עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by bommer123,

בוקר טוב לכולם, אני מעוניין לקנות טלויזיה LED חדשה בגודל 50 אינטש לסלון. המרחק בין הישיבה לטלויזיה הינו 4 מטרים. איזה מסכים מומלצים בגודל הנ"ל ונותנים את הפונקיוצ הטובות ביותר כגון יחס ניגודיות,חיבור USB , כניסות משלל הסוגים. המחיר כרגע אינו מהווה שיקול תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום רב, אני מחפש המלצה לטלוויזית LED בגדול 42-47" התקציב הוא כ 3000-3500 ש"ח פחות חשוב שתיהיה SMART אבל חשוב הדברים הבאים: 1. עידן פלוס כלול 2. כניסת USB שמאפשרת צפיה ב MKV עם כתוביות בעברית. רצוי שהטלביזיה תהיה של אחת מהחברות הבאות: LG, SAMSUNG, PHILIPS ברפרוף מהיר בוואלה שופס תפסה את תשומת לבי הטליביזיה הזו: טלויזיה "42 LED SMART Full HD מבית PHILIPS דגם 42PFH5609 אבל אשמח לשמוע על כל המצלה אפשרית! תודה לכל העוזרים!

3. Started by SheZiF,

אז ככה, אני מחפש כ. קול במחיר של עד 800 ש"ח עדיפות לקניה מחלילית. בגלל זיכוי שיש לי במקום. הכ. מיועד בעיקר למוזיקה: רוק ומוזיקה פסיכודלית. עכשיו, סביר להניח שאני גם אשחק במשחקים איתו.. האם אני ארגיש הבדל ממש גדול בינו לבין כ. של Creative ? מכל הבחינה של הEAX וכול'... בתודה מראש, דור

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  4. Started by zachbachar,

מבקש המלצה לכ.טלויזיה עד 300 ש"ח (אם אפשר בפחות אז יופי ) אני רוצה כ.טלויזה שיאפשר לי לראות טלויזיה על המסך של המחשב וגם לראות את המחשב על המסך של הטלויזיה ו...להקליט מהממיר (yes) למחשב... אם כל זה יכול לבוא גם עם שלט אז מעולה שתהיה איכות צפיה כמה שיותר טובה,ואיכות הקלטה כמה שיותר טובה (כמה שהתקציב מאפשר... ;D ) להשתדל שלא יהיה מסובך מדי להשתמש בו.... יש לי מחשב חדש יחסית (חצי שנה) ומספיק חזק בוודאות (לא יודע עד כמה זה משנה... ) אם צריך לחרוג בעוד 100 ש"ח זה יהיה אפשרי אבל זה באמת צריך ליהיות הבדל משמעותי כי 400 ש"ח זה כבר לא מעט כסף תודה לעוזרים!! [br]פורסם בתאריך: 7.09.2008 בשעה 22:03:23 שחכתי להוסיף שאני עם XP 32Bit

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  5. שלום, אני זקוק להמלצה לכרטיס קול בתקציב בסיסי של בערך 200 ש"ח. הוא נועד לגיימינג (צריך תמיכה של 5.1, למרות שאני די בטוח שמיותר לציין את זה), ולמוסיקה דרך AD700 והרמקולים שלי. אסור שהוא יהיה של reltek, בגלל שהכרטיס הנוכחי עושה לי בעיות במשחק battlefield bad company 2. במידה ותוספת של כ 100-150 ש"ח לתקציב ישפרו את איכות הסאונד, אני אהיה מוכן לשלם.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  6. אני רוצה לשדרג את הכרטיס אונבורד שלי למשהו נורמלי הוא יתחבר לרסיבר דנון בחיבור אופטי נועד לשמיעת מוזיקה (לפעמים גם באוזניות - K81) בנתייים שמתי עיין על הM-AUDIO REVOLUTION 5.1 או ה CHAINTECH 710 במחיר מאוד זול יחסית אפשר למתוח קצת תקציב אם נראה לכם שווה אשמח לשמוע עוד הצעות תודה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  7. Started by Psychedelic,

