחירים הזה? שאלה קטנה: האם נגן מבוסס כונן קשיח נהרס בקלות? כלומר אם הוא חוטף איזה מכה?

• 12 תגובות
    • 991 צפיות
  12. Started by qpalzm,

מצאתי הרבה תוכנות שעושות את זה, אבל כולן שרוורים עם הגבלת זמן של חצי דקה. מישהו מכיר תוכנה בלי הגבלת זמן ובחינם?

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  13. Started by ProSoldier,

חבר'ה אני צריך אוזניות מאתר הזה : http://www2.newegg.com/index.asp אני צריך אותם רק למשחקים תקציב 40$. תודה

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  14. שלום! אנחנו (אני והמשפחה שלי) קונים טלוויזה חדשה, ורצינו שהיא גם תהיה מוכנה לעתיד לHDTV. עכשיו, רציתי לשאול מה הרזולוציות של 720P ו1080I במובן של מספרXמספר (כמו 1024X768). תודה!

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  15. Started by Dr.Drek,

שלום כולם! הנורא מכל קרה...ואני זקוק לעזרתכם הדחופה... אז היום חזרתי מהצבא, וקיבלתי לידי סוף סוף את הכרטיס שאליו ייחלתי חודשים... אז עשיתי DISABLE של הצ'יפ של גיגהבייט (לוח אם) והתקנתי את הכרטיס של הרקולס בעזרת ה CDROM המצורף. החלטתי לבדוק את איכות הסאונד ע"י שמיעת MP3 שאני רגיל לאבחן בהם... ואז שמתי לב לנורא מכל: בזמן שניגנתי, אם פתחתי איזהשהוא חלון, אקספלורר, או אאוטלוק אקספרס , אפילו לפעמים IRC....המוסיקה הואטההההההה והתעוותה... בדיקה קלה, הראתה כי ה CPU מגיע מדי כמה שניות ל 45% למרות שאף תוכנה מלבד WINAMP עובדת!!! אינני מבין את זה?! הרי קניתי את הכרטיס על מנת להוריד את העומס מהמעבד! אפילו עם הצ'יפ על הלוח אם, זה לא היה ככה!!! מה הבעיה?!!?!? עזרה ? אנא? מישהו? הושיעני…

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  16. Started by urik,

היי קיבלתי חיבור usb למיני דיסק. בפעם הראשונה שחיברתי הכל עבד טוב אבל עכשיו שאני מחבר הוא מזהה אתו אבל לא מוציא שום סיגנל עזרה בבקשה!!!

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  17. מחר מגיע אלי האייפוד סוף סוף, ויש משהו אחד שאני עוד לא מבין.. יש עברית לאייפוד או שאין ? אל תמהרו לקפוץ עלי, חיפשתי בפורום, פתחתי תארדים על זה, ועדיין לא מובן לי אם יש או אין ! אחד אומר שכן, אחד שלא אז אני לא יודע. אני צריך בכל אופן את העברית גם אם זה לא רשמי, וגם אם זה הפוך, לא ממש משנה לי ! אם אין או שזה בפיתוח או משהו אז גם יעזור, עצם העובדה שיהיה לפחות. תודה

• 18 תגובות
    • 990 צפיות
  18. אם אפשר להסביר לי מה זה תחום תדר, נצילות , התנדגדות ...... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  19. אני לא זוכר איפה זה אולי משהו יכול לכוון אותי איפה זה נמצא בבקשה... חיפשתי ולא מצאתי

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  20. Started by OmerS,

אהלן, בעוד מספר ימים אני אמור לקבל את ה- iPod Touch, יש לי כמה שאלות בנוגע לאוזניות ואשמח אם תוכלו לענות. 1. מה האיכות של האוזניות שמגיעות עם המכשיר? האם עדיף לחכות ולשמוע או שכדאי להזמין מראש אוזניות איכותיות יותר? 2. אני מעדיף אוזניות in-ear, הסתכלתי בעיקר על CX300 - CX500 של Sennheiser, מה ההבדל בין הדגמים השונים? האם הוא מהותי? 3. חשבתי להזמין את האוזניות מ- eBay אבל הבנתי שקיימים שם הרבה זיופים של Sennheiser, איך מזהים וממה כדאי להיזהר? אשמח גם לשמוע המלצות ודעות בנוגע לאוזניות אחרות. תודה מראש! נ.ב. איך האוזניות in-ear של Sennheiser בפעילויות ספורטיביות כמו ריצה? למישהו יש ניסיון?