יש לי רסיבר אולדסקול מרנץ ורמקולים אולדסקול של KEF ישנים נורא אבל ממש איכותיים ובמצב חדש,הם מחוברים כרגע למחשב לכרטיס קול המובנה,איזה כרטיס עד 400 ש"ח יתן לי את האיכות צליל הכי טובה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. עשיתי קומבינה של הכבל המקורי ועוד כבל יותר דק ממנו בינתיים ואני ממש שומע ירידה בווליום, במיוחד של הTREBLE של הרמקול שבלי המגבר. אני יכול להזמין בפייאפל אז כל חנות כמעט באה בחשבון. בכללי אני לא רוצה לשלם מעל ל50 ש"ח, אני בטוח שאפשר למצוא כבלים עבים בלי שם של חברה כלשהי שיעשו את העבודה, פשוט אין לי מושג, אולי יש חברות עם כבלים טובים בוודאות וזה עדיין עולה ככה או סתם כבל ג'נרי ממוכר שמכר אותו הרבה פעמים ואימתו ברשת שהכבל טוב.

• 32 תגובות
    • 5.5k צפיות
  9. Started by motorishta,

ערב טוב. מבקש המלצה לכבל HD איכותי עד 100 ש"ח תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by shayw,

מ DVD ל LCD תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by balagan777,

קניתי טלויזיה חדשה Sony KDR-46-EX401 (זאת מהמבצע של באליגם) חיברתי את הטלויזיה למחשב בעזרת כבל HDMI (שאני לא יודע מה הנתונים שלו, קיבלתי אותו מחבר) לאחר כמה זמן הצבעים משתנים לגוון ורוד ואחרי עוד קצת זמן חוזרים לעצמם. (זה כמובן קורה הלוך ושוב ולא רק פעם אחת) ניסיתי לחבר את הכבל לשתי כניסות שונות בטלויזיה וקיבלתי את אותה תוצאה, בשיטוט בפורומים קראתי שטלוזיזיות סוני לא אוהבות כל כבל HDMI שמחברים ואני חושב שאולי זו הבעיה. ד"א - בחיבור VGA לא קרתה התופעה ולכן אני מניח שהבעיה היא ככל הנראה בכבל. השאלה שלי היא בעצם, האם יש אמת בכך שטלויזיות דוני לא אוהבות כל כבל HDMI? ובכל מקרה, אני רוצה לקנות כבל חדש האם יש המלצה למשהו ספציפי בהתאם לשאלה הקודמת?

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  12. Started by eyal00,

שלום, קניתי היום את הSOLO 6 , רמקולים מצוינים אבל הכבל של הרמקול קצר מאוד. אני מעוניין לקנות כבל ארוך יותר (5-6 מטר) ואני צריך המלצה. יש הבדל בין כבל שהוא עובי 0.75 או 1.5 מ"מ ? יש אולי המלצה לכבל מסוים? אגב, גם הכבל שמחבר בין הרמקולים למחשב קצר יחסית. תודה

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  13. [h=1]אפשר לכוון את השלט האדום של הוט כך שישלוט ברמקולים..כולל באס טריבל,mute וכו'.. [/h]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by yot,

לאחרונה נתקלתי בלהקה NightWish ואין לי מושג איך להגדיר את הג'אנר שלהם... כדי לכם לחפש את הטראקים הבאים שלהם: Ever Dream Phantom Of The Opera Bless The Child Slaying The Dreamer תהנו!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by merlin_77,

שלום, אני לא מתמצא במה שקיים כרגע בשוק ולכן אני מבקש ממכם המלצה לכרטיס TV מבוסס PCI ששימושו כרגע יהיה לחבר לו וודיאו ולבצע CAPTURE בשביל לשמור על המחשב/DVD. בעתיד שימושו יהיה להקליט שידורי טלויזיה (בשימוש מעין HTPC). רצוי כמובן שמחירו יהיה כמה שיותר נמוך בלי לקנות איזה כרטיס שכבר קיים איזה 10 שנים.. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  16. Started by galr52,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס TV אבל יש לי כמה שאלות: אם אני קונה את הכרטיס הזה אני יכול לחבר אליו כבלים ולראות TV ? הנה המפרט שלי: http://www.zix.co.il/images/z-226604231.JPG אם צריך עוד משהו תגידו...

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  17. היי, מחפש המלצה לכ. טלביזיה פנימי, כלומר שיכול להחבר לממיר יס או הוט ( או ישירות לנקודה בקיר בלי ממיר ) , ובנוסף בעל יכולת לקלוט שידורי DVB-T ישראליים. ( תמיד טוב שיש את האופציה ) אין צורך ביכולת הקלטה כלשהיא. הכרטיס לא יהיה בשום שלב חלק ממערכת windows media center תקציב - אני מניח עד 500 שלקים + \ - , עדיף כמה שפחות. היכ חשוב : בעל דרייבר נורמלי, כן... כזה שאשכרה עובד, גם ב WIN 7 , ואם אפשר שיגיע עם תוכנה נורמלית. עדיף אחד כזה שמגיע עם אנטנה כבר מהקופסא.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by portance,

יש לי מסך מחשב 22 אינץ של סמסונג דגם 2253BW ואני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה. שמתי עין על הכרטיס הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1042 מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  19. שלום אני רוצה להתחבר לYES בלי ממיר, רק עם כרטיס טלויזיה מה שאני צריך זה בעצם כרטיס טלוויזיה הכי בסיסי שאפשר, העיקר שתהיה אפשרות לראות את מה שYES משדרים אני לא יודע כמה עולים כרטיסי טלוויזיה, בגלל זה אין לי תקציב מדויק.. אבל אני מוכן להשקיע עד 250 שקל אני לא צריך משהו מיוחד, רק כדי לראות טלוויזיה דרך המחשב ובבקשה שזה יהיה מ http://ksp.co.il/ מכיוון שאין לי אפשרות אחרת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by HilaX3,

ראשית, מצטערת אם זה לא שייך לפה. לא כ"כ ידעתי לאן לשייך את זה.. שנית, אני מחפשת כרטיס טלוויזיה טוב, שיכול להקליט באיכות טובה, בסביבות 200~450 ש"ח. אני מעדיפה שלא כרטיס טלוויזיה סתם יקר, אלה הדבר הכי הכי טוב שאפשר להשיג בסביבות המחיר הזה. הכרטיס כמובן לווינדוס 7, הולך להתחבר לממיר YES. תודה רבה לכם על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ToM.v,

אני עומד לקנות מחשב חדש בקרוב.. אני צריך המלצה מאנשים שמבינים בזה... אני צריך כרטיס טלוויזיה טוב ובאיכות מקסימלית.. עד 700 ש"ח.. תודה מראש... תום!

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  22. Started by odedk,

אשמח לקבל המלצה ממומחיי הפורום, לגבי כרטיס טלוויזיה להקלטה, אני מחפש כרטיס עם עיבוד חומרה, ושיודע להיות סוס עבודה. תודה מראש, עודד.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  23. אני מעונין לקנות כרטיס טלוויזיה שיוכל להקליט תוכניות מ- HOT ולכן כמו שהבנתי אני צריך כרטיס דיגיטלי הבעייה שבזאפ אין כרטיסים דיגיטליים. מאיפה אפשר להשיג כרטיסים כאלו?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  24. מחפש כרטיס טלוויזיה, לא משנה כרגע החיבור. מתכוון להזמין מחו"ל. כרגע יש לי hauppauge colossus שמחובר לממיר של יס ואני פשוט משתגע מהדיליי בין לחיצה על השלט עד שרואים שזה בוצע. מחפש כרטיס ללא דיליי או דיליי כמה שיותר נמוך. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. חברים צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה עד 300 ש"ח - אני מחובר לכבלים ואני רוצה שתהיה לי אפשרות לראות טלוויזיה במסך המחשב, צריך שתהיה לי את האופציה לראות גם אנאלוגי וגם דיגיטלי בהנחה שאני ארצה בהמשך להביא ממיר דיגיטלי נוסףולחבר אצלי בחדר. חשוב לי שאני יוכל להקליט שידורי טלוויזיה ברמה כמה שיותר איכותית ושיהיה שלט רחוק לכרטיס (שלט שבאת יעבוד ויתאים למרחק של 3 מטר לפחות) כל יתרון נוסף יתקבל בברכה. אודה לכם על כל פירוט נוסף של יתרון או חיסרון של הכרטיס לא חובה - יהיה טוב אם תוכלו לצרף לינקים ואפילו עוד יותר טוב אם הלינקים יהיו מ KSP או פנדה מחשבים. תודה מראש לכל הממליצים!!!

• 0 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.