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  21. ברשותי מכשירים הבאים: טלוויזיה - KDL-32S4000 SONY Bravia http://www.isfar.co.il/Index.asp?ArticleID=1694&CategoryID=398&Page=1 רסיבר - RX-V459 YAMAHA http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=200508&CNTYP=PRODUCT&LGFL=Y מחשב HTPC מפרט החלקים הרלוונטיים: לוח אם - ASUS P5KPL-CM http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=563&l4=0&model=2068&modelmenu=1 כרטיס מסך - PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4670 SUPER 512MB GDDR3 DVI HDMI - RETAIL http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=975#spec מארז - ANTEC NSK2480 + 380W EARTHWATS PSU כרטיס טלוויזיה - HAUPPAUGE PVR-150 MCE KIT http://www.hauppauge.co.uk/site/products/data_pvr150mc…

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  22. Started by ran24,

שלום! אשמח לקבל עזרה בבחירת טלוויזיה לסלון. מרחק הצפייה הוא 6 מטרים ולכן אני מחפש טלוויזיה בגודל 85/86 אינץ׳. התקציב הוא עד 12-13K ₪ אבל אשמח למשהו זול יותר כל עוד הוא איכותי. קיבלתי המלצות על LG OLED83 C1PVA 4K אבל היא מאוד יקרה (17K) תודה!

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  23. Started by dbx22,

שלום, קניתי לא מזמן אייפוד טאצ', ואיתו קניתי את האוזניות הבאות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7973&perur=2&t=43&c=564 אהבתי את העיצוב שלהן וחשבתי לעצמי שחברה רצינית כמו פיוניר, קנייה בטוחה, אז טעיתי. יש להן פירוט טוב בצליל, אבל חסרים לי מאוד הבאסים. ובנוסף לזה הן לא יושבות לי טוב באוזן עם אף אחד מהמתאמים שהגיעו איתן. בדקתי CX300 וCX500 של חברים, הבאס שם הרבה יותר טוב, אבל לא שומעים בהן הרבה צלילים שכן שומעים בפיוניר. חשבתי כבר אולי להזמין מאיביי Etymotic er6i אבל הן קצת יקרות לי, וגם אני לא יודע עליהן כלום לגבי איכות הצליל, חוץ מזה שיש להן בידוד מעולה אז אני מעדיף לעשות את זה רק אם אין ברירה. יש אלטרנטיבות טובות ששווה לשקול בארץ?

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  24. Started by Avi Levin,

1. האם מגבר של מערכת סטריאו איכותי באותה רמה כמו מגבר של רסיבר? (נניח שמדובר על מערכת לא זולה ועל מגבר ברמת כניסה, כמו הימהאה הזולים ב-1200 ש"ח) 2. מדדתי 57V RMS בווליום מקסימלי לערוץ במערכת סטריאו כלשהי, כאשר ספק הכוח שלה מוצהר כ-220W. חישוב פשוט יראה לנו שכאשר נחבר רמקול של 8 אוהם נקבל הספק של כ-400W לערוץ, איך זה ייתכן? האם המתח יורד כאשר מחובר עומס? (רמקול)

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  25. במקרה שיש שאלות אתם מוזמנים וכן אתם יכולים לצחוק מהקול ה"ראדיופוני" שלי שיהיה לי כוח אני יעשה ביקורת גם באנגלית קלוקלת ;D דרך אגב לא עשיתי השוואות מול המתחרים כין אין לי שום אפשרות כזאת יש לי רק את הפליאון והכל היה צריך ליכנס בערך ב10 דקות אז זה מה שהספקתי בווידיאו (לא רציתי לעשות ביקורת בחלקים ו10 דקות זה הגבלה של יוטיוב )

• 0 תגובות
    • 990 צפיות

דיונים חדשים בפורומים